Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Last Trumpet Newsletter -- Maaliskuu 2015

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta maaliskuun 2015 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIV    Issue III    March 2015

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Vilkaisu tämän maailman tulevaisuuteen!
(A Glimpse At The Future Of This World!)

”Näin on Herra sanonut: "Astukaa teille ja katsokaa ja kysykää muinaisia polkuja, kysykää, mikä on hyvä tie, ja vaeltakaa sitä, niin te löydätte levon sieluillenne". Mutta he vastasivat: "Emme vaella".”

Jeremia 6:16

”Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.' Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan.”

Jeseja 14:12-15

”Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio.”

Hebrealaiskirje 9:27

”Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin.”

2. Timoteuskirje 4:3-4


Tässä LTN:n numerossa, me tutkimme aikamme ajankohtaisia tapahtumia ja myöskin teemme vilkaisun tämän maailman tulevaisuuteen. Tietysti kristittyinä me ymmärrämme että vain Jumala tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan kaikella varmuudella. Silti, kun me mietimme nykyisiä trendejä ja kuuntelemme, mitä tutkijat ja tiedemiehet sanovat, alamme nähdä kuvan siitä, minkälainen maailma voi olla ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa, tai ainakin sen millaiselta nuo, jotka ovat mukana huippuluokan tieteellisessä ja teknologisessa tutkimuksessa, toivovat maailman näyttävän tulevaisuudessa.

Yksi muutoksista, joita olemme nähneet viime vuosina on kirjojen, videoiden, kuvien, ja musiikin muuntaminen lukuisiin digitaalisiin muotoihin. Näiden muutosten myötä, meille kerrotaan, että me yhä omistamme nämä tuotteet kun me ostamme niitä, mutta kuitenkin ne ovat olemassa vain sähköisessä muodossa meidän henkilökohtaisissa laitteissa tai kyberavaruudessa. Pohjimmiltaan se tarkoittaa sitä, että niillä, jotka käyttävät tällaisia tuotteita, on paljon vähemmän hallintaa omaisuuteensa. Itseasiassa digitaalisen omistuksen heikkoa luonnetta korostettiin heinäkuussa 2009, kun Internetin jättiläismäinen jälleenmyyjä nimeltään Amazon.com tuhosi etänä kopioita kirjoista Vuonna 1984 ja Eläinten vallankumous, jotka molemmat on kirjoittanut George Orwell, asiakkaidensa laitteilta ilman niiden suostumusta tai tietämystä jotka olivat ostaneet nuo kirjat. (1) Nämä muutokset edustavat vain jäävuoren huippua tieteen ja teknologian kehitysaskeleiden kannalta, jotka voisivat muuttaa maailmaa totaalisesti tulevaisuudessa.

Asteittainen siirtyminen kohti rahatonta yhteiskuntaa! (A Gradual Transition To A Cashless Society!)

Samalla kun massat tulevat entistä totutetuimmiksi digitaalisiin omistuksiin, on käynnistetty toimia luoda digitaalinen valuutta, joka voisi lopulta johtaa rahattomaan yhteiskuntaan. Vuosikymmeniä kestäneen valmennuksen jälkeen, siitä on tullut toinen luonto ihmisille kurkottaa kätensä heidän pankki- tai luottokortilleen käteisen sijasta, ja johtuen tästä trendistä, monet kuluttajat, erityisesti ne, jotka ovat nuoria, kuljettavat hyvin vähän tai ei ollenkaan käteistä mukanaan. Tuoreessa Citibank'in suorittamassa kyselyssä, noin 40 prosenttia vastaajista koskien millennium-sukupolvea osoitti suosivansa pankkikortteja käteisen yli pieniä ostoksia varten. (2)

Viime vuosina tekniikkaa on kehitetty, mikä sallii kuluttajien tehdä ostoksia heidän älypuhelintensa kautta, joka edelleen eliminoi käteisen tarpeen ja tekee jopa fyysisten luotto- tai pankkikorttien kantamisesta tarpeetonta. Tällaisen teknologian omaksuminen on todennäköisesti kasvamassa erittäin suuressa mittakaavassa nyt kun suunnannäyttäjänä toimiva tietokone- ja elektroniikkayhtiö Apple Inc. on julkaissut heidän uuden maksujärjestelmänsä, Apple Pay'n, joka toimii sellaisilla laitteilla kuin iPhone 6 ja Apple Watch. Tämä järjestelmä käyttää Near Field Communication (lähikenttäviestintä) -sirua, tai NFC'tä, siirtämään langattomasti maksutietoja myyjille, mikä tarkoittaa sitä että käyttäjien ei enää tarvitse pyyhkäistä korttia, tai edes suorittaa minkäänlaista maksumuotoa kassanhoitajalle. Jokainen maksu vahvistetaan sormenjälkitunnistimella käyttäjän puhelimessa tai älykellossa. Apple Pay käynnistettiin lokakuussa 2014 ja on nähnyt merkittävää kasvua. Itseasiassa, tammikuussa 2015 kerrottiin että 800,000 Bank of America'n asiakasta on lisännyt 1.1 miljoonaa korttia Apple Pay -järjestelmään. (3) Lukuisat myyjät ovat jo allekirjoittaneet hyväksyvänsä nämä digitaaliset maksutavat, kuten Macy's, Office Depot, McDonald's, Toys 'R' Us, Whole Foods, Walgreens, ja monet muut. (4) Kuinka nopeasti voisimme nähdä muutoksen rahattomaan yhteiskuntaan Yhdysvalloissa? Artikkelissa joka julkaistiin New York Times'issä, kirjoittaja kertoi lukijoilleen uskovansa, että yleisin maksumenetelmä nuorten ihmisten keskuudessa Amerikassa kymmenen vuoden kuluttua tulee olemaan sormenjälki. (5)

Maailmanlaajuisesti, Microsoftin perustaja Bill Gates on ollut ajamassa käteisvapaiden mobiilimaksuverkkojen luomista maailman köyhimpiin maihin. Hänen käsityksensä mukaan, köyhiltä mailta puuttuu tarvittava infrastruktuuri kansalaisilleen, jotta he voivat osallistua perinteiseen pankkitoimintaan. Siten hänen ratkaisunsa on, että jokaisella on matkapuhelin jolla pystytään tekemään käteisvapaita rahansiirtoja. Vuoden 2015 Gatesin Kirjeessä (Annual Gates Letter), jonka ovat julkaisseet Bill ja Melinda Gates, pari kirjoitti: ”Jo nyt kehittyvissä maissa oikeanlaisen sääntelykehyksen myötä, ihmiset säilyttävät rahaa digitaalisesti heidän puhelimissaan tehdäkseen ostoksia, ikäänkuin heillä olisi pankkikortit. Vuoteen 2030 mennessä, 2 miljardia ihmistä, joilla ei ole pankkitiliä tänään, tulevat säilyttämään rahaa ja tekemään maksuja heidän puhelintensa avulla.” (6)

Mitä nämä suuntaukset voisivat tarkoittaa tulevaisuutta silmälläpitäen? Jos jokainen maa maailmassa on omaksunut rahattoman maksujärjestelmän, se olisi erittäin helppoa yhdistää jokainen rahajärjestelmä maailmassa vain yhdeksi järjestelmäksi. Näin ollen ei ole kaukaa haettu ajatus, että jonain päivänä saattaa olla olemassa globaali rahaton yhteiskunta. Tietenkin tällainen järjestelmä olisi vailla henkilökohtaista vapautta, koska jokaista ostoa ja maksua, jota teet, seurattaisiin, ja vallanpitäjät voisivat takavarikoida kaikki varasi vain muutamalla klikkauksella tietokoneen näytöllä.

Automatisoitu kuljetusjärjestelmä! (An Automated Transportation System!)

Tulevaisuus voi myös tuoda mukanaan joitakin syvällisiä ja radikaaleja muutoksia tapoihin, jolla ihmiset käyttävät kuljetusliikennettä. Itseasiassa, teknologiayhtiö nimeltään Google on työskennellyt kehittääkseen kuskitonta autoa jo jonkin aikaa. Googlen yksi perustaja, Sergei Brin, on ilmaissut toiveen, että heidän projektinsa tulee jonain päivänä poistamaan ihmisiltä tarpeen omistaa autoja. ”Jos tarkastellaan esimerkiksi itseajavaa autoa, minä toivon että se voisi todella muuttaa kuljetusliikenteen ympäri maailmaa, ja vähentää tarvetta yksilölliselle autonomistukselle, vähentää tarvetta pysäköinnille, vähentää tieliikenteen ruuhkia ja niin edelleen. Jos tämä onnistuisi omien ansioidensa perusteella, olisimme erittäin tyytyväisiä. Se on tietysti vielä iso veto. Se sisältää useita teknisiä ja poliittisia riskejä... Niinkin paljon maa-aluetta kaupungeissamme, noin 30-50 prosenttia, on pysäköintialuetta, joka on suunnatonta tuhlausta. Myös itse tiet, jotka ovat sekä ruuhkaisia että vievät paljon tilaa, ovat vain epämiellyttäviä. Joten itseajavien autojen avulla, et todellakaan tarvitse paljon suhteessa pysäköintitilaan, koska et tarvitse yhtä autoa yhtä henkilöä kohden. Ne vain tulevat ja ottavat sinut kyytiin kun tarvitset niitä”, Brin selitti. (7) Tietysti tällainen järjestelmä jättäisi matkustajat tietokoneilla valvottujen autojen armoille, joita voitaisiin myös todennäköisesti ohjata etänä, pakottaen matkustajat ehkäpä menemään paikkoihin jonne he mieluummin olisivat menemättä. On mielenkiintoista huomata, että Apple Inc. on osoittanut kiinnostusta kuskittomien autojen kehittämiseen. Raporttien mukaan heidän hankkeeseensa, joka on koodinimeltään ”Titan”, kuuluu satoja työntekijöitä, jotka työskentelevät kovasti kehittääkseen täysin automatisoidun sähköauton, joka ei vaatisi kuljettajaa. (8)

Lääketieteen tulevaisuus! (The Future Of Medicine!)

Futuristinen teknologia muuttaa myöskin tapaa jolla sairaanhoitoa annetaan. Todellakin, kaksi sairaalaa San Francisco Bay'n alueella Kalifornian osavaltiossa Yhdysvalloissa käyttävät jo robotteja, jotka tunnetaan nimillä ”Tugs (raahaajat)”, toimittamaan ruokaa ja lääkkeitä potilaille, samalla poimien jätteitä ja pyykkiä. (9) Samaan aikaan, PinnacleHealth -terveyslaitokset Harrisburg'issa, Pennsylvanian alueella, ovat sijoittaneet kahdeksan robottia tiloihinsa jotka toisinaan näkevät potilaita kun lääkäreitä ei ole käytettävissä paikan päällä. Näitä robotteja käytetään lähettämään videokuvaa ja ääntä lääkäreille jotka eivät ole paikalla, ja voivat suorittaa tehtäviä kuten mittaamalla potilaan pupillin refleksin. Christian Caicedo'n, lääkärin PinnacleHealth -terveyslaitoksessa, mukaan tällaiset robotit ovat ”lääketieteen tulevaisuus”. (10)

Niin kummalliselta kuin se kuulostaakin, parhaillaan tehdään tutkimusta, jonka tutkijat toivovat jonakin päivävä mahdollistavan mikroskoopppiset robotit joita ihmiset nielevät. Miniluokan robotit yrittäisivät sitten parantaa eri sairauksia koko ihmiskehossa. ”Me valmistamme mikroskooppisia robotteja joita ohjaillaan ulkoisesti synnytetyillä magneettikentillä ihmiskehon käyttöön”, sanoi Brad Nelson, koneinsinööri Sveitsin liittovaltion teknologiainstituutissa (Swiss Federal Institute of Technology). (11)

Geneettinen manipulointi on myös yleistynyt tiedeyhteisössä. Esimerkiksi tutkijat Cambridgen yliopistossa Englannissa ovat sanoneet että he ovat ehkä löytäneet keinon luoda vauvoja kahdelle samaa sukupuolta olevalle vanhemmalle. Prosessi käsittää ihmisen iholta otettujen kantasolujen käyttöä joita sitten käytetään tekemään siittiöitä ja munasoluja. Mitä tulee hankkeeseen, tutkija Jacob Hanna oli sanonut, ”Minä en kannata konemaisesti suunniteltujen ihmisten luomista... mutta olen hyvin luottavainen siiheen, että se toimii, ja tulee olemaan erittäin tärkeä kaikille, jotka ovat kadottaneet hedelmällisyytensä taudin kautta. Se on jo saanut kiinnostusta gay-ryhmiltä johtuen mahdollisuudesta tehdä muna- ja siittiösoluja samaa sukupuolta olevista vanhemmista.” (12) Toisessa kehittelyssä, Britannian alahuoneen jäsenet ovat äänestäneet toimenpiteestä joka mahdollistaa geneettisen materiaalin käytön kolmesta vanhemmasta jolla voidaan luoda yksi vauva. Toisin sanoen, vauvoilla, jotka syntyvät tästä proseduurista tulee olemaan kolme vanhempaa kahden sijasta. Britannian pääministeri David Cameron ylisti päätöstä. ”Me emme leiki tällä jumalaa, me vain varmistamme, että kaksi vanhempaa jotka haluavat terveen vauvan, voivat saada sellaisen”, Cameron sanoi. (13) Parlamentin jäsen Fiona Bruce oli paljon vähemmän innostunut tästä kehityksestä. ”Tämä tulee jättämään jälkeensä sukupolvia jotka omaavat seurausvaikutukset, joita ei yksinkertaisesti voida ennustaa. Mutta yksi asia on varma, heti kun tämä muutos on tapahtunut, niinkuin joku on sanonut, kun geeni on irti pullosta, ja kun nämä menettelyt, joille pyydämme valtuutusta tänä päivänä, menevät eteenpäin, yhteiskunnalla ei tule olemaan mitään paluuta entiseen.” (14)

On varmasti monia uskomattomia asioita, joita tutkijat toivovat saavuttavansa tulevina vuosina. Osa siitä kuulostaa uskomattoman kaukaa haetulta, mutta silti he ovat päättäneet saavuttaa tavoitteensa. Heidän kunnianhimoisin päämäärä kaikista on peruuttaa ikääntymisen prosessia. Tuore Time -aikakauslehden kansilehti, joka julkaistiin helmikuussa 2015, esittelee kuvan vauvasta ja kuuluttaa, ”Tämä vauva voisi elää 142 vuoden ikäiseksi.” (15) Toinen artikkeli, jonka julkaisi The Independent helmikuun 3. päivänä 2015, esittää otsikon joka julistaa, ”Ikuinen elämä voitaisiin saavuttaa menettelyllä joka pidentää kromosomeja.” (16) Vielä yksi artikkeli, jonka julkaisi The Telegraph helmikuun 15:ntenä 2015, selostaa joitakin tapoja, joilla tiedemiehet voivat dramaattisesti laajentaa ihmisen elinkaarta. Tähän liittyy uusi kilpailu jonka pani alulle lääkäri nimeltä Joon Yun. Kilpailu, jonka nimi on Palo Alto Longevity Prize, lupaa palkita miljonalla dollarilla kenet tahansa joka pystyy onnistuneesti ”hakkeroimaan elämänkoodia”. (16) ”On aina sanottu, että on olemassa kaksi totuutta elämässä: kuolema ja verotus, mutta kuolema ei näytä niin varmalta enää”, totesi Stuart Kim, genetiikan ja kehitysbiologian professori Stanfordin yliopistossa. (17) Puhuessaan kilpailustaan, Tri. Yun oli sanonut, ”Tämä ei ole plastiikkakirurgian kaltaista missä sinä peittelet kosmeettisia säröjä, tämä on todella ihmisen tekemistä nuoremmaksi sisältä ulos.”

Samaan aikaan, Google on myöskin astunut ikääntymisen vastaisen tutkimuksen areenalle ja on muodostanut uuden tytäryhtiön nimeltä Calico tai Californian Life Company. Yhtiön tutkimuslaitos maksoi Googlelle 1.2 miljardia dollaria, ja se, mitä he tarkalleen ottaen tekevät, pidetään tiiviisti salassa. Selittäessään pyrkimystään, toimitusjohtaja Arthur Levinson antoi tällaisen lausunnon: ”Tavoitteenamme on edistyä hyvin yksinkertaisessa haasteessa: kuinka auttaa ihmistä pysymään terveempänä kauemmin.” (18) Tulevatko tiedemiehet koskaan peruuttamaan ikääntymistä ja saamaan aikaan loppua kuolemalle? On olemassa joitakin jotka ajattelevat näin. ”Sivilisaation sarastuksesta lähtien, ihmiskuntaa on orjuutettu tiedolla siitä, ettei mikään elämäntapavalinta, ei mikään lääkitys, ei mikään kohtalon oikku, voi mahdollistaa jotakuta elämään kauemmin kuin muutaman vuosikymmenen kärsimättä asteittaisesta alaspäinmenosta, joka johtaa väistämättä kuolemaan. Mutta tiedemiehet ovat jo piirtäneet tiekartan kukistaakseen biologisen ikääntymisen ja tulevat jonain päivänä näyttämään, ettei ole olemassa tällaista väistämättömyyttä. Tämä on kun, ei jos”, julisti Tri. Aubrey de Grey SENS -tutkimussäätiöstä Mountain View'issä, Kaliforniassa. (19)

Tietysti me tiedämme, että aito kristitty ei haluaisi elää tässä maailmassa ikuisesti. Meidän perimmäinen tavoitteemme on viettää ikuisuus Jumalan kanssa, ja me tiedämme, että Kirjoitukset kertovat meille Hebrealaiskirjeen luvussa 9:27, ”Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio.” Huolimatta heidän yrityksistään, tiedemiehet eivät koskaan onnistu pyrkimyksissään olla Jumalaa ovelampia. Loppujen lopuksi, uskon että syy sille, miksi tätä aktiviteettia tapahtuu, johtuu Saatanan halusta kukistaa kuolema omalla metodillaan, suunnitelma, josta hän toivoo, että se tekisi tarpeettomaksi turvautua pelastukseen meidän Herrassamme Jeesuksessa Kristuksessa. Me tiedämme, että paholainen on pitkään pyrkinyt olemaan yhtä voimakas kuin Jumala. Jesajan luvusta 14:13-14 me luemme, ”Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.' ” Kuitenkin me tiedämme, ettei saatanalla ole mitään kykyä luoda mitään ja se voi ainoastaan vahingoittaa ja tuhota. Se, mitä näemme tänä päivänä, on hänen huono-onnista yritystä laajentaa valtaansa teknologian avulla.

Paniikkia tuhkarokon takia Yhdysvalloissa! (Panic Over Measles In The United States!)

Viime viikkoina, on ilmaistu paljon huolta tuhkarokkoviruksen puhkeamisen vuoksi Yhdysvalloissa. Raportin mukaan, joka julkaistiin helmikuun 23. päivänä 2015 ABC News -uutiskanavan kautta, 154 tuhkarokkoon sairastumistapausta on raportoitu vuoden 2015 alusta saakka ja se on vaikuttanut ihmisiin 16 osavaltiossa. Nämä osavaltiot ovat Arizona, Kalifornia, Colorado, Delaware, Illinois, Minnesota, Michigan, Nebraska, Nevada, New York, Georgia, Pennsylvania, Etelä-Dakota, Teksas, Utah, ja Washington. Myöskin Washington D.C:hen on vaikutettu. Koskien näitä tapauksia, 118 niistä on katsottu alkaneen puhjeta Disneyland'issa, Kalifornian osavaltiossa, joulukuussa 2014. (20)

Nykyinen tuhkarokon puhkeaminen on saanut aikaan huutoja lääketieteen ammattilaisilta, jotka väittävät, että jokainen täytyy rokottaa tuhkarokkovirusta ja monia muita tauteja vastaan. ”Tämä ei ole ongelma joka johtuu siitä, että tuhkarokkorokote ei toimi. Tämä on ongelma johtuen siitä, ettei tuhkarokkorokotetta käytetä”, totesi Tri. Anne Schuchat Kansallisesta immunisaation ja hengityselintautien keskuksesta. (21) Sama näkemys oli Tom Frieden'illä, joka on Yhdysvaltain tartuntatautien ehkäisy- ja valvontakeskuksen, tai CDC'n, johtaja. ”Me olemme hyvin huolissamme kasvavasta määrästä ihmisiä, jotka ovat alttiita tuhkarokolle, ja mahdollisuudesta, että meillä voisi olla suuri epidemia tässä maassa seurauksena tästä”, Frieden ilmoitti. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Se mitä olemme nähneet on, kuten viime vuosina, pientä, mutta kasvavaa joukkoa ihmisiä ei ole rokotettu. Tuo lukumäärä on kasvamassa yhteiskunnan nuorten aikuisten joukossa, ja se tekee meistä haavoittuvia.” (22)

Pääsääntöisesti kaikki viisikymmentä osavaltiota Yhdysvalloissa ovat tehneet lapsille pakolliseksi vastaanottaa täysi järjestelmä rokotuksia ennenkuin he käyvät julkista koulua. Kuitenkin, jokainen osavaltio lukuunottamatta Virginiaa ja Mississippiä sallivat poikkeukset, joko uskonnollisten vakaumusten, henkilökohtaisten vakaumusten, tai molempien tähden. (23) Silti ponnisteluita on nyt käynnissä luopua tällaisista poikkeuksista, jotka todellisuudessa pakottavat jokaisen lapsen tässä maassa rokotettavaksi, ellei tarvetta lääketieteelliseen vapautukseen voida osoittaa. Helmikuussa 2014, lainsäätäjät Kalifornian osavaltiossa paljastivat, että uusi laki, joka tekisi rokotteista pakollisia kaikille lapsille, on nyt harkinnan alla. ”Ei ole tarpeeksi ihmisiä, joita rokotetaan näitä vaarallisia tauteja vastaan. Meidän ei pitäisi odottaa, että useammat lapset sairastuvat ja kuolevat ennenkuin me toimimme”, julisti Richard Pan, demokraatti Sacramento'sta. (24) Kuvernööri Jerry Brown on myös ilmoittanut, että hän kannattaa toimenpidettä. Kuvernööri uskoo, että rokotukset ovat syvästi tärkeitä ja merkittävä kansanterveydellinen hyöty ja mitä tahansa lakiesitystä, joka päätyy hänen työpöydälleen, tullaan pohtimaan tiiviisti”, totesi Evan Westrup, kuvernööri Brown'in tiedottaja. (25)

Kansallisella tasolla, suurin osa amerikkalaisista uskoo, että rokotusten pitäisi olla pakollisia. Äskettäisen mielipidekyselyn mukaan, jonka teki Reuters ja Ipsos, 78 prosenttia vastaajista ilmoitti, että heidän mielestä rokotusten pitäisi olla pakollisia kaikille lapsille. Ainoastaan 13 prosenttia ilmaisi vastustavansa rokotteita. (26) On käynyt selväksi, että nyt on olemassa suurta vihamielisyyttä tähdättynä ihmisiin jotka kieltäytyvät rokotteista. Itseasiassa, jotkut lääkärit kieltäytyvät nykyään näkemästä rokottamattomia potilaita. (27)

Meille kerrotaan, että Amerikan Yhdysvallat on vapauden maa. Huolimatta tästä väitteestä, me olemme nähneet progressiivista vapauden menetystä vuosien kuluessa ja rokotusten pakottaminen ihmisten ylle heikentää entisestään meidän vapauttamme tässä maassa. Sen pitäisi aina olla henkilökohtainen valinta käydä läpi lääketieteellinen toimenpide ja minä uskon että on olemassa perusteltuja syitä luopua rokotuksista. Vaikkakin ne ovat niin tehokkaita kuin lääkärikunta vakuuttaa, me emme tiedä kaikkea siitä miten nämä rokotteet on kehitetty ja mitä lisäaineita ne sisältävät. Mikä on todennettavissa oleva tosiasia, on, että abortoitujen sikiösoluja, joita otetaan vauvoilta jotka on tapettu kohdussa, käytetään toisinaan apuna rokotteiden tuottamiseksi. CDC on myöntänyt tämän. ”Vihurirokkovirusta viljellään ihmisen solulinjaviljelmissä, ja jotkut näistä solulinjoista ovat peräisin abortoidusta sikiökudoksesta, jota on saatu laillisista aborteista 1960-luvulla, the CDC sanoi. (28) Tämä seikka yksin edustaa erittäin hyvää moraalista syytä olla vastaanottamatta rokotuksia. Lisäksi jos amerikkalaiset voidaan pakottaa vastaanottamaan rokotuksia, kuka tietää, mitä muuta viranomaiset voisivat yrittää tyrkyttää meille tulevaisuudessa.

Homoseksuaalinen elämäntapa muuttuneessa Amerikassa! (The Homosexual Lifestyle In A Changed America!)

Kun Barack Obama kampanjoi vuoden 2008 presidentinvaaleja varten, hän lupasi amerikkalaisille, että hän toisi muutoksen. Todellakin, tämä maa on muuttunut monin tavoin siitä asti kun Obama astui virkaan, ja yksi selkeimmistä muutoksista on myönteinen kanta josta homoseksuaalit nauttivat nykyään Yhdysvalloissa. On mielenkiintoista huomata, että ennen Obaman vaalivoittoa vuonna 2008, vain kaksi osavaltiota, Massachusetts ja Connecticut, oli laillistanut samaa sukupuolta olevat avioliitot. (29) Tätä kirjoitettaessa, samaa sukupuolta olevat avioliitot ovat nyt laillisia 37 osavaltiossa. (30) Kumma kyllä, Obama itseasiassa väitti vastustavansa homoavioliittoja hänen ensimmäisen kampanjansa aikana kun hän pyrki Yhdysvaltain presidentiksi. Huhtikuun 17:ntenä 2008, pitämässään puheessa Rick Warren'in Saddleback -kirkossa, Obama julisti seuraavaa: ”Minä uskon, että avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Nyt minulle kristittynä – minulle – minulle kristittynä, se on myös pyhä liitto. Jumalan yhdistämä.” (31) Obama väitti sitten myöhemmin, että hän sai sydämeensä muutoksen ja toukokuun 9:ntenä 2012, hän sanoi Robin Roberts'ille ABC News'istä, ”Olen vain tullut siihen johtopäätökseen, että minulle henkilökohtaisesti on tärkeää että kuljen edellä ja vahvistan että minun mielestä samaa sukupuolta olevien parien pitäisi voida mennä naimisiin.” (32) Totuus on, että Barack Obama ei koskaan ole vastustanut homoavioliittoja, ja kun hän sanoi että vastusti, hän valehteli hampaidensa lävitse. Tämä tosiasia vahvistetaan hiljattain julkaistussa kirjassa, jonka julkaisi entinen poliittinen strategi David Axelrod, joka työskenteli Obamalle hänen kampanjansa aikana. Puhuessaan Obamasta, Axelrod kirjoitti kirjaansa, ”Homoavioliittojen vastustus oli erityisen voimakasta mustien seurakunnissa, ja kun hän pyrki korkeampaan virkaan, hän vastahakoisesti hyväksyi neuvoja pragmaattisemmilta henkilöiltä kuten minulta, ja muokkasi kantaansa tukeakseen siviililiittoja gay-ihmisten kesken avioliiton sijaan, jota hän kutsui 'pyhäksi liitoksi'.” (33)

Näyttää todennäköiseltä, että löytää keino normalisoida homoseksuaalinen elämäntapa Amerikassa oli osa Obama-pariskunnan suunnitelmia koko ajan. Puheessa joka pidettiin tammikuun 30:ntenä 2015, maan ensimmäinen nainen (First Lady) Michelle Obama ylisti Hollywoodia samaa sukupuolta olevien avioliittojen edistämisestä elokuvissa ja televisio-ohjelmissa. ”Joka päivä elokuvien ja TV-ohjelmien sekä mainosten välityksellä joita te kaikki luotte, teillä on valta muovata ymmärrystämme maailmasta ympärillämme. Te haastatte meidän mitä voimakkaimpina pidetyt vakaumuksemme. Te vaikutatte meidän mielipiteisiin ajankohtaisilla tapahtumilla. Joten tosiasia on, monin tavoin, että te olette ainutlaatuisessa asemassa auttamaan meitä ratkaisemaan joitakin mitä haasteellisimpia asioita, joita kohtaamme kansakuntana. Ota vain esille sellainen seikka kuin homoseksuaalien oikeudet. Se ei ollut kovinkaan kauan sitten, kun tämä oli kolmannen kiskon kaltainen asia, ei ainoastaan politiikassa vaan viihteessä yhtälailla. Sen katsottiin olevan arka asia, jopa kiistanalainen. Mutta 1990-luvun alussa, tuo kaikki alkoi muuttua. Tom Hanks voitti Oscarin roolistaan homohahmona 'Philadelphiassa'. 'The Real World' -elokuvaan sisältyi avoimesti gay-näyttelijäkaartia. Ja vuosien varrella, oli 'Ellen' ja 'Will and Grace', 'Milk' ja 'Brokeback Mountain'. Ja tänään, 'The Imitation Game' on ehdolla jopa parhaaksi elokuvaksi Oscarien jakotilaisuudessa, sekä Cameron ja Mitchell – kaksi minun suosikkiani – kasvattavat tytärtään 'Modern Family' -sarjassa, yksi kärkeen rankatuista TV-ohjelmista.” (34) On sanomattakin selvää, että Hollywood on näytellyt merkittävää roolia homoseksuaalisuuden mainostamisessa.

Tietenkin, homoseksuaalinen elämäntapa, josta on tullut suuresti normalisoitua ajassamme, on täysin vastoin Kirjoituksia joita löydämme Jumalan Sanasta. Kuitenkaan, tuo ei näytä vaivaavan joitakin tunnustavia kristittyjä. Hiljattaisessa TV-näyttäytymisessään, entinen megakirkon pastori Rob Bell sanoi Oprah Winfrey'lle, että hän uskoo, että olemme vain ”pienen matkan päässä” näkemästä homoseksuaalisuuden hyväksyttynä kirkossa. ”Mielestäni kulttuuri on jo olemassa, ja kirkko tulee edelleen olemaan vieläkin merkityksettömämpi kun se lainaa kirjeitä 2,000 vuoden takaa heidän parhaaksi puolustuksekseen, kun sinulla on edessäsi lihaa ja verta olevia ihmisiä jotka ovat sinun veljiäsi ja siskojasi ja tätejäsi ja enojasi ja työkumppaneitasi ja naapureitasi ja he rakastavat toisiaan ja haluavat vain kulkea elämänsä läpi jonkun kanssa.” (35) Rob Bell'in sanat pirauttavat mieleen Kirjoitukset jotka löytyvät 2. Timoteuskirjeen luvusta 4:3-4 jossa lukee, ”Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin.”

Lopuksi, on melko selvää, että me elämme maailmassa joka on nopeasti muuttumassa monin tavoin. Monet näistä muutoksista eivät ole parempaan ja voivat saada näyttämään siltä ikäänkuin tämän maailman tulevaisuus on kovin synkkä. Onneksi, meillä on paljon parempi tulevaisuus kun odotamme ikuisuutta. Ilmestyskirjan luvusta 21:4 löydämme seuraavan vakuutuksen, ”Ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt.” Tämä kaunis tulevaisuus on meidän jos me vain annamme elämämme Jumalalle ja täysin noudatamme Hänen Sanaansa. Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Muista, että olemme täällä rukoillaksemme puolestasi. Meidän Jumala on ihmeitten Jumala joka on erikoistunut mahdottomaan ja me olemme nähneet monia vastauksia rukouksiin. Suomme aina kullekin esirukouspyynnölle yksilöllistä huomiota. Kiitokset kaikille teille jotka tuette tätä ministeriötä. Me arvostamme sitä enemmän kuin sanat voivat ilmaista. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The New York Times, July 18, 2009, By Brad Stone, http://nytimes.com.
02. The New York Times, November 28, 2014, By David Leonhardt, http://nytimes.com.
03. MacWorld, January 15, 2015, By Caitlin McGarry, http://macworld.com.
04. Tech Times, February 21, 2015, By Aaron Mamlit, http://techtimes.com.
05. The New York Times, November 28, 2014, By David Leonhardt, http://nytimes.com.
06. 2015 Gates Letter, By Bill and Melinda Gates, http://gatesnotes.com.
07. 24/7 Wall Street, July 7, 2014, By Paul Ausick, http://247wallst.com.
08. Apple Insider, February 13, 2015, By Sam Oliver, http://appleinsider.com.
09. CNBC, February 12, 2015, By Robert Ferris, http://cnbc.com.
10. PennLive, February 11, 2015, By David Wenner, http://pennlive.com.
11. CNN, January 30, 2015, By Jacopo Prisco, http://cnn.com.
12. Life News, February 24, 2015, By Sarah Zagorski, http://lifenews.com.
13. BBC News, February 3, 2015, By James Gallagher, http://bbc.com.
14. Ibid.
15. Time Magazine, February 23, 2015, http://time.com.
16. The Independent, February 3, 2015, By Andrew Griffin, http://independent.co.uk.
17. The Telegraph, February 14, 2015, By Josie Ensor, http://telegraph.co.uk.
18. Ibid.
19. Ibid.
20. Ibid.
21. ABC News, February 23, 2015, By Sydney Lupkin and Liz Neporent, http://abcnews.go.com.
22. Ibid.
23. The Hill, February 1, 2015, By Kristine Wong, http://thehill.com.
24. John Hopkins Bloomberg School of Public Health, July 25, 2012, http://www.jhsph.edu.
25. Los Angeles Times, February 4, 2015, By Patrick McGreevy, http://latimes.com.
26. Ibid.
27. Reuters News Service, February 24, 2015, By Alistair Bell, Washington, D.C.
28. Associated Press, January 29, 2015, By Alicia Chang, Los Angeles, CA.
29. About.com, By Lisa Jo Rudy, http://about.com.
30. Reuters News Service, June 26, 2013, By Edith Honan, http://reuters.com.
31. ProCon, http://gaymarriage.procon.org.
32. Politico, May 9, 2012, By Mackenzie Weinger, http://politico.com.
33. Ibid.
34. Time Magazine, February 10, 2015, By Zeke J. Miller, http://time.com.
35. CNS News, January 31, 2015, By Terence P. Jeffrey, http://cnsnews.com.
36. Charisma News, February 17, 2015, By Jessilyn Justice, http://charismanews.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com