Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Obama vie Amerikkaa alaspäin systemaattisesti – Nairobin ostoskeskushyökkäyksen kohteena erityisesti länsimaiset ei-muslimit

Tässä on tämän viikon tuoreimmasta Cutting Edgen uutishälytyskirjeestä (News Alert) kaksi ensimmäistä osiota suomennettuina. Aluksi David Bay näkee terrorismin lisääntyvän ns. ”ei-integroituneen aukon” alueella Illuminatin strategian mukaisesti kun tarkoitus on kylvää epävakautta näille taloudellisesti takapajuisille maailman alueille ja saada aikaan länsivastaista mielialaa joka olisi pohja 3. maailmansodan puhkeamiselle. Toisessa uutiskirjeen osiossa tarkastellaan Amerikan nykyisen presidentin Barack Obaman toimia kun hän on jatkanut nuoremman Bushin aloittamaa linjaa Amerikan arvovallan vahingoittamiseksi. Tarkoituksena on ajaa Amerikka tavallisten kansakuntien joukkoon jotta se voitaisiin sulauttaa suurempaan hallintoon. Tästä osoituksena eräs valokuva Obamasta joka paljastaa hänen strategiset suunnitelmansa Yhdysvaltain suhteen. Obama tuhoaa Amerikan perinteisen supervalta-aseman, joka käy yksiin erään Danielin profetian kanssa. Obama on myöskin rinnastettavissa Stephen Elop’iin joka tuhosi Nokian sisältäpäin Troijan hevosena. Obama pelaa venäläisten ja islamistien hyväksi. Uutishälytyksen osiot suomensi: Olli R.

----------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Thursday, September 26, 2013


I. Al-Shabaab -terroristit myöntävät että heidän kohteena olivat ulkomaalaiset Nairobin ostoskeskushyökkäyksen aikana.

Ulkomaalaiset ovat ’oikeutettu kohde’


”Al-Shabaab, Somaliassa majapaikkaa pitävä terroristiryhmä, joka hyökkäsi ostoskeskukseen Keniassa, sanoi keskiviikkona, että ulkomaalaiset olivat ’oikeutettu kohde’ … ryhmän jäsenet vahvistivat että pyssymiehet erottelivat muslimeja muista ja antoivat muslimien mennä … jihadistit ”suorittivat huolellisen seulontaprosessin” niin että muslimeja ei vahingoitettaisi.”

Tämä tunnustus vahvistaa sen että muslimiterroristit näkevät sodankäyntinsä vastaan olemisena ”Suurelle Saatanalle” (Amerikka) ja sen liittolaisille. Tämä katkera hedelmä on luonnollinen prosessi lähtien suoraan epäoikeutetuista invaasioista Afganistaniin (2001) ja Irakiin (2003). ”Pentagonin Uusi Kartta” -strategia näki ennalta että koko Lähi-itä ja muu alue – tunnettu ”ei-integroituneen aukon alueena”, kuvattu yläpuolella – oli niin takapajuinen taloudellisesti että koko alueelle täytyy tunkeutua systemaattisesti, kaataa juurtuneet diktaattorit, ja kylvää epävakautta. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2436).

Koko kahdeksan vuoden aikana koskien rasittavaa sodankäyntiä Irakissa, me jatkuvasti varoitimme, että meidän mieletön sodankäynti vihastuttaisi muslimeja niin paljon että he alkaisivat suunnitella systemaattisia ja voimakkaita terrori-iskuja kaikkialla alueella. Itseasiassa, me varoitimme että tästä koko ”ei-integroituneen aukon alueesta” voisi tulla niin epävakaa, että se aiheuttaa 3. maailmansodan puhkeamisen.

Nyt kun tämä koko alue palaa terrorismin liekeissä, me voimme nähdä meidän omien tekojemme hedelmän. Presidentit Bush ja Obama ovat läheisesti seuranneet Illuminatin suunnitelmaa, ja nyt koko maailma maksaa hintaa.

Teurastus oli, todellakin, tähdätty ei-muslimi ulkomaalaisiin.

”Ainakin 18 ulkomaalaista kuoli, sisältäen kuusi brittiä, kansalaisia Ranskasta, Kanadasta, Trinidadista, Hollannista, Australiasta, Perusta, Intiasta, Ghanasta, Etelä-Afrikasta ja Kiinasta, kun terroristit astuivat Westgate -ostoskeskukseen lauantaina (21.9.2013, mikä oli YK:n kansainvälinen rauhanpäivä 2013, Suom. huom.), teurastaen miehiä, naisia ja lapsia rynnäkkökivääreillä ja kranaateilla. Todistajat myös sanoivat että pyssymiehet kokosivat ihmisiä yhteen, kysyivät kysymyksiä Islamista jotka muslimin pitäisi tietää, ja pyysivät muslimeja lähtemään.”


DVD

II. Ihmiset näkevät kuinka presidentti Obama on systemaattisesti viemässä Amerikkaa alaspäin.

UUTISKATSAUS: ”Obama on purkanut Amerikan”, American Thinker, 26. syyskuuta 2013

”Amerikkaa ajateltiin kerran valkeudeksi kansoille. Obama on omin neuvoin sammuttanut tuon valon.”

Olen samaa mieltä peruslähtökohdasta näiden kahden lauseen kanssa, mutta olen eri mieltä siinä että Obama on ”omin neuvoin” sammuttanut Amerikan valon maailmalle. Republikaanipresidentti George W. Bush aloitti sammuttaa meidän kansallista vapauden valoa maailmalle hänen toimillaan jotka seurasivat välittömästi 9/11/2001-iskuja.

Silloin presidentti Bush johti Patriot Act’in hyväksymistä laiksi, lakia, joka paperilla nappasi vapautemme pois. Heti kun Patriot Act I ja II säädetään voimaan, Amerikasta tulee absoluuttinen diktatuuri. Presidentti Bush aloitti lisäksi laittoman käytännön lakaista arabimiehiä pois kaduilta ja lähettämällä heidät Guantamo Bay’n helvettiin ilman syytteitä, ilman avustajaa, ja ilman julkistamista. Lopulta se oli Bush joka määräsi Amerikan joukot Afganistaniin ja Irakiin ilman mitään todellista perustetta, muuta kuin ”Pentagonin Uuden Kartan” -strategia joka vaati lakkaamatonta sotaa ”ei-integroituneen aukon alueella” kunnes epävakaus korvaisi vakauden tämän alueen jokaisessa osassa.

Presidentti Bushin alaisuudessa, Amerikka kärsi menetyksen korkeasta moraalista jota se oli pitänyt yllä siitä lähtien kun 2. maailmansota päättyi.

Sanottuamme tuon, presidentti Obama on varmasti tehnyt paljon vahinkoa Amerikan arvovallalle joka puolella maailmaa.

Obama ”ei uskonut Amerikan poikkeuksellisuuteen lainkaan. Merkittävänä ajankohtana nykyhistorioitsijoille ja aktiivisille poliittisille tarkkailijoille kuten minä itse, valokuva välittyi uutislangoilta toukokuussa 2008, näyttäen kandidaatti Obamaa ylittämässä lentokoneen kiitorataa, puolivauhtia, ja pitämässä kädessään Fareed Zakaria’n Amerikan hautakirjoitusta, The Post-American World (Jälkiamerikkalainen maailma). Valokuvassa, Obama pitelee lukukohtaansa kirjassa sormensa avulla, ikään kuin hän ei uskaltanut laittaa sitä pois ja halusi sukeltaa takaisin siihen niin pian kuin pystyisi.”



”Kieronlainen Zakaria kuvailee kirjaansa tällä tavalla: ”Tämä ei ole kirja Amerikan laskusta, vaan pikemmin jokaisen muun noususta.” Siinä, hän käsittelee seikkaperäisesti aikakautta johon hän toivoo meidän astuvan nyt – maailma, jossa Yhdysvallat ’ei enää dominoisi globaalia taloutta, orkestroisi geopolitiikkaa, tai hukuttaisi kulttuureja’.”

”Obama näyttää sitoutuneelta ja päättäväiseltä ajaakseen Amerikan yli jyrkänteeltä ja tehdäkseen Zakaria’n tulevaisuuden visiosta itseään toteuttavan profetian.”

Mihin toimenpiteisiin presidentti Obama ryhtyi, jotka siten vahingoittivat Amerikan arvovaltaa?

* ”Hyvä ja paha tehtäisiin samanarvoisiksi, pahan ollessa oikeutettu maailman ainoan jäljellä olevan supervallan toimesta.”

* ”Hän kääntyi meidän liittolaisiamme (erityisesti Israelia) vastaan ja osoitti heille että Amerikkaan ei voi enää luottaa.”

* ”Hän verotti meidät köyhyyteen ja nostatti roturiidan saadakseen meidät kaikki turvattomammiksi.”

* ”Hän on mahdollistanut Venäjän nousta uudelleen maailmanvallaksi, ja islamilaiset jihadistit ovat rohkeampia kuin koskaan.”

* ”Obama lupasi tehdä Amerikasta vain uuden kansakunnan – aivan tavallisen – ja hän on tehnyt sen. Ei ole niin että muut kansakunnat ovat nousseet. Ne eivät ole tehneet sitä. Se on niin että Obama on purkanut Amerikan hegemonian ja vähentänyt meidän asemaa maailmassa.”

Kuten olemme todenneet niin monta kertaa lähtien vuodesta 1996, Illuminatin suunnitelman on määrä pakottaa kaikki maailman suvereenit kansakunnat luovuttamaan itsenäisyytensä Alueelliselle Hallinnolle – on olemassa täsmälleen 10 Alueellista Hallintoa – ja Amerikan Yhdysvallat kuuluu sellaiseen yhtenä kansakuntana. Meidän on määrä tulla osaksi Pohjois-Amerikan Unionia. Suurin ongelma on se, että Amerikka nousi esiin 2. maailmansodasta kansakuntien ”King Kongina”.

Koska King Kong ei ota määräyksiä vastaan keneltäkään, Illuminati suunnitteli tapahtumia nakertamaan Amerikkaa. Meidän johtajat alkoivat syöstä meitä sotiin joita meillä ei ollut koskaan tarkoitus voittaa – Pohjois-Korea, Etelä-Vietnam, Persianlahti II Irakia vastaan, sekä Afganistan. Johtajamme ovat ajaneet meitä sarjaan taantumia, öljykriisejä, huimasti nousevaan inflaatioon ja lähettämään miljoonia työpaikkoja ulkomaille.

Presidentti Obama on juuri viimeistelemässä tätä Globaalin Eliitin suunnitelmaa vähentää Amerikka kokoon jotta se voi eräänä päivänä mahtua kansojen yhteisöön Uudessa Maailman Järjestyksessä (NWO). [”Leinona-pedolta reväistään kotkansiivet irti ja se asetetaan kahdelle jalalle niinkuin ihminen”, Dan. 7:4. Suom. huom.]

lauantai 28. syyskuuta 2013

Obama heikentää Amerikkaa tahallaan ja Raamatun profetiat toteutuvat

Tässä tuoreen Cutting Edgen viikkokirjeen toinen osa tältä viikolta, jossa on yksi tärkeä osio suomennettuna. Tässä viikkokirjeen viimeisessä osiossa David Bay lainaa israelilaisen lehden kommentaattoria joka sanoo totuuden sanat Barack Obamasta joka on heikentämässä Amerikan supervalta-asemaa koko maailman silmissä. Tämä johtaa Raamatun profetioiden toteutumiseen jotka eivät näe Amerikalla mitään asemaa aikakauden lopussa ja Israelin kohdalla profetiat ennustavat että se jää yksin ilman Amerikan apua. Näin ollen presidentti Obama on ns. Troijan hevonen joka sisältäpäin tuhoaa supervallan, kuten tapahtui NL:n kohdalla 1990-luvun taitteessa. Viikkokirjeen toisen osan suomensi: Olli R.

------------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 24.9.2013 (osa 2)

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


IV. Israel on suuresti ahdistunut tavasta jolla presidentti Obama antoi periksi venäläisille Syyrian suhteen.

Ja nyt, presidentin nähdään todennäköisesti hylkäävän Israelin Iranin ydinasekysymyksen vuoksi.

UUTISKATSAUS: ”Presidentti Obama: Veltostamassa Amerikkaa”, The Jerusalem Post, 19.9.2013

”Viidessä lyhyessä vuodessa, kolmen ollessa jäljellä, Obama on onnistunut törsäämään vuosisatoja kestäneen Amerikan mahdin, arvovallan ja uskottavuuden. Kummastellen Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman ristiriitaisuuksia ja hapuiluja ulkopolitiikassa, kommentaattorit ovat ryhtyneet kutsumaan häntä kömpelöksi tai heikoksi.”

Kun presidentti Obama ensimmäisen kerran henkäisi armeijan tulta ja tulikiveä Syyrian kohdalla ja sitten yhtäkkiä kääntyi araksi venäläisten ankaran reaktion edessä, ja sitten äkisti ilmoitti että hän tarvitsee Kongressin hyväksynnän sotilaalliselle iskulle, minä välittömästi päättelin että presidentti oli syyllistynyt naiiviin kömmähdykseen hyvin isolla maailman näyttämöllä, kömmähdys, josta Amerikka ei ehkä koskaan toipuisi.

Jos maailman supervallan huippujohtaja uhkailee sotatoimilla ketä tahansa vastaan, hänen olisi parempi olla valmis menemään läpi sen kanssa. Perääntyminen näytti heikolta, ja se koettiin meidän katkerimpien vihollisten taholta heikkouden osoituksena.

Israelin johtajat päätyivät samaan tulokseen, mutta ovat menneet paljon pidemmälle. He tietävät että katkerat viholliset ovat aloittaneet sotia kun maailman supervalta menee ”heikoksi polvilleen” tietyn kriisin vuoksi.

”Miksi Obama on niin kevytmielisesti ja huolettomasti antanut Amerikan kansainvälisen maineen ja mahtavan maailmanvallan kuihtua? Vastaus on se, että Obama on selvästi veltostamassa Amerikkaa; itsepintaisesti vetäen sitä alas, määrätietoisesti niin. Hän pyrkii heikentämään Yhdysvaltoja globaalilla näyttämöllä hyvän ja tarpeellisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.”

Tämä israelilainen kommentaattori on osunut naulankantaan. Vuosikymmenien ajan, liberaalit demokraatit ovat ilmaisseet tätä levotonta asennetta Amerikasta joka toimii maailman ”globaalina poliisina” ja käyttää jättimäistä patukkaansa. Kuinka monta kertaa heikkoluonteiset demokraattipoliitikot – kuten Hillary Clinton ja Jane Fonda ja Diane Feinstein ovat toimineet niin kuin he häpeäisivät Amerikan päättäväisyyttä maailman näyttämöllä.

”Hänen tiensä, silloin, on ”perusteellisesti muuttaa” Amerikan asemaa maailmassa; riistää Yhdysvalloilta sen musertava globaali voima; riisua Yhdysvallat sen ylivertaisesta asemastaan; vetää Amerikka alas sen käskevältä korokkeelta.”

Kerta toisensa jälkeen, Cutting Edge on viitannut Amerikan asemaan maailmassa 2. maailmansodan jälkeen ”King Kongina”. Sotilaallisesti, taloudellisesti ja moraalisesti, Yhdysvallat oli King Kong maailman näyttämöllä. Tietenkin, jos Amerikka on määrä sulauttaa globaaliin hallintoon ja talouteen, King Kong pitää purkaa melko pieniin osiin.

Yleensä puhutaan taloudellisesta nöyryytyksestä, ja että se tapahtuu juuri nyt, kun työpaikkoja on lähetetty ulkomaille monin kymmenin tuhansin määrin, vieden Amerikkaa pisteeseen jossa se on tarpeeksi pienentynyt tullakseen vain osaksi supervaltio #1:stä Rooman Klubin suunnitelmassa.  

Tässä vaiheessa tämä israelilainen kommentaattori menee useita vuosia taaksepäin meidän 2. maailmansodan jälkeiselle aikakaudelle laittaakseen sormensa tarkasti kohti liberaalien demokraattien ajattelua.

”Obama selvästi uskoo, että Amerikan nöyryyttäminen tuo maailmanparannuksen; niin että Amerikan kyvyn heikentyminen ulottaa painoarvoaan ympäriinsä tekee tilaa muille, kuten henkisten valtojen nousemiselle (sellaisten kuten, voimakkaiden islamististen toimijoiden); kun loppuratkaisu Amerikkaa koskien tulee nostamaan maailmanpolitiikan parempaan sfääriin.”

Nyt, sinä tiedät miksi Barack Obama on niin paha Amerikalle?

Nyt voit ymmärtää lopunajan profetian joka ei anna Amerikalle käytännössä mitään sijaa aikakauden lopussa. Amerikan painoarvon täytyy laskea, erityisesti Lähi-idässä, samalla kun Venäjän mahdin ja vaikutusvallan täytyy dramaattisesti nousta. [Danielin kirjan luku 7 puhuu leijona-pedon (USA+Britannia) heikentymisestä ja karhu-pedon (Venäjä) nousemisesta, Dan. 7:4-5. Suom. huom.]

Tuleeko käännekohta siinä kun Amerikka kieltäytyy Israelin tukemisesta kriittisellä hetkellä tulevaisuuden aseellisessa yhteenotossa, niin että ainoa keino jolla juutalaisvaltio voi selviytyä on luottaa arkkienkeli Mikaeliin joka tulee sitä puolustamaan?

Kuuntele profetiaa ja vertaa sitä tähän nykyiseen asioiden tilaan, missä Israel on yhtäkkiä kadottanut sen supervaltaystävänsä ja lujan liittolaisen.

Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.” (Daniel 12:1; KR 33/38)

"And at that time of the end, Michael shall arise, the great angelic prince who defends and has charge of your [Daniel’s] people. And there shall be a time of trouble, straitness, and distress such as never was since there was a nation till that time. But at that time your people shall be delivered ..." (Daniel 12:1; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Amerikan täytyy vähentyä niin että Israel tulee olemaan tällaisissa suurissa profeetallisissa vaikeuksissa. Presidentti Lincoln oli täysin oikeassa kun hän totesi että Amerikka voitaisiin kukistaa vain sisältä käsin.

Meidän oma presidenttimme on, todellakin, heikentänyt meitä koko maailman edessä. [Obama on kuin amerikkalainen versio Mihail Gorbatshov’ista, joka tuhosi Neuvostoliiton sisältäpäin. Suom. huom.]

perjantai 27. syyskuuta 2013

Billy Grahamin evankelinen yhdistys liukuu yhä syvemmälle luopumukseen suosimalla New Age -oppeja

Loka-marraskuun vaihteessa 2013 järjestetään Billy Grahamin koulutuskeskuksessa Pohjois-Carolinassa Renovare-retriitti jossa opetetaan New Age -oppeja Richard Fosterin avustuksella. Näin otsikoi tuore Cutting Edgen viikkokirje ensimmäisen osionsa David Bayn kertoessa ekumeenisesta/newagelaisesta Renovare-ohjelmasta, jonka alkuunpanija oli Richard Foster vuonna 1989. Nyt Billy Grahamin evankelinen yhdistys (BGEA) on avaamassa ovea Antikristukselle sponsoroimalla tätä mystistä retriittiä Fosterin kanssa. Kirjoituksen lopussa luodaan vielä katsaus Billy Grahamin vapaamuurariuteen. Viikkokirjeen osion suomensi: Olli R.

------------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 24.9.2013 (osa 1)

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


I. Valitettavasti, BGEA (Billy Grahamin evankelinen yhdistys) on liukumassa yhä syvemmälle luopumukseen, opettaessaan New Age -pirujen oppeja.

BGEA sponsoroi retriittiä Richard Fosterin kanssa, joka opettaa New Age -ohjelmaa nimeltä ”Renovare”.

UUTISKATSAUS: ”Renovare-retriitti – BGEA’n The Cove -keskuksessa”, Renovare-konferenssit ja -retriitit

”Renovare-retriitti”

”PÄIVÄMÄÄRÄT: tiistai, 29. lokakuuta – perjantai, 1. marraskuuta 2013”

”SIJAINTI: Billy Grahamin koulutuskeskus Cove, Asheville’n kaupungissa, Pohjois-Carolinassa”

”Liity Renovare-yhteisöön Billy Grahamin Cove -koulutuskeskuksessa joksikin aikaa oppiaksesi elämään Jumalan kanssa sen sijaan että suoritat Jumalalle. Yhdessä käymme matkalle yrittämästä päästä olomassaoloon, tielle omahyväisyydestä jumalakeskisyyteen, polulle melusta ja kiireestä hiljaisuuteen ja lepoon. Se ei ole matka pois maailmasta, vaan matka kohti tyydyttävää ja aitoa uskonelämää maailmassa.”

”Uituaan kristillisen tradition eri virtauksissa, hänen sydämensä ikävöi nähdä vastauksen Jeesuksen rukoukseen, ’että he olisivat yhtä’.”

Milloin tahansa sinä näet artistin esiintyvän ”kristillisen tradition eri virtauksissa”, sinun punaisten varoitusmerkkiesi pitäisi putkahtaa välittömästi esiin. Jeesus puhui vain yhdestä tiestä, ja yhdestä traditiosta, ja se on tie jonka hän lunasti vuodattamalla verensä. Kaikki muut tiet tulevat paholaiselta.

Cutting Edge kirjoitti Richard Fosterista ja hänen Renovare-ohjelmasta vuonna 2004, joten palatkaamme meidän artikkeliin tiettyä ytimekästä tietoa varten.

NEWS1894 – ”ONKO ’THE PASSION’ -ELOKUVA ALOITTANUT JO ’PARADIGMAN MUUTOKSEN’ KOSKIEN USKONNOLLISIA ARVOJA JA ASENTEITA MEIDÄN SEURAKUNNISSAMME? Osa 2”

”Googlen avulla, minä löysin virallisen webbisaitin – http://www.renovare.org/ – Kannustan sinua viettämään jonkun aikaa tällä sivustolla, sillä se on selvästi ekumeeninen ulkoasultaan ja evankelinen/katolilainen/newagelainen/karismaattinen käytännöltään. Mistä minä tiedän sen lukematta huolellisesti tätä sivustoa?”

Mieluummin kuin kuluttamalla tilaa ja aikaa alkuperäisten kirjoitusten uudelleenpainamiseen, ole hyvä ja vietä hetki lukeaksesi tämä informaatio (NEWS1894). Sitten, sinä olet paremmin valmistautunut ymmärtämään miten hengellisesti vakavaa tämä Renovare-retriitti BGEA’n suojeluksessa todella on.

Jatkakaamme muutamilla ongelmallisilla kohdilla koskien Renovare’a.

”Haluamme täyttää tehtävämme edistämällä tasapainoista näkyä kristillisestä uskosta ja todistuksesta joka sisältää parhaimmat palat useista traditioista tai käytännöistä joita me näemme Jeesuksen Kristuksen elämässä ja kristillisessä Kirkossa. Tietääksesi enemmän RENOVARE’n tasapainoisesta näkemyksestä lue kirja ”Streams of Living Water (Elävän veden virrat)”, jonka on kirjoittanut Richard J. Foster.”

Sanat, ”tasapainoinen näkemys kristillisestä uskosta ja todistuksesta” tarkoittaa sitä että sinä aiot oppia, ja kunnioittaa, kaikkia uskonnollisen ajattelun muotoja, vaikka se opettaa ”toista evankeliumia”, jota se totisesti tekee! Foster jopa myöntää että hän ammentaa tämäntyyppisestä saastuneesta hengellisestä kaivosta kun hän sanoo että tämä opiskelu ”sisältää parhaimpia paloja useista traditioista tai käytännöistä”. Roomalaiskatolisuus painottaa ”perinnettä”. Karismaattinen painottaa ”harjoituksia”. Siten voimme nähdä, että tämä opiskelu sisältää epäraamatullista materiaalia!

Kuuntele huolellisesti kun Renovare’n etusivu myöntää hengellisen fokuksen olevan ekumeeninen!

”Perustavanlaatuisen läsnäolonsa myötä hengellisen muodostamisen liikkeessä yli 20 vuoden ajan, Renovare on kristillinen sitoumukseltaan, ekumeeninen leveydeltään, ja kansainvälinen laajuudeltaan. Renovare edistää tasapainoista näkemystä ja hengellisen uudistuksen käytännön strategiaa kannustaakseen yksilöitä ja seurakuntia kehittämään uudistettuja, kestäviä, ja rikastettuja hengellisiä elämiä.” (Renovare Home Page)

New Age -liikkeessä, sanat, ”ekumeeninen” ja ”kestävä” ovat kirjoittajien eniten suosimia; joten, kenen tahansa, joka lukee tätä materiaalia, pitäisi olla välittömästi hälytetty todennäköisyyteen että tämä Renovare-ohjelma ei ole raamatullinen vaan New Age -oppia joka on puettu kristilliseen kaapuun.    

Kuka tahansa kristitty voisi nopeasti ja helposti havaita tämän Renovare’n newagelaisen/mystisen fokuksen. Varmasti, BGEA voisi löytää tämän totuuden nopeasti, koska heillä on runsaasti resursseja. Tämä kehitys on vakavaa, ja profeetallista. Matteuksen luvussa 24:24, Jeesus puhui vertaansa vailla olevasta eksytyksestä joka tulee sekä hengellisiltä että poliittisilta johtajilta aikakauden lopussa.

”Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.” [Matt. 24:24; KR 33/38]

Billy Grahamin evankelinen yhdistys (The Billy Graham Evangelistic Association) kannustaa sen monia seuraajia tulemaan BGEA’n ”Cove”-konferenssikeskukseen jotta heidän mielensä ja sydämensä ja sielunsa voidaan täyttää New Age’n mystisillä opetuksilla ja harjoituksilla. Liian monet hyväsydämiset ihmiset yksinkertaisesti luottavat BGEA’han sen sijaan että tutkisivat Renovare’a etukäteen.

Totisesti, me elämme aikakauden lopussa josta apostoli Paavali puhui, missä hän totesi että vain kristilliset seurakunnat voisivat avata oven Antikristukselle, heidän radikaalin luopumuksensa kautta – ajautuen pois aiemmin lujasti pidetyistä Raamatun kannoista. Kuuntele tätä profetiaa:

”Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi.” [2 Tess. 2:1-3; KR 33/38]

Yksi TÄRKEIMMISTÄ ajanmerkeistä että aikakauden loppu on todella lähestymässä, on se, kun sinä näet suuren enemmistön kristillisistä seurakunnista luopuvan pois uskon perusasioista. Pastori tai seurakunnan johtaja joka tietoisesti liikkuu poispäin opettamasta Jumalan ”koko neuvoa”, ja alkaa sisällyttää epäraamatullisia ja humaaneja elementtejä hänen jumalanpalveluksiinsa ja opetuksiinsa, on kirjaimellisesti – ja raamatullisesti – avaamassa oven Antikristukselle.  Kuinka monta hyvää tarkoittavaa pastoria on ikinä ajatellut tätä selvää faktaa kun he johdattavat heidän seurakuntansa alueille ja ohjelmiin jotka eivät ole raamatullisia?

Mitä sinä teet jos sinä näet joitakin näistä merkeistä sinun seurakuntayhteydessäsi? Panokset ovat huikeita: sinä voit pelastua, mutta olet yhtäkkiä osallistumassa seurakuntaan joka on – tai on parhaillaan – siirtynyt pois kristillisen uskon fundamenteista. Muista että Jeesus lupasi tempauksen vain Filadelfian seurakunnalle, ainoa seitsemästä seurakunnasta joka oli vakaasti pysynyt uskollisena Hänen Sanansa perustotuuksille! Kuuntele:
                                                                                                                   
”Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.” [Ilmestyskirja 3:10]

"Because you have guarded and kept My word … I also will keep you safe from the hour of trial which is coming on the whole world .. to try those living upon the earth." [Revelation 3:10]

Kuinka paljon Hänen Sanastaan Jeesus odotti Hänen uskollisen seurakuntansa säilyttävän? Kaiken siitä! Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.” [Mattteus 5:18]

Liberaali pastori – tai kasvavassa määrin liberaali pastori, ja BGEA -- te olette avaamassa oven Antikristukselle, ja te kohtaatte tämän todellisuuden Kristuksen valkean valtaistuimen tuomiopäivänä!

Rev. Billy, Vapaamuurari!

Voitko nyt nähdä Billy Grahamin merkityksen ollen vapaamuurari? Katso todisteita:

Louisianan vapaamuurariperheen webbisivusto – 28. maaliskuuta 1997 – Billy Graham listattiin ’vapaamuurariksi’, sivut 16-20

Genesee-Loosin vapaamuurarien webbisivusto – 31. toukokuuta 1997 – Billy Graham listataan ’kuuluisaksi vapaamuurariksi’, sivut 5-9

Me raportoimme tästä löydöstä uutisessa NEWS1082, ”Sekä ’Louisianan perheen’ webbisivusto että Geneseen virallinen webbisivusto kertovat että Rev. Billy Graham on vapaamuurari”.

Tri. Cathy Burns kertoo kirjassaan, ”Billy Graham and His Friends”, että Illuminati pystytti ja loi Tri. Grahamin koska he tunsivat tarvetta Uuden Maailman Järjestyksen ”korkealle pyhälle miehelle”.


Mitä väliä sillä on, että Billy Graham on vapaamuurari?


Tuon lisäksi, ole hyvä ja lue meidän paljastuksemme mitä tulee Billy Grahamin todelliseen luonteeseen josta on kirjoitettu vuosien ajan:






Lue vielä hengellisestä muodostamisesta ja Renovaresta artikkeli: http://www.heinola.org/~patato/lukijat/muut/2007_26.php

tiistai 24. syyskuuta 2013

Navy Yard -ampuja käytti mielialalääkettä – Amerikkalaiset syyttävät ”mielenterveysjärjestelmää” massa-ampumisista – Keski-Afrikka räjähtämässä sodankäyntiin

Tässä uudessa Cutting Edgen uutishälytyskirjeessä (News Alert) luodaan aluksi katsaus muslimimilitanttien tekemään terrori-iskuun Kenian Nairobin ostoskeskukseen, jossa on kuollut yli 60 ihmistä. Tämä on David Bayn mukaan osa Keski- ja Etelä-Afrikan epävakauttamista ”Pentagonin  Uusi Kartta” -strategian mukaisesti kun sodankäyntiä levitetään sotaa käyvän Somalian rajanaapureihin jotka sijaitsevat ns. ”ei-integroituneen aukon” sisäpuolella. Seuraavaksi kerrotaan hyvä uutinen (mielipidekysely) kun tavalliset amerikkalaiset on saavutettu totuudella koskien julkisten massa-ampumisten erästä syypäätä. Lopuksi on uutispäivitys jossa paljastetaan Washingtonin Navy Yard -massamurhaajan, Aaron Alexis’in, käyttäneen serotoniinia lisäävää mielialalääkettä jota sovelletaan henkilön saamiseksi mielenhallintaan jonka avulla hänet voidaan ohjelmoida tekemään massamurha. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

-------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, September 23, 2013


I. Keski-Afrikka on räjähtämässä sodankäyntiin Egypti/Libya/Algeria akseliviivan eteläpuolella, aivan kuten ”Pentagonin Uusi Kartta Strategia” on suunnitellut.

Nyt kun Lähi-idän/Pohjois-Afrikan maat on epävakautettu, on tullut aika sytyttää leimuava sodankäynti Keski- ja Etelä-Afrikassa (Supervaltio #8 Rooman Klubin suunnitelmassa)!


”Kenian turvallisuusjoukot käynnistivät ”suuren” hyökkäyksen myöhään sunnuntaina Nairobin varakkaiden ostoskeskuksessa missä tuntematonta määrää panttivankeja pidetään al-Qaidaan linkitettyjen militanttien hallussa, operaatiossa, jonka viranomaiset sanoivat lopettavan kaksipäiväisen pattitilanteen joka oli jo vaatinut 68 kuolonuhria. Muutamien tuntien sisällä, armeijan tiedottaja sanoi että suurin osa panttivangeista oli vapautettu.”

Hyvin harvat amerikkalaiset tietävät missä Nairobi, Kenia, sijaitsee ilman kartan apua. Kenialla on rajalinjaa Somaliaan idässä, Etiopiaan pohjoisessa, Etelä-Sudaniin ja Ugandaan idässä ja Tansaniaan etelässä. Kenialla on pätkä rantaviivaa Intian valtamereen.

Vaikka Kenia on edelleen pääasiassa köyhä, rimpuileva kansakunta, sillä on merkittävä rikas väestönosa. Huomaa että tämä terrori-isku tapahtui varakkaiden ihmisten ostoskeskuksessa Nairobi-pääkaupungin keskustassa. Muslimiterroristeilla, erityisesti muista maista, on todellakin ongelmia länsisuuntautuneiden varakkaiden ihmisten kanssa.

Mikä terroristijärjestö ilmoittautui terrori-iskusta vastuulliseksi?

”Al-Shabab, jolla on yhteyksiä Al-Qaidaan ja taistelee kenialaisten ja muiden afrikkalaisten rauhanturvaajien kanssa Somaliassa, oli toistuvasti uhannut iskeä Kenian maaperälle jos Nairobi ei vedä sen joukkoja pois Afrikan sarven maasta.”

Nyt me ymmärrämme. Kenialla on sotajoukkoja taistelemassa Afrikan Unionin kanssa Somaliassa. Tuota Afrikan sarven kansakuntaa on vallattu kotimaisen sodankäynnin tulilla nyt jo jonkun aikaa. Vaikka presidentti Ahmed pakotettiin eroamaan virastaan joulukuun 29. päivänä 2008, Somalia ei ole koskaan saavuttanut minkäänlaista vakautta.

Islamistiterroristit taistelevat Afrikan Unionin ja Etiopian joukkoja vastaan Somalian hallinnasta.

Nähtävästi, tämä islamistien terrorihyökkäys on osa pyrkimystä erottaa Somalia länsivalloista ja palauttaa maa radikaaliin islamistiseen hallintavaltaan. Kenia herätteli Somalian terroristivoimien huomiota. Joka ainut päivä meidän päivittäisissä uutisissamme, Cutting Edge -ministeriö raportoi suunnitellun sodankäynnin tilasta maailman ei-integroituneen aukon alueella – kartta näytetty yläpuolella.

Ei mikään muu uutislähde maailmassa käsitä miksi Pohjois-, Keski-, Etelä-Afrikka ynnä Lähi-itä on vääntelehtinyt sodan liekeissä aina siitä saakka kun presidentti George W. Bush hyökkäsi Afganistaniin (lokakuu 2001) ja Irakiin (maaliskuu 2003), ensimmäiset kaksi maata ”ei-integroituneen aukon” sisäpuolella joihin oli tarkoitus hyökätä.

Ymmärtääksesi täysin Pentagonin Uuden Kartan Strategiaa tässä ”ei-integroituneen aukon” alueessa, ole hyvä ja lue seuraavat artikkelit.



Heti kun ymmärrät, miksi tämä koko mantere on kärsinyt sodantulien alla siitä lähtien kun me tunkeuduimme Afganistaniin vuonna 2001, sinä kykenet käsittämään kuinka nämä kaikki hyökkäykset ja sodat ja invaasiot kytkeytyvät  Jumalan profeetalliseen suunnitelmaan! Harvat ihmiset pystyvät yhdistämään nämä erilliset osatekijät yhteen. Mitä Jeesus sanoikaan?

”Tiedä totuus, ja totuus tulee vapauttamaan sinut”.


II. Tyrmistyttävässä kehityskulussa, Gallup Poll -kysely on vahvistanut että useimmat amerikkalaiset syyttävät psykiatrista mielenterveysjärjestelmää näistä massa-ampumisista, ei aseita tai aseiden omistajia!

Vaihtoehtomedia on tehnyt huomattavan työn saavuttaessaan valtavirran Amerikan totuudella.

UUTISKATSAUS: Amerikkalaiset syyttävät mielenterveysjärjestelmää eniten massa-ampumisista: ei aseita”, The Gallup Poll Politics, 20. syyskuuta 2013

”PRINCETON, NJ – Neljäkymmentäkahdeksan prosenttia amerikkalaisista syyttää mielenterveysjärjestelmää ”suuresti” massa-ampumisista Yhdysvalloissa, sama lukema kuin tammikuussa 2011. Samaan aikaan, yhä harvempi panee syyksi helpon pääsyn aseisiin nyt (40%) kuin kaksi vuotta sitten (46%), kokien mielenterveysjärjestelmän pääsyyksi massa-ampumisille.”

Minusta tämä kehitys on ihanan tyrmistyttävää. Huolimatta liittohallituksen ja sen halukkaan liittolaisen, massamedian, täysimittaisesta ponnistelusta vakuuttaa amerikkalaiset siitä että aseet ja aseiden omistajat ovat vastuussa näistä kauhistuttavista julkisista massa-ampumisista, keskiverto kansalainen on päätellyt eri tavalla. Paljolti eri tavalla.

Sensijaan että syytetään elottomia aseita viattomien ihmisten ampumisesta, amerikkalaiset syyttävät ampujia.

Mutta, hyvät uutiset eivät jää tähän. 48 prosenttia amerikkalaisista itse asiassa syyttää ”mielenterveysjärjestelmää” näistä kauhistuttavista viattomien ihmisten ampumisista. Kuinka näin voi olla? Vaihtoehtoinen amerikkalainen media – jota Cutting Edge Ministries on johtanut vuodesta 1998 lähtien – on toistuvasti raportoinut että nämä kaikki ampujat olivat psykiatrisen hoidon alaisuudessa ja että he kaikki olivat mieltämuokkaavien lääkeaineiden pelottavan vaikutuksen alla.

Lainataan New Age -kirjailijaa, Bill Cooper’ia, vielä yhden kerran:

”Hallitus kannusti armeijan tuliaseiden valmistusta ja maahantuontia rikollisten käyttöön. Tämän tarkoituksena on edistää turvattomuuden tunnetta mikä johtaisi amerikkalaisia vapaaehtoisesti itse riisumaan aseensa hyväksymällä tuliaseiden vastaiset lait. Käyttämällä lääkeaineita ja hypnoosia mielenterveyspotilaisiin prosessissa nimeltä Orion, the CIA teroitti halua näissä ihmisissä avata tuli koulunpihoilla ja siten kiihdyttää lobbausta aseita vastaan … Keskiluokka kerjää hallitusta poistamaan Perustuslain 2. lisäyksen … Olen havainnut että näitä tapahtumia, todellakin, on sattunut kaikkialla maassa. Jokaisessa tapauksessa jota minä olen tutkinut – tapauksessa naisten koulussa Kanadassa, ostoskeskustapauksessa Kanadassa, massamurhassa Stocktonissa, Kaliforniassa, sekä rabbi Meir Kahane’n murhassa – ampujat olivat kaikki entisiä mielenterveyspotilaita tai olivat senhetkisiä potilaita jotka olivat KAIKKI PROZAC-LÄÄKEKUURILLA! Tämä lääke, otettuna tiettyinä annoksina, lisää serotoniinitasoa potilaassa, aiheuttaen äärimmäistä väkivaltaisuutta. Yhdistä tuo jälkihypnoottiseen suggestioon tai kontrolliin elektronisen aivoimplantin avulla tai mikroaalto- eli E.L.F. -tungetteluun, ja sinä saat massamurhaajan, päätyen jokaisessa tapauksessa rikoksentekijän itsemurhaan.” ["Beyond A Pale Horse", s. 225, julkaistu vuonna 1992; Korostus oli alkuperäinen]

Meidän ei pidä koskaan luopua kertomasta totuutta. Työmme ei ole turhaa.

UUTISPÄIVITYS – NAVY YARD -MASSAMURHAAJA, ALEXIS


”On vahvistettu että Washingtonin Navy Yard -laivastotukikohdan asemies Aaron Alexis oli mielialalääke Trazodone’n käyttäjä, antaen vielä yhden esimerkin yhteydestä psykiatristen lääkkeiden ja massa-ampumisten välillä … lääke on yhdistetty lukuisiin murhiin, käsittäen yhden massa-ampumisen. Trazodone’a myydään tuotemerkeillä Desyrel, Oleptro, Beneficat, Deprax, Desirel, Molipaxin, Thombran, Trazorel, Trialodine, Trittico, ja Mesyrel. Vaikka ei varsinaisesti ole SSRI-luokkaan kuuluvien antidepressanttien jäsen, se jakaa samat ominaisuudet ja myöskin lisää serotoniinin määrää aivoissa.”

Lainauksessamme New Age -kirjailija Bill Cooper’ilta, siteerattu edellä, koskien mielialalääkkeiden käyttöä julkisissa massa-ampumisissa, Cooper erottaa joukosta ”lisääntyneen serotoniinin potilaassa” yhdeksi ainesosaksi jota käytetään tuomaan henkilö mielenhallintatasolle, niin että hänet voidaan ohjelmoida tekemään julkinen massamurha.

Aaron Alexis on nyt näyttänyt kaikki ainesosat muista julkisista massamurhaajista:

1) Henkisesti levoton mies

2) Psykiatrisen ”hoidon” alaisuudessa

3) Monet ampujat olivat läpikäymässä hallinnon psykiatrista ohjelmaa

4) Käytti mielialalääkkeitä

5) Riisti oman henkensä, tai teki ”poliisin avulla itsemurhan” ennen kuin viranomaiset pystyivät pidättämään hänet

Samalla kun meidän tutkimuksemme on osoittanut sähkömagneettisten aaltojen roolin ampumisajankohtana, vain Alexis tosiasiassa valitti poliisiviranomaisille että eräät miehet seurasivat häntä käyttäen mobiilielektrometrisia laitteita.

Liittovaltion hallitus on täysin epäonnistunut pyrkimyksissään suostutella keskiverto Amerikan kansalainen jotta heidän aseensa voidaan takavarikoida, käyttämällä näitä hirvittäviä massa-ampumisia katalyyttinä. Kiitos Jumalalle!

Ikuinen valppaus on osa hintaa jonka meidän on maksettava pysyäksemme vapaina.

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kansainvälinen YK:n rauhanpäivä 2013, uskovien tempaus lähellä (1 Tess. 5:1-3)

United Nations Flag

International Day of Peace logo

Rauhaa ystävät ja Jeesuksen toisen tulemuksen odotusta, Maranata!

Tein mielenkiintoisen havainnon tuossa äskettäin. Ensi lauantaina 21.9.2013 nimittäin vietetään 32. kertaa YK:n vuonna 1981 säätämää kansainvälistä rauhanpäivää. Ensimmäisen kerran sitä vietettiin noitien Mabon-sapattina 21.9.1982 (ti). Nytkin rauhanpäivä on 21. syyskuuta ja wicca-noidille tärkeä syyspäiväntasaus on 22.9.2013 (su). Huomautan että YK:n maapallologossa on 33 lokeroa (katso yläpuolella) ja YK:n päämajassa on 39 kerrosta (3x13). YK-logon keskellä oleva ympyrälokero voisi kuvata vuotta 1981, jolloin päätöslauselma kansainvälisestä rauhanpäivästä hyväksyttiin ja sitten 32 muuta lokeroa kuvastavat 32 peräkkäistä rauhanpäivää vuodesta 1982 lähtien, jonka jälkeen YK:lle käy kuten Kansainliitolle 2. maailmansodassa. Kolmas maailmansota syttyy jonkun false-flagin seurauksena ja meidät valvovat kristityt temmataan tuuliin ja pilviin?! Luku 33 (1+32) on vapaamuurareiden pyhä luku (ylin 33. aste). Huom. katso tarkasti tuota rauhanpäivän kyyhky-logoa yläpuolella ja seuraavassa linkissä. Sen sisällä näkyy maapallologo jossa on 33 lokeroa. (International Day of Peace logo)

http://en.wikipedia.org/wiki/International_Day_of_Peace

Nyt tämän Syyrian kriisin välirauhan valossa voitaisiin hyvinkin julistaa “Peace and safety” (1 Tess. 5:3; KJV-käännös) kun YK:n turvallisuusneuvosto käsittelee tällä viikolla lopullista Syyria-päätöslauselmaa. Raamatun ilmoittama valerauha on hyvinkin mahdollinen nyt syyskuussa YK:n yleiskokouksen alkaessa, kuten tapahtui myös v. 2001 WTC-iskujen aikana kun PeaceDay oli juuri 11.9.2001!

http://yle.fi/uutiset/yk_etsii_sopua_syyria-paatoslauselmasta/6836479

Seuraava tekstikatkelma Raamatusta kuvaa Herran päivää eli Jumalan tuomiota maailmalle uskovien (=Kristuksen morsian) ylösoton kanssa. Tämä kohta viittaa jonkinlaiseen rauhantilaan maailmassa, jonka rikkoo yhtäkkinen turmio (sudden destruction, KJV) kun Jeesus tulee kuin varas yöllä.

Ensimmäinen Tessalonikalaiskirje 5:1-6

1. Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa;
2. sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.
3. Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.
4. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas;
5. sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia.
6. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit.

Vaikka nyt tulevana viikonloppuna ei tapahtuisikaan mitään, niin YK:n logon salainen okkulttinen merkitys voi ylipäätään olla se että Yhdistyneitten Kansakuntien rauhanpäiviä olisi yhteensä 32 ynnä se vuosi 1981 jolloin siitä alunperin säädettiin (32+1=33). Näin antikristillisen YK:n taru olisi lopussa ja ehkä Kolmas maailmansota syttyy vielä tämän vuoden puolella kun “rauhaa” kuulutetaan nyt syksyllä. Meidän lähtömme tuuliin ja pilviin on tällöin lähellä (Ilm. 3:10). Pitää muistaa lisäksi että elämme vuotta -13 ja luku 13 on tärkeä Illuminatille. Ja onhan tämä niin hyvä maailmanlopputeoria ettei sitä kannata jättää mainitsematta, jotta kukin voisi varautua tuleviin tapahtumiin. Uskon että okkultistit ja illuminaatit demonien myötävaikutuksella suunnittelivat vapaamuurarillisen YK-logon.

http://lampuri.fi/numerologia.htm
http://www.conspirazzi.com/the-united-nations-flag-decoded/
http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/united_nations_index.htm

Vielä kerron että juutalaisten Sukkot-juhlaa eli lehtimajanjuhlaa (sadonkorjuujuhla) vietetään 19.-25.9.2013 Israelissa, mikä sopisi myöskin hyvin tempauskuvioihin.

http://fi.icej.org/ty%C3%B6muodot/lehtimajanjuhlat-jerusalemissa-0

Syyspäiväntasauksena 22.9.2013 WTC-iskuista on muuten kulunut 4394 pv. (4394=2x13x13x13!) Nähdäänkö jälleen rauhanpäivän tienoilla Amerikkaa kolauttava isku joka panee liikkeelle sodan tuulet ja Ilmestyskirjan punainen hevonen lähtee liikkeelle, jonka ratsastajalle annetaan suuri miekka (ks. 2. sinetti, Ilm. 6:3-4)? Ilmestyskirjan 1. sinetin valkoisella hevosella ratsastaja lienee Barack Obama (rauhanmies), joka syrjäytetään poikkeustilassa ja tilalle tulee NWO-sotilasdiktatuuri USA:han?!

Jäämme odottamaan miten käy.

tiistai 17. syyskuuta 2013

USA ja Venäjä saavuttavat sopimuksen Syyriaa koskien mikä päästää Obaman ”irti koukusta” – Obama uhkailee nyt iskevänsä Iraniin – Amerikkalaisia joukkoja saatetaan tarvita Syyriassa kemiallisten aseiden takavarikoimiseksi

Tässä tuore kolmiosainen Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) jossa David Bay ruotii viime viikonloppuna aikaansaatua Syyria-sopimusta Venäjän ja USA:n välillä joka päästää Assadin hallinnon pälkähästä ainakin toistaiseksi. Siis, Yhdysvallat ei tule hyökkäämään Syyriaan jos presidentti Assad luovuttaa kemialliset aseensa kansainvälisen yhteisön tuhottaviksi määrätyn aikataulun puitteissa joka on laadittu kireäksi. Sopimus on kuitenkin alustava ja se täytyy viedä YK:n turvallisuusneuvostoon jossa laaditaan lopullinen päätöslauselma. Venäjä ja USA tulkitsevatkin nyt omalla tavallaan sopimusta koskien sitä mitä seuraa jos Syyria ei noudata sitä prikulleen. USA:n mukaan voimatoimiin voidaan ryhtyä, kun taas Venäjän mukaan ei. Näin ollen koko sopimus on hyvin epämääräinen ja heikko jättäen arvailujen varaan sen mihin presidentti Obama ryhtyy jos Assad ei noudata sopimusta. Mielestäni tätä sopimusta voidaan tulkita eräänl. vääräksi välirauhaksi (valerauha) joka voi toteuttaa erään Raamatun profetian Herran päivän tulosta joka yllättää maailman. Ensin siis on pelätty kauheasti mahdollista Kolmatta maailmansotaa ja sitten sopimuksen myötä huokaistaankin helpotuksesta. Jeesus sanookin että Hän tulee kuin varas yöllä mutta valvovia kristittyjä se päivä ei voi yllättää. David spekuloi vielä tämän sopimuksen nopeaa aikaansaamista miten se oli ylipäätään mahdollista. Kaiken takana on joka tapauksessa valmis Illuminatin suunnitelma joka toteuttaa Herran Kaikkivaltiaan aivoituksia. Uutiskirjeen toisessa osiossa kerrotaan Obaman tuoreesta uhkauksesta Iranille että sen ei pidä kuvitella liikoja nyt kun Syyria on päästetty pälkähästä, vaan mikäli diplomatia ei johda tuloksiin, ja ellei Iran lopeta ydinaseiden kehittelyä, niin Amerikka aikoo puuttua sotilaallisesti tilanteeseen. David Bay’sta tämä on turhanpäiväistä jorinaa, koska Hesekielin profetia suojelee Irania Lännen sotatoimilta. Viimeisessä lyhyessä osiossa eräs uutislähde spekuloi että Yhdysvaltain joukkoja saatettaisiin tarvita Syyriassa jotta kemiallisten aseiden takavarikointi onnistuisi. Obama on kuitenkin sanonut, ettei ”saappaita maaperällä” nähdä. Sisällissodan runtelemassa maassa on joka tapauksessa hyvin vaikeaa suorittaa hallittu kemiallisten aseiden siirtäminen turvaan ilman ulkopuolista apua. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

---------------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, September 16, 2013


I. Vain muutamien päivien ”neuvotteluiden” jälkeen, Amerikka hyväksyi Venäjän suunnitelman jonka mukaan Syyria luovuttaa sen kemiallisten aseidensa määräysvallan, vuodessa – tai kahdessa, tai kolmessa?

Tämä sopimus näyttää olevan täynnä porsaanreikiä, mutta se ei haittaa, koska presidentti Obama on nyt ”irti koukusta”!

UUTISKATSAUS: USA ja Venäjä saavuttavat sopimuksen Syyriaa koskien: Aseiden täytyy mennä vuoden 2014 puoliväliin mennessä”, New York Post, 13.9.2013

”Muutaman päivän tiiviiden neuvotteluiden jälkeen, Yhdysvallat ja Venäjä pääsivät sopimukseen lauantaina puitteista turvatakseen ja tuhotakseen Syyrian kemialliset aseet vuoden 2014 puoliväliin mennessä ja määräävät seuraamuksia jos Assadin hallinto ei noudata sopimusta. Sopimus, josta ilmoittivat USA:n ulkoministeri John Kerry ja Venäjän ulkoministeri Sergey Lavrov Genevessä, sisältää sen mitä Kerry kutsui ”yhteiseksi arvioinniksi” aseiden varastoista, ja aikataulusta sekä toimenpiteistä joita Syyrian presidentti Bashar al-Assadin pitäisi noudattaa niin että koko kemiallinen asevarasto voidaan tunnistaa ja takavarikoida.”

Samalla kun presidentti Obama uhkasi ”toimia” jos Syyria ei noudata tätä sopimusta, seuraavat lauseet tuntuivat heittävän epäilyksen siitä mitä ”toimintaa” Valkoisella Talolla oli mielessään.

”Venäjä, joka on jo hylännyt kolme päätöslauselmaa Syyriasta, käyttäisi varmasti veto-oikeuttaan YK:ssa jos liikutaan kohti sotatoimia, ja Yhdysvaltain viranomaiset sanoivat, ettei heillä ole tarkoitusta pyytää sellaista valtuutusta YK:lta.”

Niinpä, millaisen toimenpiteen presidentti Obama saattaisi itse asiassa määrätä? Jos hän ei aio mennä Yhdistyneitten Kansakuntien kautta ja jos hän tulee lopettamaan yhteistyönsä Venäjän kanssa, niin sitten hänelle jää jäljelle alkuperäinen suunnitelma yksipuolisista toimenpiteistä joista hän on jo osoittanut, ettei hän halua tehdä niitä. Tämä presidentti on sen tyyppinen johtaja joka yrittää johtaa vahvan julkisen retoriikan avulla, tietäen oikein hyvin, ettei hän koskaan todella halua toteuttaa uhkauksiaan, ja toivoo, että hänen vihollisensa eivät ikinä saa tietää, ettei hän todellakaan koskaan ryhdy toimiin. [Ilmestyskirjan 1.sinetin valkoisen hevosen ratsastajalla (=rauhan mies) sanotaan olevan jousi (=asevoimat) mutta nuolista ei mainita mitään (=ei käytä asevoimiaan), Ilm. 6:1-2. Suom. huom.]

Kun me keskustelemme tämän sopimuksen heikkoudesta, me olemme yhtäkkiä vastatusten järkyttävän karun totuuden kanssa että Amerikka ilmoitti sopimuksestaan Venäjän kanssa ennen kuin Syyria itse asiassa oli allekirjoittanut sopimuksen!

”Ei ollut heti selvää oliko Syyria allekirjoittanut sopimusta, joka vaatii Damaskosta toimittamaan täydellisen luettelon sen asevarastoista viikon sisällä.”

Kun luin tämän niin kutsutun sopimuksen, jonka presidentti Obama niin nopeasti omaksui, mieleeni muistuu ”sopimus” Pohjois-Korean ja presidentti Clintonin kesken vuonna 1994, jolloin pohjoiskorealaiset suostuivat siihen että vuoteen 2000 mennessä, he päättäisivät tuhoaisivatko he heidän ydinkärkensä. Presidentti William Clinton ja entinen presidentti Jimmy Carter, toitottivat innokkaasti maailmalle että he olivat ”ratkaisseet” ongelman estäen Pohjois-Koreaa pitämästä hallussa ydinasekapasiteettia (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1720, ”Pohjois-Korea myöntää omistavansa ydinaseita! Carterin mätä sopimus tuotti ennustettavan pahan hedelmän”).

Uskon, että tämä niin sanottu sopimus, joka saavutettiin hyvin nopeasti, tullaan eräänä päivänä näkemään petollisena asiakirjana mitä se todellakin on. Mutta, aikaan mennessä jona me kansalaiset voimme nähdä kuinka arvoton tämä sopimus on, Damaskos tulee todennäköisesti olemaan tuhottu.

Vielä yksi asia: koska tähän sopimukseen päästiin niin nopeasti, minä mietin, josko siitä käytiin kädenvääntöä jo Pietarissa, Venäjällä, G-20 -kokouksen aikana viime viikolla? Presidentit Putin ja Obama pitivät ”työillallisen”; jos sopimus suunniteltiin yleisesti ottaen jo tuossa vaiheessa, se olisi antanut Venäjän ja Amerikan viranomaisille vielä viikon aikaa saada sopimus valmiiksi ollakseen julkisesti ”samaa mieltä”!

Jos tämä toimintatapa sovittiin G-20 -kokouksessa, niin sitten ulkoministeri Kerryn ”spontaani” huomautus osoittautuu näyttelijän soinnukkaaksi käsikirjoituksen lausunnaksi jota se todellakin edustaa.

Miten Illuminati kehuskelee?

”Heidän käsikirjoituksensa on nyt valmis, riippuvainen vain viime hetken editoinnista ja lavaohjauksista. Näyttämö itse, vaikkakin vielä pimeydessä, on melkein valmis. Alhaalla montussa, maanalainen orkesteri on jo virittäytymässä. Viime hetken sivuosarooleja ollaan vieläkin täyttämässä. Suurin osa päänäyttelijöistä … on jo omaksunut roolinsa. Pian on aika heidän astua näyttämölle, valmiina kun esirippu nousee. Toiminnan aika on tullut.” [”The Armageddon Script”, by Peter Lemesurier, Ibid., s. 252]

Tämä on tarkin ja globaalein ”käsikirjoitus” joka on koskaan käsikirjoitettu, ja se on niin briljantti ja niin huolellisesti toteutettu, päivästä toiseen, kuukaudesta toiseen, ja vuosi toisensa jälkeen, että huomaat käsityskykyäsi ja uskoasi venytettävän äärirajoilleen. Onko tämä mahdollista, sinä saatat kysyä, että globaalia suunnitelmaa voitaisiin laatia ja toteuttaa viimeisen 227 vuoden aikana, ilman että ihmiset oikeastaan koskaan ymmärtävät että heitä manipuloidaan?

Mutta, pidättele epäuskoasi hetken aikaa, kun Ilmestyskirja kertoo saman asian – että johtajat aikakauden lopussa toimivat seuraamalla yksityiskohtaista käsikirjoitusta. Kuuntele Jumalan epäuskottavaa profetiaa, puhuen viimeisten 10 supervaltion johtajan harmonisista toimista aikakauden lopussa.

"For God has put it into their hearts to carry out His own purpose by acting in harmony in surrendering their royal power and authority to the beast, until the prophetic words (intentions and promises) of God shall be fulfilled." (Revelation 17:17; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.” (Ilm. 17:17; KR 33/38)

Jumalan Pyhä Raamattu on täynnä tosiasioita ja profetioita liittyen totuuteen – että ihmisen historia on muotoutunut Luciferin /Saatanan salaliiton kautta Jumalaa vastaan, sekä ennen että sen jälkeen kun Jumala loi universumin ja pian sen jälkeen kun Jumala loi Aadamin ja Eevan (Lue kaikki yksityiskohdat kirjoituksesta ”Raamattu opettaa salaliitosta! 1. Mooseksen kirjasta Ilmestyskirjaan asti”).

Lopuksi, sinulla on tosiasiat joita sinä tarvitset vakuuttaaksesi skeptikon siitä että Jumala ohjaa jokaista yksityiskohtaa maailmantapahtumissa, jopa Saatanan ja hänen ihmisjohtajiensa suunnitelmaa saattaa jokainen profetia todellisuuteen. [Näinhän se juuri voi olla tässäkin Kerry-Lavrov -sopimuksessa, joka saattaa toteuttaa Raamatun valerauhaprofetian (1 Tess. 5:1-6) ennen Herran päivän tuloa ja uskovien ylösottoa. Jos Yhdysvallat olisi heti aloittanut sotatoimet Syyriaa vastaan eikä Obama olisi turvautunut Kongressin valtuutukseen, niin mitään valerauhaprofetiaa ei olisi toteutunut, joka on edellytyksenä tempaukselle. (Huomasitteko muuten miten paniikissa maailman ihmiset (erityisesti Damaskoksessa) olivat mahdollisesta suursodasta Yhdysvaltain Syyria-iskujen vuoksi?) Kaikki tulee lopulta yllätyksenä maailman jumalattomille ihmisille kun heitä kohtaa yhtäkkinen turmio eivätkä he pääse pakoon (Jeesus tulee kuin varas yöllä). Olkaamme siis levollisia uskovina ihmisinä. Seuraavissa linkeissä mahdollinen skenaario tulevista tapahtumista jotka johtavat 3. maailmansotaan (Ilm. 3:10): http://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2013/09/prepare-major-false-flag-attack-imminent-in-syria-to-prevent-chemical-weapons-deal-videos-2448828.html ja http://www.youtube.com/watch?v=9mWucWvlYFA#t=15. Suom. huom.]
 
 
II. Ikään kuin presidentti Obamaa ei olisi riittävästi nöyryytetty Syyrian takia, hän uhkailee nyt iskevänsä Iraniin!

Tietysti, Obama ei tule koskaan hyökkäämään Iraniin, koska maa on muinainen Persia jonka profetoidaan marssivan Venäjän kanssa aikakauden lopussa Israelia vastaan (Hesekiel 38-39).

Irania suojellaan nyt aseelliselta hyökkäykseltä johtuen Hesekielin luvuista 38-39. Kuinka kauan Cutting Edge on kuuluttanut tätä Raamatun profeetallista totuutta? Syyskuusta 2003 lähtien!


”Presidentti Obama julisti, että Yhdysvallat on edelleen valmis toimimaan sotilaallisesti estääkseen Irania kehittämästä ydinaseita huolimatta päätöksestä tavoitella diplomaattista sopimusta ja olla iskemättä Syyriaan sen väitetyn kemiallisten aseiden käytön johdosta. Hän myöskin tunnusti että tämä lähestymistapa Syyrian kriisiin on ollut epätasainen, mutta puolusteli sitä oikeita tuloksia tuottavana … Mutta Obama sanoi, ettei Iranin pitäisi tulkita diplomaattista vastausta … joka viittaisi siihen, ettei Yhdysvallat hyökkäisi Iraniin pysäyttääkseen ydinaseiden kehittämisen.”

Sinä voit arkistoida tämän ”varoituksen Iranille” samanlaisena ympäripyöreänä mappina jota sinä olet täyttänyt ja tyhjentänyt talossasi vuosien ajan! Presidentti Obama yksinkertaisesti yrittää peitellä hänen hyvin paljastettua takapuoltaan, surullista tilannetta, jonka aiheutti hänen uskomaton heikkoutensa Syyrian suhteen. Ole hyvä ja vietä muutama tovi lukeaksesi meidän arkistoidun Headline News -artikkelin joka todistaa miksi Lännen sotavoimat eivät tule koskaan hyökkäämään Iraniin – NEWS2120, otsikolla, ”YDINASEISTETTU IRAN VS. YDINASEISTETTU AMERIKKA – KUMPAA MAAILMAN TULISI PELÄTÄ?”

III. Amerikkalaisia sotajoukkoja saatetaan tarvita kemiallisten aseiden varastojen takavarikoimiseksi Syyriassa!

UUTISKATSAUS: ”Syyrian aseiden turvaaminen vaatii ehkä Yhdysvaltain joukkoja”, Military.com News, 14. syyskuuta 2013

”Valkoinen Talo ja Pentagon ovat toistuvasti sulkeneet pois ”saappaat maaperällä” Syyriassa, mutta puolustusministeriön virkailijat olivat epävarmempia torstaina voidaanko Yhdysvaltain armeijan henkilökuntaa lähettää Syyriaan kemiallisten aseiden turvaamiseksi tai hävittämiseksi. Pentagonin lehdistösihteeri George Little antoi epämääräisen vastauksen kun häneltä kysyttiin olivatko Yhdysvaltain joukot valmiita auttamaan jos kansainvälinen sopimus sallii Venäjän ottaa hallinnan tonneista kemiallisia aseita joita uskotaan olevan presidentti Bashar al-Assadin varastoissa.”

” ’En aio spekuloida kuka saa tai ei saa osallistua prosessiin joka voi tapahtua tai sitten ei’, Little sanoi. ’Meidän täytyy nähdä minne prosessi johtaa ennen kuin Yhdysvaltain armeija harkitsee osallistumista’, hän sanoi.”

Ei mitään amerikkalaisia joukkoja pitäisi olla Syyrian maaperällä mistään syystä. Juuri sitä tosiasiaa, että ne ovat Syyriassa, voitaisiin käyttää tekosyynä tulevaisuuden sodalle. On aika saada Amerikka pois ”Hallinnon vaihdos” -suunnitelmasta jonka pani alulle presidentti George W. Bush avaintekijänä ”Pentagonin Uusi Kartta Strategiassa” koskien maailman aluetta joka tunnetaan ”ei-integroituneena aukkona”. [Olen hieman eri mieltä. Kaikkivaltias Jumala on käyttänyt Amerikan presidenttejä aseenaan julmia arabidiktaattoreita vastaan jotka ovat lisäksi halunneet tuhota Israelin. Prosessi pitää saada päätökseen Syyrian kohdalla ja Assad tuomituksi. Suom. huom.]

Viemällä Amerikan joukot Syyrian maaperälle mistä tahansa syystä tulee vaarantamaan Israelin sillä se lisää entisestään arabivihollisten vihaa maata kohtaan.

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com