Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 18. huhtikuuta 2023

Israelin oikeusuudistus oikeassa valossa nähtynä by Hal Lindsey 16.4.2023

Tässä tunnetun amerikkalaisen evankelistan, eskatologin ja kirjailijan, pastori Hal Lindsey'n (ikä 93 vuotta!), viikoittainen Watchman Warning -raportti ajankohtaisesta asiasta Israelissa, kun Benjamin Netanyahun uuden oikeistohallituksen oikeusreformia vastustetaan laajalti liberaalien ja vasemmiston keskuudessa, mikä on saanut kansan kadulle protestoimaan. Lännen medioissa väitetään valheellisesti, että Netanyahun hallitus olisi kaventamassa Israelin demokratiaa, vaikka asia on juuri päinvastoin. Lue seuraavassa Hal Lindsey'n perustelut tälle. Raportin suomensi: Olli R. + Google-kääntäjä

----------------

Anarkia riehuu Israelissa (Anarchy Stirs in Israel)

By Hal Lindsey 16.4.2023

https://www.hallindsey.com/ww-4-16-2023/

Israelin presidentti Isaac Herzog sanoi äskettäin: "Israel on syvän kriisin kourissa." Hän puhui "sisällissodasta" ja sanoi: "Kuilu on kosketusetäisyydellä."

Sisällissota? Kuilu? Onko Israelissa asiat todella näin huonosti? Kaikki keskittyy oikeuslaitoksen uudistamiseen (oikeusreformi). Äärivasemmistolaiset protestoivat ehdotettuja uudistuksia vastaan mellakoimalla kaduilla. Muut vasemmistolaiset protestoivat rauhanomaisesti, mutta suurina määrinä. Kuten maan presidentti, monet puhuvat sisällissodasta ja anarkiasta. Mielenosoituksia tapahtui paikoissa, joita et koskaan odottanut. Armeijan korkeita upseereita poistui työpaikaltaan eräänä maaliskuun sunnuntaina. Monet Israelin reserviläisistä ovat kieltäytyneet ilmoittautumasta palvelukseen.

Sillä välin Israelin viholliset katsovat ja tuntevat rohkaisua. Terroristit riehuivat Israelin sisällä, ja ohjusryöppy iski ulkopuolelta. Kaiken tämän tuloksena on ollut se, että meidät on tehokkaasti työnnetty eteenpäin Jumalan lopunaikojen aikajanalla.

Benjamin Netanyahu'n hallitus sai enemmistön viime vaaleissa osittain siksi, että he lupasivat oikeusuudistuksia, joita juuri nyt protestoidaan. Äänestäjät valitsivat konservatiivisen koalition, ei tällaisista uudistuksista huolimatta, vaan ainakin osittain niiden takia. Uudistusten ansiosta Knesset (Israelin parlamentti) voisi kumota korkeimman oikeuden päätökset. Knessetille annettaisiin myös enemmän sananvaltaa siinä, kenestä tulee kyseisen tuomioistuimen jäsen.

Kun amerikkalaiset kuulevat, että parlamentaarisella elimellä olisi kyky hallita korkeinta oikeutta, he yleensä ajattelevat: "Se on perustuslain vastaista!" He unohtavat, että Israelilla ei ole perustuslakia. Ja Israelin nykyinen tapa valita korkeimman oikeuden jäseniä enimmäkseen jättää laskuista pois kaikenlaisen vastuumuodon kansalle.

Puutteistaan huolimatta pidän järjestelmäämme parempana. Kun tuomioistuimen paikka vapautuu Yhdysvalloissa, presidentti nimeää uuden henkilön. Senaatti voi sitten joko vahvistaa ehdokkaan tai ei. Kansa valitsee presidentin. Kansa valitsee myös senaattorit. Joten viime kädessä kansan vaaleilla valitut edustajat valitsevat Yhdysvaltain korkeimman oikeuden jäsenet muiden liittovaltion tuomareiden ohella.

Israelissa se ei toimi niin. Siellä korkeimman oikeuden tuomarit valitsee "juridinen valintakomitea". Knessetin enemmistöllä on vain kaksi komitean yhdeksästä paikasta. Toisin sanoen kansalla ei ole juuri mitään sananvaltaa asiassa.

Ilman perustuslakia Israelin tuomioistuimilla ei ole suojakaiteita. He alkoivat oivaltaa valtavan voimansa Aharon Barak -nimisen miehen aikana. Hänestä tuli Israelin korkeimman oikeuden jäsen vuonna 1978 ja hän toimi tuomioistuimen presidenttinä vuodesta 1995 vuoteen 2006. Hän muutti kaiken. Hän ylisti sitä, mitä hän kutsui "oikeudelliseksi lainsäädännöksi". Hän kutsui "oikeudellista lainsäädäntöä... korkeimman oikeuden tehtäväksi".

Toisin sanoen, unohda demokratia. Unohda kansan hallinto, kansan hoitamana ja kansaa varten. Sen sijaan muutama vaaleilla valitsematon "lainsäätäjä" kaikille muille. Barak poisti myös aiemmat rajoitukset, jotka koskivat sitä, minkälaisia tapauksia tuomioistuin saattoi käsitellä. Tällä hetkellä Israel on juuttunut elitistien eikä kansan valitsemaan tuomioistuimeen. Tuo tuomioistuin voi käsitellä minkä tahansa asian, jonka se haluaa, ohittaen kansakunnan valittujen johtajien tahdon ja samalla säätää omia lakejaan.

Tarvitseeko Israel oikeusuudistusta? Se tarvitsee sitä ehdottomasti! Kutsumme usein tuota kansakuntaa Lähi-idän ainoaksi toimivaksi demokratiaksi. Mutta Israelin korkeimmalla oikeudella on tällä hetkellä sama valta kuin Iranin mullaheilla. He voivat kumota kaiken, mitä Israelin demokraattisesti valitut edustajat tekevät, ja korvata nuo lait tuomioistuimen omilla laeilla. Perustuslain puuttuessa vastaus näyttää olevan tehdä oikeuslaitoksesta vastuullisempi kansalle heidän valitsemiensa edustajiensa kautta Knessetissä.

Maaliskuun 27. päivänä pääministeri Netanyahu peruutti väliaikaisesti uudistusehdotuksensa. Ehkä tämän tauon aikana he voivat keksiä paremman lähestymistavan. Mutta älä tee virhettä. Ilman reformia Israelin korkeimman oikeuden 15 tuomarilla on ehdoton valta. Ja se on ristiriidassa demokratian perusoletuksen kanssa.

Lopetussana tähän. Tämä ei ole Israelin loppu. Minkä Saatana tarkoittaa pahalle, sen Jumala käyttää hyvään. Ja Hän pitää lupauksensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com