Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Paavi Franciscus ja naulanreikä (stigma) kädessään Brasilian vierailun aikana

PÄIVITETTY 31.7.2013 (katso lopusta pari vieraskirjaviestiä)

Eräs tarkkaavainen lukija ilmoitti minulle mielenkiintoisesta havainnosta eilen blogini vieraskirjassa. Hän kehotti katsomaan videota Paavi Franciscuksen vierailusta Brasiliassa viime viikonloppuna (Paavin ensimmäinen ulkomaanmatka) jossa Paavi kättelee ihmisiä ja yhtäkkiä hänen käteensä ilmestyy merkki, tai stigma, kuvaten Kristuksen haavaa eli veristä naulanjälkeä. Merkki hävisi melko nopeasti Paavin kädestä (näkyi ehkä pari sekuntia). Onko kyseessä aito yliluonnollinen ilmiö jää lukijoiden arvioitavaksi, mutta esitän kuitenkin pysäytyskuvan tuosta videon kohdasta jossa näkyy "pedonmerkki" Paavin OIKEASSA KÄDESSÄ. Onko Paavi Franciscus, Ilmestyskirjan Väärä Profeetta eli 2. Peto (Ilm. 13:11-), näin aloittanut oman NWO-agendansa josta stigma on merkkinä? Jotkut väittävät että demonit aikaansaavat stigmatisaation.


False Prophet Revealed, The Mark of The Beast in The Pope's right hand

Kreikkalainen kirjain Stigma on sana jolla on merkittävä side Roomalaiskatoliseen Kirkkoon. Kreikkalaista sanaa Stigma, tarkoittaen 'brändättyä merkkiä kehossa', käytetään Raamatussa, Galatalaiskirje 6:17 kohdassa kun Paavali sanoo itsestään seuraavaa:

"Älköön tästedes kukaan minulle vaivoja tuottako; sillä minä kannan Jeesuksen arvet ruumiissani."

…for I bear in my body the marksstigmata [pl. of stigma] - of the Lord Jesus. (KJV)

The Rheims-Raamattu kääntää Stigmatan myös 'merkeiksi (marks)'.

Nyt meillä on suora linkki kirjaimeen Stigma -- Pedon lukuun 6 ja merkkeihin Kristuksen ruumiissa jotka Hänen ristiinnaulitsemisensa aiheutti.

Katolinen Kirkko opettaa että Kristuksen ristiinnaulitsemisesta johtuvia haavoja tai merkkejä oli kuusi:

(1) Kädet 2
(2) Jalat 2
(3) Kylki 1
(4) Pää (orjantappurakruunu) 1

Perinteisesti protestanttisuudessa opetetaan että haavoja oli viisi! Joten Rooman Kirkko vääristelee taas asioita ja antaa itsestään kuvan petona jonka luku on kuusi. Esitän seuraavassa havainnollistavan kuvan stigmatisaatiosta joka  mitä ilmeisemmin tapahtui Paavi Franciscukselle väkijoukossa (kuvassa miehen käsissä samanlainen "verinen naulanjälki"). Tekstin suomennos löytyy kuvan alta.

'miracle' of Stigmata means The Mark of The Beast

Paavali ei väittänyt omanneen Kristuksen 6 haavan ‘ihmettä’ ruumiissaan. Pikemmin, hän kertoi ahdistuksista joista hän kärsi Kristuksen tähden. Katolinen kirkko on vääristänyt tämän Kirjoitusten osan tulkinnan.

Useilla roomalaiskatolisuuden suurimmilla pyhimyksillä sanotaan ilmaantuneen stigma-ihme, käsittäen Pyhän Franciscus Assisilaisen ja Pyhän Katariina Sienalaisen, mainitakseni vain muutamia.

Paavali ja Johannes varoittavat kristittyjä että Synnin mies ja hänen väärät profeettansa toimivat merkeillä ja valheellisilla ihmeillä Saatanan voiman avulla, 2. Tess. 2:9; Ilm. 13:13-14. Roomalaiskatoliset stigmaatikot kantavat Pedon merkkejä, ei Kristuksen.

--------------------------

Lopuksi blogini vieraskirjaviestit eilispäivältä koskien tätä Paavin Rion 'ihmettä' (ja vähän muutakin). Viestit on aikajärjestyksessä, vanhin ensin. Minä spekuloin nimimerkillä Olli.


Vieraskirja

Nimi : vierailija 7
Uskontosi : Kristinusko

Viesti : paavi on (väärä profeetta viimoinen) hän on aloitanut oman agendansa katso video kun paavin käteen tulee naulanreikä

http://www.youtube.com/watch?v=nBjozs8mZb4

paavi kättelee kansaa tossa on se naulanreikä kadessä hetki sen jälkee se häviää
0:44:38 jotai outoa tassä on kertokaapa mitä te olette mieltä.??

29. heinäkuuta 2013 13:49:25


Nimi : Olli

Viesti : Tuskin on mikään trikki videolla..Jumala puhuu ihmeellisesti..merkki on vain pari sekuntia näkyvillä..ikäänkuin kuivunut veriläikkä

Tein kuvakaappauksen kyseisestä kohdasta.

http://aijaa.com/XsIz71
http://aijaa.com/9NDMYK

29. heinäkuuta 2013 16:10:08


Nimi : Olli

Viesti : Tässä vielä todiste yliluonnollisuudesta koskien Paavin naulanjälkeä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Stigma

"Kerrotaan, että Pyhä Franciscus Assisilainen sai elämänsä loppuvaiheessa stigmat."

Paavi Franciscus siis jäljittelee esikuvaansa.

29. heinäkuuta 2013 16:22:41


Nimi : Olli

Viesti : Siis tottakai toi stigma on saatanan aikaansaama ihmisten eksyttämiseksi mutta Jumala paljastaa sen avulla jäljittelijän eli väärennöksen. (Ilm. 13:11, "kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet")

Obaman on tehtävä pian päätös kapinallisten auttamisesta muuten Aleppo joutuu Assadin joukkojen käsiin... vrt. Libyan sisällissodan tilanteeseen 2011 kun Gaddafin joukot olivat tunkeutumassa Bengaziin..viime hetkellä pelastus NATO-koneiden avulla.

Syrian army and Hizballah capture Homs - opening way to Aleppo and decisive Assad victory

http://www.debka.com/article/23154/Syrian-army-and-Hizballah-capture-Homs---opening-way-to-Aleppo-and-decisive-Assad-victory

"The Obama administration must now decide very quickly whether Assad and his Russian and Iranian backers should be allowed to win the Syrian civil war or stopped at Aleppo."

29. heinäkuuta 2013 16:53:36


Nimi : Olli

Viesti : Tämä Powerpoint-esitys kannattaa katsoa ettei sattuisi eksymään Paavin tekemistä ihmeistä.

Roman Catholic Stigmatists bear the marks of the Beast, not Christ.

http://www.iconbusters.com/iconbusters/htm/prophecy/666-part2.ppt

Eikös tuo Franciscuksen naulanreikä näkynyt juuri oikeassa kädessä, mihin laitetaan pedonmerkki??!! Paavi ennustaa täten pedonmerkin pikaista tuloa ja Väärä Profeetta toimiikin pedonmerkin mainostajana.


29. heinäkuuta 2013 17:33:49


Nimi : vierailija 7
Uskontosi : Kristinusko

Viesti : Kiitos sinulle Olli vahvistuksesta Siunasusta Herrassa kirjoitukset toteutuu edessämme katsotaan mitä tuleman pitää
Hyvää kesää.

Hyvää kesää

29. heinäkuuta 2013 19:56:50




OLENNAINEN VIERASKIRJA-PÄIVITYS 31.7.2013


Vieraskirja

Nimi : tarkkasilmäinen
Uskontosi : Kristinusko

Viesti : Paavi saa ensin punaisen liinan käteensä, antaa sen pois ja sitten saa jonkun koristeen tms oikeaan käteensä (puristaa sitä nimettömän ja pikkurillin kanssa, jolloin ruskea osa roikkuu vapaana) sitten siirtää sen vasempaan käteensä ja ojentaa senkin pois, kuten ensin liinan.
Se on joku pieni lahjaksi saatu tavara se stigma, esim pieni rukousnauha, jossa ruskeahko kivi.


31. heinäkuuta 2013 20:35:43


Nimi : Olli

Viesti : Taidat olla oikeassa "tarkkasilmäinen". Stigma on joku korukivi jonka paavi antaa pois vasemmalla kädellään. Mutta silti jännä yhteensopivuus Kristuksen verenruskeaan naulanjälkeen oikeassa kädessä. Miksi paavi halusi näyttää koristetta kädessään ikäänkuin se olisi stigma?! Uskon että se oli tarkoitus (matkien Franciscus Assisilaista myös). Olen huomannut että Franciscus haluaa jäljitellä Jeesusta kaikessa. Hän on liian hyvä ollakseen totta. Se käy ilmi mm. seuraavista Leo Mellerin blogikirjoituksista kesäkuussa joissa hän vuolaasti kehuu paavia ja kommentoijat säestävät ylistyssanoilla kehuen Mellerin kirjoitusta. Kyseessä voi olla massiivinen eksytys tuntien Mellerin.

http://www.patmos.fi/leo_meller_blogi/?entityId=185
http://www.patmos.fi/leo_meller_blogi/?entityId=186

Ja olipahan se hyvä puoli tässä "paljastuksessa" että tuli käsiteltyä roomalaiskatolinen stigmatisaatio joka on paranormaali ilmiö ja rinnastuu pedonmerkkiin.

http://www.kristitynfoorumi.fi/sivuraiteelle.pdf

"Stigmatisaatiosta otan yhden esimerkin. Lainaan Maiju Lehmijoki-Gardnerin kirjasta Kristillinen mystiikka (s.212): ”Franciscus Assisilaisen mystinen yhtyminen Kristuksen kanssa (lat. unio) huipentui stigmatisaatioon La Vernan vuorella Toskanassa vuonna 1224. legendan mukaan Franciscuksen jumalyhteys sinetöityi viidessä verisessä ristinhaavassa, jotka hän sai ristiinnaulitun Kristuksen ilmestyessä hänelle kuusisiipisen serafin lennättämänä. Tämä unio ei ollut vain aiempien mystikkojen vaalimaa itseyden rajojen menettämistä Jumalassa, vaan Kristuksen kaltaiseksi tulemista kärsimyksessä ja ylösnousemistoivossa. Franciscus oli ensimmäinen stigmat saanut pyhimys, jonka erikoisasemaa ’toisena Kristuksena’ (lat.alter Christus) fransiskaanit edelleen korostavat.”"


31. heinäkuuta 2013 23:16:43



4 kommenttia:

  1. Hiukan hämmästelin, kuinka nopeasti Meller antoi "siunauksensa" uudelle paaville, kuten edeltäjällekin. Mitä hän mahtanee tuumailla Franciskuksen uusimmista seks suuntautumiset hyväksyvistä lausahduksista? Huh, huh! Muistatko Olli, milloin Meller käänsi takkinsa suhtautumisessa kat kirkkoon. Eikö hän 70-80 -luvuilla vielä pitänyt kat kirkkoa Suurena Babylonina, maan porttojen ja kauhistusten äitinä, joka harjoittaa ikään kuin noituutta muuttaessaan eht viinin vereksi kelloja kilisyttämällä. Tällaista muistelen.

    VastaaPoista
  2. Meller on tosiaankin kirjoittanut kirjan "Vatikaani profetiassa" vuonna 1982 jossa hän valottaa katolisen kirkon salaisuuksia ja okkultismia.

    http://cdon.fi/kirjat/meller,_leo/vatikaani_profetiassa-4270444

    Lisäksi Petri Paavola lainaa lähteenä Mellerin kirjaa omassa valaisevassa kirjoituksessaan.

    http://www.kotipetripaavola.com/Katolisen_kirkon_ja_paavin_viran_juuret.html

    "Vuonna 1220 Paavi Honorius määräsi ehtoollisleivän palvonnan.

    Tätä oppia ei ole Raamatussa. Katoliset opettavat, että eukaristiassa (ehtoollinen) tapahtuu transsubtantiaatio, jossa viini muuttuu Kristuksen vereksi ja leipä muuttuu Jeesuksen ruumiiksi, jossa leipä ei ole enää leipää, vaan Jeesuksen Kristuksen läsnäolo. Tästä syystä Rooman katolinen kirkko opettaa, että ehtoollisleipää tulee palvoa."

    Sanoisin että Mellerin takinkääntö on tapahtunut pikkuhiljaa 2000-luvulla. Vielä 1990-luvulla hän teki yhteistyötä Paavo Hiltusen kanssa joka kirjoitti kirjan "Marian kolmet kasvot" jonka Kuva ja Sana julkaisi v. 1997.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vastauksesta. Jos olen oikein ymmärtänyt, Patmoselta kuuluu, että kat kirkko on säilyttänyt ne luovuttamattomat opit, joista lut liberaalit ovat luopuneet, kuten Jeesuksen neitseestä syntyminen. Miten niin ovat säilyttäneet, kysyn minä, kun koko kat oppi tästä neitseestä on pielessä. Onkohan tällaisiin linjauksiin vaikuttanut huono seura, kuten Mr. Hinn, joka veljeilee kat kirkon kanssa.

    VastaaPoista
  4. Katsoin youtubesta pastor mike online 08-08-2013. Käsittelee juuri tätä paavia ja eht leipää. Suosittelen.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com