Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 16. lokakuuta 2014

Ruotsi tunnustaa Palestiinan valtion – Kristittyjä tapetaan ennätysvauhdilla Lähi-idässä – Yhdysvaltain korkein oikeus tasoittaa tietä samaa sukupuolta olevien avioliittojen laillistamiselle eri osavaltioissa – Uusin ”Left Behind” -elokuva ei todellakaan ole kristillinen eikä raamatullinen

Tässä viime viikon Cutting Edgen viikkokirje David Bay'lta, jonka kaikki neljä osiota ovat profeetallisesti hälyttäviä ja varoittavia kertoen ajan lyhyydestä ennen Jumalan tuomioita. Aluksi kerrotaan miten Ruotsin vastavalitun hallituksen myönteinen Palestiina-kanta voi ennakoida merkittävän Jesajan tuhoprofetian pikaista toteutumista, mikäli muu läntinen maailma seuraa Ruotsin perässä Palestiinan valtion tunnustamisessa. Seuraavaksi Lähi-idän kristitty pappi paljastaa laamittaisen kristittyjen teurastuksen Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa, lähinnä ISIS-järjestön toimesta, joka on historian toistoa. Kolmannessa osiossa todetaan uutislähdettä lainaten että Amerikka on pian Sodoman kaltaisessa tilassa kun maan korkein oikeusaste antaa osavaltioiden alituomioistuinten ratkaista itsenäisesti samaa sukupuolta olevien avioliittojen laillistamisasian. Lopuksi David kertoo näkemästään tuoreesta ”Left Behind” -elokuvasta jonka pitäisi kuvata Raamatun tempausta, mutta on kuitenkin hyvin epäraamatullinen ja epäkristillinen. Se liittyy sarjaan ei-raamatullisia Hollywood-teoksia, jotka ovat vain viihdepläjäyksiä eivätkä esitä totuutta kristillisestä uskostamme. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

----------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 8.10.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2517
I. Profetia on toteutumaisillaan, päivittäisissä uutisissa!

Ruotsi on ensimmäinen EU-valtio joka tunnustaa Palestiinan valtiona. Jesajan lukua 34:12 ollaan toteuttamassa!

UUTISKATSAUS: ”Ruotsi ensimmäinen EU-maa joka tunnustaa Palestiinan valtion”, Mail & Guardian, 3. lokakuuta 2014

YK:n yleiskokous tosiasiassa hyväksyi itsenäisen Palestiinan valtion tunnustamisen vuonna 2012 mutta Euroopan Unioni (EU) ja suurin osa EU-maista ei ole vielä antanut virallista tunnustusta.”

'Konflikti Israelin ja Palestiinan välillä voidaan ratkaista vain kahden valtion mallilla, joka neuvotellaan kansainvälisen lain mukaisesti', Ruotsin pääministeri Stefan Lofven sanoi virkaanastujaispuheessaan parlamentissa. 'Kahden valtion ratkaisu edellyttää molemminpuolista tunnustamista ja tahtoa rauhanomaiseen rinnakkaiseloon. Ruotsi siis tunnustaa Palestiinan valtion'.”

Raamattu sanoo että palestiinalaiset (Edomin ja Eesaun huone) eivät oikeastaan koskaan perusta valtiota; kaikki mitä he tekevät on sellaisen julistaminen, ja sitten, heidän johtajansa kärsivät tuhon. Kuuntele:

”He kutsuvat sen ylimyksiä julistamaan valtakunnan, mutta siellä ei tule olemaan mitään, ja kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.” [Jesaja 34:12]

"They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there, and all its princes shall be no more." [Isaiah 34:12]

Maailmantapahtumien myllynkivi on hitaasti jauhamassa eteenpäin tässä tapauksessa. Pian, muut kansakunnat liittyvät Ruotsiin tunnustaessaan Palestiinan valtion. Jossain vaiheessa, Palestiinan/Hamasin johtajat (ylimykset) ilmoittavat että Palestiinan valtio on nyt todellisuutta.

Tuo julistus panee liikkeelle Jumalan profetian Jesajan luvussa 34:12, ”... mutta ketään ei tule olemaan siellä, ja kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.”


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2557
II. Kristitty pappi Lähi-idässä suree laajalle levinnyttä kristittyjen murhaamista ISIS-ekstremistien käsissä.

Joka viides minuutti, kristitty tapetaan!

UUTISKATSAUS: Kristitty pappi kertoo YK:lle: Lopettakaa noitavaino Israelia vastaan”, Israel Today, 7. lokakuuta 2014

Vaikka Lähi-idän muslimijohtajat kokoontuivat YK:n päämajassa New Yorkissa viime kuussa kritisoidakseen Israelia, paikallinen kristitty pappi puhui toisella YK-foorumilla – ihmisoikeuskomiteassa Genevessä – selvittääkseen asian koskien vähemmistöjen vapautta juutalaisvaltiossa.”

” 'Joka viides minuutti, kristitty kuolee Lähi-idässä johtuen uskostaan', totesi isä Gabriel Naddaf pitkälti ei-myötätuntoisen yleisön edessä.”

”Mutta isä Naddaf'ia, joka oli kutsuttu puhumaan 'The Face of Israel' -järjestön taholta, ei pidätellyt mikään, julistaessaan rohkeasti että 'Israel on ainoa paikka Lähi-idässä missä kristityt ovat turvassa'.”

Kuin kansanmurhan haamu ulottuen halki Pohjois-Afrikan, Lähi-idän, ja Afrikan, islamistiradikaalien verisissä käsissä, sinun on ymmärrettävä, että olemme todistamassa nykyajan uusintaa kristittyjen massateurastuksesta yli 1,000 vuotta sitten.

Tämän teurastuksen ja kristittyjen massamuuttoliikkeen, lähtemällä pois näiltä alueilta, tulokset johtivat lähes 100%:een muslimiväestöön. Näillä ISIS-taistelijoilla on vakaa aikomus toistaa tämänkaltainen teurastus tänäpäivänä!

Nykyään kristittyjä tässä osassa maailmaa vainotaan ja tapetaan, aivan kuten kristittyjä kidutettiin ja murhattiin kommunistisessa Romaniassa. Yllä näytetty kirja, ”Willing To Die” vangitsee sisimmän olemuksen antaumuksesta jonka jokaisen kristityn täytyy saavuttaa jos he aikovat menestyksellisesti kestää kidutusta ja murhaa meidän sielunvihollisemme käsissä.

Onko sinulla tämän tason sitoutuminen Herraan Jeesukseen Kristukseen?


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2521
III. Kun USA:n korkein oikeus kieltäytyi puuttumasta homoavioliitto-kysymykseen, he tasoittivat tietä samaa sukupuolta olevien avioliittojen laillistamiselle joka puolella tätä entistä suurta kansakuntaa.

Alemmat tuomioistuimet voivat nyt ratkaista myönteisesti tässä asiassa, jonka he ovat tehneet 30 osavaltiossa.

UUTISKATSAUS: ”Miksi korkein oikeus perääntyi gay-avioliittojen kohdalla”, Politico News, 6. lokakuuta 2014

Yhdysvaltain korkein oikeus lisäsi polttoainetta maanantaina samaa sukupuolta olevien avioliittojen etenemiselle joka pyyhkäisee maata kulovalkean tavoin, vapauttaen tien tuomioistuinten päätöksille lisätä 11 osavaltiota niihin 19:sta jotka jo sallivat käytännön. Antamalla aseman alempien oikeusistuinten päätöksille viidessä tapauksessa kumota osavaltion kiellot samaa sukupuolta oleville avioliitoille, tuomarit selvästi edesauttoivat sitä mitä kannattajat kutsuvat avioliittojen tasa-arvoksi.”

Hyvin pian kaikki osavaltiot laillistavat samaa sukupuolta olevat avioliitot, liikuttaen siten Amerikan samantyyppiseen syntiin jonka vuoksi Jumala tuhosi Sodoman. Itseasiassa, profetia selittää miten Amerikan fyysinen tuomio toteutuu.

”Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi … Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa....”

”Sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on Herra Jumala, joka on hänet tuominnut.” (Ilm. 18:2,5,8)

Levitä sanaa pelastumattomille läheisillesi, perheenjäsenille ja työkumppaneille, varoittamalla heitä kaikkia siitä että Jumalan lopullinen tuomio on käsillä.
 

http://www.cuttingedge.org/news/n1886.cfm
IV. Katsoin uuden ”Left Behind” -elokuvan eilisiltana, ja se oli läpikotaisin tympäännyttävä.

Ei mitään pelastuskaavaa tarjottu Chloe Steele'lle hänen (her) ”saarnamiehensä” taholta ja nimeä, Jeesus Kristus, ei koskaan mainittu.

UUTISKATSAUS: ”Left Behind -tiivistelmä”, Fandango

Tim LaHaye'n ja Jerry B. Jenkins'in samannimisen bestseller-romaanin innoittamana, 'Left Behind' havaitsee kaupallisen lentoyhtiön lentäjän, Ray Steele'n (Nicholas Cage), kamppailevan pitääkseen matkustajansa rauhallisina ja hänen koneensa pystyssä sen jälkeen kun Raamatun Tempaus (Biblical Rapture) iskee kesken lennon. Samaan aikaan, GWN-televisiokanavan toimittaja Cameron ”Buck” Williams'ista (Chad Michael Murray) tulee Ray'n vastahakoinen lentäjätoveri, ja Ray'n kauhistunut tytär Chloe (Cassi Thompson) kohtaa rohkeasti suurkaupungin katujen kaaoksen etsiessään veljeään ja äitiään.”

Ei kenenkään aidon kristityn pitäisi edes vaivautua katsomaan tätä elokuvaa. Miksi? Koska se ei todellakaan ole kristillinen ja ei varmastikaan raamatullinen. Tässä ongelmia joita minulla oli elokuvan suhteen.

1) Nimeä Jeesus Kristus ei mainita kertaakaan, ei ollenkaan.

2) Pelastuskaavaa ei annettu edes sen jälkeen kun Chloe Steele, lentäjä Ray Steele'n tytär, on vastakkain hänen äitinsä seurakuntapastorin kanssa koskien sitä miksi hän oli ”jäänyt”! Hän kysyi pastorilta, ”Mitä minä teen nyt?”

Tässä vaiheessa tämän elokuvan kirjoittajilla oli oiva tilaisuus esitellä evankeliumin sanomaa; sillä kuitenkin, henkilö temmataan vain jos on käynyt aidosti läpi pelastuskaavan, joka sisältää:
* Käsityksen omasta syntisyydestä;

* Heidän kyvyttömyytensä pelastaa itsensä;

* Heidän tunnustuksensa että Jeesus on Vapahtaja jonka veriuhri maksoi heidän syntinsä;

* Heidän surunsa ilmaisemisen synneistään ja katumisen omista synneistään;

* Rukoilemisen, että Jeesus antaa heille anteeksi heidän syntinsä ja riemuitsemisen ollessaan hyväksyttyjä ikuiseen elämään Taivaassa 
Tämä kaava ei ole vaikea, ja on helppo ymmärtää. Silti Hollywood pilasi tämän kohtauksen ja koko elokuvan, joka ei tarkasti kuvaa Raamatun näkemystä seurakunnan tempauksesta. Elokuvan alussa, ihmiset, jotka myöhemmin temmattiin, esiteltiin ”pöpitapauksina” ja ”hulluina”.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2632
Hollywood on nyt valmentanut meitä seurakunnan tempaukseen ja muihin näkökohtiin kristillisestä uskosta, useissa ei-raamatullisissa pitopaikoissa:

* Left Behind -elokuvat 1 ja 2


* TV-sarja, ”Leftovers (Tähteet)”

* TV-elokuva, ”Heaven Is For Real (Taivas on todellinen)”. Tämä elokuva järkytti meitä niin paljon että me annoimme Tri. Gary Frazier'lle tehtäväksi luoda raamatullinen vastine, otsikolla,Hell Is For Real (Helvetti on todellinen)”. Katsos, ”Heaven Is For Real” ei esittele Jumalan vaatimuksia ihmiselle päästä Taivaaseen, antaen siis vahvasti ymmärtää että, lopussa, kaikki menevät Taivaaseen.

”Heaven Is For Real” pyyhkii näin Helvetin koko olemassaolon katsojien mielestä. Tri. Frazier esittelee myötätuntoisesti Raamatun opetuksen Helvetistä, jättämättä pois mitään ”negatiivisia” yksityiskohtia. Hän esittelee pelastuskaavan lopussa, tehden näin tästä DVD'stä aidon sieluja-voittavan dokumenttielokuvan.

* ”Noah” – Todella kammottava. Ei millään tavalla raamatullinen. 'Nooa' jopa päättelee että Jumala haluaa hänen surmaavan koko hänen perheensä!

* ”God's Not Dead (Jumala ei ole kuollut)” – En ole nähnyt tätä elokuvaa, mutta on läheisiä ystäviä, jotka ovat sanoneet, että se on raamatullinen ja sydäntä lämmittävä.

* Tulossa oleva elokuva ”Exodus: Gods and Kings”

Loppujen lopuksi ”Left Behind” on taas kerran vain yksi elokuva lento-onnettomuudesta, maailmanlaajuisesta mullistuksesta ja fyysisestä katastrofista, ja päähenkilöistä, jotka käyvät lähellä kuolemaa. Mielestäni elokuva ”2012” on paljon parempi katastrofileffa.

Älä tuhlaa rahojasi tähän elokuvaan. Älä anna Hollywoodille yhtään kristittyjen rahaa. Pysäytä Hollywood-paronien palkitseminen voitoilla jotka tulevat elokuvista ja TV-ohjelmista, jotka EIVÄT esitä meidän kristillisen uskomme totuutta!

5 kommenttia:

  1. Artikkeli sekoittaa Juutalaisuuden ja Kristinuskon!

    VastaaPoista
  2. Jeesus sanoi Juutalaisista " Te olette isästä Perkeleestä"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Koko langennut maailma on isästä perkeleestä. Raamattu on rehellinen. Jumala ei ole hemmotellut valittuaan. Päin vastoin. Juutalaisetkin toivovat, että Jumala olisi valinnut omakseen jonkun toisen kansan. Ymmärrän heitä vallan mainiosti. Ymmärrätkö sinä? Haluaisitko ymmärtää? Oli miten, langennut maailma vihaa Jumalan silmäterää. Langennut maailma tarvitsee kutsun. Jumala saattaa kutsua jopa kolme kertaa. Rauhallista joulua kaikille:)

      http://www.andreas.fi/uskoonTulo.htm

      Poista
  3. Jumala sanoi jo Aabrahamille:

    "Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä." (1.Moos.12:3)
    Lauseen loppu viittaa Messiaaseen, joka nousisisi hänen jälkeläisistään. Aabrahamin vaimonsa orjattaren kanssa saama lapsi Ismael (josta arabit polveutuvat) ei voi tulla kysymykseen, koska Jumala sanoo Aabrahamille "sillä ainoastaan Iisakista sinä saat nimellesi jälkeläiset" (1.Moos.21:12)

    -Markku

    VastaaPoista
  4. Jumala sanoo Jaakobille (=Israelille):

    "Minä olen Herra, sinun Isäsi Aabrahamin Jumala ja Iisakin Jumala. Tämän maan, jonka päällä sinä makaat, minä annan sinulle ja sinun jälkeläisillesi.
    Ja sinun jälkeläistesi paljous on oleva kuin maan tomu, ja sinä leviät länteen ja itään, pohjoiseen ja etelään, ja sinussa ja sinun siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä.
    Ja katso, minä olen sinun kanssasi ja varjelen sinua, missä ikinä kuljet, ja saatan sinut takaisin tähän maahan; sillä minä en jätä sinua, ennenkuin olen toteuttanut sen, minkä minä olen sinulle puhunut." (1.Moos.28:13-15)
    Tämä lupaus kuuluu siis Israelin 12 pojalle ja heidän jälkeläisilleen, joista juutalaiset ovat 2/12 osa (Juuda, Benjamin).
    Nämä sinun siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä, ja monet muut Jumalan profetiat Messiaasta täyttyivät kun Juudan heimosta syntyi Jumalan voideltu, Yeshua Ha'Mashiach (Jeesus Kristus)

    -Markku

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com