Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 2. heinäkuuta 2024

Horisontissa täysimittainen apokalyptinen sota Israelin ja Libanonissa sijaitsevan Hizbollahin välillä – By Daymond Duck 29.6.2024

Seuraavassa pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla uskotaan, että pian syttyy Lähi-itään suurempi sota, joka jättää nykyisen Gazan sodan varjoonsa. Kyseessä on todennäköinen Israelin ja Hizbollahin välinen yhteenotto, täysimittainen sota, josta voi tulla apokalyptinen kun Hizbollahia tukevat tahot liittyvät sotaan. Tämä siis pääaiheena suomentamassani raportissa, jossa lisäksi joitain viimeaikaisia tapahtumia, joilla lienee profeetallista merkitystä. Aivan lopuksi kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

---------------

Täysimittainen sota (All-Out War) :: By Daymond Duck

Published on: June 29, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/06/29/all-out-war-by-daymond-duck/

Kesäkuun 17. päivänä 2024, presidentti Biden'in Yhdysvaltain erityislähettiläs tapasi Israelin pääministeri Netanjahun ja Israelin puolustusministeri Gallant'in yrittääkseen estää täysimittaisen sodan Israelin ja Libanonissa sijaitsevan Iranin tukeman Hizbollah-ryhmän välillä.

Israelin ulkoministeri sanoi sosiaalisessa mediassa:
  • Olemme hyvin lähellä hetkeä, jolloin päätetään muuttaa pelisääntöjä Hizbollahia ja Libanonia vastaan.
  • Täysimittaisessa sodassa Hizbollah tuhotaan ja Libanonia lyödään ankarasti.
Kesäkuun 18:ntena 2024, Biden'in erityislähettiläs tapasi kolme korkea-arvoista libanonilaista virkamiestä (Libanonin pääministeri, parlamentin puhemies ja asevoimien komentaja) samalla tavoitteella (Israelin ja Hizbollahin välisen täysimittaisen sodan estäminen Libanonin maassa).

Biden lähetti erityislähettiläänsä tapaamaan näitä libanonilaisia ​​virkamiehiä välttääkseen "suuremman sodan" Lähi-idässä, mutta silti kuulosti siltä, ​​että horisontissa on suursota (Libanonin tuho, suuret tuhot Pohjois-Israelissa, monet ihmiset joutuvat kodittomiksi molemmissa maissa, monia tapetaan, jne.).

YK, EU, Yhdysvallat ja muut ovat yrittäneet luoda rauhaa Lähi-itään lähes 80 vuoden ajan, mutta nuo yritykset ovat aina epäonnistuneet, koska he kieltäytyvät uskomasta, että monet muslimit eivät halua rauhaa. (Monet haluavat Israelin tuhoa, eivät rauhaa.)

YK, EU, Yhdysvallat ja muut ovat tehneet sopimuksia, joita he odottavat (ja yrittävät pakottaa) Israelin pitävän, mutta he eivät odota (tai yritä pakottaa) radikaaleja muslimeja pitämään niitä.

Viimeisen kahdeksan kuukauden aikana Hizbollah on ampunut noin 5 000 rakettia, ohjusta ja droonia Israeliin, ajanut noin 80 000 israelilaista pois kodeistaan, tappanut noin 25 israelilaista sotilasta ja kansalaista, vaurioittanut tai tuhonnut lähes 1 000 rakennelmaa ja polttanut noin 20 000 eekkeriä (1 eekkeri = noin 0.4 hehtaaria) Israelin maata.

Israel on saanut tarpeekseen YK:n, EU:n ja Yhdysvaltojen arvottomista vale-roskamaisista tulitauoista ja rauhansopimuksista.

Ellei jotain odottamatonta tapahdu, voimme pian nähdä täysimittaisen sodan ja mahdollisesti useiden profetoitujen sotien täyttymyksen Lähi-idässä.

Koska jotkut lukijat eivät ehkä ole samaa mieltä yllä olevan kanssa, haluan huomauttaa, että Hizbollahin liittolainen Yahya Sinwar (Hamasin sotilasjohtaja) hylkäsi äskettäin presidentti Biden'in kolmivaiheisen tulitaukoehdotuksen, jota useat Yhdysvaltain viranomaiset kutsuivat "epätavallisen anteliaaksi".

Sinwar sanoi muun muassa:
  • Palestiinalaisten ja siviilien kuolemat muissa paikoissa ovat "välttämättömiä uhrauksia" (Hamasin yrityksessä tuhota Israel).
  • Meidän on edettävä samalla tiellä kuin aloitimme. (Israelin ja Hamasin välinen sota alkoi juutalaisten miesten, naisten ja lasten sieppauksilla, murhilla, raiskauksilla ja orjuuttamisella.)
Jotkut kutsuvat Sinwar'ia psykopaattiseksi tappajaksi tai kansanmurhasekopääksi.

Hän vietti 22 vuotta israelilaisessa vankilassa murhan takia ennen kuin hänet vapautettiin vankienvaihdossa.

Vuonna 2018 hän kertoi toimittajalle:
  • Teemme otsikoita vain verellä. Ei verta, ei uutisia.
Hizbollah laukaisee raketteja, ohjuksia ja drooneja Israeliin lähes joka päivä, ja Hizbollah sanoo:
  • Emme lopeta Israeliin hyökkäämistä ennen kuin Israel lopettaa sodan Hamasia vastaan.
Mielestäni kestävä rauhansopimus Hizbollahin ja murhaajan kanssa, joka johtaa Hamasin sotilaallista siipeä ja hallitsee Palestiinan kansaa, ei ole mahdollista.

Hamas on jopa sanonut ryhmittyvänsä uudelleen ja hyökkäävänsä Israeliin.

Kesäkuun 14:ntenä 2024 ilmoitettiin, että:
  • Iran varoitti Israelia aloittamasta sotaa Hizbollahin kanssa ja ilmoitti Yhdysvalloille, että Iran liittyy sotaan, jos se puhkeaa.
Ottaen huomioon sen, mitä Raamattu sanoo; mitä Hamas, Hizbollah ja Iran sanovat; mitä tapahtuu; niin se tosiasia, että YK, EU, Yhdysvallat ja muut eivät ole vaatineet radikaaleja muslimeja pitämään sopimuksiaan; ja että Jumala ei salli Israelin tuhoutuvan; uskon, että horisontissa on täysimittainen sota (ja kun savu ja pöly laskeutuvat, Israel pysyy edelleen kartalla, enemmän juutalaisia ​​uskoo Jehovaan ja Allah tulee olemaan hyvin nolostunut).

(Lisätietoa: 20. kesäkuuta 2024 profetianopettaja Amir Tsarfati kirjoitti: "Libanonia koskevassa sodassa ei ole kysymys siitä, että jos, vaan milloin."

(Lisää: 20. kesäkuuta 2024 ilmoitettiin, että Israel on aloittanut joukkojen siirtämisen Gazasta pohjoisrajalleen valmistautuessaan sotaan Hizbollahin kanssa.)

(Lisätietoa: 22. kesäkuuta 2024 kerrottiin, että Yhdysvaltain korkeat viranomaiset vakuuttivat Israelille, että Yhdysvallat tukee Israelia, jos Libanonin kanssa syttyy täysimittainen sota.)

(Lisätietoa: 22. kesäkuuta 2024, All Israel News'in Joel Rosenberg sanoi: "Edessämme on apokalyptinen sota. Jumala ravistelee Israelia. Jumala antaa sen suvereenisti tapahtua nöyryyttääkseen meitä juutalaisina, israelilaisina, ja jopa Amerikan kohdalla se alkaa näkyä kertoen meille, että meidän on käännyttävä Jumalan ja Hänen Poikansa ja Hänen sanansa puoleen, muuten meillä ei ole toivoa."

(Lisätietoa: 23. kesäkuuta 2024 Hizbollah laukaisi useita räjähteillä varustettuja drooneja Israeliin.)

(Lisää: 23. kesäkuuta 2024 ilmoitettiin, että Kanada valmistautuu evakuoimaan noin 45 000 kanadalaista pois Libanonista.)

(Lisää: Noin 100 000 Libanonin kansalaista on lähtenyt maasta.)

(Lisää: 24. kesäkuuta 2024 Netanjahu sanoi, että Hizbollah on poistettava rajalta ja Israelin on tehtävä se.)

(Lisää: 24. kesäkuuta 2024 Yhdysvallat varoitti Hizbollahia ja Libanonia, että se ei voi hallita Israelia, jos ne joutuvat sotaan.)

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​ajankohtaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät liittyvän Raamatun profetioihin.

Ensinnäkin, koskien sotia ja sotahuhuja: Kesäkuun 19:ntenä 2024 Hizbollahin johtaja Hassan Nasrallah uhkasi hyökätä Kyprokseen, jos se antaa edelleen Israelin käyttää lentokenttiään ja tukikohtiaan sotaharjoituksiin.

Toiseksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Aiemmin tänä vuonna Yhdysvallat alkoi toimittaa Ukrainalle pitkän kantaman ohjuksia, nimeltään ATACMS-ohjukset, jotka voivat osua noin 305 kilometrin päässä oleviin kohteisiin.

Kesäkuun 24:ntenä 2024 ilmoitettiin, että Ukraina laukaisi Yhdysvalloissa valmistetun ATACMS:n, jonka Venäjä ampui alas uimarannan yllä miehitetyllä Krimillä (Ukrainan alue, jonka Venäjä valtasi).

Putoavat sirpaleet tappoivat 4 ihmistä (näistä kaksi oli venäläisiä lapsia) ja haavoittivat 150:tä.

Venäjä kutsui Yhdysvaltain suurlähettilään puhutteluun, syytti Yhdysvaltoja osallistumisesta hyökkäykseen, sanoi, että Yhdysvallat ei jää rankaisematta, ja sanoi, että kostotoimia tulee varmasti.

Kolmanneksi, koskien maailmanhallitusta: 20. kesäkuuta 2024, Meryl Nass, Door to Freedom'in lääketieteen tohtori, lähetti erittäin pitkän mutta erinomaisen artikkelin Maailman terveysjärjestön (WHO) äskettäisestä yrityksestä saada osittainen itsemääräämisoikeus kaikista maan kansakunnista uudella kansainvälisellä pandemiasopimuksella (IPT) ja muutoksilla kansainvälisiin terveyssäännöksiin (IHRs).

Tässä linkki, jonka vastaanotin:

https://mail.yahoo.com/d/folders/6/messages/115572

Tässä linkki heidän analyysiinsä:

https://merylnass.substack.com/p/complete-article-by-article-analysis

Tri Nass sanoi,
  • Molempia asiakirjoja yritettiin vesittää viimeisinä päivinä ennen kokousta ja jopa kokouksen aikana, mutta yleistä sopimusta ei saatu aikaan. Lopulta yhdennellätoista hetkellä (kuten usein tapahtuu), päästiin sopimukseen antaa pandemiasopimuksen neuvotteluille vielä vuosi aikaa ja uusia neuvottelijoita oli määrä ottaa mukaan. Joukko muutoksia kansainvälisiin terveyssäännöksiin hyväksyttiin, mutta asiakirjan ydin oli tehty harmittomaksi: Vaikka WHO:n pääjohtajalla olisi oikeus julistaa kansanterveydellisiä hätätilanteita, hän ei saisi sen seurauksena erityisiä valtuuksia; hän ei pystyisi määräämään kansakuntia hyväksymään lakeja; hän ei voisi asettaa lukituksia (lockdowns), rokotusmääräyksiä, jne.
Tämä oli suuri voitto niille, jotka vastustavat saatanallista maailmanhallitusta (New World Order, Great Reset, jne.), mutta globalistit eivät ole tyytyväisiä, eivätkä he anna periksi.

He ovat jo julkaisseet uuden raportin "charting a path forward (tien kartoitus eteenpäin)".

Olen päättänyt olla perehtymättä tohtori Nass'in analyysiin koskien uutta IPT:tä ja IHR:ien muutoksia, koska se on niin pitkä ja yksityiskohtainen, mutta se on erinomainen resurssi niille, jotka etsivät tietoa tästä aiheesta.

Neljänneksi, koskien uskosta luopumista kirkossa ja tulevaa yhden-maailman saatanallista uskontoa: Roomalaiskatolinen arkkipiispa Carlo Maria Vigano kutsuttiin saapumaan Vatikaaniin 20. kesäkuuta kohtaamaan oikeudenkäynnin alkaminen syytteillä, että hän on luonut skismaa (edistänyt jakautumista; aiheuttanut erimielisyyttä tai konfliktia) ja kieltänyt paavi Franciscuksen legimiteetin.

Tässä on linkki artikkeliin, joka koskee hänen haasteilmoitustaan:

https://www.lifesitenews.com/news/breaking-vatican-charges-archbishop-vigano-with-schism-for-denial-of-the-legitimacy-of-pope-francis/

Tässä on linkki Vigano'n vastaukseen syytteitä koskien:

https://www.lifesitenews.com/opinion/archbishop-vigano-responds-to-schism-charge-i-regard-the-accusations-against-me-as-an-honor/

Hänen vastauksensa on pitkä, joten tässä on pieni osa hänen sanoistaan. Kiinnostuneet voivat mennä linkkiin hänen täydellistä vastausta varten.
  • Bergoglio (paavi Franciscus) edistää hallitsematonta maahanmuuttoa ja vaatii kulttuurien ja uskontojen yhdentymistä.
  • Bergoglio valtuuttaa samaa sukupuolta olevien parien siunauksen ja pakottaa uskollisia hyväksymään homoseksuaalisuuden samalla kun peittelee suojeltujensa skandaaleja ja nostaa heidät korkeimpiin vastuullisiin virkoihin.
  • Bergoglio… tukee Agenda 2030:tä (tulevaa saatanallista maailmanhallitusta) ja hyökkää niitä vastaan, jotka kyseenalaistavat teorian ihmisen aiheuttamasta ilmaston lämpenemisestä.
  • Hän on valtuuttanut käyttämään kokeellisia geeniseerumeja, jotka aiheuttivat erittäin vakavia vahinkoja, kuolemaa ja hedelmättömyyttä, ja kutsui niitä "rakkauden teoksi" vastineeksi lääkeyhtiöiden ja hyväntekeväisyyssäätiöiden rahoituksesta.
  • Bergoglio on kirkolle sitä, mitä muut maailman johtajat ovat kansakunnilleen: Pettureita, kumouksellisia ja perinteisen yhteiskunnan lopullisia likvidoijia, jotka ovat varmoja rankaisemattomuudesta.
  • Olen kunnioitettu etten omaa – enkä todellakaan halua – mitään kirkollista yhteyttä heidän kanssaan: Heidän eteisaulansa on aula, joka kätkee osallisuutensa maailman herrojen kanssa pettääkseen monia sieluja ja estääkseen vastustuksen Antikristuksen valtakunnan perustamista vastaan.
(Minun mielipiteeni: On parempi totella Jumalaa kuin ihmistä. Emme ole vain todistamassa Lähi-idässä muodostuvaa laajamittaista sotaa, vaan olemme myös todistamassa laajamittaista hengellistä sotaa kirkkoa vastaan.)

(Minun mielipiteeni: Minäkin uskon, että paavi Franciscus on väärällä puolella hengellisessä sodassa. Uskon myös, että Vigano rakastaa roomalaiskatolista kirkkoa; hän on surullinen siitä, mitä Franciscus tekee, ja hän kehottaa roomalaiskatolisia pitäytymään heidän perinteisessä asioiden käsityksessä. Ihailen Vigano'a siitä, että hän vaaransi työnsä ja maineensa puolustaakseen sitä, mitä hän uskoo Raamatun opettavan.)

(Lisätietoa: Kesäkuun 20:ntenä 2024, asiantunteva profetianopettaja Amir Tsarfati kirjoitti: "Voit joko osallistua globalistiseen agendaan tai tehdä oman osuutesi vastustaaksesi sitä."

Viidenneksi, koskien luonnonkatastrofien lisääntymistä ja voimistumista aikakauden lopussa: Kesäkuun 23. päivänä 2024 kerrottiin, että maan päällä rikottiin yli 1 400 lämpötilaennätystä kuluneen viikon aikana.

Jotkut niin sanotut asiantuntijat ovat panneet syyn siitä ilmaston lämpenemiselle tai ilmastonmuutokselle.

Uskon Jumalan kertovan meille, että aikakauden loppu on saapunut ja kadotukseen matkalla olevilla on loppumassa aika pelastuakseen.

(Lisätietoa: Kun kirjoitan tätä 23. kesäkuuta 2024, USA:n länsiosassa ja Keski-Atlantilla vallitsee ennätyslämpö; Iowassa, Etelä-Dakotassa ja Minnesotassa on tulvia ja useissa Uuden-Englannin osavaltioissa on tornadoja.)

Kuudenneksi, koskien rauhansopimusta Hamasin ja Hizbollahin kanssa: 24. kesäkuuta 2024 israelilainen virkamies sanoi:
  • Meillä on ollut useita sopimuksia tehtynä Israelin ja Hamasin sekä Hizbollahin välille. Ja nyt tiedämme erittäin hyvin, että jokainen Hizbollahin ja Hamasin kanssa tehty sopimus on ollut vain keino lisätä niiden tuhoavia kykyjä.
Minun sanoillani, hän sanoi, että historia osoittaa sen, että Hizbollah ja Hamas eivät pidä sopimuksiaan.

Seitsemänneksi, koskien maailmanhallitusta: Maailman talousfoorumin (WEF) kokouksessa Kiinan Dalian'issa 25. kesäkuuta 2024 Klaus Schwab sanoi: "Jotta voimme edistää tulevaa talouskasvua, meidän on omaksuttava innovaatiot ja pakotettava yhteistyö eri sektoreilla, alueilla, kansakunnissa ja kulttuureissa luodaksemme rauhanomaisemman, osallistavamman, kestävämmän ja joustavamman tulevaisuuden."

Artikkelin mukaan Klaus väittää, että "talouskasvu" ja "rauhanomaisempi" tulevaisuus saadaan vähentämällä väestömäärää ja omaksumalla innovaatioita, kuten tekoälyä (AI), samalla kun käytetään vihreää agendaa politiikan muutoksen edistämiseen.

Huomaa, että Schwab haluaa muun muassa:
  • Pakottaa kaikki alueet, kansakunnat ja kulttuurit yhteistyöhön valitsemattomien globalistien agendan kanssa.
  • Vähentää väestömäärää.
  • Pakottaa kaikki noudattamaan vihreää agendaa.
(Minun mielipiteeni: MAGA on vastoin kaikkien kansakuntien pakottamista yhteistyöhön. Korruptoituneet vaalit ovat ihmisten valtuuttamista yhteistyöhön. Kaikkien hallitseminen huipentuu kaiken ostamisen ja myymisen jäljittämiseen sekä kaikkien niiden, jotka kieltäytyvät yhteistyöstä, mestaukseen. Abortti, LGBTQ, eutanasia, jne. tarkoittavat väestömäärän vähentämistä, ja vihreässä agendassa on kyse ihmisten hallinnasta.)

Kahdeksanneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Kesäkuun 25:ntenä 2024, Israelin puolustusministeri (Gallant) tapasi Yhdysvaltain puolustusministerin (Austin).

Gallant kertoi Austin'ille:
  • Suurin uhka maailman tulevaisuudelle on Iran.
  • Aika on loppumassa.
  • Nyt on aika toteuttaa Yhdysvaltain hallintojen vuosien mittainen sitoumus – lupaus estää Irania saamasta ydinaseita.
Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Torstaina, 20. kesäkuuta 2024 (Päivä 258): Jatketun sodan 203. päivä. Rafahin hyökkäyksen 45. päivä.
  • Hizbollah lupaa käydä sotaa ilman sääntöjä, jos se joutuu sotaan Israelin kanssa.
  • Israel lupasi lopettaa Hizbollahin päivittäiset hyökkäykset Pohjois-Israeliin.
  • Hizbollah uhkasi hyökätä Israelin öljynporauslauttoihin Välimerellä.
  • Israelin puolustusministeri sanoi, että hänen maallaan on tehokkaita aseita, joita se käyttää tarvittaessa.
  • Yhdysvallat sanoi, että Israelin Iron Dome -ohjuspuolustusjärjestelmä saattaa ylikuormittua suuresta määrästä Hizbollahin raketteja, joita se ampuu Israeliin samanaikaisesti.
  • Yhdysvaltain ja Israelin tiedustelupalvelut sanoivat, että panttivangeista vain 50 (116:sta jäljellä olevasta) voi olla vielä elossa.
Perjantaina, 21. kesäkuuta 2024 (Päivä 259): Jatketun sodan 204. päivä. Rafahin hyökkäyksen 46. päivä.
  • Netanjahu sanoi, että Yhdysvaltain asevirtaus Israeliin tulee olemaan kriittistä sodassa Hamasin kanssa.
  • Israel on tehostanut hyökkäyksiään Rafahissa ja muissa osissa Gazaa. Kaksi päivää on käyty kovaa, taukoamatonta taistelua.
  • YK:n pääsihteeri Guterres ilmaisi syvän huolensa Israelin ja Hizbollahin välisten jännitteiden kärjistymisestä. Guterres sanoi: "Yksikin harkitsematon liike - yksi virhearviointi - voi laukaista katastrofin, joka menee kauas rajan yli ja, suoraan sanottuna, yli mielikuvituksen."
  • YK:n pääsihteeri Guterres sanoi, että Gazassa vallitsee täydellinen laittomuus ja kaaos, ja suurin osa humanitaarisesta avusta ryöstetään.
  • Yhdysvaltain pyrkimykset pysäyttää Israelin ja Hizbollahin välinen täysimittainen sota eivät johda mihinkään.
  • YK:n pyrkimykset riisua Hizbollah aseista ja työntää heidät takaisin Israelin rajalta ovat epäonnistuneet täydellisesti.
Lauantaina, 22. kesäkuuta 2024 (Päivä 260): Jatketun sodan 205. päivä. Rafahin hyökkäyksen 47. päivä.
  • Israel salamurhasi miehen, joka toimittaa aseita Hamasille Libanonissa.
  • Israel iski Hamasin Gazassa olevan mediatoimiston johtajaan (hänen tilasta ei ole tietoa).
  • Israel kritisoi YK:ta harhaanjohtavan tai väärän tiedon levittämisestä koskien sotaa Gazassa.
Sunnuntaina, 23. kesäkuuta 2024 (Päivä 261): Jatketun sodan 206. päivä. Rafahin hyökkäyksen 48. päivä.
  • Tuhannet Iranin tukemat ryhmät Lähi-idässä ovat tarjoutuneet taistelemaan rinta rinnan Hizbollahin kanssa, jos se joutuu täysimittaiseen sotaan Israelin kanssa.
  • Ilmiantajien mukaan Hizbollah varastoi valtavia määriä iranilaisia ​​raketteja, ohjuksia, räjähteitä, jne. Libanonin tärkeimmällä siviililentokentällä. Jos Israel tähtää näihin aseisiin, viattomia siviilejä todennäköisesti kuolee.
  • Israel ampui alas droonin, joka oli tulossa Irakista (Psalmin 83 Israelin vihollinen, kuten Libanon ja Egypti).
  • Netanjahu toisti väitteensä, että Yhdysvallat viivyttää joitakin (ei kaikkia) asetoimituksia Israeliin. Biden kiistää sen. Israelin puolustusministeri on saapunut Yhdysvaltoihin yrittääkseen nopeuttaa viivästyneiden aseiden toimituksia.
  • Israel tuhosi terroristien koulutusleirin Rafahissa.
  • Netanjahu sanoi, että Israelin ja Hamasin välinen sota ei lopu ennen kuin Hamas on tuhottu.
Maanantaina, 24. kesäkuuta 2024 (Päivä 262): Jatketun sodan 207. päivä. Rafahin hyökkäyksen 49. päivä.
  • Kaiken kattava sota Israelin ja Hizbollahin välillä voi olla tuhoisin sota, johon kumpikaan osapuoli on koskaan osallistunut.
Tiistaina, 25. kesäkuuta 2024 (Päivä 263): Jatketun sodan 208. päivä. Rafahin hyökkäyksen 50. päivä.
  • Palestiinalaislähteiden mukaan Israelin hyökkäys Gazassa tappoi 10 Isma’il Haniyya'n perheen jäsentä. Haniyya on Hamasin poliittinen johtaja.
  • Hamas haluaa Israelin ja Hizbollahin joutuvan laajamittaiseen sotaan, koska Hamas uskoo, että uusi sota poistaa Israelin painostuksen Hamasista.
  • Jotkut israelilaisista panttivangeista haastavat UNWRA:n oikeuteen miljardista dollarista, koska se käytti YK:n varoja Hamasin auttamiseksi ostamaan, salakuljettamaan ja varastoimaan aseita ja räjähteitä.
Keskiviikkona, 26. kesäkuuta 2024 (Päivä 264): Jatketun sodan 209. päivä. Rafahin hyökkäyksen 51. päivä.
  • Hamas on pitänyt viittä Yhdysvaltain kansalaista panttivankina lähes yhdeksän kuukauden ajan.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com