Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 2. lokakuuta 2014

Last Trumpet Newsletter -- Lokakuu 2014

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta lokakuun 2014 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIII    Issue X    October 2014

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Selviytyminen hengellisestä pandemiasta tässä nykyajassa!
(Overcoming A Spiritual Pandemic In This Modern Age!)

”Sentähden, kun meillä on näin suuri pilvi todistajia ympärillämme, pankaamme mekin pois kaikki, mikä meitä painaa, ja synti, joka niin helposti meidät kietoo, ja juoskaamme kestävinä edessämme olevassa kilvoituksessa, silmät luotuina uskon alkajaan ja täyttäjään, Jeesukseen, joka hänelle tarjona olevan ilon sijasta kärsi ristin, häpeästä välittämättä, ja istui Jumalan valtaistuimen oikealle puolelle.”

Hebrealaiskirje 12:1-2

”Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.”

Matteus 10:28

”Sillä kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman; ja tämä on se voitto, joka on maailman voittanut, meidän uskomme.”

1. Johanneksenkirje 5:4-5

”Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sitä, joka voittaa, ei toinen kuolema vahingoita.”

Ilmestyskirja 2:11


Tässä LTN:n numerossa me tutkimme aikamme tapahtumia ja lukuisia vastoinkäymisiä joita maapallon ihmiset kohtaavat näinä vaarallisina aikoina. Niille, jotka uskaltavat katsoa, siitä on tullut kiistämätön tosiasia, että me elämme hyvin levottomassa maailmassa. Uutisotsikoita hallitsevat kertomukset kuivuudesta, ruttotaudeista, sodista ja niiden sanomista, sekä Jumalan kansan ankarasta vainosta. Kun luemme tällaisista asioista, ihmisen reagoinnille on luonnollista tuntea surua tai masentuneisuutta saadessaan tietää että tämä planeetta, jota me tällä hetkellä saamme kestää, voisi olla niin suuren pahuuden ja jumalattomuuden vaivaama. Silti tiedämme, että maailmassa, jossa on tällä hetkellä kasvava pelko siitä, että saatamme kohdata globaalin pandemian joka aiheutettiin Ebola-viruksella, ollaan kärsitty tuhoisasta ja globaalista synnin hengellisestä pandemiasta, joka on kasvanut ihmiskunnan sydämissä tuhansien vuosien ajan. Onneksi tälle hengelliselle pandemialle on parannuskeino, ja se on meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesus Kristus. Hebrealaiskirjeen luvussa 12:1-2, meitä kehoitetaan, ”Sentähden, kun meillä on näin suuri pilvi todistajia ympärillämme, pankaamme mekin pois kaikki, mikä meitä painaa, ja synti, joka niin helposti meidät kietoo, ja juoskaamme kestävinä edessämme olevassa kilvoituksessa, silmät luotuina uskon alkajaan ja täyttäjään, Jeesukseen, joka hänelle tarjona olevan ilon sijasta kärsi ristin, häpeästä välittämättä, ja istui Jumalan valtaistuimen oikealle puolelle.” Aivan kuten Jeesus kärsi ristin, mekin joudumme kohtaamaan ongelmia ja vastoinkäymisiä maailmassa, mutta Vapahtajamme lupasi meille Matteuksen luvussa 24:13, ”Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.” Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle ja ollut kuuliainen evankeliumille, minä kehoitan sinua tekemään niin nyt. Näin löydät voimaa kestää ja voittaa tämän maailman, ja kuten apostoli Paavali kirjoitti Filippiläiskirjeen luvussa 4:7, ”Ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.”

Konfliktitulva langenneessa maailmassamme! (A Spate Of Conflict In Our Fallen World!)

Tässä langenneessa maailmassa jossa elämme nykyään, on tällä hetkellä konfliktitulva, joka on jättänyt monet ihmiset miettimään kuinka lähellä me olemme kolmannen maailmansodan puhkeamista. Itseasiassa, paavi Franciscus on esittänyt viime päivinä että konfliktit, joita me näemme tänä päivänä, kasvavat ”pala palalta” Kolmanneksi maailmansodaksi. (1) Lisäksi Puolan presidentti Bronislaw Komorowski on tehnyt väitteen, että Venäjän nykyinen ideologia muistuttaa silmiinpistävästi Natsi-Saksan vastaavaa. ”Olemme todistamassa nationalistisen ideologian jälleensyntymistä joka rikkoo ihmisoikeuksia ja kansainvälistä oikeutta humanitaaristen iskulauseiden varjolla koskien vähemmistöjen suojelua”, Komorowski julisti puheessaan. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Ymmärrämme tämän liiankin hyvin 1930-luvulta.” (2) Toisessa uutisotsikossa, joka edelleen lietsoi pelkoja siitä että Venäjä saattaa pian hyökätä muillekin alueille Ukrainan lisäksi, raportoitiin että Venäjän presidentti Vladimir Putin oli sanonut Ukrainan presidentille, Petro Poroshenkolle, että Venäjän asevoimat voisivat hyökätä pääkaupunkeihin viidessä lähimaassa kahden päivän määräajassa jos Putin niin haluaisi. ”Jos haluaisin, Venäjän joukot eivät ainoastaan olisi Kiovassa [Ukraina] kahdessa päivässä, vaan Riiassa [Latvia], Vilnassa [Liettua], Tallinnassa [Viro], Varsovassa [Puola], tai Bukarestissa [Romania] myöskin”, Putin sanoi väitetysti. (3) Poroshenko varoitti sitten, ”Jos heitä ei pysäytetä nyt, he tulevat ylittämään Euroopan rajat ja levittäytyvät koko maapallolle.” (4)

Koska Venäjän hallitus jatkaa itsensä puolustamista, monet poliitikot ja uutismedialähteet ovat pyrkineet jättämään vaikutelman Amerikan kansalle että Kylmä Sota on palannut. Tähän sisältyy Senaatin tiedustelukomitean puheenjohtaja Dianne Feinstein joka vahvisti CNN:n toimittajalle heinäkuussa 2014, että hän uskoo Yhdysvaltojen ja Venäjän välisten suhteiden kohonneen ”Kylmän Sodan tasoille”. (5) Kansanedustaja Michael McCaul, republikaani Teksasista, ilmaisi myöskin huoltaan koskien sitä mitä on tapahtumassa Venäjällä. ”Mr. Putin on palaamassa Kylmän Sodan mentaliteettiin. Kun olin siellä, pystyin näkemään sen kansallismielisen ylpeyden, eräänlaisen elpymisen saada takaisin vanhojen päivien kunnia neuvostoimperiumina”, senaattori McCaul totesi. (6)

Lyöden uhmakasta sointua, Vladimir Putin on jälleen toistanut määrätietoisuuttaan modernisoida Venäjän armeija sofistikoiduilla uusilla muodoilla koskien sekä perinteistä aseistusta että ydinaseita. ”Olemme varoittaneet monta kertaa, että meidän olisi ryhdyttävä vastaaviin vastatoimenpiteisiin varmistaaksemme turvallisuutemme”, Putin ilmoitti. (7) Lisäksi ilmoitettiin 10. syyskuuta 2014, että Venäjän armeija oli suorittanut onnistuneesti koelaukaisun heidän Bulava-nimisellä mannertenvälisellä ydinohjuksella ensimmäistä kertaa. He paljastivat suunnitelmia tehdä koelaukaisuja uudelleen lokakuussa ja marraskuussa 2014. Raportit osoittavat että Bulava-ohjus pystyy kulkemaan viisi tuhatta mailia ja voi kantaa mukanaan 6-10 ydinkärkeä. (8)

Samaan aikaan terroristiryhmä, joka kutsuu itseään Islamilaiseksi Valtioksi, on edelleen tehnyt tuhojaan suuressa osassa Syyriaa ja Irakia. Viime kuukausina, tämä ryhmä on päässyt otsikoihin sen kansanmurhasta kristittyjä kohtaan Irakissa, ja sen julmista ja groteskeista rangaistuksista, joita he langettavat vihollisilleen. Erityisesti Islamilaisen Valtion toimijat, joka toisinaan tunnetaan lyhenteillä ISIS tai ISIL, ovat osoittaneet mieltymystään teloittaa toimittajia ja avustustyöntekijöitä barbaarisella mestausmenetelmällä. Tähän mennessä ainakin kolme henkilöä on tiettävästi teloitettu käyttämällä tätä menetelmää, käsittäen amerikkalaisen toimittajan James Foley'n elokuun 19. päivänä 2014, amerikkalaisen toimittajan Steven Sotloff'in syyskuun 2. päivänä 2014, (9) ja brittiläisen avustustyöntekijän David Haines'in syyskuun 13. päivänä 2014. (10)

Kymmenentenä syyskuuta 2014 Yhdysvaltain presidentti Barack Obama piti puheen amerikkalaisille jossa hän esitteli suunnitelmia siitä, miten hän aikoo voittaa ISIL'in. Puheessaan, Obama oli nopea tekemään eroa järjestön, joka tunnetaan Islamilaisena Valtiona, ja islamilaisiin uskomuksiin pitäytyvän suuren kansan välillä. ”Nyt tehkäämme kaksi asiaa selväksi: ISIL ei ole 'islamilainen'. Mikään uskonto ei suvaitse viattomien tappamista, ja valtaosa ISIL'in uhreista on ollut muslimeja. Ja ISIL ei varmastikaan ole valtio. Se oli aiemmin Al-Qaidan kumppani Irakissa, ja on hyötynyt kansanosien kiistoista sekä Syyrian sodasta saadakseen alueita molemmin puolin Irakin ja Syyrian välistä rajaa”, Obama julisti. (11) Obama lähti myöhemmin hahmottelemaan hänen aikomuksiaan tehdä ilmaiskuja sekä Irakissa että Syyriassa. ”Aluksi, me suoritamme systemaattisen kampanjan ilmaiskuja näitä terroristeja vastaan. Toimiessamme Irakin hallituksen kanssa, me laajennamme ponnistelujamme oman kansamme suojelemisen ja humanitaaristen tehtävien ylitse, niin että me iskemme ISIL-kohteisiin kun Irakin joukot käyvät hyökkäykseen. Lisäksi olen tehnyt selväksi, että me jahtaamme terroristeja, jotka uhkaavat maatamme, missä tahansa he ovatkin. Tämä tarkoittaa sitä, etten epäröi ryhtyä toimiin ISIL'iä vastaan Syyriassa, samoin kuin Irakissa. Tämä on presidenttiyteni keskeinen periaate: jos uhkaat Amerikkaa, et löydä mitään turvasatamaa.” (12) Toisin sanoen, presidentti Obama aikoo vedota Irakin hallitukseen, joka näki sotilaittensa vapaaehtoisesti laskevan aseensa kun Islamilaisen Valtion jäsenet ensiksi hyökkäsivät heidän kaupunkeihinsa. Vieläkin ongelmallisempi on Obaman aikomus aseistaa ”maltillisia” kapinallisia Syyriassa, jotka ovat taistelleet Syyrian presidentin Bashar al-Assadin hallintoa vastaan. On mielenkiintoista huomata, että tämä on jotain, jota Obama halusi tehdä viime vuonna, mutta ei voinut tehdä niin sen jälkeen kun oli tullut torjutuksi Kongressissa. Kuitenkin, nyt kun ISIL'istä on tullut osa tarinaa, hänellä on tekosyy tehdä mitä hän halusi koko ajan. On myös tärkeää muistaa, että monet näistä niin sanotuista ”maltillisista” kapinallisista Syyriassa oikeastaan omaavat äärinäkemyksiä itsekin, ja joidenkin heistä tiedetään toimineen yhteistuumin Islamilaisen Valtion kanssa! Itseasiassa, Vapaan Syyrian armeijan, tai FSA'n, järjestö, jota Obama pitää maltillisena ja aikoo aseistaa, komentaja on myöntänyt että he joskus toimivat ISIL'in kanssa. ”Olemme yhteistyössä Islamilaisen Valtion ja Al-Nusran rintaman kanssa hyökkäämällä Syyrian armeijan kokoontumispaikkoihin... Qalamoun'issa”, myönsi komentaja Bassel Idriss Vapaan Syyrian armeijasta. (13) Nusran rintama, sattumoisin, on Al-Qaidan haaraosasto, joka toimii Syyriassa ja Libanonissa. Toinen komentaja Vapaasta Syyrian armeijasta myöskin myönsi nämä liittoumat. ”Olemme tulleet pisteeseen, jossa meidän on tehtävä yhteistyötä kenen kanssa tahansa epäoikeudenmukaisuutta ja vääryyttä vastaan. Totta puhuen, Nusran rintama on suurin voima joka on läsnä juuri nyt Qalamoun'issa ja me FSA'na tekisimme yhteistyötä missä operaatiossa tahansa, jonka he käynnistävät, kunhan se sopii arvoihimme”, sanoi komentaja Abu Khaled. (14)

Syyskuun 23. päivänä 2014, ilmoitettiin että ensimmäiset ilmaiskut Islamilaista Valtiota vastaan Syyriassa olivat tapahtuneet. CNN:n raportin mukaan, ne olivat liittouman pommituksia joihin osallistuivat Bahrain, Saudi-Arabia, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Jordania, ja Qatar toimien Yhdysvaltojen kanssa. (15) Puhuessaan ilmaiskuista, Obama oli sanonut, ”Tämän koalition vahvuus tekee selväksi maailmalle, ettei tämä ole yksistään Amerikan taistelu.” (16) Tällä kehityksellä on mahdollista rasittaa Amerikan ja Venäjän suhteita jopa lisää koska Venäjän viranomaiset olivat aikaisemmin varoittaneet että Yhdysvaltojen täytyy pysyä poissa Syyriasta. ”Yhdysvaltain presidentti on puhunut suoraan iskujen mahdollisuudesta USA:n asevoimien toimesta ISIL'iä (IS) vastaan Syyriassa sijaitseviin kohteisiin ilman laillisen hallituksen suostumusta. Tämä askel, ilman YK:n turvallisuusneuvoston päätöstä, olisi aggressiotoimi, räikeä kansainvälisen lain rikkomus”, julisti Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Alexander Lukashevich. (17) Hämmästyttävää kyllä, raportin mukaan, jonka New York Times julkaisi syyskuun 20:ntena 2014, Irakin kansalaiset ovat erittäin epäluuloisia Yhdysvaltojen suhteen ja monet irakilaiset uskovat että Islamilaisen Valtion on tosiasiallisesti luonut Yhdysvaltain hallinnon virasto nimeltään Central Intelligence Agency, tai CIA. (18)

Voivatko tapahtumat joita näemme kehittymässä Venäjällä, Ukrainassa, Irakissa, Syyriassa ja muilla maailman alueilla lopulta johtaa 3. maailmansotaan? Vain Jumala tietää varmasti. Voimme kuitenkin olla varmoja, että nämä tapahtumat ovat osoitus siitä, missä olemme aikajanalla, ja että olemme lähempänä meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen paluuta päivä päivältä. Sillä kuten meille kerrotaan Roomalaiskirjeen luvussa 13:11, ”Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme.”

Paheneva Ebola-kriisi! (A Worsening Ebola Crisis!)

Viime kuun Last Trumpetin numerossa, toimitin perusteellisen selostuksen nykyisestä Ebolan puhkeamisesta joka on vaivannut läntistä Afrikkaa kuukausien ajan. Samalla kun todella haluaisin että minulla olisi hyviä uutisia kerrottaviksi koskien tätä terveyskriisiä, viimeaikaiset uutisotsikot osoittavat että ongelma on nopeasti kasvamassa huonompaan suuntaan. Puhuessaan kuulemistilaisuudessa jonka järjesti Senaatin terveys-, koulutus-, työ- ja eläkekomitea syyskuun puolivälissä 2014, Beth Bell'iä, Yhdysvaltojen tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen, tai CDC'n, johtajaa siteerattiin sanomasta, ”Jos emme toimi nyt pysäyttääksemme Ebolan, voisimme olla tekemisissä sen kanssa tulevina vuosina. Paras tapa suojata USA on pysäyttää puhkeaminen Länsi-Afrikassa.” (19) Tri. Kent Brantly, mies, joka tuli tunnetuksi saadessaan Ebola-tartunnan työskennellessään Liberiassa ja parantui kun häntä hoidettiin Atlantassa, Georgian osavaltiossa, varoitti myös että ongelma on pahentumassa. ”Siitä ajasta jolloin sairastuin, vain kaksi kuukautta sitten, kuolonuhrien lukumäärä on kolminkertaistunut. Yhdeksässä kuukaudessa tällä menolla, tulemme näkemään satoja tuhansia, ei vain sairastumistapauksia, vaan kuolemia.” (20) Samaan aikaan CDC on julkaissut uusia ennusteita jotka ovat varsin kohtalokkaita liioittelematta. Nämä ennusteet esittävät, että pahimmassa tapauksessa, Ebolaan sairastuneita ihmisiä olisi 21,000 syyskuun 30. päivään 2014 mennessä, ja 1,4 miljoonaa ihmistä olisi sairastunut tammikuun 20. päivään 2014 mennessä. He myöskin uskovat että Ebola-tartuntatapauksia Afrikassa on suuresti aliraportoitu ja ovat noin 2,5 kertaa pahempia kuin mitä on tilastoitu. (21) Edelleen pahentaaksemme ongelmaa, varastot ovat ehtyneet kokeilulääkkeestä nimeltä Zmapp, joka on osoittanut jonkin verran menestystä hoidettaessa Ebolaa. Mapp Biopharmaceutical, yritys, joka valmistaa lääkettä, väittää sen ohella että he ovat täysin kuluttaneet loppuun varastonsa, että se vie kuukausia luoda uusi tuotantoerä. (22)

Syyskuun 16:ntena 2014, Yhdysvaltain presidentti Barack Obama julisti toimintasuunnitelman pysäyttämään Ebolan leviäminen. (23) Ilmoituksessaan Obama julisti seuraavaa: ”Tämä on kova totuus. Länsi-Afrikassa, Ebola on nyt sen tyyppinen epidemia jota emme ole ennen nähneet. Se on karkaamassa käsistä. Se vain pahenee. Se leviää nopeammin ja eksponentiaalisesti. Tänään tuhannet ihmiset Länsi-Afrikassa ovat tartunnan saaneita. Määrä voi nopeasti kasvaa kymmeniin tuhansiin. Ja jos puhkeamista ei pysäytetä nyt, voisimme katsella satoja tuhansia sairastuneita ihmisiä jolla on syvällisiä poliittisia ja taloudellisia sekä turvallisuuteen liittyviä vaikutuksia meille kaikille.” (24) Yrityksessä taistella Ebolaa vastaan, Obama ilmoitti että kolme tuhatta amerikkalaista sotilasta sijoitettaisiin Länsi-Afrikkaan. Lisäksi ilmoitettiin että komentokeskus perustettaisiin Liberian pääkaupunkiin, Monroviaan. (25)

Ilmeisesti on olemassa huoli, että Ebola-virus voi levitä Yhdysvaltoihin. Lausunnossa joka annettiin 19. syyskuuta 2014, the CDC neuvoi kaikkia lentoyhtiöitä käsittelemään kaikkia kehon nesteitä tarttuvina, jopa kotimaan lennoilla. Tiedotteessa joka lähetettiin lentoyhtiöille, the CDC toteaa, ”Yhdysvaltain liikenneministeriön säännös sallii lentoyhtiöiden evätä sellaisten matkustajien pääsy koneeseen joilla on vakavia tarttuvia tauteja, jotka voisivat levitä lennon aikana, mukaan lukien matkustajat, joilla on mahdollisia Ebolan oireita. Tämä sääntö koskee kaikkia yhdysvaltalaisten lentoyhtiöiden lentoja, ja suoria lentoja (ei koneen vaihtoa) Yhdysvaltoihin tai Yhdysvalloista poispäin ulkomaisten lentoyhtiöiden kautta.” Tiedote jatkaa myöhemmin sanoen, ”Matkustamohenkilökunnan tulee noudattaa rutiininomaisia infektioiden torjuntaan liittyviä varotoimenpiteitä lentokoneessa oleville sairaille matkustajille. Jos lennon aikaista puhdistusta tarvitaan, matkustamohenkilökunnan tulee noudattaa rutiinimaisia lentoyhtiön menettelyjä käyttämällä henkilökohtaisia suojavarusteita joita on saatavilla yleispätevässä varotoimenpidepakkauksessa (Universal Precautions Kit). Jos matkustajalla vahvistetaan olleen tarttuva Ebola lennolla, CDC tekee tutkimuksen riskien arvioimiseksi ja informoi matkustajia ja miehistöä mahdollisesta altistumisesta.” Lopuksi tiedote julistaa, ”Käsittele kaikkia kehon nesteitä, niin kuin ne olisivat tarttuvia.” (26) On myös käynyt ilmi, että Yhdysvaltain sosiaali- ja terveysministeriö, tai HHS, teki kyselyn viranomaisille Oklahoman osavaltiossa arvioidakseen osavaltion kykyä hoitaa potilaita joihin Ebola on tarttunut. ”Tämä voi olla vain rutiinitutkimus, mutta se iskee minut uteliaaksi ajatellen viimeaikaisten Ebola-tapausten puhkeamista Länsi-Afrikassa. Tässä vaiheessa ei ole syytä hätääntyä, mutta olisi hyödyllistä saada joitakin tarkkoja tietoja meidän osavaltion ja liittovaltion terveysjärjestöiltä jotta tiedämme kuinka vakava uhka voi olla”, sanoi Oklahoman osavaltion kansanedustaja Mike Ritze. (27)

On noussut myöskin esiin huolia, että Ebola-kanta, joka aiheuttaa tuhoa Afrikassa, voi olla ilmassa leijuva. Vaikka yleisesti uskotaan että Ebola tarttuu vain kosketuksissa olleiden kehon nesteiden kautta niiltä, jotka ovat saaneet tartunnan, tuore raportti, jonka julkaisi Tartuntatautien tutkimuksen ja menettelytapojen keskus (Center for Infectious Disease Research and Policy) Minnesotan yliopistossa, tai CIDRAP, viittaa siihen että on mahdollista, että Ebola leviää ilman kautta. ”Oltuamme aluksi epäileväisiä siinä että Ebola-virus voisi olla ilmassa leviävä tartuntatauti, olemme nyt vakuuttuneita katsauksella kokeellisesta ja epidemiologisesta datasta, että tämä saattaa olla tärkeä ominaisuus taudin leviämiselle, erityisesti terveydenhuollon toimintayksiköissä”, raportti toteaa. Raportin kirjoittajat ehdottavat että terveydenhuollon työntekijöiden on käytettävä hengityssuojaimia ja suojavarusteita kun Ebolaa hoidetaan, eikä vain kasvomaskeja. (28)

Samaan aikaan täällä Yhdysvalloissa, amerikkalaiset kamppailevat toisen tarttuvan taudin kanssa joka tunnetaan nimellä enterovirus D68. Tämä virus, joka on yleensä melko harvinainen, on levinnyt kolmeenkymmeneen Amerikan osavaltioon lähtien elokuusta 2014. (29) Infektion oireet voivat vaihdella vaikeusasteeltaan ja viruksen tiedetään yleensä tartuttavan lapsia. Se on erityisen vaarallinen, koska se aiheuttaa usein vakavia hengitysvaikeuksia. ”Muistan lapsena kun kultakalani hyppäsi ulos kulhosta. Semmoiselta hän näytti minusta – kuin kultakala haukkomassa henkeä, sanoi pojan, johon virus oli tarttunut, isä. (30) Huomautettakoon tässä, että Barack Obama antoi toimeenpanomääräyksen (executive order) heinäkuun 31. päivänä 2014, joka päivittää luetteloa karanteenin alaisista tartuntataudeista. Uusi lisäys luetteloon on, ”Vakavat äkilliset hengitysteiden oireyhtymät, jotka ovat sairauksia, joihin liittyy kuume sekä merkit ja oireet keuhkokuumeesta tai muusta hengitysteiden sairaudesta, pystyen leviämään ihmisestä toiseen, ja jotka joko aiheuttavat tai niillä on potentiaalia saada aikaan pandemia, tai, tarttumisellaan aiheuttavat erittäin todennäköisesti kuolleisuutta tai vakavaa sairastuneisuutta jos ne eivät ole kunnolla hallinnassa. Tämä momentti ei koske influenssaa.” (31) Perustuen kielenkäyttöön joka löydetään toimeenpanomääräyksestä, se varmasti näyttää siltä, että Amerikan hallitus on huolissaan mahdollisesta pandemiasta Yhdysvalloissa. Onko jotain jota Obama ei kerro meille?

Suomentajan kommentti: Yhdysvaltojen hallitus muuten omistaa patentin Ebola-virukseen, jolla voidaan käydä sotaa ihmiskuntaa vastaan, kuten myös Yhdysvaltain patentoimalla HIV-viruksella.

http://www.google.com/patents/CA2741523A1
http://www.patents.com/us-4647773.html

Ilmastonmuutosprotesti New Yorkissa! (A Climate Change Protest In New York City!)

Viime vuosikymmeninä, poliitikot, julkkikset, tiedemiehet, ja tiedotusvälineet ovat takoneet käsitettä ihmisten päihin että ilmastonmuutos tuhoaa planeetan. Tämän seurauksena monet ihmiset pelkäävät, mitä voisi tapahtua sen johdosta, minkä he ymmärtävät olevan lähestyvä uhka, ja sellaisina, he usein purkavat vihaa tai pelkoa. Tällainen oli asianlaita New York City'ssa syyskuun 21. päivänä 2014, kun sadat tuhannet ihmiset valtasivat kadut siellä protestoidakseen sitä mitä he pitävät toimettomuutena koskien globaalin lämpenemisen kriisiä. (32) Protestiin osallistui merkkihenkilöitä kuten Yhdysvaltain entinen varapresidentti Al Gore, Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteeri Ban Ki-Moon, sekä New York City'n pormestari Bill de Blasio. (33) Tapahtumassa, joka sai nimen ”People's Climate March (Ihmisten ilmastomarssi)”, esittäytyi lisäksi runsas osallistujamäärä sosialisteja jotka pyrkivät kukistamaan kapitalismin Yhdysvalloissa myyden samalla tuotteitaan mielenosoittajille. (Tämä on varsin ironista, koska heidän tavaroidensa myynti tehtiin kapitalistisella tavalla.) (34) Keskeiset kyltit ja julisteet tapahtumassa julistivat tällaisia viestejä kuten, ”Kapitalismi tappaa planeetan. Taistele sosialistisen tulevaisuuden puolesta”, ja ”Kapitalismi tuhoaa planeetan... tarvitsemme vallankumouksen eikä vähempää.” (35) Sosialistinen työväenpuolue oli myös valmiina jakamaan lentolehtisiä mainostaen tapahtumaa, joka lupasi selittää ”Miksi sinun pitäisi liittyä sosialisteihin ja muuttaa maailmaa.” (36) Vielä toisessa ironisessa vääntelyssä, mielenosoittajat, jotka väittävät piittaavansa suuresti ympäristöstä, jättivät jälkeensä valtavia roskavuoria New York City'ssa, kuten kasoittain kertakäyttöisiä ruoka-astioita sekä tyhjiä juomakuppeja ja -tölkkejä. (37)

http://www.nytimes.com/2014/09/22/nyregion/new-york-city-climate-change-march.html

Olen sanonut sen ennenkin ja sanon sen uudestaan, jos ilmastonmuutos on todellakin niin vakava ongelma, niin kuin sen on usein nähty olevan, se on ongelma, jota tämä maailma ei tule koskaan ratkaisemaan. Tämä on erityisen totta, koska Kiinan valtio, joka on nyt maailman johtava saastuttaja, ei tee koskaan yhteistyötä minkään suunnitelman kanssa joka vaimentaa heidän taloudellista menestystä. Se on kuitenkin erittäin tehokas tapa manipuloida massoja olemaan mukautuvaisempia. On myös muistettava, että monet tapahtumista, jotka nykyisin pannaan ilmaston lämpenemisen syyksi, kuten tuhoisa sää, kuivuus, ja nälänhätä, olisi menneinä aikoina pistetty Jumalan tuomion piikkiin. Silti yhteiskuntaa laajalti koskien tässä nykyajassa, se on täysin käsittämätöntä, että Jumala koskaan tekisi tällaista, ja niinpä he mieluummin syyttävät jokaisesta pahasta asiasta, jota esiintyy maapallolla, globaalia lämpenemistä tai ilmastonmuutosta.

Suomentajan kommentti: Ilmastonmuutokseen liittyy ilmastonmuokkaus (kemikaalivanat ja HAARP), jota on Suomessa tehty jo monta vuotta. Sillä mukamas pyritään viilentämään maapalloa. Asiasta lisätietoa löytyy oheisesta linkistä.

http://vartiopaikka.blogspot.fi/2013/02/hohoo.html

Kuivuus Kaliforniassa voi pahentua! (The Drought In California Could Get Worse!)

Tähän mennessä useimmat ihmiset ovat tietoisia siitä, että on olemassa vakava kuivuus Kaliforniassa. Tämä on ongelmallista monista syistä johtuen, ja on jättänyt monet maatilatyöntekijät Kalifornian osavaltiossa ilman työtä kun samalla rasitetaan elintarvikehuoltoa Yhdysvalloissa. Valitettavasti tämä kuivuus ei ole parantunut kesäkuukausien aikana ja voisi jopa pahentua lähitulevaisuudessa sääennusteiden mukaan. Lukien syyskuun 16. päivästä 2014, 100 prosenttia Kalifornian osavaltiosta kärsii kuivuudesta josta 95 prosenttia luokitellaan ”ankaraksi” ja 58 prosenttia kuivuudesta luokitellaan ”poikkeukselliseksi”. (38) Kansallisen sääpalvelun sääennusteet Kalifornian osavaltiolle peräänkuuluttavat keskimääräistä pienempää sademäärää ja keskimääräistä korkeampia lämpötiloja tulevina kuukausina, mikä todennäköisesti pahentaa kuivuutta alueella. (39)

Vastauksena kuivuuteen, Kalifornian osavaltiohallinto on ilmoittanut suunnitelmistaan käyttää 200 miljoonaa dollaria helpotuksena niille, jotka ovat kärsineet kuivuudesta. Tässä on lisäystä 100 miljoonaa dollaria siihen mitä on jo käytetty vuonna 2014. Kuvernööri Jerry Brown lisäksi kehotti Kalifornian kansalaisia käyttämään säästäväisesti vettään. ”On monia tapoja, joilla voimme paremmin käyttää vettä jota meillä on. Et voi valmistaa vettä”, kuvernööri Brown sanoi. (40)

http://www.huffingtonpost.com/2014/09/18/california-drought-gifs_n_5843534.html (Katso järkyttävät kuvat miten kuivuus on vaikuttanut Kaliforniassa viimeisen kolmen vuoden aikana)

Saatanallisia ilmentymiä Yhdysvalloissa! (Satanic Manifestations In The United States!)

Ei ole mikään salaisuus, että Yhdysvalloilla on edessään monia haasteita tässä nykyajassa. Valitettavasti räikeä saatanallinen läsnäolo on nyt noussut esiin tässä maassa kun saatanistit ovat tulleet äänekkäämmiksi ja ulos julkisuuteen. Kumma kyllä, saatanisteja näyttää erityisesti vetoavan Oklahoman osavaltio. Itse asiassa ilmoitettiin, että saatanallinen musta messu pidettäisiin Oklahoma City'n asukaskeskuksen musiikkisalissa (Civic Center Music Hall) syyskuun 21. päivänä 2014. Kaikki 88 lippua tapahtumaan myytiin. (41) Puhuessaan tapahtumasta, Adam Daniels saatanan kirkosta, joka tunnetaan nimellä Dakhma of Angra Mainyu, oli sanonut, ”Yksi kirkon ohjenuorista ei ole ainoastaan kouluttaa jäseniä vaan kouluttaa yleisöä, ja romuttaa Hollywood-projisoitu kuva uskomuksistamme.” Eräs tapahtuman toiminnoista oli ns. saatanallinen manaus joka oletettavasti suoritettiin vetämään Pyhä Henki pois seuraajan kehosta. (42)

https://www.youtube.com/watch?v=8YrTyApr9iE (EXCLUSIVE Footage: Satanic Black Mass Protests- Oklahoma City 9/21/2014)

https://www.youtube.com/watch?v=iqYQa_hx564 (Oklahoma black mass cover for biggest sex ritual ever!)

http://2127news.net/2014/09/oklahoma-city-black-mass-exposed-what-the-satanic-temple-doesnt-want-you-to-know/

”It is not by chance that the New York Satanists have chosen this city to hold their ritual or to put their statue…this was planned since the city was built. The masons and occultists that drew the plans for the city placed hidden symbols in specific places.”

Lopuksi, minä tiedän, että on paljon enemmän josta voitaisiin kertoa koskien tapahtumia tässä nykyajassa, ja me katamme paljon enemmän aiheita myöhemmissä Last Trumpetin numeroissa jos Herra niin tahtoo. Siihen asti kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa ottamaan sydämelleen apostoli Paavalin sanat, jotka opastavat meitä 1. Tessalonikalaiskirjeen luvussa 5:21-23, ”Mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on; karttakaa kaikenkaltaista pahaa. Mutta itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonansa, ja säilyköön koko teidän henkenne ja sielunne ja ruumiinne nuhteettomana meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen.”

Kiitokset kaikille teille jotka tuette tätä ministeriötä. Emme voisi tehdä sitä mitä me teemme ilman ystävällisyyttänne ja anteliaisuuttanne. Jos teillä on mitä tahansa esirukouspyyntöjä, suuria tai pieniä, olkaa rohkeasti tervetulleita lähettämään niitä meidän suuntaan. Me suomme aina jokaiselle esirukouspyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Toimittajan huomautus: Tämä uutiskirje kirjoitettiin ennenkuin uutiset kertoivat että Ebola-virus on saavuttanut Yhdysvallat. Seuraamme tilannetta tarkasti, ja jos Herra suo, jatkamme selostustamme Ebola-viruksesta ensi kuussa marraskuun 2014 Last Trumpetin numerossa. Meidän täytyy edelleen valvoa ja rukoilla, sillä nämä ovat hyvin vaarallisia aikoja.

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Reuters News Service, September 13, 2014, By Stefano Rellandini, Redipuglia, Italy.
02. Reuters News Service, September 10, 2014, By Bethan John, Stephen Brown, and Alison Williams, Berlin, Germany.
03. The Daily Mail, September 18, 2014, By Will Stewart, http://dailymail.co.uk.
04. Ibid.
05. National Journal, July 20, 2014, By Dustin Volz, http://nationaljournal.com.v\
06. CNN, July 30, 2014, By Shannon Travis, http://cnn.com.
07. Associated Press, September 10, 2014, By Vladimir Isachenkov, Moscow, Russia.
08. Reuters News Service, September 10, 2014, By Thomas Grove and Louise Ireland, Moscow, Russia.
09. CNN, September 9, 2014, By Pamela Brown, http://cnn.com.
10. CNN, September 14, 2014, By Greg Botelho, http://cnn.com.
11. The Weekly Standard, September 10, 2014, By Daniel Halper, http://weeklystandard.com.
12. Ibid.
13. The Daily Star Lebanon, September 8, 2014, By Elise Knutsen, http://dailystar.com.lb.
14. Ibid.
15. CNN, September 23, 2014, By Josh Levs, Holly Yan, and Jim Sciutto, http://cnn.com.
16. Ibid.
17. BBC News, September 11, 2014, By BBC News, http://bbc.com.
18. The New York Times, September 20, 2014, By David D. Kirkpatrick, http://nytimes.com.
19. USA Today, September 16, 2014, By Liz Szabo, http://usatoday.com.
20. Ibid.
21. The New York Times, September 23, 2014, By Denise Grady, http://nytimes.com.
22. Associated Press, September 22, 2014, By Associated Press, Madrid, Spain.
23. Associated Press, September 16, 2014, By Lauren Neergaard and Jim Kuhnhenn, Washington, D.C.
24. AFP News, September 16, 2014, By Stephen Collinson, Atlanta, Georgia.
25. Ibid.
26. The Washington Examiner, September 21, 2014, By Paul Bedard, http://washingtonexaminer.com.
27. KFOR News, September 16, 2014, By Dallas Franklin, Oklahoma City, Oklahoma, http://kfor.com.
28. Center for Infectious Disease Research and Policy, September 17, 2014, By Lisa M. Brosseau, ScD, and Rachael Jones, PhD, http://cidrap.umn.edu.
29. CNN, September 23, 2014, By Elizabeth Cohen, http://cnn.com.
30. Ibid.
31. Official Executive Order, July 31, 2014, By Barack Obama, http://whitehouse.gov.
32. The New York Times, September 21, 2014, By Lisa W. Foderaro, http://nytimes.com.
33. Ibid.
34. The Blaze, September 21, 2014, By Oliver Darcy, http://theblaze.com.
35. Ibid.
36. Ibid.
37. The Gateway Pundit, September 22, 2014, By Jim Hoft, http://thegatewaypundit.com.
38. U.S. Drought Monitor, September 18, 2014, By U.S. Drought Monitor, http://droughtmonitor.unl.edu.
39. CBS Local News, September 21, 2014, By CBS Local News, http://sanfrancisco.cbslocal.com.
40. Associated Press, September 23, 2014, By Fenit Nirappil, Sacremento, California.
41. The Christian Post, September 14, 2014, By Stoyan Zaimov, http://christianpost.com.
42. Ibid.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com