Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 27. maaliskuuta 2014

Ilmestyskirjan pedon 7 päätä on G7-ryhmä? – Putin valmistautuu Ukraina-invaasioon syytöksillään – Turkin siirryttävä itäiseen Venäjän vaikutuspiiriin ns. Googin sotaa varten

Tässä tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä kolme osiota joista ensimmäisessä David Bay kertaa Turkin merkitystä Venäjän johtamassa liittoumassa joka hyökkää Israeliin päivien lopulla (Hes. 38-39). Tällä hetkellä Turkki on länsimielinen Natoon kuuluva maa joka on islamilaistumassa kovasti. Se voisi tarkoittaa Turkin siirtymistä arabi/islamilaiseen leiriin joka vastustaa Israelia. Turkin pitäisi kääntää selkänsä Lännelle ja liittyä Venäjä-johtoiseen itämieliseen rintamaan. Uutiskirjeen toisessa osiossa lainataan uutista jonka mukaan Venäjä käyttää propagandakieltä etnisten venäläisten suojelemiseksi Ukrainassa. Tässä ollaan oikeuttamassa invaasiota Lännen tyyliin. Kolmanneksi, viikkokirjeen 4. osiossa, todetaan taloudellisen G8-ryhmän palanneen takaisin G7-ryhmäksi kun Venäjä on Ukrainan kriisin vuoksi potkaistu ulos läntisten teollisuusmaiden ryhmittymästä jonne se ei alunperinkään kuulunut. David selittää että G7-maat voisivat hyvinkin rinnastua Ilmestyskirjan profetiaan pedon seitsemästä päästä jotka hallitsevat maailmaa. Tämä tuore kehitys vahvistaa arviota. Lopussa oma tulkintani näihin Ilmestyskirjan pedon 7 päähän. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

--------------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 26.3.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2518
I. Onko Turkki diplomaattisesti siirtymässä pois sen historiallisilta läntisiltä juuriltaan?

Turkki listataan Hesekielin luvussa 38 yhdeksi kansakunnista jotka marssivat Venäjän kanssa Israel-invaasion aikana. Jotta Turkki voisi olla liittoutuneena Venäjän kanssa tässä invaasiossa niin se tarkoittaa sitä että maan on käännyttävä pois Lännestä ja suunnattava kohti Itää.

UUTISKATSAUS: Turkin retkottelu: Ainoa todellinen malli demokraattisesta islamista on nopeasti murenemassa”, Russia Today, 25. maaliskuuta 2014

Unelma maltillisesta islamismista 'turkkilaisen marssijärjestyksen mukaan' on todellakin murenemassa pois … arabikansannousujen myötä … täydellinen kuva alkoi sulaa pois … Erdogan oli hyvin häilyvä Libyan ja Egyptin suhteen. Gaddafin Libya merkitsi paljon dollareita, Egyptin Mubarak oli lähestulkoon allekirjoittamassa suunnatonta vapaakauppasopimusta Ankaran kanssa: liiketoiminta ja kapina eivät käyneet yksiin.”

Uskollisuuden hämmentämänä johtuen NATO-kumppaneistaan, Libyassa Erdogan yritti viimeisellä kierroksella ehdottaa itseään epätodennäköiseksi välittäjäksi ja Egyptissä hän hyppäsi Muslimiveljeskunnan kelkkaan. Liittoutuminen Veljeskunnan kanssa sementoitiin sisällissodan alkamisella Syyriassa. Turkista tuli tärkein kansainvälisen kartellin sotilaallinen varaköysi Assadia vastaan.”

Jos Turkki heilahtaa länsimielisyydestä itämielisyyteen, niin sitten profetoitu liittoutuminen Venäjän kanssa Hesekielin luvussa 38 voi tapahtua. Tämä nykyinen profetoitu diplomaattinen uudelleenryhmittyminen voisi olla hyvin, hyvin merkityksellistä.

Katsokaamme yhtä jaetta kuuluisasta profetiasta Hesekielin luvuissa 38-39, joka kuvaa hyvin havainnollisesti Venäjän johtamaa hyökkäystä Israeliin 'viimeisinä päivinä', sen jälkeen kun Israel palaa mailleen. Kuvailtuaan tilannetta, jossa Jumala ennustaa, että Hän tuo Venäjän tuomiolle saaden maan johtajien mieliin ajatuksen järjestää hyökkäys Israelia vastaan, Jumala luettelee kansat jotka tulevat liittymään hyökkäykseen. Nämä ovat ne kansat jotka liittyvät Venäjään tässä surullisessa hyökkäyksessä:

Hyökkäävät Israelin pohjoispuolelta

* Persia – Nykypäivän Iran

* Goomer – Itä-Eurooppa

* Toogarman heimo – Nykypäivän Turkki

Hyökkäävät Israelin eteläpuolelta

* Kuus – Nykypäivän Etiopia (pikemmin Sudan, Suom. huom)

* Puut – Nykypäivän Libya

Ymmärsitkö edellä mainitun ilmestyksen, että nykyisen Turkin ennustetaan marssivan Venäjän kanssa Lopun aikojen hyökkäyksessä Israeliin? Koska Venäjä tänä päivänä on siirtymässä Lähi-itään, aikajaksossa, jolloin kaikki muut Lopun aikojen profetiat ovat toteutumassa, meidän pitäisi odottaa näkevämme, että Turkki olisi pian valmis liittymään Venäjään Israelia vastaan. Mutta, selvästikin, Turkin nykyisen länsimielisen ja Israel-mielisen hallituksen on muututtava jotta Turkki voi marssia Venäjän kanssa kuten profetoidaan.

Tämä, me uskomme, on kokonaisvaikutus skenaariosta joka kohtaa meitä tänään. Katsele tapahtumia nähdäksesi kääntyykö Turkki todellakin pois länsimielisyydestä kohti itämielisyyttä, joka linjaisi sen Venäjä/arabit -vaikutuspiiriin. Jos tämä muutos tapahtuu, niin sitten me tiedämme että Venäjän johtama Israel-invaasio on lähempänä kuin moni on kuvitellutkaan.
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2228
II. Yhtäkkiä, Venäjän presidentti Putin käyttää samanlaista propagandakieltä jota Länsi on käyttänyt oikeuttaakseen invaasion.

Putin sanoi äkillisesti että ”etniset venäläiset” ovat suuressa vaarassa Ukrainassa!

UUTISKATSAUS: Etniset venäläiset Ukrainassa ovat uhattuina: Moskova väittää”, Indian Press News, 26. maaliskuuta 2014

Venäjä syytti Ukrainaa keskiviikkona kansainvälisten sopimusten rikkomisesta ja ihmishenkien laittamisesta vaaraan estämällä venäläisiä lentäjiä ja henkilökuntaa astumasta maihin Kiovassa matkustuslentojen jälkeen … Aiemmin tällä viikolla, ministeriö antoi lausuntoja sanomalla että venäläiset olivat olleet ukrainalaisten nationalistien kohteena kahdessa ryöstötapauksessa ja syyttivät Ukrainan viranomaisia kykenemättömyydestä tai haluttomuudesta estää vaaratilanteita.”

Moskova on käyttänyt raportteja hyväksi että etniset venäläiset Ukrainassa ovat uhattuina nationalistien taholta osana sen perustelua liittää Krimin alue itseensä. Venäjä on myös varannut oikeuden käyttää asevoimia suojellakseen maanmiehiään Ukrainassa.”

Amerikka ja muut länsimaat ovat toistuvasti pyrkineet perustelemaan maahanhyökkäystä vetoamalla humanitaarisiin kysymyksiin. Kun kansakunta valittaa kärjekkäästi että sen kansalaiset ovat vaarassa vieraassa maassa, niin se on vakava syytös jota voidaan käyttää hyväksi perustelemaan invaasiota tuohon maahan.

Onko Venäjän presidentti Putin luomassa pohjaa hyökkäykselle Ukrainaan?
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2228
IV. Jos uskot, että Ilmestyskirjan luvun 17 seitsemän päätä on taloudellisen G7-ryhmän maat, niin sitten tulet olemaan suuresti kiinnostunut tästä uutisjutusta.

UUTISKATSAUS: ”Kun Venäjä on potkittu ulos, G8 on nyt G7”, The Wire, 24. maaliskuuta 2014

Tämän vuoden G8-huippukokousta ei järjestetä Sotshissa, kuten Venäjä suunnitteli. Ja siihen ei sisälly Venäjää lainkaan, sen jälkeen kun seitsemän muuta maailmanjohtajaa teollistuneiden kansakuntien ryhmästä päättivät antaa Venäjälle kenkää. Seitsemän johtajaa tapasivat presidentti Obaman käskystä, ja Sotshin sijaan, nyt G7'n kesätapaaminen tapahtuu Brysselissä. Lausunnossa, G7 selitti perusteluitaan. Yllätys! Sillä on tekemistä Venäjän Krimin liittämisen kanssa.”

Tämä seuraava artikkeli toteaa selvästi että Venäjän ei koskaan olisi pitänyt olla osa G7'ää alun alkaenkaan.


Tänään, G8 miinus 1 kokoontui Haagissa ja, sen sijaan että potkaisi Venäjän suoraan ulos, yksinkertaisesti uudistui G7'ksi, siten rangaisten (heidän mielestään) Venäjää liittämästä osaa Ukrainan suvereenista valtiosta itseensä … Oikeastaan, vaikka, se oli organisaatio – ja Venäjä – palaten luonnonmukaisempaan tilaan: G8 vain meni takaisin ollakseen organisaatio joka se oli ennen vuotta 1998, kun Bill Clinton kutsui Venäjän sisään, takoen sitä minkä hän toivoi olevan lopullinen naula Kylmän Sodan arkkuun.”

Venäjä ei ole koskaan ollut kuin alkuperäiset seitsemän kapitalistista maata jotka käsittävät G7'n. Palatkaamme meidän esille ottamaamme uutisjuttuun:

Sillä koko hänen 14-vuotisen valtakautensa aikana, Vladimir Putin on halunnut saada kaikkea. Olla osa Länttä, mutta ei kuulua Länteen. Istua isojen poikien pöytään ja pitää itseään 'iso poika' -pelurina, mutta kyetäkseen, missä vaiheessa tahansa, jättäytymään heidän lopulta vieraiden sääntöjensä ulkopuolelle. Vaatia kulttuurillista, historiallista, taloudellista, ja geopoliittista sukulaisuussuhdetta Lännen kanssa kun samanaikaisesti tuo julki ei-läntistä ainutlaatuisuuttaan.”

Nyt, Venäjä on mennyt tiehensä, ollakseen itämielisten maiden johtaja jotka luonnostaan vastustavat länsimaisia arvoja ja Lännen diplomaattisia päämääriä. Tämä tarkoittaa sitä että koko läntisen maailman talouksia johdetaan nyt G7'n kautta.

Menkäämme nyt Kirjoituksiin nähdäksemme keskeisten maailmanvaltojen merkityksen joita johdetaan myyttisen pedon johdolla jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.

”Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua...” (Ilmestyskirja 13:1-3)

Jos sinä uskot että seitsemän profetoitua päätä tällä Pedolla on G7, niin sitten sinun pitäisi olla hyvin kiinnostunut tästä kehityksestä. G7 on nyt palannut liiketoimintaan, potkaistuaan juuri Venäjän riveistään!

Cutting Edge uskoo että tämän profeetallisen Pedon seitsemän päätä ovat osa roomalaiskatolista kirkkoa ja sen Babylonian/Rooman valtakunnan saatanismiin kuuluvia opetuksia. Mutta, siltikin, G8'n uudelleenorganisointi alkuperäiseen G7'ään on hyvin mielenkiintoista kehitystä!

Suomentajan kommentti: Ilmestyskirjan pedon seitsemän päätä luvussa 13 on juuri tämä G7 (Yhdysvallat 7. päänä saa kuolinhaavan) ja luvussa 17, jossa kerrotaan suuresta portosta, se puolestaan voi tarkoittaa seitsemää vuorta eli seitsemää kukkulaa joiden päällä Rooman kaupunki ja Vatikaani sijaitsee. Seitsemän kuningasta voivat olla Vatikaanin 7 valtionpäämiestä vuodesta 1929 alkaen jolloin Vatikaani itsenäistyi. Nykyinen paavi Franciscus on Vatikaanivaltion 8. hallitsija eli 8. pää (viimeinen hallitsija).

”Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on (=Johannes Paavali II), viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän (=Benedictus). Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas (=Franciscus), ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.” (Ilm. 17:9-11)


5 kommenttia:

  1. CIAo Olli. Liittyykö Chuck Misslerin opetus samaan asiaan? Kts. alk. 6:00.

    http://www.youtube.com/watch?v=AHPGmH0mmrU

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missler sanoo Mellerin tapaan että Antikristus tai pieni sarvi tulee Irakista tai Syyriasta (8. pää ja 11. sarvi). En ole samaa mieltä. Antikristus on valejuutalainen eikä arabi, jotta luopiojuutalaiset voisivat ottaa hänet vastaan messiaanaan (Joh. 5:43). Antikristus tulee illuministisesta Rothschildin suvusta jotka ovat kasaarijuutalaisia. Hitlerilläkin oli kasaariverta. Antikristus on länsimaalainen transhumaani yksilö Euroopan Unionin alueelta (elpynyt Rooman imperiumi). pedon 6. pää = muinainen Rooman valtakunta, joka ON Johanneksen aikana

      Ilm. 17:11 "Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole (=keisari Nero), on itse kahdeksas (=EU ja jälleensyntynyt Nero), ja on yksi noista seitsemästä (=Rooman valtakunta (6. pää) tai Yhdysvallat/Venäjä (7. pää)), ja menee kadotukseen."

      Johanneksen evankeliumi:
      5:43 Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan.

      Poista
    2. Mä lisään että nuo Pedon 7 päätä voidaan tulkita moniselitteisesti esim. eri aikakausien maailmanvaltoina (Egypti, Assyria, Babylonia, jne.) tai sitten yhden merkittävän lopunajan maailmanvallan eri osina tai hallitsijoina. Näin ollen G7'ää voidaan myös tulkita jonkinlaiseksi maailmanvallaksi, jolla on nyt taloudellinen valta maailmassa. Vatikaanilla on puolestaan uskonnollista valtaa.

      Poista
    3. Kiitos Olli. Jumalan siunausta.

      Mikä maanpäällinen organisaatio tulee hallitsemaan NWO:ta? Tuleeko NWO kattamaan koko maapallon? Tuleeko NWO antamaan kenkää portolle? Edustaako Kirkkojen maailmanneuvosto porttoa? Anteeksi kun vien aikaasi, mutta hyvässä lykyssä nämä asiat kiinnostavat muitakin.

      Ilmestyskirja:
      17:1 Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: "Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä,
      17:2 hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet."
      17:3 Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
      17:4 Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia.
      17:5 Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti."

      18:1 Sen jälkeen minä näin tulevan taivaasta alas erään toisen enkelin, jolla oli suuri valta, ja maa valkeni hänen kirkkaudestaan.
      18:2 Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi.
      18:3 Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta."

      http://www.koivuniemi.com/raamattu/?tila=pikahaku&kokoluku=1&hakuehto=ilm+17%3A1

      http://www.koivuniemi.com/raamattu/?tila=pikahaku&kokoluku=1&hakuehto=ilm+18%3A1

      Poista
    4. Selasin

      http://nokialainen.blogspot.fi/2012/01/nwo-agenda-ja-kolme-maailmansotaa.html

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com