Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 2. toukokuuta 2017

Last Trumpet Newsletter -- Toukokuu 2017

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta toukokuun 2017 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVI    Issue V    May 2017

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Sodat ja konfliktit tässä nykyajassa!
(The Wars And Conflicts Of This Modern Age!)

”Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka? Niinkuin kirjoitettu on: "Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken päivää; meitä pidetään teuraslampaina". Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”

Roomalaiskirje 8:35-39

”Päästä minut, Herra, pahoista ihmisistä, varjele minut väkivaltaisilta miehiltä, jotka ajattelevat sydämessään pahaa ja joka päivä yllyttävät sotaan. He hiovat kielensä niinkuin käärmeet, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla. Sela. Suojaa minut, Herra, jumalattomien käsiltä, varjele minut väkivaltaisilta miehiltä, jotka tahtovat saada minun jalkani lankeamaan. Nuo ylpeät virittävät minulle ansoja ja pauloja, levittävät verkkoja minun tielleni, asettavat minulle pyydyksiä. Sela. Minä sanon Herralle: "Sinä olet minun Jumalani". Herra, ota korviisi minun rukousteni ääni. Herra, Herra, sinä minun väkevä apuni, sinä suojaat minun pääni taistelun päivänä.”

Psalmi 140:1-7

”Ja kun kuulette sotien ja kapinain melskettä, älkää peljästykö. Sillä näitten täytyy ensin tapahtua, mutta loppu ei tule vielä heti.”

Luukas 21:9


Tässä LTN:n numerossa tarkastelemme maailmaa, joka on suuresti vaarassa joutua konfliktiin ja maailmanlaajuiseen sotaan. Epäilemättä elämme vaarallisessa ajassa, ja tämä on sitä todellisuutta, jota uutisotsikot tuovat esille yhä uudestaan jok'ikinen päivä. Viimeisen kuukauden aikana on ollut ohjusiskut Syyriaan, jotka määräsi Yhdysvaltain presidentti Donald Trump, samoin kuin 21,000 paunan (1 pauna = 0,45 kg) ei-ydinpommin pudottaminen Afganistaniin. (1) Venäjä ja Iran ovat molemmat raivona Trumpin päätöksestä iskeä Syyriaan, ja Pohjois-Korea on käymässä yhä vain sotaisemmaksi Yhdysvaltoja vastaan. Jopa Aasian saarivaltio Filippiinit on pyrkinyt puolustamaan itseään ja ilmoittanut suunnitelmistaan miehittää aiemmin asuttamattomat saaret Etelä-Kiinan merellä ollen taktiikkaa, joka varmasti kiusaa Kiinaa. ”Tyhjillään olevat saaret, jotka ovat meidän, asukaamme niillä”, sanoi Filippiinien presidentti Rodrigo Duterte. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Näyttää siltä, että kaikki ovat anastamassa saaria siellä. Joten meidän on parempi asuttaa nuo saaret, jotka ovat vielä miehittämättömiä. Mikä on nyt meidän omaamme, niin meidän on vaadittava se ja luotava vahva asema sieltä käsin.” (2) Lisäraportit osoittavat, että Kiina tunkeutuu usein Japanin alueelle sekä ilmasta että mereltä, mikä on todennäköisesti yritys suututtaa Japani. ”He ovat rutinoineet tungettelunsa meidän alueelliseen meritilaan. Lähetämme hävittäjäaluksiamme ja tämä tekee tilanteesta mahdollisesti erittäin vaarallisen, kun taistelualukset tulevat toistensa lähelle”, sanoi Eisuke Tanabe, johtava toimintatapojen koordinaattori Japanin puolustusministeriössä. (3) Monilla rintamilla on mahdollisuus sotaan, ja pienellä laajennuksella, on mahdollisuus, että Kolmas Maailmansota voisi puhjeta lähitulevaisuudessa.

On tietty sana, jota olen nähnyt käytettävän useaan otteeseen uutisraporteissa näinä päivinä. Sana on ”nuclear (ydinvoima)”, ja näyttää olevan kasvavaa pelkoa ympäri maailmaa, että ydinsota on nyt mahdollisempi kuin koskaan. Yhdistyneiden Kansakuntien aseriisuntatutkimuksen instituutti (UNIDR) julkaisi raportin, josta me löydämme seuraavan varoituksen: ”Uhka ydinaseen räjähdystapahtumalle vuonna 2017 on kiistatta suurimmillaan 26 vuoteen Neuvostoliiton romahduksesta lähtien. Vaikka maailmanlaajuisen varaston koko on vähentynyt merkittävästi kylmän sodan huipuista, niin vähenemisvauhti on hidastunut ja yhdeksällä valtiolla on edelleen yli 15,000 ydinasetta. Maailmanlaajuiset investoinnit ydinvoimaan jatkavat kasvuaan, ja pitkälle viety pelottelu on edelleen keskeinen osa monien valtioiden strategisissa opeissa. Samaan aikaan terroristiryhmät, kuten Al-Qaida ja Islamilainen Valtio (ISIL), ovat ilmaisseet halunsa hankkia ydinaseita ja -materiaalia. Maailma näyttää olevan 'kypsä katastrofille'.”

Yli seitsemän vuosikymmentä on kulunut siitä, kun Yhdysvallat käytti atomipommeja hyökkäyksessä japanilaisia Hiroshiman ja Nagasakin kaupunkeja vastaan elokuussa 1945. Onneksi mitään muita ydinaseita ei ole käytetty siitä ajasta lähtien. Kuitenkin Japaniin kohdistuneiden iskujen, joihin luotettiin Toisen Maailmansodan lopettamiseksi, jälkimainingeissa, mies, joka johti tiedemiesten ryhmää ollen vastuussa atomipommin kehittämisestä, oli täynnä katkeruutta. ”Jos atomipommit lisätään uusiksi aseiksi taistelevan maailman asearsenaaleihin, tai sotaan valmistautuvien maiden asearsenaaleihin, niin tulee aika, jolloin ihmiskunta kiroaa Los Alamos'in ja Hiroshiman nimet”, sanoi J. Robert Oppenheimer, viitaten tutkimuslaitokseensa Los Alamos'issa, New Mexicon osavaltiossa, puheessa, joka pidettiin 16. lokakuuta 1945. (5)

Kun katsomme tuhansia ja tuhansia ydinaseita, joita on olemassa tänäpäivänä, niin on ihme, että maailmamme on selvinnyt näin pitkään. On ollut aikoja, jolloin tämä planeetta oli vaarassa joutua ydinsotaan, ja hämmästyttävää kyllä, tällaista sotaa ei ole koskaan tapahtunut. Syyskuun 26. päivänä 1983, alle kuukausi ennen syntymääni, maailma torjui täpärästi katastrofin. Tuona päivänä venäläinen päivystysupseeri Stanislav Petrov sai viestin hänen viallisesta tietokonejärjestelmästään, joka osoitti väärin, että Amerikan Yhdysvallat oli laukaissut ydinohjuksia Neuvostoliittoa vastaan. Pöytäkirjan mukaan tämän miehen oli tarkoitus ilmoittaa väitetystä hyökkäyksestä esimiehilleen, jotka olisivat sitten määränneet vastahyökkäyksen Yhdysvaltoja vastaan. BBC'n julkaisemassa artikkelissa vuonna 2015 Petrov kertoi koettelemuksestaan. ”Sireeni huusi, mutta minä vain istuin siellä muutaman sekunnin ajan tuijottaen suurta, taustavalaistua näyttöruutua sanoilla 'käynnistä se (launch on it)', Petrov sanoi. Hän jatkoi edelleen, ”Minuutin kuluttua sireeni sammui jälleen. Toinen ohjus käynnistettiin. Sitten kolmas, ja neljäs, ja viides. Tietokoneet muuttivat hälytyksensä sanasta 'launch (käynnistä)' sanoihin 'missile attack (ohjusisku)'. Huolimatta tilanteen intensiteetistä, jokin pidätteli Petrov'ia. ”Kaikki mitä tarvitsin, oli päästä puhelimeen; nostaa suora linja komentajillemme – mutta en voinut liikkua. Tunsin kuin istuvani kuumalla paistinpannulla”, Petrov sanoi. (6) Uskon, että Jumala puuttui asioihin syyskuussa 1983. Petrov ei voinut liikkua, koska Jumala ei sallinut hänen tehdä sitä, ja tämän myötä, suunnaton katastrofi estettiin. Kun luemme uutisjuttuja sodista ja sotahuhuista, tekisimme hyvin jos muistaisimme, ettei ole mitään voimaa, valtaa, eikä mitään aseita, jotka ovat suurempia kuin Jumala. Hän on täydellisesti ruorissa. Psalmi 115 kertoo meille, ”Miksi pakanat saisivat sanoa: "Missä on heidän Jumalansa?" Meidän Jumalamme on taivaissa; mitä ikinä hän tahtoo, sen hän tekee.”

Syyrian sota voimistuu! (The War In Syria Intensifies!)

Käynnissä oleva Syyrian sota alkoi 15. maaliskuuta 2011. Siitä ajankohdasta lähtien, on arvioitu, että yli 470,000 ihmistä on kuollut. PBS News'in julkaisema raportti helmikuussa 2016 väittää, että 11,5 prosenttia Syyrian koko väestöstä on haavoitettu tai tapettu konfliktin alkamisen jälkeen. (7) Tällä sodalla, joka on kestänyt yli puoli vuosikymmentä, ei näytä olevan loppua näkyvissä.

Sen ymmärtäminen mitä Syyriassa tapahtuu voi olla vaikeaa. Tiedämme, että vaikka sisällissota raivoaa, niin ryhmä radikaaleja islamisteja, kutsuen itseään Islamilaiseksi Valtioksi (ISIS), aiheuttaa tuhoa missä tahansa he kykenevätkin sekä Syyriassa että Irakissa. Samaan aikaan Yhdysvallat ja useimmat länsimaat vastustavat Syyrian presidentti Bashar al-Assadin hallintoa, kun taas Venäjä ja Iran toimittavat Assadin hallinnolle elintärkeää tukea. Ryhmä nimeltään Al Nusran rintama, joka on yhteydessä terroristiverkko Al-Qaidaan, taistelee myös aktiivisesti Assadia vastaan Syyriassa. (8) Niinpä meillä on hyvin kummallinen tilanne, jossa monet niin kutsutut Syyrian kapinallisjoukot, jotka taistelevat Syyrian hallintoa vastaan, ovat myöskin Yhdysvaltain vihollisia.

Viime päiviin asti näytti siltä, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump halusi päästä eroon Syyrian sisällissodasta kokonaan ja keskittyä pikemminkin ponnisteluihinsa ISISin voittamiseksi. Valkoisen Talon lehdistösihteeri Sean Spicer totesi 31. maaliskuuta 2017, että Trumpin hallinnolla ei ollut aikomusta haastaa Bashar al-Assadia Syyriassa. ”Meillä on poliittinen todellisuus, joka meidän on hyväksyttävä siltä kantilta, missä olemme nyt. Meillä oli tilaisuus ja meidän on keskityttävä nyt voittamaan ISIS”, Spicer totesi. (9) Mitä tulee Assadiin, Trumpin YK-suurlähettiläs Nikki Haley oli sanonut, ”Ajattelemmeko hänen olevan esteenä? Kyllä. Aiommeko istua siinä kohden ja keskittyä pääsemään hänestä eroon? Emme.” (10) Presidentti Trumpin suhtautuminen Syyriaan ja Assadin hallintoon muuttui kuitenkin nopeasti, kun alkoi nousta esiin uutisia, että Bashar al-Assad oli käynnistänyt kemiallisen hyökkäyksen siviiliväestöä vastaan Syyrian Khan Sheikhoun'in kaupungissa huhtikuun 4. päivänä 2017. Raportit osoittavat, että yli 70 ihmistä tapettiin ja 500 loukkaantui hyökkäyksessä. (11)

Oliko Bashar al-Assad todella vastuussa hyökkäyksestä, kuten meille on kerrottu valtamedian uutiskanavilla? Jos Assad teki tämän hirvittävän ja kovasydämisen hyökkäyksen, niin hän on todella typerä mies. En voi muuta kuin kummastella miksi hän tekisi tällaisen teon kun Trumpin hallinto oli juuri ilmoittanut alle viikkoa ennen hyökkäystä, että Yhdysvalloilla ei ollut mitään aikomusta ajaa hallinnon vaihtoa Syyriassa. Assadin on varmasti täytynyt ymmärtää, että tällainen järjetön siviileihin kohdistunut hyökkäys herättäisi kansainvälistä raivoa. Ron Paul, arvostettu entinen Yhdysvaltain kansanedustaja Teksasista, uskoo, että kemiallisen hyökkäyksen olosuhteet Syyriassa eivät välttämättä ole olleet kerrotun mukaisia. Ennen tätä episodia mahdollisesta kaasulle altistumisesta ja koskien sitä, kuka teki mitä, asiat kehittyivät kohtuullisen hyvin olosuhteisiin nähden. Trump sanoi, että antaa syyrialaisten päättää, kenen pitäisi johtaa maata, ja rauhanneuvottelut olivat alkaneet, ja Al-Qaida sekä ISIS olivat pakosalla. Näyttää siltä, että kenties joku ei pitänyt siitä, joten jouduttiin turvautumaan episodiin, ja moite on nyt, että emme voi antaa sen tapahtua, koska näyttää siltä, että se voisi hyödyttää Assadia”, herra Paul totesi. (12) On huomautettava, että edellämainitun Al Nusran rintaman Syyriassa tiedetään aiemmin käyttäneen kemiallisia aseita. (13) Joka tapauksessa, kuka tahansa onkin vastuussa tästä barbaarisesta teosta, niin hän joutuu vastaamaan siitä tuomiopäivänä.

Vastauksena kemialliseen hyökkäykseen huhtikuun 4. päivänä 2017, presidentti Donald Trump määräsi 59 ohjusiskun sarjan 7. huhtikuuta 2017, joka kohdistui Shayrat'in sotilastukikohtaan Syyriassa. (14) Presidentin pojan Eric'in mukaan, päätökseen pommittaa Syyriaa on ehkä vaikuttanut hänen sisarensa Ivanka. ”Ivanka on kolmen lapsen äiti ja hänellä on vaikutusvaltaa. Olen varma, että hän sanoi, 'Kuuntele, tämä on kauhea juttu.' Isäni toimii tällaisina aikoina”, Eric Trump sanoi. (15) Kuten odottaa saattoi, ohjusisku Syyriaan aiheutti suurta tyrmistystä Venäjällä. ”Presidentti Putin pitää Amerikan iskuja Syyriaa vastaan aggressiona suvereenia hallitusta vastaan, joka rikkoo kansainvälisen oikeuden normeja, ja on tehty kauaskantoisen tekosyyn nojalla. Tämä Washingtonin harha-askel aiheuttaa merkittävää vahinkoa Venäjän ja Amerikan suhteille, jotka ovat jo surkeassa tilassa”, sanoi Venäjän presidentti Vladimir Putinin tiedottaja Dmitri Peskov. Peskov sanoi edelleen: ”Tietysti Syyria on meidän liittolaisemme, kun otetaan huomioon se, että avustamme Syyrian asevoimia Syyrian johdon pyynnöstä.” (16) Esiintymisessään ABC -televisio-ohjelmassa "Good Morning America", Peskov myöskin antoi ymmärtää, että nykyiset suhteet Venäjän ja Yhdysvaltojen välillä voivat olla tällä hetkellä huonommat kuin ne olivat kylmän sodan aikana. (17)

Edelleen kiristääkseen jännitteitä, Venäjän hävittäjälentokoneiden havaittiin kahdessa erillisessä tapauksessa huhtikuussa 2017 lähestyvän Amerikan aluetta lähellä Alaskaa. Ensimmäisessä tapauksessa, joka tapahtui 17. huhtikuuta 2017, pari venäläistä ilma-alusta lensi sadan mailin säteellä Kodiakin saaresta Alaskassa ennenkuin ne pysäytettiin ja saatettiin pois Yhdysvaltain asevoimien toimesta. (18) Toinen ilmatilaloukkaus tapahtui heti seuraavana päivänä 18. huhtikuuta 2017. Tässä tapauksessa kaksi venäläistä hävittäjäkonetta saapui 36 mailin päähän Alaskan mantereesta. (19)

Presidentti Trumpin Syyrian pommitukset osoittavat varmasti, ettei hän ole Venäjän presidentin Vladimir Putinin peukalon alla. Siitä huolimatta ei ole vaikeata nähdä, miten suurempi sotilaallinen toiminta Syyriassa voisi johtaa Amerikan sotaan Venäjän ja mahdollisesti Iranin kanssa. Kun lisäksi otetaan huomioon se, että puhutaan sotilaallisesta väliintulosta Pohjois-Koreaa vastaan, niin ei ole vaikeaa tajuta, että meidän koko maailma on vaarassa globaalille sodalle.

Sotahuhuja Pohjois-Koreassa! (Rumors Of War In North Korea!)

Ei ole epäilystäkään siitä, että Pohjois-Korean diktaattorilla Kim Jong-un'illa on draaman tajua. Viime vuosina tämä despoottinen hallinto on pyrkinyt keräämään huomiota tiedotusvälineissä ja on osoittanut retoriikan haluttomuutta. Tämän seurauksena kuulemme usein naurettavia uhkauksia Pohjois-Korealta, jotka kuulostavat melko samanlaisilta kuin jokin sellainen, jonka voisit kuulla värikkäältä elokuvaroistolta. ”Armeijamme on jo todennut, että jos tulee olemaan edes pientä provokaatiota Yhdysvalloilta sotaharjoitusten aikana, olemme valmiita antamaan armottoman iskun”, sanoi Pohjois-Korean suurlähettiläs Kim Hyong-Jun. (20) Keskellä huhupyörteitä, että Yhdysvallat saattaa hyökätä Pohjois-Koreaan pysäyttääkseen heidän ydinaseiden kehittelynsä, Pohjois-Korean virallinen kommunistinen sanomalehti Rodang Sinmun julisti rohkeasti: ”Kun on kyse meidän super-mahtavan ennaltaehkäisevän iskun käynnistämisestä, niin se tulee välittömästi ja täydellisesti tuhoamaan ei ainoastaan Yhdysvaltain imperialistien hyökkäysjoukkoja Etelä-Koreassa ja sen lähialueilla, vaan myöskin Yhdysvaltojen mantereella ja supistaa ne tuhkaksi.” (21) Toisessa raportissa sanomalehti väitti, että Pohjois-Korea on valmis upottamaan amerikkalaisen lentotukialuksen, joka sijaitsee tällä hetkellä vesialueilla, jotka ovat lähellä Korean niemimaata. ”Vallankumoukselliset joukkomme ovat taisteluvalmiita upottamaan Yhdysvaltain ydinvoimalla toimivan lentotukialuksen yhdellä iskulla”, sanomalehti kerskui. (22) Yhdysvaltain puolustusministeri Jim Mattis puolestaan on kyllästynyt Pohjois-Korean retoriikkaan ja uhkauksiin. ”Olemme kaikki kuulleet heidän sanojaan toistuvasti; heidän sanansa ei ole osoittautunut rehelliseksi”, Mattis sanoi. (23)

Kun nähdään Pohjois-Korean uhkien koominen sävy, voi olla vaikeaa ottaa niitä vakavasti. Maa on kuitenkin läheisessä suhteessa Kiinaan, ja Kiinalla on suurin vakinainen armeija maailmassa. Äskettäisten uutisotsikoiden perusteella on yhä todennäköisempää, että sotilaallisia toimia Pohjois-Korean alueella voisi tapahtua hyvinkin pian. Huhtikuussa 2017 raportoitiin, että Kiinan armeija oli lähettänyt 150,000 sotilasta Pohjois-Korean vastaiselle raja-alueelleen. (24) Myös Venäjä on kuulemma siirtänyt joukkoja ja sotakalustoa rajalle, jonka se jakaa Pohjois-Korean kanssa. (25) Yhdysvallat ei ole sijoittanut vain lentotukialus U.S.S. Vinson'ia Korean niemimaalle, vaan myöskin U.S.S. Michigan'in, joka on sukellusvene ja aseistettu yli 150 Tomahawk-risteilyohjuksella. (26) Lisäksi Yhdysvaltain ilmavoimat on lähettänyt alueelle koneen, joka kykenee havaitsemaan ydinvoiman toimintaa. (27) Samaan aikaan Yhdysvaltojen Havaijin osavaltion lainsäätäjät hyväksyivät 13. huhtikuuta 2017 päätöslauselman, jossa kehotetaan osavaltion virkamiehiä ryhtymään toimiin valmistautuakseen ydiniskuun. Suunnitelmat edellyttävät osavaltion rahoitusta, joka mahdollistaisi ydinlaskeumasuojien uudelleenaktivoinnin ja elvyttämisen Havaijilla. (28) Elämme aikana, jolloin joukkoja ollaan kokoamassa ja järjestämässä, kansat nousevat kansakuntia vastaan, ja valtakunnat nousevat valtakuntia vastaan. Ei ole koskaan ollut parempaa aikaa lähestyä Jumalaa!

Sota sananvapautta vastaan! (The War On Free Speech!)

Amerikan Yhdysvalloissa on monia oikeuksia, joita ihmiset pitävät rakkaina. Yksi näistä tärkeimmistä oikeuksista on sananvapaus, joka taataan Yhdysvaltain perustuslaissa. Se on tämä oikeus, joka antaa meille mahdollisuuden julkaista tätä uutiskirjettä, ja olemme kiitollisia siitä, että Jumala on asettanut meidät paikkaan ja aikaan, joka mahdollistaa meidän tehdä niin. Viime päivinä on kuitenkin pyritty rajoittamaan sananvapautta. Näitä yrityksiä tehdään usein verukkeella estämään valeuutisten leviäminen. Maaliskuussa 2017 raportoitiin, että Kalifornian osavaltiossa oli ehdotettu uutta lakiehdotusta. Osa tämän lakiehdotuksen tekstistä kuuluu seuraavasti: ”On lainvastaista, että henkilö tietoisesti ja halukkaasti tekee, julkaisee tai levittää internetsivustolla, tai aikaansaa tehdyksi, julkaistuksi tai levitetyksi minkä tahansa internetsivustolla julkaistun kirjoituksen, joka on väärä tai harhaanjohtava lausunto, jonka tarkoituksena on vaikuttaa äänestyskäyttäytymiseen seuraavissa tapauksissa: (a) Mikä tahansa äänestäjille esitetty asia vaaleissa, (b) Kuka tahansa ehdokas, joka valitaan julkiseen virkaan.” (29) Se mikä jää epäselväksi, on se, että kuka päättää, mikä on ”väärä tai harhaanjohtava” lausunto. Pohjimmiltaan tämä lakiehdotus johtaisi sensuuriin, koska viranomaiset voisivat mielivaltaisesti päättää, mikä on väärennetty tai vilpillinen uutinen. Electronic Frontier -säätiö piti ehdotusta niin vastenmielisenä, että he viittasivat siihen ”sensuurilakina, joka on selvästi perustuslain vastainen, niin että meidän oli tarkistettava oliko se todellinen.” (30) Onneksi lakiehdotus vedettiin pois harkinnasta suuren julkisen valitusryöpyn jälkeen, (31) mutta on olemassa muita pyrkimyksiä rajoittaa sananvapautta.

New Yorkin osavaltiossa, lakiehdotusta on esitetty lakiasäätävän edustajakokouksen jäsenen David Weprin'in ja senaattori Tony Avella'n toimesta, jotka pakottaisivat Internet-hakukoneet ja ”online-kaiuttimet” poistamaan kaikki tiedot, jotka ovat ”virheellisiä, merkityksettömiä, riittämättömiä tai liiallisia.” Ehdotetun lain noudattamatta jättäminen johtaisi 250 dollarin päivittäiseen sakkoon. (32)

Ehdotettu laki New Yorkissa otettaisiin todennäköisesti hyvin vastaan Saksan hallituksessa. Financial Times'in julkaiseman raportin mukaan Saksa on säätänyt uuden lain, joka vaatii sosiaalisen median sivustoja, kuten Facebookia ja Twitteriä, poistamaan valeuutiset. Lisäksi laissa edellytetään, että verkkosivustot toimittavat Saksan hallinnolle neljännesvuosittaiset raportit, joissa kerrotaan kuinka monta valitusta he saavat koskien loukkaavaa puhetta ja valeuutisia, sekä kuinka paljon kiellettyä sisältöä poistetaan. Näiden sääntöjen noudattamatta jättäminen voisi johtaa rahapoliittisiin rangaistuksiin, jopa 50 miljoonaan euroon. (33) Suuntaus on selvä – sananvapaus on tulituksen kohteena, ja tulevaisuudessa ihmiset eivät ehkä enää pysty puhumaan vapaasti. Onko ajatuspoliisi kaukana oleva asia? On mielenkiintoista huomata, että tutkijat kehittävät järjestelmää, jonka he väittävät antavan heille mahdollisuuden lukea ihmisten mieliä. Tutkijat Toyohashi'n teknillisessä korkeakoulussa Japanissa väittävät, että heillä on jo kyky saada selville 90 prosentin onnistumisasteella, kun joku ajattelee numeroa nollan ja yhdeksän välillä. He väittävät myös, että heidän laitteistonsa voi tunnistaa kahdeksantoista japanilaista tavua 61 prosentin onnistumisasteella. (34)

Sota syntymättömiä vastaan! (The War On The Unborn!)

Olen usein ihmetellyt myötunnon ja luonnollisen kiintymyksen puutetta, joka on nykyään niin yleistä Yhdysvalloissa. On olemassa lukuisia tunteettomia naisia ja miehiä, jotka eivät ainoastaan suo aborttia, vaan he pitävät sitä hyvänä asiana. He väittävät, että heillä on oikeus tappaa lapsensa, ja he ovat päättäneet olla antamatta kenenkään tulla heidän tielleen. Näin ollen tänäpäivänä on sota syntymättömiä lapsia vastaan, ja se on sota, jota taistellaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ja avuttomimpia ihmisolentoja vastaan.

Vapaamielisillä viihdetaiteilijoilla on taipumusta mitä äärimmäisimpiin ja inhottavimpiin näkemyksiin abortista. Tämä osoitettiin äskettäin julkaistussa erikoislähetyksessä niin kutsutun koomikon Louis CK'n toimesta. Tässä spesiaalissa, jonka julkaisi tunnettu Internetin videofirma Netflix, CK myöntää, jonkinlaisen alkuvaiheen epävarmuuden jälkeen, että abortti on murha. ”En usko, että se on vauvan tappamista. En. Mutta tarkoitan, että se on sitä. Se on – se on hieman – se on hieman kuin tappaisi vauvan. Se on sataprosenttisesti vauvan tappamista. Se on – se on täysin koko vauvan tappamista, mutta luulen, että naisille pitäisi sallia vauvojen tappaminen”, CK sanoi. (35) Se, että näiden sanojen pitäisi olla osa komedian rutiinia, osoittaa vain, kuinka pitkälle liberaalit amerikkalaiset ovat menneet nykypäivänä. Jos joku voi istua ja kuunnella miestä, joka julistaa, että naisille pitäisi sallia vauvojen tappaminen ja reagoi naurun ja suosionosoitusten kanssa, niin se osoittaa epäilemättä, että tällaiset ihmiset ovat hulttioita ja heillä ei ole minkäänlaista oikean ja väärän tajua. Itseasiassa abortti-”oikeuksia” pidetään yhtenä tärkeimmistä asioista demokraattipuolueessa nykyään. Demokraattien kansallisen komitean puheenjohtajan Thomas Perez'in mukaan aborttivastaisille (pro-life) yksilöille ei ole tilaa demokraattien keskuudessa. ”Jokaisen demokraatin, kuten jokaisen amerikkalaisen, pitäisi tukea naisen oikeutta tehdä omat valintansa kehonsa ja terveytensä suhteen. Tämä ei ole neuvoteltavissa oleva asia, eikä sen pitäisi muuttaa kaupunkia kaupungin mukaan, tai osavaltiota osavaltion mukaan”, Perez ilmoitti. Sitten hän jatkoi sanoessaan: ”Aikana, jolloin naisten oikeudet ovat Valkoisesta Talosta, republikaanisesta kongressista, ja maan osavaltioista peräisin olevan hyökkäyksen alla, meidän on puhuttava tästä periaatteesta niin kovaäänisesti kuin koskaan ja yhdellä äänellä.” (36) Samaan aikaan Kalifornian osavaltio on nyt harkitsemassa lainsäädäntöä, joka vaatisi kaikkia terveyskeskuksia julkisissa yliopistoissa ja osavaltion juniori-collegeissa (community colleges) tarjoamaan opiskelijoille aborttipillereitä. ”Mielestäni se on äärimmäisen tärkeää, koska kaikenikäisille naisille, etenkin nuorille naisille, on taattava, että heillä on valta heidän tulevaisuudestaan – että heillä on valinnanvaraa, kun tulee kyse siitä, että haluavatko he sisällyttää perheen elämäänsä”, lakiehdotuksen laatija, senaattori Connie Leyva sanoi. (37) Mitä mieltä Jumala on abortista? Matteuksen luvussa 18:14 meille sanotaan Vapahtajamme suulla: ”Niin ei myöskään teidän taivaallisen Isänne tahto ole, että yksikään näistä pienistä joutuisi kadotukseen.” [No nyt kirjoittaja menee kyllä liian pitkälle. Ei syntymättömät abortoidut vauvat joudu kadotukseen. Lisäksi kyseisessä raamatunkohdassa ei puhuta vauvojen tappamisesta mitään kontekstin mukaan, vaan eksyneistä lampaista. Pitkä miinus Samuel David Meyer'ille tässä kohtaa. Suom. huom.]

Lopuksi on selvää, että elämme vaikeassa maailmassa, jossa on loputtomia sotia ja sanomia sodista. Kuitenkin palvelemme armollista Jumalaa, joka ei koskaan hylkää kansaansa. Psalmista 140:1-7 luemme: ”Päästä minut, Herra, pahoista ihmisistä, varjele minut väkivaltaisilta miehiltä, jotka ajattelevat sydämessään pahaa ja joka päivä yllyttävät sotaan. He hiovat kielensä niinkuin käärmeet, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla. Sela. Suojaa minut, Herra, jumalattomien käsiltä, varjele minut väkivaltaisilta miehiltä, jotka tahtovat saada minun jalkani lankeamaan. Nuo ylpeät virittävät minulle ansoja ja pauloja, levittävät verkkoja minun tielleni, asettavat minulle pyydyksiä. Sela. Minä sanon Herralle: "Sinä olet minun Jumalani". Herra, ota korviisi minun rukousteni ääni. Herra, Herra, sinä minun väkevä apuni, sinä suojaat minun pääni taistelun päivänä.” Voimme lohduttautua sillä tosiasialla, että tämän nykyajan sodat ja konfliktit, vaikkakin niitä on vaikea kestää, eivät koskaan erota meitä Jumalan rakkaudesta. Sillä kuten meille sanotaan roomalaiskirjeen luvussa 8:38-39: ”Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.” Jos et ole vielä katunut syntejäsi ja antanut elämääsi Jumalalle, kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kuten aina, olemme kiitollisia teille kaikille jatkuvasta tuestanne. Rukoilemme, että Jumala vahvistaa ja siunaa sinua. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, suuria tai pieniä, olemme valmiit ja halukkaita rukoilemaan puolestasi. Rukouspyyntönne tulevat saamaan yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Business Insider, April 13, 2017, By Christopher Woody, http://businessinsider.com.
02. Reuters News Service, April 6, 2017, By Manuel Mogato, http://reuters.com.
03. CNBC, April 4, 2017, By Clay Dillow, http://cnbc.com.
04. United Nations Institute for Disarmament Research, By John Borrie, Tim Caughley and Wilfred Wan, http://unidir.org.
05. Newsweek, August 5, 2015, By Paul Ham, http://newsweek.com.
06. BBC News, September 26, 2013, By Pavel Aksenov, http://bbc.com.
07. PBS News, February 11, 2016, By Priyanka Boghani, http://pbs.org.
08. The Huffington Post, April 9, 2017, By Scott Ritter, http://huffingtonpost.com.
09. Associated Press, March 31, 2017, By Bradley Klapper, http://bigstory.ap.org.
10. Ibid.
11. Syria Direct, April 5, 2017, By Syria Direct, http://syriadirect.org.
12. The Daily Caller, April 5, 2017, By Christian Datoc, http://dailycaller.com.
13. The Huffington Post, April 9, 2017, By Scott Ritter, http://huffingtonpost.com.
14. The Washington Post, April 6, 2017, By Dan Lamothe, Missy Ryan, and Thomas Gibbons-Nefff, http://washingtonpost.com.
15. The Telegraph, April 11, 2017, By Simon Johnson and Gordon Rayner, http://telegraph.co.uk.
16. The Washington Post, April 7, 2017, By David Filipov and Dan Lamothe, http://washingtonpost.com.
17. The Hill, March 31, 2017, By Max Greenwood, http://thehill.com.
18. Associated Press, April 18, 2017, By Associated Press, Washington, D.C.
19. Fox News, April 19, 2017, By Lucas Tomlinson, http://foxnews.com.
20. AFP, April 7, 2017, By AFP, http://news.com.au.
21. Reuters News Service, April 20, 2017, By Ju-min Park, http://reuters.com.
22. Reuters News Service, April 23, 2017, By Reuters, http://reuters.com.
23. Ibid.
24. The Australian, April 12, 2017, By Rowan Callick, http://theaustralian.com.au.
25. The Telegraph, April 20, 2017, By Roland Oliphant and Reuters, http://telegraph.co.uk.
26. Business Insider, April 24, 2017, By Alex Lockie, http://businessinsider.com.
27. Yonhap News Agency, April 20, 2017, By Yonhap News Agency, http://english.yonhapnews.co.kr.
28. Hawaii News Now, April 14 & 17, 2017, By Hawaii News Now, http://hawaiinewsnow.com.
29. HeatStreet, March 30, 2017, By Emily Zanotti, http://heatst.com.
30. Electronic Frontier Foundation, March 27 & 28, 2017, By Dave Maass, http://eff.org.
31. Ibid.
32. The Washington Post, March 15, 2017, By Eugene Volokh, http://washingtonpost.com.
33. Financial Times, March 14, 2017, By Guy Chazin, http://ft.com.
34. The Independent, April 17, 2017, By Ian Johnston, http://independent.co.uk.
35. Relevant Magazine, April 7, 2017, By Jesse Carey, http://relevantmagazine.com.
36. The Washington Post, April 24, 2017, By Aaron Blake, http://washingtonpost.com.
37. The Sacramento Bee, March 17, 2017, By Taryn Luna, http://sacbee.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com