Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 27. elokuuta 2020

I, Pet Goat 2 -filmin omena-kohtaus toteutumassa pian, jossa omena halkeaa symbolisesti kahtia ja lootus puhkeaa kukkaan, mikä tarkoittaa uutta alkua (NWO)?!

PÄIVITETTY 27.8.2020 klo 16:50 (katso lopusta)

Tässä erittäin mielenkiintoinen tuore suomentamani artikkeli William Frederick'in ylläpitämästä EndTimesForecaster -blogista, joka seuraa merkkejä maailmalla yhdistellen niitä Raamatun lopunaikojen profetioihin, jotta voidaan tehdä ”ennustuksia” lähitulevaisuuden tapahtumista. Tällä kertaa kirjoittaja yhdistelee Amerikan viimeaikaisia tapahtumia esoteerisen I, Pet Goat 2 -filmin (IPG2) omena-kohtaukseen, joka suurella todennäköisyydellä kuvaa Amerikan romahdusta ja samalla uuden aikakauden syntymistä sen jälkeen (Antikristuksen 7 vuotta alkaa). Tämä kesäkuussa vuonna 2012 julkaistu IPG2 on osoittautunut aika luotettavaksi Jumalan majakaksi tempaususkoville, koska osa siinä esitetystä materiaalista on jo toteutunut, kuten Donald Trumpin presidenttiys ja koronaviruksen puhkeaminen. Jumala on siis antanut Illuminatin (vapaamuurarit ja kabbalistit) kertoa etukäteen suunnitelmistaan, koska ne toteuttavat Raamatun profetiaa (perkele on Jumalan perkele a'la Martti Luther).

---------------------------

I, Pet Goat 2 -filmi (IPG2); Onko omena halkeamaisillaan ja lootus puhkeamassa pian kukkaan?

http://endtimesforecaster.blogspot.com/2020/08/i-pet-goat-2-is-apple-about-to-split.html

Tiistai, 25. elokuuta 2020


Muutamia synkronismeja (tapahtumien samankaltaisia esiintymisiä lyhyen ajan sisällä) on noussut esiin, joista haluan saada sinut tietoiseksi. Mennäänpä suoraan asiaan. IPG2:ssa meillä on omena-kohtaus, jossa omena halkeaa ja lootus kukkii.

Nimen Kamala merkitys: (Joe Biden ilmoitti 11.8.2020 valinneensa Kamala Harris'in varapresidenttiehdokkaakseen USA:n vuoden 2020 presidentinvaaleissa. Suom. huom.)

Tarkoittaa "lootusta" tai "vaaleanpunaista" sanskritin kielellä... Tämä on nimi yhdelle kritikalaiselle, tai plejadilaiselle, hindulaisessa eepoksessa Mahabharata. Se on myös toinen nimi hindujumalatar Lakshmi'lle.

Ja mitä tulee IPG2:n halkaistusta omenasta? – vaaleanpunainen lootuskukka. Ja kuka on Lakshmi? Hän on jumalatar, joka johdattaa jonkun tavoitteeseensa.

Suomentajan huomautus: Suomalaisessa Wikipediassa sanotaan, että Kamala Harris on äitinsä puolelta intialaista sukujuurta, ja sieltä juontuu myös hänen etunimensä, joka tarkoittaa lootuksen kukkaa.

Katso nyt kuvaa omenasta – näyttää kuin laavaa olisi tullut tulivuorenpurkauksesta. Huomaa, että omena halkesi sen jälkeen, kun se osui Obaman kenkään. Obama on kotoisin Havaijilta.


Aina kun ajattelen Havaijia, kaksi näkyä tulee mieleeni; näky, joka minulla oli 20.2.2012, ja näky, jonka Heaven Bound -webbisivuston Cindy sai 20.2.2008.

Minun näkyni:


Presidentinpäivänä (President's Day), 20.2.2012, juuri keskiyön jälkeen minulla oli mielestäni Jumalalta saatu näky, joka sisälsi yllä olevan kuvan Havaijilta. Näin muistan sen; mies tuli juosten huoneeseen, jossa trooppisen saaren paratiisi-seinämaalaus on. Hän oli rakenteeltaan keskiverto mies, ollen keskipitkä, ihonväriltään vaalea ja omasi lyhyen parran. Hän näytti olevan kuolemanpeloissaan; hänen katseessaan oli silkkaa kauhua ja pelkoa hänen kasvoillaan ja hän oli paniikissa, mutta hän ei sanonut tai voinut sanoa mitään. Luulen, että huusin hänelle pari kertaa äänekkäästi ja kysyin; ”mikä hätänä?” Hän ei vastannut. Seuraava asia, jonka näin, oli trooppisen saaren seinämaalaus, mutta en pystynyt näkemään mitään maisemia, se oli muuttunut savuiseksi – pilvisen mustaksi ja harmaaksi, samanlaiseksi kuin alla on kuvattu.


Myöhemmin samana yönä minulla oli toinen näky; muistan nähneeni Google Earth -kuvan kaupungista ja kuulin ”tarkista etäisyys Oklahoma City'stä”. Vastaukseni oli; ”Miksi Oklahoma City, mitä sillä on tekemistä minkään kanssa?”

(Huomaa: tämä näky toteutui syyskuussa 2017; tässä on linkki julkaisuun; I Had a Dream. Huomaa: Profetioilla ja näyillä voi olla kaksinkertaiset täyttymykset.)

Cindy'n näky:

Näyssä, sain puhelun ystävältä, joka asui tuolloin Havaijilla, mutta jolla oli Wisconsin'in osavaltion puhelinnumero. Kun puhelin soi, näin selvästi soittajan ID:n (tunnisteen) valaistuna – Wisconsin neonsinisin kirjaimin. Joten tiesin heti, kuka soittaa.

Kun vastasin puhelimeen, kaikki mitä ystäväni sanoi oli ”tuomiopäivä (doomsday)” – ei heitä tai muuta tervehdystä, vain ”tuomiopäivä”. Tästä hämmentyneenä sanoin: ”Mitä?” Hän toisti sen; ”Tuomiopäivä, katso ulos ikkunastasi”.

Joten katsoin ulos ikkunasta toisen kerroksen makuuhuoneestani, mistä pystyin näkemään suuren sienipilven – erehtymätön allekirjoitus ydinräjähdyksestä, joka muodostui Honolulun ylle. Peloissani sanoin hänelle: ”Haluan sinun tulevan tänne nyt!” Näin, vaikka tiesin puhuessani, että se olisi täysin turhaa kenellekään yrittää paeta tuota pilveä...

Cindy'n näyssä mainitaan Wisconsin ja sininen väri. Wisconsin ja sininen ovat olleet uutisissa viime aikoina. Ensin meillä on DNC (demokraattien kansallinen konventti) – sinisen puolueen konventti – joka pidettiin Wisconsin'issa, ja jossa Kamala oli valokeilassa. Tässä on ajatuksia herättävä artikkeli siitä; D20: Baphomet and Jupiter.

Ja sitten meillä on poliisien – miehiä sinisissä – ammunta Wisconsin'issa, joka aloitti uuden mellakoiden ja ryöstelyjen kierroksen.

Suomentajan lisäys:

Tuoreita uutisia koskien Wisconsin'ia.

https://yle.fi/uutiset/3-11511593 (Wisconsinin osavaltioon julistettiin poikkeustila)
https://yle.fi/uutiset/3-11512627 (Kaksi kuollut ja yksi loukkaantunut mielenosoitusta seuranneessa ampumavälikohtauksessa Wisconsinin osavaltiossa)

------------------

Joten mitä tämä kaikki tarkoittaa? Onko IPG2:n vaaleanpunainen lootuskukka symboli Kamala Harris'ista? Jos on, osoittaako se, että omenan halkaisutapahtuma(t) on lähellä? Viittaako laava ja Obama-yhteys johonkin Havaiji-tapahtumaan, vai onko se jokin muu paikka, kuten Washingtonin osavaltio, tai Japani? Jos kyllä, niin silloin kysymys kuuluu, että milloin, tuleeko se olemaan ennen vaaleja vai niiden jälkeen?

Riippumatta tuosta ajankohdasta, on monia asioita, joita tarkkailemme lähitulevaisuudessa. Klikkaa seuraavia:

The Israeli Palestinian Map of Death (Israel-Palestiina kuoleman kartta)

Greyerz – We Are On The Edge Of A Catastrophic Global Financial Collapse And Panic. Here Is What You Need To Do To Prepare Right Now (Greyerz – Olemme katastrofaalisen globaalin taloudellisen romahduksen ja paniikin reunalla. Tässä on mitä sinun täytyy tehdä valmistautuaksesi heti paikalla)

Has Another WW3 Sign Appeared? (Onko toinen 3. maailmansodan merkki ilmestynyt?)

The Hungarian government has banned citizens from leaving the country after September 1. (Unkarin hallitus on kieltänyt kansalaistensa poistumisen maasta 1. syyskuuta jälkeen.)

Planet X and its Asteroid Belt; Prepare for Impact!? (Planeetta X ja sen asteroidivyö; Valmistaudu vaikutuksiin!?)

After September 18, Messiah will come. (18. syyskuuta jälkeen Messias tulee.)

It’s Time to Pray (On aika rukoilla)

Tässä Dana Coverstone'n video Another Dream 26.7.2020

https://www.youtube.com/watch?v=vK5uAP0LLhMVideossa hän kertoi näystään, että se oli klo 1:19, joka on takaperin 911. Minulla on viime aikoina ollut muutama tavallisesta poikkeava kokemus numerosarjan 911 suhteen. Ja sitten törmäsin tähän artikkeliin; CONFIRMED - .75 Mile Asteroid Hitting US East Coast September 11 2020 (VAHVISTETTU - 0.75 mailin asteroidi iskemässä Yhdysvaltain itärannikolle 11. syyskuuta 2020). Luulen, että jos jotain iskee Atlantin valtamereen, se olisi todennäköisemmin ohjus- tai tsunamipommi asteroidipeitteen alla.

Päivämäärä 11. syyskuuta 2020 sattuu olemaan myös meidän Nibirun vaikuttamalla maanjäristys-tarkkailujaksolla, joka koskee aikaväliä 6.9.-26.9.2020.

Tässä oli info, arvioi itse, mutta IPG2:n kukkivan lootuksen kytkökset kertovat minulle, että jotain on tekeillä – onko omena halkeamaisillaan ja lootus puhkeamassa pian kukkaan?

Päivitys 26.8.2020: Jotkut IPG2:n tapahtumat voivat olla takaperin – kuten he tykkäävät tehdä. Joten se voi olla niin, että lootus kukkii ensin ja sitten omena halkeaa... Omenan halkaisu voi olla viittaus New York City (NYC) -tapahtumaan ja/tai Israelin maan jakamiseen.

PÄIVITYS SUOMENTAJALTA 27.8.2020

IPG2-tulkitsija Jason Kerrigan'in (käyttäjä jkbugout YouTubessa) mukaan Pet Goat -filmissä esiintyvä lootuskukka muistuttaa enemmän vesililjaa (water lily), joka on heinäkuun syntymäkukka. Nämä kaksi kukkaa sekoitetaan usein keskenään. Lootus tulee idästä ja vesililja lännestä. Tärkein ero näiden kahden välillä on se, että vesililjan lehdet kelluvat veden päällä ja kukka nousee kuin vedestä. Tämä näkyy Pet Goat -filmin lopussa kun veneellä kulkevan New Age -kristuksen ympärillä nousee vesililjoja, ei lootuksia. Tässä eräs video kasvien eroavaisuuksista: https://www.youtube.com/watch?v=m6WTecFgLlY.

Kuitenkin uskon, että Illuminati haluaa filmissä myöskin viitata kukalla lootukseen, koska se kuvaa uutta alkua (https://healingbrave.com/blogs/all/lotus-flower-quotes-growth-new-beginnings) tai Uutta maailmanjärjestystä (NWO), jonka numero on 8. Idän lootuskukka viittaa uuteen aikakauteen (New Age), jolloin perinteinen kristinusko revitään alas. Se on IPG2:n sanoma. Mutta yhdistämällä lootuksen ja vesililjan, Pet Goat -filmi kertoo kenties sen kuukauden vuodesta, jolloin vanha katoaa ja uusi tulee tilalle kaaoksen myötä (3. maailmansota). Kun nyt vesililja on heinäkuun, meidän 7. kuukauden, syntymäkukka, niin voisiko Illuminati vihjata vesililjalla hieman kiertoteitse syyskuuhun, joka on heidän yleisesti käyttämässä roomalaisessa kalenterissa juuri 7. kuukausi (heidän heinäkuunsa), jossa vuosi alkaa aina maaliskuusta?! Englantilainen syyskuuta merkitsevä September tulee latinan sanasta septem, "seven". Miettikääpä tätä mielenkiintoista ajoitusteoriaa.

---------------

”Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä.” (Luukas 21:36)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com