Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 15. marraskuuta 2016

Donald Trump on huijari! Hän on Jeesuksen ennustama väärä kristus eli väärä voideltu lopun ajassa (Matt. 24:24)!

Jumalan kallisarvoinen Päivän Sana

”Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.” (Matteus 24:4)

”Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.” (Matteus 24:11)

”Sillä vääriä kristuksia (poliittisia johtajia) ja vääriä profeettoja (uskonnollisia johtajia) nousee … niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.” (Matteus 24:24)

Vertaansa vailla oleva petos – sekä poliittinen että uskonnollinen – on yksi lopunaikojen profeetallisista merkeistä!

Tässä Cutting Edgen tuore uutishälytys (NewsAlert) alkuviikolta, joka käsittelee ainoastaan Donald Trumpia ja Amerikan tulevaisuutta hänen käsissään. David Bay kertoo huolestuttavia uutisia Donald Trumpin kannoista vaalien jälkeen, jotka ovat muuttuneet vaalikampanjan kovasta retoriikasta. Trump petti varsinkin hänen ”kristityt” kannattajansa (lue: kristilliset dominionistit). Hän on siis takinkääntäjä jo heti alkuvaiheessa vastavalittuna presidenttinä. Hän on valtaapitävien (Establishment) orja, kuten aikaisemmatkin USA:n presidentit Bush vanhemmasta lähtien, jotka ajavat vain Uutta Maailman Järjestystä (NWO). Siitä osoituksena pelkästään se, että Obaman kaudella säädettyä sukupuolineutraalia avioliittolakia Amerikassa ei tulla kumoamaan Trumpin omien sanojen mukaan, vaikka hän lupasi tehdä niin ennen vaaleja. Paljon muustakin takinkäännöstä kerrotaan seuraavassa suomentamassani uutiskirjeessä, joka sisältää neljä osiota.

------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, November 14, 2016


I. TODELLINEN Donald Trump saattaa olla nousemassa esiin ja uutiset eivät ole kovin hyviä!

UUTISKATSAUS: Trump esittää varauksia joillekin kampanjalupauksilleen ”60 minuuttia” -ohjelmassa” – ”Vaalien jälkeinen todellisuus alkamassa”, MSN News, 13. marraskuuta 2016

Donald Trump on vain päivien päässä maan presidenttinä olemisesta, ja kysymyksiä on jo kasaantumassa hänelle. Hänen ensimmäisessä laajassa vaalien jälkeisessä haastattelussa '60 Minutes' -ohjelmassa, Trump vastasi kysymyksiin hänen poliittisista prioriteeteistään presidenttinä, käsittäen sen mitkä alueet saattavat lopulta näyttää hieman erilaisilta kuin mitä hän sanoi kampanjapolullaan.”

Olemme pitkään todenneet pelostamme, että heti kun Trump on virkahuoneessaan, hän voi vetäytyä joistakin tärkeimmistä kampanjalupauksistaan. Me näimme vastavalitun presidentin kääntyvän nopeasti pois kampanjaretoriikastaan presidenttien Nixon, Reagan, Bill Clinton, Bush (Jr), ja Obaman kohdalla.

Nyt me valitettavasti katselemme samaa nopeaa muutosta pois kampanjaretoriikasta, ja olen syvästi huolissani. Valitsimmeko Donald Trumpin, mutta saimme Obama/Hillary -politiikan?

Kun Trump sopeutuu vaalien jälkeiseen todellisuuteen, on asioita, joissa hänen vaalien jälkeiset asenteet eivät täysin täsmää hänen kampanjapolkunsa retoriikkaan ….”

* ”mahdolliset valinnat Korkeimpaan oikeuteen”

* ”Trump sanoi, ettei hän ole päättänyt syytteen nostamisesta Clintonia vastaan – Hetkinen! Trump totesi kampanjansa aikana, että hän ehdottomasti aikoisi syyttää häntä ja hän käytännöllisesti katsoen aloitti kampanjahuutonsa sanomalla: ”Pankaa hänet lukkojen taakse”!

Trumpin seuraava lausunto yksinkertaisesti vie minut sanattomaksi: ”Clinton 'teki joitakin pahoja asioita', hän sanoi, mutta lisäsi että lopulta Clintonit ovat 'hyviä ihmisiä'.”

Herra Trump, tämä ei ole tapa, jolla Jeesus totesi, että se millä on merkitystä, on henkilökohtainen hedelmä. Kuuntele:

Heidän hedelmistään te tunnette heidät .. Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä. Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä.” (Matteus 7:16-18)

Sentähden, kun vastavalittu presidentti Donald Trump myöntää, että Hillary teki pahoja hedelmiä, hänen täytyy tunnustaa, että hän on ”paha ihminen”. Jeesushan totesi, että vain huono puu voi tuottaa pahaa hedelmää.

Kukaan ei voi vesittää sitä toisin tässä henkimaailmassa – ei edes Donald Trump!

* ”Terveydenhuoltoa koskien, Trump sanoi, että hän on valmis muuttamaan kohtuuhintaista terveydenhuoltolakia tai pitämään osia siitä, jotka ovat suosittuja...”

Tämä uusi suunnitelma on kaukana totaalisesta ObamaCare'n välittömästä hylkäämisestä, kuten Trump ja Mitchell ilmaisivat ennen vaaleja. Ole tietoinen siitä, että kun poliitikko sanoo, että hän on halukas ”muuttamaan” jotakin, joka ei toimi, se voi tarkoittaa, että lopputulos on aivan yhtä epämieluinen kuin asioiden alkuperäinen tila.

* ”... Mitä tulee maahanmuuttoon, Trump sanoi prioriteettinaan olevan karkottaa paperittomat siirtolaiset, joilla on rikosrekisteri – minkä hän arvioi käsittävän 2-3 miljoonaa ihmistä...”

* ”... Hän on valmis joillekin hänen tunnetuista rajamuurilupauksistaan, mutta se koostuisi muurin sijaan aidoista.”

Cutting Edge on johdonmukaisesti todennut, että kätketty likainen pieni salaisuus kysymyksessä, joka koskee ”rajalakiemme valvontaa”, on se, että poliitikot molemmin puolin käytävää tietävät, että TODELLINEN eteläraja on jo siirretty Meksiko/Guatemala -rajalle, koska Eliitti uskoo jo Pohjois-Amerikan Unionin olevan perustettu.

Ei sinulle eikä minulle ole vielä kerrottu tätä!

Nyt, tämä perääntyminen kampanjaretoriikasta jatkuu.

Jotkut hänen valituista alaisistaan ovat samoja RINO-republikaaneja (republikaaneja vain nimellisesti), jotka Trump vannoi tyhjentävänsä Washingtonista!

UUTISKATSAUS: ”Trump nimeää uusia johtavia avustajia, jotka tarjoavat jyrkän kontrastin”, Associated Press, 14. marraskuuta 2016

WASHINGTON (AP) – Vastavalittu presidentti Donald Trump antaa alkusoittoa taisteleville republikaanipiireille nimittämällä republikaanipuolueen puheenjohtajan Reince Priebus'in hänen Valkoisen Talon henkilöstöpäällikökseen ja Breitbart News'in toimitusjohtajan Stephen Bannon'in päästrategikseen tai johtavaksi neuvonantajakseen.”

Kuinka Reince Priebus'ia voidaan hyödyntää Valkoisen Talon henkilöstöpäällikkönä kun hän on osa ”Washingtonin sisäpiiriläisiä”, jotka presidenttikandidaatti Trump lupasi ”valuttaa” pois ”suosta”?

Konservatiivinen kommentaattori, Michael Savage, iski välittömästi kyntensä tähän asiaan.

UUTISKATSAUS: Michael Savage varoittaa Donald Trumpia: 'Huuhtele' Reince pois; Hän on 'kaikkea sitä mitä äänestäjät vastustivat'”, Breitbart News, 13. marraskuuta 2016

Vastavalitun presidentin Donald Trumpin ei pitäisi valita republikaanien kansallisen komitean puheenjohtajaa Reince Priebus'ia henkilöstöpäällikökseen, sanoo Michael Savage, kansallisen talkradion juontaja ja kirjailija … 'Priebus on vihollinen sisällä', Savage varoittaa.”

'Hän on RNC (Republican National Committee)! Kaikkea sitä minkä äänestäjät torjuivat … Hän ohjaa Trumpin pois kaikesta siitä politiikasta, jota varten me lähetimme hänet D.C:hen korvaajaksi. Hän on vihollinen sisällä. Hän on Paul Ryan, Mitch McConnell, ja Vanha kaarti. He eivät halua muutosta'.”

Valitettavasti minun täytyy yhtyä tähän analyysiin. Lisäksi olen järkyttynyt siitä, että Newt Gingrich omaa vahvan aseman Trumpin luottamuksessa. Gingrich oli Kongressin edustajainhuoneen puheenjohtaja kun hän manipuloi ”Contract With America” -lupauksensa niin, että se lopulta osoittautui arvottomaksi sen jälkeen kun republikaanien kontrolli Kongressista varmistui vuonna 1994.

Gingrich on myös osa ”Washingtonin sisäpiiriläisten” ryhmää, joka pitää korvata! Nämä ovat poliitikkoja, jotka hyvin voimakkaasti vastustivat Trumpin ehdokkuutta, niin että he ryhtyivät kaikkiin mahdollisiin toimenpiteisiin saadakseen hänen kampanjansa pois raiteiltaan. Entiset presidentit Bush'it kieltäytyivät äänestämästä häntä ja hyvin julkisesti lausuivat niin. Paul Ryan vastusti häntä monta kriittistä kuukautta jolloin moni äänestäjä harkitsi sitä, ketä ehdokasta heidän pitäisi tukea.

Republikaani toisensa perään varoitti hyvin julkisesti, että Trump häviäisi sekä presidentinvaalin että Kongressivaalin demokraateille jos Trump olisi ehdokkaana. Koska Trump vastusti näitä ”ainoastaan nimellisesti republikaaneja” (RINO), ja he hävisivät, niin aikooko vastavalittu presidentti Trump ojentaa heille voiton takaoven kautta?

Jumala varjelkoon! Mutta, pelkään että tämä skenaario on juuri sitä, mitä tapahtuu.

II. Trump on dramaattisesti vahvistanut Korkeimman oikeuden kannan homoavioliittojen laillistamiselle!


Ensimmäisessä vaalien jälkeisessä haastattelussa, vastavalittu presidentti Donald Trump ilmoitti, ettei hänellä ole mitään ongelmaa Korkeimman oikeuden vuoden 2015 päätökseen siitä, että homoseksuaalien avioliitto on perustuslaillinen oikeus ja että se ei näyttelisi lainkaan hänen päätöksenteossaan koskien juridisia valintoja.”

'Se on merkityksetöntä, koska se on jo ratkaistu. Se on laki. Se ratkaistiin Korkeimmassa oikeudessa', Trump sanoi suoraan 60 Minutes -ohjelmassa.”

Jopa Donald Trump tietää, että tuleva Korkein oikeus voi kumota päätöksen, jonka edellinen oikeus teki. Mutta tässä kohdin, hän yksinkertaisesti piiloutuu lain taakse.

Jopa ”Donaldin” alaisuudessa Amerikka jatkaa tulemistaan ”Uudeksi Sodomaksi”, rakentuen päivä päivältä kohti tilintekoa Jumalan kanssa.

On mahdollista, että ainoa todellinen menestys, jonka presidentti Trump voi kokea Amerikan suhteen, on verolakien muuttaminen ja työpaikkojen takaisintuominen Amerikkaan niin että me voisimme kokea vaurautta jälleen kerran. Tässä skenaariossa Trump epäonnistuisi kaikilla muilla alueilla, joista kristityt/konservatiivit välittävät syvästi.

Mutta vähintäänkin Amerikka palaisi aitoon hyvinvointiin.

Nyt kuuntele hyvin tarkkaan. Saatanan valtakuntaa Antikristuksen kautta ei voida perustaa, ellei ihmiset valmisteluvaiheessa nauti ennenkokematonta materiaalista hyvinvointia! Nykyään samantyyppiset väärät opettajat kertovat amerikkalaisille aivan samoja valheita kuin ne, jotka kertoivat valheita juutalaisille 2,500 vuotta sitten. Liian monet amerikkalaiset todella uskovat, että Jumala ei saa olla liian vihainen meille muutoin Hän ei salli meidän tulevan hyvin vauraiksi.

Kuitenkin tilanne on päinvastainen. Kun Saatana vetää ihmisiä hänen tuhon verkkoonsa, hän tekee kaiken mahdollisen tuodakseen hyvinvoinnin tuohon maahan. Itseasiassa, saatanistit lupaavat uusia käännynnäisiä sillä tavalla, että jos ihmiset antavat ylimmän uskollisuutensa ja palvontansa Herra Saatanalle, hän tekee heistä voimakkaita ja rikkaita yli uskomustemme. Hän kertoo saman valheen kansakunnalle, jonka hän on aikeissa tuhota.

Muista tämä tosiasia myös Sodomasta ja Gomorrasta ennenkuin Jumala hävitti ne: kaupungit olivat tavattoman vauraita ja ne dominoivat tuon ajan kulttuuria ja kauppaa. [Genesis 13:10 ja Hesekiel 16:49]

Sallikaa minun toistaa itseäni: Saatanan valtakuntaa Antikristuksen kautta ei voida perustaa, ellei ihmiset valmisteluvaiheessa nauti ennenkokematonta materiaalista hyvinvointia!

Mitä vauraampi Amerikasta tulee, mitä korkeammalle maan pörssit nousevat, sitä lähempänä – sinun pitäisi tietää – me olemme Antikristuksen ilmestymistä. Katsos, Jumala tiesi, että ihminen on niin turmeltunut, että hän tuntee sitä vähemmän tarvetta Jumalaan mitä vauraammaksi hän tulee.

III. Konservatiivinen asiantuntija ja entinen Bushin neuvonantaja Ana Navarro paljasti järkyttävän selityksen sille miten Trump pystyi valtaamaan Valkoisen Talon.

Hän sanoi, että Hillary Clinton oli ainoa demokraatti, jonka Trump pystyisi lyömään yleisvaaleissa!

UUTISKATSAUS: Ana Navarro: Demokraatit nimittivät ehdokkaakseen 'sen ainoan henkilön, joka voi hävitä Donald Trumpille'”, Media-ite News, 9. marraskuuta 2016

... konservatiivinen asiantuntija ja entinen Bushin neuvonantaja Ana Navarro diagnosoi tarkkaan sen miten Donald Trump onnistui voittamaan vuoden 2016 presidentinvaalin, sanoen että lopulta, Hillary Clinton oli vain niin kauhea ehdokas.”

'Sanoisin, että me kaikki omaamme tiedon siitä, mitä tapahtui viime yönä. Tiedättehän, demokraatit luultavasti nimittivät sen ainoan henkilön, joka voisi hävitä Donald Trumpille. Ja hän teki niin', Navarro sanoi.”

'Uskon, että hän suoritti melko hyvän kampanjan, mutta se on viimekädessä kyse ehdokkaasta', hän päätteli, 'Ja oli asioita, joita Clintonit tekivät kuluneen kahdeksan vuoden aikana, jotka mielestäni herättivät paljon kysymyksiä monille amerikkalaisille, ja ne käänsivät epävarman äänestäjän sen hyödyksi, joka oli epätodennäköinen voittajaehdokas'.”

Tarkoitatko siis että Bill'in ja Hillary'n rikolliset menettelytavat lopultakin tavoittivat äänestäjät? Ainakin 60 miljoonan äänestäjän mielissä, Hillary – ja Bill – ansaitsivat mielipidekyselyjen tyhjäksi tekemisen ja heitettävän lopulta ”historian romukoppaan”!

Tai kenties ”historian hornankattilaan”! Se on sopivampaa, mielestäni.

IV. Eräs konservatiivinen kolumnisti uskoo, että Trump johdattaa Amerikan suuruuden kauteen hänen ”kahdeksanvuotisella” presidenttikaudellaan.

UUTISKATSAUS: Donald Trump tulee osoittautumaan yhdeksi suurimmista ja merkittävimmistä presidenteistä, Mielipide-kolumnisti, Roger Simon, PJ Media, 13.11.2016

Donald Trump tulee olemaan yksi suurimmista ja merkittävimmistä Amerikan presidenteistä, ainakin Ronald Reaganin ajoista lähtien ja mahdollisesti sitä ennenkin … Trump tullaan sijoittamaan yhdeksi meidän tärkeimmistä johtajista ja voi olla todellinen muutoksen tekijä, kääntäen tämän maan ympäri ajankohtana, jolloin Amerikan voima ja suuruus olivat laskussa.”

Toivokaamme että hän on oikeassa!

Mutta, voiko Donald Trump ohjata Amerikan osaksi ”suuruutta jälleen” ohjaten samalla maan pois Jumalan tuomiosta? Hänen varhaiset toimensa osoittavat, että hän johtaa Amerikan suoraan jumalalliseen hävitykseen! [Amen, sanoo suomentaja Olli!]

----------------

Lopuksi kannattaa lukea Sirkun analyysi USA:n presidentinvaaleista ja mitä on odotettavissa vaalien jälkeen.


Myöskin vieraskirjassani on Donald Trumpia käsitteleviä viimeaikaisia viestejä.


Lukemisen arvoinen kirjoitus Trumpista eräältä hengelliseltä vartiomieheltä (ks. myös kommentit).

Is Trump a Cyrus or a Nebuchadnezzar? What Does the Bible Say?

http://watchmanscry.com/?p=5803

PÄIVITYS 16.11.2016 klo 22:30

David Bay ei kiinnittänyt erityisempää huomiota uutiskirjeessään Donald Trumpin tulevaan pääneuvonantajaan, Steve Bannon'iin, joka on tunnettu juutalaisvastaisuudestaan, mistä AIPAC on jo ärähtänyt. Tästä seuraavassa uutisjutussa.

http://www.salon.com/2016/11/14/steve-bannon-runs-an-anti-semitic-website-is-a-misogynist-and-will-be-one-of-donald-trumps-senior-advisors/

Sitten viittauksia Trumpin vapaamuurariuteen ja Luciferin palvontaan seuraavissa YouTube-linkeissä. Trumpin pastori nuoruudessa oli muuten 33. asteen vapaamuurari Norman Vincent Peale, jota hän kehui julkisesti ainakin v. 2015.

Trump Mason Luciferian Vs. Hillary Mason Witch Luciferian. 2nd "Debate"

https://www.youtube.com/watch?v=WLnEQ9Qoog4

Donald Trump's 66th Floor Penthouse Exposes His Idol 'Sun God' Apollo, Son of Zeus

https://www.youtube.com/watch?v=6pCsVKt9gqY

http://galatiansfour.blogspot.fi/2015/11/donald-trumps-66th-floor-penthouse.html

How Norman Vincent Peale Taught Donald Trump to Worship Himself

http://www.politico.com/magazine/story/2015/10/donald-trump-2016-norman-vincent-peale-213220
 

9 kommenttia:

 1. Voisiko Trump olla se lopullinen AK, koska rabbit iloitsevat Israelissa hänen voitostaan ja liittävät hänet messiaaseen?

  Trump Upset Victory Divinely Sent to Begin Messianic Process: Rabbis

  http://www.breakingisraelnews.com/78288/trump-upset-victory-divinely-sent-begin-messianic-process-rabbis/

  "When taking the gematria into account, it was clear that Trump had a spiritual edge. As Rabbi Berger pointed out, the gematria for Donald Trump in Hebrew (דונלד טראמפ) is 424, which is equal to the gematria of “Messiah for the House of David” (משיח בן דוד). The Ben Ish Chai, an authority on Jewish law and master kabbalist who lived in Baghdad 150 years ago, interpreted the number 212 as a difficult time for Israel before the Final Redemption. Trump’s gematria is twice that, signifying an ongoing Messiah process."

  Ja nyt he pyytävät häntä rakentamaan 3. temppelin yhdessä Putinin kanssa.

  http://www.breakingisraelnews.com/78372/bin-exclusive-sanhedrin-asks-putin-trump-build-third-temple-jerusalem/

  VastaaPoista
 2. Aika hurjaa. Uusi Hitler.

  Is Donald Trump the Anti-Christ?

  http://www.thehypertexts.com/Donald%20Trump%20Antichrist%20666.htm

  "The Trump surname is an anglicized version of the German name Drumpf. In Jewish gematria, the value of the letters in Don Drumpf is 666."

  VastaaPoista
 3. en usko et se on anti kristus,,mutta peto varmasti voi tulla olemaan

  https://www.youtube.com/watch?v=r81Q1Ho91qk

  trump on myos kait kasaari juutalainen,,


  https://www.youtube.com/watch?v=BmX6DOBPLDQ

  VastaaPoista
 4. Höpö höpö. Trump on iso rukousvastaus. Naurettavaa maalata piru seinälle ilman minkäänlaista näyttöä asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletpa tosi höntti tapaus. Uskotko tosiaan Trumppia? Hän vetää sinua höplästä. Trump kuuluu ns. kontrolloituun oppositioon, joka muuttaa mielensä aina tarpeen tullen. Esim. katso seuraava video.

   The Scary TRUTH About Donald Trump (Donald Trump illuminati Deception Exposed Full Documentary)

   https://www.youtube.com/watch?v=xDreLyC_FTQ (2.5.2016)

   Poista
  2. Aika moni uskova iloitsee suuresti Trumpin valinnasta.

   Se pieni vähemmistö uskovista jotka demonisoi Trumpia on kyllä pahemman kerran höplästä vedettyjä.

   USA sai nyt jatkoajan, todennäköisesti valtava herätys tulossa.

   Poista
 5. Trump muuten valehteli todistetusti reilusti enemmän kuin Clinton vaaliväittelyissä ja koko kampanjan aikana. "Kaikella valheen voimalla..."

  http://fortune.com/2016/09/27/donald-trump-lied/

  http://www.ibtimes.com/who-tells-more-lies-hillary-clinton-or-donald-trump-truth-o-meter-two-nominees-one-2422143 (26.9.2016)

  "In PolitiFact scorecards, Clinton's comments were 22 percent "true," 28 percent "mostly true," 22 percent "half true," 15 percent "mostly false," and 11 percent "false," and 2 percent "pants on fire."

  Those numbers fare much better than Trump's scorecard, in which his comments were 4 percent "true," 11 percent "mostly true," 15 percent "half true," 17 percent "mostly false," 34 percent "false," and 18 percent "pants on fire.""

  VastaaPoista
 6. Trump ei ole antikristus, vaan päin vastoin mies jonka Jumala on valinnut antaakseen tuomion antikristilliselle maailmanjärjestykselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah! Lues mm. nämä artikkelit Trumpista:

   http://www.heinola.org/~patato/makow232.html

   http://www.sunpoint.net/~patato/makow243.html

   http://www.sunpoint.net/~patato/makow244.html

   Lainaus:

   "HENRY MAKOW KOMMENTOI:

   Näyttää olevan vasemmisto (kommunistinen, globalistinen) ja Oikeisto (fasistinen, sionistinen, nationalistinen) Juutalaisen Illuminatin haara. Trump edustaa jälkimmäistä.

   Muista Albert Piken profetia sodasta Sionismin ja Islamin välillä. Trump ajaa Yhdysvallat Islamia vastaan."

   Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com