Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Demoninen petos Valkoisesta Talosta koskien ISIS-terroristien toimia ja niiden alkusyytä

Valkoinen Talo ei tunnusta sitä, että islamilaiset ääriliikkeet vainoavat ja mestaavat nimenomaan kristittyjä. Näin oli asianlaita äskettäisessä tapauksessa, jossa 21 egyptiläistä koptikristittyä mestattiin ISIS:in toimesta. Tästä kertoo pastori J. D. Farag kaksi viikkoa vanhassa profetiapäivityksessään, jossa hän päättelee että lisääntyvä väkivalta kristittyjä vastaan on merkki lähestyvästä 7-vuotisesta Antikristuksen ajasta ja sitä myöten entistä lähempänä olevasta seurakunnan ylösotosta taivaallisiin. Ajankohtaisen profetiapäivityksen suomensi: Samuel Korhonen

--------------------------------

Mid-East Prophecy Update – February 22nd, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 22.2.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-02-22.pdf

Pastori J.D. puhuu 21 egyptiläisen kristityn mestaamisesta Libyassa ja demonisesta petoksesta niiden osalta, jotka jatkavat valheellisella kuvauksellaan koskien tätä sanoinkuvaamatonta pahuutta.



- Nyt tämänkertaiseen päivitykseen. Haluaisin aloittaa puhumalla 21 egyptiläisen kristityn islamilaisesta mestaamisesta Libyassa.
- Viime sunnuntaina Islamilainen Valtio julkaisi videon, jossa näytettiin 21 egyptiläistä kristittyä kävelemässä kohti kuolemaansa Tripolin rannoilla.
- Jos ”Tripolin rannat” kuulostaa sinusta tutulta, niin se johtuu USA:n merivoimien virallisen hymnin sanoista.
- Kuinka olkoonkin, niin kerrottiin, että viimeiset sanat, jotka nämä 21 marttyyria puhuivat, olivat heidän Herransa Jeesuksen Kristuksen sanoja.
- Eräs lähde tuli videon kautta, jonka minulle lähetti juutalainen sisar Kristuksessa, joka itseasiassa kirjoitti viime viikolla mainitsemani artikkelin.
- Voitte katsoa tämän videon sivustolla nowtheendbegins.com, jossa eräs kristitty puhuu kahdesta mestatusta veljestään.
“Puhuen livenä lähetetyssä rukous- ja ylistysohjelmassa kristillisellä SAT-7 ARABIC -kanavalla eilen, Beshir Kamel sanoi olevansa ylpeä veljistään Bishoy Estafanos Kamel (25) ja Samuel Estafanos Kamel (23), koska he olivat ”kunniamerkki kristikunnalle.” Hän sanoi: ”Rooman ajoista saakka kristittyjä on tapettu ja he ovat oppineet käsittelemään kaikkea kohtaamaansa. Se vain vahvistaa meitä uskossamme, koska Raamattu käskee meitä rakastamaan vihollisiamme ja siunaamaan niitä, jotka kiroavat meitä.”

- Ilm. 20:4 kertoo, että nämä egyptiläiset veljet Kristuksessa ja monet muut mestatut ovat Millenniumissa.
Ilm. 20:4  Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.
- Jos kysyt minulta, mikä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi olen niin varma siitä, että olemme niin lähellä tempausta, niin tämä olisi yksi.
- Ja tässä syy: se, mitä olemme todistamassa reaaliajassa aivan silmiemme edessä on vasta alkua sille, mitä tapahtuu Ahdistuksessa (Tribulation).
- Ja se todistaa siitä, kuinka lähellä me olemme 7-vuotista ahdistusta ja näin ollen, kuinka paljon lähempänä olemme ensin tapahtuvaa tempausta.
- On toinenkin syy, miksi tämä viimeinen islamilainen mestaus vakuuttaa minut siitä, kuinka lähellä olemme seurakunnan tempausta.
- Nimittäin se demoninen petos niiden osalta, jotka jatkavat kuvaustaan koskien tätä sanoinkuvaamatonta pahuutta.
- Seuraavassa valikoima lainauksia, jotka olen koonnut pelkästään menneellä viikolla Libyan islamilaisten mestausten kannoilla.
Siitä huolimatta, että uskonnolliset johtajat ja kriitikot tuomitsevat ISIS:in väitetyn 21 egyptiläisen koptikristityn mestauksen Libyassa, Valkoinen Talo ei ole maininnut uhrien uskontoa. ...Valkoisen Talon lehdistösihteeri Josh Earnest'in sunnuntaina julkaisema lausunto tuomitsi mestaukset, mutta ei viitannut panttivankeihin kristittyinä. Sensijaan Earnest nimesi heidät ”Egyptin kansalaisiksi” ja ”viattomiksi,” vaikka he olivat koptikristittyjä.

Presidentti Obama yritti kovasti torstaina painottaa jälleen kerran, ettei Länsi ole ”sodassa Islamia vastaan” kootessaan kolmepäiväisen Valkoisen Talon foorumin käsittelemään ”väkivaltaisia ääriliikkeitä” – mutta lopussa sai kritiikkiä, että itse meni äärimmäisyyteen välttäessään puhumista islamilaisten ääriainesten uhasta. ...Wall Street Journal'in kolumnissa Kerry sanoi, että ”hyvä hallinto” on tärkeä, koska ne, joilla on vakaa ja tehokas hallitus eivät ”yhtä todennäköisesti tartu rynnäkkökivääriin ja pukeudu itsemurhaliiviin, tai auta niitä, jotka sen tekevät.” Hän sanoi edelleen, että toinen vaihtoehto ”voi olla nuorten kouluttaminen, niin että he voivat saada työpaikkoja ja kuvitella tulevaisuutta, johon kuuluu arvokkuus ja itseluottamus.” Sitä seuraa ulkoministeriön tiedottaja Marie Harf samalla tavalla painottaen työpaikkojen luomisen tärkeyttä taistelussa terrorismin ”perussyitä” vastaan.

Everstiluutnantti Ralph Peters haukkui ulkoministeriötä heidän 'työpaikkoja' jihadisteille -kommenteistaan... [sanoen] ”Luuletteko, että se kaveri Kööpenhaminassa huusi 'työpaikkoja, työpaikkoja, työpaikkoja'... Ei, hän huusi Allahu Akbar.”

Franklin Graham sanoi tästä: 'Kuvittele sitä huutoa,' jos kristityt mestaisivat 21 muslimia.

Lopetan toisella lainauksella Franklin Graham'ilta: Sotaisen Islamilaisen Valtion ryhmän kasvavan julmuuden vanavedessä Franklin Graham on sanonut, että eräänä päivänä hekin kumartuvat Jeesuksen edessä. Facebook-viestissä Graham, Billy Graham'in evankelioimisyhdistyksen ja Samarialaisen Kukkaron presidentti, kirjoitti: ”ISIS:in pahuuden ei todellakaan pitäisi järkyttää meitä – se on täysin sopusoinnussa heidän lopullisen agendansa kanssa kiirehtiä viimeistä apokalypsia. Jumalan Sana kertoo meille, että eräänä päivänä on oleva viimeinen taistelu, mutta siitä seuraa Saatanan ja kaikkien hänen liittolaistensa tappio. Yksi on varmaa – eräänä päivänä jokainen polvi taipuu ja jokainen kieli tunnustaa, että Jeesus Kristus on Herra Isäjumalan kunniaksi.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com