Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Presidentti Obama painottaa rauhaa Lähi-itään Israelin vierailunsa aikana – Syyrian sisällissodassa käytettiin ensimmäistä kertaa kemiallisia aseita ja USA/NATO valmistelevat Syyrian interventiota lähitulevaisuudessa

Tässä tuorein Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert), jossa David Bay tarttuu ensimmäiseksi uutisaiheeseen koskien presidentti Obaman ensimmäistä vierailua Israelissa hallinta-aikanaan. Obaman tällä viikolla alkaneen vierailun pääagendana on saada Lähi-idän osapuolten jäissä olleet rauhanneuvottelut uudelleen käyntiin ja sitä myöten pysyvä rauhansopimus Israelin ja palestiinalaisten välille johon kuuluu Palestiinan valtion luominen, jota varten Valkoinen Talo on vastikään luonut Israelille uuden kartan, josta on riisuttu perinteisiä Israeliin kuuluvia raamatullisia alueita. David osoittaa lähimenneisyyden pieleen menneiden rauhansopimusten avulla miten vaikeaa on saada Lähi-itään pysyvää rauhaa, koska palestiinalaiset rikkovat jatkuvasti lupauksiaan ja vastaavat terrorismilla Israelin myönnytyksiin. Kaiken takana on arabien muinainen viha Israelia kohtaan joka alkoi Aabrahamin pojassa Ismaelissa (arabien kantaisä) ja jatkui Iisakin pojassa Eesaussa, jonka jälkeläisiä nykyajan palestiinalaiset ovat. Palestiinalaisten (Eesaun heimo) surullinen kohtalo kerrotaan Jesajan kirjassa jotka lopputöikseen vielä kuuluttavat Palestiinan valtion. Uutiskirjeen toisessa osiossa kerrotaan kenties ratkaisevasta käänteestä Syyrian sisällissodassa nyt kun kemiallisia aseita on luultavasti käytetty siviileitä vastaan joko Syyrian hallinnon tai kapinallisten toimesta. Tämän kohu-uutisen jälkeen uutisoidaan lähes välittömästi että USA/NATO ovat laatimassa suunnitelmia suoralle väliintulolle Syyriassa raportin mukaan. David päättelee että Assadin aika on pian päättymässä ja Syyria yritetään integroida suurempaan alueelliseen hallintoon. Kuitenkin kaikki voi päättyä katastrofiin jos Assad päättää kostaa Israelille. Tällöin Vanhan Testamentin profetia Damaskoksen tuhosta tulee toteutumaan. Uutishälytyskirjeen osiot suomensi: Olli R.

-----------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Thursday, March 21, 2013


I. Palestiinalaisten rakettituli tervehti presidentti Obamaa kun Air Force One laskeutui Israeliin.

”Kahden valtion malli” on varmasti tärkein ohjelmanumero koskien diplomaattista agendaa!

UUTISKATSAUS: ”Raketit iskevät Israeliin kun Obama tyrkyttää rauhaa Lähi-idän matkalla”, CTV News, 21. maaliskuuta 2013

”Yhdysvaltain presidentti Barack Obama tapaa Palestiinan virkailijoita hänen Lähi-idän matkansa toisena päivänä korostaakseen Israelin ja Palestiinan välisen rauhansopimuksen saavuttamisen merkitystä, viesti, jota alleviivattiin torstaina kun palestiinalaiset militantit Gazassa laukaisivat raketteja Etelä-Israeliin.”

Palestiinalaiset strategistit ilmeisesti kokivat että paras ”tervehdys”, jonka he voisivat antaa Yhdysvaltain presidentille kun hän oli laskeutumassa Israeliin, olisi merkittävä rakettirumputuli Gazan kaistaleelta. Loppujen lopuksi, jos he antoivat presidentille kuvan konfliktista joka voi syntyä jos Palestiinan valtiota ei julisteta, hän saattaisi olla halukkaampi pakottamaan Israel kompromisseihin joita tarvitaan luomaan sellainen valtio.

”Vierailtuaan Israelin kansallismuseossa … Obama suuntasi Länsirannalle kertomaan palestiinalaisille että Palestiinan valtion synnyttäminen pysyy hänen hallintonsa prioriteettina.”

Obama on toistuvasti lausunut, ettei hän tule ehdottamaan mitään uusia aloitteita mutta yrittää suostutella kumpaakin osapuolta välttämään yksipuolisia toimia jotka tekevät neuvotteluista mahdottomia. Israelin pääministeri Netanyahu lausui tukensa ”kahden valtion mallille”, mikä on diplomaattista ammattikieltä Palestiinan valtiota varten.

Kuitenkin, Valkoinen Talo on lisännyt polttoainetta tuleen tässä kysymyksessä luoda Palestiinan valtio. Se on juuri julkaissut Israelin kartan josta puuttuu useita keskeisiä alueita! Jerusalem, Juudea, Samaria ja Golanin kukkulat puuttuvat kartasta!

UUTISKATSAUS: ”Valkoisen Talon kartta ’pyyhkii’ Jerusalemin, raamatulliset alueet”, World Net Daily, 19. maaliskuuta 2013

”TEL AVIV – Valkoinen Talo on julkaissut sen minkä se sanoo olevan Israelin kartta. Ainoa ongelma on että Jerusalem, Juudea, Samaria ja Golanin kukkulat puuttuvat. Obaman hallinnon video joka tähdentää presidentin suunnitelmia hänen Lähi-idän matkalleen kuvaa Jerusalemin, Golanin ja Länsirannan – myöskin tunnettu Juudeana ja Samariana – ei-israelilaisena alueena.”

Tämä kartta ei ole lähtöisin Palestiinan johtajalta, vaan Yhdysvaltain presidentiltä, oletettavasti yhdeltä Israelin innokkaimmalta kannattajalta. Jälleen kerran, teot puhuvat enemmän kuin sanat, ja tämä kartta yksinkertaisesti huutaa Israelille luopumaan tästä alueesta. Kuitenkin viimeisen 20 vuoden aikana, Israel on tarjoutunut luopumaan tämänkaltaisesta alueesta vastineeksi rauhasta juutalaisten ja palestiinalaisten välillä.

Ja joka kerta, palestiinalaiset ovat äkillisesti lopettaneet neuvottelut ja käynnistäneet sodan. Tarkastellaanpa tätä surullista historiaa nyt.

Jos olet pitkän aikavälin Cutting Edgen lukija ja tukija, kaiken tämän diplomaattisen kuumeen täytyy tuntua loppumattomalta painajaiselta. Presidentit Nixon, Ford, Carter, Reagan, Clinton ja molemmat Bushit ovat kaikki yrittäneet menestyksellisesti neuvotella Palestiinan valtiota. Muistatko Henry Kissingerin ”sukkuladiplomatian” kun hän lensi Kairosta Tel Aviviin ja takaisin ja takaisin ja takaisin yrittäen luoda sopimuksen, jolla annetaan palestiinalaisille heidän valtionsa? Kissinger suoritti tällaisia tiiviitä neuvotteluita marraskuusta 1973 vuoteen 1977 ja hänet torjuttiin palestiinalaisten taholta joka käänteessä.

Tarkastelkaamme nyt joitakin muita epäonnistuneita ”neuvotteluita” lohkaista Palestiinan valtio muinaisista Israelin raamatullisista maista.

UUTISKATSAUS: ”Huomio Livni ja Obama: Kuusi epäonnistunutta rauhansopimusta jo tähän asti”, Israel National News, 13. maaliskuuta 2013

”PA:n nykyinen toiminta, ettei elä lupaustensa mukaisesti ja sen vaatimus voittaja-vie-kaiken ratkaisulle käyttämällä hyväksi mielivaltaista terrorismia saavuttaakseen tavoitteensa, lepää pitkällä hylkäämisperinteellä. Vuosien 1993 ja 2001 välillä, Palestiinan vapausjärjestö (PLO) ja Palestiinan Auktoriteetti (PA) allekirjoittivat kuusi sopimusta Israelin kanssa ja nämä toteuttivat lukuisia tapaamisia ja kokouksia saadakseen aikaan kestävän rauhan heidän kesken.”

”Jokainen Israelin myönnytys sai osakseen Palestiinalaisten laiminlyöntiä ja eskaloituvaa väkivaltaa. Kuusi kertaa, palestiinalaiset eivät noudattaneet sitoumuksiaan ja lisäsivät Israelin vastaisia aggressioita. Lopuksi he rikkoivat jokaisen lupauksen jonka he tekivät ja aloittivat täysimittaisen sissisodan Israelia ja sen kansalaisia vastaan.”

1) 1979 – Camp Davidin sopimus

Tämä sopimus oli ainoa, joka toi rauhan, koska se tehtiin egyptiläisten ja Israelin välillä, ei palestiinalaisten toimesta. Kuitenkin, presidentti Sadat antoi henkensä tämän sopimuksen vuoksi kun hänet salamurhattiin lokakuun 6:ntena vuonna 1981. Mubarak otti ohjakset Sadatilta ja pakotti haluttoman Egyptin noudattamaan sopimusta. Palestiinan johto kuitenkin toistuvasti torjui Camp Davidin sopimukset.

2) 1991 – Madridin konferenssi

”Vuoden 1991 Madridin konferenssi merkitsi tärkeää askelta eteenpäin: israelilaiset ja arabit tapasivat kasvokkain. Vuosikymmenten ajan arabit kieltäytyivät kohtaamasta israelilaisia, heidän vannoutuneita vihollisia, kasvokkain neuvotteluissa. Vähän todellista edistystä saatiin aikaan … Järjestettynä Madridin kuninkaallisessa palatsissa, Espanjassa, lokakuun 30. päivän ja marraskuun 1. päivän 1991 välillä, kaikki osapuolet hyväksyivät vuoden 1979 Camp Davidin sopimukset ja kaksi YK:n päätöslauselmaa: 242 – joka esitti periaatteen ”maata rauhan vastineeksi” ja 338 – jossa vaadittiin ”suoria neuvotteluja” kehyksenä keskusteluille.”

”Madridin konferenssi laittoi liikkeelle prosessin joka johti rauhansopimukseen Jordanian ja Israelin välillä, mutta se lopulta epäonnistui tuottamaan tuloksia libanonilaisten, syyrialaisten, tai palestiinalaisten urilla … Vaikka Israel oli halukas keskustelemaan rajoitetusta itsehallinnosta palestiinalaisille alueilla, Palestiinan arabiedustajat vaativat täyttä suvereniteettia kaikkialle Juudeaan, Samariaan ja Gazaan. Kuitenkin niiltä puuttui valtuutus puhua kaikkien Palestiinan arabien puolesta ja niille ei annettu mitään harkintavaltaa poiketa PLO’n kovanlinjan kannoista.”

3) 1993 – Oslon sopimus

Vuoden 1993 Oslon sopimus merkitsi mahdollista käännekohtaa, joka päättyi umpikujaan kun Palestiinan arabit kieltäytyivät elämään sitoumustensa mukaisesti ja tarttuivat heidän nollasumma kovaan linjaan, hyläten koko kompromissi käsitteen. Jälkeenpäin on selvää että PLO ei ollut innokas pyrkimään kompromissiin; se vain etsi parempaa tukikohtaa josta jatkaa hyökkäämistä Israeliin … Israel kohtasi ”Troijan hevosen”, vanha kielikuva, jota PLO-johtajat lainasivat ollessaan vielä Tunisiassa. Palestiinalaisten ”todellinen aikomus oli tuhota Israel, vaiheittain, käyttämällä hyväksi Palestiinan Auktoriteettia luodakseen foorumin josta he voisivat hyökätä Israeliin. Palestiinalaisten terrorismin soveltamisala joka seurasi Osloa, laajeni ennennäkemättömille tasoille sisältäen järjestelmällistä siviileihin tähtäämistä aallossa aallon jälkeen itsemurhapommituksia. Uskomattomasti, israelilaisten lukumäärä joita terroristit tappoivat kahdessa vuodessa seuraten ’Oslo I:sen’ allekirjoitusta oli sama määrä terrorismista aiheutuneita kuolonuhreja kuin edeltävällä vuosikymmenellä.”

4) 1994 – Jordanian ja Israelin välinen rauhansopimus

”Vuoden 1994 Jordanian ja Israelin välinen rauhansopimus tehtiin mahdolliseksi Oslossa luodulla optimismin tunteella. Mutta liikevoima ei siirtynyt rauhansopimuksiin Syyrian, Libanonin … taikka palestiinalaisten kanssa …”

5) 1995 – Taban sopimus (”Oslo II”)

”Huolimatta Palestiinan Auktoriteetin epäonnistumisesta kunnioittaa sitoumuksiaan ”Oslo I:ssä”, Israel päätti antaa palestiinalaisille toisen mahdollisuuden vuonna 1995 Tabassa, Egyptissä, lisäsopimuksen kanssa (”Oslo II”) tekemällä aluemyönnytyksiä ja siirtääkseen rauhanprosessia eteenpäin. Palestiinalaiset vastasivat laajentamalla terrorismia ja lisäämällä uusia rikkomuksia toteutumattomien lupausten kasvavaan listaan.”

6) 1997-2001 – Viisi lisäyritystä ’saada Oslo toimimaan’

”Tammikuusta 1997 aina elokuuhun 2000 asti, viisi lisäyritystä saada Oslo toimimaan tehtiin. Ne käsittivät Israelin vetäytymisen 80 prosentista Hebronin kaupungista, ennenkuulumaton tarjous itsenäisen valtion asemasta ja ehdotus antaa palestiinalaisille 95 prosenttia Länsirannasta yrityksessä saada aikaan lopullisen statuksen omaava sopimus Camp David’issa.”

Kaikissa näissä neuvotteluyrityksissä, palestiinalaiset reagoivat Israelin myönnytyksiin lisääntyvällä terrorismilla ja vielä rohkeammalla asenteidensa kovettamisella. Lopulta se alkoi valjeta sekä Israelille että Yhdysvalloille että palestiinalaiset halusivat suorastaan täydellistä juutalaisten tuhoamista. He eivät allekirjoittaisi mitään sopimusta joka ei antaisi heille mahdollisuutta tuhota Israel täydellisesti.

Pidä mielessä totuus että, jos palestiinalaiset olisivat hyväksyneet minkä tahansa näistä aiemmista rauhanehdotuksista, Israel olisi vapaaehtoisesti luopunut lähes täsmälleen niistä alueista joita on Valkoisen Talon kartalla. Tiesitkö että Israelin sionistijohto suunnitteli vuonna 1917 eräänä päivänä luovuttavansa nämä Israelin osat palestiinalaisille? (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2250 (suomennettu), otsikolla, ”Todisteita salaliitosta! Vuodesta 1917 vuoteen 1992, Israel on suunnitellut antavansa palestiinalaisille valtion joka on veistetty pois raamatullisesta Israelista!”)

Presidentti Obamalla on nyt edessään sama todellisuus. Sekä Palestiinan Auktoriteetti että terroristiryhmä Hamas jakavat tämän yhteisen tavoitteen. He haluavat Israelin kuoliaaksi ja jokaisen juutalaisen tuhotuksi. Luojan kiitos että Israelilla on yliluonnollinen suoja Kaikkivaltiaalta Jumalalta, tai se olisi helposti valloitettavissa. Ehkä tämä historia on todellinen syy miksi presidentti Obama ei ole kiinnostunut tuomaan esille uutta rauhansuunnitelmaa, ollen pelkästään tyytyväinen todetessaan mitäänsanomatonta rauhantahtoa.

Profetia ennustaa että Jumala käsittelee palestiinalaisia (Eesaun heimo) aikakauden lopulla, käyttämällä hyväksi Israelia tuomionaseenaan. Lue meidän raporttimme Jumalan suunnitelmasta tuhota palestiinalaiset – uutinen NEWS2095. Tämä artikkeli saattaa olla yksi tärkeimmistä jonka sinä olet koskaan lukenut! Sinä et varmasti katsele tapahtumia Lähi-idässä enää samalla tavalla.

Lopuksi, profeetalliset Kirjoitukset paljastavat että Palestiinan valtiota ei tarvitse perustaa, vain julistaa.

”Koska ”tiekartan” tarkoituksena on luoda Palestiinan valtio, meidän on ymmärrettävä että Raamattu ennustaa aikakauden lopun valtiojulistuksen Eesaun heimon – palestiinalaisten – ylimysten taholta, mutta että tämä julistus olisi täysin tyhjä ele! Uutisessa NEWS1806, me kerroimme lopunaikojen profetiasta joka on ”Eesaun heimoa” – palestiinalaisia – vastaan, jossa Jumala kertoi ennalta että heidän johtajansa kuuluttaisivat Palestiinan valtion, ollen tyhjä julistus. Kuuntele:

"They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there". [Isaiah 34:12, Amplified Bible]

”Ei ole siellä enää ylimyksiä huutamassa ketään kuninkaaksi, kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.” [Jes. 34:12; KR 33/38]

Ei väliä mikä presidentti lopulta saa tehtäväksi Palestiinan valtion julistamisen, Kaikkivaltias Jumala – Aabrahamin, Iisakin, ja Jaakobin Jumala – tulee työskentelemään Hänen kaikkivoipaisella toimivallallaan varmistaakseen että Palestiinan valtiota ei tulla koskaan todella perustamaan – vain julistamaan. Tämän todellisuuden ovat noteeranneet monet läntiset johtajat ja toimittajat viime vuosina. Palestiinalaisilta, he huomauttavat, puuttuu kansallinen visio, ei ole riittävästi koulutettua johtoa ja ei ole yhteenkuuluvuutta keskenään perustaa koskaan kansakuntaa.

Jumalan profetia pysyy lujana tässä asiassa.


II. Onko Syyrian armeija ”ylittänyt linjan” käyttämällä kemiallisia aseita kapinallisia vastaan?

Tai, käyttivätkö Syyrian kapinalliset kemiallisia aseita jotta he voisivat syyttää siitä Syyrian armeijaa?

Suuntaan tai toiseen, näyttää siltä että viimeinen luku on avattu tässä 2-vuotisessa suunnitelmassa kukistaa juurtunut diktaattori, presidentti Assad. ”Ei-integroituneen aukon” -strategia on täydessä toiminnassa Syyriassa.

UUTISKATSAUS: Yhdysvaltain republikaaniedustaja Rogers: Suuri todennäköisyys että Syyria käytti kemiallisia aseita”, Israel National News, 20. maaliskuuta 2013

”On olemassa ’suuri todennäköisyys’ että Syyria käytti kemiallisia aseita meneillään olevassa sisällissodassa … Minä uskon suuresti että kemiallisia aseita käytettiin”, puheenjohtaja Mike Rogers (Michiganin edustaja) sanoi.”

Vaikkakin Rogers totesi että lopullinen tarkastus on tarpeen selvittää, massamedia kiirehti välittömästi tuomitsemaan, syyttäen Syyrian armeijaa. Välittömänä tuloksena oli että presidentti Obamalla oli edessään uusia paineita sitoa amerikkalaiset joukot tukemaan Syyrian kapinallisia.

UUTISKATSAUS: ”USA:han kohdistuu uusia paineita toimimaan keskellä syytöksiä kemiallisista aseista Syyriassa”, Fox News, 19. maaliskuuta 2013

”Assadin hallinnon ja Syyrian kapinallisten välillä vaihdettiin syytöksiä tiistaina kemiallisen hyökkäyksen käynnistämisestä – eskalaatiossa joka, jos vahvistetaan, merkitsisi ensimmäistä tunnettua kemiallisten aseiden käyttöä sisällissodassa ja voisi painostaa Yhdysvaltoja harkitsemaan sotilaallista toimintaa kahden vuoden sivustakatsojana olemisen jälkeen. Presidentti Obama on pitkään sanonut että kemiallisten aseiden käyttö olisi ’punainen linja’ hänen hallinnolleen.”

Pahaenteisesti, uutisraportti annettiin lähes välittömästi että NATO ja Amerikan joukot olivat valmistautumassa ”väliintuloa” varten.

UUTISKATSAUS: ”USA, NATO valmistautuvat Syyrian interventioon”, World Socialist Web Service, 20. maaliskuuta 2013

”Merkittävä yhdysvaltalainen komentaja Euroopassa kertoi Senaatin kuulemistilaisuudessa eilen että USA:n armeija ja NATO ovat laatimassa suunnitelmia suoralle sotilaalliselle väliintulolle Syyriassa. Amiraali James Stavridis, Pentagonin Euroopan komentokeskuksen johtaja, puhuessaan Senaatin asepalvelua koskevan komitean kuulemistilaisuudessa, sanoi että Yhdysvaltain armeija ’tarkastelee erilaisia vaihtoehtoja’ ja on ”valmiina jos pyydetään hyökkäämään”.

Koska länsivallat seuraavat heidän ”Ei-integroituneen aukon” -strategiaansa Syyrian juurtunut diktaattori, presidentti Assad, ei pysty vastustamaan tätä hyökkäystä kovinkaan kauaa enää. Pian Syyrian hallitusta kontrolloivat militantit, jotka ovat liian innokkaita taistelemaan toisiaan vastaan toisin kuin kokeneet diplomaatit. Uusi Syyrian hallitus tulee olemaan pirstoutunut ja heikko ja totaalisen kykenemätön vastustamaan tulevaisuuden vaatimusta luovuttaa kansallinen suvereniteetti alueelliselle hallinnolle koskien Rooman Klubin suunnitelmaa supervaltio #7:stä.

Ainoa kysymys on yrittääkö Syyrian presidentti Assad käynnistää iskun Israelia vastaan kun hän on kaatumassa. Jos hän käynnistää tällaisen iskun, Israel todennäköisesti toteuttaa varoituksensa tuhota Damaskos. Tuolloin, Jesaja 17:1 tullaan täyttämään:

"The mournful, inspired prediction (a burden to be lifted up) concerning Damascus [capital of Syria] ... Behold, Damascus will cease to be a city and will become a heap of ruins." (Isaiah 17:1; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

”Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi.” (Jes. 17:1; KR 33/38)

Tarkkaile Israelia, sillä se on keskeinen aikakauden lopun ilmapuntari. Jumala tulee täyttämään kaikki profetiat, tehden tapahtumista hyvin jännittäviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com