Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 20. elokuuta 2016

Kylmä sota on palannut Putinin johdolla – Venäjä valmistautuu ydinsotaan mm. rakentamalla suojabunkkereita ydinräjähdyksiä vastaan

Tässä tuore suomentamani tämän viikon Watchman Warning -raportti tunnetulta amerikkalaiselta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka varoittaa nyt kylmän sodan paluusta, josta on selviä merkkejä useilla tahoilla. Tämä kaikki kehitys on ennustettu Danielin kirjassa, jossa mainitaan haavoittuneesta karhu-pedosta, joka nostetaan toiselle kyljelleen, eli tarkoittaa NL:n väliaikaista romahdusta (Dan. 7:5). Venäjä Putinin johdolla haikailee entistä suurvalta-asemaa ja on aloittanut joukon toimenpiteitä, joilla karhu-peto elvytetään kohti profeetallista Googin sotaa. Tämän pitäisi olla merkkinä nykyisen aikakauden lopputapahtumien käsillä olemisesta, joihin kuuluu väistämättä Jeesuksen takaisintulo noutamaan seurakuntansa taivaallisiin ennen Jumalan tuomioiden alkamista maan päällä (Ilm. 3:10).

------------------

Kylmän sodan paluu
Return of the Cold War
by Hal Lindsey

http://www.hallindsey.com/ww-8-17-2016/

Maanantaina, Bill Gertz Washington Free Beacon'ista kertoi joitakin huolestuttavia uutisia. ”Venäjä on rakentamassa suurta määrää maanalaisia komentobunkkereita ydiniskun varalta uusimpana merkkinä siitä, että Moskova liikkuu eteenpäin merkittävällä strategisten joukkojen modernisointiohjelmallaan.”

Daily Mail'in mukaan, Putin on rakentamassa kymmenittäin näitä bunkkereita, joista jokainen kestää ydinräjähdyksen. Yhdessä otsikoista luki, ”Bunkkerit herättävät pelkoja siitä, että Venäjä valmistautuu ydinsotaan.”

Venäjä rakentaa ydinase-komentobunkkereita, on lisännyt ohjustuotantoa, ja on modernisoimassa koko ydinohjelmaansa. Mikä pahinta, NATO:n uuden Euroopan-joukkojen komentajan, Yhdysvaltain armeijan kenraalin Curtis Scaparrotti'n mukaan, he näkevät nyt ydinaseiden käytön hyväksyttävänä. Hän sanoi, ”Venäjän sotilasdoktriini toteaa, että taktisia ydinaseita voidaan käyttää tavanomaisen sodankäynnin vastaiskuskenaariossa. Tämä on huolestuttavaa ja alleviivaa sitä miksi NATO:n ja maamme ydinasejoukot ovat edelleen tärkeä osa pelotteestamme.”

Mark Schneider kansallisesta julkisen politiikan instituutista (National Institute for Public Policy), tiivisti huonot uutiset. ”Venäjä on valmistautumassa suursotaan, jonka he olettavat menevän ydinsodaksi, jossa he laukaisevat ensi-iskut.”

Ulkoministeri Ash Carter sanoi hiljattain, ”Huolimatta edistyksestä jota olemme saaneet yhdessä aikaan kylmän sodan päättymisestä lähtien, Venäjä on osoittanut viime vuosina pyrkimystä syövyttää periaatteellista, kansainvälistä järjestystä, joka on palvellut meitä, ystäviämme ja liittolaisiamme, kansainvälistä yhteisöä ja Venäjää itseään oikein hyvin jo kauan aikaa.”

Carter sanoi sen diplomaattisesti, mutta merkitys on selvä. Venäjän toimet heikentävät kylmän sodan jälkeistä rauhaa.

Carter ryhtyi sitten suorasukaisemmaksi. ”Venäjä rikkoo edelleen Ukrainan, Georgian ja Moldovan itsemääräämisoikeutta ja alueellista yhtenäisyyttä, sekä pyrkii aktiivisesti pelottelemaan sen Baltian naapureitaan. Merellä, ilmassa, ja avaruudessa sekä kyberavaruudessa, venäläiset toimijat ovat ryhtyneet haastamaan kansainvälisiä normeja. Ja mikä huolestuttavinta, Moskovan ydinaseita koskeva sapelinkalistelu herättää huolestuttavia kysymyksiä Venäjän johtajan sitoumuksista strategiseen vakauteen, heidän normien kunnioittamisesta ydinaseiden käyttöä vastaan, ja noudattavatko he syvällekäyvää varovaisuutta, jota ydinaikakauden johtajat osoittivat liittyen ydinaseilla heiluttelemiseen.”

Tämä ei ole nimetön puolustusministeriön lähde. Ash Carter on puolustusministeri, ja hän julkisesti kyseenalaistaa ”Venäjän johtajan... normien kunnioituksen ydinaseiden käyttöä vastaan.”

Amiraali John Richardson, Laivasto-operaatioiden komentaja, totesi New York Times'ille, ”Olemme palanneet suurvaltojen asevarustelukilpailuun.”

Putinin halu rakentaa uusi Venäjä vanha Neuvostoliitto mielikuvanaan on katastrofi maailmalle – etenkin Venäjän kansalle. Ei kauan sitten, Venäjän duuma hyväksyi sen mitä kutsutaan ”terrorismin vastaiseksi” lakikokoelmaksi. Kaikki muut kutsuvat tätä ”Isoveli-laeiksi (Big Brother Laws)”. Tämä lakikokoelma tehostaa valvontaa ja hallinnon tunkeilua. Amerikkalaiset viestintäyritykset ovat jättäneet Venäjän muutaman viime viikon aikana johtuen näistä tungettelevista laeista.

Ne myös rajoittavat kristittyjen ilmaisuvapautta. Ne vaativat, että kaikki evankelioivat pyrkimykset tapahtuvat ainoastaan kirkon rajojen sisäpuolella. Ja sielläkin, kristittyjen täytyy ensin pyytää hallinnolta lupa. Lait tekevät laittomaksi sähköpostittaa ystävälle kutsu seurakuntaan, tai jutella jollekulle Kristuksesta, jopa oman kodin yksityisyydessä.

Raamatun profetian opiskelijoille, nämä tapahtumat eivät ole yllättäviä, mutta ne ovat silti hyvin surullisia. Putin ei käy sotaa Euroopan tai Yhdysvaltojen kanssa, vaan se on sotaa Jumalaa ja Jumalan lakeja vastaan. Raamattu kertoo meille, että jonain päivänä Venäjä ja Iran johtavat kansojen liittoumaa massiivisessa hyökkäyksessä Israelia vastaan, ja ne lopulta häviävät. Jumala itse taistelee heitä vastaan. [Mutta Jumala itse panee ensin koukut Googin leukoihin, jotta hän lähtisi sotimaan (Hes. 38:3-4). Suom. huom.]

Tiistaina saimme tietää, että Venäjän pommikoneet tekivät taistelulentoja Syyrian yllä ja ne lähtivät matkalle Iranissa sijaitsevista lentotukikohdista. Se on ensimmäinen kerta kun Iran on sallinut ulkovallan tehdä sotilaallisia operaatioita sen maaperältä käsin lähtien Iranin vallankumouksesta v. 1979. Profetian opiskelijoita on kiehtonut yhä läheisempi Venäjän ja Iranin välinen suhde, joka on kehittynyt viime kuukausina.

Tuleva hyökkäys Israeliin asettaa Venäjän lopunaikojen konnan rooliin. Mutta meidän on oltava varovaisia jotta muistaisimme, että Venäjän kansalaiset eivät ole kaikki osasyyllisiä. Itseasiassa, he ovat Putinin pääuhreja. Johtuen Isoveli-laeista, venäläiset kristityt ovat pyytäneet veljiään ja siskojaan ympäri maailmaa muistamaan heitä rukouksessa. Ei ole parempaa aikaa kuin nyt.

Samaan aikaan Yhdysvaltojen on ymmärrettävä, että kylmä sota on täällä jälleen. On muutamia viitteitä tästä – sellaisia asioita kuten matalalla korkeudella suoritetut ylilennot ja lisääntynyt sukellusvenepartiointi Yhdysvaltain rannikkovesillä. Ja on suuria indikaattoreita – kuten Venäjän uusi ohjusten kyhääminen, heidän modernisoitu ydinvoimainfrastruktuuri, ja se mitä Ash Carter kutsuu ”sapelinkalisteluksi ydinaseilla”.

Putin pelaa korkein panoksin venäläistä rulettia. Ja halusimmepa sitä tai ei, olemme kaikki pelissä, myöskin.

-----------------

Lopuksi jos haluat tietoa tulevasta Googin sodasta, jossa Venäjä ja Iran ovat pääpelureita, niin kannattaa vilkaista seuraavaa kotisivuilleni tallentamaani kirjoitusta Googin sodan ajankohdasta ym. teologin tohtorin kirjoittamana. Skannasin v. 1995 hankkimastani Mark Hitchcock'in kirjasta: Varo Israel, karhu tulee -- ja tuloksena oli 15 pdf-sivua. Varsinkin kirjan sivut 112-125 ovat mielenkiintoisia ja koskevat Hesekielin profeetallisen sodan ajoitusta. Olen aikalailla samaa mieltä Hitchcock’in tulkinnoista.

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/Googin_sota.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker