Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Rick Warren valmistaa tietä Antikristukselle ja hänen kirkolleen

Rick Warren on väärän kristillisyyden johtava edusmies maailmalla, joka ohjelmillaan pyrkii yhdistämään globaalit uskonnot Rooman kirkon käskyvallan alle. Hän on siis Ilmestyskirjan Väärän Profeetan (Ilm. 13:11-18) edelläkävijä valmistaen tietä Antikristuksen maailmanuskonnolle eli porttokirkolle (Ilm. 17). Warren pettää hyväuskoiset kristityt rauhan asian vuoksi ja tekee yhteistyötä maailman johtajien, kuten Tony Blair’in, kanssa. Seuraamalla Warrenin toimia voimme vakuuttua siitä että Raamatun profetia lopunajan luopumuksesta ja Antikristuksen eli laittoman ilmestymisestä tulee toteutumaan (2 Tess. 2:1-4). Seuraavan Warrenin agendaa käsittelevän kommentaarin suomensi: Samuel Korhonen

------------------------------------

MITÄ SEURAAVAKSI WARREN'ILTA?
WHAT IS NEXT FOR RICK WARREN?
Commentary by Roger Oakland
www.understandthetimes.org
February 2013

Hänet tunnetaan yleisesti ”Amerikan pastorina”. Hänen kirjansa, The Purpose Driven Life, on listattu yhtenä laajalevikkisimmistä kirjoista, mitä koskaan on julkaistu. Pastorit kaikkialta maailmasta seuraavat hänen jokaista siirtoaan. Hänestä on tullut johtava ääni, mitä tulee seurakuntakasvun menetelmiin. Menneet vuosikymmenet osoittavat, että Rick Warren on aina ollut innovatiivisten ja luovien ideoiden kehityksen kärjessä sekä evankelikaalisille että ei-evankelikaalisille yhteisöille.

Päämäärätietoinen (purpose driven) on sana, joka on keksitty selittämään, kuinka olla motivoitu ja muuttaa maailma ja seurakunta. Warren’in P.E.A.C.E. -suunnitelman tarkoitus on toimia yhdessä globaalien ongelmien ratkaisemiseksi globaaleilla ratkaisuilla yhdistämällä globaalit uskonnot toimimaan yhdessä hyvän asian puolesta. Hänen Daniel -laihdutusohjelmansa, jota hän mainostaa, käyttää New Age -gurujen ideoita siten antaen kasvojen kohotuksen jollekin sellaiselle, joka kerran merkitsi, mitä on olla evankelinen Raamattuun uskova kristitty.


Lisäksi niitä, jotka ovat vastustaneet Warren'in kirjoittamaa ohjelmaa kristinuskon uudelleen muotoilemiseksi 21. vuosisadalle, käsketään usein liittymään ohjelmaan, muuttumaan, tai etsimään uusi seurakunta. Päämäärätietoinen rauhansuunnitelma on äkkiä saanut valtavan suosion evankelikaalisessa kristikunnassa. Ainoa jäljelläoleva kysymys vastattavaksi on, että mikä on seuraava indoktrinaation taso, joka noudattaa Warren'in agendaa vaikuttaa maailmaan ja seurakuntaan?

Ei tarvitse olla profeetta vastatakseen tähän kysymykseen. Maalaisjärki ja analyyttinen mieli voivat tehdä ennusteita vain ynnäämällä faktat. Warren'in kolmijalkainen tuoli, johon kuuluu maailman hallitusten, liikeyritysten ja uskontojen yhteistoiminta, ei ole vielä valmis. Vaikka Warren on lyöttäytynyt suhteisiin maailman johtajien, kuten entisen Englannin pääministeri Tony Blair'in kanssa, jolla on samanlainen into yhdistää uskonnot rauhan asian vuoksi, niin on vielä paljon tehtävää.


Joten mitä seuraavaksi? Käsitykseni mukaan voimme odottaa seuraavaa. Päämäärätietoisen P.E.A.C.E. -suunnitelman painottaminen tulee vieläkin tärkeämmäksi Warren'ille ja Blair'ille. Koska molemmat ovat valmiita työskentelemään yhdessä kaikkien uskontojen johtajien kanssa ja Blair on sitoutunut työskentelemään läheisesti Rooman kanssa käännyttyään roomalaiskatolisuuteen, on selvää, mihin tämä on johtamassa.

Ne, jotka seuraavat miestä nimeltä Rick Warren, seuraavat myös hänen menetelmiään. Uskon tämän johtavan kohti rauhansuunnitelmaa, joka lopulta menee Rooman lainkäyttövallan alle valeasuisena kristinuskona, joka hyväksyy kaikki uskonnot rauhan asian vuoksi Kristuksen nimessä. Vaikka monet uskovat tämän kristuksen olevan Jeesus Kristus, niin tämä ns. messias on todellisuudessa antikristus.

Miksi minä uskon, että näin tulee käymään? Vastaus on yksinkertainen. Kun näemme maailman uskontojen tulevan yhteen rauhan asian vuoksi, niin Raamatun mukaan sen pitäisi olla meille varoitus. Mukaan menemisen asemesta on aika olla varuillaan. Voit odottaa kolmijalkaisen tuolin kolmen jalan pian muodostuvan. Voit odottaa tätä agendaa ajavan päämäärätietoisen rauhansuunnitelman tulevan yhä vahvemmaksi, samalla kun yhä harvemmat näkevät sen tapahtuvan.


Olen Roger Oakland. Tämä on ollut raamatullinen näkökulma ajan ymmärtämiseksi.


[1] Matthew 24:5
[2] Thomas W. Petrisko, Mother of the Secret, Queenship Publishing Company, Santa Barbara, CA. 1997
[3] Matthew 24:23-25

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com