Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 3. maaliskuuta 2015

ISIS yhdistää maailman islamia vastaan – Chicagon poliisi on suorittanut kidutusta Amerikan kansalaisille – Israelin pääministeri Netanyahun puhe USA:n kongressille vahingoittaa Amerikan ja juutalaisvaltion suhteita

Tässä alkuviikon tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert), jonka kolme osiota suomensin. Aluksi David Bay paljastaa Chicagon poliisin väärinkäytökset 9/11-iskujen jälkeen kun syntyperäisiä amerikkalaisia on kidutettu salaisessa pidätyskeskuksessa keskellä Amerikkaa. Nämä ovat ilmeisesti olleet joitakin toisinajattelijoita ja kadonneet tosta vaan. Toisessa uutiskirjeen osiossa paljastetaan Lännen maailmanlaajuinen sota islamia vastaan, kun Eliitti on luonut täydellisen kohteen, uhkan, jonka avulla voidaan maailman ihmisiä kiihottaa islam-uskontoa vastaan. Tämä keinotekoinen uhka on Islamilainen Valtio eli ISIS, joka yhdistää maailman Eliitin toivomalla tavalla. Lopuksi viimeisessä osiossa paneudutaan tämänpäiväiseen pääministeri Netanyahun puheeseen USA:n kongressissa, joka aiheuttaa harmaita hiuksia demokraattipresidentti Obamalle, mutta on tervetullut asia republikaanipoliitikoille, jotka kosiskelevat amerikanjuutalaisten ääniä syksyn välivaaleja ajatellen. Israelissa puolestaan käydään parlamenttivaalit 17. maaliskuuta 2015 ja Netanyahu toivoo tällä puheella saavuttavansa suosiota omien äänestäjien keskuudessa. Kuitenkin puheella voi olla kauaskantoiset seuraukset, sillä monet epäilevät sen vaarantavan Israelin ja USA:n väliset hyvät suhteet.

----------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, March 2, 2015


I. Chicagon poliisi on suorittanut kidutusta “Mustalla alueella (Black Site)” jo vuosia, samanlaista meininkiä kuin Guantanamo Bay'ssa.

Mutta, sitä vastoin kun Guantanamo kidutti ulkomaalaisia, ChicagoGitmo kidutti Amerikan kansalaisia!

'Kadonneet': Chicagon poliisi pitää amerikkalaisia säilössä väärinkäytöksiä täynnä olevalla 'mustalla alueella' – Perustuslailliset oikeudet evätty syntyperäisiltä Amerikan kansalaisilta!”, The Guardian, 24. helmikuuta 2015

”Salainen kuulustelulaitos paljastaa näkökohtia terrorisminvastaisesta sodasta Yhdysvalloissa … 'Se pelottaa helkutisti minua': Chicagon poliisin väärinkäytökset palauttavat mieleen 9/11-iskujen jälkeisen tunnelman...”

Vaikka Chicago on taistellut poliisin väärinkäytöksiä koskevia syytöksiä vastaan jo useiden vuosikymmenten ajan, tämä väitetty vankila ja kidutuslaitos nostaa pinnalle todellisen 9/11-jälkeisen tunnelman. Amerikan kansalaisia katoaa tähän “mustaan aukkoon”, ei niitä inhottavia arabiterroristeja, joita alettiin heittää Guantanamo Bay'n vankilaan 9/11-iskujen jälkeen.

Heti 9/11-iskujen jälkeen, me kerroimme että arabikansalaisia oltiin lakaisemassa poliisin taholta ja heittämässä Guantanamo Bay'hin ilman että heille suotiin mitään kansalaisoikeusturvaa, jota normaalisti annetaan ulkomaan kansalaisille; nämä suojaukset ovat samansuuntaisia kuin syntyperäisten Amerikan kansalaisten vastaavat.

Ja me varoitimme, että saapuisi aika, jolloin Amerikan kansalaisia sukunimeltään Jones, Smith ja Bay pidätettäisiin, heiltä evättäisiin perustuslailliset suojat, ja jopa kidutettaisiin, koska se oli Illuminatin suunnitelma. Nyt, 13 vuotta 9/11-iskujen jälkeen, me näemme että Chicagon poliisilaitos oli todellakin muuttanut Homan Square'n kuulustelulaitokseksi, joka on samanlainen kuin CIA:n “Mustat alueet” ulkomailla, joissa kidutus on rutiinia ja joissa ihmiset “menevät sisään, mutta eivät tule ulos” – todellinen Roach Motel (torakkamotelli)!

Minulla ei ole tosiasioita käsillä, mutta en olisi yllättynyt kuullessani, että valtaosa Amerikan kansalaisista, joita pidetään perustuslain vastaisesti säilössä Homan Square'lla, ovat mustia. Näin vaikka Chicagon nykyistä pormestaria – Rahm Emmanuel'ia – pidetään juutalaisena “liberaalina”, joka on muka huolissaan vähemmistöjen oikeuksista. Lisäksi, Emmanuel on myös Obama-mies, palveltuaan hänen henkilökuntapäällikkönä.

Tämä karu todellisuus edelleen todistaa meidän väitteemme, ettei ole oikeastaan mitään eroa republikaani- ja demokraattipuolueen välillä, koska molempien puolueiden johtajat ovat yhtälaisesti sitoutuneet globaaliin diktatuurijärjestelmään, joka tunnetaan nimellä “Novus Ordo Seclorum” (New World Order) Amerikan yhden dollarin setelin takapuolella!

Entinen Alabaman kuvernööri, George Wallace, oli täsmälleen oikeassa kun hän huudahti, “Ei ole penninkään vertaa eroa republikaanin ja demokraatin välillä”! Heti kun sinä ymmärrät tämän surullisen tosiasian, sinun käsityksesi päivittäisistä uutisista on ikuisesti muuttunut.


II. ISIS yhdistää maailman islamia vastaan.

Kun maailmanlaajuinen Lännen sota islamia vastaa siirtyy neljännelle vuosikymmenelle, ISIS astuu näyttämölle mitä verisimmällä ja väkivaltaisimmalla tavalla, antaen Eliitille täydellisen kohteen, joka kiihottaa yleistä vihaa kohti kohdetta, jota vastaan Eliitti halusi hyökätä alunpitäenkin – islamia.

UUTISKATSAUS: “ISIS yhdistää maailman”, The Huffington Post, 12.2.2015

”Kylmän sodan aikana, tieteiskirjailijat ja poliitikot, kuten Ronald Reagan, kuvittelivat että invaasion uhka ulkoavaruudesta voisi murtaa ideologisia esteitä ja yhtenäistää maailman. Jättimäisten ötökkäsilmäisten olentojen saapuminen, mieltymyksellä kuolemaan ja tuhoon, ohjaisi maailman johtajia asettamaan syrjään heidän pikkumaiset kilpailuasetelmansa korkeampaa planeetan pelastamistarkoitusta varten.”

New Age -kirjailija Bill Cooper menee kauemmas menneisyyteen historiassa kertoakseen meille samankaltaisesta Eliitin konseptista.

”... Salaseurat suunnittelivat jo vuonna 1917 keksivänsä keinotekoisen uhan ulkoavaruudesta saattaakseen ihmiskunnan yhteen maailmanhallituksessa, jota he kutsuvat Uudeksi Maailman Järjestykseksi.” [Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 27; Cooper on New Age -kirjailija paljastaen tämän suunnitelman kauheuden]

Lähtien Persianlahden 1. sodasta tammi-helmikuussa 1991, Illuminati on hiljaa hyökännyt islamia vastaan käyttämällä köyhdytettyä uraania sisältäviä aseita. Tavoitteena on tuhota kaikkien kolmen monoteistisen uskonnon – juutalaisuuden, kristinuskon, islamin – jäsenet. He valitsivat islamin heidän ensimmäiseksi kohteekseen yksinkertaisesti muslimien silkasta lukumäärästä johtuen (1.4 miljardia maailmanlaajuisesti).

Nyt, kolme vuosikymmentä kestäneen islamia vastaan käydyn sodan jälkeen, oli tullut aika kiihottaa voimakkaasti Lännen inhoa ja vihaa islamia kohtaan jotta tuhon viimeinen vaihe voisi tapahtua. ISIS luotiin Irakin sunniryhmistä. Kuten voit nähdä Pentagonin uudesta Lähi-idän kartasta alapuolella, niin sitä mukaa kun ISIS lopulta saa oman valtion – sunnien Irakin – heitä aluksi hyödynnetään alueellisena “keilapallona” kaatamaan alas nykyinen Lähi-idän Järjestys.

Palataan meidän alkuperäiseen artikkeliin:

”Uusin ehdokas maailman yhdistäjäksi on Islamilainen Valtio (tai ISIS) … ISIS on tehnyt nimen itselleen tappamalla lähes jokaisen … geopolitiikan tasolla ei ole ollut mitään senkaltaista kuin ISIS siitä saakka kun Tsingis Khan jätti jälkeensä kasoittain pääkalloja valloitettujen kaupunkien ulkopuolelle ja haastoi maailman liittoutumaan hänen mongolilaumaansa vastaan.”

Väkivalta, jota ISIS suorittaa, on niin kursailematonta ja niin kohtuutonta, että yhä enemmän maltillisia islamilaisia johtajia on alkanut valittaa, että ISISin rikokset heijastavat huonosti islamia kokonaisuutena.

He ovat oikeassa, mutta se on suunnitelma.

Jos hiljainen kansanmurha islamia vastaan on suoritettava, koko maailma täytyy saada vihaamaan heitä katkerasti. Se osa kansanmurhaa etenee suunnitellusti, kun kansalaiset ympäri maailman, ei-muslimit, ovat alkamassa vihata Muhammedin seuraajia voimakkaasti.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2655
III. Pääministeri Netanyahu tulee vetoamaan suoraan hänen juutalaisiin äänestäjiinsä Israelissa kun hän puhuu Yhdysvaltain kongressille tällä viikolla.

Koskaan aiemmin ei israelilainen virkamies ole pitänyt kampanjapuhetta hänen valitsijoilleen USA:n kongressin välityksellä!


”JERUSALEM – Pääministeri Benjamin Netanyahun tuleva puhe Kongressin jäsenten tapaamisessa tulee luultavasti olemaan hänen uransa tärkein puhe – ja sellainen, joka on jo vaarantanut Israelin ja Yhdysvaltojen välisiä suhteita.”

Minkä asiakysymyksen pääministeri tuo Amerikan kongressille? Valitettavasti se on sama väsynyt, ylikäytetty, ja hyödytön argumentti, että Iran, työskenneltyään muka 11 vuotta kehittääkseen hyvin vanhaa jo vuoden 1945 teknologiaa, on lähellä aikaansaada atomipommin!

”Tiistaiaamuna Netanyahu kohtaa Amerikan presidentin ja väittää, että Israelin valtiota ja maailman tulevaisuutta vaarannetaan vireillä olevalla “huonolla sopimuksella” Iranin kanssa koskien sen ydinohjelmaa.”

Tosiasiat ovat aivan erilaiset:

1) Iranista tuli ydinasevalta alkuvuonna 2002 ostettuaan ydinkärkiä Pakistanista ja ohjuksia Pohjois-Koreasta (NEWS1660).

2) Kahdentoista vuoden aikana tultuaan ydinasevallaksi, Iran on toiminut vastuullisesti, jota on pidetty “molemminpuolisesti varman tuhon” otteessa, todellisuus, joka on pidätellyt Amerikkaa, Venäjää ja jokaista muuta ydinasevaltaa Hiroshimasta lähtien vuonna 1945 (NEWS2120).

Joten, miksi Israel edelleen inttää, kun Iranin pyrkimys kehittää omaa ydinaseteknologiaa on niin taitamatonta, että he yhä työskentelevät sen eteen vuodesta toiseen?

1) Netanyahu on keskellä intensiivistä uudelleenvalintakampanjaa, jonka hän voi hävitä? Hänen tarvitsee osoittaa riippumattomuutensa vihatusta presidentti Obamasta.

2) Eliitti on päättänyt ajaa Iranin Venäjän karhun syliin, toteuttaen siten profetian Venäjän johtamasta Israel-invaasiosta Hesekielin luvuissa 38-39 (NEWS2200).

3) Iranilla uhkaaminen pitää jatkuvasti jännitystä ylhäällä kaikkialla Lähi-idässä, antaen siten molemmille osapuolille kyvyn suorittaa suunnitelmia, jotka eivät olisi mahdollisia, jos alue olisi sodassa!

Lähes 200 eläkkeellä olevaa Israelin sotilasjohtajaa ja poliittista hahmoa allekirjoittivat muistion varoittaen Israelia ja maailmaa, että pääministeri voisi käynnistää negatiivisen ketjureaktion juutalaisvaltiota vastaan kun hän pitää puheensa Yhdysvaltain kongressille.


”TEL AVIV – Tuntien kuluttua siitä kun pääministeri Benjamin Netanyahu lähti sunnuntaina Washingtoniin, ryhmä, koostuen 180 israelilaisesta kenraalista ja entisistä huipputurvallisuusviranomaisista, varoitti että tuleva puhe Kongressin jäsenten tapaamisessa koskien Iranin ydinohjelmaa tulee aiheuttamaan enemmän vahinkoa kuin hyötyä.”

Netanyahun puhe on omiaan tuottamaan seuraavat pahat vaikutukset:

1) ”Se ei vain vahingoita Israelin erityissuhdetta Yhdysvaltoihin, vaan heikentää myös armeijoiden ja turvallisuuspalvelujen siteitä...”

Presidentti Obama on jo todennäköisesti vaurioittanut “Israelin erityissuhdetta Yhdysvaltojen kanssa” olemalla hyvin muslimimielinen politiikassaan viimeiset kuusi vuotta. Tätä todellisuutta havainnollistaa Obaman virkailijalta tullut kommentti viime vuonna kun hän kutsui Netanyahua “pelkuriksi (chickenshit=kananpaska)”.

2) ”Sen sijaan että hidastaisi Iranin ydinohjelmahanketta, entiset turvallisuusviranomaiset sanoivat, että Netanyahun puhe tiistaina tuo islamilaista tasavaltaa lähemmäs ydinpommin kehittämistä.”

Tämä lausunto kuvastaa myös propagandakampanjaa jota käydään ihmisten eksyttämiseksi: Iran sai ydinkärkiä “hyllyltä” Pakistanista alkuvuonna 2002 (NEWS1660).

Koska Netanyahu puhuu Kongressille edustajainhuoneen republikaanipuhemiehen, John Boehner'in, kutsusta, voi vain olettaa, että Mr. Boehner yrittää nolata demokraattipresidentti Barack Obaman. Republikaanit ovat jo alkaneet kampanjoida välivaaleihin tämän vuoden syksynä, ja eivät voisi toivoa mitään parempaa kuin vokotella niin paljon juutalaisia äänestäjiä demokraattipuolueesta kuin mahdollista.

Mutta, tässä onkin avaintodellisuus: Kun sinä kuuntelet Netanyahun puhetta, muista, että se on vain propagandailluusio, ei totuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com