Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 24. tammikuuta 2014

Ukraina kuuluu Rooman Klubin suunnitelmassa Venäjän vaikutuspiiriin – Sveitsin Davosissa kokoontuu Illuminatin eliitti globaaleja talousongelmia ratkomaan – Yritysten tiedonlouhinta kuluttajista uhkaa vapauksiamme

Tässä tuoreen Cutting Edgen viikkokirjeen kolme viimeistä osiota, joista David Bay käsittelee aluksi yritysten tiedonlouhintaa kuluttaja-asiakkaista joka on johtanut järkyttävään anonymiteetin menettämiseen viime vuosina. David tuo esille esimerkkitapauksen joka paljastaa miten syvälle tiedonlouhinta kuluttajista on Amerikassa mennyt. Tämä on huono kehitysaskel sillä lopulta tiedot jokaisesta ihmisestä voivat päätyä hallinnon viranomaisten käsiin. Toisessa osiossa tarkastellaan Ukrainan nykytilannetta kun protestit siellä ovat äityneet väkivaltaisiksi länsimielisten mielenosoittajien ja venäjämielisen hallinnon välillä. Ukrainan ei kuitenkaan pitäisi luisua Lännen vaikutuspiiriin koska Illuminatin suunnitelmassa, joka on sopusoinnussa Danielin profetiaan, Ukraina tulee liittymään Venäjän johtamaan valtioliittoon eli ns. supervaltioon. Viimeisessä eli kolmannessa osiossa kerrotaan tällä viikolla pidetystä vuosittaisesta Maailman talousfoorumista jonka tarkoituksena on ratkaista globaaleja talousongelmia Uuden Maailman Järjestyksen globaalin talouden perustamiseksi. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

------------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 22.1.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2303
III. Kuinka syvää on tämä yritysten tiedonlouhinta josta me olemme kuulleet hyvin johdonmukaisesti menneenä vuotena?
 
Tämä uutisjuttu tulee epäilemättä järkyttämään sinua kuten se vaikutti minuunkin.

UUTISKATSAUS: Tiedonlouhinta paljastettu: OfficeMax (toimistotarvikkeiden vähittäismyyjä) pahoittelee kirjettä koskien ”tyttären kuolemaa auto-onnettomuudessa” ”, 5NBC Chicago, 20. tammikuuta 2014

OfficeMax on pyytänyt anteeksi Chicagon esikaupunkilaismieheltä, useita päiviä sen jälkeen kun yhtiö lähetti hänelle kirjeen jossa viitattiin hänen tyttärensä kuolemaan. Kirjekuori, joka vastaanotettiin torstaina, oli osoitettu Mike Seay'lle, mutta toisella rivillä luki 'Tyttärenne on saanut surmansa auto-onnettomuudessa'.”

Saiko Mike Seay'n tytär todella surmansa auto-onnettomuudessa vai oliko se sekaannus? Se ei ollut mikään sotku.

Seya'n 17-vuotias tytär, Ashley, oli toinen kahdesta teinistä jotka kuolivat onnettomuudessa viime huhtikuussa kun heidän SUV-maasturinsa suistui ulos tieltä ja törmäsi puuhun Antiokiassa. Seya sanoo ajattelevansa hänen tytärtään '10,000 kertaa päivässä' ja järkyttyi nähdessään kirjeen.”

Miten Office Depot tietää että Seya'n perhe oli menettänyt Ashley'n, ja miksi he välittäisivät?

Seay sanoi 5NBC-kanavalle, 'Miksi heillä olisi tämäntyyppistä tietoa? Mihin he tarvitsisivat sitä? Mitä tarkoitusta se palvelee jollekin tietääkseen siitä? Ja kuinka paljon muunlaista tietoa heillä on, jos heillä on se tieto minusta, tai jostakusta muusta? Ja kuinka he soveltavat sitä, mihin tarkoitukseen he käyttävät sitä?”

Vastaus on, että OfficeMax vuokraa nimiä ja henkilökohtaista tietoa kolmannelta osapuolelta, tiedonlouhintayhtiöltä. Muistatko elokuvan, ”Minority Report”, jossa hallitus keräsi niin paljon dataa jokaisesta kansalaisesta että se yritti ennakoida rikoksia ennen kuin niitä tapahtuisi. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1673). Lainataan tätä artikkelia:

Tässä elokuvassa päähenkilö, John Anderton (jota näytteli Tom Cruise) käveli ostoskeskukseen ja kun hän ohitti korkean TV-ruudun, mainos oli tullut päälle, kutsui häntä nimeltä, ja valitsi tuotteen jonka tietokone ajatteli häntä kiinnostavan.

Kuinka tietokone tiesi kuka Anderton oli? Vastaus: Hänen silmän verkkokalvo skannattiin.

Mistä tietokone tiesi mitkä tuotteet voisivat kiinnostaa Andertonia? Vastaus: Yritykset data-louhivat perusteellisesti kaikki kuluttajat. Koska kaikki ostokset tehtiin rahattoman systeemin kautta, kaikki hankinnat rekisteröitiin kuluttajatietokantaan, joten yritykset voisivat ostaa luetteloja asiakkaista, jotka ostivat heidän tuotteitaan, ja niinpä he voivat lähettää sinulle ”kohdistettuja mainoksia”.

Tämä kirje Mike Seya'lle oli osa kohdennettua postituskampanjaa; mutta siinä tehtiin virhe ja niinpä Mike sai kirjeen viitaten hänen tyttärensä kuolemaan pikemmin kuin viittaamalla hänen äskettäiseen kopiokone-ostokseensa OfficeMax'ilta!

Tämä yksinkertainen sekaannus osoittaa että kuluttajan tiedonlouhinta EI ole positiivinen kehitysaskel lainkaan. Tämä käytäntö tulee hävittämään meidän anonyymiutemme ja tulee lopulta päätymään hallinnon viranomaisten käsiin, jotka suunnittelevat, miten ja milloin he pääsevät tuhoamaan vapautemme.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2518
IV. Supervaltio #5 edelleen vääntelehtii synnytystuskissaan kun Ukraina jatkaa massiivisia julkisia mielenosoituksia.

Venäjä muodostaa Rooman Klubin suunnitelmaan liittyvän supervaltio #5:n, vaikka monet ukrainalaiset epätoivoisesti haluavat liittyä Euroopan Unioniin.

UUTISKATSAUS: ”Venäjä sanoo että Ukraina saattaa kierähtää ulos kontrollista”, Reuter's News, 21. tammikuuta 2014

Venäjä kehotti Euroopan hallituksia tiistaina lopettamaan sekaantumisen Ukrainan poliittiseen kriisiin ja sanoi että tapahtumat voisivat olla kiertymässä pois hallinnasta Kiovassa sen jälkeen kun väkivalta puhkesi joka jätti ajoneuvoja palamaan kaduilla.”

Mistä tässä metelissä on kyse?

MOSKOVA, joka näkee sen entisen neuvostotasavalta-kumppanin osaksi sen perinteistä vaikutuspiiriä, on katsellut hermostuneesti kun protestit, koskien presidentti Viktor Janukovitsh'in päätöstä karttaa kauppasopimusta Euroopan Unionin kanssa, ovat kääntyneet väkivaltaisiksi.”

Sinä näet, Venäjä on alkanut muodostaa Rooman Klubin suunnitelmaan kuuluvaa supervaltiotaan, näytetty alapuolella.

http://www.cuttingedge.org/news/n2436.cfm
 
Tätä Rooman Klubin suunnitelmaa toteutetaan häikäilemättömästi kaikkialla maailmassa; jotkut valtioista ovat sodassa, ulkoisessa tai sisäisessä, kuten yläpuolella näytetyt supervaltiot #7 ja #8, joihin sisältyvät kansakunnat kärsivät hirvittävästi sodista joita heitä vastaan käydään Länsivaltojen toimesta (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2436).

Mutta kun Venäjä alkaa vetää Itä-Euroopan kansoja osaksi valtioliittoa jota se tulee johtamaan, jotkut kansat muistavat vanhan Neuvostoliiton päivät, eivätkä halua olla missään tekemisissä tämän uuden supervaltion kanssa. Monet ukrainalaiset ovat lopen kyllästyneitä kärsiessään Venäjän ikeen alla ja eivät halua mennä takaisin missään olosuhteissa.

Sen tähden he mellakoivat sadoin tuhansin ihmismäärin.

Pystyykö Venäjä kiskomaan Ukrainan takaisin kiertoradalleen, kuten Rooman Klubin suunnitelma ohjaa? Kyllä, minä luulen niin. Venäjä ei ainoastaan ole uskomattoman voimakas, vaan tällä suunnitelmalla on Illuminatin, Rooman Klubin perustajien, tuki takanaan.

Valitettavasti Ukrainan patriooteilla ei näytä olevan paljon mahdollisuuksia. Supervaltio #5 tulee yhdistymään, siten täydentäen toisen osan Danielin profetian luvusta 7:7-8, joka kertoo että lopunaikoina kaikki maailman kansakunnat uudelleenorganisoidaan 10 supervaltioksi, ja sitten Antikristus voi nousta (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2364).
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=952
V. Maailman taloudelliset ja poliittiset johtajat laskeutuvat Davosiin, Sveitsiin, osallistuakseen vuosittaiseen Maailman talousfoorumiin (World Economic Summit).

Tämän huippukokouksen tarkoituksena on varmistaa, että yksittäiset kansakunnat hoitavat taloutensa siten, että sillä helpotetaan Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) globaalin talouden perustamista.

Kun vapaamuurarikristus (Antikristus) saapuu maailman näyttämölle, profetia kertoo meille, että maapallon viimeiset kymmenen kuningasta ovat jo valloittaneet maailman häntä varten kaikkien kansakuntien uudelleenorganisoinnin kymmeneksi supervaltioksi avulla.

UUTISKATSAUS: ”Washingtonin hienoin kerma Sveitsin alpeille mega-pälpätysjuhliin”, The Washington Post, 21. tammikuuta 2014

Se on Davos! Äärimmäisen verkottunut ja kyynerpäähiertynyt. Tervetuloa vuoden 2014 Maailman talousfoorumiin, joka tuo yhteen muutama tuhat ihmistä joka vuosi huippuhienoon hiihtokeskukseen Davosissa, Sveitsissä – maailmanjohtajia, yritysjättiläisiä, kuninkaallisia, viihdejulkkiksia ja mediaväkeä – ynnä tuhansittain henkilökuntaa ja turvallisuusväkeä ja jonkin verran tavallisia protestoijia.”

Tämän vuoden teema? Odota sitä … odota sitä … tuloerot!! Kyllä, raskas hengitys tulee keskittymään tähän asiaan – vain päiviä sen jälkeen kun tainnuttava raportti julkaistiin Oxfam'in taholta joka sanoo että maailman 85 rikkainta ihmistä ovat yhtä varakkaita kuin globaalin väestön köyhin puolikas, tai noin 3,5 miljardia ihmistä. Melkoinen möhkäle noista 85 rikkaasta ihmisestä tulee todennäköisesti kiukuttelemaan tällä viikolla rinteillä tästä kamalasta tilanteesta.”

Voit unohtaa massamedian raportoinnin tästä supersalaisesta kokouksesta, sillä todellinen asialista keskittyy maailman kysymyksiin jotka liittyvät rahoitukseen. Esimerkiksi, jos tietty sota on esityslistalla, painopiste tulee olemaan se mitä ongelmia – tai mahdollisuuksia – tällä sodalla on perimmäisiin suunnitelmiin globaalia taloutta, globaalia valuuttaa ja globaalia diktatuuria varten.

Tämä kokous koskee ehdottomasti näitä asioita. Vain Illuminatin eliitti on kutsuttu, joten minkä tahansa nimen sinä tunnistatkin, sinä tiedät, että henkilö kuuluu Illuminatiin. Siitä ei voi enää olla mitään epäilystä. Jos henkilö on kutsuttu, he pelaavat Illuminatin suunnitelman pussiin!

Suomentajan huomautus: Suomesta Sveitsin talousfoorumiin 22.-23.1.2014 osallistuivat presidentti Sauli Niinistö, pääministeri Jyrki Katainen (kok.) ja eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb (kok.). Ks. http://www.savonsanomat.fi/uutiset/talous/maailman-talousfoorumi-keraa-johtajia-davosiin/1755909

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com