Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Donald Trump voitti, mutta nouseeko Yhdysvallat enää?

Amerikkalainen unelma elpyy vai miten on?

PÄIVITETTY 11.11.2016 (katso lopusta, Trump salamurhataan?)

PÄIVITYS 12.11.2016 klo 16:30

Nyt kaikki on kääntynyt lähes päälaelleen. Trump kuuluukin Illuminatiin ja hän on Jeesuksen ennustama väärä kristus (Matt. 24:24) eli väärä voideltu (väärä Koores). Ihmiset panevat häneen toivonsa lähestyvän tuomion alla, sanoen "rauha, rauha, ei hätää mitään". Monet evankelikaaliset johtajat ovat luoneet suuren petoksen ja eksyttäneet kristikansaa. Lukekaa enemmän lisäämistäni kommenteista tämän blogijulkaisun lopussa (kommenttipalsta).
Konservatiivinen republikaaniehdokas Donald Trump voitti hieman yllättäen USA:n presidentinvaalit eilen. Näin ainakin vaalitulosta ennakoiviin mielipidekyselyihin nähden, jotka ennustivat demokraattien Hillary Clintonin voittoa viimeiseen saakka, vaikkakin Clintonin kannatus hiipui loppua kohden sähköpostijupakan takia. Tämä oli siis jo toinen "brexit" tähän vuoteen, eli maailman globalisteille ja rahamarkkinoille epämieluinen tulos. Miksi näin kävi? Oliko kyseessä vain hämäys? Mitä NWO-eliitillä on vielä takataskussaan? Joku ei varmasti pidä tästä vaalituloksesta, joka vie Amerikan käytännössä takaisin 1950-luvulle pois länsimaiden nykykehityksestä (globalismi) takaisin protektionismiin. Näin mikäli Trump tekee sen mistä hän puhui kampanjansa aikana. Lainaan seuraavassa blogini vieraskirjaan äsken kirjoittamaani analyysia näistä vaaleista ja ennakointia Amerikan lähitulevaisuudesta.

-------------------------

Päivämäärä: 09/11/2016, 13:54:33
Nimi: Olli
Sijoitus: 1 335

Pera, olet jyvällä asiasta. Jokin tässä USA:n vaalituloksessa mättää. Eikö eliitillä sittenkään ollut mitään tarvetta istuttaa Hillarya uudeksi presidentiksi sammuvaan maahan? Oliko Obama oikeassa kun hän sanoi v. 2012 että hän voittaa sodan jouluna (siis toisella kaudellaan)?

Obama’s Disturbing Remarks

https://bannerministries.wordpress.com/2012/09/22/obamas-disturbing-remarks/

THE PRESIDENT: In my first term, we ended the war in Iraq; in my second term, I will win the war on Christmas. (Laughter.)

https://www.worthychristianforums.com/topic/195617-obama-said-that-he-will-win-the-war-on-christmas/

Ja lisäksi Englannin kuningatar Elisabet II sanoi viime jouluna, että nauttikaa viimeisestä joulustanne!

Queen’s 2015 Christmas Message: “Enjoy Your Final Christmas”

http://yournewswire.com/queens-2015-christmas-message-enjoy-your-final-christmas/

Queen of England tells staff, 'Enjoy Your Last Christmas'- Co-incidence?

https://www.youtube.com/watch?v=JGfuDZnvSEI (25.12.2015)

Barack Hussein Obamalla on reilut kaksi kuukautta aikaa tuhota Yhdysvallat. Ei ole ollenkaan varmaa, että Trump vannoo koskaan virkavalaansa. Kristilliset dominionistit eivät tule voittamaan. Juha Ahvio Patmos Lähetyssäätiöstä voi nyt riemuita hetken, mutta hänen ja kaltaisensa hymyt vielä hyytyvät. Trump ei ole Jumala (eikä edes kristitty), vaikka jotkin vaalisloganit USA:ssa niin antoivat ymmärtääkin, kuten "In Trump We Trust", joka on todella Jumalaa pilkkaava toteamus korvaten sen, mikä on yhden dollarin setelissä, eli "In God We Trust". Toki tämä "God" setelissä voi tarkoittaa sitä Amerikan mammonajumalaa. 

Trump ei tule pelastamaan enää Yhdysvaltoja, sanoi Timo "takinkääntäjä" Soini mitä tahansa, joka oli verhoutunut ällöttävästi USA:n lippuun tämän aamun vaalilähetyksessä TV1:llä. Persuille tämä vaalitulos tietenkin oli mannaa, koska Trump on nationalisti ja näin ei-globalisti. Mutta tuliko vaalivoitto sittenkin liian myöhään? Koko vaalit pelkkää teatteria, joilla ei mitään tulevaisuuden merkitystä?

Tässä oiva artikkeli suulaasta Trumpista, joka voi olla "viimeinen pasuuna (last trump)" kun seurakunta temmataan tänä vuonna.

http://nokialainen.blogspot.fi/2016/02/miksi-donald-trumpia-kannatetaan.html (19.2.2016)

-------------------------------

Näin siis vieraskirjassa. Lisään tähän vielä Donald Trump'ista juttua, josta olen kirjoittanut aikaisemminkin blogin vieraskirjaan. Näin tiedetään mikä mies tämä Trump todella on, jota voidaan tituleerata Mr. America'ksi, ollen juuri se amerikkalaisen menestysevankeliumin tai -unelman perikuva, joka palvoo mammonaa ja luo itsensä ympärille jumalallisen sädekehän saavutuksillaan (Big money and Big business). Suomessa vastaava "Trump" voisi olla liikemies Hjallis Harkimo, joka on myöskin törkysuu, jumalaton naistenmies, ja nykyään politiikassa mukana oleva. Tähän menestykseen ja suureen rahaan liittyen en malta olla mainitsematta sitä Sodoman alkuperäistä syntiä, jonka takia Jumala hylkäsi sen tekemään sopimattomia (homoseksuaalisuus), kuten on käynyt Amerikalle Obaman presidenttikaudella.

Hesekiel 16:49-50

49. Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.
50. He korskeilivat ja tekivät kauhistuksia minun edessäni, ja minä, kun sen näin, toimitin heidät pois.

Siis tyypillistä Trumpin Amerikkaa. Äskettäisestä Ylen dokkarista (Ulkolinja: Clinton vastaan Trump (jakso 1/2)) paljastui mm. että Trumpin mentorina ja pastorina nuoruudessa on toiminut menestysteologi ja 33. asteen vapaamuurari Norman Vincent Peale.

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/billy_graham_--_opetukset_ja_toiminta.pdf

"- Norman Vincent Peale oli mies, joka ei ollut vain vastuussa "kristillisen" psykologian tuomisesta tunnustavaan seurakuntaan, vaan hän myös kannatti sellaisia New Age ja /tai okkulttisia oppeja kuin visualisointi, panteismi, inhimillinen mahdollisuusajattelu, positiivinen tunnustaminen, positiivinen ajattelu jne. Kerran Phil Donahue Show'ssa, Peale, 33. asteen vapaamuurari, sanoi: "Ei ole tarpeen uudestisyntyä. Sinulla on oma tiesi Jumalan luokse, minulla on omani. Minä löysin ikuisen rauhan Shinto-pyhäkössä". (Shintolaisuus on muinainen itämainen uskonto, joka sulauttaa esi-isien palvonnan mystiikkaan.) Hän kielsi myös tarpeen uskoa neitseestä syntymiseen."

Lisää Norman Vincent Peale'sta:

New Age Peale -tekijä

http://www.lampaille.com/uploads/awd/AWD_luku%203.pdf

How Norman Vincent Peale Taught Donald Trump to Worship Himself (Kuinka Norman Vincent Peale opetti Donald Trumpia palvomaan itseään)

http://www.politico.com/magazine/story/2015/10/donald-trump-2016-norman-vincent-peale-213220

"“I still remember [Peale’s] sermons,” Trump told the Iowa Family Leadership Summit in July. “You could listen to him all day long. And when you left the church, you were disappointed it was over. He was the greatest guy.” A month later, in the same news conference at which Trump tossed out Univision anchor Jorge Ramos, he again referred to Peale as his pastor and said he was “one of the greatest speakers” he’d ever seen."

Että tämmöinen "kristitty" trumppi meillä on nyt Amerikan tulevana pressana. Supermennarin ja -rapparin oppilas.

Trump muuten yrittää elvyttää amerikkalaisen unelman, joka kävi ilmi hänen tämänpäiväisestä kiitospuheestaan.

Donald Trump has pledged to “rebuild” America and to “renew” the American dream in his maiden speech as the President-elect of the United States.

http://www.standard.co.uk/news/world/donald-trumps-acceptance-speech-in-full-presidentelect-pledges-to-renew-the-american-dream-a3391041.html

Veikkaanpa että yritykseksi jää. Pikemmin Amerikan kotkansiivet tullaan repimään irti piakkoin, kuten profeetta Daniel ennusti yli 2500 vuotta sitten (Dan. 7:3-4 koskien nykyistä maailmanvalta-akselia Britannia+Yhdysvallat).

3. Ja merestä nousi neljä suurta petoa, kukin erilainen kuin toinen.
4. Ensimmäinen oli kuin leijona (=Britannia), mutta sillä oli kotkan siivet (=Amerikka). Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän.

Tämä tarkoittaa lopunaikaa, jossa elämme, ja seuraavassa jakeessa kuvataan Karhu-pedon eli Venäjän nousu välittömästi tämän edellisen tapahtuman jälkeen (Dan. 7:5).

5. Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen (=Venäjä). Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: "Nouse ja syö paljon lihaa".

Mainitsen lopuksi, että amerikkalainen The Simpsons piirrossarja ennusti Donald Trumpin presidenttiyden 16 vuotta sitten, josta on tänään kerrottu mediassa laajalti.

https://www.thesun.co.uk/news/2146815/the-simpsons-correctly-predicted-a-donald-trump-presidency-16-years-ago-in-episode-set-in-the-near-future/ (9.11.2016)

AWESOME! THE SIMPSONS PREDICTED DONALD TRUMP PRESIDENCY 15 YEARS BEFORE! PROPHECY - ILLUMINATI?

https://www.youtube.com/watch?v=Xp6vL7OD310 (5.3.2016)

Simpsonit ovat myöskin ennustaneet "toisen 9/11 -iskun" jaksossa "To Surveil with Love" vuodelta 2010, jossa näkyy salaperäinen tuomiopäiväkello (Doomsday Clock). Jos "Trump -profetia" toteutui, niin ei ole syytä epäillä tätäkään. America's end is near!

Ilmestyskirja 18:1-8

1. Sen jälkeen minä näin tulevan taivaasta alas erään toisen enkelin, jolla oli suuri valta, ja maa valkeni hänen kirkkaudestaan.
2. Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi.
3. Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta."
4. Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.
5. Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.
6. Kostakaa hänelle sen mukaan, kuin hän on tehnyt, ja antakaa hänelle kaksinkertaisesti hänen teoistansa; siihen maljaan, johon hän on kaatanut, kaatakaa te hänelle kaksin verroin.
7. Niin paljon kuin hän on itselleen kunniaa ja hekumaa hankkinut, niin paljon antakaa hänelle vaivaa ja surua. Koska hän sanoo sydämessään: 'Minä istun kuningattarena enkä ole leski enkä ole surua näkevä',
8. sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on Herra Jumala, joka on hänet tuominnut."

Tule Herra Jeesus! Maranatha!

--------------------------

PÄIVITYS 11.11.2016 klo 1:00

Ei ole viimeaikaisten uutisten perusteella vaikea arvata, että Trump joutuu vielä salamurhayrityksen kohteeksi ennen virkaanastujaisiaan. Tällöin Hillarysta voisi yhä tulla presidentti.

Daniel 11:21

21. Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden.

'So who's going to assassinate Trump?' Twitter erupts with calls for the Donald to be killed after he wins the election

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3924052/Twitter-erupts-calls-Donald-Trump-assassinated-elected-president-United-States.html (10.11.2016)

Protestiaalto Trumpia vastaan pyyhkäisi eilen läpi Yhdysvaltojen.

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/trumpia-vastaan-jarjestetty-protesteja-yhdysvalloissa/6159764 (10.11.2016)

5 kommenttia:

 1. Uskon, että Trump kuuluu kontrolloituun oppositioon ja hän vain näytteli. Suurta petosta koko vaalikampanja. Jeesus ennusti vääristä kristuksista eli vääristä voidelluista viimeisinä päivinä (Matt. 24:24). Todistuksena Trumpin osallisuudesta Illuminatiin muutama video.

  DONALD TRUMP is a MEMBER of the ILLUMINATI - VIDEO PROOF!

  https://www.youtube.com/watch?v=tF55KyeRIZU

  Is Donald Trump Illuminati? (R$E)

  https://www.youtube.com/watch?v=yZlgSjm9KIo

  Nude Trump Statues Pop Up In US Cities Placed by FREEMASON ILLUMINATI

  https://www.youtube.com/watch?v=0o_xL7Bf5R8

  VastaaPoista
 2. Alert! Väärä rauha Trumpin valinnan myötä..(1 Tess. 5:3)

  When They Say Peace & Safety, Watch Out! Is Sudden Destruction Coming?

  https://www.youtube.com/watch?v=ngI-SLIRtps (11.11.2016)

  VastaaPoista
 3. Trump on väärä Koores tai voideltu (Matt. 24:24). Älkää eksykö!

  Is Trump a Cyrus or a Nebuchadnezzar? What Does the Bible Say?

  http://watchmanscry.com/?p=5803

  "This is not new. It was common in the Scriptures for the people to deny that judgment was approaching and instead believe a false word of; peace peace."

  VastaaPoista
 4. more...

  http://watchmanscry.com/?p=5803

  "Sorry folks, there is no other way to put it! I know this is not what some want to hear. But I’m not Tony Robbins, and I’m not gonna lie to you with positive thoughts that deny reality. I’m also not going to speak falsely and lie to God’s people. Unfortunately, a strange deception and delusion has overtaken many of the evangelical leaders that are out there. And they are deceiving God’s people with words that are promising a false hope through a Donald Trump administration."

  VastaaPoista
 5. Luin tuota Nathan Leal'in juttua Donald Trumpista (http://watchmanscry.com/?p=5803) tarkemmin ja katsoin kommentteja, joista yksi pisti silmään.

  Nathan,

  Ive followed you off and on for a bit. And, I would like to say what your saying about Trump is right on the mark! Like Ive always said to friends and family, if you claim to be a believer, and vote or voted for Trump is saying a lot. I believe from scripture, if you have voted or will vote for him with a “clear” conscience is saying basically your an unbeliever. If you have voted or will vote for Trump, but hold your “nose” doing it, is still wrong, but is showing that the Spirit Of God is truly in your life. I believe that 2 Thessalonians 2:3 is upon us indeed. And I believe God is using Trump to separate the wheat from the tares, especially in America. There is a spiritual dimension behind this whole ordeal. These So called Christian leaders endorsing him are showing there true heart colors…false shepherds who are obviously fake! bro, keep standing for the truth.

  In Christ,
  M.

  Eli tässä sanotaan, että Jumala käyttää Trumpia erottamaan nisun lusteesta lopun aikana juuri ennenkuin Jeesus palaa takaisin ja erityisesti koskien Amerikkaa. Nämä ns. kristilliset johtajat näyttävät todelliset värinsä tukemalla häntä. Esim. Seitsemän vuoren liike (NAR-liike) tukee voimakkaasti Trumpia jopa viittaamalla siihen, että Trumpilla on Elian viitta yllään. Come on!

  "Another prophecy, which was made by a seven mountain dominionist is claiming that Trump has an Elijah mantle on him."

  Sanon, että häpeä kaikille Juha Ahvion kaltaisille kristillisille dominionisteille. Nyt mitataan se, kenellä on rakkaus totuuteen. Väkevä eksytys jyllää!

  2 Tess. 2:9-12

  9. tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
  10. ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
  11. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
  12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com