Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 6. syyskuuta 2013

Syyria-valtuutus etenee Yhdysvalloissa Senaatin toimesta – Israel valmistautuu sotaan

Tässä tuorein Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) tältä viikolta, jossa David Bay kertoo Yhdysvaltain Senaatin ulkoasiainkomitean muotoilemasta Syyria-päätöslauselmasta joka valtuuttaisi presidentti Obaman käynnistämään laajat sotatoimet Syyrian hallintoa vastaan. Päätöslauselman sanamuoto on moniselitteinen, aivan kuten Irakin sodan vastaavassa, ja antaa päättäjille liikkumavaraa tulkita valtuuksia heille parhaiten sopiviksi. Kieroa peliä taas Washingtonilta, joka toistaa Hitlerin propagandaperiaatteita. Toisessa osiossa kerrotaan Israelin valmistautumisesta alueelliseen sotaan Lähi-idässä kun sitä uhkaavat raketit Libanonista ja Syyriasta. Kaasunaamarit ovat nyt hyvin haluttuja kansalaisten keskuudessa. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

----------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Thursday, September 5, 2013


I. Senaatin Ulkosuhteiden Komitea hyväksyi äänin 10-7 valtuutuksen sotilaalliselle voimankäytölle (Authorization For Military Force eli AUMF-säädös), sallien presidentti Obamalle valtuudet käydä lähes rajatonta sotaa Syyriaa vastaan.

Tässä valtuutuksessa on jopa porsaanreikä sallien presidentin laittaa ”saappaat maaperälle”!

UUTISKATSAUS: Senaatin muotoilema Syyria-päätöslauselma on täynnä porsaanreikiä Obamaa varten: Kansanedustaja Rangel uskoo että AUMF-säädös saattaa sallia taistelujoukot”, Washington Times, 9. huhtikuuta 2013

”Senaattorit yrittivät keskiviikkona kirjoittaa tiukan päätöslauselman valtuuttaakseen presidentti Obaman iskemään Syyriaan hyvin tarkoin määrätyissä olosuhteissa, mutta analyytikot ja lainsäätäjät sanoivat että sanamuodossa on yhä paljon reikiä joita Valkoinen Talo voisi käyttää hyväkseen laajentamaan sotatoimia paljon yli sen mihin Kongressi näyttää pyrkivän.”

Irakin sodan valtuutus käyttää asevoimia Saddam Husseinia vastaan oli etevästi kirjoitettu niin että, vaikka sanamuoto näytti rajaavan presidentin valtuutusta käydä sotaa, se sisälsi riittävästi moniselitteisyyttä salliakseen hänen ryhtyä mihin tahansa toimeen jonka hän tunsi tarpeelliseksi. Ilmeisesti tämä Syyria-valtuutus tekee saman silmänkääntötempun.

” ’Liikkumavaraa? Runsaasti sitä’, sanoi Louis Fisher, tutkija perustuslakiprojektin (Constitution Project) residenssissä ja entinen pitkän aikavälin asiantuntija Kongressin tutkimuslaitoksessa (Congressional Research Service) koskien vallanjakokysymyksiä … Mr. Fisher sanoi että sanamuoto, jota senaattorit käyttivät päätöslauselmassaan, oli yllättävä. ’Mikä mahdollisesti voisi olla merkitys ’rajoitetulle ja räätälöidylle (limited and tailored)’? Epäilen jos olen koskaan nähnyt sanaa ’räätälöity (tailored)’ lakiesityksessä’, sanoi Mr. Fisher, veteraani neljältä vuosikymmeneltä lainsäädännön tutkimisessa. ’Vaikka Kongressin ’pyrkimys’ on rajoitettu sota, sodalla on aina oma liikevoimansa’.”

Obaman läheinen tukija ajatteli että sanamuoto tosiaankin sallisi taistelujoukot maaperällä.

”Kansanedustaja Charles B. Rangel, demokraatti New Yorkin osavaltiosta, sanoi että hän näkee mahdollisuuksia että sotilaalliset iskut johtavat taistelujoukkoihin.”

Tämä koko yritys huijata Amerikan kansaa tukemaan sotatoimia joita he itse asiassa vastustavat vie Adolf Hitlerin propagandan lähestymistapaan. Kuuntele lainausta Hitlerin uskotulta, Hermann Göring’iltä, jota haastateltiin vankisellissä Nürnberg’in oikeudenkäynnissään:

Göring: Luonnollisesti, tavalliset ihmiset eivät halua sotaa. …Mutta, loppujen lopuksi, se on maan johto joka määrää politiikan ja se on aina helppo asia vetää ihmisiä mukaan, olipa kyseessä demokratia tai fasistinen diktatuuri tai parlamentti tai kommunistinen diktatuuri.
Gilbert: On yksi ero. Demokratiassa, ihmisillä on jotakin sananvaltaa heidän valitsemiensa kansanedustajien kautta, ja Yhdysvalloissa vain Kongressi voi julistaa sotia.
Göring: Voi, tuo on kaikki ihan hyvää, mutta, ääni tai ei ääntä, ihmisiä voidaan aina johdatella tekemään sitä mitä johtajat haluavat. Se on helppoa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on kertoa heille, että heitä vastaan ollaan hyökkäämässä ja tuomita pasifistit isänmaallisuuden puutteesta ja altistaa maa vaaraan. Se toimii samalla tavalla missä tahansa maassa.” (”John Kerry varastaa Wolfowitz’in Irak-linjaukset Syyrian sotaa varten”, Lew Rockwell, 5.9.2013)

Huomio suotuna tähän periaatteeseen joka on lähtöisin Hitleriltä, me tulemme hyökkäämään Syyriaan hyvin pian. Kaikesta huolimatta, kuka kansanedustaja haluaa että häntä kutsutaan maanpetturiksi omassa maassaan?

Vielä yksi Hitlerin propagandaperiaatteista on: ”Kun sinä kerrot valheen, kerro iso sellainen, ja toista sitä niin usein kunnes ihmiset uskovat sen.”

Syy miksi Obama käyttää hyväksi samoja linjauksia kuin Bush käytti oikeuttaakseen sodan Irakia vastaan, on se, että nämä valheet toimivat yhä. Liian monet amerikkalaiset eivät koskaan opi, kunnes eräänä päivänä he tajuavat että he ovat kuunnelleet valheita niin monta kertaa että nyt he ovat menettäneet pysyvästi vapautensa.


II. Israel valmistautuu sotaan!

UUTISKATSAUS: ”Israel valmistautuu Syyria-iskuun”, Al-Monitor News, 30. elokuuta 2013

”Melkein kolme vuotta Arabikevään alkamisen jälkeen, sodan pilvet ovat kerääntymässä Israelin ympärille … samalla kun tilanne Syyriassa on mitä uhkaavin huolenaihe, Israel näkee myös muita vaarallisen epävakaita rintamia avautuvan.”

”Israel valmistautuu sotaan kaikilla rintamilla, vanhoja, uusia ja joskus tuskin tunnettuja vihollisia vastaan, kohdaten ohjuksia joita ensimmäistä kertaa voidaan kohdistaa tarkasti Israelin tärkeisiin suurkaupunkeihin kaikkialla maassa. Paniikkimaisemat joille on luonteenomaista pitkät jonot ulkona kaasunaamareiden jakelukeskuksiin tällä viikolla osoittavat että israelilaiset ymmärtävät, etteivät he voi olla enää varmoja siitä että IDF, Lähi-idän voimakkain armeija, pystyisi pitämään väkivaltaa satojen kilometrien päässä.”

Israel on viime vuosina vuodattanut paljon rahaa maanalaisten sairaaloiden rakentamiseen, jotka kestävät raketti-iskuja.

”Tänä päivänä, sairaalalla (Western Galilee Hospital, situated just 6 miles from the Israel-Lebanon border) on ”suojatummat vuodepaikat – maan alla ja päällä – kuin meidän koko sairaalakapasiteetilla.” Tätä ollaan uusimassa koko maassa missä kokonaisia sairaaloita, täydennettynä kehittyneillä leikkauslaitteilla, ollaan nyt rakentamassa maan alle ennakoiden raketteja Libanonista tai Syyriasta, tai jopa kauempaa.”

”Vastavuoroisesti Tel Aviv’issa, hätäevakuointiharjoituksia on suoritettu joka puolella yritysten pilvenpiirtäjistä betonibunkkereihin lähellä kaupungin valkoisia hiekkarantoja. Toimenpiteet ulottuvat jopa paperityöhön johon sisältyy tuloennakko, missä on nyt ’Iranin sotaa’ koskeva vakuutuslauseke.”

”Jerusalemissa, kunta repii hiuksiaan irti koskien sitä miten suojella Vanhaa kaupunkia ja sen muinaisia, maailmankuuluja pyhiinvaelluspaikkoja, jotka ovat kristittyjen, muslimien ja juutalaisten kaikkein pyhimpiä kaikkialla maailmassa.”

”Silti keskellä ryntäilyä saada kaasunaamareita ja puhdistettaessa hämähäkinseittejä pommisuojista, herää kysymyksiä siitä onko Israelin hallitus laiminlyönyt joitakin isompia uhkia jotka vaanivat aivan sen kynnyksellä. Joillakin Israelin merkittävillä infrastruktuurilaitoksilla on potentiaalia, jos saavat osuman, saada aikaan katastrofaalisia ympäristöhaittoja sekä joukoittain ihmisuhreja. Haifan ammoniakkitehdas on yksi esimerkki…”

Aitojen kristittyjen täytyy rukoilla Jumalaa täyttämään lupauksensa, että kun Israel palaa takaisin maahansa, niin sitä ei enää koskaan revitä irti siitä. Meidän täytyy ”rukoilla rauhaa Jerusalemille”, vaikka me ymmärrämme, että Israelia ohjaa tänä päivänä illuministinen vapaamuurarius. Kun Jeesus palaa, Hän tulee Israelin kristillisen jäännöksen luo jotka muodostavat Israelin.

Nämä tapahtumat ovat erittäin tärkeitä. Profetiaa aiotaan toteuttaa kirjaimellisesti ja me kristityt olemme etuoikeutettuja katselemaan Jumalan työtä yhtenä tärkeimmistä hetkistä koko ihmiskunnan historiassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com