Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Ukrainan kriisi tuo Googin sotaa lähemmäksi (Hes. 38,39) ja sitä myöten seurakunnan ylösottokin on lähempänä

Tässä erittäin hyvä profeetallinen analyysi Ukrainan kriisistä helmikuun lopulla 2014 jo ennen Venäjän suorittamaa Krimin valtausta kun Ukrainan kansannousu Kiovassa oli syrjäyttämässä presidentti Viktor Janukovitshia. Egyptiläisjordanialainen pastori ja Raamatun profetian selittäjä näkee hyvin miten Venäjän henkiruhtinas Goog on alkamassa ottaa ensiaskeleita marssissaan kohti Israelia viimeaikaisten Venäjää koskevien tapahtumien perusteella. Kaikki alkoi Georgian sodasta v. 2008, jossa Putinin Venäjä sai jo yhden erävoiton. Nyt on vuorossa Ukraina (Dan. 11:18 ja ”rantamaa”) jolla on muutakin kuin geopoliittista merkitystä Venäjälle. Israeliin päivien lopulla Venäjän karhua (Dan. 7:5) ja sen liittolaisia houkuttelee maan luonnonvarat josta Pastori J.D. Farag antaa todisteita. Lopuksi tehdään se johtopäätös että Hesekiel 38 on todellakin ottamassa muotoa ja siten myös Kristuksen morsiusseurakunnan tuleva lunastus tempauksessa on nyt entistä lähempänä. Tämän profetiapäivityksen suomensi: Samuel Korhonen

------------------------------------

Mid-East Prophecy Update – February 23rd, 2014


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 23.2.-14. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.





- Tämänkertaisessa päivityksessä haluaisin omistaa aikamme nykyisen Kiovan kansannousun profeetalliselle merkitykselle Ukrainassa.
- Aloitan sillä, mitä pystyin löytämään omassa viime viikon tutkimuksessani, jotta paremmin ymmärtäisimme geopoliittisia seurauksia.
- Tällä tarkoitan, että tämä viimeaikainen kansannousu vahvasti viittaa siihen, että nykyiset politiikan tekijät ovat nyt täydellisesti sijoittamassa itsensä profeetallisesti.
- Kuten minä sen ymmärrän, niin käden kirjoitus oli seinällä viime marraskuussa, kun presidentti Janukovitsh ystävystyi EU:n asemesta Putin'in kanssa.
- Itseasiassa Ukrainan presidentti perui päätöksen allekirjoittaa kauppasopimus EU:n kanssa ja sensijaan päätti hyväksyä sopimuksen Putin'in kanssa.
- Putin'in valtapeli on jo vanhaa perua. Vuonna 2005 hän sanoi, että Neuvostoliiton romahtaminen oli 20. vuosisadan suurin geopoliittinen katastrofi.
- Siksi Putin'in elämän päämäärä on ollut palauttaa Äiti Venäjän kunnia, kuten hänen Georgian valtauksensa vuonna 2008 todistaa.
- Putin haluaa Georgian sen luonnonkaasuvarojen vuoksi ja hän haluaa Ukrainan, koska se tunnetaan alueen leipäkorina.
- Hänen pulmansa on, että ukrainalaiset eivät halua olla missään tekemisissä Venäjän kanssa. Palaaminen neuvostovaltaan ei tule kysymykseen.
- Siksi ukrainalaiset protestoivat hallitusta, koska pelkäävät, että Putin on jo melkein sinetöinyt sopimuksen presidentti Janukovitshin kanssa.
- Näin ollen hallitusta vastustavat mielenosoittajat taistelevat henkensä edestä estääksen sellaista, joka on selviö, todella toteutumasta.
- Silläkin uhalla, että minua pidetään sensaatiohakuisena, päättelen lukemastani, että tällä on taipumus käydä hyvin hyvin rumaksi ja hyvin nopeasti.
- Näin on, koska 11. hetken oletettu tulitauko viime keskiviikkona oli niin lyhytikäinen, että kaaos ja verenvuodatus vain pahenivat.
- Tuomaristo on vielä päättämässä, kuka on niskan päällä tässä viimeisessä kansan nousemisessa kansaa vastaan, niin sanoakseni.
- Syy, että sanon näin, on, koska Putinin Ukrainan vaatiminen on yhtä voimakas, kuin Ukrainan kansan Putinin vastustus.
- Kaikki tämä vaatii vastausta kysymykseen Ukrainan viimeaikaisen kansannousun profeetallisesta merkityksestä. Lyhyesti sanottuna, se tuo Hesekielin 38. luvun vieläkin lähemmäksi.
- Lisäksi se eliminoi USA:ta entisestään sen kautta, kuinka Putin on yksinään uudistanut Venäjää supervaltana.
- Toisin sanoen, kun poissa on vähämerkityksellinen USA ja läsnä voimakas Venäjä, niin siinä on kaikki ainekset Hesekielin reseptiin.
- Jos totta puhutaan, niin viime vuoden syyskuussa maailma näki Amerikan heikkouden Venäjän vahvuuden edessä.
- Oletan, että jos olemme rehellisiä itsellemme, niin sen ei pitäisi tulla yllätyksenä siinä, että parhaimmassa tapauksessa Amerikka ei ole toimija Raamatun profetiassa.
- Niille, jotka eivät olleet viime viikon päivityksessä, sanoisin, että me tarkastelimme, mikä voisi selittää USA:n silmiinpistävän poissaolon.
- Kuinka olkoonkin, kutsun sinut kanssani avaamaan Raamattusi kohdasta Hesekiel 38 ja seuraamaan mukana kanssani, kun luen osan tätä profetiaa.
Hes. 38:1-6, 11-13 Minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat - lukuisat kansat ovat sinun kanssasi. ... ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina – asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa. Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: 'Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?'
- Uskon, että luonnonkaasu ja öljy Israelin rannikolla voivat oikein hyvin olla tuo koukku Venäjän suussa, joka saa sen johtamaan tätä liittoa.
Haluan lukea lainauksen Amir Tsarfati'lta, joka puhui Bob Coy'n seurakunnassa Floridan Fort Lauderdale'ssa viime syyskuussa Syyrian kriisin aikaan. Jos olet kiinnostunut, niin ehkä haluat vierailla hänen sivustollaan beholdisrael.com ja ladata hänen App'sinsa. Syy, että suosittelen häntä, on, koska hän on perehtynyt Israelin tiedusteluun, johon hänellä on pääsy monestakin syystä, joista vähäisin ei ole se, että hän ollut mukana Israelin neuvotteluissa erään Jasser Arafatin päivistä saakka. Lisäksi hän on juutalainen Jeesukseen Kristukseen uskova ja myös Raamatun profetian opettaja. Voit ladata tämänpäiväisen PDF-tiedoston verkkosivultamme calvarychapelkaneohe.com, joka sisältää URL:n hänen sivustolleen ja tähän Calvary Chapel Ft. Lauderdale -videoon.

http://beholdisrael.com/app/index.php/c_main/entries/news
Hän sanoi näin: ”Venäjä istuu siellä ja ...katselee mitä tapahtuu. Venäjän presidentti tuli Israeliin noin vuosi sitten ja teki vierailun pääministerin kansliaan ja puhui 10 minuuttia Syyriasta, 20 minuuttia Iranista ja viisi tuntia öljystä ja kaasusta, koska siitä on kyse. Venäjä haluaa vallita maailman energiaresursseja ja Venäjä on suurin luonnonkaasun viejä mailmassa ja se, mitä he suljettujen ovien takana sanoivat, oli tämä: ”Me hylkäämme Iiittolaisemme Iranin osuudesta teidän kaasuunne.” Tekisitkö bisnestä venäläisen mafian ja venäläisen KGB:n kanssa? Eräs verkkokommentaattori vuosi tämän tiedon ja me sanoimme ei venäläisille ja venäläiset olivat hyvin hyvin vihaisia. Niinpä venäläiset odottavat nurkan takana johtaakseen jonkinlaista hyökkäystä Israeliin ja ottaakseen tuon kaasun, jota eivät saaneet meiltä rauhanomaisin keinoin.
 
- Lopuksi haluaisin jakaa kanssasi, miksi uskon, että tämä on vielä toinen syy siihen, että me olemme Kristuksen morsiamen tempaamisen kynnyksellä.
- Venäläis-iranilaisjohtoinen hyökkäys Israelia vastaan öljy- ja kaasukoukun vaikutuksesta ei voi tapahtua ennenkuin Israel on rauhassa ja asuu turvallisesti (Hes. 38:11).
- Ja Israel ei ole rauhassa eikä asu turvallisesti, ennenkuin Daniel 9:27 rauhansopimus on väkisin vahvistettu monien kansojen kanssa.
- 7-vuotinen rauhansopimus ei voi toteutua, ennenkuin antikristus on paljastettu ja antikristusta ei voida paljastaa ennenkuin seurakunta on temmattu.
- Tilinpäätös on tämä: näyttää johdonmukaiselta, että jos Hesekiel 38 on alkamassa toteutua, niin meidän lunastuksemme tempauksessa on nyt lähempänä.
- Vaikka se ei olisikaan niin lähellä, kuin ehkä näyttää, on velvoittavaa meille uskovina olla valmiina nyt, vaikka se olisikin vuosien päässä nykyhetkestä.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Olli. Olet tärkeä tiedottaja. Sallinet minun vinkata muita tiedottajia :)

    http://www.jesusplusnothing.com/

    http://tomfernandez28.com/
    http://oneway2day.wordpress.com/
    http://shariaunveiled.wordpress.com/
    http://thetruthandlight.wordpress.com/

    Minä, syntinen, tapoin Jeesuksen.

    http://ivarfjeld.com/2009/05/17/1167/

    Trust King Yeshua

    http://ivarfjeld.com/support-a-watchman/

    SOKEUS

    http://endtimeheadlines.org/israel/palestinian-official-claims-allah-is-gathering-jews-to-israel-to-destroy-them/

    Tapahtui Lähi-idässä

    http://www.youtube.com/watch?v=09pmTh64vD8

    RAUHA

    http://itsallaboutyeshua.wordpress.com/the-9-fruits-of-holy-spirit/the-furit-of-peace/

    Juutalaisille ensin

    http://www.hebrew4christians.com/Articles/Jew_First/jew_first.html

    Huumoria ja valoa

    http://www.hebrew4christians.com/Humor/Set9/set9.html#lightbulb

    His Name Is JESUS!

    http://www.youtube.com/watch?v=OyP_vf6oHho

    AIKA

    http://koti.mbnet.fi/jrambon/RV7-2013.html

    Polttoaine ja ravinto

    http://www.youtube.com/watch?v=BcvnKXxodos

    Ympäristö ym.

    http://dogmaandgeopolitics.wordpress.com/2014/01/25/10876/

    1Moos. 6:4 Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.

    http://www.youtube.com/watch?v=1zz8_MxcnzY

    1Moos. 6:12 Niin Jumala näki, että maa oli turmeltunut; sillä kaikki liha oli turmellut vaelluksensa maan päällä.

    http://www.tv7.fi/vod/player/?program=33402

    TRANSHUMANISMI

    http://www.youtube.com/watch?v=cU1-YFbAifA

    Singularity

    http://www.youtube.com/watch?v=LTPAQIvJ_1M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeiset päivät?
      http://www.arewelivinginthelastdays.com/events.htm

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com