Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 3. tammikuuta 2014

Ariel Sharon kuolemaisillaan kun ulkoministeri Kerry saapuu Israeliin vauhdittamaan Lähi-idän rauhanneuvotteluja

Tässä yksi tärkeä osio Cutting Edgen tuoreimmasta viikkokirjeestä, jossa David Bay kertoo tuoreimmista Lähi-idän kuulumisista kun entinen Israelin pääministeri Ariel Sharon tekee kuolemaa oltuaan kahdeksan vuotta koomassa israelilaisessa sairaalassa. Tämä uutinen osuu samaan ajankohtaan kun USA:n ulkoministeri John Kerry saapuu jälleen Israeliin painostamaan Lähi-idän osapuolia pysyvään rauhansopimukseen tämän vuoden huhtikuuhun mennessä. David liittää Sharonin kohtalon Israelin maan jakamiseen, johon nyt ollaan ryhtymässä, ja se aiheuttaa kirousta Israelin luopiojohtajille. Jumala on varoittanut Sanassaan pyhän Israelin maan jakamisesta. Pääministerinä ollessaan Sharon määräsi Israelin yksipuoliseen vetäytymiseen Gazan kaistaleelta jonka seurauksena kabbalistirabbit langettivat hänen päällensä tappokirouksen. Nyt voidaan olla profeetallisesti merkittävässä historiallisessa käännekohdassa jos Sharon menehtyy ja valerauha toteutuu Israelin ja PA:n välillä. Se merkitsee Antikristuksen ajan tuloa ja Kristuksen morsiusseurakunnan lähtöä taivaallisiin ennen 7-vuotista vaivanaikaa joka mainitaan Raamatussa. Viikkokirjeen osion suomensi: Olli R.

------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 2.1.2014

-------- This Weeks Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2538
DVD

III. Globaali salaliitto jakaa pyhä Israelin maa siirtyy korkealle vaihteelle kun ulkoministeri Kerry saapuu Israeliin välittämään sopimusta joka astuisi voimaan huhtikuussa.

Muistatko pääministeri Sharonin? Hän sai kabbalistisen tappokirouksen konservatiivisilta rabbeilta koska hän aikoi yksipuolisesti vetäytyä Gazan kaistaleelta; alle 6 kuukautta myöhemmin, hän vaipui koomaan, vuonna 2006. Sharon on nyt kuulemma lähellä kuolemaa.

UUTISKATSAUS: USA:n viranomainen: Kerry matkustaa Israeliin painostaakseen pysyvää rauhansopimusta varten huhtikuuhun mennessä”, The Jerusalem Post, 31. joulukuuta 2013

Yhdysvaltain ulkoministeri toivoo kaventavansa eroja israelilaisten ja palestiinalaisten välillä rauhanneuvotteluissa tällä viikolla, joiden tarkoituksena on ohjata osapuolia kohti sopimusta huhtikuussa … Kerry lähtee alueelle keskiviikkona hänen ensimmäiselle matkalleen joulutauon jälkeen. Israel ja palestiinalaiset elvyttivät rauhanneuvottelut heinäkuussa kolmen vuoden tauon jälkeen pyrkimyksenään synnyttää rauhansopimus yhdeksän kuukauden sisällä lopettamaan heidän vuosikymmeniä kestäneen konfliktin.”

Nyt kun Israel jälleen kerran osoitti ”hyvää uskoaan” näissä neuvotteluissa vapauttamalla ryhmän tuomittuja palestiinalaisia murhaajia, presidentti Obama olettaa nyt että tie kohti sopimusta on nyt auki. Hän ei ymmärrä että palestiinalaisilla ei ole mitään halua sopia mistään mikä jättää Israelin eloon kansakuntana. Jasser Arafatin päivistä saakka, palestiinalaiset ovat katsoneet näitä maanjakamisneuvotteluita pelkästään yrityksenä tuhota Israel neuvotteluiden avulla. Palestiinalaiset aikovat täten yrittää leikellä Israelin pieniin palasiin joita on mahdoton puolustaa sotilaallisesti niin että arabiarmeijat voisivat sitten voittaa Israelin puolustusvoimat (IDF) ja tuhota kaikki juutalaiset.

Olemme kirjoittaneet paljon näistä neuvotteluista jakaa Israelin maa. Ole hyvä ja vietä muutama tovi lukeaksesi tästä taustasta jotta voit paremmin käsittää meidän uutiskirjeemme toisen osan. Please read:

NEWS1928 - ”Israelin pääministeri Sharon jatkaa häpeällisesti 'liberaaleja' Oslon sopimuksen käytäntöjä koskien leppymättömien muslimivihollisten, jotka ovat vihkiytyneet Israelin tuhoamiselle, valmentamista ja varustamista”

NEWS2090 - ”Uusi Israelin presidentti Peres ei tuhlaa aikaa vahvistaessaan uudelleen tukensa Oslon sopimuksille”

NEWS2094 - ”Todisteita salaliitosta: Presidentti Clinton sitoi Yhdysvallat rakentamaan huippumodernin sotilaallisen kehityslaitoksen IDF:lle”

NEWS2250 (suomennettu) - ”Todisteita salaliitosta! Vuodesta 1917 vuoteen 1992 ja aina tähän päivään asti, Israel on suunnitellut antavansa palestiinalaisille valtion joka on leikelty raamatullisesta Israelista!”

Nyt kun sinulla taustatietoa tästä aiheesta jakaa Israelin maa ja pääministeri Sharonin johtavasta roolista siinä, sinä ymmärrät paremmin uutisjutun alapuolella.

UUTISKATSAUS: ”Entinen PM Ariel Sharon on kuulemma lähellä kuolemaa”, The Sydney Morning Herald, 3. tammikuuta 2014

Jerusalem: Ariel Sharon, Israelin entinen pääministeri, joka on ollut koomassa lähes kahdeksan vuotta, hivuttautui lähemmäksi kuolemaa torstaina, kärsien munuaisten pettämisestä. Sairaalan, jossa Mr. Sharonia hoidetaan, johtaja sanoi että hän oli kriittisessä tilassa ja hänen elämänsä oli vaarassa.”

Muistatko kun, pääministerinä, Ariel Sharon perääntyi hänen elinikäisistä konservatiivisista suosituskirjeistään ja määräsi Israelin yksipuoliseen vetäytymiseen Gazan kaistaleelta? Cutting Edgen tilaaja Etelä-Afrikasta kirjoitti minulle kertoakseen jotakin jota hän oli löytänyt Kabbalasta tutkiessaan tätä järjestelmää tietokoneellaan; Kabbalan tutkimisessaan, hän löysi sivuston perustajan sähköpostilinkin. Tämä tilaaja oli utelias, miksi juutalaiset kabbalistit jotka olivat asettaneet 'Pulsa Dinura' -kirouksen (tappokirous) Sharonin ylle menivät julkisuuteen heidän pahan seremoniansa kanssa. Kuuntele mitä tämä tilaaja havaitsi.

Ryntäsin lukemaan koko artikkelia koskien tuota kuuluisaa kabbalistikirousta Ariel Sharonin yllä, erityisesti tuon rabbin haastatteluun joka suoritti rituaalin … Olen kysellyt itseltäni kuukausia MIKSI ihmeessä Illuminati aina esittelee (okkulttisen naamioinnin avulla) kaikki heidän tulevat suunnitelmansa medioissa, elokuvissa, tai musiikissa? Mikä on heidän tukensa syy noille hard-rock- ja pop-muusikoille?”

Kun tämä tilaaja kysyi tältä kabbalistilta sähköpostin kautta miksi juutalaiset kabbalistit menivät julkisuuteen heidän 'Pulsa Dinura' -kirouksensa (tappokirous) kanssa koskien Sharonia, hän sai hyytävän vastauksen: ”kirotun henkilön täytyy tietää, jotta kirous olisi tehokas”.

Ymmärsitkö tämän lausunnon hirvittävän merkityksen? Kabbalistien rituaalien mukaan, jonkun täytyy kertoa kirotulle uhrilleen että he ovat kirottuja! Sen vuoksi, kun he kuolevat, vaikka tietävätkin mitä heille on tapahtumassa, korkein, yliluonnollinen okkulttinen voima paljastetaan ja kirkastetaan koko maailmalle. Kaikentyyppiset saatanistit rakastavat kiillottaa heidän voimaansa – he rakastavat kertoa heidän uhrilleen mitä heille tulee tapahtumaan, ja sitten näkevät että uhri on kykenemätön – totaalisen voimaton – estämään omaa kuolemaansa.

Sharon luisui koomaan vähemmässä kuin kuudessa kuukaudessa kabbalistisen kirouksen jälkeen. Ja, kahdeksan vuotta myöhemmin, hän on kuolemaisillaan. Hämmästyttävä tarina. Kabbalan takana on suunnaton okkulttinen voima! [Uskon että Sharon on ollut elossa tähän saakka Jumalan armosta. Tuo kahdeksan vuotta voisi merkitä Uutta Maailman Järjestystä (NWO) sillä Illuminatille luku 8 merkitsee juuri NWO:ta, uuden alkua. Sharonia voitaisiin pitää jonkinlaisena pidättäjänä Antikristukselle johon kabbalistirabbi Yitzhak Kaduri'n ennustus viittaa. Lue
http://nokialainen.blogspot.fi/2010/07/jeesuksen-paluun-ajankohta-rabbin-vihje.html. Suom. huom.]
 
Mutta, on olemassa vielä yksi osa tähän likaiseen Kabbala-juttuun. Oletettavasti, kun Sharon kuolee, jotakin kauheaa tulee tapahtumaan Israelille. Mietin että onko se vain sattumaa että Sharonin fyysinen kuolema tulee tapahtumaan samanaikaisesti Skull & Bones -ulkoministerin (John Kerry) saapuessa Israeliin lopullista työntöä varten suunnitelmalle lohkaista Palestiinan valtio irti Israelin maasta?

Jumala varoitti että maailmanjohtajat aikoisivat jakaa Hänen maansa lopunaikana.

"For behold, in those days and at that time when I shall reverse the captivity and restore the fortunes of Judah and Jerusalem ..." (Joel 3:1)

Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon …” (Jooel 3:1; KR 33/38)

Sinä voit kirjoittaa vuoden ”1948” tämän jakeen perään Raamatussasi, sillä se on vuosi jolloin Jumala käänsi Israelin kohtalon (”peruutti maanpakolaisuuden ja palautti omaisuuden”). Jumala ennusti tämän jälkeen maan jakamisen 2600 vuotta sitten, ja siitä on juuri nyt tulossa totta.

Mitä tarkalleen ottaen Jumala varoitti?

"I will gather all nations and will bring them down into the Valley of Jehoshaphat, and there will I deal with and execute judgment upon them for their treatment of My people and of My heritage Israel, whom they have scattered among the nations and because they have divided My land." (Joel 3:2)

Minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani.” (Jooel 3:2; KR 33/38)

Jumala ottaa maan, jonka Hän antoi Israelille, jakamisen hyvin vakavasti. Globaali Eliitti, arabit ja juutalaiset luopiojohtajat huomaavat tämän synkän todellisuuden aivan liian myöhään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com