Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Last Trumpet Newsletter -- Heinäkuu 2013

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta heinäkuun 2013 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXII    Issue VII    July 2013

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-----------------------------

Tämänpäivän modernin yhteiskunnan huolta aiheuttavat tunnusmerkit!
(The Troubling Characteristics Of Today's Modern Society!)

”Voi syntistä sukua, raskaasti rikkonutta kansaa, pahantekijäin siementä, kelvottomia lapsia! He ovat hyljänneet Herran, pitäneet Israelin Pyhää pilkkanansa, he ovat kääntyneet pois. Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne? Koko pää on kipeä, koko sydän sairas.”

Jesaja 1:4-5

”Älkää siis peljätkö heitä. Sillä ei ole mitään peitettyä, mitä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi. Minkä minä sanon teille pimeässä, se puhukaa päivän valossa. Ja minkä kuulette kuiskattavan korvaanne, se julistakaa katoilta. Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.”

Matteus 10:26-28

”Loppusana kaikesta, mitä on kuultu, on tämä: Pelkää Jumalaa ja pidä hänen käskynsä, sillä niin tulee jokaisen ihmisen tehdä. Sillä Jumala tuo kaikki teot tuomiolle, joka kohtaa kaikkea salassa olevaa, olkoon se hyvää tai pahaa.”

Saarnaaja 12:13-14


Tässä LTN:n numerossa, me tulemme ajatuksia herättävästi tarkastelemaan tuoreita ajankohtaisia tapahtumia jotka paljastavat tämänpäivän modernin yhteiskunnan huolestuttavia tunnusmerkkejä. Viime vuosina, ihmisistä kaikkialla maailmassa, ja erityisesti Yhdysvalloissa, on tullut kasvavassa määrin onnettomia. Pettyneet ihmismassat ovat tuskastuneet heikkoihin taloudellisiin olosuhteisiin, korkeaan työttömyyteen, laajalle levinneeseen köyhyyteen, ja ilmeisen loputtomaan skandaalien virtaan jotka vaikuttavat merkittäviin hahmoihin hallinnon sisäpuolella. Seurauksena suuri osa Amerikan väestöstä on tullut masentuneeksi kun he tarpovat heidän päivittäistä elämäänsä. Itseasiassa, äskettäinen tutkimus jonka julkaisi Gallup, havaitsi että 70 prosenttia vastaajista ovat ”lähteneet (checked out)” tai ovat ”aktiivisesti irrottautumassa” työpaikoistaan. (1) Kun ihmiset kamppailevat löytääkseen heidän elämäntarkoituksensa, he usein kääntyvät masennuslääkkeisiin ja lääkehoitoon. Huomautettakoon tässä että antidepressanttien käyttö Yhdysvalloissa kasvoi huimaavat 400 prosenttia vuosien 1988-2011 välisenä aikana, (2) ja yksitoista prosenttia kaikista amerikkalaisista jotka ovat iältään 12 vuotta tai vanhempia käyttävät sellaisia lääkehoitoja. (3) Lisäksi, arvioidaan että 28 prosentilla kaikista amerikkalaisista on juomisongelma ja he usein turvautuvat alkoholiin hukuttaakseen murheensa. (4)

Surullista kyllä, nykypäivän maailman kovat realiteetit usein yllyttävät miehiä ja naisia riistämään henkensä itseltään. Tuoreen artikkelin mukaan jonka New York Times julkaisi, itsemurhat Yhdysvalloissa ovat lisääntyneet järkyttävät 30 prosenttia vuosien 1999-2010 välillä. (5) Itsemurha on erityisen yleinen amerikkalaisten aikuisten keskuudessa jotka kuuluvat suuriin ikäluokkiin (the Baby Boom generation), ja asiantuntijat ovat huolissaan siitä että se tulee olemaan vallitseva tulevissa sukupolvissa yhtälailla. ”Suurilla ikäluokilla oli suuret odotukset siitä miltä heidän elämänsä voisi näyttää, mutta minä luulen, ettei se ehkä sujunutkaan tuolla tavalla. Kaikki nämä olosuhteet joita suuret ikäluokat kohtaavat, niin samoin tulevaisuuden joukot tulevat kohtaamaan monia näistä olosuhteista”, totesi Julie Phillips, sosiologian professorin työkumppani Rutgers’in yliopistossa. (6) Itsemurhasta on myöskin tullut kasvavassa määrin yleinen Yhdysvaltain armeijan sisällä. Tammikuun ja marraskuun 2012 välisenä aikana, yli kolmesataa sotilasta päätti elämänsä, joka on lukema ylittäen reilusti taisteluissa kuolleiden lukumäärän saman aikajakson puitteissa. (7)

Osana tätä ministeriötä, minä kulutan paljon aikaa lukiessani uutisia joka puolelta maailmaa. Aiheet joita minä selostan tässä uutiskirjeessä edustavat vain pientä osuutta jutuista jotka päätyvät työpöydälleni joka päivä. Niille jotka tutkivat uutisia on selvää että tämä maailma näyttää olevan synkkä ja toivoton paikka monille ihmisille. Kuitenkin, minä uskon vakaasti että me voimme viettää onnellista ja täyteläistä elämää jos me asetamme toivomme ja luottamuksemme Jumalaan. Sillä kuten sanotaan Psalmissa 34:17-18, ”Vanhurskaat huutavat, ja Herra kuulee ja vapahtaa heidät kaikista heidän ahdistuksistansa. Lähellä on Herra niitä, joilla on särjetty sydän, ja hän pelastaa ne, joilla on murtunut mieli.” Mitä tahansa koettelemuksia sinä saatatkin kohdata tänä päivänä, Jumala ei ole koskaan kaukana. Hän on valmiina ja halukas lohduttamaan sinua ahdingon aikanasi. Minä rohkaisen jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa luovuttamaan täysin sisimpänsä Jumalalle.

Epidemian luonteinen konkurssiaalto! (An Epidemic Of Bankruptcy!)

Lähtien vuodesta 2008 jolloin Yhdysvallat astui taloudelliseen laskusuhdanteeseen, joskus tunnettu ”Suurena Taantumana (Great Recession)”, amerikkalainen elämäntapa on läpikäynyt näkyviä ja radikaaleja muutoksia. Yksi taantuman seurauksista on ollut kokonaisten yhteisöjen konkurssit ympäri maata. Trendi on ollut erityisen problemaattinen Kalifornian osavaltiossa jossa Stocktonin ja San Bernardinon kaupungit ovat virallisesti konkurssissa. (8) USA Today -lehden raportin mukaan joka julkaistiin toukokuussa 2013, on olemassa suuri todennäköisyys että me saatamme nähdä lisää konkursseja lähitulevaisuudessa. Artikkeli luettelee kymmenen yhteisöä jotka kärsivät ”vakavasta taloudellisesta ahdingosta”, joihin sisältyvät kaupungit nimeltään Atwater, Azusa, Compton, Fresno, Hercules, Mammoth Lakes, Monrovia, Oakland, San Jose, ja Vernon. (9) Ikään kuin nämä löydökset eivät olisi tarpeeksi pahoja, Kalifornian osavaltion hallinto kohtaa myöskin ankaraa taloudellista vastoinkäymistä. Itseasiassa, raportti, jonka julkaisi osavaltion tilintarkastaja Elaine Howle maaliskuussa 2013, havaitsi että Kalifornian osavaltion nettotulot ovat 127.2 miljardia dollaria negatiiviset. (10)

Muut yhteisöt halki maan, kuten Harrisburg, Pennsylvania, ja Central Falls, Rhode Island, ovat joko julistaneet vararikon tai yrittäneet tehdä niin viime vuosina. (11) On olemassa lukuisia indikaattoreita siitä että Detroitin kaupunki, Michiganin osavaltiossa, voisi olla seuraava kunta joka julistaa vararikon. Itseasiassa, Kevyn Orr, Detroitin kaupungin katastrofijohtaja, ilmoitti kesäkuussa 2013 että kaupungin hallinto ei kykene tekemään maksusuorituksia veloista jotka nousevat suunnilleen 2,5 miljardiin dollariin. (12) Puhuessaan tapaamisessa lainanantajien kanssa, Mr. Orr tarjosi kaupungin velkojille vähemmän kuin 10 senttiä jokaista dollaria kohti jonka he olivat velkaa. (13) Kaupungin virkailijat ilmoittivat myös suunnitelmista myydä kunnan omaisuutta, sellaista kuten pysäköintilaitoksia ja kaupungin puistoja. (14)

Ne jotka vierailevat Detroitissa tänä päivänä eivät todennäköisesti koskaan arvele että kaupunki oli kerran yksi vauraimmista yhteisöistä Yhdysvalloissa. Nykypäivän Detroitissa, alimiehitetty poliisilaitos selvittää vain 10 prosenttia sen rikostapauksista. Monet ambulansseista, joita käytetään palvelemaan yhteisöä, ovat niin vanhoja että niillä on ajettu yli 250,000 mailia (1 maili = n. 1,6 km). Koska kaupungin palveluja varten ei ole riittävästi rahoitusta, 40 prosenttia kaikista katulampuista ei enää toimi, ja 210 kaupungin 317 puistosta on suljettu. Hämmästyttävästi, Detroitissa on 78,000 hylättyä rakennusta. (15)

Detroitin kaupungin musertavan velkataakan seurauksena aktiivisten palveluksessa olevien poliisivoimien kokoa on harvennettu budjettileikkauksilla. Epätoivon teossa, kaupungin viranomaiset ovat värvänneet ryhmiä paikallisista asukkaista joille on nyt annettu tehtäväksi partioida kaupunkia. Koskien uutta ohjelmaa, yhteisön turvallisuusjohtajaa siteerattiin sanomasta, ”Poliisi ei voi olla joka kadunkulmassa. Sinun pitäisi voida ulkoiluttaa koiraasi, työntää lapsiasi lastenrattaissa tai käyttää puistoja. Emme halua kourallista rystypäitä (knuckleheads) ottamaan pois meidän elämänlaatuamme.” (16)

Muut suurkaupungit Yhdysvalloissa, kuten Oakland Kaliforniassa, ja Atlanta Georgiassa ovat myös kykenemättömiä tarjoamaan riittävää poliisiturvaa kansalaisilleen. Reaktiona, näiden yhteisöjen varakkaat jäsenet ovat kääntyneet yksityisten turvafirmojen puoleen metodina estää rikoksia heidän lähiympäristössään. ”Vähentyneen lainvalvonnan kaduilla ja lisääntyneiden kotirikosten tai käsityksen niistä johdosta, ihmiset haluavat jotakin tuon tarpeen korvaamiseksi. Siksi he soittavat meille ja saattavat meidän kaltaisia firmoja mukaan tarjoamaan tuota pelotetta”, sanoi Chris de Guzman, toimitusjohtaja yhtiöstä Oaklandissa, Kalifornian osavaltiossa, joka tunnetaan nimellä First Alarm. (17) Steve Amitay, Kansallisen turvafirmayhdistyksen (National Association of Security Companies) toiminnanjohtaja myöskin puuttui asiaan koskien uutta trendiä. ”Sitä on tapahtumassa kaikkialla. Kunnalliset hallinnot ja kaupungit ovat todellakin rahapulassa resurssiensa suhteen, ja kun poliisilaitos vähentää 100 poliisivirkailijaa niin selvästikin he tulevat reagoimaan yhä harvemmin rikoksiin”, Amitay selitti. (18) Samaan aikaan, jotkut Milwaukien asukkaat, Oregonin osavaltiossa, ovat päättäneet ottaa asiat omiin käsiinsä. ”Me alamme perustaa uutta ryhmää. Meidän mielestä lähiympäristön valvonta ei ole riittävää, ja meistä tuntuu että Clackamas’in piirikunnan sheriffin toimisto ei ole riittävästi varustettu”, totesi yhteisön paikallisasukas. Tämä uusi allianssi on kuulemma pudottanut lentolehtisiä paikallisille lähiseuduille ilmoittaen, ”This is a Glock block. We don’t call 911.” (19)

Lukuisten rahapulassa olevien yhteisöjen hirveät olosuhteet halki Yhdysvaltojen palvelevat varoituksena sille mitä voisi jonakin päivänä tapahtua koko kansakunnalle jos Liittovaltion hallitus ei saa velkaongelmaansa kuriin. Mutta silti, kun minä kirjoitan tätä uutiskirjettä, kansallinen velka lähestyy 17 biljoonaa dollaria, (20) ja aina vain lisääntyvä osa Amerikan väestöä vastaanottaa etuuksia hallinnon ohjelmista. Itseasiassa, tästä kirjoittamishetkestä lukien, 72,600,000 amerikkalaista saa Medicaid-tukea (21), 47,727,052 henkilöä vastaanottaa ruokakuponkeja (22), ja ennätykselliset 10,978,040 ihmistä saa liittovaltion työkyvyttömyysetuja. (23) Samaan aikaan, Old-Age, Survivors, and Disability -vakuutusohjelma, joka yleisesti tunnetaan sosiaaliturvana (Social Security), kohtaa rahoittamattomia vastuita seuraavien 75 vuoden kuluessa nousten 9,6 biljoonaan dollariin. Tuoreeseen raporttiin liittovaltion sosiaaliturvajohtokunnalta sisältyi seuraava lausunto, ”Arvioidut pitkäntähtäimen kustannukset sekä Medicare’n että Social Security’n osalta eivät ole kestäviä nykyisen suunnitellun rahoituksen kanssa ja tulevat vaatimaan lainsäädännöllistä toimenpidettä välttämään repiviä seurauksia edunsaajille ja veronmaksajille.” (24)

Epidemian luonteinen moraalinen vararikko! (An Epidemic Of Moral Bankruptcy!)

Juuri kun laajalle ulottuvasta konkurssiaallosta Yhdysvalloissa on tullut vakava ongelma viime vuosina, paljon ankarampi ongelma on moraalinen vararikko joka nyt kyllästää maata. Itseasiassa, moraali on kääntynyt ylösalaisin viime vuosina, sikäli kuin sitä mitä kerran pidettiin pahana, pidetään nyt hyvänä, ja mitä kerran pidettiin hyvänä, pidetään nyt pahana. Tämä uusi ajattelutapa ulottuu aina korkeimpaan virkaan asti maassa ja on erityisen silmäänpistävä nykyisen Yhdysvaltain presidentin, Barack Obaman, suhteen.

Minä en voi ajatella mitään tuomittavampaa kuin viattomien ja puolustuskyvyttömien vauvojen teurastaminen. Kuitenkin, Barack Obama kannattaa suuresti syntymättömien ihmisalkioiden tappamista ja on ylistänyt Planned Parenthood’ia, ryhmää, joka tunnetaan hyvin abortinteon helpottamisesta, useissa tapauksissa. Niin suuri on Obaman mieltymys Planned Parenthood’ia kohtaan että hän otti osaa kansalliseen konferenssiin jonka ryhmä järjesti huhtikuun 26:ntena 2013. Puhuessaan tilaisuudessa, Obama julisti seuraavaa: ”Minä haluan kiittää kaikkia teitä merkittävästä työstä jota teette päivät päästään tarjotessanne laadukasta terveydenhuoltoa naisille kaikkialla Amerikassa. Te olette joitakin joihin naiset – nuoret naiset, vanhat naiset ja naiset siltä väliltä – luottavat monien tärkeiden palvelujen vuoksi. Ja me olemme todella kiitollisia teille.” Ylistettyään Planned Parenthood’ia ja hyökättyään ryhmään esitettyä kritiikkiä vastaan, hän lopetti puheensa pyytämällä Jumalaa siunaamaan järjestön joka murhaa noin 335,000 vauvaa vuosittain. ”Kiitos Planned Parenthood. God bless you. God bless America. Thank you”, Obama julisti puheensa lopussa. (25)

Avuttoman vauvan surmaaminen vaatii julmaa luonnetta ja kylmää sydäntä. Tätä tosiasiaa havainnollisti äskettäin aborttilääkäri Albuquerque’ssa, New Mexicon osavaltiossa, joka väitti että aborttimenetelmä, joka käsittää vauvan pistämisen myrkyllä, ei ole mikään iso juttu. Kun tutkija kysyi tuntisiko 27-viikkoinen vauva kipua kun hänelle annetaan pistos, aborttilääkäri väitti että ruiskeen antaminen on ”kuin mikä tahansa pistos, sinä tiedät, kuten flunssapiikki, tai rokote, todellakin.” (26) Niiden, jotka kannattavat aborttia, järkyttävää mielenlaatua havainnollistettiin myös mielipideartikkelissa jonka julkaisi the New York Times ja sen kirjoitti nainen nimeltään Judy Nicastro. Jutun mukaan, nainen valitsi yhden kaksosistaan abortoitavaksi sen jälkeen kun huomattiin että hänellä olisi syntymävamma. Huolimatta kunnostaan, pojalla oli 69 prosentin selviytymismahdollisuus. Artikkelissaan, Nicastro kirjoitti seuraavaa: ”Minä tunsin poikani versovan elämän loppumisen kun lääkäri työnsi neulan minun vatsani lävitse hänen pikkuruiseen sydämeen. Niin kauhistuttava kuin tuo hetki olikin – se elää minussa ikuisesti – minä olen kiitollinen. Me varmistimme, ettei meidän poikamme syntynyt vain kärsiäkseen. Hän kuoli lämpimässä ja rakastettavassa paikassa, minun sisälläni.” (27)

Surullista kyllä, järkyttävä uusi trendi on noussut esiin jossa ei-toivottujen vastasyntyneiden vauvojen äidit ovat nyt tunteettomasti hylkäämässä heidän lapsensa roskapönttöön tai huuhtovat heidät alas vessanpöntöstä. Itseasiassa, on olemassa kymmenen sellaista tapausta tällaisesta julmasta käytännöstä toukokuun ja kesäkuun 2013 välisenä aikana viiden tapauksen sattuessa Yhdysvalloissa. (28) Tätä käytäntöä itse asiassa suositellaan erään aborttiklinikan toimesta Bronx’issa, New Yorkissa. Tri. Emily’n Naisten terveyskeskuksen (Dr. Emily's Women's Health Center) ohjaaja kuulemma kertoi salaiselle tutkijalle, ”Jos se tulee ulos, sitten se tulee. Huuhtele se ja jos ei muuta, sinä tiedät, pane se kassiin tai jonnekin ja tuo se meille.” (29)

Toisessa aikainmerkissä jossa me elämme, Barack Obama on jatkanut trendiä jonka hän aloitti viime vuosina ja on jälleen kerran määrännyt että kesäkuu, tällä kertaa vuodelle 2013, on ”lesbojen, homojen, biseksuaalien ja transsukupuolisten (LGBT) Pride-kuukausi”. Hänen virallisessa presidentillisessä julistuksessa, Obama ilmoitti, ettei homoseksuaalista liikettä voi pysäyttää. ”Meillä on pitkä matka kulkea, mutta jos me jatkamme tällä polulla yhdessä, minä olen luottavainen että eräänä päivänä pian, rannikolta rannikolle, kaikki meidän nuorista ihmisistä tulevat katsomaan tulevaisuutta samalla lupauksen ja mahdollisuuden tunteella. Minä olen luottavainen koska minä olen nähnyt LGBT-puolestapuhujien sekä heidän liittolaistensa lahjakkuuden, intohimon, ja sitoumuksen, ja minä tiedän että kun äänet ovat liittyneinä yhteisessä päämäärässä, niitä ei voida pysäyttää”, Obama kirjoitti hänen julistukseensa. (30)

Homoseksuaalinen elämäntapa on nyt enemmän valtavirtaa kuin koskaan aikaisemmin. Itseasiassa, Yhdysvaltain partioliike (Boy Scouts of America), ryhmä, joka oli hyvin tunnettu homoseksuaalisuuden vastustamisesta, poisti äskettäin vanhan kiellon joka oli estänyt homopoikia liittymästä järjestöön. (31) Tämä kehitys on erityisen ongelmallinen sen tosiasian valossa että iso osa Yhdysvaltain teini-ikäisistä on nyt osallistumassa homoseksuaaliseen käyttäytymiseen. Tutkimuksen mukaan joka julkaistiin vuonna 2010, huomattiin että melkein yksi kymmenesosa teineistä New York City’ssa on kytkeytynyt samaa sukupuolta oleviin suhteisiin. (32)

Siirrossa joka näyttää olevan yhteisponnistus altistaa nuoret lapset niin kutsuttuihin ”vaihtoehtoisiin elämäntapoihin”, televisiokanava, nimeltään The Hub, ilmoitti toukokuussa 2013 että se tuottaa uuden piirretyn TV-show’n esitellen transsukupuolisen pojan nimeltä Guy joka käyttää maagista sormusta muuttuakseen supersankaritytöksi joka taistelee rikollisuutta vastaan. Televisio-ohjelma, joka tunnetaan nimellä ”SheZow”, suunnataan lapsille jotka ovat iältään 2-11 -vuotiaita. (33)

Tunkeileva uusi teknologia horisontissa! (Invasive New Technology On The Horizon!)

Näyttää siltä että tässä modernissa aikakaudessa, miehet ja naiset, jotka ovat vastuussa uuden teknologian kehityksestä, myöskin etsivät uusia metodeja joilla nuuskia meidän elämiä. Hiljattain on tullut päivänvaloon että uusi kaapeliboksi on nyt kehitteillä, joka sisältää sisäänrakennettuja kameroita ja mikrofoneja joita käytetään kuluttajien vakoilemiseksi kun he katselevat televisiota. Tämä edistyksellinen uusi teknologia on suunniteltu tarkkailemaan kun käyttäjä nukkuu, syö, liikkuu, tai lukee, muiden paljastamattomien aktiviteettien joukossa. Reaktiona paljastukseen että sellaista teknologiaa ollaan kehittämässä, kansanedustaja Michael Capuano, demokraatti Massachusetts’in osavaltiosta, on esitellyt uuden lakialoitteen nimeltä ”We are Watching You Act (Me katselemme sinua -säädös)”. Jos se hyväksytään, laki kieltäisi television palvelutuottajia käyttämästä teknologiaa ilman asiakkaan ilmaisemaa suostumusta. ”Tämä saattaa kuulostaa mielettömältä, mutta se ei ole vitsi eikä liioittelua. Nämä DVR’t (Digital Video Recorders (Digitaaliset videotallentajat)) pohjimmiltaan tarkkailisivat kuluttajia kun he katselevat televisiota keinoina ylikohdistaa mainoksia. Se on uskomaton tunkeilu yksityisyyteen”, Capuano totesi. (34)

Toinen potentiaalinen yksityisyyden tunkeilu voisi pian olla päästetty valloilleen Microsoftin toimesta. Tuleva videopeli-systeemi on nimeltään Xbox. Sellainen tullaan varustamaan kamerajärjestelmällä nimeltä Kinect. Järjestelmä on niin kehittynyt että se voi nähdä pimeässä, valvoa käyttäjän liikkeitä, ja erottaa äänikomennot sisäänrakennetulla mikrofonilla. Peter Schaar, liittovaltion tietoturvavaltuutettu Saksassa, on ilmaissut huolta Microsoftin tunkeilevan teknologian johdosta. ”Tosiasia, että Microsoft vakoilee nyt olohuoneessani, on vain kiero painajainen”, Schaar sanoi. (35)

Samaan aikaan, teknologiayhtiö nimeltä Motorola on kehittelemässä digitaalista tatuointia, jota tullaan käyttämään kuluttajien toimesta todentamaan salasanat. Puhuessaan tästä uudesta systeemistä, projektipäällikköä, Regina Dugan’ia, siteerattiin sanomasta, ”Pohjimmiltaan sinun koko kehostasi tulee todennustunniste.” (36) Ben Schlatka, yhtiön nimeltä mc10 yhteisperustaja, joka avustaa Motorolaa projektissa, käsitteli seikkaperäisemmin uuden teknologian pystyvyyksiä. ”Kuvittele lapsen feikkitatuointia joka voi aistia miten meidän kehomme toimivat: tietoa sydämestä, aivoista, lihaksista, ruumiinlämpötiloista – jopa nesteytystasoista. Kun aistiva teknologia mukautuu kuluttajaan eikä välitä muusta ympärillä, se voi siepata lisää tietoa pidemmiltä aikajaksoilta ilman epämukavuutta tai häiriötekijöitä”, Sclatka totesi. (37)


(Photo: mc10 tattoo)

http://www.theblaze.com/stories/2013/06/09/would-you-rather-wear-a-digital-tattoo-or-take-a-pill-instead-of-remembering-your-passwords-motorola-is-working-on-it/


Helmikuussa 2013 ilmoitettiin että kaikki koirat Iso-Britanniassa saavat mikrosiruimplantin vuoteen 2016 mennessä. Uuden vaatimuksen tarkoituksena on supistaa isoa määrää kadonneita tai hylättyjä koiria maan sisäpuolella. ”On naurettavaa että koiraharrastajien maassa, tuhannet koirat vaeltavat kaduilla tai ovat juuttuneina koiratarhoissa koska omistajaa ei voida jäljittää. Minä olen päättänyt pistää lopun tälle ja helpottaa painetta hyväntekeväisyysjärjestöissä ja valtuustoissa löytämään uudet kodit näille koirille”, selitti Owen Paterson, Britannian ympäristöministeri. (38) Minä en voi muuta kuin ihmetellä kuinka kauan kestää kunnes he seuraavaksi julistavat että lasten täytyy saada mikrosiru. Loppujen lopuksi, kadonneet lapset olisi paljon helpompi palauttaa vanhemmilleen jos heillä olisi jäljitettävä siru oikeassa kädessään tai otsassaan. Me totisesti elämme vaarallisia aikoja.

Uusia todisteita hallinnon tungetteluista yksityisyyteen! (New Evidence Of Government Intrusions Of Privacy!)

Skeptiselle ihmiselle, on aina tuntunut todennäköiseltä että Yhdysvaltain hallinto on valvonut ihmisten yhteydenpitoja Internetin webbisivuilla kuten Facebookin ja Googlen sivuilla. Viime viikkoina sellaiset epäilyt vahvistettiin, ja on tullut päivänvaloon että Kansallinen turvallisuusvirasto (National Security Agency, or NSA) on operoinut salaisella vakoiluohjelmalla nimeltä Prism jo vuosien ajan. Ohjelma mahdollistaa NSA’n agenttien tutkistella Internetin hakuhistoriaa, sähköpostiviestien sisältöä, tiedostojen siirtoja, ja jopa liverupattelua (live chats). (39) Vuodettujen hallinnon asiakirjojen mukaan, vakoilukojeistoa käytetään useiden yhdysvaltalaisten teknologiayhtiöiden avustuksella ja yhteistyössä niiden kanssa. Yhtiöihin kuuluvat Microsoft, Yahoo, Google, Facebook, Paltalk, YouTube, Skype, AOL, sekä Apple. (40)

Myöhemmin paljastettiin että asiakirjat, jotka todistivat Prism-ohjelman olemassaoloa, vuodettiin uutismedialle CIA’n entisen työntekijän nimeltä Edward Snowden’in toimesta. Selityksessään miksi hän valitsi asiakirjojen vuotamisen, Snowden’ia siteerattiin sanomasta, ”Minä en halua elää yhteiskunnassa joka tekee tämänkaltaisia asioita. Minä en halua elää maailmassa, missä kaikki mitä minä teen ja sanon, tallennetaan. Se ei ole jotakin jota minä olen halukas tukemaan tai elämään sen alaisuudessa… Minä en voi hyvällä omallatunnolla sallia Yhdysvaltain hallinnon tuhota yksityisyyttä, Internetin vapautta, ja ihmisten perusvapauksia ympäri maailman tällä massiivisella vakoilukoneistolla jota he ovat salaa rakentamassa.” (41) Barack Obama puolusti kiivaasti vakoiluohjelmaa. ”On tärkeää tunnustaa, ettei sinulla voi olla 100 prosentin turvaa ja sitten myöskin olla 100 prosentin yksityisyyttä sekä nollattua epämukavuusastetta. Meidän täytyy tehdä joitakin valintoja yhteisönä. Ja se mitä minä voin sanoa, on se, että näitä ohjelmia arvioitaessa, ne tekevät eron meidän kyvyssä ennakoida ja estää mahdollinen terroristitoiminta”, Obama totesi. (42) Kotimaan turvallisuusviraston johtaja Janet Napolitano oli myöskin ripeä vähättelemään liittovaltion ohjelmia jotka mahdollistavat kahlitsemattoman pääsyn Internetiin ja puhelinyhteydenpitoihin. ”Minä luulen että ihmisille on syntynyt ajatus että on olemassa orwellilainen valtio siellä jota me toteutamme. Tuo on kaukana asianlaidasta”, Napolitano sanoi. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Meillä on jatkuva taistelu. Se ei ole helppoa – koska teknologia on kehittynyt niin paljon – tasapainoilla turvallisuuden ja yksityisyyden ja muiden arvojen kesken.” (43)

Paljastus että liittovaltio vakoilee ihmisiä kotona ja ulkomailla on suututtanut monet ihmiset. Yhdysvaltojen ja muiden maiden kansalaiset ovat vihaisia siitä että heidät on alistettu sellaiselle tunkeilevalle vakoilulle, ja hallinnon virkailijat ovat vihaisia siitä että heidät on saatu kiikkiin. Kuitenkin, se oli itse Jeesus joka kerran sanoi meille Matteuksen luvussa 10:26, ”Älkää siis peljätkö heitä. Sillä ei ole mitään peitettyä, mitä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi.”

Suomentajan kommentti: NSA-vuotaja Edward Snowden on tällä hetkellä Moskovan Sheremetjevon lentokentän kansainvälisellä transit-alueella pakosalla Yhdysvaltain viranomaisia ja on vastikään hakenut poliittista turvapaikkaa useista maista, mm. Suomesta (lue http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288579034779.html ja http://yle.fi/uutiset/hautala_snowdenista_suomi_ei_lahde_mukaan_suurvaltapoliittiseen_peliin/6714549 ja http://uutiset.perussuomalaiset.fi/?p=5676). Toivottavasti jenkit ei saa häntä koskaan kiinni :-) USA on myöskin raukkamaisesti vakoillut liittolaisiaan ja varsinkin EU:ta (lue http://yle.fi/uutiset/der_spiegel_yhdysvallat_vakoili_myos_euta/6711298 ja http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288578440192.html ja
http://www.hs.fi/ulkomaat/The+Guardian+Yhdysvallat+on+vakoillut+lukuisien+maiden+suurl%C3%A4hetyst%C3%B6j%C3%A4/a1372642584760). Käsillä on suuri skandaali. Minusta Snowden on tervetullut Suomeen saamaan turvapaikan, mutta ei varmaan Sekoomuksen (kansallinen häpeäpuolue Kokoomus) mielestä. Lue esim. kansanedustaja Ben Zyskovicz’in mietteitä: http://www.hs.fi/politiikka/R%C3%A4s%C3%A4nen+Suomessa+Snowden+joutuisi+Joutsenon+vastaanottokeskukseen+/a1372729587318?ref=hs-art-new-3. Ecuador katuu kun järjesti Snowden’ille väliaikaisen matkustusdokumentin jolla hän pääsi kulkemaan Honkongista Moskovaan:
http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2013/07/02/se-oli-virhe-ecuador-ottaa-etaisyytta-snowdeniin/20139195/12.


Omituisia tapahtumia ympäri maailman! (Strange Happenings Around The World!)

Kesäkuun 2013 Last Trumpetin numerossa, minä kirjoitin massiivisista mehiläisten joukkokuolemista, jotka ovat uhanneet maailman ruokavarastojen tulevaisuutta. Juuri kun tämä ongelma jatkaa pahentumistaan, toinen mehiläislaji on myös kärsinyt merkittävästä kadosta. Kesäkuussa 2013 raportoitiin että noin 25,000 kimalaista löydettiin kuolleina pysäköintialueelta Target-tavaratalon luona Wilsonville’ssa, Oregonin osavaltiossa. Joukkokuoleman syyn epäillään olevan hyönteismyrkky nimeltään Safari. (44)

Tutkijat havaitsivat hiljattain aikaisemmin tuntemattoman halkeaman maankuoressa. He uskovat että tämä halkeama voisi jonakin päivänä aiheuttaa Pohjois-Amerikan ja Euroopan siirtymisen lähemmäksi toisiaan ja ovat varoittaneet että Atlantin valtameri voisi hävitä noin 220 miljoonassa vuodessa. (45) Tämän uutisinformaation valossa, minä en voi muuta kuin ajatella Jesajan kirjan lukua 24:19, jossa lukee, ”Maa murskaksi musertuu, maa halkee ja hajoaa, maa horjuu ja huojuu.” Tämä on vielä yksi muistutus siitä että tämä maapallo on hajoamassa eikä kestä ikuisesti.

Viime vuosina tiedemiehet ovat osoittaneet rohkeaa taipumusta leikkiä Jumalaa. Tämä trendi on jatkunut, ja kesäkuussa 2013 uutisoitiin että tiedemiehet ovat noin vuoden päässä kykenemästä kasvattaa ihmiselimiä eläimissä. Menetelmä käyttää hyväksi sitä mitä he kutsuvat ”kimeeriseksi alkioksi (chimeric embryo)”, joka tullaan istuttamaan eläimen kohtuun. Menetelmän sanotaan mahdollistavan tiedemiehille kyvyn kasvattaa täydellisiä ihmiselimiä, kuten sydämiä ja munuaisia. (46)

Lopuksi, minä tiedän että nämä ovat omituisia ja vaarallisia aikoja joissa me elämme. Kuitenkin, minä olen kiitollinen siitä että me palvelemme armollista Jumalaa joka siunaa meitä jopa kun me elämme maailmassa joka on niin synnin ja pahuuden turmelema. Kun me matkaamme tämän elämän lävitse, me saatamme kohdata taisteluja, mutta me voimme kaikki olla vahvistettuja Jumalan mahtavan käden toimesta. Jesajan luvusta 40:28-31 me luemme, ”Etkö tiedä, etkö ole kuullut: Herra on iankaikkinen Jumala, joka on luonut maan ääret? Ei hän väsy eikä näänny, hänen ymmärryksensä on tutkimaton. Hän antaa väsyneelle väkeä ja voimattomalle voimaa yltäkyllin. Nuorukaiset väsyvät ja nääntyvät, nuoret miehet kompastuvat ja kaatuvat; mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.”

Kiitos avokätisestä tuestanne tälle ministeriölle. Me Last Trumpet -ministeriössä yritämme uskollisesti palvella teitä meidän parhaalla mahdollisella kyvyllämme, ja jopa enemmän kun me näemme meidän Vapahtajamme takaisintulopäivän lähestyvän. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, me toivotamme sinut tervetulleeksi lähettämään niitä meidän suuntaan. Me suomme aina kullekin pyynnölle käytännön yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Los Angeles Times, June 18, 2013, By Ricardo Lopez, http://mercurynews.com.
02. Time Magazine, October 20, 2011, By Maia Szalavitz, http://time.com.
03. World Net Daily, April 21, 2013, By David Kupelian, http://wnd.com.
04. Ibid.
05. The New York Times, May 2, 2013, By Tara Parker-Pope, http://nytimes.com.
06. Ibid.
07. CBS News, December 28, 2012, By CBS News, http://cbslocal.com.
08. The Huffington Post, May 27, 2013, By Kevin Parrish, Stockton, CA.
09. USA Today, May 15, 2013, By William M. Welch, http://usatoday.com.
10. The Sacramento Bee, March 28, 2013, By Dan Walters, http://sacbee.com.
11. Governing.com, April 2, 2013, Bankrupt Cities, Municipalities and Map, http://governing.com.
12. Associated Press, June 14, 2013, By Corey Williams, Romulus, MI.
13. Bloomberg News, June 15, 2013, By Brian Chappatta, Chris Christoff, and Mark Niquette, http://bloomberg.com.
14. Ibid.
15. Business Insider, June 14, 2013, By Josh Barro, http://businessinsider.com.
16. Bloomberg News, May 30, 2013, By Chris Christoff, http://bloomberg.com.
17. The Christian Science Monitor, April 5, 2013, By Chris Stein, Oakland, CA.
18. Ibid.
19. KOIN 6 News, June 17, 2013, By Jennifer Meacham, Milwaukie, OR.
20. US National Debt Clock, June 21, 2013, http://brillig.com/debt_clock/
21. CNS News, May 30, 2013, By Terry Jeffrey, http://cnsnews.com.
22. The Daily Caller, June 9, 2013, By Caroline May, http://dailycaller.com.
23. CNS News, May 29, 2013, By Terence P. Jeffrey, http://cnsnews.com.
24. CNS News, June 3, 2013, By Ryan Kierman, http://cnsnews.com.
25. The Christian Post, April 28, 2013, By Anugrah Kumar, http://christianpost.com.
26. Life News, June 13, 2013, By Steven Ertelt, http://lifenews.com.
27. LifeSiteNews, June 21, 2013, By Ben Johnson, http://lifesitenews.com.
28. LifeSiteNews, June 21, 2013, By John Jalsevac, http://lifesitenews.com.
29. LifeSiteNews, June 21, 2013, By John Jalsevac, http://lifesitenews.com.
30. Official Presidential Proclamation, May 31, 2013, By Barack Obama, http://whitehouse.gov.
31. Associated Press, May 23, 2013, By David Crary and Norman Merchant, Grapevine, TX.
32. Reuters News Service, October 25, 2010, By Zach Gottlieb, New York, NY.
33. Breitbart, May 28, 2013, By Ben Shapiro, http://breitbart.com.
34. The Washington Times, June 17, 2013, By Cheryl K. Chumley, http://washingtontimes.com.
35. Slate, May 28, 2013, By Ryan Gallagher, http://slate.com.
36. The Blaze, June 9, 2013, By Liz Klimas, http://theblaze.com.
37. Ibid.
38. Time Magazine, February 8, 2013, By Yue Wang, http://time.com.
39. The Guardian, June 6, 2013, By Glenn Greenwald and Ewen MacAskill, http://guardian.co.uk.
40. Ibid.
41. Yahoo News, June 9, 2013, By Dylan Stableford, http://news.yahoo.com.
42. Ibid.
43. Politicker, June 14, 2013, By Jill Colvin, http://politicker.com.
44. The Huffington Post, June 20, 2013, By The Huffington Post, http://huffingtonpost.com.
45. The Daily Mail, June 20, 2013, By Nicola Rowe, http://dailymail.co.uk.
46. The Telegraph, June 20, 2013, By Julian Ryall, http://telegraph.co.uk.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai aihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com