Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 31. elokuuta 2020

Merkkejä uskovien ylöstempaukselle syksyllä 2020 by Daymond Duck

Ajattelin jo etten suomenna enää Rapture Ready -sivuston artikkeleita johtuen heidän voimakkaasta poliittisesta tuesta Donald Trumpille USA:n tulevissa presidentinvaaleissa, mutta tämä pastori Daymond Duck'in tuore artikkeli oli suomentamisen arvoinen, jossa on 7 kohdan luettelo aikainmerkeistä uskovien ylöstempaukselle mahdollisesti jo ensi kuussa, jolloin on juutalaisten uusivuosi Rosh Hashanah. Sen ympärille kytkeytyy ainakin Arabiemiraattien ja Israelin välille solmitun rauhansopimuksen seremoniat, jotka tuoreiden tietojen mukaan pidetään USA:n pääkaupungissa syksyllä ennen pasuunansoiton juhlaa (Rosh Hashanah). Apostoli Paavali julistaa 1. Tessalonikalaiskirjeessä valerauhasta, joka vallitsee juuri ennen Jeesuksen paluuta tempaamaan omansa taivaallisiin. Joka tapauksessa on useita merkkejä sille, että raamatullinen Ahdistuksen aika häämöttää jo ihan ovella. Uskon ns. pre-trib-tempaukseen (morsiamen ylösotto), joka on ennen Ahdistusta (Ilm. 3:10).

--------------------------

Lähenee (Getting Close) :: By Daymond Duck

Published on: August 30, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/08/30/getting-close-by-daymond-duck/  

Siunaukset ja kiitokset kaikille teille rukouksistanne, surunvalitteluistanne ja ystävällisistä sanoistanne minun vaimoni sairauden ja kuoleman aikana. [Daymond Duck'in vaimolla oli koronavirus. Suom. huom.]

Tähän mennessä Rachel'in muistoksi on lahjoitettu yli 120 Gideon-raamattua, useat ihmiset ovat antaneet lahjoja kirkon lähetysrahastolle, jne. Jumala käyttää näitä siunauksia korjatakseen aittaansa sieluja ennen Tempausta.

Yksi vaikeimmista asioista Rachel'in 17 sairaalapäivässä oli se, ettei kukaan hänen perheestään voinut käydä hänen luonaan. Oli kuin olisimme hylänneet hänet ja jättäneet hänet kuolemaan yksin. Monet ihmiset ovat kokeneet tämän läheistensä kohdalla sairaalassa ja hoitokodissa. Mutta ajattelin, että Isä joutui hylkäämään Jeesuksen ristillä, koska Hän ei voinut katsoa syntiimme suopeasti (Matt. 27:46), ja se teki Jeesuksen kuolemasta Hänelle kauheamman.

Olen syvästi surullinen vaimoni kuolemasta, mutta uskon todella, että hänen sielunsa ja henkensä on Taivaassa, että Jumala herätti Jeesuksen kuolleista, että Jumala herättää kuolleet kristityt kuolleista Tempauksen yhteydessä (1. Tess. 4:13-18), ja että ylöstempaus on lähellä ja tulen näkemään Rachel'in pian uudelleen.

Alla on joitain asioita, jotka ovat viime aikoina poikineet uutisia.

Ensinnäkin, uhratun punaisen hiehon tuhkaa tarvitaan puhdistavan veden valmistamiseksi puhdistamaan ne, jotka jälleenrakentavat Temppelin.

Elokuun 19. päivänä 2020 Israelissa tarkastettiin kaksi punaista hiehoa: yksi hylättiin, toisella oli muutama karva, jotka eivät ole riittävän punaisia, mutta se julistettiin elinkelpoiseksi (edelleen potentiaaliseksi ehdokkaaksi).

Vuoden 2020 alussa syntyi vielä kaksi punaista hiehoa, joita pidetään potentiaalisina ehdokkaina, mutta kuluu useita kuukausia ennenkuin ne ovat riittävän vanhoja.

Toiseksi, mitä tulee pakollisiin rokotuksiin ja tatuointeihin koronavirusta koskien – 18. elokuuta 2020 Yhdysvaltain kansallisen allergia- ja tartuntatauti-instituutin johtaja tri Anthony Fauci sanoi: ”En usko, että näette koskaan rokotteiden pakottamista, erityisesti suurelle yleisölle.”

On mahdotonta tietää, onko tohtori Fauci oikeassa, mutta tämä sopii Raamatun opetukseen, jonka mukaan Pedon merkki tulee olemaan Ahdistuksen ajanjakson jälkimmäisellä puoliskolla, ei ennen Ahdistusta.

Tempaus poistaa Kristuksen seurakunnan, ennenkuin Pedon merkkiä vaaditaan.

Tämä on yksi syy siihen, miksi jotkut uskovat Tempauksen olevan lähellä (Maailman terveysjärjestö (WHO), paavi Franciscus, Bill Gates, useat osavaltio- ja paikalliset viranomaiset sekä monet yritysjohtajat vaativat jo pakollisia rokotuksia).

Kolmanneksi, koskien (Antikristuksen) rauhansopimusta, Israel ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat (UAE) solmivat äskettäin sopimuksen, jonka myötä UAE tunnustaa Israelin olemassaolon ja näiden kahden maan väliset suhteet normalisoidaan.

Ilmoituksen antamisen jälkeen Libanon, Sudan, Oman ja Bahrain ovat ilmoittaneet olevansa kiinnostuneita samanlaisesta sopimuksesta.

Suomentajan kommentti: Tämä sopimus on ensiaskel Dan. 9:27 profetian toteutumiselle, jossa Antikristus (jakeen 27 alussa pronomini ”hän” viittaa edellisen jakeen 26 ”hyökkäävään ruhtinaaseen joka saa loppunsa tulvassa” eli Rooman sotapäällikkö Tiitukseen (myöhemmin keisari), joka hävitti Jerusalemin ja ajoi juutalaiset maanpakolaisuuteen v. 70 jKr. ollen esinäytöstä lopullisesta Antikristuksesta, nyky-Rooman keisari Donald Trumpista, joka tulee alussa petollisena rauhankyyhkynä) ”vahvistaa liiton (tai sopimuksen) monien kanssa yhden vuosiviikon ajaksi” (KJV-käännös), eli saa aikaan Lähi-idän valerauhan, joka rikkoontuu Dan. 9:27'n mukaisesti 7-vuotisen Ahdistuksen ajan (70. vuosiviikko) puolivälissä kun AK pettää juutalaiset ja lakkauttaa Jerusalemin 3. temppelin uhrimenot. Siispä pointtini on, että Dan. 9:27 koskee lopunpäivien Antikristusta (silloista 'Rooman keisaria'), ei Jeesusta Kristusta ensimmäisellä vuosisadalla, kuten Petri Paavola erheellisesti opettaa tässä linkissä. Jos haluat hyvän tilannekatsauksen tästä Israel & UAE sopimuksesta, niin katso tämä (15.8.2020), tämä (22.8.2020) ja tämä (30.8.2020) video eräältä hengelliseltä vartiomieheltä.

Jared Kushner sanoi 17. elokuuta 2020: ”Olemme hyvin lähellä monien läpimurtojen saamiseksi tuolta alueelta.”

Turkki, Iran, Hamas, islamilainen Jihad, PA ja muut tuomitsevat tämän, mutta kaksi asiaa on muotoutumassa: 1) Niiden ihmisten vihamielisyys, joka taistelevat Googin ja Maagogin sodassa, ja 2) Muiden liikkuminen kohti rauhansopimusta.

Tulee sota ja arvoton rauhansopimus.

Kaikki eivät ole samaa mieltä, mutta mielestäni Googin ja Maagogin sota tapahtuu ennen Ahdistuksen aikaa ja käynnistää voimakkaan huudon rauhansopimusta, maailmanhallitusta ja maailmanuskontoa (globaali etiikka) varten.

Rauhansopimus tulee olemaan arvoton, ja maailmanhallitus tulee olemaan saatanallinen.

Rauhansopimus jakaa Luvatun maan ja laukaisee Jumalan vihan.

Tiedoksesi vain, että useat arabimaat haluavat tehdä rauhan Israelin kanssa Trump'in ollessa vielä virassaan.

He pelkäävät Irania, ja he tietävät, että Obaman/Bidenin hallinto antoi Iranille miljardeja dollareita ja se avasi Iranille oven ydinaseiden hankkimiseksi.

He eivät erityisesti pidä Israelista, mutta he inhoavat Irania enemmän kuin he inhoavat Israelia, ja he haluavat Israelin heidän puolelleen, jos Biden voittaa.

Neljänneksi, taloudellinen romahdus ja nälänhätä ovat merkkejä aikakauden lopusta (Matt. 24:7; Ilm. 6:5-6).

Maailmanpankin johtaja sanoi 20. elokuuta 2020, että Covid-19 on saattanut ajaa 70-100 miljoonaa ihmistä äärimmäiseen köyhyyteen, ja määrä voi nousta, jos kriisi pahenee tai pitkittyy (YK:n arvio on 132 miljoonaa, ja vaikka kenties ei ole tärkeää, äärimmäinen köyhyys aiheuttaa nälänhätää ja aliravitsemusta, mikä johtaa kulkutauteihin ja kuolemaan).

Ole tietoinen siitä kun jotkut kirjoittajat sanovat, että Covid-19:n toinen aalto tulee aiheuttamaan suuremman elintarvikepulan kuin se, jota me olemme parhaillaan käymässä läpi.

Viidenneksi, luonnonkatastrofien esiintymistiheys ja voimakkuus lisääntyvät, kun Jeesuksen paluu lähestyy.

Kalifornia horjahtelee maanjäristyksistä, äärimmäisistä lämpötiloista, tuhansista salamaniskuista, ja joistakin Kalifornian historian suurimmista maastopaloista.

Iowan osavaltiolla on 14 miljoonaa eekkeriä (1 eekkeri = 0.4 hehtaaria) merkittäviä satovahinkoja rajujen myrskyjen vuoksi.

Persianlahden rannikolle on iskenyt trooppinen myrsky ja hurrikaani.

Kiinassa on ollut useita viikkoja ennätyksellisiä tulvia, ja se jatkuu yhä vain.

Kuudenneksi, tohtori Franklin Graham pyytää kansanjoukkoja liittymään häneen syyskuun 26. päivänä 2020 rukousmarssia ”Prayer March 2020” varten Washington D.C:ssä, rukoilemaan Yhdysvaltojen puolesta.

Hän uskoo, että Yhdysvallat on pulassa ja kansalaisten on pyydettävä Jumalalta Hänen apuaan.

Biden'in voitto tuo maailmanhallituksen ja maailmanuskonnon.

Se on kaksiteräinen miekka: 1) Seurakunnan ylöstempaus (autuas toivomme) ja 2) Saatanallinen maailmanlaajuinen kaaos, joka on pahempaa kuin mikään muu mitä on koskaan tapahtunut maan päällä [mukaan lukien suuri vedenpaisumus, holokausti, ensimmäinen maailmansota, toinen maailmansota, jne.] (Matt. 24:22).

Seitsemänneksi, jotkut (eivät kaikki) Raamatun profetian opettajat uskovat, että Tempaus tapahtuu juutalaisten juhlapäivänä nimeltä Rosh Hashanah (pasuunansoiton juhla; tänä vuonna se on 18.-19. syyskuuta).

Jotkut kristityt ovat kertoneet minulle, että he rukoilevat, jotta se tapahtuisi tänä vuonna.

Elokuun 20. päivänä 2020 kerrottiin, että merkittävä juutalainen rabbi, joka ei ole sanonut mitään Messiaasta 40-vuotisen palveluvirkansa aikana, sanoo nyt, että Messias voitaisiin hyvinkin paljastaa tänä Rosh Hashanah'ina.

Artikkeli ei kerro, mutta epäilen sitä, että rabbi uskoo Messiaaseen (Jeesukseen), johon kristityt uskovat; epäilen, että hän ajattelee sitä, mitä kristityt kutsuvat Toiseksi tulemiseksi, ei Tempausta; eikä kukaan tiedä Herramme paluun päivää tai hetkeä.

Tiedä vain, että monet kristityt eivät ole yksin ajatellessaan, että Messiaan paluu voisi olla lähellä (korostus sanassa voisi).

Lopuksi, jos se tapahtuu ensi kuussa, rukoilen, että olet todella hyväksynyt Jeesuksen Herraksesi ja Vapahtajaksesi.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com