Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 3. huhtikuuta 2023

Jumalan kansa on voittamaton vaikka vaikeuksia voi tulla raamatullisen Ahdistuksen ajan lähestyessä by Daymond Duck 1.4.2023

Tässä uudessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla heti aluksi rohkaisevaa julistusta tähän hetkeen, kun nykyiset ajat käyvät huonommiksi ja todelliset kristitytkin voivat kohdata vaikeuksia elämässään. Tämän jälkeen pastori kertoo ajankohtaisista tapahtumista maailmalla osoittaen profeetalliseen Ahdistuksen aikaan, jota ennen tapahtuu uskovien ylöstempaus. Raportin suomensi: Olli R.

------------------

Voittamaton (Undefeated) :: By Daymond Duck

Published on: April 1, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/04/01/undefeated-by-daymond-duck/

Vuonna 2015 amerikkalaisen jalkapallon kotiottelun jälkeen Washingtonin osavaltion Bremerton High School'in apulaisjalkapallovalmentaja Joe Kennedy meni 50 jaardin viivalle polvistumaan ja rukoilemaan fanien ja opiskelijoiden kanssa, kuten hän oli tehnyt monta kertaa aiemmin.

Toisen koulun työntekijä oli todistamassa tapahtumaa ja kanteli; Kennedy erotettiin, eikä hänen valmennussopimustaan koulupiirin kanssa uusittu, koska hän kieltäytyi lopettamasta polvistumista ja rukoilemista.

Valmentaja Kennedy uskoi, että hänen uskonnonvapauttaan loukattiin; hän haastoi koulupiirin oikeuteen, ja hänen tapauksensa meni aina Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen asti kaksi kertaa (he kieltäytyivät kuulemasta sitä ensimmäisellä kerralla). Kesti seitsemän vuotta, mutta hän voitti, ja 13. maaliskuuta 2023 koulun virkailija ilmoitti, että valmentaja Kennedy saa työpaikkansa takaisin.

Yksi valmentaja Kennedy'ä edustaneen First Liberty -ryhmän lakimiehistä sanoi: "Olemme innoissamme siitä, että Bremerton ja valmentaja Kennedy ovat palanneet yhteen, ja toivomme, että he pysyvät voittamattomina."

Tämä muistuttaa minua ajasta, jolloin VT:n Danielia käskettiin olemaan rukoilematta ketään muuta kuin kuningas Dareiosta 30 päivän ajan, koska ihmiset, jotka eivät pitäneet hänestä, halusivat hänen menettävän työpaikkansa (Dan. 6).

Daniel kieltäytyi lopettamasta rukoilemasta Jumalaansa, meni kotiin, polvistui ikkunansa eteen ja rukoili ja kiitti Jehovaa, kuten hän oli tehnyt monta kertaa aiemminkin.

Tämä sai hänet heitetyksi nälkäisten leijonien luolaan, mutta Jumala lähetti enkelin sulkemaan leijonien suut, ja Daniel vietti yön vahingoittumattomana.

Seuraavana aamuna kuningas Dareios vei Danielin pois leijonien luolasta, palautti hänet työhönsä ja heitti hänen syyttäjänsä ja heidän perheensä leijonien luolaan, missä he menehtyivät.

Jumala ei luvannut kansalleen, ettei meillä olisi vaikeuksia Ahdistuksen ajan lähestyessä, mutta Hän lupasi, että meidät vapautetaan Ahdistuksen ajasta, ja vaikka ajat tulisivat niin huonoiksi, että jokin tappaisi meidät ennen sitä, me jäämme voittamattomiksi (ylösnousemus ja Tempaus).

Tässä on joitain viimeaikaisia tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että olemme lähestymässä Tempausta ja Ahdistuksen aikaa.

Ensinnäkin, koskien moraalittomuutta ja kristillisten periaatteiden hylkäämistä: Maaliskuun 21. päivänä 2023, Ugandan, joka on pääosin kristitty kansakunta, presidentti allekirjoitti homoseksuaalisuuden vastaisen lain, joka hyväksyttiin yksimielisesti lainsäädäntäelimessä, ja joka vahvisti Ugandan sitoutumista raamatulliseen avioliittoon ja seksuaalisuuteen.

Länsimaiden johtajat ovat raivoissaan.

Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken sanoi, että se heikentää Ugandan kansan perusihmisoikeuksia.

Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusneuvoston tiedottaja John Kirby sanoi, että LGBT-oikeudet ovat keskeinen osa meidän (Amerikan) ulkopolitiikkaamme.

Nähdäkseni Kirby'n sanat tarkoittavat raamatullisen avioliiton kieltämistä ja että seksuaalisuus on keskeinen osa Amerikan ulkopolitiikkaa.

(Lisätietoa: Neljä Yhdysvaltain osavaltiota on hyväksynyt lakeja, jotka vaativat julkisten ja charter-koulujen oppilaita käyttämään biologista sukupuoltaan vastaavia kylpyhuoneita ja pukuhuoneita. Kahdessa osavaltiossa on nostettu oikeusjuttuja näiden lakien kumoamiseksi.)

Toiseksi, koskien Amerikan suvereniteetin luovuttamista ja avoimia rajoja: 22. maaliskuuta 2023 raportoitiin, että Yhdysvaltain tulli- ja rajavartiosto ilmoitti kohdanneensa 4 366 Kiinan kansalaista ylittämässä Amerikan lounaisrajaa 1. lokakuuta 2022 lähtien (alle kuudessa kuukaudessa).

Suurin osa heistä on päästetty Yhdysvaltoihin, ja Biden haluaa rahaa Yhdysvaltain armeijalle siltä varalta, että joudumme sotaan Kiinan kanssa.

Kolmanneksi, koskien evankeliumia, joka leviää ympäri maailmaa Ahdistuksen aikana: Äskettäin kerrottiin, että kaksi jäsentä Israelin pääministeri Netanyahu'n hallituksessa ehdotti lakia, joka tuomitsisi kristityt (tai kenen tahansa muun) vuodeksi vankeuteen (kahdeksi vuodeksi, jos he olivat todistamassa alaikäiselle) yrittäessään saada juutalaiset kääntymään toiseen uskontoon.

Heidän ehdotuksensa aiheutti suuren vastareaktion kristittyjen evankelikaalisten keskuudessa, ja se sai aikaan vastauksen Netanyahu'lta 22. maaliskuuta 2023, joka sanoi: "Emme edistä mitään lakia kristillistä yhteisöä vastaan."

(Minun mielipiteeni: Jumala on saattanut saada Netanyahu'n lopettamaan tämän, koska Ilmestyskirjassa mainitut 144 000 israelilaista ja kaksi säkkipukuista todistajaa joutuvat evankelioimaan Ahdistuksen aikana, ja koko Israelin täytyy pelastua.)

Neljänneksi, koskien korruptiota ja petosta Valkoisessa talossa: Demokraattipuolue, Yhdysvaltain oikeusministeriö, suuret uutismediat, sosiaalinen media, jne., ovat kaikki näitä ryhmiä, jotka kieltävät edelleen osan peittelystä kun todisteita Biden'in perheen vaikutusvallan kaupittelusta kertyy jatkuvasti.
  • On ollut todisteiden vuori, mukaan lukien sähköpostit Hunter Biden'in kannettavalla tietokoneella.
  • Tony Bobulinski, Hunter Biden'in entinen liikekumppani, kertoi tavanneensa Joe'n ja Hunter'in keskustellakseen liikesopimuksesta Kiinassa.
  • Kansallisarkisto on julkaissut sähköposteja, jotka osoittavat, että Joe Biden oli sekaantunut bisneksiin hänen ollessaan varapresidentti.
  • Ääninauha, jolla presidentti Biden soittaa Hunter'ille korruptiota koskevasta artikkelista, on löydetty.
  • Valokuvia, joissa presidentti Biden tapaa Hunter'in ja joitakin hänen ulkomaisia kumppaneitaan, on löydetty.
  • Edustajainhuoneen valvontakomitealla on todisteet 3 miljoonan dollarin siirrosta kiinalaiselta yritykseltä yhdysvaltalaiselle yritykselle, joka siirsi sitten 1.3 miljoonaa dollaria entisen varapresidentti Biden'in perheelle (Biden'in poika, veli, miniä ja neljäs Biden'in perheen jäsen, joka tunnistetaan vain Biden'iksi).
Joka tapauksessa edustajainhuoneen valvontakomitea tutkii Bidenejä, komitea löytää jatkuvasti kiistattomia todisteita, ja on ilmeistä, että monet ihmiset ovat tahranneet kerran niin hyvän maineensa pettämällä ja valehtelemalla amerikkalaiselle yleisölle.

Viidenneksi, koskien Pedon merkkiä: Maaliskuun 23:ntena 2023 Bloomberg raportoi, että JPMorgan Chase & Co aikoo testata uutta teknologiaa, jonka avulla asiakkaat voivat maksaa tavaroista ja palveluista kasvo- tai kämmenskannauksella.

Jos testi onnistuu, palvelua tarjotaan kaikille JPMorganin asiakkaille, ja yhtiö ennakoi, että sitä käyttää noin kolme miljardia ihmistä noin kuuden biljoonan dollarin liiketoimiin vuoteen 2026 mennessä.

Nyt ei pitäisi olla epäilystäkään siitä, että Väärällä profeetalla ja Antikristuksella on olemassa tekniikka, joka edellyttää Merkkiä otsaan (kasvot) tai oikeaan käteen (kämmen, jne.), jota voidaan käyttää seuraamaan kaikkea ostamista ja myymistä Ahdistuksen ajan puolivälissä.

Tämän tekniikan ajoitus kaikkeen muuhun, joka on tulossa (maailmanhallitus, väärä uskonto, WOKE-kulttuuri, jne.), on uskomaton eikä sattumaa.

Tässä linkki artikkeliin.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-03-23/jpmorgan-test-will-ditch-cards-to-let-consumers-pay-with-palm-or-face-instead

Kuudenneksi, koskien tarkoituksellista maailmanlaajuista hyökkäystä maanviljelijöitä ja karjankasvattajia vastaan luomaan elintarvikepulaa, nostamaan elintarvikkeiden hintoja, takavarikoimaan viljelysmaata yms. kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi ja maailmanhallituksen perustamisen oikeuttamiseksi vuoteen 2030 mennessä: The New American julkaisi Peter Rykowski'n kirjoittaman artikkelin maaliskuun 21. päivältä 2023 koskien senaatin lakiesityksen nro 84 (S.B. 84) käyttöönottoa Missouri'n osavaltiossa.

Rykowski'n omin sanoin:
Artikkelin mukaan S.B. 84 tulee:
  • Estämään liittovaltion hallitusta käyttämästä hyväksi osavaltioiden välistä kauppaa koskevia lakeja puuttuakseen maanviljelijöiden ja karjankasvattajien oikeuteen myydä tai kuluttaa tuottamiaan elintarvikkeita.
  • Estämään kuvernööriä laittamasta viljelijöitä ja karjankasvattajia toimettomiksi hätätilan julistamisella.
  • Estämään luottopisteiden käytön ja tekemään tyhjäksi kaikenlaisten henkilökorttien jne. vaatimuksen ruoan ostamiseen.
Rukoilen, että Tempaus tapahtuisi pian, mutta jos näin ei tapahdu, rukoilen, että tämä lakiehdotus hyväksytään ja että useammat osavaltiot säätävät samanlaista lainsäädäntöä mahdollisimman pian kansalaistensa suojelemiseksi.

Tässä linkki artikkeliin.

https://thenewamerican.com/missouri-bill-would-protect-farmers-ranchers-from-government-overreach/?mc_cid=e72d6d6b90&mc_eid=551904ee4c

Seitsemänneksi, koskien nälänhätää ja luonnonkatastrofeja: Kun kirjoitan tätä, Kaliforniassa on toiseksi lumisin talvi sen historiassa, kymmenien voimakkaiden myrskyjen aiheuttamat tulvat ovat tuhonneet monia osia osavaltiosta, ja uusi ankara myrsky lähestyy kera rankkasateen, lumen, ja vaarallisten tuulien.

Kalifornia on ehkä Amerikan suurin maataloustuotteiden tuottaja, monet kalifornialaiset maanviljelijät sanovat menettäneensä kaiken tänä vuonna, ja joidenkin asiantuntijoiden mukaan myrskyt vaikuttavat Amerikan elintarviketurvaan.

Vaikutettuja tuotteita ovat maito, naudanliha, viinirypäleet, mansikat, salaatti, tomaatit, pähkinät, riisi ja monet muut.

Myrskyt ovat tappaneet 28 ihmistä ja jättäneet monet työttömiksi.

Kahdeksanneksi, näyttää siltä, että jotkut ihmiset ovat ruvenneet voimaan pahoin raporteista, joiden mukaan jotkin maat tyrkyttävät ja sallivat kaskaita, heinäsirkkoja ja jauhomatoja laitettaviksi ruokaan, jota ihmiset kuluttavat.

Maaliskuun 23:ntena 2023 ilmoitettiin, että Unkari on hyväksynyt lain, joka edellyttää hyönteisproteiineja sisältävien elintarvikkeiden merkitsemistä selkeästi ja pidettäväksi erillään muista myytävistä elintarvikkeista.

Saman raportin mukaan Italia on kieltänyt hyönteisjauhon käytön pastassa.

Täytyy ihmetellä, miksi Yhdysvaltojen, Kanadan ja muiden maiden viranomaiset eivät vaadi hyönteisiä, hyönteisjauhoa, jne. sisältävien tuotteiden selkeitä merkintöjä ja erottelua.

Tämä olisi luultavasti suosittu aihe monien äänestäjien keskuudessa.

Yhdeksänneksi, koskien nälänhätää: Maaliskuun 22:sena 2023 noin 400 Saksan maanviljelijää ajoi traktoreillaan tapahtumassa, jossa vastustettiin EU:n ja Saksan hallitusten rajoituksia sille, kuinka monta eläintä maanviljelijä voi omistaa.

Viljelijöiden mukaan rajoitukset sille, kuinka monta eläintä he voivat omistaa, vähentävät heidän tuottamiensa elintarvikkeiden määrää, lisäävät nälänhätää, ja aiheuttavat osalle heistä tilansa menettämisen.

Kymmenenneksi, koskien talouden romahdusta: 27. maaliskuuta 2023 kerrottiin, että aiempien vuosien matalat korot aiheuttivat kiinteistöbuumin.

Nyt kun Yhdysvaltain keskuspankki on nostanut korkoja useaan otteeseen, asuntojen ja liikekiinteistöjen myynti on hiipumassa.

Monet potentiaaliset ostajat perääntyvät korkeampien maksujen vuoksi.

Rakentajat ovat jumissa rakennuksissa, joita he eivät voi myydä, ja pankit ovat jumissa rakentajien kanssa, jotka eivät pysty maksamaan laskujaan.

Älä anna niiden ihmisten pettää, jotka sanovat, että Amerikan talousongelmat ovat ohi.

Ongelmia on edelleen, ja monet pienet ja keskisuuret pankit ovat niistä tietoisia.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com