Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Sopimus Iranin ydinohjelmasta mahdollinen aprillipäivänä 2015

PÄIVITETTY 3.4.2015 (katso lopusta)

No niin, tätä vähän epäilinkin. Iran-neuvottelut jatkunevat huomispäivälle asti.

http://yle.fi/uutiset/iran-neuvottelujen_takaraja_tulee_vastaan__vaanto_voi_jatkua_yliajalle/7902349

Mutta, tämä voi hyvinkin olla Illuminatin tarkoitus. Äkkäsin just illalla, että huomenna on aprillipäivä, joka on hyvin tärkeä päivä okkultisteille. Ja aprillipäivä on petkutuksen päivä, jolloin kaikkea ei pidä uskoa. Profeetallinen valerauha on mahdollinen. Jos sopimus syntyy 1.4.2015 (ke), siinä on täten selvä okkulttinen allekirjoitus, sillä lisäksi 1+4+2+0+1+5=13!

http://www.bibliotecapleyades.net/cienciareal/cienciareal20.htm

April 1 - All Fool's Day, precisely 13 weeks since New Year's Day!

David J. Meyer kirjoitti tästä päivästä mm. toukokuun 2009 uutiskirjeessään, jonka suomensin.

http://files.kotisivukone.com/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/ltn_--_toukokuu_2009.pdf

"Matkustaessaan Englantiin huhtikuun 1. päivänä 2009 G-20 -huippukokousta varten, joka tarkoituksenmukaisesti järjestettiin aprillipäivänä (April Fools) tai kaikkien narrien päivänä (All Fools Day), Hra. Obama, tunnetaan myös Hra. Hämmennyksenä (Mr. Embarrassment), käynnisti melkoisen show’n maailmaa varten...Huhtikuun 1. päivänä, myös tunnettu aprillipäinä, G-20 -huippukokous alkoi Lontoossa, Englannissa."

Kaiken lisäksi auringonpimennyksestä 20.3.2015, jonka huippu saavutettiin aamupäivällä n. klo 10 UTC-aikaa (Suomessa n. klo 12), on nyt kulunut 11 kokonaista päivää ja rapiat. Uskon että jonkinlainen raamisopimus saavutetaan Iranin ja P5+1 maiden välillä aamuyöllä tai viimeistään aikaisin aamulla UTC-aikaa ennenkuin 12 kokonaista päivää on kulunut auringonpimennyksestä. Lisäksi noidille tärkeästä kevätpäiväntasauksesta 21.3.2015 tulee kuluneeksi 11 päivää vähän yli keskiyön Suomen aikaa 1.4.2015. Joten kaikki mennee illujen aikataulun mukaisesti. Luulen että kyse on suuresta hämäyksestä maailmaa varten ennen 3. maailmansotaa ja samalla 1 Tess. 5:3 toteutuu. Muistetaan että Iranin ydinohjelmasta on saatava aikaan raamisopimus ennen lopullista sopimusta 30. kesäkuuta 2015, jolloin yksityiskohdistakin on päästävä sopuun. Nyt sovitaan vain suurista linjoista.

Jäämme odottelemaan toteutuuko teoriani. Voin toki olla väärässäkin ajoituksen suhteen tai ylipäätään siinä tuleeko mitään sopimusta. En tiedä miten sitten käy jos minkäänlaista sopimusta ei tule.

1. Tessalonikalaiskirje 5:1-6 (väärä rauha ja sen jälkeen tuomio)

1. Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa;
2. sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.
3. Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.
4. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas;
5. sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia.
6. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit.

---------------------------

Aikaisemmin kirjoitin vieraskirjaani seuraavaa koskien tätä mahdollista sopimusta Iranin ydinohjelmasta.

Päivämäärä: 31/03/2015, 00:49:01
Nimi: Olli
Sijoitus: 52

Voisko tämä mahdollinen sopimus Iranin ydinohjelmasta olla se Raamatun profeetallinen valerauha ennen tempausta (1 Tess. 5:3)? Pian se nähdään. Neuvottelujen takaraja on tiistaina keskiyöllä.

http://yle.fi/uutiset/usa_iranin_ydinneuvotteluista_mahdollisuudet_sopimukselle_ovat_5050/7899869

-----------------

Päivämäärä: 31/03/2015, 16:33:25
Nimi: Olli
Sijoitus: 55

No tämän nyt pystyi arvaamaan..Iranin sotilasjohtajan mukaan Israelin tuhoaminen yleisesti ei kuulu neuvoteltaviin asioihin käynnissä olevissa Iranin ydinohjelmaa koskevissa neuvotteluissa Sveitsissä. Mahdollinen sopimus on siis Israelin kannalta täysin mitätön ja turha. Mutta anti-Israel Obamalle se kelpaa.

http://www.debka.com/newsupdatepopup/10942/

Iranian militia chief: Annihilating Israel non-negotiable
DEBKAfile March 31, 2015, 3:24 PM (IDT)

Commenting on Iran’s intransigence at the nuclear talks with the world powers, Gen. Mohammad Raza Nakdi, commander of the Iranian Basijj popular militia declared in Tehran Tuesday that the aspiration to wipe Israel off the map had never been negotiable. As for the Saudi attack on Yemen’s rebels, the Iranian general declared that the Sunni kingdom was doomed to end up like Saddam Hussein, the Iraqi dictator toppled and executed after the US invasion.

Suomennosta:

Kommentoidessaan Iranin myöntymättömyyttä ydinohjelmaneuvotteluissa maailmanvaltojen kanssa, kenraali Mohammad Raza Nakdi, Iranin puolisotilaallisen suosiossa olevan Basij-miliisin komentaja julisti Teheranissa tiistaina, että pyrkimys Israelin pyyhkimiseen kartalta ei ole koskaan ollut neuvoteltavissa oleva asia. Mitä tulee Saudi-Arabian hyökkäykseen Jemenin kapinallisia vastaan, iranilainen kenraali ilmoitti, että sunnien kuningaskunta on tuomittu päättymään kuten Saddam Husseinin hirmuvalta, Irakin diktaattori, joka syöstiin vallasta ja teloitettiin Yhdysvaltain invaasion jälkeen.

------------------

PÄIVITYS 3.4.2015 klo 00:30

Jonkinlainen Iran-sopimus syntyi sittenkin 2.4.2015 (to) ja se voi täyttää 1 Tess. 5:3 valerauha-profetian. Obama nimittäin mainitsi rauhan ja turvallisuuden puheessaan tänään (peace and safety).

"Peace & Safety" Iran Nuke Deal

https://www.youtube.com/watch?v=4ZaWzkh7Z8A

Obama On Iran Nuclear Deal - Full Speech

https://www.youtube.com/watch?v=5UkM9YayHWo

Mutta DEBKAfilen mukaan Iranin edustaja neuvotteluissa, ulkoministeri Mohammad Zarif, sanoi, ettei mitään sopimusta ole ja näin ei myöskään ole mitään sitoumuksia ennen kesäkuun 30. päivää. Miksi Obama siis hehkutti "kehyssopimusta" historiallisena tapahtumana kun näin ei välttämättä ole?

http://www.debka.com/article/24511/A-%E2%80%9Cpreliminary-deal%E2%80%9D-is-announced-in-Lausanne-Zarif-There-is-no-agreement-no-commitments

"Speaking after the EU official, Zarif delivered a long statement ending with the declaration: “There is no agreement; and so no commitments” before June 30.
But President Barack Obama, commenting on the event at the White House, hailed the agreement as a historic event that will change the face of the world and make it a safer place."

Uskon että Obama vain kiillottaa omaa profiiliaan.

Israel ei näe "sopimuksessa" mitään hyvää:

http://yle.fi/uutiset/lansi-euroopan_johtajat_varovaisen_iloisia_lausannen_tuloksista/7909033?ref=leiki-uup

"Israel sen sijaan ei ole nähnyt sopimuksessa mitään hyvää ja sanoo jatkavansa sen vastustamista.

Israelin strategisien asioiden ministeri Juval Steinitz sanoo, että Lausannesta hymyiltiin ymmärtämättä surkeaa todellisuutta, jossa Iran kieltäytyy kaikista myönnytyksistä ja jatkaa Israelin ja muiden Lähi-idän valtioiden uhkaamista."

Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu ottaa myöhemmin kantaa "sopimukseen" keskusteltuaan ensin puhelimitse presidentti Obaman kanssa.

---------------

PÄIVITYS 3.4.2015 klo 14:45

Kuten olettaa saattoi, pääministeri Netanyahu suhtautuu hyvin nihkeästi Iran-sopuun; pitää sitä uhkana Israelille.

http://yle.fi/uutiset/netanjahu_obamalle_iran-sopu_uhkaa_israelia/7909080

"Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu pitää Iranin ydinohjelmasta pitkällisten neuvottelujen jälkeen saavutettua sopua uhkana Israelille. Netanjahu kertoi kantansa Yhdysvaltain presidentille Barack Obamalle puhelinkeskustelun aikana.

...Netanjahun mielestä Sveitsin Lausannessa saavutettu yhteisymmärrys kuitenkin tasoittaa Iranin tietä matkalla kohti ydinaseen hankkimista."

http://www.debka.com/newsupdatepopup/10980/

Netanyahu: The deal would threaten Israel’s survival
DEBKAfile April 3, 2015, 12:48 PM (IDT)

US President Barack Obama assured Prime Minister Binyamin Netanyahu in a phone call Thursday night that “the framework represents significant progress towards a lasting, comprehensive solution that cuts off all of Iran’s pathways to a bomb.” According to the PM’s office, Netanyahu disagreed, saying: “The deal based on this framework would threaten Israel’s survival.” It would “legitimize Iran’s nuclear program, bolster Iran’s economy, and increase Iran’s aggression and terror throughout the ME and beyond.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com