Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 27. syyskuuta 2013

Billy Grahamin evankelinen yhdistys liukuu yhä syvemmälle luopumukseen suosimalla New Age -oppeja

Loka-marraskuun vaihteessa 2013 järjestetään Billy Grahamin koulutuskeskuksessa Pohjois-Carolinassa Renovare-retriitti jossa opetetaan New Age -oppeja Richard Fosterin avustuksella. Näin otsikoi tuore Cutting Edgen viikkokirje ensimmäisen osionsa David Bayn kertoessa ekumeenisesta/newagelaisesta Renovare-ohjelmasta, jonka alkuunpanija oli Richard Foster vuonna 1989. Nyt Billy Grahamin evankelinen yhdistys (BGEA) on avaamassa ovea Antikristukselle sponsoroimalla tätä mystistä retriittiä Fosterin kanssa. Kirjoituksen lopussa luodaan vielä katsaus Billy Grahamin vapaamuurariuteen. Viikkokirjeen osion suomensi: Olli R.

------------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 24.9.2013 (osa 1)

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


I. Valitettavasti, BGEA (Billy Grahamin evankelinen yhdistys) on liukumassa yhä syvemmälle luopumukseen, opettaessaan New Age -pirujen oppeja.

BGEA sponsoroi retriittiä Richard Fosterin kanssa, joka opettaa New Age -ohjelmaa nimeltä ”Renovare”.

UUTISKATSAUS: ”Renovare-retriitti – BGEA’n The Cove -keskuksessa”, Renovare-konferenssit ja -retriitit

”Renovare-retriitti”

”PÄIVÄMÄÄRÄT: tiistai, 29. lokakuuta – perjantai, 1. marraskuuta 2013”

”SIJAINTI: Billy Grahamin koulutuskeskus Cove, Asheville’n kaupungissa, Pohjois-Carolinassa”

”Liity Renovare-yhteisöön Billy Grahamin Cove -koulutuskeskuksessa joksikin aikaa oppiaksesi elämään Jumalan kanssa sen sijaan että suoritat Jumalalle. Yhdessä käymme matkalle yrittämästä päästä olomassaoloon, tielle omahyväisyydestä jumalakeskisyyteen, polulle melusta ja kiireestä hiljaisuuteen ja lepoon. Se ei ole matka pois maailmasta, vaan matka kohti tyydyttävää ja aitoa uskonelämää maailmassa.”

”Uituaan kristillisen tradition eri virtauksissa, hänen sydämensä ikävöi nähdä vastauksen Jeesuksen rukoukseen, ’että he olisivat yhtä’.”

Milloin tahansa sinä näet artistin esiintyvän ”kristillisen tradition eri virtauksissa”, sinun punaisten varoitusmerkkiesi pitäisi putkahtaa välittömästi esiin. Jeesus puhui vain yhdestä tiestä, ja yhdestä traditiosta, ja se on tie jonka hän lunasti vuodattamalla verensä. Kaikki muut tiet tulevat paholaiselta.

Cutting Edge kirjoitti Richard Fosterista ja hänen Renovare-ohjelmasta vuonna 2004, joten palatkaamme meidän artikkeliin tiettyä ytimekästä tietoa varten.

NEWS1894 – ”ONKO ’THE PASSION’ -ELOKUVA ALOITTANUT JO ’PARADIGMAN MUUTOKSEN’ KOSKIEN USKONNOLLISIA ARVOJA JA ASENTEITA MEIDÄN SEURAKUNNISSAMME? Osa 2”

”Googlen avulla, minä löysin virallisen webbisaitin – http://www.renovare.org/ – Kannustan sinua viettämään jonkun aikaa tällä sivustolla, sillä se on selvästi ekumeeninen ulkoasultaan ja evankelinen/katolilainen/newagelainen/karismaattinen käytännöltään. Mistä minä tiedän sen lukematta huolellisesti tätä sivustoa?”

Mieluummin kuin kuluttamalla tilaa ja aikaa alkuperäisten kirjoitusten uudelleenpainamiseen, ole hyvä ja vietä hetki lukeaksesi tämä informaatio (NEWS1894). Sitten, sinä olet paremmin valmistautunut ymmärtämään miten hengellisesti vakavaa tämä Renovare-retriitti BGEA’n suojeluksessa todella on.

Jatkakaamme muutamilla ongelmallisilla kohdilla koskien Renovare’a.

”Haluamme täyttää tehtävämme edistämällä tasapainoista näkyä kristillisestä uskosta ja todistuksesta joka sisältää parhaimmat palat useista traditioista tai käytännöistä joita me näemme Jeesuksen Kristuksen elämässä ja kristillisessä Kirkossa. Tietääksesi enemmän RENOVARE’n tasapainoisesta näkemyksestä lue kirja ”Streams of Living Water (Elävän veden virrat)”, jonka on kirjoittanut Richard J. Foster.”

Sanat, ”tasapainoinen näkemys kristillisestä uskosta ja todistuksesta” tarkoittaa sitä että sinä aiot oppia, ja kunnioittaa, kaikkia uskonnollisen ajattelun muotoja, vaikka se opettaa ”toista evankeliumia”, jota se totisesti tekee! Foster jopa myöntää että hän ammentaa tämäntyyppisestä saastuneesta hengellisestä kaivosta kun hän sanoo että tämä opiskelu ”sisältää parhaimpia paloja useista traditioista tai käytännöistä”. Roomalaiskatolisuus painottaa ”perinnettä”. Karismaattinen painottaa ”harjoituksia”. Siten voimme nähdä, että tämä opiskelu sisältää epäraamatullista materiaalia!

Kuuntele huolellisesti kun Renovare’n etusivu myöntää hengellisen fokuksen olevan ekumeeninen!

”Perustavanlaatuisen läsnäolonsa myötä hengellisen muodostamisen liikkeessä yli 20 vuoden ajan, Renovare on kristillinen sitoumukseltaan, ekumeeninen leveydeltään, ja kansainvälinen laajuudeltaan. Renovare edistää tasapainoista näkemystä ja hengellisen uudistuksen käytännön strategiaa kannustaakseen yksilöitä ja seurakuntia kehittämään uudistettuja, kestäviä, ja rikastettuja hengellisiä elämiä.” (Renovare Home Page)

New Age -liikkeessä, sanat, ”ekumeeninen” ja ”kestävä” ovat kirjoittajien eniten suosimia; joten, kenen tahansa, joka lukee tätä materiaalia, pitäisi olla välittömästi hälytetty todennäköisyyteen että tämä Renovare-ohjelma ei ole raamatullinen vaan New Age -oppia joka on puettu kristilliseen kaapuun.    

Kuka tahansa kristitty voisi nopeasti ja helposti havaita tämän Renovare’n newagelaisen/mystisen fokuksen. Varmasti, BGEA voisi löytää tämän totuuden nopeasti, koska heillä on runsaasti resursseja. Tämä kehitys on vakavaa, ja profeetallista. Matteuksen luvussa 24:24, Jeesus puhui vertaansa vailla olevasta eksytyksestä joka tulee sekä hengellisiltä että poliittisilta johtajilta aikakauden lopussa.

”Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.” [Matt. 24:24; KR 33/38]

Billy Grahamin evankelinen yhdistys (The Billy Graham Evangelistic Association) kannustaa sen monia seuraajia tulemaan BGEA’n ”Cove”-konferenssikeskukseen jotta heidän mielensä ja sydämensä ja sielunsa voidaan täyttää New Age’n mystisillä opetuksilla ja harjoituksilla. Liian monet hyväsydämiset ihmiset yksinkertaisesti luottavat BGEA’han sen sijaan että tutkisivat Renovare’a etukäteen.

Totisesti, me elämme aikakauden lopussa josta apostoli Paavali puhui, missä hän totesi että vain kristilliset seurakunnat voisivat avata oven Antikristukselle, heidän radikaalin luopumuksensa kautta – ajautuen pois aiemmin lujasti pidetyistä Raamatun kannoista. Kuuntele tätä profetiaa:

”Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi.” [2 Tess. 2:1-3; KR 33/38]

Yksi TÄRKEIMMISTÄ ajanmerkeistä että aikakauden loppu on todella lähestymässä, on se, kun sinä näet suuren enemmistön kristillisistä seurakunnista luopuvan pois uskon perusasioista. Pastori tai seurakunnan johtaja joka tietoisesti liikkuu poispäin opettamasta Jumalan ”koko neuvoa”, ja alkaa sisällyttää epäraamatullisia ja humaaneja elementtejä hänen jumalanpalveluksiinsa ja opetuksiinsa, on kirjaimellisesti – ja raamatullisesti – avaamassa oven Antikristukselle.  Kuinka monta hyvää tarkoittavaa pastoria on ikinä ajatellut tätä selvää faktaa kun he johdattavat heidän seurakuntansa alueille ja ohjelmiin jotka eivät ole raamatullisia?

Mitä sinä teet jos sinä näet joitakin näistä merkeistä sinun seurakuntayhteydessäsi? Panokset ovat huikeita: sinä voit pelastua, mutta olet yhtäkkiä osallistumassa seurakuntaan joka on – tai on parhaillaan – siirtynyt pois kristillisen uskon fundamenteista. Muista että Jeesus lupasi tempauksen vain Filadelfian seurakunnalle, ainoa seitsemästä seurakunnasta joka oli vakaasti pysynyt uskollisena Hänen Sanansa perustotuuksille! Kuuntele:
                                                                                                                   
”Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.” [Ilmestyskirja 3:10]

"Because you have guarded and kept My word … I also will keep you safe from the hour of trial which is coming on the whole world .. to try those living upon the earth." [Revelation 3:10]

Kuinka paljon Hänen Sanastaan Jeesus odotti Hänen uskollisen seurakuntansa säilyttävän? Kaiken siitä! Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.” [Mattteus 5:18]

Liberaali pastori – tai kasvavassa määrin liberaali pastori, ja BGEA -- te olette avaamassa oven Antikristukselle, ja te kohtaatte tämän todellisuuden Kristuksen valkean valtaistuimen tuomiopäivänä!

Rev. Billy, Vapaamuurari!

Voitko nyt nähdä Billy Grahamin merkityksen ollen vapaamuurari? Katso todisteita:

Louisianan vapaamuurariperheen webbisivusto – 28. maaliskuuta 1997 – Billy Graham listattiin ’vapaamuurariksi’, sivut 16-20

Genesee-Loosin vapaamuurarien webbisivusto – 31. toukokuuta 1997 – Billy Graham listataan ’kuuluisaksi vapaamuurariksi’, sivut 5-9

Me raportoimme tästä löydöstä uutisessa NEWS1082, ”Sekä ’Louisianan perheen’ webbisivusto että Geneseen virallinen webbisivusto kertovat että Rev. Billy Graham on vapaamuurari”.

Tri. Cathy Burns kertoo kirjassaan, ”Billy Graham and His Friends”, että Illuminati pystytti ja loi Tri. Grahamin koska he tunsivat tarvetta Uuden Maailman Järjestyksen ”korkealle pyhälle miehelle”.


Mitä väliä sillä on, että Billy Graham on vapaamuurari?


Tuon lisäksi, ole hyvä ja lue meidän paljastuksemme mitä tulee Billy Grahamin todelliseen luonteeseen josta on kirjoitettu vuosien ajan:






Lue vielä hengellisestä muodostamisesta ja Renovaresta artikkeli: http://www.heinola.org/~patato/lukijat/muut/2007_26.php

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com