Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 31. heinäkuuta 2024

Jumalan luomakunta huokaa ja on synnytystuskissa odottaessamme autuaallisen toivomme toteutumista tässä ajassa – By Daymond Duck 27.7.2024

Tämänkertaisessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla kirjoittaja ottaa aluksi esille tärkeän raamatunkohdan Uudesta Testamentista, jossa apostoli Paavali käsittelee Jeesuksen takaisintulemusta luomakunnan näkökulmasta, joka ns. tempaus-uskovien ohella on myöskin synnytystuskissa kunnes uskovaisten ruumiinlunastus tapahtuu ylösoton myötä ollen kristittyjen autuas toivo tässä yhä pimenevässä ajassamme. Suomentamani raportti jatkuu sitten tuoreiden aikainmerkkien tarkastelulla ja aivan lopuksi päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

---------------

Voihkaaminen ja vaikeroiminen kivuissa (Groaning and Travailing) :: By Daymond Duck

Published on: July 27, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/07/27/groaning-and-travailing-by-daymond-duck/

Roomalaiskirjeessä 8:18-25 apostoli Paavali kirjoitti:
  • "Sillä minä päätän, että tämän nykyisen ajan kärsimykset eivät ole verrattavat siihen kirkkauteen, joka on ilmestyvä meihin (jae 18).
  • Sillä luomakunnan harras ikävöitseminen odottaa Jumalan lasten ilmestymistä (jae 19).
  • Sillä luomakunta on alistettu katoavaisuuden alle-ei omasta tahdostaan, vaan alistajan-kuitenkin toivon varaan (jae 20),
  • koska itse luomakuntakin on tuleva vapautetuksi turmeluksen orjuudesta Jumalan lasten kirkkauden vapauteen (jae 21).
  • Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti (jae 22);
  • eikä ainoastaan se, vaan myös me, joilla on Hengen esikoislahja, mekin huokaamme sisimmässämme, odottaen lapseksi-ottamista, meidän ruumiimme lunastusta (jae 23).
  • Sillä toivossa me olemme pelastetut, mutta toivo, jonka näkee täyttyneen, ei ole mikään toivo; kuinka kukaan sitä toivoo, minkä näkee? (jae 24)
  • Mutta jos toivomme, mitä emme näe, niin me odotamme sitä kärsivällisyydellä" (jae 25).
Tässä on joitain ajatuksiani näistä jakeista:
  • Jumalan luomakunnassa (taivaankappaleet, kasvit, eläimet, ihmiset, jne.) on ongelmia, joita ei ole tulevassa maailmassa (jae 18).
  • Jumalan luomakunta katselee ja odottaa päivää, jolloin näitä ongelmia ei enää ole (jae 19).
  • Kun Jumala loi tämän maan, Hän tiesi sen epäonnistuvan (1. Moos. 3:18-19), mutta Hän ei jättänyt tätä maata ilman toivoa (jae 20).
  • On toivoa Jumalan epäonnistuneelle luomakunnalle aivan kuten on toivoa epäonnistuneille ihmisille (jae 21).
  • Jumalan luomakunta on aina huokaillut ja vaikeroinut kivuissa (Saatana on aiheuttanut ongelmia alusta asti (jae 22)). Huomautus: Raamattu opettaa, että tämä voihkaaminen ja vaikeroiminen kivuissa – myrskyt, saasteet, ruttotaudit, sota, taloudelliset ongelmat, petos, turmelus, jne. – on kuin synnytystuskat, jotka yleistyvät ja voimistuvat, kun lähestymme aikakauden loppua, Ahdistuksen aikaa ja Jeesuksen toista tulemista.
  • Tämä voihkaaminen ja vaikeroiminen kivuissa vaikuttaa kaikkeen luomakunnassa (ulkoavaruuteen, maaplaneettaan, jokaiseen ihmiseen, jne.) (jae 23).
  • Mutta tilanne ei ole toivoton. Me voimme pelastua (pelastukseen kuuluu usko, toivo ja rakkaus) ja meillä on toivo (Jeesuksen ristillä tehdyn työn kautta) (jae 24).
  • Toivo sisältää jonkin odottamisen (sen suuren ylösnousemuspäivän; uudet ruumiimme, rauhan, oikeudenmukaisuuden ja vanhurskauden maan päällä; lopulta uuden taivaan ja uuden maan, jne.) (jae 25).
  • Odottaessamme toivomme toteutumista, Pyhä Henki auttaa meitä huokauksissamme ja vaivoissamme esirukoilemalla meidän puolesta sanomattomilla huokauksilla. Luomakunta huokaa, mutta myös Pyhä Henki huokaa. Uskon, että huokaukset ja kärsimys voivat viedä meidät siihen pisteeseen, jossa emme tiedä mitä rukoilla, mutta Pyhä Henki auttaa meitä. Kuvittele, että: Jeesus rukoilee lastensa puolesta Jumalan valtaistuimella taivaassa, ja Pyhä Henki asuu Jumalan lapsissa ja rukoilee myöskin heidän puolesta (jae 26).
  • Isä Jumala ymmärtää Pyhän Hengen rukoukset, koska Pyhä Henki rukoilee asioista, jotka ovat Jumalan tahto (jae 27).
Tämä on asian pointti: Monet meistä ovat oikeutetusti huolissaan, koska asiat näyttävät hajoavan maan päällä (yhteiskunta on tulossa moraalittomammaksi, epärehellisemmäksi, tyytymättömämmäksi, vaarallisemmaksi; sodat, luonnonkatastrofit ja antisemitismi lisääntyvät; olemme menettäneet läheisiämme ja itsekin vanhenemme; globalistit pyrkivät tuomaan Uuden maailmanjärjestyksen johtajan alle, jota kutsutaan Raamatussa Antikristukseksi, jne.).

Mutta Jumala hallitsee, emmekä ole vailla toivoa.

Hän korvaa Antikristuksen alaisen globalistisen uuden maailmanjärjestyksen Kristuksen alaisella uudella maailmanjärjestyksellä.

Suurin osa huokailusta ja kärsimyksestä pyyhitään väliaikaisesti pois Jeesuksen tuhatvuotisen valtakunnan (Uusi maailmanjärjestys) toimesta.

Uusi maailmanjärjestys Antikristuksen alaisuudessa kestää 7 vuotta.

Uusi maailmanjärjestys Kristuksen alaisuudessa kestää 1000 vuotta.

Sitten, kun Jumala käsittelee kaikki pelastumattomat Suuren Valkoisen Valtaistuimen tuomiossa, tulee uusi taivas ja uusi maa (Jumalan suuri nollaus (great reset)).

Tämä on muistutukseni siitä, että Saatana yrittää jäljitellä Jumalaa.

Tässä on muutamia syitä uskoa, että historia on lähellä aikakauden loppua.

Ensinnäkin, koskien Israelin rajojen laajentamista aikakauden lopussa: Heinäkuun 17. päivänä 2024, YK:n pääsihteeri Guterres sanoi:
  • Israelin Länsirannan politiikka tuhoaa kaikki näkymät kahden valtion ratkaisusta palestiinalaisten kanssa.
  • Meidän on muutettava kurssia. Kaikki siirtokuntatoiminta on lopetettava välittömästi.
  • Israelin siirtokunnat ovat räikeä kansainvälisen oikeuden rikkomus ja este rauhalle palestiinalaisten kanssa.
Tämä on pointti:
  • Hamas yritti laajentaa Gazan rajoja pyyhkimällä pois Israelin (ja Hizbollah yrittää laajentaa Libanonin rajoja pohjoisessa pyyhkimällä Israelin pois).
  • Nyt Israel rakentaa ja laajentaa siirtokuntia Länsirannalle (Israelissa), eikä YK pidä siitä.
(Minun mielipiteeni: Israel laajentaa rajojaan nyt, ja monet maailman johtajat vastustavat sitä. He jakavat Israelin lähitulevaisuudessa, mutta Jeesuksen toisen tulemisen myötä Israel tulee omistamaan paljon enemmän aluetta kuin heillä on nyt.)

Toiseksi, kahden valtion ratkaisusta: Israel hyväksyi 17. heinäkuuta 2024 päätöslauselman, jossa sanotaan:
  • Israelin Knesset vastustaa Palestiinan valtion perustamista Jordan-joen länsipuolelle. Palestiinan valtion perustaminen Israelin maan sydämeen muodostaa eksistentiaalisen uhan Israelin valtiolle ja sen kansalaisille, sekä jatkaa Israelin ja Palestiinan välistä konfliktia ja horjuttaa aluetta.
Israel on selvästi ilmoittanut maailmalle vastustavansa kahden valtion ratkaisua.

Eräs Knessetin jäsen sanoi:
  • Katsokaa historiaa. Joka kerta kun luovutimme maata rauhasta, saimme lisää terroria. Oslon sopimukset, Gazasta irtautuminen, vetäytyminen Etelä-Libanonista – jokainen liike toi lisää verenvuodatusta.
  • Olkaamme siis yksiselitteisiä: Mitään Palestiinan valtiota ei tule olemaan. Ei nyt. Eikä koskaan.
Kolmanneksi, koskien kahden valtion ratkaisua ja ihmisiä, jotka julistavat rauhaa ja turvallisuutta, kun Antikristus vahvistaa liiton, joka aloittaa Ahdistuksen ajan: 17. heinäkuuta 2024 Yhdistyneen kuningaskunnan kuningas Charles laittoi kruunun päähänsä, istui valtaistuimelleen, ja kertoi Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentille:
  • Yhdistyneen kuningaskunnan uusi hallitus tulee näyttelemään roolia pitkän aikavälin rauhan ja turvallisuuden (peace and safety (security)) turvaamisessa Lähi-idässä ja on sitoutunut kahden valtion ratkaisuun, johon kuuluu turvallinen Israel yhdessä elinkelpoisen ja suvereenin Palestiinan valtion kanssa.
(Minun mielipiteeni: Yllä olevat kolme uutisartikkelia käsittelevät asioita, jotka sanottiin samana päivänä YK:ssa, Israelissa ja Isossa-Britanniassa, ja ne kaikki liittyvät aikakauden lopun Raamatun profetiaan.)

Neljänneksi, koskien rauhanliittoa monien kanssa Lähi-idässä: Heinäkuun 15:ntenä 2024, presidentti Biden kertoi saaneensa puhelun saudeilta, ja he ovat valmiita tunnustamaan täysin Israelin olemassaolon vastineeksi Yhdysvaltain aseista, joiden avulla he voisivat puolustaa itseään, jos muut arabivaltiot tai Iran hyökkää heidän kimppuunsa.

Viidenneksi, koskien juutalaisten paluuta Luvattuun maahan aikakauden lopussa (ks. Hes. 36:24): Lisääntyvä antisemitismi Ranskassa saa juutalaiset tuntemaan olonsa turvattomaksi siellä.

Heinäkuun 15. päivänä 2024 komitea Israelin Knessetissä kokoontui keskustelemaan hätätoimenpiteistä, jotta tuhansia Ranskan juutalaisia ​​voisi muuttaa välittömästi Israeliin.

Päätöstä odotetaan.

(Lisätietoa: 24. heinäkuuta 2024 terroristit Ranskassa uhkasivat tappaa israelilaisia ​​urheilijoita, jotka saapuvat Ranskaan kilpailemaan olympialaisissa.)

(Minun mielipiteeni: Monet juutalaiset valmistautuvat muuttamaan Luvattuun maahan epäuskoisina, koska he pelkäävät henkensä tai heidän lastensa hengen puolesta. Mutta kun he ovat asettuneet uudelleen, monet pelastuvat; ks. Hes. 36:25-38).

Kuudenneksi, koskien antisemitismiä, Jerusalemia sen ollessa juovuttava malja ja väkikivi aikakauden lopussa, Jerusalemin ja Israelin jakamista sekä YK:n (United Nothing) korruptiota: Heinäkuun 19:ntenä 2024, Kansainvälinen tuomioistuin (tunnetaan myös nimellä ICJ ja World Court) antoi neuvoa-antavan päätöksen, joka ei ole sitova.

Tässä on jotain siitä, mitä niissä 83 roskasivussa (minun mielipiteeni) oli.
  • Israelin siirtokunnat Länsirannalla (Juudea ja Samaria) ja sen Itä-Jerusalemin liittäminen rikkovat kansainvälistä oikeutta.
  • Israelin on lopetettava hallintansa näillä alueilla ja kumottava kaikki lait ja toimenpiteet, jotka luovat tai ylläpitävät tätä laitonta tilannetta.
  • Israelin on kumottava kaikki Palestiinan kansaa syrjivät lait ja korvattava aiheuttamansa vahingot.
  • Jokainen maa YK:ssa on velvollinen torjumaan laittomat toimet, joihin Israel on ryhtynyt.
Tässä on pääministeri Netanjahun vastaus:
  • Juutalaiset eivät ole miehittäjiä omassa maassaan – ei meidän ikuisessa pääkaupungissamme Jerusalemissa, ei esi-isiemme maassa Juudeassa ja Samariassa.
  • Mikään Haagissa tehty väärä päätös ei väännä toiseksi tätä historiallista totuutta, kuten ei voida kiistää israelilaisten siirtokuntien laillisuutta kaikilla kotimaamme alueilla.
Näin sanoi eräs lakiasiantuntija:
  • Niin sanottu oikeudellinen 'mielipide' on laillinen säädyttömyys alusta loppuun.
  • Tuomioistuin on Yhdistyneiden Kansakuntien 'maailmantuomioistuin', Israel-vastaisen jengin valvoma elin. Tuomioistuimen jäsenet valitsee Yhdistyneet Kansakunnat. Sen lainopillisiin 'asiantuntijoihin' kuuluu väitettyjä viranomaisia ​​sellaisista laillisesti riitautetuista paikoista, kuten Kiinasta ja Somaliasta.
  • ICJ:n presidentti – mies, joka luki lausunnon ääneen maailmalle pukeutuneena tuomarin kaapuun pramean juhlavasti – oli libanonilainen poliitikko. Hän osallistui Libanonin pääministerin vaaleihin kaksissa viime vaaleissa. Sitä ennen hän oli Libanonin edustaja Yhdistyneissä Kansakunnissa – maa, joka ei tunnusta Israelin oikeutta olemassaoloon.
(Kysymykseni: Pitäisikö antaa valta korruptoituneille organisaatioille ja yksilöille – YK, WHO, WEF, islamilaiset terroristit, jne. – jotka kieltäytyvät tunnustamasta tietyn kansakunnan tai tiettyjen ihmisten oikeutta olemassaoloon? Se on tulossa, ja sitä kutsutaan nimellä Uusi maailmanjärjestys?)

Seitsemänneksi, koskien kaikkien kansojen, mukaan lukien Yhdysvallat, kääntymistä Israelia vastaan aikakauden lopussa ja koskien Amerikan taantumista: Vastauksena raportteihin, joiden mukaan Biden'in hallinto uhkaa määrätä pakotteita joillekin israelilaisille viranomaisille 5 000 asunnon rakentamisen hyväksymisestä Länsirannalle, 20. heinäkuuta 2024,
  • Kansallinen turvallisuusministeri Itamar Ben-Gvir varoitti, että jos Biden'in hallinto tekee niin, Israel vastaa siihen hajottamalla palestiinalaishallinnon kokonaan, kaikki sen instituutiot ja talous mukaan lukien.
Yhdysvallat ei pääse eroon Israelin maan jakamisesta.

(Lisätietoa: 22. heinäkuuta 2024 Israelin pääministeri Netanjahu saapui Washington DC:hen tapaamaan Biden'iä ja puhumaan kongressin molemmille kamareille. Biden ja Harris eivät olleet paikalla kohtaamassa häntä, kun hän laskeutui koneestaan, eikä hän saanut diplomaattista vastaanottoa Yhdysvaltain liittolaisena. Biden'in esikunta syytti Biden'in poissaolosta Covid'ia, mutta Harris olisi voinut olla paikalla, ja he olisivat silti voineet tarjota Netanjahulle diplomaattisen vastaanoton.)

Kahdeksanneksi, koskien Amerikan taantumista: Useita päiviä sitten republikaanit pitivät heidän kansalliskokouksensa, ja pastori Franklin Graham'ia pyydettiin rukoilemaan päätösiltana.

Graham rukoili,
  • "Kansakuntana olemme unohtaneet, kuka on vastuussa kaikista vapauksista, etuoikeuksista ja palkkioista, joista nautimme. Se kaikki on tullut Sinulta. Kiitos."
  • "Kaikki auktoriteetti tulee Sinulta."
  • "Olet suuri Jumala, ja pyydämme, että jos se on Sinun tahtosi, teet Amerikasta jälleen kerran suuren."
(Huomaa: En rohkaise ihmisiä suosimaan yhtä puoluetta toisen yli, mutta uskon rehellisesti, että ehdokkaiden ideologian pitäisi vaikuttaa meidän äänestämiseemme.)

Yhdeksänneksi, Trump'in salamurhayrityksestä: Luomismuseon (Creation Museum) johtaja Ken Ham sanoi, että kun tällaisia ​​tapahtumia tapahtuu, meidän on sovellettava oikein raamatullisia periaatteita, jotta voimme olla kuin Isaskarin poikia, "miehiä, jotka ymmärsivät aikoja, tietääksemme, mitä [meidän] tulee tehdä" (1. Aikakirja 12:33).

Kymmenenneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua (Venäjä, Iran, Turkki, jne. hyökkäävät Israeliin viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla): 21. heinäkuuta 2024 kerrottiin, että Israel pidätti useita terroristiryhmän jäseniä Israelissa, jotka toimivat Hamasin johtajien alaisuudessa Turkissa.

Yhdenneksitoista, koskien maailmanhallitusta ja Amerikan rappeutumista: Heinäkuun 22:sena 2024, J.D. Vance'n kampanjakokouksessa Ohiossa, osavaltion senaattori George Lang sanoi: "Pelkään, että jos häviämme tämän (tulevat presidentinvaalit), se tulee vaatimaan sisällissodan tämän maan pelastamiseksi."

Lang on huolissaan siitä, että globalistit jatkavat Uuden maailmanjärjestyksen puskemistaan, Amerikan vapauden nakertamista, ja kansalaiset saattavat joutua taistelemaan kansakuntamme suvereniteetista ja suojelemaan lastensa ja lastenlastensa oikeuksia.

(Minun mielipiteeni: En usko, että Lang vaati sisällissotaa, mutta uskon hänen sanoneen, että nämä seuraavat vaalit voivat olla viimeinen mahdollisuus pysäyttää Uusi maailmanjärjestys äänestysuurnilla.)

(Lisätietoa: 22. heinäkuuta 2024 Associated Press raportoi, että Kamala Harris'illa on tarpeeksi edustajia turvatakseen ehdokkuutensa demokraattien joukossa Yhdysvaltain presidentiksi. Minun mielipiteeni: Jos tämä on totta, ja hän voittaa ja vetää mukanaan edustajainhuoneen ja senaatin demokraateille, hän laittaa Uuden maailmanjärjestyksen pikakelauksella eteenpäin, ja globalistinen tavoite maailmanhallituksesta vuoteen 2030 mennessä tai sitä aikaisemmin saattaa toteutua.)

(Huomaa: 22. heinäkuuta 2024 kerrottiin, että New York Times'in toimituslautakunta kehottaa Harris'ia jättäytymään pois kisasta, koska he eivät usko hänen voittavan Trump'ia. Erään tuoreen kyselyn mukaan Trump johtaa suurella marginaalilla.)

(Lisätietoa: 23. heinäkuuta 2024 edustaja Andy Biggs nosti virkarikossyytteitä Kamala Harris'ia vastaan. Biggs sanoi: "Hänen henkeäsalpaava epäpätevyytensä rajatsaarina on sallinut huume-, raiskaus- ja murhakriisin tulvia Amerikan kaduille." Hän lisäsi, että hän [Harris] "rikkoi yleisön luottamuksen (ei vedonnut perustuslain 25. lisäykseen) sen jälkeen, kun kävi selväksi, että Joe Biden oli henkisesti ja fyysisesti sopimaton toimimaan presidenttinä." Epäilen kuitenkin sitä, että häntä tultaisiin syyttämään, mutta kukapa tietää?)

Kahdenneksitoista, koskien korruptiota Yhdysvaltain salaisessa palvelussa (USSS): Heinäkuun 23:ntena 2024, USSS:n johtaja Kimberly Cheatle päätti erota johtuen viraston epäonnistumisesta suojella presidentti Trump'ia.

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Torstaina, 18. heinäkuuta 2024 (Päivä 286): Jatketun sodan 231. päivä. Rafahin hyökkäyksen 73. päivä.
  • Israel murhasi Hamasiin kytkeytyvän komentajan Libanonissa.
  • Israel murhasi kaksi Hizbollahin komentajaa ja useita terroristeja Libanonissa.
Perjantaina, 19. heinäkuuta 2024 (Päivä 287): Jatketun sodan 232. päivä. Rafahin hyökkäyksen 74. päivä.
  • Yhdysvallat pysäytti ohjuksen ja 3 dronea, jotka huthit laukaisivat hyökätäkseen Israelia vastaan.
  • Huthit käyttivät iranilaisvalmisteista dronea hyökätäkseen Tel Aviviin. Yksi mies kuoli ja 10 joutui sairaalaan lievin vammoin.
  • Venäjä sanoi, että se voi alkaa lähettää aseita, mukaan lukien ohjuksia, hutheille Yhdysvaltojen Ukrainalle antaman tuen vuoksi.
  • Yhdistyneen kuningaskunnan uusi hallitus ilmoitti lopettavansa avun keskeyttämisen UNRWA:lle (se antaa UNRWA:lle 435 miljoonaa dollaria sillä ehdolla, että järjestö puuttuu sen korruptioon, tarpeettomiin kuluihin, ja antisemitismiin).
Lauantaina, 20. heinäkuuta 2024 (Päivä 288): Jatketun sodan 233. päivä. Rafahin hyökkäyksen 75. päivä.
  • Israelin suihkukoneet hyökkäsivät polttoainevarastoon ja öljynjalostamoon huthien hallitsemassa satamakaupungissa Jemenissä. Tulipalot raivoavat, ja monet ihmiset ovat kuolleet tai loukkaantuneet.
  • Netanjahu sanoi: Sodan alusta lähtien tein selväksi, että Israel toimii kaikkia niitä vastaan, jotka hyökkäävät meitä vastaan. Tästä syystä pyysin aiemmin tänään Israelin hallitusta tukemaan päätöstäni iskeä huthi-kohteita vastaan ​​Jemenissä.
Sunnuntaina, 21. heinäkuuta 2024 (Päivä 289): Jatketun sodan 234. päivä. Rafahin hyökkäyksen 76. päivä.
  • Jemenin huthit sanoivat jatkavansa hyökkäämistä Israeliin eivätkä noudata mitään toimintasääntöjä.
  • Israel torjui huthien Jemenistä ampuman ohjuksen.
  • Israel on lähempänä Irania kuin Jemeniä. Israelin hyökkäys Jemeniin tarkoittaa, että se voi saavuttaa Iranin.
  • Israel sieppasi hotellista Hamasin asiakirjojen aarreaitan, joka sisälsi pinoja tiedostoista, tietokoneita, karttoja, tietoja erikoisyksiköistä, yhtiöistä, pataljoonista ja prikaateista, mukaan lukien koulutus-, ase- ja ammus-skaalat (enemmän tietoa kuin sadattuhannet kuulustelut voisivat saada).
  • Israel kutsui palvelukseen noin 1 000 nuorta ortodoksijuutalaista (jotka eivät ole kokopäiväisiä opiskelijoita) ja aikoo värvätä noin 2 000 lisää seuraavien 4 viikon aikana.
Maanantaina, 22. heinäkuuta 2024 (Päivä 290): Jatketun sodan 235. päivä. Rafahin hyökkäyksen 77. päivä.
  • Hizbollah piti Israelin hyökkäystä Iranin rahoittamia hutheja vastaan ​​Jemenissä typeränä askeleena.
  • Terroristit ovat ampuneet raketteja Israeliin Gazan humanitaariselta vyöhykkeeltä, joten Israel on nyt määrännyt osan tuosta vyöhykkeestä väliaikaisesti evakuoitavaksi valmistellessaan hyökkäystä.
Tiistaina, 23. heinäkuuta 2024 (Päivä 291): Jatketun sodan 236. päivä. Rafahin hyökkäyksen 78. päivä.
  • Israel tappoi tärkeän Hamas-johtajan, joka värväsi terroristeja ja valvoi räjähteiden valmistusta ja sijoittamista.
  • Netanjahu kertoi panttivankien perheille, että Israel saattaa olla lähellä sopimusta ja osa Gazan panttivangeista saattaa vapautua pian.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com