Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 17. huhtikuuta 2023

Valehtelu ja petos tunnusomaista länsimaissa nykyään eli raamatullisesti totuus heitetään maahan, joka on esimakua Antikristuksen ajasta by Daymond Duck 15.4.2023

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa keskitytään lähinnä Amerikassa vallitsevaan korruptioon ja petokseen Biden'in hallinnon myötä, joka kieroilee ja valehtelee minkä ehtii. Totuutta heitetään maahan poljettavaksi USA:n demokraattipuolueen ja sitä kannattavan median toimesta. Näin lähestytään profeetallista Ahdistuksen aikaa, jolloin Antikristus hallitsee kaikella valheen voimalla. Valitettavasti liberaalien vallassaolo Amerikassa lisää länsimaiden rappiota ja tuomiot lähestyvät.

-------------------

Totuuden heittäminen maahan (Casting Truth to the Ground) :: By Daymond Duck

Published on: April 15, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/04/15/casting-truth-to-the-ground-by-daymond-duck/

Kun opetuslapset kysyivät Jeesukselta Hänen tulemuksensa ja aikakauden lopun merkeistä (Matt. 24:3), hän sanoi ensimmäisenä: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä" (Matt. 24:4).

Petos on merkittävä aikakauden lopun merkki, ja se saavuttaa huippunsa Ahdistuksen aikana.

Jeesus mainitsi sen neljä kertaa Öljymäen puheessaan (Matt. 24:4, 5, 11 ja 24).

Se vahvistaa Danielin näyn tulevasta johtajasta, joka heittäisi totuuden maahan (Dan. 8:12).

Enkeli Gabriel paljasti, että tällä tulevalla johtajalla (joka osoittautui pahaksi mieheksi nimeltä Antiokus Epifanes) olisi monia lopun aikana nousevan mestaripettäjän piirteitä (Antikristus; Dan. 8:19).

En kuuntele paljon uutisia televisiosta, mutta näyttää siltä, että kun kuuntelen, niin joku puhuu väärästä tiedosta, sensuurista, valeuutisista, valehtelusta, jne.

Näyttää siltä, ​​että meille on syötetty paljon väärää tietoa Covid'ista, Covid-19-rokotteiden turvallisuudesta, vääriä väitteitä siitä, että ivermektiini ja hydroksiklorokiini eivät ole tehokkaita Covid'ia vastaan, väitteitä, että meidän on siirryttävä vihreään energiaan ja alettava syömään ötököitä ja matoja tai ilmastonmuutos tuhoaa maailman, väitteitä, ettei vuoden 2020 vaaleissa ollut äänestyspetoksia, kongressirakennukseen 6. tammikuuta 2021 menneet kansalaiset ovat kotimaisia terroristeja, mies voi olla nainen, on enemmän kuin kaksi sukupuolta, rajamme ovat turvallisia, emme pian omista mitään ja olemme onnellisia, Israel miehittää Palestiinan aluetta, kahden valtion ratkaisu tuo rauhan Lähi-itään, jne., joten totuus heitetään maahan ja sitä poljetaan.

Sosiaalinen media sensuroi ihmisiä ja julkaisee väärää tietoa enemmän kuin koskaan ennen.

Suurimpaan osaan mediasta ei voi luottaa.

Poliittinen disinformaatio (ja syöksykierre (spin)) on rehottavaa.

Yritykset ja yksityishenkilöt kehittävät järjestelmiä tietojen oikeellisuuden valvomiseksi ja kontrolloimiseksi, mutta suuri ongelma on se, kuka saa päättää, mikä on totta ja mikä ei.

Voin kertoa teille, että se, mitä enkeli Gabriel paljasti Danielille aikakauden lopusta, oli niin pahaa, että se sai hänet pyörtymään ja sairastumaan useiksi päiviksi (Dan. 8:27).

On reilua sanoa, että totuutta ollaan heittämässä maahan.

Tässä on lisää tietoa, joka näyttää osoittavan, että aikakauden loppu on saapunut.

Ensinnäkin, koskien korruptiota ja petosta demokraattipuolueessa: FBI:n ja Twitterin osalta, LifeSiteNews julkaisi 5. huhtikuuta 2023 Andreas Wailzer'in artikkelin kuudesta tärkeimmästä paljastuksesta, jotka ovat tulleet Elon Musk'in Twitter-tiedostojen julkaisemisesta tähän mennessä.
  • Demokraatit pyysivät Twitterin virkailijoita sensuroimaan konservatiiveja ehdokas Joe Biden'in puolesta, Twitter sensuroi ja blokkasi joitain heistä, ja Twitterin toimitusjohtaja Jack Dempsey valehteli Kongressille siitä.
  • FBI takavarikoi Hunter Biden'in kannettavan tietokoneen; he tiesivät sen olevan laillista, mutta kertoivat Twitterin johtajille väitteiden olevan Venäjän propagandaa, pyysivät Twitteriä tukahduttamaan tarinan, Twitter tukahdutti totuuden, ja ilmoitti FBI:n valheista.
  • Presidentinvaalikampanjan aikana Twitterin johtajat tapasivat usein FBI:n, Kotimaan turvallisuusviraston (DHS) virkamiehiä ja Kansallisen tiedustelupalvelun johtajaa (DNI); Twitter päätti, että presidentti Trump'in twiitit eivät yllyttäneet väkivaltaan kongressirakennuksessa 6. tammikuuta 2021, Twitter ei ollut koskaan aiemmin bannannut poliitikkoa tai valtionpäämiestä väkivaltaan yllyttämisestä, mutta Twitter muutti käytäntöään, bannasi Trump'in, ja sitten sulki Trump'in tilin pysyvästi johtuen riskistä väkivallan lisäyllytykseen.
  • Biden'in hallinto ja Pfizer'in hallituksen jäsen painostivat Twitteriä sensuroimaan epäsuotuisat tiedot Covid-rokotteista, Twitter sensuroi toisinaan totuuden, ja joskus Twitter julkaisi väärää tietoa.
  • FBI vaikutti Twitteriin sensuroimaan monet tilit, jotka twiittasivat äänestyspetoksista vuoden 2020 vaaleissa, FBI maksoi Twitterille yli 3 miljoonaa dollaria henkilöstön ajasta käsitellä sen pyyntöjä vuosina 2019-2021, ja muut valtion virastot (DOJ, DHS, DNI, Pentagon ja CENTCOM) käyttivät Twitteriä levittääkseen propagandaa muista asioista.
  • Suurin osa valtamediasta jättää tapahtuneen huomiotta tai vähättelee sitä, ja Elon Musk joutuu hyökkäyksen kohteeksi tämän kaiken julkaisemisesta.
Tässä linkki artikkeliin.

https://www.lifesitenews.com/analysis/here-are-all-the-bombshell-revelations-uncovered-by-the-twitter-files-so-far/?utm_source=daily-usa-2023-04-06

Toiseksi, Covid-pandemian aikana, useat lääkärit ja tiedemiehet ilmoittivat löytäneensä myrkyllistä ainetta nimeltä grafeenioksidi Covid-19-rokotteissa.

Valmistajat, terveysviranomaiset ja faktantarkistajat hylkäsivät heidän raportit.

Huhtikuun 9. päivänä 2023 ilmoitettiin, että Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (USFDA) asiakirja, joka julkaistiin helmikuussa 2023 Yhdysvaltain liittovaltion tuomarin määräyksellä, osoittaa, että "Pfizer, FDA ja faktantarkistajat valehtelivat sanoessaan, ettei myrkyllistä grafeenioksidia ollut Covid-19-rokotteissa."

Jos tämä raportti on totta, enkä epäile sitä, Yhdysvaltain hallituksen terveysviranomaiset ja muut heittävät totuuden maahan (tapa sanoa, että he valehtelivat amerikkalaisille ja saattavat olla vastuussa monien kuolemasta ja vammautumisesta).

Kolmanneksi, koskien petosta: 26. elokuuta 2021, presidentti Biden veti Amerikan joukot pois Afganistanista vastoin sotilasjohtajiensa neuvoja.

Amerikkalaiset joukot hylkäsivät noin 80 miljardin dollarin arvosta yhdysvaltalaisia aseita, 13 yhdysvaltalaista sotilasta ja noin 170 Afganistanin kansalaista sai surmansa kahden itsemurhapommittajan toimesta, yhdysvaltalainen drooni tappoi vahingossa noin 10 viatonta afgaanisiviiliä, jotka yrittivät paeta ajoneuvolla, ja monet Yhdysvaltain kansalaiset ja afgaaniliittolaiset jätettiin rannalle huolimatta Amerikan lupauksista hakea heidät pois.

Valkoisen talon kansallinen turvallisuusneuvosto on nyt laatinut raportin tapahtuneesta presidentti Biden'in ja Pentagonin panoksella.

Raporttia pidetään luottamuksellisena, mutta tiivistelmä heidän havainnoista on julkaistu, ja 6. huhtikuuta 2023 Valkoisen talon tiedottaja John Kirby sanoi, että Biden on ylpeä vetäytymisestä, hän ei nähnyt mitään kaaosta, ja syytti entistä presidentti Trump'ia tapahtuneesta.

Koska totuus tunnetaan niin hyvin, on hämmästyttävää, että johtajamme halusivat valehdella.

Neljänneksi, koskien petosta ja vääriä syyttäjiä: Maaliskuun 27. päivänä 2023, 28-vuotias transsukupuolinen aktivisti tappoi kolme oppilasta ja kolme aikuista yksityisessä kristillisessä koulussa, jota hän (he/she) kerran kävi Nashville'ssä, Tennesseen osavaltiossa.

Vaikka transsukupuoliset aktivistit ovat olleet mukana useissa väkivallanteoissa viime kuukausina, ja vaikka väkivaltaan kannustavia transsukupuolisia aktivistiryhmiä on olemassa, monet tiedotusvälineissä päättivät syyttää ampumisesta aseita, kristittyjä, republikaaneja ja konservatiiveja.

Koska totuus, jonka mukaan transsukupuolisella ampujalla luultavasti oli mielenterveysongelmia, ei sopinut siihen kertomukseen, jota jotkut tiedotusvälineissä haluavat esittää, he heittivät totuuden maahan.

Epärehellisyys ja väärät syytökset tiedotusvälineissä luovat pohjaa niiden ihmisten vainoamiselle, jotka tulevat uskoviksi Ahdistuksen aikana.

(Lisätietoa: Huhtikuun 10:ntenä 2023 tyytymätön transsukupuolinen ampuja tappoi viisi ihmistä ja haavoitti ainakin kahdeksaa muuta Old Nashville Bank'issa Louisville'n keskustassa, Kentucky'n osavaltiossa.)

(Lisätietoa: 11. huhtikuuta 2023 kerrottiin, että Kentucky'n yliopistossa kilpailevan naisuimarin Riley Gaines'in kimppuun hyökättiin ja häntä löi kahdesti sukupuolestaan hämillään ollut naiseksi pukeutunut mies San Franciscon yliopistosta sen takia, että hän [Gaines] puhui negatiivisesti biologisista miehistä, jotka kilpailevat biologisia naisia vastaan urheilussa. Hyökkäyksen jälkeen Gaines'ia ympäröi joukko mielenosoittajia, jotka huusivat karkeuksia, mutta kampuksen poliisi tuli tapahtumapaikalle ja vei hänet turvalliseen paikkaan.)

(Lisää: Jotkut lukijat muistavat, kun Virginian Loudoun'in piirikunnan koululautakunta peitteli kahta seksuaalihyökkäystä transsukupuolisen opiskelijan tekemänä ja yritti saada yhden uhrin isän vankilaan, kun tämä protestoi koululautakunnan kokouksessa.)

(Tiedoksi: Jos homot/lesbot jatkuvasti sivuuttavat Jumalan, Hän hylkää heidät kelvottoman mielensä valtaan, eivätkä he pysty toimimaan oman etunsa mukaisesti; Room. 1:28.)

Viidenneksi, koskien korruptiota ja petosta: Ainakin 1 000 Trump'in kannattajaa on pidätettynä, koska he menivät Capitolille 6.1.2021 protestoimaan vuoden 2020 presidentinvaalien varastamista vastaan.

Monet ovat edelleen vankilassa.

Useita Proud Boys -nimisen ryhmän jäseniä, jotka tukevat Trump'in Make America Great Again (MAGA) -agendaa, pidätettiin mielenosoittajien kanssa.

Hallituksen viranomaiset myönsivät 6. huhtikuuta 2023 istuttaneensa kahdeksan luottamuksellista lähdettä Proud Boys'iin.

Roger Roots, yhden Proud Boys -jäsenen asianajaja, jätti oikeuteen asiakirjan, jonka mukaan Homeland Security Investigations (HSI) -ryhmällä näyttää olleen 19 aktiivista agenttia upotettuna mielenosoittajien (Trump'in kannattajien) joukkoon.

Roots lisäsi, että Washington DC:n metropoliisilla (MPD) oli 13 agenttia upotettuna mielenosoittajien (Trump'in kannattajien) joukkoon, jotkut marssivat Proud Boys'in kanssa, ja liittovaltion syyttäjät ovat paljastaneet tietoja 12:sta heistä.

Roots'in lukujen mukaan eri lainvalvontavirastoilla oli vähintään 40 ihmistä upotettuna mielenosoittajien (Trump'in kannattajien) joukkoon, ja joitain voi nähdä ja kuulla vartaloon liitettyjen videokameroiden tallenteissa, joissa nämä soluttautujat yllyttivät mielenosoituksiin.

Jos Roots'in syytökset pitävät paikkansa, osa hallituksen lainvalvontaviranomaisista yllytti Trump'in kannattajia protestoimaan, minkä jälkeen Trump'in kannattajia pidätettiin ja vangittiin (ja totuus on heitetty maahan).

Kuudenneksi, 11. huhtikuuta 2023 raportoitiin, että tiedot, jotka saatiin Freedom of Information Act (FOIA) -pyynnön perusteella, havaitsivat, että Biden'in hallinto ja oikeusministeriö (DOJ) yllyttivät FBI:ta tekemään ratsian Trump'in Floridassa sijaitsevaan Mar-a-Lago'n kotiin.

FOIA-pyynnön alulle panneen viraston vanhemman neuvonantajan mukaan "Presidentti ja oikeusministeriö käyttivät laittomasti valtaansa väärin ja sitten valehtelivat siitä amerikkalaisille" (he yllyttivät laittoman ratsian poliittisen vastustajan kotiin ja kertoivat amerikkalaisille, että he olivat hämmästyneitä, kun he saivat tietää, että FBI teki sen).

Seitsemänneksi, koskien Amerikan laskua ja Uuden maailmanjärjestyksen nousua: Venäjä ilmoitti 8. huhtikuuta 2023, että neuvotteluihin Venäjän hyökkäyksen lopettamisesta Ukrainaan tulisi sisältyä keskustelu "uuden maailmanjärjestyksen" luomisesta.

Venäjä väittää johtavansa taistelua Yhdysvaltain valta-asemaa vastaan maailmanlaajuisesti, ja heidän sotansa Ukrainassa on osa tätä taistelua.

(Minun mielipide: Tietysti voin olla helposti väärässä, mutta Raamatun profetian ymmärrykseni perusteella odotan Amerikan pian menettävän asemansa vapaan maailman johtajana, YK:n turvallisuusneuvoston muuttuvan lopulta 5 pysyvästä jäsenestä ja 10 väliaikaisesta jäsenestä Uudeksi maailmanjärjestykseksi, jossa on 10 aluejohtajaa, kuningasta, tsaaria tai mikä tahansa nimitys onkaan. En tiedä ajoituksesta, mutta odotan myös, että Venäjä kärsii tappion Googin ja Maagogin taistelussa, ja Antikristus nousee valtaan EU:ssa. Jos Uusi maailmanjärjestys aiotaan luoda vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin, suuria muutoksia on tulossa pian.)

Kahdeksanneksi, koskien Amerikan taantumista: 9. huhtikuuta 2023, Emmanuel Macron, Ranskan presidentti, oli palaamassa kotiin Kiinan-matkaltaan, jossa hän keskusteli tavoista parantaa Ranskan suhteita Kiinaan ja pyrkimyksistä lopettaa Ukrainan sota.

Kotimatkallaan Macron sanoi: "Euroopan on vähennettävä riippuvuuttaan Yhdysvalloista" ja "vähennettävä dollari-riippuvuutta".

Hänen pyrkimyksensä parantaa Ranskan ja Kiinan välisiä suhteita näyttää sisältävän Amerikan EU:ta ja vapaata maailmaa koskevan valta-aseman kaatamisen.

(Minun mielipiteeni: Yhdysvaltain nykyinen hallinto yrittää kaataa Netanyahu'n hallituksen, ja se, mitä teemme Israelissa, iskee meihin takaisin.)

Yhdeksänneksi, huhtikuun 10:ntenä 2023 raportoitiin, että Yhdysvallat aikoo lähettää ensi kuussa virkamiehiä joihinkin liittolaismaihimme Euroopassa (Sveitsi, Italia ja Saksa) ja Keski-Aasiaan uhkailemaan heitä sanktioilla, jos he eivät ala panna täytäntöön USA:n Venäjä-pakotteita.

On epäselvää, kuinka liittolaisemme vastaavat, mutta Iran uskoo, että he kyllästyvät lopulta Yhdysvaltojen kiusaamiseen.

Kymmenenneksi, koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: Kuten ymmärrän asian (ja sitä on enemmän kuin kukaan pystyy seuraamaan), Yhdysvaltain keskuspankki ottaa käyttöön sen FEDNow digitaalisen keskuspankkivaluutan (CBDC) heinäkuussa 2023 transaktioita varten pankkien välillä.

Fedin on saatava pankit järjestelmään ennen kuin se voi saada yksittäisiä kansalaisia tuohon järjestelmään.

Pankkeja koskevan onnistuneen käyttöönoton jälkeen jossain tuntemattomassa vaiheessa CBDC:iden käyttö laajenee Yhdysvaltain kansalaisten välisiin liiketoimiin.

En voi ennustaa, mitä tapahtuu, mutta olen nähnyt raportteja, joiden mukaan kansalaiset saavat käyttää sekä nykyistä järjestelmää (käteinen, shekit, jne.) että CBDC:itä, mutta nykyinen järjestelmä (käteinen, shekit, jne.) tullaan poistamaan vaiheittain käytöstä.

Kun nykyinen järjestelmä on poistettu käytöstä, Yhdysvaltain hallitus pystyy seuraamaan kaikkea ostoa ja myyntiä.

(Huomaa: Digitaalinen valuutta, jolla seurataan kaikkea ostamista ja myymistä Yhdysvalloissa, ei ole sama kuin yhden-maailman valuutta jäljittämään kaikkea ostamista ja myymistä maan päällä, mutta se on merkittävä askel siihen suuntaan. Ja uskon, että seurakunta temmataan ennen kuin yhden-maailman valuutasta ja kyvystä seurata kaikkea ostoa ja myyntiä maan päällä tulee todellisuutta. Ne, jotka valvovat, näkevät sen alkavan toteutua, mutta kristityt eivät ole täällä, kun se on kokonaan toteutettu kaikkialla maailmassa.)

Yhdenneksitoista, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Huhtikuun 9:ntenä 2023 raportoitiin, että Iran ja sen proksit + liittolaiset käynnistävät usean rintaman hyökkäyksiä Israelia vastaan:
  • Huhtikuun 1:senä 2023 Iran lennätti droonin Israelin ilmatilaan.
  • Huhtikuun 3:ntena 2023 drooni Gazasta meni Israeliin.
  • Huhtikuun 5.-7. päivinä, Gazasta ammuttiin raketteja Israeliin.
  • Huhtikuun 6. päivänä 2023, Libanonista ammuttiin 34 rakettia Israeliin.
  • Huhtikuun 8.-9. päivinä 2023, Syyriasta ammuttiin raketteja Israeliin.
Näiden Israelin ulkopuolelta tulevien hyökkäysten lisäksi Israelin sisällä on ollut ammuskeluja, mellakoita ja mielenosoituksia.

Jossain vaiheessa Venäjä, Iran, Turkki ja muut aikovat hyökätä Israelin kimppuun Golanin kukkuloilla ja kärsivät tappion (Googin ja Maagogin taistelu; Hes. 38-39).

(Lisätietoa: 9. huhtikuuta 2023 kerrottiin, että Iranin vallankumouskaartin komentaja sanoi: "Israelin tuhoaminen on horisontissa.")

(Lisätietoa: 9. huhtikuuta 2023 kerrottiin, että Turkin presidentti Erdogan sanoi: "Muslimimaailman täytyy yhdistyä Israelia vastaan." Ehkä hän oli petollinen sanoessaan äskettäin haluavansa parantaa Turkin suhdetta Israeliin.)

(Lisää: Huhtikuun 10:ntenä 2023 israelilainen Lähi-idän asiantuntija julkaisi mielipidekirjoituksen jerusalemilaisessa sanomalehdessä, jossa hän uskoo, että Iran suunnittelee lähitulevaisuudessa usean rintaman hyökkäystä Israelia vastaan, joka kattaa kaikki sen käytettävissä olevat joukot arabimaissa.)

(Lisää: Tätä kirjoittaessani aloin miettiä, kieltäytyykö heikentynyt Yhdysvallat auttamasta Israelia, jolloin Jumala saa kunnian Israelin vihollisten lyömisestä.)

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com