Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 19. marraskuuta 2016

WikiLeaks vahvistaa, että Donald Trump on Saatanan poika eli Antikristus (satiirikirjoitus)

Tässä poliittista satiiria The Huffington Post -lehden blogista tältä syksyltä, joka voi hyvinkin kuvastaa ironisella tavalla sitä, että vastavalittu Yhdysvaltain 45. presidentti Donald Trump on Raamatun Antikristus eli Saatanan poika (huomaa kirjoituksen Putin -vihjailut). Trumpin populistinen ja arrogantti esiintymistyyli on kuin kopio Adolf Hitlerin vastaavasta, kun Saksa pyrki nousemaan jaloilleen 1920- ja 1930-luvuilla kokemastaan häpeästä, jota se oli tuntenut Versaillesin rauhansopimuksen myötä. Nyt Trump huutaa samalla tavalla, että ”Let's Make America Great Again.” Trump on luonut messiaanisen sädekehän ympärilleen karismaattisuudellaan ja hän on tyypillinen lopunajan poliittinen eksyttäjä, johon myös kristityt valitettavasti ovat langenneet (Suomessa erityisesti Patmos Lähetyssäätiö). Jeesus varoitti näistä viimeisten päivien poliittisista eksyttäjistä Öljymäen puheessaan väärinä kristuksina eli väärinä voideltuina, jotka, jos mahdollista, eksyttävät jopa valitutkin (Matt. 24:24). Amerikan evankelikaalisista kristityistä peräti neljä viidesosaa äänesti Trumpia vaaleissa. Ehkä olisi ollut parempi jättää äänestämättä kokonaan, sillä kumpikaan pääehdokkaista ei täytä kristillisiä arvoja lähimainkaan. Ja muutenkin nyt eläessämme Jeesuksen toisen tulemuksen aattona, ei ole viisasta sekaantua politiikkaan ja panna luottamusta johonkin maalliseen regimenttiin, joka ei todellakaan tuo parannusta maailman tilaan, minkä Raamatun profetia hyvin osoittaa. Trump voi osoittautua todelliseksi takinkääntäjäksi ja vaaralliseksi johtajaksi, joka on viekoitellut hyväuskoisia ihmisiä ”kristityn” Hitlerin lailla puolelleen. Ei siis mitään uutta auringon alla. Ja kun mietimme sitä, että Trump on nyt hyvää pataa Venäjän kanssa ja Israel lähes palvoo häntä, niin profeetallinen valerauha (1 Tess. 5:3) voi todellakin olla lähellä kun hän vahvistaa Lähi-idän rauhansopimuksen 7 vuoden ajaksi (Dan. 9:27). Israelin johtavat rabbit ovat jo pyytäneet häntä rakennuttamaan Jerusalemin 3. temppelin, jonne Antikristus lopulta astuu ja julistaa olevansa Jumala (2 Tess. 2:4). Trumpin juutalaisia juuria on arvuuteltu viimeaikoina ja hän saattaa olla sopiva (vale)messias Israelille, joka tekee liiton kuoleman kanssa (Jes. 28:15-18). Aika näyttää miten käy, mutta olenpahan varoittanut. Seuraavan Christopher Lamb'in blogikirjoituksen suomensi: Olli R.

Lue myös tämä: http://europe.newsweek.com/just-how-similar-donald-trump-adolf-hitler-501252 (21.9.2016)

Donald Trump (Don Drumpf (666) saksalaisittain) muuten lupaa amerikkalaisille töitä rakentamalla Amerikkaan lisää julkista infrastruktuuria, kuten Adolf Hitler teki aikoinaan omassa maassaan. Herätys nyt!

------------------------

WikiLeaks vahvistaa, että Donald Trump on Saatanan poika
09/19/2016 05:08 pm ET

Christopher Lamb
Professor of Journalism, Indiana University-Indianapolis

http://www.huffingtonpost.com/christopher-lamb/wikileaks-confirms-that-d_b_12070168.html
Wikileaks julkaisi kymmeniä asiakirjoja sunnuntaina, jotka paljastavat, että republikaanipuolueen presidenttiehdokas Donald Trump on Saatanan poika.

Trump, asiakirjojen mukaan, adoptoitiin kolmen päivän kuluttua syntymästään Mary Anne ja Frederick Christ Trump'in, New Yorkin kiinteistömogulin, toimesta.

Aletheia Veritas, Wikileaksin varapäätoimittaja, sanoi uutisorganisaation alkaneen tutkia Trumpin syntymätodistusta vastauksena miljardööri-kiinteistömogulin jatkuvaan presidentti Barack Obaman syntymätodistuksen pätevyyden kyseenalaistamiseen.

Trump lopulta myönsi perjantaina, että Obama on syntynyt Yhdysvalloissa jouduttuaan vastatusten hänen oman syntymätodistuksensa kanssa.

Trump reagoi Wikileaksin paljastukseen twiittaamalla: ”Se on totta! Saatana on minun biologinen isäni! Tuskin maltan odottaa tapaavani hänet. Olen kuullut, että hän on mahtava kaveri!”

Erillisessä twiittauksessa muutaman sekunnin kuluttua, Trump sanoi: ”Saatana on suuri johtaja toisin kuin mitä meillä on tässä maassa nykyään.”

Wikileaksin asiakirjat vahvistavat myös liikesuhteen Trumpin ja Saatanan välillä. Politico -lehden Roger Simon epäili kolumnissaan elokuussa, että Trump oli tehnyt sopimuksen paholaisen kanssa voittaakseen presidentinvaalit.

Simon'in kolumnissa, Saatana lausuu Trumpille: ”Mutta vastineeksi, sinun täytyy myydä minulle sielusi. Sinun täytyy pettää kaikki kunnolliset periaatteesi. Sinun täytyy vietellä, triviaalistaa ja eksyttää. Sinun täytyy voittaa hyödyntämällä kiihkoilua, pelkoa, kateutta ja ahneutta. Sinun täytyy suorittaa vaalikampanja joka perustuu valheisiin, huijaukseen, hypetykseen ja vääristelyyn.”

”Joten?” Trump vastaa. ”Mikä juoni tässä on?”

Asiakirjat osoittavat liikesuhteen Trumpin ja Saatanan välillä, mutta myöskin näyttävät paljon henkilökohtaisemman suhteen, ja käsittävät ennestään tuntemattomia yksityiskohtia Trumpin elämästä.

Asiakirjat sisältävät Trumpin syntymätodistuksen, joka paljastaa, että hän syntyi nimellä ”Damien”. Syntymätodistus listaa Trumpin isäksi ”Saatanan” ja hänen äidikseen ”Lilith'in”. Mukana on myös syntymäilmoitus sanomalehdestä, Roger Ailes'in vaimon omistamasta.

Trumpin syntymäpaikaksi listataan ”Malebolge”, jota muulla tavalla kutsutaan helvetin kahdeksanneksi piiriksi. Runoilija Dante piti Malebolge'a yhtenä pahimmista helvetin osista.

Mediayhtiö News Corp'illa, jonka omistaa Rupert Murdock, on pääkonttori Malebolge'ssa. New Corp omistaa, muiden mediayhtiöiden ohessa, Fox News'in.

Trumpia pidetään ensimmäisenä helvetissä syntyneenä henkilönä, joka pyrkii Yhdysvaltain presidentiksi. Hän ei kuitenkaan ole ensimmäinen, jonka hallussa on kansallinen virka. Entinen varapresidentti Dick Cheney syntyi myöskin Malebolge'ssa. Wikileaksin asiakirjat osoittavat, että Trump ja Cheney ovat velipuolia keskenään.

Paljastus herättää perustuslaillisia kysymyksiä siitä, voiko Trump asettua presidentiksi. Jos hän selviää haasteista kelpoisuudelleen, poliittiset analyytikot sanovat, että paljastus vahingoittaa häntä riippumattomien äänestäjien keskuudessa, mutta ei todennäköisesti tee eroa hänen kannattajiensa joukossa – joista monet ovat muuttaneet helvetistä.

Trumpin varapresidenttiehdokas, Indianan kuvernööri Mike Pence, fundamentalistikristitty, ilmaisi haluttomuuttaan pysyä mukana ehdokastiketissä jos Trump on Saatanan poika.

”Jos tämä on totta, en usko voivani jäädä republikaanipuolueen varapresidenttiehdokkaaksi”, Pence sanoi.

Jos Pence eroaa, Trumpin kampanjan lähellä oleva lähde sanoi, että Cheney täyttäisi vakanssin. Jos Cheney'sta tulee Trumpin varapresidenttiehdokas, se tulee olemaan ensimmäinen kerta Yhdysvaltain historiassa kun veljekset olisivat ehdokaspari presidentinvaaleissa.

Follow Christopher Lamb on Twitter: www.twitter.com/16campaignbites

---------------------------

Lopuksi vielä kertauksena (lähetin tämän sähköpostin joillekin läheisille kristityille hiljattain):

Minusta Obama ja Hillary ovat niin läpinäkyviä, ettei eksytys olisi mennyt läpi ainakaan juutalaisten ja kristittyjen kohdalla (2 Tess. 2:1-12). Trumpissa on uuden Hitlerin ainekset ja hänet on ennustettu mm. Illuminati Card Game -pelikorteissa, Simpsons -piirrossarjassa ja I Pet Goat II -videossa vuodelta 2012. Lisäksi Trump tuli vähän niinkuin puskista politiikan ulkopuolelta ("alussa vähäpätöinen", Dan. 8:9), mutta on karismaattisuudellaan vallannut ainakin Amerikan ”kristilliset” dominionistit (NAR-liike) ja hän onkin eräänl. messiashahmo, kuten oli toki Obamakin. Todellisuudessa Trump on Amerikan 44. presidentti eikä 45. presidentti, jos lasketaan vain henkilölukumäärän mukaan. (44=4x11) Luku 11 on AK:n luku.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Yhdysvaltain_presidenteist%C3%A4

Grover Cleveland taas oli virassa kaksi kautta, jotka eivät olleet peräkkäisiä, joten hänet lasketaan sekä 22. että 24. presidentiksi. Sen vuoksi luettelossa on 44 "presidenttiyttä" mutta vain 43 henkilöä.”

Lukekaa myös tämä kommenttipalsta:

http://nokialainen.blogspot.fi/2016/11/donald-trump-on-huijari-han-on.html#comment-form

Trump ihailee Apolloa:

Trumpin asunto on 66. kerroksessa..ja mystiikkaa sopivasti mukana,,

http://galatiansfour.blogspot.co.id/2015/11/donald-trumps-66th-floor-penthouse.html

https://www.youtube.com/watch?v=6pCsVKt9gqY

http://www.antichristisapollonwo.com/home-2/overview-antichrist-is-apollo-zeus-is-satan-nwo-10-have-been-here-nsince-90s/antichrists-name-is-apollo-zeus-is-satan-ten-horns-of-rev-sea-beast-have-been-here-since-90s-2-2/

Ja lisäksi Trump kävi jesuiittakoulua nuorena pari vuotta New Yorkin Fordham'issa. Nykyinen paavi Francis on myös jesuiittojen kouluttama.

Nyt täytyy olla tarkkana, sillä Jumala erottaa nisun lusteesta (Matt. 13)! Jeesus sanoi omilleen, että “Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä”. (Matt. 24:4)

-----------------------

TOINEN VIESTINI EILEN:

Aika hurjaa. Uusi Hitler.

Is Donald Trump the Anti-Christ?

http://www.thehypertexts.com/Donald%20Trump%20Antichrist%20666.htm

"The Trump surname is an anglicized version of the German name Drumpf. In Jewish gematria, the value of the letters in Don Drumpf is 666."

-----------------------------------

Ja ihan lopuksi valaiseva Cutting Edgen artikkeli Amerikasta Uutena Atlantiksena joka johtaa maailman Uuteen Maailman Järjestykseen. Ks. erityisesti ”Destiny”-kuvaa Washingtonista.

http://nokialainen.blogspot.fi/2014/01/usa-vapaamuurarien-ja-ruusuristilaisten.html

Lainaus:

”Muista tuo termi, “kohtalo (destiny)”, sillä Chris Pinto lainaa Presidentti Franklin Roosevelt'ia (1933-1945) joka sanoi yhä uudelleen että “Amerikalla on tapaaminen Kohtalon kanssa”. Mutta, kuten Pinto sitten osoittaa, Roosevelt'in “Kohtalo” oli mies, jonka tarkoituksena on hallita maailmaa, suunnitelma, joka on veistetty Washingtonin kansallisarkistorakennukseen (National Archives Buildning) kohdaten Pennsylvania Avenuen. Tämä nuori johtaja on tuleva New Age -kristus – Raamatun Antikristus.”

Onko tämä ”Kohtalo” Donald J. Trump? Sen aika näyttää.

7 kommenttia:

 1. Tämä satiiri on kyllä liian paksua enkä ymmärrä, että tällainen viihdekirjoitus poliittisine päämäärineen voitiin ottaa jutun pohjaksi. Jei todellakaan jummarra. Olisikohan aika laittaa jäitä hattuun, ettei uskottavuus kokonaan häviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus totuus tulee siitä suunnasta, josta sitä vähiten odottaisi. Tiedän kyllä että Huffington Post on liberaali vasemmistolainen lehti, mutta jos Trump tosiaan on AK, niin hällä väliä mistä se satiiri tulee. Jumala voi panna kivetkin huutamaan. Sitäpaitsi ei kaikki oikeiston suunnasta (esim. Fox News) tuleva ole asianmukaista ja totuudellista, kun kyseessä on vapaamuurarien Amerikka.

   Poista
 2. Oletko nokialainen lukenut ksrismaattisten/helluntailaisten suomalaisten Trump-ylistelyjä ja profetioita. Niissä saa hajotettua päänsä :D Hillary Clinton on Iisebel. Trump Jumalan trumpetti, voideltu, joka puhdistaa Amerikan. Sanon nyt taas, että tämä on Valtakunta nyt-oppia, nyt pitää varoa!

  VastaaPoista
 3. Olen perillä tästä. Valitettavasti juuri uskonsana-teologiasta "parantunut" Mauno Mattilakin ylistää Trumpia. En minä ymmärrä mikä näitä ihmisiä oikein vaivaa. Taitaa olla se lopunajan väkevä eksytys kyseessä (2 Tess. 2:11-12). Trump on selvästi vapaamuurari-kristus. Hänen asuntonsa Trump Towerin 66. kerroksessa on täynnä vapaamuurarisymboliikkaa (huom: Apollo-jumala) ja miehen pastori nuoruudessa oli 33. asteen vapaamuurari Norman Vincent Peale, jota hän kehui julkisesti ainakin v. 2015. Kumma kun selvät näytötkään eivät uppoa kaaliin.

  VastaaPoista
 4. Onpa mielenkiintoista kun vertaillaan elokuvahahmo Damien Thorn'ia ja presidentiksi valittua Donald Trump'ia. Molemmat ovat menestyviä amerikkalaisia liikemiehiä aluksi ja sitten päätyvät Valkoiseen Taloon ilman mitään poliittista uraa. Tämä The Omen -kauhuelokuvasarja, joka alkoi v. 1976 (Britanniassa julkaisupäivä 6. kesäkuuta) voi olla mielenhallintaa tulevaisuutta varten. Damien syntyi samoihin aikoihin kuin Donald. Trump siis 14.6.1946 ja Thorn 6.6.1950 (The Final Conflict).

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Damien_Thorn
  https://en.wikipedia.org/wiki/Damien_Thorn

  Trump at the White House -- 666: The Omen - The Final Conflict - Book of Revelation predicted it all

  https://www.youtube.com/watch?v=p-2EWCOyFao (10.11.2016)

  Sitten nimi/kirjain -yhtymiin. Molempien antikristuksien etu- ja sukunimet alkavat samoilla kirjaimilla: D ja T (yksinkertaisesta gematriasta D=4; T=20 -> 4+20=24->2+4=6). Molempien nimien kirjainten määrä on 11 (sekä molemmilla etunimessä 6 kirjainta ja sukunimessä 5 kirjainta). Donald J. Trump'in gematria englantilaisilla kirjainarvoilla on 888. Haloo!!

  Ja vielä yhtäläisyydet Hitlerin ja Trumpin välillä.

  Trump for president Similarities Between Adolf Hitler And Donald Trump

  https://www.youtube.com/watch?v=iAQB-4RoLgA (8.3.2016)

  VastaaPoista
 5. Kyllä mun pitää sen verran valitaa sua että antikristus on oikeasti kunigas daavidin lapsi alenevassa polvessa, ja sama dna kun daavidilla, eli siella on harvinainen mutaatio 23 jota ei loydy muualta kovin helposti, mita ilmeisemmin herralla jeesuksella myos oli, mieti onko nama raittiit ajatukset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mielestäni pidä paikkansa, vaan Antikristus on valejuutalainen tai ulkojuutalainen, kuten Juudas Iskariot. Hän väittää omaavansa sukulinjan Daavidiin asti, mutta valehtelee. Nykyään kasaarijuutalaiset hallitsevat Israelia ja AK on myös kasaarijuutalainen, kuten Rothschild.

   Donald Trump The Satanic Jew From Khazar

   https://www.youtube.com/watch?v=BmX6DOBPLDQ

   Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com