Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Rohkaisun ja toivon sana uskoville, jotka odottavat ylöstempausta, Lähi-idän tilannetta silmällä pitäen huhtikuussa 2018

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa rohkaistaan ja annetaan toivoa niille meistä, jotka odotamme Jeesuksen paluuta ylöstempauksessa. Kaikki nojautuu luottamukseen Raamatun profetioihin, jotka toteutuvat pian Lähi-idän suunnalla. Etenkin Jesajan profetia Damaskoksen äkillisestä tuhosta voi olla se seuraava suuri maailmanpoliittinen vedenjakaja, joka laukaisee liikkeelle oikean tapahtumien vyöryn. Ei tarvitse kuin selailla muutamia uutisraportteja viime viikolta, kun voi tehdä johtopäätöksen lähestyvästä Googin sodasta, jonka katalysaattorina on Assadin Syyria. Israel on tullut yhä rohkeammaksi toimissaan ja uhkuu voimaa, mutta sen viholliset eivät jää pekkaa pahemmiksi. Erityisesti Iranin seuraavaa siirtoa odotellaan Israelin suhteen.

---------------------------

Mid-East Prophecy Update – April 15th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 15.4.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2018-04-15.pdf

Pastori J.D:llä on rohkaisun ja toivon sana Lähi-idän tilannetta silmällä pitäen.


- Haluan johdatella tämänkertaista profetiapäivitystä jollakin sellaisella, jota Herra on muistuttanut minulle vuosien ajan auttaakseen minua pysymään radalla.
- Se on yksinkertainen totuus silloin, kun en tiedä, että voin luottaa siihen, mitä tiedän nyt, ja se mitä tiedän, on, että Jumala on hyvä ja ohjaksissa.
- Se mistä haluan puhua tänään, on sitä, mitä voimme tietää ja tiedämme tapahtuvaksi, koska meille kerrotaan Raamatussa, että niin tulee tapahtumaan.
- Tämänkertaisen profetiapäivityksen lopussa haluan viedä sen askeleen pidemmälle ja puhua siitä, mitä tämä kaikki tarkoittaa meille tänään.
- Erityisesti, mitä tämä kaikki merkitsee niille, jotka joutuvat hyvin vaikeisiin koettelemuksiin, ja jotka ikäänkuin roikkuvat ohuen langan varassa.
- Myöskin niitä varten, jotka saattavat halvaantua pelosta epävarman tulevaisuuden johdosta pelottavassa maailmassa.
Apostoli Paavali kirjoitti toisessa kirjeessään Timoteukselle (1:7), muistuttaen hänelle, että Pyhä Henki, jonka Jumala antoi meille ja joka asuu meissä, ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan antaa meille voiman, rakkauden ja raittiuden hengen, joten emme hajoa emotionaalisesti ja henkisesti, kun näyttää siltä, että kaikki ympärillämme on hajoamassa.
Totuus asiasta on, että emme saa olla yllättyneitä siitä, mitä näemme maailmassa tapahtuvan, koska Jeesus kertoi meille sen, mitä tapahtuisi ennenkuin se tapahtuu, joten kun se alkaa tapahtua, ei-uskovaiset uskoisivat ja uskovaiset nostaisivat päänsä ja katsoisivat ylös, tietäen, että heidän ruumiinlunastuksensa lähestyy.
- Sovellan tuota kun sanon näin, että pyhät kirjoitukset kertovat meille, että tämä on juuri sitä, mitä tapahtuisi Lähi-idässä, erityisesti Syyriaa koskien.
- Vaikka on olemassa paljon, josta emme tiedä, niin se, minkä tiedämme, on että Jesaja 17:1 kertoo meille Syyrian Damaskoksen joutuvan hävitetyksi kaupunkina.
- Vaikka emme tiedä niin paljon siitä, mitä todella tapahtuu Venäjän ja Iranin suhteen, niin Hesekiel 38 sanoo, että ne hyökkäävät Israeliin Syyrian kautta.
- Emme myöskään tiedä, milloin kaikki tapahtuu, mutta tiedämme 1. Tessalonikalaiskirjeen luvusta 5:3, että tuho tulee yhtäkkiä (sudden destruction).
- Nimittäin, kun he sanovat ”rauha ja turvallisuus (peace and security)”, heitä kohtaa äkillinen tuho niinkuin synnytyskipu yllättää raskaana olevan vaimon.
- Lisäksi meille kerrotaan, etteivät he voi paeta edellämainittua äkillistä tuhoa, mikä vihjaa siihen, että siellä on niitä, jotka pääsevät pakoon.
Seuraavaksi, ei missään erityisessä järjestyksessä, on useita tuoreita uusia raportteja, joista olen vakuuttunut ilman epäilyksen häivää, että ne osoittavat näiden edellämainittujen Raamatun profetioiden pikaiseen täyttymiseen. Aloitan eilisellä Haaretz'in raportilla, jossa Iranin presidentti Hassan Rouhani sanoi, että Yhdysvaltojen johtama ohjusisku Syyriaan tulee aiheuttamaan tuhoa Lähi-idässä.

Tämä oli eilen, mutta torstaina ennen Syyriaan kohdistettua iskua The Times of Israel lainasi iranilaista viranhaltijaa, joka uhkasi, että Iran tuhoaisi Israelin ja lisäsi, ”Iran ei ole Syyria ja jos Israel haluaa selviytyä vielä muutaman päivän, sen on lopetettava tämä lapsellinen peli.” ”Iranilla on kyky tuhota Israel ja antaessaan aihetta, Tel Aviv ja Haifa pyyhkäistään maan tasalle”, hän sanoi, Iranin Fars-uutistoimiston mukaan.

Jos kuvittelet, että Israel aikoo pysyä toimettomana kaikkien näiden sotauhkausten kanssa, ajattele uudestaan, kuten osoitetaan tässä Israel Today -lehden raportissa, joka kertoo siitä, miten Israel uhkaa kukistaa Syyrian hallinnon, jos Iran tekee mitä tahansa hulluja liikkeitä. Lainaten raporttia: ”Tiistaina Iran uhkasi ankarilla vastatoimilla sen jälkeen kun Israel oli väitetysti pommittanut iranilaisten hallussapitämää lentotukikohtaa keskisessä Syyriassa. ”Rikokset eivät jää vaille vastausta”, vakuutti Ali Akbar Velayati, Iranin korkeimman johtajan Ajatollah Ali Khamenei'n korkea-arvoinen neuvonantaja. Keskiviikkona, Israelin viranomaiset antoivat samalla mitalla takaisin, ja totesivat, että jos Iran tekisi mitään typeriä liikkeitä, niin kaikki, mitä se on saavuttanut Syyriassa viimeisen kymmenen vuoden aikana, haihtuisi savuna ilmaan. Johtavat israelilaiset puolustusviranomaiset kertoivat merkittävälle toimittajalle nimeltä Ben Caspit, että Syyrian diktaattori ja Iranin liittolainen Bashar al-Assadin hallitus ja Assad itse katoaisivat kartalta ja maailmasta, jos iranilaiset yrittävät vahingoittaa Israelia tai sen intressejä Syyriasta käsin.”

Mennäänpä Venäjään ja tähän Ynet News'in raporttiin, jonka lainauksessa Venäjän presidentti Vladimir Putin tuomitsee iskun Syyriaan, jonka käynnisti Yhdysvallat ja sen liittolaiset ”aggressiivisena tekona”, joka pahentaa humanitaarista katastrofia Syyriassa. ...Kremlin antamassa lausunnossa, Venäjän johtaja sanoi, että Moskova kutsuu koolle YK:n turvallisuusneuvoston hätäistunnon USA:n, Britannian ja Ranskan suorittaman ohjusiskun vuoksi. Putin lisäsi, että iskulla oli ”tuhoisa vaikutus koko kansainvälisten suhteiden järjestelmään”.

Eilen, The Times of Israel julkaisi koko tekstin Trump'in puheesta koskien ilmaiskuja Syyriassa, ja haluan jakaa lainauksen Yhdysvaltain presidentiltä, koska uskon, että se sopii kaikkeen siihen, mitä olemme tarkastelleet tähän mennessä. ”Ei mikään määrä amerikkalaista verta tai kallisarvoisuutta voi tuottaa kestävää rauhaa ja turvallisuutta Lähi-itään. Se on ongelmallinen paikka. Yritämme tehdä siitä paremman paikan, mutta se on ongelmallinen paikka.”

- Kuten mainitsin alussa, päätän tämänkertaisen päivityksen puhumalla siitä, mitä tämä kaikki tarkoittaa jokaiselle meistä.
- Erityisesti niille, jotka pelkäävät tai ovat erittäin lannistuneita. Haluan viettää loput yhteisestä ajastamme tänään puhumalla toivosta.
- Toivoa niille, jotka ovat väsyneitä ja menettäneet toivon, ja mikä ehkä tärkeämpää, koskien niitä, jotka pelkäävät menettävänsä sen toivon.
Roomalaiskirje 15:13 (KR 33/38)”Mutta toivon Jumala täyttäköön teidät kaikella ilolla ja rauhalla uskossa, niin että teillä olisi runsas toivo Pyhän Hengen voiman kautta.”
1. Pietarinkirje 1:3-4 (KR 33/38)”Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka suuren laupeutensa mukaan on uudestisynnyttänyt meidät elävään toivoon Jeesuksen Kristuksen kuolleistanousemisen kautta, turmeltumattomaan ja saastumattomaan ja katoamattomaan perintöön, joka taivaissa on säilytettynä teitä varten.”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

2 kommenttia:

 1. Tämä on tärkeää nyt.

  HIGH ALERT! ISRAEL PREPARING FOR DIRECT ATTACK FROM IRAN AS IT APPROACHES 70TH ANNIVERSARY -APRIL 18

  https://www.youtube.com/watch?v=NIXNOGEgG-w (17.4.2018)

  VastaaPoista
 2. Kohta pakko tapahtua jotakin. Iran kokoaa ilmavoimia Syyriassa kostoiskua varten.

  IDF: Iran assembling Air Forces in Syria for Retaliatory Attack on Israel

  http://halturnerradioshow.com/index.php/news/world-news/2384-idf-iran-assembling-air-forces-in-syria-for-retaliatory-attack-on-israel (17.4.2018)

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com