Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 6. elokuuta 2020

Kuningas on tulossa perustuen Raamatun moniin lupauksiin, joista Jeesuksen Ensimmäinen tulemus ja Israelin valtion jälleensyntyminen ovat jo toteutuneet

Tässä tuore pastori Daymond Duck’in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, joka valaa uskoa siihen, että Jeesuksen paluu on lähellä. Kirjoittaja ottaa esille Raamatusta profetioita, joiden mukaan Jeesus palaa maan päälle Israelin ja koko maailman hallitsijaksi sen jälkeen kun Israel on katunut syntejään. Tämä on merkittävää, koska Israelin valtiota ei vielä ollut olemassa vaikkapa sata vuotta sitten. Profeetta Hesekiel kuitenkin ennusti Israelin kokoamisen pakanakansoista omaan maahansa. Näin ollen Israel on Jumalan profeetallinen kello. Lopuksi otetaan esille Psalmin 2 ajankohtaisuus tässä ajassa, kun lähestytään profeetallista 7 vuoden Ahdistuksen aikaa. Artikkelin suomensi: Olli R.

PS. Muutin hiljattain pois pääkaupunkiseudulta omaan rauhaan.

------------------------

Kuningas on tulossa (The King is Coming) :: By Daymond Duck

Published on: August 2, 2020 By RRadmin7 Category: Daymond Duck, General Articles

https://www.raptureready.com/2020/08/02/the-king-is-coming-by-daymond-duck/

Tämä artikkeli eroaa siitä, mitä yleensä kirjoitan, mutta päätin esittää joitain Pyhiä Kirjoituksia ja kommentteja, jotka toivottavasti auttavat lukijoita ymmärtämään tilannetta.

Minulla on syyni esitellä nämä Pyhät Kirjoitukset.

Ensinnäkin, koskien Hänen tulemuksensa ja aikakauden lopun merkkejä, Jeesus sanoi: ”Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus” (Matt. 24:32-35).

Profetian opettajien välillä on laaja yksimielisyys siitä, että viikunapuu on Israel, ja Jeesus sanoi: ”Tarkkaile Israelia” (Hoosea 9:10; Jer. 24).

Jeesus puhui juutalaisille opetuslapsilleen, kun hän paljasti vertauksen viikunapuusta, ja tämä tapahtui ennen Kirkon ja Uuden Testamentin syntymistä, joten haluan tutkia profetiaa Vanhasta Testamentista.

Toiseksi, profeetta Jesaja kirjoitti: ”Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas. Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä” (Jes. 9:6-7).

Jeesuksen syntymä ja Hänen Ensimmäinen tulemuksensa tapahtuivat kirjaimellisesti, joten ei ole kohtuutonta uskoa, että Jeesuksen Toinen tuleminen tapahtuu myöskin kirjaimellisesti.

Jesaja jopa sanoi: ”Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä.”

Jumala suoritti neitsyestä syntymisen saadakseen fyysisen Ensimmäisen tulemisen tapahtumaan, ja Jeesuksen ylösnousemus kuolleista tekee mahdolliseksi fyysisen Toisen tulemisen.

Kolmanneksi, Jumala lupasi nostaa Israelin kuolleista yhden päivän aikana, jotta Israel voisi käydä läpi Danielin 70. vuosiviikon (jotta Israel voi käydä läpi Ahdistuksen ajanjakson; Jes. 66:7-8; Dan. 9:25-27).

Jumala näytti Hesekielille kuivien luiden laakson, joka Hänen mukaansa edustaa koko Israelin huonetta (Hes. 37:1-11).

Jumala sanoi, että hän toisi nämä kuivat luut esiin haudoistaan pakanain keskuuteen.

Jumala nosti Israelin kuolleista (kuten Jeesuksen Hänen Ensimmäisessä tulemuksessaan) ja vei Israelin takaisin Israelin muinaiseen maahan (Hes. 37:12-21).

Neljänneksi, Jumala sanoi: ”Minä teen heidät yhdeksi kansaksi siinä maassa” (ei pohjoista valtakuntaa ja eteläistä valtakuntaa) … ”Minun palvelijani Daavid on oleva heidän kuninkaansa … Ja pakanakansat tulevat tietämään, että minä olen Herra, joka pyhitän Israelin, kun minun pyhäkköni on heidän keskellänsä iankaikkisesti” (Hes. 37:22-28).

Näyttää siltä, että Ahdistuksen aika on alkamassa; ja Raamatun mukaan se päättyy ylösnousseen kuningasten Kuninkaan ja herrain Herran paluuseen Israelin ylösnousseeseen kansakuntaan ottaakseen maailman kuninkuuden harteilleen (Ilm. 19).

Viidenneksi, luetaanpa nyt jotain Uudesta Testamentista: ”Niin enkeli [Gabriel] sanoi hänelle [Maria]: "Älä pelkää, Maria; sillä sinä olet saanut armon Jumalan edessä. Ja katso, sinä tulet raskaaksi ja synnytät pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi JEESUS. Hän on oleva suuri, ja hänet pitää kutsuttaman Korkeimman Pojaksi, ja Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä, valtaistuimen, ja hän on oleva Jaakobin huoneen kuningas iankaikkisesti, ja hänen valtakunnallansa ei pidä loppua oleman” (Luuk. 1:30-33).

Tämä valtakunta mainitaan Ilmestyskirjassa.

Tulee 7 sinettituomiota ja sitten 7 pasuunatuomiota.

Kuuntele, mitä tapahtuu, kun seitsemäs enkeli puhaltaa seitsemänteen pasuunaan: ”Ja seitsemäs enkeli puhalsi pasunaan; niin kuului taivaassa suuria ääniä, jotka sanoivat: "Maailman kuninkuus on tullut meidän Herrallemme ja hänen Voidellullensa, ja hän on hallitseva aina ja iankaikkisesti" (Ilm. 11:15).

Kun seitsemäs pasuuna soi lähellä Ahdistuksen ajan puoltaväliä, Jumala alkaa tuhota kansakuntia hallitakseen tätä maailmaa.

Hän lunasti tämän maailman ristillä ja ottaa sen takaisin Ahdistuksen ajanjakson jälkimmäisellä puoliskolla.

Sitten Hän palaa takaisin Ahdistuksen ajan lopussa perustamaan valtaistuimensa.

Jumala saattaa antaa meille esikatselun eräistä Ahdistuksen ajan tapahtumista kertoakseen meille, että se on lähestymässä.

Kuudenneksi, huomaa Jumalan täyttämät lupaukset tässä vaiheessa.

Jumala lupasi nostaa Israelin kuolleista; nostaa Israelin kuolleista ennen Ahdistuksen ajanjaksoa; nostaa Israelin kuolleista yhden päivän aikana; viedä Israelin takaisin Israelin muinaiseen maahan; tehdä Israelista yhden kansakunnan (ei kahta); saada Marian synnyttämään Pojan, ja että Hänelle annettaisiin nimi Jeesus.

Seitsemänneksi, huomaa, mitä täytyy vielä tapahtua.

Jumala lupasi antaa Marian pojalle Daavidin valtaistuimen (maallinen valtaistuin Jerusalemissa, erilainen kuin istuin taivaassa Isän oikealla puolella); tehdä Marian pojasta Israelin kuninkaan; pyhittää Israelin; asua Israelin keskellä; että Jeesus tulee hallitsemaan Jaakobin huonetta ikuisesti (Jaakobin huone ei ole Kirkko; se on Israel), ja että Jeesuksen hallitsemalle valtakunnalle ei ole loppua.

Kahdeksanneksi, Kuninkaasta ja Israelista on lisää Vanhassa Testamentissa: ”Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä herätän Daavidille vanhurskaan vesan; hän on hallitseva kuninkaana ja menestyvä, ja hän on tekevä oikeuden ja vanhurskauden maassa. Hänen päivinänsä pelastetaan Juuda ja Israel asuu turvassa. Ja tämä on hänen nimensä, jolla häntä kutsutaan: 'HERRA ON MEIDÄN VANHURSKAUTEMME'(Jer. 23:5-6).

”Minä otan teidät [Israel] pois pakanakansoista ja kokoan teidät kaikista maista ja tuon teidät omaan maahanne. Ja minä vihmon teidän päällenne puhdasta vettä, niin että te puhdistutte; kaikista saastaisuuksistanne ja kaikista kivijumalistanne minä teidät puhdistan. Ja minä annan teille [Israel] uuden sydämen, ja uuden hengen minä annan teidän sisimpäänne. Minä poistan teidän ruumiistanne kivisydämen ja annan teille [Israel] lihasydämen. Henkeni minä annan teidän [Israel] sisimpäänne ja vaikutan sen, että te [Israel] vaellatte minun käskyjeni mukaan, noudatatte minun oikeuksiani ja pidätte ne. Niin te [Israel] saatte asua maassa, jonka minä annoin teidän isillenne; ja te [Israel] olette minun kansani, ja minä olen teidän [Israel] Jumalanne” (Hes. 36:24-28).

”Mutta sinä päivänä [Harmagedonin taistelussa) minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan. Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle [juutalaiset] armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista” (Sak. 12:9-10).

”Herra on oleva koko maan kuningas. Sinä päivänä on Herra oleva yksi ja hänen nimensä yksi” (Sak. 14:9).

Jeesus on juutalaisten Kuningas, mutta Hän on myös kuningasten Kuningas ja herrain Herra.

Hänen harteillaan oleva hallitus sisältää Israelin ja kaikki kansakunnat (juutalaiset ja pakanat).

Yhdeksänneksi, Uusi Testamentti sisältää enemmän Israelin pelastuksesta.

Paavali kirjoitti: ”…Israelia on osaksi kohdannut paatumus-hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut, ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista. Ja tämä on oleva minun liittoni heidän kanssaan, kun minä otan pois heidän syntinsä"” (Room. 11:25b-27).

Israelin sokeus on väliaikaista; koko Israel pelastuu; Jumala saa Israelin katumaan (luopumaan jumalattomuudestaan), ja Jumala teki liiton ottaakseen pois Israelin synnit.

Kymmenenneksi, Psalmi 2 saattaa olla ajankohtainen tässä hetkessä.

Jae 1: ”Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat?”
  • Miksi pakanain väkijoukot raivoavat ja ajattelevat arvottomia asioita?
  • Miksi ihmiset mellakoivat, ryöstelevät, varastavat ja kuvittelevat asioita, joista ei ole kellekään mitään hyötyä?
Jae 2: ”Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan:
  • Väkijoukot eivät tee tätä itse.
  • Maailman poliittiset johtajat ovat kovettaneet sydämensä ja vehkeilleet muiden kanssa Jumalaa ja Hänen voideltuaan, Jeesusta Kristusta, vastaan.
Jae 3: "Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä".
  • Nämä väkijoukot ja poliittiset johtajat ovat yhdessä sanoneet, että aiomme muuttaa maailman perusteellisesti.
  • Aiomme rikkoa Pyhien Kirjoitusten rajoitukset ja juutalais-kristillisen etiikan.
  • Aiomme heikentää Kirkkoa ja Israelia.
  • Aiomme päästä eroon Raamatusta ja sen Kymmenestä käskystä.
  • Aiomme vaientaa ne, jotka sanovat abortin ja samaa sukupuolta olevien avioliittojen olevan vääriä.
Jae 4: ”Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä.”
  • Jumala nauraa heidän tyhmille ajatuksilleen.
  • Jumala on niin voimakas verrattuna näihin väkijoukkoihin ja maailman tyhmiin poliittisiin johtajiin, että Hän katsoo heidän juonensa rikkoa Raamatun rajoitukset, heikentää Kirkkoa ja Israelia paljoksi tyhjäksi puheeksi.
  • Ajatus siitä, että kuka tahansa voi vastustaa Jumalaa ja päästä eroon siitä, on mieletön.
Jae 5: ”Kerran hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuudessaan:
  • Jumala puhuu väkijoukoille ja maailman poliittisille johtajille vihaisesti ja antaa heidät vaivaan kera selvän tyytymättömyytensä (Ahdistuksen ajanjakso).
  • Hän ei ole tyytyväinen niihin, jotka yrittävät perustaa maailmanhallituksen, jonka tavoitteena on laillistaa Hänet ja Jeesus pois olemassaolostaan.
  • On mahdotonta syrjäyttää Jumala ja Jeesus tai tehdä heistä merkityksettömiä.
Jae 6: "Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni".
  • Siitä huolimatta, mitä he tekevät, Jumala etenee edelleen suunnitelmansa kanssa asettaa Jeesus valtaistuimelle.
  • Väkijoukkojen ja maailman poliittisten johtajien pyrkimys päästä eroon Raamatusta, heikentää Kirkkoa ja Israelia ei pysäytä Jumalaa tai edes hidasta Häntä.
  • Jumalan suunnitelma asettaa Jeesus valtaistuimelle Jerusalemissa etenee Hänen aikataulunsa mukaisesti.
Jae 7: ”Minä ilmoitan, mitä Herra on säätänyt. Hän lausui minulle: "Sinä olet minun poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin.”
  • Jumala julisti maailmalle, että Jeesus on Jumalan poika, kun Jumala herätti Jeesuksen kuolleista (Apostolien teot 13:33).
  • On virhe yrittää jättää huomiotta Jumala, joka herätti Jeesuksen kuolleista.
Jae 8: ”Ano minulta, niin minä annan pakanakansat sinun perinnöksesi ja maan ääret sinun omiksesi.”
  • Jumala käski Jeesuksen anomaan Häneltä ja Hän [Jumala] antaa Jeesukselle maan kansalaiset perinnökseen.
  • Saatana on ilmavallan ruhtinas, mutta kaikki, mitä Jeesuksen tarvitsee tehdä, on anoa, ja Jumala, joka herätti Jeesuksen kuolleista, antaa Jeesukselle ehdottoman hallinnan tästä maaplaneetasta.
Jae 9: ”Rautaisella valtikalla sinä heidät muserrat, niinkuin saviastian sinä särjet heidät.”
  • Jeesus, kuningasten Kuningas ja herrain Herra, on tulossa tuomitsemaan tämän maaplaneetan.
  • Hän ottaa maailman haltuunsa.
  • Hän murtaa kapinan maan päällä rautaisella valtikalla ja murskaa kansat niin kuin vihainen henkilö särkee saviastian.
Jae 10: ”Tulkaa siis järkiinne, kuninkaat, maan tuomarit, ottakaa nuhteesta vaari.”
  • Jumalalla on viesti maailman poliittisille johtajille ja muille.
  • Olkaa viisaita; ottakaa tästä neuvosta vaarin.
Jae 11: ”Palvelkaa Herraa pelvolla ja iloitkaa vavistuksella.”
  • Palvelkaa Jumalaa kunnioittavasti ja iloitkaa ymmärryksellä siitä kuinka voimakas Hän on.
Jae 12: ”Antakaa suuta pojalle, ettei hän vihastuisi ettekä te hukkuisi tiellänne. Sillä hänen vihansa syttyy äkisti. Autuaat ovat kaikki, jotka häneen turvaavat.” 
  • Rakastakaa Jeesusta, koska Hän voi olla vihainen, ja se vaatisi vain vähän Hänen vihastaan tuhota kaikki ihmiset maan päällä.
  • Tietäkää, että Jeesus siunaa kaikkia, jotka asettavat uskonsa Häneen.
Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com