Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Ariel Sharon oli Illuminatin sätkynukke! – Maailmanvallat päässeet alustavasti sopimukseen Iranin kanssa sen ydinohjelmasta – Al-Qaida on CIA:n propagandaluomus

Tässä tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert), jossa David Bay pureutuu aluksi Ariel Sharonin hämärään kuolemaan joka tapahtui okkulttisen allekirjoituksen mukaisesti. Näin ollen Illuminati kontrolloi Sharonin elämää ja kuolemaa. Toisessa osiossa analysoidaan lyhyesti uutista rauhoittavasta sopimuksesta länsivaltojen ja Iranin kanssa, jonka pitäisi astua voimaan muutaman päivän päästä. Ydinohjelmasopu on vahvistusta Hesekielin profetiasta (Hes. 38-39). Lopuksi kolmannessa osiossa selvitetään Al-Qaida -käsitettä joka leimataan Yhdysvaltain taholta kommunismin kaltaiseksi yleismaailmalliseksi viholliseksi vaikka Yhdysvallat itse loi Al-Qaidan terrorisminvastaista sotaansa varten. Kaiken takana on NWO-salaliitto. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

-------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, January 13, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1059
I. Entinen Israelin pääministeri Sharon kuoli ja hänet haudattiin luciferistisen Kabbalan “pyhien lukujen” mukaisesti.

Kabbalistinen kirous Sharonia vastaan toimi täydellisesti.

UUTISKATSAUS: Israelin Sharon kuolee 85 (8+5=13) vuoden iässä: Kuoli lauantaina (1/11/14)”, Voice of America, 12. tammikuuta 2014

”JERUSALEM – Entisen Israelin pääministerin Ariel Sharonin ruumis on esillä valtiollisessa tilassa sunnuntaina Jerusalemin Knessetissä, jossa surijat osoittavat kunnioitustaan … Sharon kuoli lauantaina 85 vuoden iässä, kahdeksan vuotta sen jälkeen kun koki vakavan aivoverenvuodon.”

Pääministerinä, Ariel Sharon perääntyi elinikäisistä konservatiivisista suosituksistaan ja määräsi Israelin yksipuolisen vetäytymisen Gazan kaistaleelta! Konservatiiviset juutalaiset olivat eniten vihoissaan koska Sharon oli aina kuvannut itseään “konservatiivina” ja voitti vaalit heidän äänillään. Nyt, yhtäkkiä, hän käänsi heille selkänsä ja ilmoitti yksipuolisesta vetäytymisestä Gazan kaistaleelta. Kabbalistipapit olivat niin raivoissaan, että he järjestivät tappamisrituaalin ja kirosivat Sharonin erityislaatuiseen kuolemaan.

Lisäksi päivämäärät jotka ympäröivät Sharonin kuolemaa muodostavat hyvin “pyhät okkulttiset luvut” jotka ovat kallisarvoisia kabbalisteille.

Sharon kuoli lauantaina, 1/11, siten muodostaen sekä luvut '11' että '111'. Saatanismissa, nämä ovat erikoisen pyhiä lukuja. Avainluku on '11', joka on okkulttinen luku tulevalle vapaamuurarikristukselle – Raamatun Antikristukselle. Lisäämällä '1', saatanisti vahvistaa luvun '11' symbolista voimaa. Edelleen, lopullinen luku pimeälle hengelliselle voimalle on '333', Jeesuksen kuoleman, hautaamisen ja ylösnousemuksen symboli.

Tiesitkö että 9/11/2001 -iskut tehtiin luvun '11' voimalla ja, vähäisemmässä määrin sekä lukujen '111' että '13' voimalla? Ole hyvä ja lue meidän arkistoitu Headline News -artikkeli, NEWS1789, otsikolla, “Tapahtumat sattuvat edelleen numeroiden mukaan”.

Lisäessämme symbolista voimaa Sharonin kuolemaan, on se fakta, että hän oli Israelin 11. pääministeri.

Sharon oli 85 vuoden ikäinen kun hän kuoli. Kuka tahansa okkultisti lisäisi numerot yhteen (8+5=13). Luku '13' on symboli “äärimmäisestä kapinasta vallitsevaa auktoriteettia vastaan”. On selvää, että koko hanke koskien maailman hallintaa tulevaa vapaamuurarikristusta varten Uudessa Maailman Järjestyksessä on 'äärimmäinen kapinatoimi' Jumalaa ja Hänen Raamattuansa vastaan.

Ammattiaan harjoittavat okkultistit vaalivat lukua '13'.

Lopulta, Sharon haudattiin maanantaina, tammikuun 13. päivänä, jälleen tuoden esiin luvun '13' Sharonin elämässä.

Mitä tämä kaikki merkitsee?

Ensinnäkin tämä tarkoittaa sitä, että Sharon oli Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) sätkynukke, kun hänen elämäänsä ja kuolemaansa kontrolloitiin Illuminatin toimesta.

Toiseksi, koska Sharonia lyötiin kabbalistisella tappokirouksella, hänen lopullinen kuolemansa ja hautaamisensa järjestettiin päivinä jotka kantoivat mukanaan “okkulttisen kabbalistisen allekirjoituksen”. Nyt, kaikki ihmiset maailmassa jotka tuntevat saatanismia tietävät että tappokirous oli todellinen ja että se toimi täydellisesti.

Kun Ariel Sharon määräsi Israelin vetäytymään yksipuolisesti Gazan kaistaleelta, hän aiheutti itselleen kaikkien konservatiivijuutalaisten vihan. Mutta, kabbalistijuutalaiset olivat erityisen vihastuneita kun he järjestivät okkultistisen “tappamiskirous”-seremonian jossa he tuomitsivat hänen elämänsä mitä hirveimpään loppuun makaamalla sairaalan vuoteessa 8 vuotta syvässä koomassa.

Nyt, kaikki juutalaiset jotka tietävät Mustan Magian noituudesta ajattelevat ainakin kahdesti toimimista Kabbalan tahtoa vastaan.

Minusta on hyvin mielenkiintoista että Sharonin kuolema tapahtui juuri ennen odotettavissa olevaa sopimusta jonka avulla Palestiinan valtio luotaisiin ulos pienestä Israelin maasta. Sharonin tappokirous asetettiin hänen ylleen koska hän oli jakamassa Israelin maata. Nykyisille Israelin johtajille, kuten pääministeri Netanyahu'lle ja presidentti Peres'ille on siten saatettu ilmoittaa, että myös heidät voitaisiin murhata kabbalistisella kirouksella.

Suomentajan kommentti: David unohti mainita ne 2929 päivää jotka Sharon makasi koomassa (4.1.2006 – 11.1.2014). Luku 2929 muodostaa luvut 11 ja 22 (2+9=11 ja 2+9+2+9=22). Joten Sharonin kuoleman ajankohta ei ollut mikään sattuma vaan okkultistisesti ajoitettu. Mitä tulee Sharonin kohtaloon, niin Illuminatin sätkynukkena hän varmaankin meni Manalaan eli esihelvettiin Tuonelassa. Leo Meller eksyttävästi ilmoittaa blogissaan, että Sharon olisi mennyt Aabrahamin helmaan eli Tuonelan “yläkertaan”. Lue http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/492/leo_meller_tanaan_-_israelin_suuri_sotapaallikko_aabrahamin_helmassa_%28ariel_sharon_1928_-_2014_osa_2_4%29. Kaikkea ei pidä uskoa mitä Patmos Lähetyssäätiö kirjoittaa. Itsekin meinasin langeta uskomaan Melleriä joka puhuu niin kauniisti Sharonista. Todellisuudessa Sharon oli petturi, joka alussa näytti kansansa puolustajalta, mutta näytti lopussa todelliset pedon kyntensä. Antikristus pettää myöskin juutalaiset mikä tapahtuu 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä. Tällöin Antikristus saa myös kuolinhaavan päähänsä (vrt. Sharon). Nimessä "Ariel Sharon" on muuten 11 kirjainta eli jälleen 'pienen sarven' luku!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2491
II. Maailmanvallat ovat juuri ilmoittaneet että he ovat päässeet sopimukseen Iranin kanssa välttääkseen kaiken lisäkonfliktin maan ydinlaitosten suhteen!

Tarkoituksella luotu kriisi koskien uhkaavaa sotilaallista iskua pitäisi nyt olla ohi.

UUTISKATSAUS: “Iran, maailmanvallat pääsevät sopimukseen”, ABC News, 12. tammikuuta 2014

”Iran on suostunut rajoittamaan uraanin rikastusta ja avaamaan ydinohjelmansa päivittäiselle kansainvälisten asiantuntijoiden tarkastukselle 20. tammikuuta, asettaen kellon käyntiin kuuden kuukauden takarajalle lopullista ydinohjelmasopimusta varten … Lausunnossa, Obama oli tyytyväinen sopimukseen, sanoen että se 'jouduttaa meidän päämääräämme estää Irania hankkimasta ydinasetta'.”

Kesästä 2003 saakka, massamedia ja läntiset poliitikot ovat lyöneet rumpuja sotilaallista iskua varten Iraniin estääkseen maata saamasta ydinaseistusteknologiaa. Tämän mediakampanjan alusta lähtien, Cutting Edge on toistuvasti todennut että Raamatun profetia estäisi Iraniin koskaan hyökättävän ennen kuin se marssii Venäjän kanssa Israeliin Hesekielin lukujen 38-39 täyttymyksessä. Nyt, me olemme osoittautuneet oikeassa oleviksi jälleen kerran.

Ymmärtääksesi täysin, miten ja miksi Iraniin ei tulla koskaan hyökkäämään, ole hyvä ja vietä muutama tovi lukeaksesi seuraavat Headline News -artikkelit:

NEWS2517 - “Pelot ydinaseistetusta Iranista voidaan haudata jälleen kerta kaikkiaan!”

NEWS2120 - “Ydinaseistettu Iran vs. Ydinaseistettu Amerikka: Kumpaa maailman tulisi pelätä?”

NEWS2183 - “Tuleeko Venäjä sallimaan Yhdysvaltojen tai Israelin hyökätä menestyksellisesti Iraniin?”

Tulet huomaamaan että Venäjä on varoittanut Länttä siitä että hyökkäys Irania vastaan laukaisee sodan Venäjän kanssa. Ja, sinä tule huomaamaan että Hesekielin lukujen 38-39 profetia turvaa Venäjän sotilaallista mainetta tämän aikajakson kuluessa.

Toivomme, että tämä järjetön “sanomia sodista” -skenaario tullaan lopultakin vaientamaan. Profetia estää Länttä hyökkäämästä Iraniin ja se on tuon tarinan loppu. Tämä 11-vuotinen kampanja täytyy unohtaa lopullisesti. Maailman ihmiset viimeinkin tarvitsevat jonkinlaista mielenrauhaa. Me olemme todenneet alusta saakka – huhtikuusta 2003 – että tämä mediakampanja oli seuraavan profetian osittaistäyttymys:

Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.” (Matteus 24:6)

Tämä 11 vuotta vanha massamediakampanja ei ole mitään muuta kuin lopunaikojen “sotahuhuja”!

Suomentajan kommentti: Tämä “rauha” Iranin kanssa voisi olla osa lopunajan valerauhaa, josta apostoli Paavali puhuu 1. Tessalonikalaiskirjeen 5. luvussa.

Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.” (1 Tess. 5:3)


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1005
III. 'Al-Qaidan' paljastetaan olevan CIA:n propagandaluomus.

Vuonna 2007, Cutting Edge raportoi että Lännen tiedustelupalvelut olivat uudelleenluomassa 'Al-Qaida' -identiteettiä Irakin sodassa johon sisältyvät kaikki yksittäiset ryhmät jotka taistelevat Lännen koalitiota vastaan.

UUTISKATSAUS: Al-Qaida ei vain mene pois: Hyödyllinen propagandatyökalu”, Lew Rockwell, 11. tammikuuta 2014

”Miten Al-Qaidasta, pieni antikommunistinen ryhmä Afganistanissa joita ei ollut enempää kuin 200 aktiivijäsentä vuonna 2001, tuli oletettu maailmanlaajuinen uhka? Miten Al-Qaida voi olla kaikkialla Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa, ja nyt suuressa osassa mustaa Afrikkaa? Tämä sen jälkeen kun Yhdysvallat käytti yli biljoona dollaria yrittäessään tukahduttaa Al-Qaidan ulos Afganistanista ja Pakistanista?”

”Vastaus on helppo. Järjestönä ja uhkana, Al-Qaidaa tuskin on olemassa. Mutta nimenä, Al-Qaidasta ja 'terrorismista' on tullut Lännen kätevä yleismaailmallinen termi aseistetuille ryhmille jotka taistelevat läntistä vaikutusvaltaa, korruptiota tai sortoa vastaan Aasiassa ja Afrikassa. Al-Qaida ei ole missään – mutta kaikkialla.”

Vuonna 2007, raportoidessamme Irakin sodasta, me panimme merkille että läntinen media ja tiedustelupalvelujen agentit olivat systemaattisesti uudelleennimeämässä sunni- ja shiia-ryhmiä jotka taistelivat Yhdysvaltoja vastaan; vastoin totuutta, näitä sunni- ja shiia-ryhmiä oltiin leimaamassa “Al-Qaidaksi”. Uudelleennimeämällä nämä yksittäiset ryhmät 'Al-Qaidaksi', Washington laajensi välittömästi mielikuvaa siihen että Yhdysvalloilla oli edessään yksi ainoa vihollinen määrältään useita satoja tuhansia yksilöitä.

”Puhuessaan Afganistanista, entinen Pentagonin päällikkö Leon Panetta myönsi, ettei ollut olemassa enempää kuin 25-50 Al-Qaidan jäsentä Afganistanissa. Mutta nyt, Al-Qaida on ponnahtanut esiin Pakistanissa, Jordaniassa, Saudi-Arabiassa, Jemenissä, halki Pohjois-Afrikan, Nigeriassa, Malissa, Keski-Afrikan tasavallassa, jne. Somalian länsivastainen vastarintaryhmä, Al-Shabaab, on myöskin leimattu 'Al-Qaidaan sidoksissa olevaksi'. Mennessämme takaisin Kylmään Sotaan, lähes kaikkia ryhmiä jotka vastustivat Lännen herruutta kutsuttiin kommunisteiksi. Tänään, Al-Qaida on korvannut kommunismin kuumana näppäinnimenä. Laajalle levinnyt – mutta luultavasti virheellinen – uskomus että Osama bin Ladenin Al-Qaida oli vastuussa 9/11-iskuista on tehnyt kaikesta joka on 'sidoksissa' Al-Qaidaan luvallista riistaa konkurssiselvitykselle.”

Tämä seuraava uutisartikkeli on varsin pelkistetty: “Al-Qaida on USA:n luomus”

Nyt tiedät miksi olet ollut petetty? Illuminati halusi luoda illuusion että länsivallat taistelivat mahtavaa armeijaa vastaan, suurta lukumäärältään ja maa-alueiltaan. Siksi yksittäiset miliisiryhmät joka maassa “ei-integroituneessa aukossa” uudelleennimettiin “Al-Qaidaksi”! Me näimme tämän prosessin alkavan Irakissa vuonna 2007 ja sitä on jatkunut tosiaan tähän päivään asti.

Nyt tiedät miksi Jeesus listasi vertaansa vailla olevan petoksen yhdeksi “lopunajan merkeistä”? (Matteus 24:4,11,24)

Suomentajan kommentti: Amerikan Illuminatin huipulla lienee avaruusnatsit (langenneita enkeleitä) jotka ovat johtaneet USA:ta vuodesta 1945 lähtien. Näillä riittää kapasiteettia luomaan tarpeeksi tehokas petos jonka lähes koko maailma on valmis nielemään. Tämän salaisen varjohallituksen päämäärä on – tietysti – maailmanhallituksen muodostaminen ja ihmisten orjuuttaminen. Näin uutisoi Iranin uutistoimisto Fars äskettäin. Tuskin on ihan tuulesta temmattua juttua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com