Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 19. lokakuuta 2015

Merkkejä Googin sodasta kun Venäjä on astunut Syyrian maaperälle sotiakseen – Israelin oltava varuillaan siitä mitä sen pohjoisrajalla tapahtuu

Tässä erittäin ajankohtainen ja raamatullisesti tärkeä profetia-artikkeli israelilaiselta Breaking Israel News -uutissivustolta. He ovat käsittäneet, että Putinin viimeaikaiset toimet Syyriassa ovat tuoneet Hesekielin profetiassa mainitun lopunaikojen Googin sodan hyvin lähelle toteutumistaan, koska Venäjän rinnalla sotii Syyriassa useita liittolaisia muodostaen koalition, joka mainitaan VT:n Hesekielin kirjan luvuissa 38-39. Lisäksi nämä Venäjän sotatoimet keskittyvät melko lähelle Israelin pohjoisrajaa läntiseen Pohjois-Syyriaan, mikä yhdistyy Jooelin profetiaan pohjoisesta tulevasta Israelin vihollisesta (Jooel 2:20). Kaiken kukkuraksi Israelin miehittämiltä Golanin kukkuloilta on vastikään löydetty valtava öljylöydös, joka voi muodostua Israelin vihollisten houkutuspalaksi. Hesekielin 38. luvun jakeessa 13 vihjataan näihin rikkauksiin: ”Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta (=Googilta): 'Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?'” Artikkelin suomensi: Olli R.

--------------------------

Putinin toimet Syyriassa jättävät monet siihen uskoon että Venäjä on Maagog
”Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä.” (Hesekiel 38:16)


IDF:n Givati prikaati osallistui kehittyneeseen harjoitukseen keskittyen valmiuteen koskien
mitä tahansa skenaariota jonka he saattavat kohdata. (Photo: IDF)

Venäjän sotilaallisen sekaantumisen kasvaessa Syyriassa tunti tunnilta, tavanomainen uskomus monien kristittyjen keskuudessa on, että Venäjä on Maagog viimeisten päivien Googin sodasta ja saa Raamattuun uskovat kiinnittämään erityisesti huomiota siihen mitä on käynnissä Israelin pohjoisrajalla.

Raamattu kertoo, että Goog on johtaja Maagogin maassa. Kuitenkaan, se ei kerro selvästi, mitä Maagogin maa tarkoittaa Lopun päivinä. Ajatus siitä, että Maagogin maa sijaitsee Israelista pohjoiseen voidaan jäljittää Heskielin jakeeseen 39:2:

Minä kuljetan sinua, talutan sinua, nostatan sinut pohjan periltä ja annan sinun hyökätä Israelin vuorille.” (Hesekiel 39:2)

Venäjä on, tietysti, pohjoisin maa Euraasiassa ja Syyria istuu Israelin pohjoisrajalla.

150,000 venäläissotilaan lisäksi, jotka Venäjän presidentti Vladimir Putin on lähettämässä Syyriaan, Putin on viime päivinä koonnut kasvavan valtioliittouman, kuten Syyrian, Iranin, Irakin ja, aivan äskettäin Kiinan, taistelemaan ISISiä vastaan Syyriassa ja neutraloidakseen heidän rakettimaisen valtaannousun.

Tämä koalitio näyttää olevan Hesekielin jakeen 38:15 täyttymys:

...ja lähdet asuinpaikastasi pohjan periltä, sinä ja sinun kanssasi lukuisat kansat, jotka kaikki ratsastavat hevosilla: suuri joukko, lukuisa sotaväki.” (Hesekiel 38:15)

Vaikka jotkut antavat suosiota koalitiolle, joka taistelee ISISiä vastaan Syyriassa, niin toiset näkevät tummien pilvien kerääntyvän Israelin pohjoisrajalle. On ehdotettu, että Venäjän intressi Syyrian avustamisessa kytkeytyy äskettäiseen suureen öljylöydökseen Golanin kukkuloilla. Monikansallinen koalitio, joka paraikaa taistelee ISISiä vastaan, voi nopeasti kääntyä Israelia vastaan öljyn vuoksi.

Amerikan suosittu konservatiivinen radiossa työskentelevä talk show -isäntä Rush Limbaugh varoittaa, että öljylöydös tulehduttaa alueen. ”Israelin öljylöydöksestä sanotaan, että se voisi olla valtava. Riippuen siitä, kuinka syvä öljykerrostuma on, se voisi olla jättimäinen löytö...Joten, jos kaikki se on totta, ja emme tule tietämään sitä vähään aikaan, ei ole epäilystäkään siitä, että se on pelin-muuttaja (game-changer). Mutta se vain tulee keskittämään vihollisia Israelia vastaan yhä enemmän. Se on viimeinen asia, jota joku haluaisi tuolle alueelle, että Israelista tulee entistä voimakkaampi. Joten väite tulee olemaan, ettei se [öljy] ole Israelin, vaan se on Syyrian tai kenen muun tahansa, katsoppa vaan. Siellä ei vain aiota istua ja sallia tämän tapahtuvan.”

Sputnik News, kansainvälinen uutistoimisto, joka on kokonaan Venäjän hallituksen omistama ja ylläpitämä, on jo väittämässä, että öljy kuuluu Syyrialle. ”Öljyvarannot sijaitsevat Golanin kukkuloilla, joka kansainvälisesti tunnustetaan Syyrian alueeksi, mutta jota Israel on miehittänyt vuoden 1967 sodasta saakka joka käytiin Israelin ja arabivaltioiden kesken.”

Lopunaikojen kirjailija ja rabbiininen tutkija rabbi Pinchas Winston väittää, että on syytä uskoa että olemme, todellakin, näkemässä Googin sodan, vaikka on muutoinkin tällaisia väitteitä.

Hän kertoi Breaking Israel News'ille, ”On olemassa profetia Moshiach'ista (Messias), joka tulee pohjoisesta. On myös perimätietoa, että Maagog on saattanut siirtyä jollekin tienoolle, mikä on tänäpäivänä nykyajan Moskova. Maallisesta näkökulmasta katsoen, Syyrian konflikti ja sota ISISiä vastaan on vain viimeisin ja tappavin sarjassa konfliktien historiaa. Raamatun näkökulmasta, se on kulmakarvoja nostattavaa kun niin monet lopunaikojen elementit alkavat tulla yhteen juuri pohjoisessa juutalaisvaltioon nähden.”

Opetus, joka tulee 18. vuosisadan rabbiiniselta tietäjältä nimeltään Vilnan gaon, vahvistaa edelleen Venäjän keskeistä roolia viimeisinä päivinä. ”Kun kuulet, että venäläiset ovat vallanneet Krimin kaupungin, sinun pitäisi tietää, että Messiaan ajat ovat alkaneet, että hänen askeleensa kuullaan. Ja kun kuulet, että venäläiset ovat saavuttaneet Konstantinopolin (nykyään Istanbul), sinun pitäisi laittaa päällesi sapatin vaatteet ja olla ottamatta niitä pois, koska se tarkoittaa sitä, että Messias on tulossa millä hetkellä hyvänsä.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com