Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 21. maaliskuuta 2013

Darwinin kävelevä kala – jumalanpilkkaa

Kristillistä kalasymbolia muokataan evolutionistien toimesta pilkkaamaan kristinuskoa ja samalla Jumalan olemassaoloa nykypäivänä. Tavallisin paikka, johon näitä symboleita asetetaan, on auton takapuskuri. Seuraava lyhyt Samuel Korhosen suomentama artikkeli valaisee darwinilaisen kalan merkitystä ateistien lyömäaseena Luojaamme vastaan.

---------------------------------

DARWIN'IN KÄVELEVÄ KALA
DARWIN’S WALKING FISH
Commentary by Roger Oakland
www.understandthetimes.org


Alkuseurakunnan ajoista saakka yksinkertainen kalakuvio on aina ollut symboli, joka edustaa kristinuskoa. Tiedetään myös hyvin, että jotkut Jeesuksen Kristuksen seuraajat ilmaisevat uskonsa julkisesti kiinnittämällä kalasymbolin omaisuuteensa maailman nähtäväksi.

Tavallisin paikka, johon ihmiset laittavat kristillisen kalasymbolin, on auton puskuri. Kun joku kävelee auton lähelle, tai lähestyy sitä takaapäin, hän voi välittömästi tunnistaa, että auto todennäköisesti kuuluu Jeesuksen Kristuksen herruuteen uskovalle, joka on hyväksynyt Hänet henkilökohtaisena Vapahtajanaan.


Viimeaikoina olen pannut merkille, että tyypillinen kristillinen kalasymboli on saanut uuden ulkonäön. Vaikka kalakuvio edelleen on sama, niin kalalla on nyt jalat kiinnitettynä ruumiiseensa. Myös nimi Darwin on laitettu kalan sisälle.

Jokainen, joka tunnistaa luomisen tärkeyden kristinuskolle, ymmärtää darvinilaisen kalan merkityksen hyvin selvästi. Ilman luomista, jota seurasi ihmisen lankeemus, ei tarvittaisi Lunastajaa, Jeesusta Kristusta. Luominen on kristinuskon pohja. Darvinilainen evoluutio on pelkästään naturalistinen mekaaninen prosessi, joka selittää Jumalan pois. Jos on olemassa keino selittää Jumala pois, niin ihminen ei ole tilivelvollinen ja ihmiset ovat vapaita laatimaan omat sääntönsä.

Kävelevä darvinilainen kala on korvapuusti Raamattuun uskovalle kristinuskolle. Luomisen epäilijät, jotka suunnittelivat sen, tiesivät täsmälleen, mitä tekivät. He tietävät, että jos luominen voidaan osoittaa uskottavaksi ja evoluutio huijaukseksi, niin ihmiset tunnustavat, että heidät on luotu ja heidän koko elämänkatsomuksensa muuttuu.

On olemassa ihmisiä, jotka ovat valmiita todistamaan tästä tosiasiasta, minä mukaanlukien. Kerran aivopestynä uskomaan, että darvinilainen evoluutio on totta, minä hylkäsin Raamatun pelkkänä legendana ja mytologiana. Kun tulin ymmärtämään, että evoluutio on teoria ilman olennaisia tosiseikkoja, minut äkkiä herätettiin siihen tosiasiaan, että olin ollut osa suurta eksytystä, joka on suunniteltu saamaan ihmiset epäilemään Jumalan olemassaoloa.

Raamattu sanoo, että Jeesus Kristus on Luojamme [1]. Hän loi meidät ja Hän lunasti meidät, jos me asetamme luottamuksemme Häneen. Koska Hänen rakkautensa ja armonsa on muuttanut minun elämäni, niin minusta tuntuu pahalta, kun näen Hänen nimensä tehtävän naurunalaiseksi. Kun seuraavan kerran näet jalallisen darvinilaisen kalan auton puskurissa, niin muista, mitä se merkitsee. Se ei ole vain hienovarainen hyökkäys kristinuskoa vastaan – se on jumalanpilkkaa.

Olen Roger Oakland. Tämä on ollut raamatullinen näkökulma ajan ymmärtämiseksi.

[1]  Kol. 1: 16-18

1 kommentti:

  1. Aina löytyy ihmisiä, jotka eivät anna tiedon vaikuttaa uskomuksiinsa. Mennään pelkällä tunteella ja ummistetaan silmät tosiasioilta. Sen jälkeen tieto selitetään vääräksi vastoin kaikkea järjen logiikkaa. Sellainen ihminen väittää faktoja pätemättömiksi, kun on itse niin rajoittunut, että ei ymmärrä niitä. Onneksi se ei ole minun ongelma, eikä se näytä olevan harhoissa elävän ihmisen ongelmakaan. Uskovainen on yhtä onnellinen uskonhuumassaan kuin huumehörhö huumetokkurassa. Ulkona tästä todellisesta maailmasta - kumpikin.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com