Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 24. huhtikuuta 2023

Maailmanhallituksen eteneminen on todellisuutta, ei salaliittoteoriaa, kun presidentti Biden'in ja WHO:n esittämä pandemiasopimus toukokuuksi 2023 ottaa pois kansakuntien itsemääräämisoikeuden by Daymond Duck 22.4.2023

Tässä tuore pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa pääaiheena WHO:n tuleva yleiskokous toukokuussa 2023, jolloin päätetään uudesta pandemiasopimuksesta. Tämä koskee kaikkia WHO:n jäsenmaita ja on suuri askel kohti maailmanhallitusta, jossa kansoilta on riisuttu itsemääräämisoikeus. Suomentamassani Daymondin raportissa muitakin indikaattoreita siihen suuntaan, että Raamatussa profetoitu Ahdistuksen aika maailmanhallituksineen lähestyy kovaa vauhtia.

------------------

Tämä on todellisuutta, ei salaliittoteoriaa (This Is Reality, Not a Conspiracy Theory) :: By Daymond Duck

Published on: April 22, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/04/22/this-is-reality-not-a-conspiracy-theory-by-daymond-duck/

Maailmanhallituksesta: 13. huhtikuuta 2023 The Gateway Pundit julkaisi verkkosivuillaan heidän kirjoittajansa ja avustajansa Joe Hoft'in artikkelin, joka koski Michele Bachmann'in haastattelua Steve Bannon'in toimesta The War Room'issa.

Hoft kertoi, että Michele Bachmann (asianajaja, Robertson School of Government'in dekaani Regent'in kristillisessä yliopistossa Virginian osavaltiossa, ensimmäinen republikaaninainen, joka valittiin Yhdysvaltain edustajainhuoneeseen Minnesota'sta) sanoi:
  • Heinäkuussa 2022 presidentti Biden ajoi muutosta sopimukseen (kansainvälisistä terveyssäännöistä; IHR:t) YK:n Maailman terveysjärjestön (WHO) kanssa, joka "estäisi amerikkalaisia tekemästä mitään, mitä maailmanhallitus ei halunnut tehtävän, ja pohjimmiltaan ottaisi pois amerikkalaisilta kaikki oikeudet COVIDin kaltaisessa hätätilanteessa", mutta "pari pientä Afrikan maata pysäytti sen."
  • "Luojan kiitos olemme saaneet vuoden lykkäyksen."
  • "Olemme täsmälleen siinä tilanteessa missä olimme vuosi sitten."
  • "Biden'in hallinto yrittää painostaa kaikkia 194 valtiota luopumaan suvereniteetistaan terveydenhuollon alalla (tulevassa WHO:n yleiskokouksessa 21.-30.5.2023), mikä on oikeastaan vain suvereniteetin luovuttamista Maailman terveysjärjestölle..."
Bannon'in mukaan Kiina omistaa WHO:n, eikä Amerikan Oikeuksien julistus (Bill of Rights) merkitse näille ihmisille mitään.

Tässä linkki artikkeliin:

https://www.thegatewaypundit.com/2023/04/the-biden-administration-is-trying-to-push-all-194-nations-to-give-up-their-sovereignty-to-the-who-dean-michele-bachmann-with-steve-bannon/ 

Leo Hohmann (kynäilijä ja riippumaton toimittaja) kirjoitti artikkelin tästä ministeriölle nimeltä Absolute Truth from the Word of God (Absoluuttinen totuus Jumalan sanasta).

Ymmärtääkseni Hohmann sanoi:
  • Biden'in hallinto ajaa muutoksia IHR:iin, jotka antavat WHO:lle valtuudet sanella Yhdysvaltojen politiikkaa aina, kun julistetaan alueellisesti tai kansainvälisesti huolta aiheuttava kansanterveyshätätila.
  • Julistamalla kansanterveydellisen hätätilan, WHO:n sallitaan pakottaa jokainen kansakunta vaatimaan kansalaisiaan käyttämään maskia, noudattamaan rajoituksia (lockdowns), ja olemaan rokotettuja.
  • Sopimus estää amerikkalaisia tekemästä mitään, mitä YK:n maailmanhallituskoneisto ei halua tehtävän.
  • Pohjimmiltaan sopimus poistaa kaikki oikeudet (sananvapauden, uskonnonvapauden, jne.) amerikkalaisilta COVIDin kaltaisessa hätätilanteessa.
  • Biden'in hallinto yrittää välttää äänestyksen Yhdysvaltain senaatissa kutsumalla sopimusta "accord-sopimukseksi" "treaty-sopimuksen" sijaan.
  • Sopimus merkitsee Amerikan tasavallan, kuten me tunnemme sen, kuolemaa.
  • Hohmann'in mukaan Bachmann sanoi, että jokainen maan päällä saa digitaalisen identiteetin QR-koodilla, joka linkitetään heidän sähköisiin potilastietoihinsa ja lopulta digitaaliseen valuuttaan, jota YK hallitsee WHO:n kautta.
  • Hohmann lisäsi Bachmann'in sanoneen: "Kun luovut vapaudesta, et saa sitä takaisin."
Minusta se, mitä Hoft, Bachmann ja Hohmann sanoivat, on todellisuutta, ei salaliittoteoriaa.

(Tärkeää: Huomioi, että jos maailman johtajat hyväksyvät IHR:ien muutokset, ja he luultavasti tekevät niin, kansakunnille myönnetään lyhyt aikajakso saavuttaa ihmiset ja hankkia laitteet niiden täytäntöönpanoa varten.)

Tässä linkki Hohmann'in artikkeliin:

https://grandmageri422.me/2023/04/13/u-s-government-leading-all-nations-into-global-beast-system-that-would-require-compliance-with-digital-health-tyranny-enforced-by-u-n-world-health-organization/

Tässä on lisää todisteita siitä, että profetoitu maailmanhallitus on lähellä.

Ensinnäkin, koskien Amerikan taantumista ja mahdollista digitaalista globaalia valuuttaa: 12. huhtikuuta 2023 ilmoitettiin, että BRICS-maat (Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka) ovat sopineet uuden yhteisen valuutan luomisesta, ja he ovat sopineet tapaamisesta elokuussa 2023 keskustellakseen asiasta.
  • Aluksi he alkavat käydä kauppaa keskenään omilla valuutoillaan.
  • Toiseksi he luovat uuden yhteisen valuutan (yuanin tai ehkä digitaalisen valuutan) ja alkavat käydä kauppaa sillä.
  • Kolmanneksi, kun heidän uusi yhteisvaluuttansa on perustettu, he pyrkivät saamaan muut valtiot käyttämään sitä.
Tavoitteena on parantaa keskinäistä kauppaa ja heikentää Yhdysvaltoja.

Toiseksi, koskien luonnonkatastrofeja, joiden esiintymistiheys ja voimakkuus lisääntyvät aikakauden lopussa: Floridan Fort Lauderdale'ssa on satanut keskimäärin 3.52 tuumaa (1 tuuma = 2.54 cm) huhtikuussa.

Huhtikuun 12. päivänä 2023 kaupunki sai 20 tuumaa sadetta 12 tunnissa.

Sitä luonnehdittiin äärimmäiseksi, historialliseksi, ennätyksiä rikkovaksi, henkeä uhkaavaksi tapahtumaksi.

Kolmanneksi, koskien korruptiota Valkoisessa talossa: 13. huhtikuuta 2023 ilmoitettiin, että Kiina on antanut tietoja Yhdysvaltain senaatin republikaaneille, jotka tutkivat Bideneja.

Raportin mukaan senaattori Ron Johnson sanoi asiakirjojen osoittavan, että kiinalaiset pankit antoivat miljoonia dollareita Hunter Biden'ille.

Vuosien ajan demokraatit väittivät, että presidentti Trump'illa oli siteitä venäläisiin, ja heidän väitteensä ovat osoittautuneet vääriksi.

Nyt Yhdysvaltain senaatilla on vankat todisteet siitä, että Biden'in perheellä oli siteitä kommunistiseen Kiinaan, nämä tiedot vahvistavat informaation Hunter'in kannettavalla tietokoneella ja muista lähteistä saadut tiedot, mutta demokraatit eivät näytä olevan siitä huolissaan.

Neljänneksi, koskien aikakauden lopun merkkejä: Huhtikuun 10:ntenä 2023, eräs Amerikan suurimmista profetianopettajista, Jan Markell, julkaisi artikkelin otsikolla "The Set-Up: Ten Indicators the Hour is Late (Asetelma: Kymmenen indikaattoria siitä, että hetki on myöhäinen)".

Jan'in uskomattoman luettelon pitäisi vakuuttaa kaikki, jotka tietävät hyvin paljon Raamatun ennustuksista, että Ahdistuksen aika on lähestymässä.

Jan'in kymmenen indikaattoria on lihavoitu alla (ja vastaukseni on suluissa).
  • Maailmalta puuttuu johtaja. (Useat maailman johtajat vaativat nyt uutta johtamismuotoa.)
  • Globalistisen ryhmän nousu näkyvään asemaan – Maailman talousfoorumi (WEF) – mikä tasoittaa tietä maailmanhallitukselle. (WEF:n vaikutuksen alaisena, joukko varakkaita vaaleilla valitsemattomia johtajia on ostanut tai ottanut haltuunsa useita hallituksia.)
  • Raamattu ennustaa tulevan rahattoman yhteiskunnan. (Rahaton yhteiskunta kehittyy nyt, ja sen tarvitsee olla maailmanlaajuinen vasta Ahdistuksen ajan puoliväliin mennessä.)
  • Viimeisen kolmen vuoden aikana peloissaan olevat ihmismassat päättivät luottaa hallitukseen terveyskriisin ja pandemian aiheuttaman pelon vuoksi. (Covid-19-pandemiasta alkaen petos hallitsee kaikkialla maailmassa.)
  • Meillä on nyt tekoäly, joka on yhtä intuitiivinen ja älykäs kuin ihmiset. (Väärän profeetan on nyt mahdollista rakentaa patsas Antikristuksesta, joka puhuu.)
  • Kansalaislevottomuuksia ja laittomuutta on kahdessa tusinassa valtioita. (Jeesus sanoi, että aikakauden lopussa kansoilla tulee olemaan ahdistus kera hämmennyksen.)
  • Sodat ja huhut sodista ovat hämmentäviä. (Sodat ja sotahuhut tekevät uutisotsikoita joka päivä.)
  • Nooan päivät kummittelevat meitä. (Nooan päivinä kaikki liha turmeltui, ja maa oli täynnä korruptiota ja väkivaltaa.)
  • Pimeys lisääntyy hämmästyttävällä tavalla, kuten 2. Timoteus 3:13 jakeessa ennustetaan. (Nykyään Raamatun totuuden noudattaminen on vähentynyt jyrkästi.)
  • Israelin uskonnollisten keskuudessa on temppelikuume. (Nykyään ortodoksisilla juutalaisilla on kasvava halu rakentaa Temppeli uudelleen.)
Ennen kuin poistun Jan'in indikaattoriluettelosta, Jan totesi, että viisi täydellistä punaista hiehoa kuljetettiin Teksasista Israeliin syksyllä 2022, ja hän kertoi, että neljä niistä on edelleen tarpeeksi täydellisiä uhrattaviksi.

Viidenneksi, koskien aikakauden lopussa lisääntyvää vainoa: Huhtikuun 13:ntena 2023 LifeSiteNews julkaisi Jean Mondoro'n artikkelin, jonka mukaan Family Research Council'in (FRC) tutkimus osoittaa, että väkivaltaiset hyökkäykset Yhdysvaltain kirkkoja vastaan ovat lisääntymässä.

FRC:n mukaan viimeisen viiden vuoden aikana on tapahtunut 420 dokumentoitua vihamielisyystekoa (vandalismi, tuhopoltto, asevälikohtaukset, viharikokset, jne.) 397 kirkossa 45 eri osavaltiossa ja Washington DC:ssä, ja nämä tapaukset ovat kasvussa.

Jeesus ja muut Raamatun kirjoittajat paljastavat, että vihamieliset teot lisääntyvät edelleen, ja ihmiset, jotka tulevat uskoon Ahdistuksen aikana, maksavat siitä hengellään.

Mutta heidät herätetään kuolleista Toisessa Tulemisessa ja he hallitsevat Jeesuksen kanssa tuhatvuotisen valtakunnan aikana.


Kuudenneksi, koskien Ahdistuksen aikaa: Jeesus sanoi: "Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään" (Matt. 24:22).

Olen pitkään uskonut, että tämä profetia voisi toteutua käyttämällä ydinaseita tai biologisia aseita.

Nyt näyttää siltä, että on olemassa toinen uhka.

Huhtikuun 17.-18. päivinä 2023 Elon Musk varoitti, että tekoälyllä (AI) on "sivilisaation tuhoamispotentiaali".

Seitsemänneksi, mitä tulee maailmanhallitukseen: Olen ollut useiden vuosien ajan sitä mieltä, että viimeisessä pakanamaailman valtakunnassa (Dan. 2) tulee olemaan yksi keskushallinto kera voimakkaan johtajan, jota kutsutaan Antikristukseksi.

Mutta ennen kuin Antikristus nousee valtaan, maailma jaetaan kymmeneen alueeseen tai kymmeneen kuvapatsaan varpaaseen (Dan. 2) tai kymmeneen kansakuntaryhmään.

Jokaisella ryhmällä tulee olemaan johtaja mikä tekee yhteensä kymmenen johtajaa, joita kutsutaan Raamatussa kymmeneksi sarveksi tai kymmeneksi kuninkaaksi (Dan. 7:24; Ilm. 17:12).

Olen ymmärtänyt, että globalisteilla on kolmivaiheinen suunnitelma:
  • Jaetaan maailma kymmeneen kansakuntien alueelliseen kaupankäyntiblokkiin (rahoituksellinen tai taloudellinen Uusi maailmanjärjestys).
  • Muutetaan sääntöjä konvertoimaan kymmenen kansakuntien alueellista kaupankäyntiblokkia kymmeneksi alueelliseksi poliittiseksi kansakuntaryhmäksi (poliittinen Uusi maailmanjärjestys).
  • Yhdistetään kymmenen kansakuntien aluepoliittista ryhmää yhdeksi maailmanhallitukseksi.
Pohjois-Amerikan mantereen kolme maata (Yhdysvallat, Meksiko ja Kanada) yhdistettäisiin yhdeksi EU:n kaltaiseksi alueeksi.

Tätä aluetta on kutsuttu Pohjois-Amerikan unioniksi (NAU) ja USMCA:ksi (Yhdysvallat, Meksiko ja Kanada).

On monia asioita, joihin minulla ei ole tilaa mennä sisään (NAU-lippu, valuutta, jne.), mutta haluan mainita lyhyesti jostakin, joka tapahtui 14. huhtikuuta 2023.

New American'in mukaan tuona päivänä syntyi "ensimmäinen tavararautatie, joka yhdistää Yhdysvallat, Meksikon ja Kanadan – ollen pohjimmiltaan USMCA Super Railway", "tehden siitä keskeisen toimitusketjun Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimuksessa (NAFTA)."

Vuonna 2021, Keith Creel (toimitusjohtaja, joka nyt varoittaa rautatiestä) sanoi: "Tämä tosiasiassa USMCA-superrautatie on merkittävä askel globalistien suunnitelmassa Pohjois-Amerikan unionia varten, kun se integroi jälleen tärkeän osan kaikkien kolmen maan talouksista alueellisten linjojen mukaan. Tällaiset alueelliset linjat johtavat kaikkien kolmen maan kansallisen suvereniteetin ja yksilöllisen taloudellisen identiteetin rapautumiseen."

Kolmen Pohjois-Amerikan maan yhdistäminen alueelliseksi kaupankäyntiblokiksi (yhdeksi taloudelliseksi yksiköksi) on välttämätön askel kohti yhden kymmenestä kuninkaasta saapumista.

Tässä linkki artikkeliin.

https://thenewamerican.com/from-vancouver-to-veracruz-final-spike-driven-for-usmca-super-railway/?mc_cid=eabaf85278&mc_eid=551904ee4c

Kahdeksanneksi, koskien maailmanhallitusta: Sitä tulee johtamaan Saatanan palvoja nimeltä Antikristus (Ilm. 13:4-8).

Jon Watkins'in 30. maaliskuuta 2023 julkaistussa artikkelissa hän lainasi Michael Snyder'iä:

"Tänä päivänä Saatanasta on tullut yksi kuumimmista hengellisistä hahmoista Amerikassa, eikä tämä trendi todennäköisesti muutu pian."

"Seuraava on peräisin Newsweek'in artikkelista, jonka otsikko on ... Paholainen on elokuvien, TV-ohjelmien, podcastien ja jopa lastenkirjojen eturintamassa ja keskipisteessä. On Satan After School -kerhoja, samalla kun lisääntyvillä satanistiryhmillä on omat poliittiset osastonsa."

"Kaiken huipuksi on tulossa suuri kokous. Sitä pidetään 'historian suurimpana saatanallisena kokoontumisena', ja se pidetään Bostonissa huhtikuun lopussa."

Tässä linkki artikkeliin:

https://www.exposingsatanism.org/the-enemy-of-humanity-is-more-popular-than-ever/

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com