Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Obama vie Amerikkaa alaspäin systemaattisesti – Nairobin ostoskeskushyökkäyksen kohteena erityisesti länsimaiset ei-muslimit

Tässä on tämän viikon tuoreimmasta Cutting Edgen uutishälytyskirjeestä (News Alert) kaksi ensimmäistä osiota suomennettuina. Aluksi David Bay näkee terrorismin lisääntyvän ns. ”ei-integroituneen aukon” alueella Illuminatin strategian mukaisesti kun tarkoitus on kylvää epävakautta näille taloudellisesti takapajuisille maailman alueille ja saada aikaan länsivastaista mielialaa joka olisi pohja 3. maailmansodan puhkeamiselle. Toisessa uutiskirjeen osiossa tarkastellaan Amerikan nykyisen presidentin Barack Obaman toimia kun hän on jatkanut nuoremman Bushin aloittamaa linjaa Amerikan arvovallan vahingoittamiseksi. Tarkoituksena on ajaa Amerikka tavallisten kansakuntien joukkoon jotta se voitaisiin sulauttaa suurempaan hallintoon. Tästä osoituksena eräs valokuva Obamasta joka paljastaa hänen strategiset suunnitelmansa Yhdysvaltain suhteen. Obama tuhoaa Amerikan perinteisen supervalta-aseman, joka käy yksiin erään Danielin profetian kanssa. Obama on myöskin rinnastettavissa Stephen Elop’iin joka tuhosi Nokian sisältäpäin Troijan hevosena. Obama pelaa venäläisten ja islamistien hyväksi. Uutishälytyksen osiot suomensi: Olli R.

----------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Thursday, September 26, 2013


I. Al-Shabaab -terroristit myöntävät että heidän kohteena olivat ulkomaalaiset Nairobin ostoskeskushyökkäyksen aikana.

Ulkomaalaiset ovat ’oikeutettu kohde’


”Al-Shabaab, Somaliassa majapaikkaa pitävä terroristiryhmä, joka hyökkäsi ostoskeskukseen Keniassa, sanoi keskiviikkona, että ulkomaalaiset olivat ’oikeutettu kohde’ … ryhmän jäsenet vahvistivat että pyssymiehet erottelivat muslimeja muista ja antoivat muslimien mennä … jihadistit ”suorittivat huolellisen seulontaprosessin” niin että muslimeja ei vahingoitettaisi.”

Tämä tunnustus vahvistaa sen että muslimiterroristit näkevät sodankäyntinsä vastaan olemisena ”Suurelle Saatanalle” (Amerikka) ja sen liittolaisille. Tämä katkera hedelmä on luonnollinen prosessi lähtien suoraan epäoikeutetuista invaasioista Afganistaniin (2001) ja Irakiin (2003). ”Pentagonin Uusi Kartta” -strategia näki ennalta että koko Lähi-itä ja muu alue – tunnettu ”ei-integroituneen aukon alueena”, kuvattu yläpuolella – oli niin takapajuinen taloudellisesti että koko alueelle täytyy tunkeutua systemaattisesti, kaataa juurtuneet diktaattorit, ja kylvää epävakautta. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2436).

Koko kahdeksan vuoden aikana koskien rasittavaa sodankäyntiä Irakissa, me jatkuvasti varoitimme, että meidän mieletön sodankäynti vihastuttaisi muslimeja niin paljon että he alkaisivat suunnitella systemaattisia ja voimakkaita terrori-iskuja kaikkialla alueella. Itseasiassa, me varoitimme että tästä koko ”ei-integroituneen aukon alueesta” voisi tulla niin epävakaa, että se aiheuttaa 3. maailmansodan puhkeamisen.

Nyt kun tämä koko alue palaa terrorismin liekeissä, me voimme nähdä meidän omien tekojemme hedelmän. Presidentit Bush ja Obama ovat läheisesti seuranneet Illuminatin suunnitelmaa, ja nyt koko maailma maksaa hintaa.

Teurastus oli, todellakin, tähdätty ei-muslimi ulkomaalaisiin.

”Ainakin 18 ulkomaalaista kuoli, sisältäen kuusi brittiä, kansalaisia Ranskasta, Kanadasta, Trinidadista, Hollannista, Australiasta, Perusta, Intiasta, Ghanasta, Etelä-Afrikasta ja Kiinasta, kun terroristit astuivat Westgate -ostoskeskukseen lauantaina (21.9.2013, mikä oli YK:n kansainvälinen rauhanpäivä 2013, Suom. huom.), teurastaen miehiä, naisia ja lapsia rynnäkkökivääreillä ja kranaateilla. Todistajat myös sanoivat että pyssymiehet kokosivat ihmisiä yhteen, kysyivät kysymyksiä Islamista jotka muslimin pitäisi tietää, ja pyysivät muslimeja lähtemään.”


DVD

II. Ihmiset näkevät kuinka presidentti Obama on systemaattisesti viemässä Amerikkaa alaspäin.

UUTISKATSAUS: ”Obama on purkanut Amerikan”, American Thinker, 26. syyskuuta 2013

”Amerikkaa ajateltiin kerran valkeudeksi kansoille. Obama on omin neuvoin sammuttanut tuon valon.”

Olen samaa mieltä peruslähtökohdasta näiden kahden lauseen kanssa, mutta olen eri mieltä siinä että Obama on ”omin neuvoin” sammuttanut Amerikan valon maailmalle. Republikaanipresidentti George W. Bush aloitti sammuttaa meidän kansallista vapauden valoa maailmalle hänen toimillaan jotka seurasivat välittömästi 9/11/2001-iskuja.

Silloin presidentti Bush johti Patriot Act’in hyväksymistä laiksi, lakia, joka paperilla nappasi vapautemme pois. Heti kun Patriot Act I ja II säädetään voimaan, Amerikasta tulee absoluuttinen diktatuuri. Presidentti Bush aloitti lisäksi laittoman käytännön lakaista arabimiehiä pois kaduilta ja lähettämällä heidät Guantamo Bay’n helvettiin ilman syytteitä, ilman avustajaa, ja ilman julkistamista. Lopulta se oli Bush joka määräsi Amerikan joukot Afganistaniin ja Irakiin ilman mitään todellista perustetta, muuta kuin ”Pentagonin Uuden Kartan” -strategia joka vaati lakkaamatonta sotaa ”ei-integroituneen aukon alueella” kunnes epävakaus korvaisi vakauden tämän alueen jokaisessa osassa.

Presidentti Bushin alaisuudessa, Amerikka kärsi menetyksen korkeasta moraalista jota se oli pitänyt yllä siitä lähtien kun 2. maailmansota päättyi.

Sanottuamme tuon, presidentti Obama on varmasti tehnyt paljon vahinkoa Amerikan arvovallalle joka puolella maailmaa.

Obama ”ei uskonut Amerikan poikkeuksellisuuteen lainkaan. Merkittävänä ajankohtana nykyhistorioitsijoille ja aktiivisille poliittisille tarkkailijoille kuten minä itse, valokuva välittyi uutislangoilta toukokuussa 2008, näyttäen kandidaatti Obamaa ylittämässä lentokoneen kiitorataa, puolivauhtia, ja pitämässä kädessään Fareed Zakaria’n Amerikan hautakirjoitusta, The Post-American World (Jälkiamerikkalainen maailma). Valokuvassa, Obama pitelee lukukohtaansa kirjassa sormensa avulla, ikään kuin hän ei uskaltanut laittaa sitä pois ja halusi sukeltaa takaisin siihen niin pian kuin pystyisi.”



”Kieronlainen Zakaria kuvailee kirjaansa tällä tavalla: ”Tämä ei ole kirja Amerikan laskusta, vaan pikemmin jokaisen muun noususta.” Siinä, hän käsittelee seikkaperäisesti aikakautta johon hän toivoo meidän astuvan nyt – maailma, jossa Yhdysvallat ’ei enää dominoisi globaalia taloutta, orkestroisi geopolitiikkaa, tai hukuttaisi kulttuureja’.”

”Obama näyttää sitoutuneelta ja päättäväiseltä ajaakseen Amerikan yli jyrkänteeltä ja tehdäkseen Zakaria’n tulevaisuuden visiosta itseään toteuttavan profetian.”

Mihin toimenpiteisiin presidentti Obama ryhtyi, jotka siten vahingoittivat Amerikan arvovaltaa?

* ”Hyvä ja paha tehtäisiin samanarvoisiksi, pahan ollessa oikeutettu maailman ainoan jäljellä olevan supervallan toimesta.”

* ”Hän kääntyi meidän liittolaisiamme (erityisesti Israelia) vastaan ja osoitti heille että Amerikkaan ei voi enää luottaa.”

* ”Hän verotti meidät köyhyyteen ja nostatti roturiidan saadakseen meidät kaikki turvattomammiksi.”

* ”Hän on mahdollistanut Venäjän nousta uudelleen maailmanvallaksi, ja islamilaiset jihadistit ovat rohkeampia kuin koskaan.”

* ”Obama lupasi tehdä Amerikasta vain uuden kansakunnan – aivan tavallisen – ja hän on tehnyt sen. Ei ole niin että muut kansakunnat ovat nousseet. Ne eivät ole tehneet sitä. Se on niin että Obama on purkanut Amerikan hegemonian ja vähentänyt meidän asemaa maailmassa.”

Kuten olemme todenneet niin monta kertaa lähtien vuodesta 1996, Illuminatin suunnitelman on määrä pakottaa kaikki maailman suvereenit kansakunnat luovuttamaan itsenäisyytensä Alueelliselle Hallinnolle – on olemassa täsmälleen 10 Alueellista Hallintoa – ja Amerikan Yhdysvallat kuuluu sellaiseen yhtenä kansakuntana. Meidän on määrä tulla osaksi Pohjois-Amerikan Unionia. Suurin ongelma on se, että Amerikka nousi esiin 2. maailmansodasta kansakuntien ”King Kongina”.

Koska King Kong ei ota määräyksiä vastaan keneltäkään, Illuminati suunnitteli tapahtumia nakertamaan Amerikkaa. Meidän johtajat alkoivat syöstä meitä sotiin joita meillä ei ollut koskaan tarkoitus voittaa – Pohjois-Korea, Etelä-Vietnam, Persianlahti II Irakia vastaan, sekä Afganistan. Johtajamme ovat ajaneet meitä sarjaan taantumia, öljykriisejä, huimasti nousevaan inflaatioon ja lähettämään miljoonia työpaikkoja ulkomaille.

Presidentti Obama on juuri viimeistelemässä tätä Globaalin Eliitin suunnitelmaa vähentää Amerikka kokoon jotta se voi eräänä päivänä mahtua kansojen yhteisöön Uudessa Maailman Järjestyksessä (NWO). [”Leinona-pedolta reväistään kotkansiivet irti ja se asetetaan kahdelle jalalle niinkuin ihminen”, Dan. 7:4. Suom. huom.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com