Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 4. elokuuta 2017

Amerikan auringonpimennys elokuussa 2017, joka kulkee halki mantereen, voi olla tuomionmerkki Jumalalta Jooelin kirjan 2. luvun mukaisesti – Kristuksen paluu on lähellä!

Maailmalla tapahtuu elokuun 21. päivänä tänä vuonna erityinen auringonpimennys, joka näkyy täydellisenä vain Amerikassa, kun totaalipimennyksen varjo kulkee halki koko Yhdysvaltojen mantereen länsirannikolta itärannikolle. Tämä on erittäin harvinaista ja tällaista ei ole tapahtunut sitten Yhdysvaltojen itsenäistymisvuoden 1776. Lue https://en.wikipedia.org/wiki/Solar_eclipse_of_August_21,_2017.

Lainaus: ”The August 2017 eclipse will be the first with a path of totality crossing the Pacific and Atlantic coasts of the U.S. since 1918. Also, its path of totality makes landfall exclusively within the United States, making it the first such eclipse since the country's independence in 1776. (The path of totality of the eclipse of June 13, 1257, was the last to make landfall exclusively on lands currently part of the United States.[14])”

Seuraavassa eräältä kristilliseltä profetia-sivustolta suomentamani artikkeli tästä Amerikan auringonpimennyksestä, joka todennäköisesti omaa jumalallisen viestin monilla merkityksillään, joita löydetään pimennystapahtumaan liittyen. Yleisesti ottaen auringonpimennys voi olla tuomionmerkkinä Amerikalle, tuolle Ilmestyskirjan suurelle Babylonille (Ilm. 18), jonka Jumala tuomitsee oikeudenmukaisesti. Lisäksi pimennys voi viestiä Jeesuksen takaisintulosta tempaamaan morsiusseurakuntansa ja sen jälkeisestä 7 vuoden Ahdistuksen ajasta, jolloin maailma joutuu kokemaan kovia Antikristuksen hallitessa. Jeesus itse sanoi seuraavaa toisen tulemuksensa aattohetkistä liittyen merkkeihin taivaissa: ”Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.” (Luuk. 21:25). Ja sitten VT:n Jooelin kirjassa puhutaan auringon pimenemisestä ennen Herran päivää: Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä. Ja jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Sillä Siionin vuorella ja Jerusalemissa ovat pelastuneet, niinkuin Herra on sanonut; ja pakoonpäässeitten joukossa ovat ne, jotka Herra kutsuu.” (Jooel 2:31,32) Nämä vuosien 2014-15 verikuut (tetrad) voivat olla osa tätä taivaallisten merkkien sarjaa viime vuosina. Lopuksi Ilmestyskirja puhuu myös auringon pimenemisestä 6. sinetin kohdalla: ”Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi.” (Ilm. 6:12) Joten erittäin mielenkiintoisia aikoja elämme, kun muistetaan vielä, että nyt on Israelin riemuvuosikierron 50. vuosi (jubilee) lähtien vuodesta 1967, jolloin Israel sai valvontaansa Itä-Jerusalemin. Rabbi Judah Ben Samuel ennusti, että messiaaniset lopunajat alkaisivat 10. riemuvuosijakson aikana (1967-2017), joka päättyy 30.9.2017 Jom Kippur -päivänä. Rabbin ennustuksesta voi lukea enemmän tästä.

-------------------------

Elokuun auringonpimennyksen jumalallinen viesti
The Divine Message Of The August Eclipse

Thursday, June 29, 2017
By Brother Gary

Elokuun 21. päivänä 2017, täydellinen auringonpimennys ylittää koko Yhdysvaltojen mantereen, alkaen luoteisosasta Oregonin osavaltiosta ja päättyen maan kaakkoisosaan Etelä-Carolinaan. Uskomatonta kyllä, auringonpimennys alkaa itseasiassa heti kun aurinko nousee länsirannikolla (aurinko näyttää nousevan idästä ja laskeutuvan länteen, mutta pimennysreitti kulkee päinvastaiseen suuntaan – katso täältä). Toisin sanoen ihmiset näkevät mustan auringon nousevan Yhdysvaltojen ylle. On myös huomautettava, että toinen täydellinen auringonpimennys ylittää Yhdysvallat ristikkäisessä poikkikulmassa seitsemän vuotta myöhemmin vuonna 2024. [Tuo elokuun 2017 totaalipimennysreitti kulkee muuten maanjäristyksille alttiin Kaskadien subduktiovyöhykkeen, Yellowstonen kansallispuiston ja New Madridin seismisen alueen poikki tässä järjestyksessä. Suom. huom.]

Huomautus: Ennenkuin jatkat lukemista, huomaa, ettei tämä ole maailmanlopun ennustus. Me itseasiassa uskomme, että maailma ei tule koskaan loppumaan. Uskomme, että Jumala saattaa kommunikoida tämän auringonpimennysviestin kautta Kristuksen paluun yleisestä läheisyydestä.

Näiden eklipsien takana olevan profeetallisen merkityksen määrä on yksinkertaisesti musertava ja en uskalla yrittää tulkita sitä kaikilta osin. Minä vain jaan teidän kanssanne muutamia löytöjä, joita minä ja muut ovat tehneet, ja voit tulkita merkityksiä itsellesi:

1. Elokuun auringonpimennys esiintyy tarkalleen 33 päivää ennen Ilmestyskirjan 12. luvun merkkiä taivaalla 23.9.2017, alkaen 33. osavaltiosta (Oregon) ja päättyen Etelä-Carolinaan 33. leveysasteella. Olen henkilökohtaisesti vahvistanut jokaisen näistä yksityiskohdista (katso täältä, täältä, ja täältä). Voitko todella punnita tämän merkityksen puhtaaksi sattumaksi tai asenteelliseksi vahvistukseksi? On todettu, että tällaista auringonpimennystä ei ole tapahtunut Yhdysvalloissa 99 vuoteen [Se tapahtui tarkalleen 8. kesäkuuta 1918, jota seurasi samana vuonna espanjantauti-pandemia ja yksistään Yhdysvalloissa kuoli 675,000 ihmistä...maailmanlaajuisesti paljon enemmän. Suom. huom.]. Se olisi 3x33 vuotta. Mitä Jumala voi viestittää? Yksi lukijoistamme huomasi Hesekielin 33. luvun:

Minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, puhu kansasi lapsille ja sano heille: Jos minä annan miekan tulla maan kimppuun ja maan kansa on ottanut yhden miehen joukostansa ja asettanut hänet vartijakseen ja jos hän näkee miekan tulevan maan kimppuun ja puhaltaa pasunaan ja varoittaa kansaa, ja joku kuulee pasunan äänen, mutta ei ota varoituksesta vaaria, ja miekka tulee ja ottaa hänet pois, niin hänen verensä tulee hänen oman päänsä päälle: hän kuuli pasunan äänen, mutta ei ottanut varoituksesta vaaria; hänen verensä tulee hänen päällensä. Jos olisi ottanut varoituksesta vaarin, olisi hän pelastanut sielunsa. Jos taas vartija näkee miekan tulevan, mutta ei puhalla pasunaan eikä kansa saa varoitusta, ja miekka tulee ja ottaa pois jonkun sielun heistä, on hän otettu pois synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin vartijan kädestä.”2. Eklipsi on myös täsmälleen 40 päivää Jom Kippurista (suuri sovituspäivä). ”40” edustaa testausjaksoa Raamatussa, kuten voidaan nähdä ne 40 vuotta, jolloin israelilaiset vaelsivat erämaassa ja kuten Jeesusta koeteltiin 40 päivää autiomaassa. Tämä 40 päivän jakso, joka johtaa Jom Kippur -päivään, on enemmän kuin sattumaa. Itseasiassa, tätä aikajaksoa, joka alkaa elokuun 21. päivästä, kutsutaan Teshuvah-kaudeksi, jota juutalaisessa uskonnossa pidetään ajanjaksona päästä Jumalan kanssa sovintoon ennenkuin tuomio laskeutuu suurena sovituspäivänä. Toisin sanoen, tee parannus ennenkuin aika loppuu.3. Vaikka pimennykset eivät ole kovin harvinaisia, täydellisiä auringonpimennyksiä tapahtuu vain puolentoista vuoden välein ja ne esiintyvät useimmiten valtameren yllä maa-alueen sijasta. Älä anna kenenkään huijata sinua ajattelemaan, että tämänkertainen auringonpimennys ei ole mitenkään tavallisesta poikkeava. Päivä muuttuu yöksi kaikkialla Yhdysvaltojen keskiosassa. On kulunut 99 vuotta siitä, kun täydellinen auringonpimennys ylitti koko Yhdysvallat, ja vielä kun toinen auringonpimennys ylittää uudelleen Yhdysvaltain koko mantereen, muodostaen 'X'-kirjaimen vain muutama vuosi myöhemmin, niin se on kenties ennennäkemätöntä.


4. On todettu, että Yhdysvallat on rikkain, voimakkain, ja vaikutusvaltaisin pakanakansakunta. Se on myös maailman etninen sulatusuuni ja johtaa esi-maailmanhallitusta Yhdistyneiden Kansakuntien muodossa. Kuunpimennykset (verikuut) ovat enteitä Israelille, kun taas auringonpimennykset ovat ennusmerkkejä pakanoille. Seitsemän vuoden Ahdistus (Tribulation) tunnetaan myös Herran päivänä, jolloin Jumala tulee tuomitsemaan pakanakansoja. Sen tosiasian, että kaksi täydellistä auringonpimennystä, joiden sattumista erottaa seitsemän vuotta, ylittää koko Yhdysvaltojen mantereen, ja muodostavat 'X':n maanpäällisen ykköspakanavaltion ylle, pitäisi pysähdyttää sinut.

Suomentajan kommentti: Vuosien 2014-15 Tetradin (neljä verikuuta Israelin juhlapäivinä) viimeinen verikuu näkyi Jerusalemissa ja myöskin Suomessa 28.9.2015 (lehtimajanjuhlan 1. päivä), josta on kulunut 693 päivää eli täsmälleen 99 viikkoa 21.8.2017 (ma), jolloin Amerikan auringonpimennys tapahtuu. (693 = 7x99 = 7x9x11)5. Ahdistuksen ajan (kutsutaan myös Danielin 70. vuosiviikoksi tai Jaakobin ahdistukseksi) ymmärretään olevan maailmanlaajuinen versio Exoduksesta, joka alkoi Egyptistä. Vitsaukset ja Exodus olivat eräänlainen mikrokosmos tulevasta Herran päivästä. Säälimätön Faarao oli Antikristus-tyyppi, vitsaukset olivat ennettä maailmanlaajuisista pasuuna- ja vihanmaljatuomioista, Exodus oli sekä eräänlainen tempaus että tuleva Israelin jäännös, joka pakenee erämaahan, jne. Jotkut jopa pienen pienet yksityiskohdat olivat esikuvia ja varjoja tulevasta. Mooses oli eräänlainen tuleva ”poikalapsi” (Kristus ja seurakunta), joka oli ja tullaan vapauttamaan vaarallisesta tilanteesta. Hän pakeni ahdistusta, josta hänen kansansa kärsi, kun hänet pantiin koriin ja hän päätyi prinssiksi loistokkaisiin palatseihin. Kuitenkin hänen kansansa edelleen koki ahdistusta ja kärsi, kunnes hän myöhemmin palasi vapauttamaan heidät Egyptistä. Jotkin Egyptin erityisistä vitsauksista tullaan toistamaan maailmanlaajuisesti Ahdistuksen aikana. Itseasiassa Ilmestyskirjassa on suora rinnastus seitsemään Egyptin kymmenestä vitsauksesta (katso täältä). Voisimme sanoa, että Ahdistus on melkein kuin Exodus, koska israelilaiset eivät olleet uskollisia loppuun asti alkutapauksissa, mutta Ahdistuksen lopussa tulevat olemaan uskollisia, pelastettuja ja vapautettuja.

Tämä mielessämme, mieti sitä, että 'X', joka muodostuu Yhdysvaltojen ylle, sijaitsee juuri sillä alueella Etelä-Illinoisia, jota kutsutaan ”Pikku-Egyptiksi”. Vielä enemmän – tarkka kohta, jossa molemmat polut risteävät, on Makandan kaupunki, jota aiemmin kutsuttiin ”Egyptin tähdeksi”.6. Pimennys tapahtuu konjunktiossa (kohtaamisessa) Reguluksen, ”kuningastähden”, kanssa. Regulus on kirkkain tähti Leijonan tähtikuviossa ja Leijona on yksi niistä kahdesta tähtikuviosta, jotka sisältyvät Ilmestyskirjan 12. luvun merkkiin. Se, että tämä pimennys tapahtuu Leijonassa, joka on osa Suurta merkkiä kuukautta myöhemmin, on hämmästyttävää. Se on kuin Jumala yrittäisi kiinnittää huomiomme Kuninkaaseen ja seuraavan kuukauden Suureen merkkiin.

Lisäksi eräs lukija huomasi, että eklipsi ylittää täsmälleen 12 osavaltiota ja minä todensin määrän varmistuakseni. Eklipsi halki 12 osavaltion vain kuukautta ennen Ilmestyskirjan 12. luvun merkkiä, joka esittelee vaimon, jolla on päässään 12 tähden kruunu.7. Ensimmäinen suuri kaupunki, joka todistaa auringonpimennystä, on Oregonin osavaltion pääkaupunki, Salem. Salem on tietysti lyhennetty versio ”Jerusalemista”, joka on profeetallisesti merkittävin kaupunki Raamatussa. Jerusalemia kutsuttiin alunperin ”Salem'iksi” Melkisedekin päivinä (Genesis 14:18), joka oli Kristuksen esikuva tai mahdollisesti jopa Jeesuksen Kristuksen ruumiillistuma eli kristofania. Jos tämä ei ole tarpeeksi mielenkiintoista, lähin tie tarkkaan pisteeseen, missä nämä kaksi USA:n auringonpimennystä risteävät, on Salem Road Makanda'ssa, Illinoisin osavaltiossa. Mikä on todennäköisyys tälle?8. Ylitettyään Salem'in, Oregonissa, totaalipimennyksen polku ylittää sitten Madras'in, joka tarkoittaa ”Jumalan äitiä” (muistutus Ilmestyskirjan 12. luvun vaimosta). Sitten se ylittää kaupungin nimeltä John Day, joka tietenkin muistuttaa meitä apostoli Johanneksesta, joka kirjasi Ilmestyskirjan ja kuvasi meille Herran päivän.

Tämän jälkeen se ylittää Weiser'in, Idahon osavaltiossa, joka on saksaa tarkoittaen ”viisasta miestä”. Viisaat miehet idästä olivat niitä, jotka seurasivat merkkejä taivaissa, kun Jeesus Kristus syntyi. He seurasivat Hänen tähteään ja löysivät tarkan paikan, jossa Hän syntyi. Samalla tavalla näemme uuden merkin taivaissa, joka osoittaa Jeesuksen paluun läheisyyteen.

Polku osoittaa sitten Johannekseen uudelleen, kun se kulkee Grandjean'in ylitse, joka on ranskankielinen sana tarkoittaen ”isoa” tai ”pitkää” Johannesta. Sitten se ylittää Stanley'n, mikä tarkoittaa ”kiven puhdistusta” (katso Psalmi 118:22, 1. Piet. 2:4-7), ja Mackay'n, joka tarkoittaa ”Tulen poikaa” (katso 1. Joh. 4:15, Ilm. 1:14; 19:12, Dan. 10:6).

Sitten se kulkee Rexburg'in (”Kuninkaan kaupunki”) ja Victor'in (Matt. 12:20, 1. Kor. 15:54-57, 1. Joh. 5:4) läpi ja sitten jälleen osoittaa meille apostoli Johannekseen, kun se kulkee Jackson'in (”Johanneksen poika”) läpi. Hämmästyttävä viesti jatkuu, kun se kulkee suoraan läpi Casper'in, Wyoming'in osavaltiossa. ”Casper” on kaldealainen nimi ja se on perinteinen nimi, joka annetaan viisaille miehille/tietäjille (katso täältä).

Eklipsi siirtyy sitten läpi Alliance'n, Nebraskan osavaltiossa. Allianssi on useiden osapuolten liitto. Seurakunta saatetaan pian ikuiseen liittoon Kristuksen kanssa, kun ruumis liitetään päähän. Samoin alhaalla maan päällä saatanallinen allianssi tullaan pian muodostamaan kymmenen sarven muodossa (Ilm. 17:12) ja myöskin ”liitto monien kanssa (covenant with many)” (Daniel 9:27).

Seuraavana on Ravenna, joka tarkoittaa ”korppia (raven)” ja osoittaa meidät Nooan päiviin. Nooa lähetti ensin korpin ulos arkista ennenkuin hän lähetti kyyhkysen (Genesis 8:7). Lisäksi Ravenna, Italiassa, oli se paikka, jossa Julius Caesar kokosi joukkojaan ennen Rubikon-joen ylittämistä. Termi ”Rubikonin ylittäminen” on idiomi sanonnalle ”arpa on heitetty” tai ”mennyt ohi pisteen, josta ei ole paluuta”. Toisin sanoen, ei ole paluuta aikaisempaan.Merkitys jatkuu ja jatkuu, ja tämä on vain pieni näytteenotto.

Mitä olet itse löytänyt?

Maranatha!

-----------------

Jos haluat tietää lisää tämän auringonpimennyksen numerologisista yhteyksistä tai muusta lopunaikoihin liittyvästä merkityksestä, niin voit lukea William Frederick'in tuoreen artikkelin aiheesta: http://endtimesforecaster.blogspot.fi/2017/08/the-great-american-eclipse-of-2017.html (2.8.2017)

5 kommenttia:

 1. Katsokaapa myös useita videoita tästä suuresta Amerikan eklipsistä.

  https://www.youtube.com/results?search_query=great+american+eclipse+2017

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista numerologiaa tuon päivämäärän 21.8.2017 ympärillä.

  2+1+8=11 (tuomion luku Raamatussa ja AK:n luku) & 2+1+8+2+0+1+7=21 -> 21.8.2017 + 21 pv. = 11.9.2017 (toinen 9/11, josta myös luku 21 -> 1+1+9+2+0+1+7=21)

  VastaaPoista
 3. Tässä linkissä vielä lisää tietoa.

  https://www.thetrumpet.com/16097-the-great-american-solar-eclipse-of-august-21-a-fulfillment-of-bible-prophecy

  VastaaPoista
 4. Täytyy lisätä tuohon kohtaan 1, jossa puhutaan luvusta 33 elokuun auringonpimennykseen liittyen, että silloin oli tämän vuoden 233. päivä! Siis ikäänkuin vihjeenä 233 -> 2x33 päivää. Simpsonien tuomiopäiväkellossa minuuttiviisari on 11:n kohdalla ja tuntiviisari on 6:n kohdalla -> 6x11=66=2x33!

  https://countdownreport.wordpress.com/2017/08/12/august-21-eclipse-33-facts/

  "4. First contact is in the state of Oregon, the 33rd state in the USA. The last contact is in South Carolina on the 33rd parallel. This eclipse happens on day 233 of the year. If the Revelation 12 sign is valid, then the eclipse is also 33 days before September 23, 2017. Jesus is thought to have been 33 when He died."

  VastaaPoista
 5. Huomasin nyt, että auringonpimennyspäivästä 21.8.2017 on 132=2x66=4x33 päivää vuodesta jäljellä. Tässä taas tuo luku 33, joka on illuminaateille niin tärkeä matkien Jeesuksen ikää kun Hän nousi ylös kuolleista. Illuille luku merkitsee Feeniks-linnun nousemista tuhkasta, joka puolestaan tarkoittaa Uutta Maailman Järjestystä kaaoksen keskeltä (Ordo Ab Chao). Vuoden 2010 Chilen kaivosonnettomuudessa oli tätä vapaamuurarillista 33-symboliikkaa.

  http://nokialainen.blogspot.fi/2010/10/chilen-kaivosturma-illuminatin-tekosia.html

  Lopuksi, tutkikaa tätä Bank of American muraalia, jossa kenties kuvataan elokuun auringonpimennystä ja Donald Trumpia saksalaisena blondipoikana.

  Bank of America Mural - The hidden face of the false christ

  https://www.youtube.com/watch?v=vAet7p15Jak (30.10.2015)

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com