Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 21. maaliskuuta 2015

Iranin ja ISIS:in kohteena Israel vaikka ne taistelevat keskenään tänä päivänä

Tässä pari viikkoa vanha pastori J. D. Faragin profetiapäivitys, joka tällä kertaa keskittyy Israelin ykkösvihollisten valtataisteluun Lähi-idässä. Nämä kilpailijat ovat sunnimuslimien Islamilainen Valtio (ISIS) ja vastakkaista islamin ideologiaa, shiialaisuutta, edustava Iran. Yhteistä ISIS:in ja Iranin nykypäivän toiminnalle on, että ne näkevät lopunaikojen apokalypsin olevan lähellä. Molemmat odottavat Mahdin, islamilaisen messiaan, saapumista piakkoin. Siksi Amerikka ja Israel ovat vaaravyöhykkeessä. Profetiapäivityksen suomensi: Samuel Korhonen

-----------------------------

Mid-East Prophecy Update – March 8th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 8.3.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-03-08.pdf

Pastori J.D. puhuu yhteisestä nimittäjästä Iranin, eli Islamilaisen Tasavallan, ja ISIS:in, eli Islamilaisen Valtion, välillä, vaikka niillä on vastakkaiset islamilaiset ideologiat.


- Ennenkuin menemme tämänkertaiseen päivitykseen, minun täytyy ilmoittaa teille, että olen poissa seuraavat kolme viikkoa ja palaan huhtikuun 1. päivä.
- Poissaollessani tri. Arnold Fruchtenbaum puhuu torstai-iltaisin ja pastori James Markwith sunnuntai-aamuisin.
- Palattuani ensimmäinen sunnuntai sattuu olemaan pääsiäissunnuntai, mikä merkitsee, että seuraava profetiapäivityksemme on huhtikuun 12. päivänä.
- Nyt tämänkertaisen profetiapäivityksen haluaisin aloittaa Israelin pääministeri Benjamin Netanyahun puheella kongressille.
- Olen varma, että tiedätte, että Netanyahun kutsuminen puhumaan kongressille on ollut täynnä häpeällisiä kiistoja.
- Häpeällisellä tarkoitan noloa ja lapsellista käytöstä lukuisien demokraattien osalta, mukaanlukien USA:n presidentin itsensä.
- Kuinka olkoonkin, haluaisin käyttää hetkisen ja lainata pääministerin puhetta sellaisena, kuin hän piti sen viime tiistaina.
“Iran ja ISIS kilpailevat sotaisan Islamin kruunusta. Toinen kutsuu itseään Islamilaiseksi Tasavallaksi, toinen Islamilaiseksi Valtioksi. Molemmat haluavat pakottaa sotaisen Islamilaisen imperiumin ensin Lähi-idän alueelle ja sitten koko maailmaan. Ne vain kiistelevät keskenään, kuka on tuon alueen hallitsija. Tässä tappavassa valtapelissä ei ole paikkaa Amerikalle eikä Israelille. ...Joten kun on kyse Iranista ja ISIS:istä, niin vihollisenne vihollinen on vihollisenne. Ero on siinä, että ISIS:in aseita ovat lihakirveet, kaapatut aseet ja YouTube, kun taas Iranilla voi pian olla mannertenvälisiä ohjuksia ja ydinpommeja. ...Voittaa ISIS ja sallia Iranin saada ydinaseita olisi voitto taistelussa, mutta häviö sodassa. Emme voi sallia sitä. Mutta juuri näin, hyvät ystävät, voisi käydä, jos Iran hyväksyy nyt neuvoteltavan sopimuksen. Tuo sopimus ei estä Irania kehittämästä ydinaseita. Se melkein takaa, että Iran saa noita aseita ja paljon.”

- Väittäisin, että vaikka tuomaristo voi vielä olla käsittelemässä Islamilaisen Valtion kalifaatin perustamista, niin Iranin suhteen tuomio on jo päätetty.
- On tärkeää ymmärtää, että Islamilainen Valtio on sunnilaista Islamia ja Iran on shiialaista Islamia, jota Islamilainen Valtio pitää luopiona.
- Syy, että sanon tämän, on, että Raamatun profetia, kuten Hes. 38-39, sanoo Iranin voittavan Netanyahun edellä mainitseman kilpailun.
- En tarkoita, että meidän pitäisi vähätellä ISIS:iä. Sanon tämän, koska heillä näyttää olevan rooli profetiassa.
- Anna minun selittää. Iranin ja ISIS:in välillä näyttää olevan yhteinen nimittäjä huolimatta vastakkaisista islamilaisista ideologioista.
- Nimittäin Israelin tuhoaminen. Kun Iran suoranaisesti julistaa sitä, ISIS vaatii sitä islamilaisen profetian perusteella.
- Ennenkuin läksin mannermaalle pari viikkoa sitten, eräs veli suositteli, että lukisin artikkelin otsikolla, “What ISIS Really Wants (Mitä ISIS todella haluaa).”
- Olin itseasiassa nähnyt sen, mutta tuolloin minulla ei ollut aikaa lukea sitä kokonaan, koska se on hyvin pitkä.
- Kun aloin saada samaa artikkelia suosittelevia sähköposteja, tajusin, kuka se aasi oli ja että minun olisi parasta nousta satulaan.
Seuraavassa joitakin katkelmia tästä ”täytyy lukea” -artikkelista: ”Kaikki muslimit tunnustavat, että Jumala on ainoa, joka tietää tulevaisuuden. Mutta he myös myöntävät, että hän on antanut meidän kurkistaa siihen Koraanissa ja Profeetan kertomuksissa. ...laajoissa iskuissa al-Qaeda toimii kuin maanalainen poliittinen liike aina tähtäimessään maalliset päämäärät … Israelin valtion poistaminen, tuen lopettaminen diktatuureille muslimimaissa. Islamilaisella Valtiolla on osuutensa maallisista huolista ...mutta Päivien Loppu on sen propagandan aihe. Bin Laden mainitsi harvoin apokalypsin, mutta kun mainitsi, hän tuntui olettavan, että olisi kuollut kauan ennenkuin jumalallisen rangaistuksen kunniakas hetki lopulta saapuisi. ...USA:n Irakin miehityksen viimeisinä vuosina Islamilaisen Valtion perustajaisät sitä vastoin näkivät merkkejä lopunajoista kaikkialla. He odottivat vuoden sisällä Mahdin saapumista -- messiaanisen hahmon, jonka on määrä johtaa muslimit voittoon ennen maailmanloppua. ...Tapaamistani Islamilaisen Valtion kannattajista australialainen Musa Cerantonia ilmaisi syvintä mielenkiintoa apokalypsiin ja miltä Islamilaisen Valtion – ja maailman – jäljelläolevat päivät voisivat näyttää. Siihen kuuluu käsitys, että on vain 12 laillista kalifia ja Baghdadi on kahdeksas; että Rooman armeijat kokoontuvat kohtaamaan Islamin armeijat pohjoisessa Syyriassa; ja että Islamin lopullinen yhteenotto antimessiaan kanssa tapahtuu Jerusalemissa uuden islamilaisen valloituksen ajan jälkeen. ...Antimessias, joka tunnetaan muslimien apokalyptisessä kirjallisuudessa nimellä Daijal, tulee itäisen Iranin Khorasan'in alueelta ja tappaa valtavan määrän kalifaatin taistelijoita, kunnes vain 5000 on jäljellä piiritettynä Jerusalemissa. Juuri kun Daijal valmistautuu lopettamaan heidät, Jeesus – Islamin toiseksi kunnioitetuin profeetta – palaa maan päälle, keihästää Daijalin ja johtaa muslimit voittoon. ”Yksin Jumala tietää” ovatko Islamilaisen Valtion armeijat ennustettuja, Cerantonio sanoi. Hän on kuitenkin toivorikas. ”Profeetta sanoi, että yksi merkki Päivien Lopun saapumisen läheisyydestä on, että ihmiset lopettavat pitkäksi aikaa puhumisen Päivien Lopusta. Jos menet moskeijoihin nyt, huomaat, että saarnaajat ovat hiljaa tästä aiheesta,” hän sanoi.”
- Viime keskiviikkona palattuani mannermaalta minulla oli kunnia ja etuoikeus lounastaa tri Fruchtenbaum'in kanssa.
- Esitin hänelle monia kysymyksiä, joista joistakin hän puhui torstai-iltana ollessaan täällä. Yksi oli erityisesti Hes. 38.
- Hän uskoo, että Hesekiel 38 täytyy toteutua vähintään 3 ½ vuotta ennen ahdistuksenajan alkua.
- Näin, koska se sallisi seitsemän vuotta polttamista jakeessa Hes. 39:9. Jos näin on, niin Hes. 38 voi olla lähellä.
- Nyt, vaikka olen hyvin tietoinen, että voi vielä olla useita vuosia ennenkuin se toteutuu, haluan olla nyt valmis siinä tapauksessa, ettei mene näin kauaa.
- Toisin sanoen haluan olla yhtä valmis tempaukseen tänä päivänä kuin olisin, jos se ei tapahtuisi 10 tai jopa 20 vuoteen. Miten sinä?
(- In other words I want to be as ready for the rapture today as I would be if it weren’t for 10 or even 20 years from today. Do you?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com