Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Amerikan tekopyhyys Venäjän Ukrainan interventiossa – Illuminatin suunnitelma toteutuu Krimin valtauksen myötä

Tässä kaksi ensimmäistä osiota tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä, jotka paneutuvat parhaillaan olevaan Ukrainan kriisiin, joka sai Amerikan johtajat liikekannalle, kun Putin miehitti Krimin niemimaan hiljattain (ks. Dan. 11:18 ja ”Pohjan kuningas kääntyy rantamaita vastaan ja ottaa valtaansa monet”). David Bay selittää miten tekopyhä Amerikan johto on tuomitessaan Venäjän perusteettomasta maahantunkeutumisesta kun Yhdysvallat itse on syyllistynyt täsmälleen samanlaiseen tunkeutumiseen mm. Irakin kohdalla v. 2003. Toisessa osiossa kerrotaan miten Venäjä yrittää muodostaa uudelleen vanhan NL:n toteuttaen samalla erästä Illuminatin suunnitelmaa. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

------------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 5.3.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2183
DVD

I. USA:n ulkoministeri John Kerry (Skull & Bones) pisti jalan suuhunsa kun hän valitti Venäjän interventiosta Ukrainassa.

”On selvää, että Venäjä on työskennellyt kovasti saadaksen tekosyyn voida tunkeutua pidemmälle… Ei ole sopivaa hyökätä maahan, ja aseen piippu ohimolla, sanella sitä mitä yrität saavuttaa.”

Eikö tämä ole juuri perusta presidentti Bushin hyökkäykselle Irakiin? Aluksi, tutkikaamme Kerryn huomautuksia.


Ulkoministeri John Kerry tapaa Venäjän ulkoministerin Sergei Lavrovin keskustellakseen Ukrainan kriisistä keskiviikkona, päivä sen jälkeen kun Yhdysvallat kärjisti sanasotaa Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa Moskovan sotilaallisen intervention vuoksi Krimin niemimaalla.”

Nyt kuuntele Kerryn harkitsemattomia huomautuksia, osoittaen maailmalle, millaisia tekopyhiä ovat ne, jotka johtavat maatamme!

'On selvää että Venäjä on työskennellyt kovasti saadakseen tekosyyn voida tunkeutua pidemmälle', Kerry sanoi. 'Ei ole sopivaa hyökätä maahan, ja aseen piippu ohimolla, sanella sitä mitä yrität saavuttaa'.”

Kuinka Amerikan johtaja voi nousta seisomaan maailman eteen ja tekopyhästi arvostella Venäjää tunkeutumisesta maahan täsmälleen siltä pohjalta jolla republikaani George Bush hyökkäsi Irakiin? Eikö kukaan muista veruketta, valheita, ja pyllähdystä, joka tuli ulkoministeri Colin Powell'in suusta kun hän rohkeasti tekaisi perustan Amerikan johtamalle hyökkäykselle Irakiin?

Vietä hetki lukeaksesi meidän arkistoituja artikkeleita:

NEWS1890, otsikolla, ”Bushin/Blairin oikeutus Irakin invaasiolle: Nyt osoitettu olevan täynnä valheita, vääristelyjä, ja liioitteluja”, Osa 1/2

NEWS1890b, otsikolla, ”Bushin/Blairin oikeutus Irakin invaasiolle: Nyt osoitettu olevan täynnä valheita, vääristelyjä, ja liioitteluja”, Osa 2/2

Tiedän, että John Kerry on demokraatti ja George Bush on republikaani, joten luulisi, ettei hän ole tekopyhä syyttäessään Venäjää valehtelusta oikeuttamaan maahantunkeutumista, mutta ettet unohda, senaattori Kerry äänesti Bushin Irakin invaasion puolesta!

Tämä seuraava artikkeli puhuu suoraan Bushin ja Kerryn tekopyhyydestä.

UUTISKATSAUS: ”Amerikan ällistyttävä tekopyhyys”, by Robert Perry, Consortium News, 4. maaliskuuta 2014

Virallinen Washington on syvästi pahastunut Venäjän interventiosta Ukrainassa sen jälkeen kun Yhdysvaltojen tukema vallankaappaus syöksi vallasta demokraattisesti valitun presidentin … Kerry leimasi Venäjän intervention ”19. vuosisadan toimeksi 21. vuosisadalla.” Kuitenkin, jos muistan oikein, senaattori Kerry vuonna 2002 äänesti yhdessä muiden Yhdysvaltain Kongressin jäsenten kanssa valtuuttamaan presidentti George W. Bushin hyökkäyksen Irakiin vuonna 2003, joka oli myös osa 21. vuosisataa.”

Lisäksi, Kerry on ulkoministeri Obaman hallinnossa, joka on kasvattanut Amerikan lennokki-iskuonnettomuuksia, surmaten enemmän siviilejä kuin aseelliset taistelijat.

Palaamalla Kerryn huomautuksiin, me opimme lisää Amerikan tekopyhyydestä.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1985
Toisesta maailmansodasta lähtien – ja ulottuen pitkälle 21. vuosisadalle – Yhdysvallat on hyökännyt tai muulla tavalla sekaantunut niin monissa maissa että olisi haastavaa laatia täydellistä luetteloa. Juuri viime vuosikymmenellä oli täysimittaiset USA:n invaasiot Afganistaniin ja Irakiin, sekä Amerikan pommitusoperaatiot Pakistanista Jemeniin ja Libyaan.”

Cutting Edgen tilaajat muistavat että me osoitimme ”The New Atlantis” ja ”Riddles In Stone” DVD'eillä sen että meidän perustajaisämme visioivat että Amerikka olisi kansakunta nykyhistoriassa joka vähitellen johtaa maailman Uuteen Maailman Järjestykseen? Tietenkin Amerikka on tunkeutunut tai hyökännyt useisiin maihin 20. ja 21. vuosisadalla perustuen valheisiin, vääristelyihin, ja rohkeisiin ”todiste”-tekaisuihin.

Rakastan Amerikkaa suuresti ja olen kunniallisesti palvellut Yhdysvaltain armeijan tiedustelussa Vietnamin sodan aikakaudella, mutta voin katsoa totuutta silmää räpäyttämättä ja ymmärtää, ettei Amerikka ole se viaton kansakunta jollaiseksi meidän johtajamme haluavat sen maalata.

Lisäksi presidentti Bush tulee seisomaan Valkoisen Valtaistuimen tuomiolla, ja kuulee Jeesuksen syyttävän häntä olemisesta historian suurin murhaaja. Kerta toisensa jälkeen Irakin sodan vuosien aikana, me varoitimme vahvasti ihmisiä siitä että Amerikan köyhdytettyä uraania sisältävien ammusten käyttö tulisi tappamaan yli miljardi muslimia 'ei-integroituneen aukon alueella'.

Koska Jumala näkee Amerikan kansalliset synnit sellaisina mitä ne todella ovat, Hän tuomitsee tämän kansakunnan täsmälleen, kuten Hän ennusti, että tekisi, Ilmestyskirjan luvussa 18. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2518). Tulet järkyttymään siitä kuinka Jumala aikoo tuhota Amerikan.

Skull & Bones Bush aloitti sodan Afganistanissa ja Irakissa perustuen massiivisiin valheisiin jotta Uusi Maailman Järjestys voidaan väkisin perustaa, ja Skull & Bones Kerry tietää totuuden oikein hyvin.

http://www.cuttingedge.org/News/n1833.cfm
II. Presidentti Putin vähitellen ohjaili Venäjän joukot Krimille, jotta hän voisi laittaa maksimipainostuksen Ukrainaa vastaan ilman fyysistä invaasiota.

Putin on päättänyt että Ukraina olisi osa supervaltio #5'ta, kuvattu vasemmalla.

UUTISKATSAUS: ”Putin opettaa Kerry'a ja Obamaa kuinka pelata shakkia”, American Thinker, 4. maaliskuuta 2014

Ulkoministeri John Kerry, haastateltu 'Face the Nation'-ohjelmassa, osoitti hänen kaunopuheisen diplomatiansa asettamalla presidentti Putinin suoraan vastuuseen äskettäisestä Ukrainan invaasiosta. 'Sinä et vain käyttäydy 21. vuosisadalla 19. vuosisadan kaavalla tunkeutuen toiseen maahan täysin tekaistulla verukkeella'.”

Kuka niin sanoo? Mr. Putin teki juuri tuon, 18. vuosisadan invaasion, ja hän seisoo lujana huolimatta pakoteuhista, nuhteluista, ja aikalisästä nurkassa. Oikeastaan Mr. Putin käyttäytyi enemmänkin 13. vuosisadan tavalla, sopien Mr. Kerryn Vietnamin sodan kostonjumalaksi, Tšingis-kaaniksi. Ja paljolti kuten Tšingis-kaani, joka loi laajimman maaimperiumin historiassa, näyttää siltä että Putin haluaa rakentaa uudelleen vanhan Neuvostoliiton.”

Näkikö kukaan tämän tulevan?”

Kyllä, Cutting Edge varmasti näki tämän tulevan kun me postasimme meidän ensimmäisen artikkelin koskien Illuminatin suunnitelmaa uudelleenorganisoida maailma täsmälleen 10 supervaltioksi, suunnitelma joka, kun saatetaan päätökseen, tulee toteuttamaan Danielin kirjan luvun 7:7-8.

Milloin me postasimme tuon ensimmäisen artikkelin?

Kesäkuussa vuonna 1996, me julkaisimme artikkelin otsikolla, ”NAFTA, hätkähdyttävä 'Tarinan loppu' ”! (suomennettu) Tässä artikkelissa, me paljastimme että, vuonna 1972, Eliitti oli julkistanut suunnitelman uudelleenorganisoida koko maailma 10 supervaltioksi. Me näytimme Rooman Klubin kartan, joka selvästi osoitti Ukrainan olevan osa supervaltio nro 5'ta, jota johtaa Venäjä.

Mikä on kehittymässä tässä, on tämän Illuminatin suunnitelman työstäminen, ei pelkästään Venäjän valtapeliä Ukrainaa vastaan. Ja, koska tämä on globaali Illuminatin suunnitelma, kaikki globaalit johtajat jokaisesta maasta ovat Venäjän toimien tukijoita, vaikka heidän julkinen retoriikkansa on hyvin kriittistä.

Suuren liioittelun ja teeskentelyn jälkeen, Lännen johtajat tulevat hyväksymään Ukrainan osana supervaltio nro 5'ta.

4 kommenttia:

  1. Kiitos Olli. Onko sinulla tietoa kuinka moni Suomen ministeri tietää totuuden? Me tiedämme lohikäärmeen olevan vielä hetken vapaana. Siksi kommunismi, islamismi, natsismi ja muut ismit saavat pitää maailmaa kuristusotteessaan.

    http://opsti.japo.fi/nwo.htm
    http://nwoobserver.wordpress.com/2011/12/16/who-really-controls-the-world/

    http://www.thegeorgiaguidestones.com/Message.htm
    http://www.commieblaster.com/

    http://shariaunveiled.wordpress.com/
    http://www.youtube.com/watch?v=tFYc8iIQqZI

    http://pamelageller.com/about/
    http://www.youtube.com/watch?v=XLzlQ7WrvfQ

    http://us.macmillan.com/becausetheyhate/BrigitteGabriel
    http://www.youtube.com/watch?v=T6sYvMsCCrQ

    http://www.weblessisrael.org/
    http://www.youtube.com/watch?v=f81j5Zk-GSA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin Jyrki, taitaa sielunvihollinen olla sekoittanut ministerien päät, joihin ei totuuden valo pääse sisälle :)

      Poista
    2. Suomelle. Avaa Raamattusi. On Luojamme armoa, että osaamme lukea ja että meillä on suomenkieliset Raamatut.

      http://www.youtube.com/watch?v=7ZnKeMiXInc

      Sokeille ja rasittuville silmille :)

      http://www.rkk-sansa.net/raamattu-kannesta-kanteen/kirjat

      Rakas Suomi-neitoni. Anna Kalen herätellä Sinua.

      http://saarna.1g.fi/saarnat//Kalevi_Lehtinen_18.mp3

      Poista
    3. “Before I was nine I had learned the basic canon of Arab life. It was me against my brother; me and my brother against our father; my family against my cousins and the clan; the clan against the tribe; the tribe against the world, and all of us against the infidel.” — Leon Uris, “The Haj”

      Lukuja

      http://pamelageller.com/2012/05/muslim-immigration.html/

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com