Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Muutamia tosiasioita uutisista maalis-huhtikuussa 2018, joilla on profeetallista merkitystä

Tässä profeetalliselta ja ajankohtaiselta Rapture Ready -sivustolta tuore suomentamani artikkeli, jossa kirjoittaja kiinnittää huomiota seitsemään äskettäin ilmitulleeseen asiaan eri uutisjutuista. Näillä paljastetuilla asioilla on enemmän tai vähemmän kiinnekohtansa Raamatun profetiassa.

---------------------------

Huomiota herättäviä asioita (Attention Getters) :: By Daymond Duck

Published on: April 7, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2018/04/07/attention-getters-daymond-duck/

Alla on muutamia tosiasioita uutisista, jotka hiljattain kiinnittivät huomioni.

Yksi: Maaliskuun alussa 2018 todettiin, että Israelia ympäröi viholliset ja tilanne on uhkaava. Tämä on selvästi se kansojen sisäpiiri, jota ei mainita Googin ja Maagogin taistelussa (Hes. 38-39).

Israel reagoi valmistautumalla sotaan viidellä rintamalla. Jotkut profetiaopettajat näkevät tämän Psalmin 83 sotana. Toiset näkevät sen osana Googin ja Maagogin taistelua tai Israelin ja Syyrian välisenä sotana (Jes. 17).

Henkilön katsoessa sitä suuntaan tai toiseen, Israel valmistautuu sotaan naapuriensa kanssa.

Ja sattumalta, Israel myönsi, että sen armeija ottaa huomioon Venäjän lentokoneiden läsnäolon Syyriassa.

Kaksi: Sikäli kuin tiedän, Yhdysvallat on hyväksynyt kolmenkymmenenkolmen F-35 häivehävittäjän (stealth fighter jets) myynnin Israeliin. Seitsemän on jo toimitettu ja otettu tähän mennessä käyttöön useampien vielä saapuessa.

Äskettäin ilmoitettiin, että maaliskuun 2018 aikana kaksi näistä suihkukoneista lensi Syyrian, Irakin ja Iranin ilmatilassa ilman, että venäläinen tutka havaitsi niitä.

Kolme: 25. maaliskuuta 2018 Iranin tukemat huthikapinalliset ampuivat useita ohjuksia Saudi-Arabian pääkaupunkiin, kansainväliselle lentokentälle ja muihin kohteisiin.

Saudi-tiedottaja sanoi, että ”varaamme oikeuden reagoida Irania vastaan oikealla ajalla ja oikeassa paikassa.”

Iranin aggressio pakottaa Saudi-Arabian kohti alueellista rauhansopimusta Israelin kanssa.

Neljä: 27. maaliskuuta 2018 Saudi-kruununprinssi Mohammad bin Salman vietti hieman yli tunnin New Yorkin tapaamisessa useiden vaikutusvaltaisten Yhdysvalloissa sijaitsevien juutalaisryhmien johtajien kanssa.

Tapaamisen tarkoitusta ei paljastettu; mutta Jaakobin ja Eesaun jälkeläiset ovat taistelleet toisiaan vastaan tuhansien vuosien ajan, joten se, että arabivaltion kruununprinssi järjesti julkisen tapaamisen ryhmän juutalaisia kanssa New Yorkissa, on ällistyttävää.

Viisi: Yhdysvaltojen edustajainhuoneen tiedustelukomitea on päättänyt tutkia Kiinan kasvanutta sotilaallista ja taloudellista vaikutusvaltaa Afrikassa.

Jos Ahdistuksen aika on lähellä ja idän kuninkaiden johtaja on Kiina, niin sen sotilaallisen ja taloudellisen vaikutusvallan kasvu onkin odotettavissa.

Kuusi: Maaliskuun lopulla 2018 ilmoitettiin, että äskettäin paljastuneet asiakirjat viittaavat vahvasti salaiseen sopimukseen Obaman hallinnon, CIA:n, FBI:n, DOJ:n (Yhdysvaltain oikeusministeriö) ja Clintonin kampanjan välillä estämään presidentti Trumpin valinta vaaleissa; ja kun he epäonnistuivat, he käynnistivät yrityksen poistaa hänet virastaan (maanpetos).

Koska vaara on niin suuri, on äärimmäisen tärkeää Yhdysvaltain äänestäjille ymmärtää, että uusi maailmanjärjestys (NWO) varjohallituksineen, syvine valtioineen (deep state), soineen, globalisteineen, edistysmielisineen (progressiiviset), tai miksi tahansa sitä haluaakin kutsua, on todellinen uhka Amerikalle.

Näihin ihmisiin kuuluu sekä republikaaneja (RINO't) että demokraatteja, joita on juurtunut Washingtonin politiikkaan ja he toimivat salaa yrityksessä saada Yhdysvallat luopumaan itsemääräämisoikeudestaan.

He ovat sidoksissa toisiinsa globalistisen agendansa kautta, ei poliittisen puolueensa.

He kieltävät sen, mitä ovat tekemässä, mutta FBI:n apulaisjohtaja Andrew McCabe erotettiin hiljattain valehtelemisesta asian suhteen (ainakin kahdesti antaessaan valan oikeuden päävalvojalle).

Jumala sallii saatanan globalistisen haaveen menestyä (noidat heittävät loitsuja presidentti Trumpia vastaan jokaisena vähenevänä kuuna) ja he saavat saatanallisen maailmanhallituksensa seurakunnan tempauksen jälkeen; miljardeja ihmisiä kuolee ja maailma kärsii uskomattomasta hävityksestä seitsemän vuoden ajan. [Onpa sokea kirjoittaja, joka ei tajua, että Donald Trump on se tuleva globalistinen maailmanjohtaja (Antikristus). Nimi Donald tarkoittaa ”maailman hallitsijaa (ruler of the world)”, ks. https://www.behindthename.com/name/Donald. Suom. huom.]

Seitsemän: Maaliskuun lopulla 2018, raportit, joiden mukaan Facebook ja Twitter ovat kaivaneet esiin ja myyneet ihmisten henkilökohtaisia tietoja, ja YouTube (Google) on sensuroinut konservatiivisia ja kristittyjä ryhmiä, saivat aikaan metelin.

Tämä on vahva todiste siitä, että pitkään vallalla ollut uskomus sen puolesta, että varjohallitus on rakentamassa poliittisesti vasemmalle kallellaan olevaa valvontayhteiskuntaa, joka lopulta seuraa ja valvoo kaikkea, mitä ihmiset sanovat, tekevät, ostavat ja myyvät, on totta.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com