Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 13. huhtikuuta 2018

Kemiallisten aseiden hyökkäys Syyriassa saattaa eskaloitua maailmansodaksi, kun Venäjä puolustaa Assadin hallintoa länsimaiden ohjusiskuilta

Tässä Lähi-idän kohoavista jännitteistä tuore suomentamani ajankohtaisartikkeli (Watchman Warning), jonka kirjoitti tunnettu amerikkalainen evankelista ja eskatologi, pastori Hal Lindsey. Hän kertoo viime päivien tapahtumista, joista päällimmäisenä lisääntynyt sodanuhka maailmassa, kun Yhdysvallat länsiliittolaisineen uhkaa kostaa Syyrian hallinnon tekemäksi väitetyn kaasuiskun omaa kansaansa vastaan 7.4.2018.

-------------------------

Kohoavat Lähi-idän jännitteet (Heightening Mid-East Tensions)

By Hal Lindsey 12.4.2018

https://www.hallindsey.com/ww-4-12-2018/

Lauantaina, Syyria ilmeisesti käynnisti taas uuden kemiallisen hyökkäyksen kansaansa vastaan – mukaan lukien pieniä lapsia … Ajankohtana, jolloin luet tätä, odotettu Yhdysvaltojen armeijan vastaus saattaa olla jo alkanut ... Venäjä on varoittanut, että se ampuu alas Yhdysvaltain ohjukset ja jopa tähtää Yhdysvaltain laivaston aluksiin, jotka ampuvat ohjuksia … Kemiallisen iskun jälkeen Syyriaa vastaan tehtiin mystinen ilmaisku – luultavasti Israelin tekemä … Venäjä aloitti sitten sanansodan Israelin kanssa, osoittaen lopulta heidän pitkään kestäneen, mutta tavallisesti naamioidun halveksunnan juutalaisvaltiota kohtaan … Hamas lietsoo edelleen väkivaltaisia Israelin vastaisia protesteja pitkin Israelin ja Gazan välistä rajaa … Iran sanoo, että se tulee pian käynnistämään uudelleen ydinohjelmansa – ikään kuin se olisi todella joskus keskeyttänyt sen.

Ja tämä on vain osa siitä, mitä on tapahtunut, vain muutamana viime päivänä!

Ensimmäinen suuri kysymys on, voiko Trumpin hallinto todella olla varma siitä, että Syyria käynnisti kemiallisen hyökkäyksen. Venäjä ja Syyria molemmat kieltävät sen. Tuo on sitä, mitä he sanoisivat joka tapauksessa, mutta ajoitus näyttää epäilyttävältä. Vain muutama päivä sitten presidentti sanoi, että nyt kun ISIS on kukistettu, hän haluaisi vetää Yhdysvaltain joukot pois Syyriasta, ja pian. Tämä näytti olevan Syyrian eduksi. Miksi keikuttaa venettä nyt?

Mutta tviitatessaan aiheesta, Hra Trump teki selväksi, että kemiallinen hyökkäys oli todellakin Syyrian operaatio. ”Monia kuolleita”, hän tviittasi, ”mukaan lukien naisia ja lapsia järjettömässä KEMIALLISESSA hyökkäyksessä Syyriassa. Syyrian armeija ympäröi kauhutekojen aluetta, joka on suljettu, tehden siitä täysin pääsemättömän ulkomaailmalle. Presidentti Putin, Venäjä ja Iran ovat vastuussa eläin-Assadin tukemisesta. Iso hinta...”

Jos alue on ”suljettu ja Syyrian armeijan ympäröimä... täysin pääsemätön ulkomaailmalle”, niin mikä muu se sitten voisi olla? Presidenttinä, Donald Trump varmasti tietää tosiasiat, ja hänellä ei ole mitään syytä valehdella asiasta. Loppujen lopuksi Syyrian kemiallinen hyökkäys viivästyttää joukkojen poisvetämistä, johon hän on halukas.

Presidentti vastasi viimeiseen merkittävään kemialliseen iskuun Syyriassa laukaisemalla 59 risteilyohjusta Syyrian Shayrat'in lentotukikohtaan. Useimmat tarkkailijat odottavat isompaa vastausta tällä kertaa, mutta Venäjän yhä läheisemmät suhteet Syyriaan ja Iraniin vaikeuttavat asioita. Alexander Zasypkin, Venäjän Libanonin suurlähettiläs, antoi pahaenteisen uhkauksen. Hän sanoi: ”Jos amerikkalaiset tekisivät iskun, silloin... ohjukset tuhottaisiin ja jopa lähteet, joista ohjukset laukaistiin.”

On epätodennäköistä, että Venäjällä on kykyä ampua alas Yhdysvaltain risteilyohjuksia. On myös epätodennäköistä, että he todella yrittäisivät upottaa Yhdysvaltain laivaston aluksia, joista hyökkäyksiä käynnistetään. Mutta jopa pelkkä uhkaus osoittaa, kuinka vaarallinen tilanteesta on tullut. Maailma, joka on bensiinin kastelema, pelaa upporikasta ja rutiköyhää.

Presidentti Trump on työskennellyt kovasti luodakseen paremmat suhteet Venäjän kanssa. Mutta Trumpin valinnan hetkeen mennessä, Putinin kurssi oli jo asetettu. Hän sitoutui siihen, kun hän lähetti Venäjän armeijan Syyriaan vuonna 2015. On ironista, että Trumpin arvostelijat ovat kutsuneet häntä heikoksi Venäjän suhteen ja vaatineet kovempaa lähestymistapaa. Eilispäivän rauhannikkaroijat ovat muuttuneet nykypäivän sodanlietsojiksi.

Mutta tässä tapauksessa presidentti ei ole lyönyt vielä yhtään iskua. Hän syytti suoraan Putinia Assadin toiminnasta, ja käytännössä haastoi Venäjää yrittämään ja pysäyttämään Yhdysvaltojen vastauksen. Keskiviikkona, presidentti Trump tviittasi, ”Venäjä lupaa ampua alas kaikki ohjukset, jotka ammutaan Syyriaa kohti. Valmistaudu Venäjä, sillä ne ovat tulossa, mukavia, uusia ja 'fiksuja'! Teidän ei pitäisi olla kaasulla tappavan eläimen kumppaneita, joka surmaa omaa kansaansa ja nauttii siitä!”

Assad on asettanut joukkonsa hälytystilaan, evakuoiden tukikohtia Libanonin rajan läheisyydessä, ja kuljettaen henkilöstöä venäläisiin tukikohtiin – oletettavasti turvassa USA:n ohjusiskuilta.

Maanantaina tapahtui ”mystinen ilmaisku” Homs'in provinssissa olevaan ilmatukikohtaan. Aluksi Syyria syytti Yhdysvaltoja. Mutta sen jälkeen kun Pentagon oli antanut voimakkaan epäämisen, he ja venäläiset muuttivat syytöksen Israelia koskevaksi. Oliko se Israel? He eivät vahvistaneet sitä, mutta eivät myöskään kieltäneet sitä.

Israelin puolustusvoimat toimii äärimmäisen salassa ja varovaisesti. Vasta viime kuussa he tunnustivat lopullisesti ilmaiskun syyrialaista ydinreaktoria vastaan vuonna 2007. Syyrian sisällissota alkoi neljä vuotta myöhemmin, joten voimme kaikki olla iloisia siitä, että Israel päätti lopettaa väkisin Syyrian ydinohjelman.

Maanantain iskussa kuoli useita iranilaisia samoin kuin syyrialaisia. Venäläisten kuolemista tai loukkaantumisista ei raportoitu, mutta Venäjä oli määrännyt sotilaitaan tukikohtaan. Tämä on ongelma Yhdysvaltain joukoille yhtälailla. Emme tiedä varmasti, minne venäläisiä sotilaita laitetaan syyrialaisten kanssa.

Maanantaina Israelin hävittäjät iskivät Hamas-kohteeseen Gazassa. Se oli selvästi sotilaallinen kohde, eikä kukaan loukkaantunut. Mutta Venäjä käytti sitä uutena tekosyynä kiihdyttämään Israelin vastaista retoriikkaansa.

Tammikuussa, Putin ja Netanyahu tapasivat Moskovan Juutalaismuseossa (Jewish Museum and Tolerance Center). He tuntuivat tulleen hyvin toimeen keskenään. Netanyahun tärkein tarkoitus matkalla oli ilmaista huoli Iranin vahvasta jalansijasta Syyriassa, ja heidän kehittyneen aseistuksensa liikkumisesta Libanoniin ja Syyriaan. Nämä kaksi pärjäsivät keskenään hyvin, mutta tarkasteltaessa sitä nyt, yritys näyttää hukkaan heitetyltä.

Putin tietää, että hänen liittoutumisensa Iranin kanssa on yksi alueen levottomuuksien tärkeimmistä syistä. Hän pelaa vaarallista, suurten panosten peliä. Newsweek raportoi keskiviikkona, että Venäjä ohjeistaa kansalaisiaan varastoimaan vettä ja hankkimaan kaasunaamareita ydinsodan ennakoinnissa. Juuri nyt maailma hoippuu monilla vaarallisilla jyrkänteillä. Näistä kaikki sopivat dramaattiseen skenaarioon, joka Raamatussa hahmotellaan lopunpäiville.

Kristityille uskoville minulla on kaksi erittäin hyvää uutista. Ensinnäkin Jumala on jo osoittanut meille, miten nämä asiat lopulta menevät. Me voitamme! Sillä välin kohtaamme vaikeuksia. Mutta tämä on se, missä toinen hyvä uutinen saapuu. Jumalan lupaukset pysyvät voimassa, vaikka maailma näyttää hajoavan. Luota Häneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com