Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 19. lokakuuta 2015

Googin sota Sukkotin jälkeen syksyllä 2015? – Kolme erikoista kytköstä Lehtimajanjuhlan ja Googin sodan välillä

Tässä vieläkin ajankohtainen ja Raamatun profetian kannalta tärkeä artikkeli israelilaiselta Breaking Israel News -uutissivustolta lokakuun 1. päivältä 2015, joka käsittelee juutalaisen Lehtimajanjuhlan (Sukkot) ja Raamatun ennustaman Googin sodan yhteyttä Lopun päivinä. Israelilaiset rabbit lainaavat juutalaista perinnekirjallisuutta ja tulevat siihen tulokseen, että messiaanisia aikoja koskeva profetia Googista, joka hyökkää Israeliin pohjoisesta, toteutuu todennäköisimmin juutalaisten Lehtimajanjuhlan aikoina syksyllä. Lisäksi tänä syksynä olikin sopivasti tuoreimman verikuu-Tetradin viimeinen super-verikuu 28.9.2015, jolloin oli Sukkotin ensimmäinen päivä. Tämä luonnollinen Kuun muuttuminen kuin vereksi (Jooel 2:31) voisi ennakoida Herran päivää vaikkapa seuraavana täysikuuna, joka on 27.10.2015 (ti), jolloin Kuu muuttuu yliluonnollisesti verenpunaiseksi (Ilm. 6:12). Samaan aikaan tapahtuu Ilmestyskirjan 6. sinetin mukaan suuri maanjäristys ja auringonpimennys. Jooelin kirjassa, toisin kuin Ilmestyskirjassa, verikuu ilmenee luonnollisesti ENNEN Herran päivää!! ”...aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.” (Jooel 2:31) Lisäksi Jooelin 2. luvun profetia kytkeytyy varmasti Googin sotaan tai vähintäänkin Syyriasta+Libanonista tulevaan hyökkäykseen Israelin pohjoispuolelta, sillä Jooel 2:20 kohdassa sanotaan, ”Ja mikä pohjoisesta tulee, sen minä karkoitan teistä kauas ja syöksen sen kuivaan ja autioon maahan, sen alkupään Idänmereen ja sen loppupään Länsimereen. Ja siitä nousee löyhkä, nousee katku. Sillä suuria se on yrittänyt.” Tämä on nyt ajankohtaista, sillä Venäjä liittolaisineen on sotajalalla Syyrian pohjoisosassa tällä hetkellä mukamas ISISiä vastaan. Syyrian selkkaus voi siis levitä Israelia koskevaksi semminkin kun väkivaltaisuudet Jerusalemissa ovat lisääntyneet viimeaikoina palestiinalaisten taholta (kolmas intifada?), ja Golanin kukkuloilta, jotka kuuluivat aikaisemmin Syyrialle, on löydetty valtavasti öljyä. Sakarja 12 ja 14 ennustavat Israel-vastaisuuden lisääntyvän juuri ennen Googin sotaa. Seuraavan kiintoisan artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------

Yllättäviä kytköksiä Sukkotin ja Googin sodan välillä
”Mutta sinä päivänä, jona Goog karkaa Israelin maahan, sanoo Herra, Herra, nousee minun vihani hehku.” (Hesekiel 38:18)


(Photo: Graphic Stock)

On merkkejä, sekä ajankohtaisissa tapahtumissa että juutalaisessa perimätiedossa, jotka viittaavat mahdollisuuteen, että Googin ja Maagogin sota, joka on profetoitu Hesekielin ja Sakarjan kirjoissa, tapahtuu tänä vuonna juutalaisten Sukkot'in juhlapyhän (Lehtimajanjuhla) aikoina.

Kuten on laajasti raportoitu, viimeinen verikuu tuoreimmasta Tetrad'ista tapahtui Sukkot'in ensimmäisenä yönä, syyskuun 28. päivänä. Joka kerta kun verikuiden Tetrad on osunut juutalaisiin juhlapyhiin viimeisten 500 vuoden aikana, on ollut merkittävää messiaanista etenemistä. Kytkeytyykö Googin ja Maagogin sota verikuuhun?

Rinnakkain viimeisen verikuun kanssa, Iranin ja Venäjän joukot ovat siirtymässä Syyriaan. Yhdysvaltain joukot ovat suuntaamassa Siinaille. Israel on ulkomaisten joukkojen ympäröimä pohjoisesta ja etelästä käsin. The End of Days -bloggaaja Tomer Devorah ehdottaa, ”Minusta se todellakin näyttää kuin virittäytymiseltä Googin ja Maagogin invaasioon!”

Apokalyptinen Googin ja Maagogin sota, lopullinen sota, joka on osa messiaanista prosessia, mainitaan kahdessa kohtaa Raamatussa – Hesekielin kirjassa, alkaen luvusta 38, ja Sakarjan kirjassa, alkaen luvusta 12.

Googin sodan ja Sukkot'in yhteys tehdään selväksi Sakarjan luvussa 14:16, joka käsittelee Jerusalemin vuosittaista juhlaa Sukkot'ina, seuraten Googin ja Maagogin sotaa.

Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa.” (Sakarja 14:16)

Tuoreessa luennossa, jonka piti suosittu puhuja rabbi Yosef Mizrachi, mainittiin kolme muuta kytköstä Sukkot'in ja Googin sodan välillä.

Ensinnäkin, hebrealaisen ilmaisun ”Gog uMagog” (גוג ומגוג) numeerinen arvo on 70. Mizrachin mukaan, tämä on viittaus 70 kansaan, jotka muodostavat maailman. Kun Pyhä temppeli seisoi Jerusalemissa, 70 härkää uhrattiin Sukkot-viikon aikana. Jokainen näistä 70 härästä edusti yhtä alkuperäisistä 70 kansasta.

Toiseksi, sapattina, joka osuu Sukkot-viikon ajalle, katkelma profeettojen kirjoista, joka luetaan synagoogissa kaikkialla maailmassa, tulee Hesekielin kirjasta (Hes. 38:18 – 39:16). Tämä kohta käsittelee Googin ja Maagogin sotaa, jonka ennustetaan tulevan ennen lopullista juutalaisen kansan lunastusta.

Kolmanneksi, Mizrachi toteaa, että ainoa viittaus Googin ja Maagogin sotaan Talmud'issa, juutalaisuuden valtavassa rabbiinisten opetusten varastossa, on traktaatti nimeltään Sukkot. Keskellä Yetzer Hara'n (Evil Inclination, taipumus langeta vääryyteen ja pahaan) kuoleman käsittelyä messiaanisina aikoina, Talmud puhuu surusta, joka liitetään Moshiach ben Yosef'in (ensimmäinen Messias Joosefin heimosta) kuolemaan, joka surmataan Googin ja Maagogin sodassa.

Mizrachi asettaa nämä palaset yhteen ja korostaa että, pohjautuen juutalaisuuden mystiseen perimätietoon nimeltä Kabbala, Talmud'in rabbit käsittivät, ”että ajankohta, joka omaa suurimman mahdollisuuden tälle sodalle, on Sukkot, ja erityisesti tänä vuonna, jolloin on 7. Shmita-vuoden loppu.” [Tai nyt eletään jo riemuvuotta juutalaisuudessa, joka on 50. vuosi seitsemännen Shmita-vuoden jälkeen 49-vuotisessa sapattikierrossa. Vuosi vaihtui Israelissa 14.9.2015 ja on nyt 5776 hebrealaista vuotta luomisen jälkeen. Suom. huom.]

Gemara (Talmud) sanoo, että shvyit'in (seitsemäs vuosi, joka on Shmita-vuosi) lopussa, Moshiach ben David (Messias, Daavidin poika) tulee”, Mizrachi totesi Breaking Israel News'ille, korostaen että ”kaikki merkit, jotka Gemara antoi aikakautta varten joka edeltää Messiasta, ovat jo käyneet toteen.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com