Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 20. maaliskuuta 2014

Suomen moraalinen luopumus ja lähestyvä 3. maailmansota

Suomessa on viimeisen 30 vuoden aikana luovuttu järjestelmällisesti perinteisistä kristillisistä arvoista ja siirrytty lähemmäksi tulevan Uuden maailmanjärjestyksen (NWO) liberaaleja sodomistisia arvoja sekä maallistuttu yleisesti lähettämällä esim. TV:n kautta Hollywoodin tuottamaa massaviihdettä joka on täynnä saatanallista ajanvietettä ja maailmankuvaa. Kaiken huipentumana ja eksytyksen välikappaleena maassamme on kuitenkin toiminut MTV3-kanavan kautta lähetetty Salatut elämät -saippuasarja joka aivan alusta saakka vuodesta 1999 omaksui homoseksuaalista propagandaa käsittävän ohjelmaformaatin joka on aivopessyt ja saastuttanut varsinkin nuorisoa viimeiset 15 vuotta. Muutenkin sarjassa esitetään haureellista maailmankuvaa jatkuvine kumppaninvaihtoineen ja seksuaalinen moraalittomuus rehottaa. Paljon muutakin pahaa sarjaan liittyy jonka havaitsee kuka vain joka on seurannut sitä.

Nyt Salkkarit -jaksossa nro 2600 (26=2x13) huomasin illujen (Illuminati) piiloviestintää. Tytön paidassa näkyy pyramidin huippukolmio kera kaikkinäkevän silmän. Seurailen joskus sarjaa näin tarkkailumielessä jotta näkisin miten pitkälle luopumus Suomessa on mennyt. Nyt ollaan jo tosi pitkällä kun sarjassa, jota katsoo n. miljoona TV-katselijaa päivittäin, edistetään yhä selvemmin Uuden maailmanjärjestyksen arvoja. On avointa homoseksuaalisuutta monilla roolihenkilöillä yms. epämiellyttävää käyttäytymistä.

Horuksen silmä a'la Salkkarit

Tässä koko "juhlajakso" maanantailta 17.3.2014. All Seeing Eye kohdassa 13:08 ja aivan lopussa:

http://www.mtvkatsomo.fi/?progId=315203

Tästä kaikkinäkevästä silmästä joka tunnetaan Horuksen tai Luciferin silmänä, joka tuotiin amerikkalaiseen kulttuuriin vapaamuurariuden opinkappaleiden kautta, kertoo mm. seuraava suomentamani Cutting Edgen artikkeli:

http://www.heinola.org/~patato/riffe.html (Antikristuksen silmä)

All Seeing Eye

Myöskin Verkkomedia on kirjoittanut jutun kaikkinäkevästä silmästä joka näkyy USA:n yhden dollarin setelin takapuolella olevassa ns. Suuressa Sinetissä, jossa on katkaistu pyramidi, jonka huippukivi leijuu vielä ilmassa kunnes Uusi Maailman Järjestys synnytetään ja huippukivi kera valvovan Luciferin silmän asetetaan paikoilleen. Tämä on saatanistien pyrkimys.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=5746 (Uusi maailmanjärjestys USA:n dollarissa)



Yhden dollarin setelin symbolien merkityksestä: http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20Government/Federal%20Reserve%20Scam/satan_on_our_dollar.htm


Suomen moraalisesta luopumuksesta käy todisteena myös MTV3:lla juuri käynnistynyt uusi sarja: Mentalisti Noora Karma

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288666188175.html

"Mentalisti Noora Karman uusi, hänen omaa nimeään kantava tv-sarja käynnistyi MTV3:lla lauantaina. Avausjakso huipentui temppuun, jossa Karma ”pysäytti” oman sydämensä: syke laski nollaan sydämen toimintaa seuraavalla monitorinäytöllä eikä hänen ranteistaan löytynyt pulssia."

Karma lienee verrattavissa Faraon hovitaikureihin Mooseksen aikoina. Karma liikkuu vaarallisilla okkultismin vesillä. Raamattu varoittaa taikuudesta (5. Moos. 18:10-12):

10 Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta,
11 joka lukee loitsuja, kysyy vainaja- tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen.
12 Sillä jokainen, joka senkaltaista tekee, on kauhistus Herralle, ja sellaisten kauhistusten tähden Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa heidät sinun tieltäsi.


Joten uskallan sanoa: "Tule Venäjä ja kurita Suomea jotta tämä epäjumalanpalvelus ja jumalaton meno loppuisi Suomesta! Suomi erotkoon Antikristuksen Unionista joka on EU!"

Raamattu sanoo että Jumala kurittaa sitä jota Hän rakastaa (Hebr. 12:6-8).

6. sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa".
7. Kuritukseksenne te kärsitte; Jumala kohtelee teitä niinkuin lapsia. Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita?
8. Mutta jos te olette ilman kuritusta, josta kaikki ovat osallisiksi tulleet, silloinhan te olette äpäriä ettekä lapsia.

Totisesti arkkipiispa Gustaf Johanssonin profetia kolmannesta miekaniskusta Suomelle toteutuu, jos emme tee ajoissa parannusta synneistämme valittuna pakanakansana. Lähestyvä 3. maailmansota tulee koskettamaan Suomea, sillä maamme sijaitsee Venäjälle strategisesti merkittävällä paikalla. Lähialueillemme on keskitetty paljon sotakalustoa. NATO-maa Norja on Venäjän naapuri pohjoisessa ja Baltian maat kuuluvat Natoon.

http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Kolme%20Miekkaa%20Suomelle.htm

http://nokialainen.blogspot.fi/2010/04/suomi-on-jumalan-valittu-pakanamaa.html

Presidentti Kyösti Kallio kehotti koko kansaa rukoilemaan sotien aikana ja Jumala kuuli rukoukset ja varjeli. Kyllä olisi ajankohtaiset rukoukset tällekin päivälle kun Googin sota (Kolmas maailmansota?) häämöttää aivan edessäpäin.

http://www.jesusarherren.se/video/Presidentti_Kyosti_Kallion_Rukoukset.pdf

11 kommenttia:

  1. Kiitos Olli. Tärkeää!

    VastaaPoista
  2. Oho, olipa yllättävä löydös Salkkareista. Totisesti, maamme on luopiotilassa!

    VastaaPoista
  3. Mitä mieltä Olli olet tänävuonna julkaistavasta Left behind -elokuvasta, jonka pääosaa näyttelee Nicolas Cage? Julkaisu on 11.9.2014 eli 13 vuotta illuminatin "esiintulosta" WTC-iskuilla. Cagen työhistoriasta arviointia:http://www.freemasoninformation.com/2011/01/the-silver-screen-saint-of-freemasonry-nicolas-cage/ Again, this is only 10% of his on screen time, but its not terribly hard to see a pattern here of Knights Templars, Freemasons, Magick/Alchemy/Kabbalah, and King Solomon each of which are keys components to the study of Freemasonry.

    Seppo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elokuva on varmaan jotain suuren yleisön aivopesua..en ole tutustunut tuohon elokuvaan..kuulin siitä nyt vasta ensi kertaa. Ehkä uskovien tempaus selitetään ufojen tekemäksi jossa meidät fundamentalistikristityt viedään uudelleenkoulutettaviksi. Uskon muuten että morsiamen tempaus tapahtuu viimeistään ensi kesänä. Onkohan 3. maailmansota käyty jo 11.9.2014?? Olisi Antikristuksen aikaa jo??

      Poista
  4. Uusi vuosi Israelissa alkaa vasta 25.9.2014 klo 18:32, Jerusalemin aikaa. Rosh Hashana alkaa siis vasta torstaina!

    Tuossa hieno kuva kuun näkymisestä:

    http://www.torahcalendar.com/MOON.asp?JDN=2456926&TDAY=1

    VastaaPoista
  5. Satuin eilen katsomaan tutkimusmielessä Salkkarit-ohjelmaa ja kuinka ollakaan, ohjelman lopussa se nuorten aivopesu jälleen ilmaantui pirunsarvien muodossa.

    http://aijaa.com/RE5hkE

    hyi helvetti...idiots

    VastaaPoista
  6. Mitäs sanotte? Suomesta tehtiin yritys eli firma, kun Suomi liitettiin EU:hun vuonna 1995. Mielestäni firmoilla ei ole oikeutta säätää lakeja eikä verottaa kansalaisia.

    > Isänmaasi Suomi Onkin Yritys!! Sinun Kotimaasi On Rekisteröity Yhdysvalloissakin Yritykseksi! <

    http://mvlehti.net/2015/01/01/isanmaasi-suomi-onkin-yritys-sinun-kotimaasi-on-rekisteroity-yhdysvalloissakin-yritykseksi/

    Edesmennyt amerikkalainen elokuvatuottaja ja poliittinen aktivisti AARON RUSSO haastatteli IRS:n veropamppua koskien korporaation verotusoikeutta. Veropamppu joutui altavastaajaksi. Hän hikeentyi ja sanoi Aaronille jiddishiksi, ettei kukaan voinut enää auttaa Aaronia. Mielestäni lauseen voisi suomentaa seuraavasti: "Aaron, olet mennyttä kalua." Aaron kuoli syöpään. Ehkä hänet myrkytettiin. Videolla Aaron tenttaa IRS-miestä.

    https://www.youtube.com/watch?v=98a5tBBDjlY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nyt Suomi-firmaa johtaakin sopivasti yrittäjänä menestynyt uusi pääministerimme Juha Sipilä, joka kokkareiden ja persujen kanssa aikoo panna Suomen kuntoon laittamalla pystyyn oikein kunnon säästötalkoot eli köyhiltä revitään niistä vähäisistäkin joita he nyt saavat etuina. Rikkaita leikkaukset eivät haittaa. Taitaa tämäkin pääministeri-nimitys ja Keskustan nousu Sipilän avulla olla ulkomailta johdettua Mind Controllia kansalaisille!

      Poista
    2. Tosiaan. Mind Controllia.

      Ilm 17:
      12. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa.
      13. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.
      14. He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut ja uskolliset voittavat hänen kanssansa."
      15. Ja hän sanoi minulle: "Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä.
      16. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa.
      17. Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.

      Ilm 13:
      13. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.
      14. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.
      15. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
      16. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
      17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

      Paavo Järvisellä on asiaa.

      https://www.youtube.com/watch?v=nWekgeylMZ4

      DARPA

      https://www.google.fi/#q=darpa%20mind%20control

      Poista
  7. -50 luvulla syntynyt vahaisen uskonpolun kansa- ja oppikoulujen uskonnon opetuksen kulkenut, tyypillinen suomalainen jolle kirkkoon menot ovat paa-asiassa olleet haita tai muistotilaisuuksia, kuitenkin aina kristillisen uskonnon aina pitanyt pyhana asiana (toki nyky-suomen kirkon kayttaymista suuresti kummaksuen) en ollut ymmartanyt EU'n saatanallisuutta, pidin tata puhetta ja vaitteita palturina, kunnes U-tubessa tormasin Sveitsin - Italian Cern tunnelin avausvihkiaisiin.
    Siella itse Merkel ja Hollander ja muu Keski Euroopan lucifer johto katselemassa saatanallisia vihkiaisjuhlia.
    En pystynyt katsomaan koko videota, niin oksettavaa. Mutta silmani avautuivat missa naina paivina EU'ssa ja pitkalti muuallakin maailmassa mennaan.
    Google: " Cern tunnel inauguration " utubesta. Se todella avaa silmat ja kauhistuttaa, kun etta esim Suomen poliittinen johto kulkee kuin passi EU'n narussa joko tietamattaan/ymmartamattaan tai onko sitten itsekin on samassa cabaalissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainoa positiivinen asia on, että voimme luottaa Luojamme lupauksiin.

      1Tess. 4:17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

      "The 4-Square City - New Jerusalem"

      https://www.youtube.com/watch?v=4aFYr3rAFMc

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com