Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Ydinaseterrorismi jälleen tapetilla epävakaan maailmantilanteen johdosta – Israelilainen kenraali sanoo Gazan uudelleenvalloittamisen olevan edellytys Israelin rauhalle ja turvallisuudelle

Tässä uuden Cutting Edgen uutishälytyskirjeen (News Alert) kaksi ensimmäistä osiota joissa David Bay ruotii ajankohtaisia uutisjuttuja. Aluksi otetaan käsittelyyn Russia Today -kanavan uutisjuttu jossa kerrotaan ydinasemateriaalin leviämisen riskeistä terroristien käsiin nykyisenä epävakaana aikana kun arabimaailmassa kiehuu. Tämä ydinterrorismiaihe on ajankohtainen koska parhaillaan tällä viikolla maailmanjohtajia kokoontuu Haagiin kansainväliseen ydinturvallisuuskokoukseen. Puheet näissä kokouksissa ovat joutavia sillä David selittää ydinterrorismin missä maassa tahansa olevan mahdollista vain Illuminatin siunauksella. Toisessa uutiskirjeen osiossa lainataan Israelin puolustusvoimien kenraalia jonka mukaan hiljaiselo ja rauha Israeliin saadaan vain Gazan uudelleenvalloituksella koska raketti-iskut sieltä Israelin puolelle ovat vain kiihtyneet viime aikoina. Lopuksi viitataan profeetalliseen Palestiinan valtion turhaan julistukseen nykyisten rauhanneuvottelujen kautta joissa pääministeri Netanyahun uskotaan pitävän päänsä kylmänä tekemättä samaa virhettä kuin Ariel Sharon teki Gazan suhteen. Uutishälytyksen osiot suomensi: Olli R.

-----------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, March 24, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1805
I. Länsi-propagandistit ovat jälleen toitottamassa vaaroista että terroristit saattaisivat käyttää radioaktiivista likaista pommia”!

Yhdysvaltain ja Venäjän armeijan tunnistamiskyvyt tekevät terroristeille mahdottomaksi käyttää joko ”likaista pommia” tai ”salkkuydinpommia”.

Tunne totuus ja totuus on tekevä teidät vapaiksi”!


”YK:n ydinalan vahtikoira on varoittanut jatkuvasta uhasta koskien terroristien 'likaisen pommin' hankkimista paljastuksen jälkeen että viime vuonna raportoitiin 146 tapauksesta liittyen luvattomiin yhteyksiin radioaktiivisten materiaalien kanssa. 'Vaikkakin niitä [varastettuja materiaaleja] voitaisiin soveltaa ydinaseen valmistamiseen, niitä voidaan käyttää radioaktiivisissa sumutinlaitteissa, mikä on huolenaihe', Denis Flory, Kansainvälisen atomienergiajärjestön (IAEA) apulaisosastopäällikkö kertoi Reuters'ille ennen Kansainvälistä ydinturvallisuuskokousta ensi viikolla.”

Välittömissä 9/11/2001-iskujen jälkimainingeissa, uutisjutut nostivat säännöllisesti esiin kauhean terrorismipeikon joka käyttää joko 'likaisia pommeja' tai pieniä salkkuydinpommeja. Siedimme näitä vääriä uutisjuttuja lähes kaksi vuotta, ja sitten ne armeliaasti katosivat meidän uutisistamme.

Nyt, tällaiset tarinat ovat tulleet takaisin.

”... Viimeaikainen maailmanlaajuinen epävakaus arabimaailmassa tarkoittaa sitä että riskit hallitsemattomasta materiaalien leviämisestä – ja niiden kysyntä – voisivat olla jälleen nousussa … Koska ydinteknologian käyttö laajenee ja leviää suhteellisen huonosti-suojatuille alueille, kuten sairaaloihin, potentiaalisten terroristien tehtävästä voisi tulla helpompi IAEA'n virkailijoiden mukaan. Teknologian kehittyneisyys joka on saatavilla terroristeille, on mahdollisesti myös nousussa, vaikka sitä on mahdotonta seurata tarkasti ennenkuin he jäävät kiinni.”

Mikä on vastaus tähän “kauheaan” ongelmaan?

”'On vielä paljon tehtävää', kiteytti Flory, ennen maailmanlaajuista ydinturvahuippukokousta joka alkaa Haagissa ensi viikolla. Maailman johtajien 53 maasta odotetaan vaativan enemmän kansainvälisiä toimia estääkseen radikaaleja ryhmiä saamasta ydinpommeja.”

Tietenkin, vastaus tähän “katastrofaaliseen ongelmaan” on sama kuin melkoiseen joukkoon ongelmia maailmassa, toisin sanoen, “kansainväliset toimet”. Vuonna 2007, julkaisimme artikkelin joka on kestänyt ajan testin. Käytä hetki lukeaksesi uutisen NEWS2193, otsikolla, “Viittä suurta luotua globaalia katastrofia paasataan jatkuvasti maailmalle syinä muodostaa globaali Uusi Maailman Järjestys!”

Viisi “globaalia katastrofia” jotka olivat pelissä vuonna 2007 ovat yhä pelissä tänä päivänä:
  1. Globaali lämpeneminen/Globaali viileneminen/Globaali ilmastonmuutos
  2. Globaali terrorismi
  3. Globaali sota
  4. Globaali taloudellinen katastrofi
  5. Globaali viruspandemia
Tämä uusin maailmanlaajuinen 'uhka' kuuluisi “Globaalin terrorismin” alle, yksi keskeisimpiä luotuja kriisejä joiden tarkoitus on pelotella ihmisiä hyväksymään globaali diktatuuri. Tutkikaamme nyt miksi meidän ei tarvitse pelätä terroristihyökkäystä joka käyttäisi jonkinlaista ydinaselaitetta.

Pian 9/11/2001-iskujen jälkeen, me julkaisimme mitä merkittävimmän uutisartikkelin jota me käytimme sinä aikana pohjana hyvin tärkeälle Headline News -jutulle, NEWS1938, otsikolla, “RIISTÄMÄSSÄ SÄDEKEHÄÄ PROPAGANDAVALHEELTA ETTÄ TERRORISTIT VOIVAT TODELLA ISKEÄ YHDYSVALTOIHIN YDINTERRORIASEELLA!”

Lainaamalla uutista NEWS1938, huomaamme, että kun/jos ydinterrori-isku tapahtuu, kaikkien amerikkalaisten täytyy tietää että Yhdysvaltain viranomaiset työskentelevät Illuminatin puolesta, tekivät työn – aivan kuten he toteuttivat 9/11-iskut.


”Jos sisäinen ydinaseisku joskus tapahtuu tässä maassa ilman merkittävää satelliittikantamme epäonnistumista...ehkäpä meidän pitäisi pohtia, kuka vihollinen todella on...”

Nämä ensimmäiset sanat ovat järkyttäviä, ja niiden on tarkoituskin ollakin. Kirjoittaja halusi meidän kaikkien tietävän että Amerikalla on tekniset valmiudet pysäyttää kuka tahansa terroristi siihen paikkaan jos hän ikinä uskaltaa yrittää salakuljettaa ydinaseita tähän maahan. Tarkastelkaamme nyt “tarinan muuta osaa”.

”Kuten olette varmaan kuulleetkin merkittäviltä uutiskanavilta, on olemassa jonkinlaista huolta niin kutsutuista kannettavista ydinaselaitteista joita vanha Neuvostoliitto kehitti. Heidän entinen KGB'n johtaja on vahvistanut 150 kannettavan laitteen olemassaolon: joista 100 on tällä hetkellä kateissa … yhtään näistä laitteista ei ole kadoksissa; Tiedämme tarkalleen, missä nämä laitteet sijaitsevat tiettynä ajankohtana.”

”Näin me tiedämme: 1980-luvulla minä työskentelin johtavana järjestelmäinsinöörinä useille puolustusministeriön (DOD) yhtiöille San Diegossa (Advanced Digital Systems ja SAIC). Ollessani tässä asemassa, minulle annettiin tehtäväksi kehitellä 'Satelliittikannan katastrofeja koskeva tiedonkeruuohjelma' (Fleet Satellite Catastrophic Restoral Plan) yhteisesikuntapäälliköille. Ryhmäni tarkoitus oli kehittää menetelmä satelliitin tiedustelutietojen keräämiselle tapauksessa jossa Neuvostoliitto suorittaa ilmassa ydinaseiskun. Tämän tutkimuksen aikana, meidän täytyi tarkastella kaikkia satelliitin ominaisuuksia ja kykyjä: sekä silloista aikaa varten että arvioiden läpi 1990-luvun alkuvuosien. Satelliittisarja suunniteltiin käyttöönotettavaksi vuonna 1989 … Ne kantavat erityisiä anturilaitteita (SAIC'in kehittelemiä) jotka voivat havaita korkean nopeuden sivutuotehiukkasia rikastetusta uraanista (välttämätön ydinaselaitteille). Johtuen näiden hiukkasten pienestä koosta ja nopeudesta, ei mikään määrä suojakilpeä voi estää niitä kulkemasta eteenpäin: ei lyijy, eikä maa-aines (maanalainen). Säteilyvauriot, jotka ovat peräisin näistä hiukkaista, ovat minimaalisia johtuen hiukkasten rajoitetusta määrästä. Meidän satelliittimme ovat idioottivarmoja havaitsemaan ja paikantamaan rikastetun uraanin sijainnit kaikkialla maailmassa.” (Ibid., Korostus lisätty)

Maski on nyt pois päältä. Tiedämme nyt, että meidän alkuperäiset uutisjuttumme, jotka varoittivat siitä että Bush ja Blair hyökkäsivät Irakiin perustuen ohuelle valheelle, olivat täysin oikeita. Levitä sanaa: kaikki nämä terrorijutut eivät ole mitään muuta kuin valheita.

Tämä petos on niin kovin suuri että me näemme Jeesuksen profeetalliset varoitukset siitä että yksi aikakauden lopun tunnusmerkeistä olisi vertaansa vailla oleva petoksellinen valehtelu. Matteus 24:6-8 ja Matteus 24:24 ovat käymässä toteen päivittäin meidän päivittäisissä uutisissamme (Daily News). Totisesti, aikakauden loppu on yllämme.

Olen yllättynyt nähdessäni että tätä alkuperäistä valhetta, joka on lähtöisin 9/11/2001-iskuista ja päättyen vuoden 2004 puolivälissä, ollaan nyt toistamassa jälleen. Meidän pitää pysyä valppaina riisuaksemme sädekehän tältä propagandavalheelta totuuden kanssa. Kuten Jeesus lupasi, “Tiedä totuus, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi.”
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2538
DVD

II. Israelin puolustusvoimien huippukenraali (Chief of Staff Gen. Benny Gantz) pudotti pommin viime viikolla!

Kenraali Gantz sanoi että IDF'n täytyy ottaa valvonta Gazan kaistaleesta jos Israel joskus aikoo asua rauhassa ja turvassa. Jokaisen konservatiivin varoitussana Ariel Sharonille olla hylkäämättä Gazaa on nyt käynyt toteen, totisesti.

UUTISKATSAUS: IDF-päällikkö: Israelin täytyy uudelleenvallata Gaza jos se haluaa hiljaiseloa & rauhaa”, Israel Today, 24. maaliskuuta 2014

”Israelin puolustusvoimien (IDF) esikuntapäällikkö, kenraali Benny Gantz, sanoi viime viikolla että jos Israel haluaa palata hiljaisempiin päiviin sen eteläisillä alueillaan, niin sen täytyy lopulta vallata Gazan kaistale. Keskiviikkona, Gantz esitelmöi lukiossa (high school) Gan Yavn'in kaupungissa … Opiskelijat kysyivät Gantz'ilta olisiko joskus mahdollista panna täysi stoppi rakettitulelle joka on tehokkaasti kohdistettu miljoonaan israelilaiseen jotka ovat eräänlaisen pitkän kantaman piirityksen alla.”

”Gantz vastasi: 'Jos me haluamme varmistua ettei sieltä tule mitään, meidän täytyy uudelleenvallata Gaza'.”

”Kenraali sanoi että Israel oli tehnyt strategisen päätöksen 'nukkua sen päällä', mutta osoitti että Hamas-johtoisen rannikolla sijaitsevan erillisalueen valtaaminen on hyvin todellinen mahdollisuus.”

”Useat korkea-arvoiset Israelin viranomaiset, mukaan lukien ulkoministeri Avigdor Liebermanin, olivat vaatineet juuri tällaista toimintaa viime viikolla, päiviä sen jälkeen kun Gazassa sijaitsevat terroristit moukaroivat eteläistä Israelia yli 50 ohjuksen ja kranaatin kanssa.”

Säikähtikö Hamas? Ei, eivät he säikähtäneet, jos heidän julkinen reaktionsa on jokin osoitin.

”'Kerromme viholliselle...joka uhkaa uudelleenmiehittää Gazan, että uhkaustenne aika on ohi', Haniyya ilmoitti. 'Mikä tahansa aggressio tai rikos tai tyhmyys, jonka teette, tulee maksamaan teille hyvin korkean hinnan' … Kymmenen vuotta sitten Ismail Ahmed Yassin, johtajamme, tapettiin kolmella ohjuksella kun hän lähti moskeijaan aamurukousten jälkeen. Tämä on muistutus siitä ettemme unohda sheikkimme verta käsissänne. Vannomme jälleen kerran, että kostamme, ja leikkaamme teidän komentajanne päät irti. Ohjukset tappoivat sheikkimme ja nyt, ohjuksemme iskevät jokaiseen paikkaan Israelin valtiossa. Tietäkää että seuraava sota tulee näkemään maanne lopun'.”

Mutta tosiasia on, että Israel ei voi nauttia rauhasta ja turvallisuudesta niin kauan kuin militantti terroristiryhmä, Hamas, kontrolloi Gazan kaistaletta, aivan kuten pääministeri Ariel Sharonia varoitettiin niin monta vuotta sitten kun hän määräsi Israelin yksipuolisen vetäytymisen. Vaikka vanhan “konservatiivin”, kenraali Sharonin, olisi pitänyt tietää paremmin kuin määrätä yksipuolinen vetäytyminen, hän teki niin koska hän oli kuuliaisempi hänen Illuminati-herroilleen kuin hänen omalle koulutukselle ja ymmärrykselle.

Nyt kysymys kuuluu, oppiiko pääministeri Netanyahu Sharonin virheistä, kun hän ohjaa Israelia läpi neuvottelumiinakentän palestiinalaisten kanssa Palestiinan valtion luomiseksi Länsirannasta? Uskon, ettei hän toista Sharonin virhettä, koska profetia lausuu että Palestiinan johtajat julistavat valtion, mutta mitään sellaista ei koskaan perusteta. Kuuntele:

Sillä minun miekkani taivaassa on juopunut vimmaan; katso, se iskee alas Edomiin, tuomioksi kansalle, jonka minä olen vihkinyt tuhoon … Ei ole siellä enää ylimyksiä huutamassa ketään kuninkaaksi, kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.” (Jesaja 34:5,12; KR 33/38)

"Because My sword has been bathed and equipped in heaven, behold, it shall come down upon Edom [the descendants of Esau], upon the people whom I have doomed for judgment ... They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there, and all its princes shall be no more." (Isaiah 34:5,12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Suomennos: ”He kutsuvat sen ylimyksiä julistamaan valtakunnan, mutta siellä ei tule olemaan mitään, ja kaikki sen ruhtinaat tulevat olemaan poissa.”

Jokainen arvostelukykyinen henkilö tietää että Hamas hyökkää Fatahin kimppuun mahdollisimman varhaisessa vaiheessa heti kun Palestiinan valtio on julistettu. Tulevatko Edomin “ruhtinaat” “olemaan poissa” johtuen sisällissodasta joka puhkeaa Hamasin ja Fatahin välille?

Kun Hamas eliminoi Fatahin johtajat, niin sitten näyttämö on pystytetty profeetalliselle palestiinalaisten tuholle joka ennustetaan Obadjan kirjan jakeissa 15-18 ja Jesajan kirjan luvussa 34.

Tarkkaile pientä Israelia, sillä se on avain maailman tapahtumien ajoitukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com