Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 7. huhtikuuta 2018

Last Trumpet Newsletter -- Huhtikuu 2018

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta huhtikuun 2018 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVII    Issue IV    April 2018

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Ihmiskunnan pyrkimykset nykyhetkessä ja tulevaisuudessa
(The Endeavors Of Mankind In The Present And Future)

”Jos olemme panneet toivomme Kristukseen ainoastaan tämän elämän ajaksi, niin olemme kaikkia muita ihmisiä surkuteltavammat.”

1. Korinttolaiskirje 15:19

”Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.”

2. Pietarinkirje 3:10-13

”Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään.”

Johannes 5:24


Tässä LTN:n numerossa tarkastelemme ajatuksia herättävästi ihmiskunnan pyrkimyksiä nykyhetkessä ja tulevaisuudessa sekä ajan lopullista päättymistä, joka on tuleva. Miehet ja naiset, jotka asuvat tässä maailmassa, tietävät, että aikamme maapallolla on rajoitettu. Huomiota tähän tosiasiaan kiinnitetään Jaakobinkirjeen luvussa 4:14, joka sanoo meille, ”...te, jotka ette tiedä, mitä huomenna tapahtuu; sillä mikä on teidän elämänne? Savu te olette, joka hetkisen näkyy ja sitten haihtuu.” Pyhät kirjoitukset kertovat myös, että maailma itsessään vanhenee ja kuluu puhki. Jesaja 51:6 kertoo meille, ”Nostakaa silmänne taivasta kohti ja katsokaa maata, joka alhaalla on, sillä taivaat katoavat kuin savu ja maa hajoaa kuin vaate ja sen asukkaat kuolevat kuin sääsket, mutta minun autuuteni pysyy iankaikkisesti, ja minun vanhurskauteni ei kukistu.” Kristittyinä me tiedämme, että kyllä, tämä maailma päättyy jonain päivänä, mutta meillä on lupaus Jumalan loputtomasta pelastuksesta.

On kuitenkin muita, jotka eivät ole ottaneet vastaan ​​Jumalan mahtavia lupauksia ja varmuutta iankaikkisesta elämästä Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, kautta. Näihin kuuluu miehiä ja naisia, joilla katsotaan olevan ihmiskunnan kaikkein etevimmät mielet. Näin oli esimerkiksi maailmankuulun fyysikon Stephen Hawking'in suhteen, joka kuoli maaliskuun 14. päivänä 2018 iältään 76-vuotiaana. Hawking, joka oli sidottu pyörätuoliin koska hän kärsi amyotrofisesta lateraaliskleroosista, jota yleisesti kutsutaan ALS:ksi tai Lou Gehrig'in taudiksi, tunnettiin hyvin opetuksistaan koskien evoluutiota, mustia aukkoja, ja suhteellisuusteoriaa. Hän myös vastusti voimakkaasti älykkään Jumalan olemassaoloa. ”Pidän aivoja tietokoneena, jotka lakkaavat työskentelemästä kun sen komponentit vioittuvat. Ei ole olemassa Taivasta tai kuolemanjälkeistä elämää hajonneille tietokoneille; se on satukertomus ihmisille, jotka pelkäävät pimeää”, Hawking sanoi kerran. (1) Huolimatta ateistisista näkemyksistään, Hawking'ia näytti kiehtovan maailmanloppu. CNBC'n raportin mukaan, Hawking'in viimeinen tieteellinen julkaisu, joka on parhaillaan tutkittavana, on otsikoitu nimellä ”A Smooth Exit from Eternal Inflation (Sulava poistuminen ikuisesta inflaatiosta)” ja ennustaa maailmankaikkeuden loppua. (2) Raportissa todetaan myös, että Hawking oli aiemmin ennustanut, että maaplaneetasta tulee ”jättimäinen tulipallo” vuoteen 2600 mennessä. (3) Tämä ennuste ei ehkä ole kaukaa haettua. Toisen Pietarinkirjeen luvusta 3:10 löydämme apostolin Pietarin sanat, jotka julistavat: ”Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.”

On ilmeistä, että tiedeyhteisö ymmärtää, että maailmamme päivät ovat luetut. Näin ollen, siinä mikä on turhaa yritystä olla ovelampi kuin Jumala, suunnitelmia on nyt tekeillä kolonisoida avaruus ja muita planeettoja. National Geographic -aikakauslehti julkaisi 3. maaliskuuta 2018 jutun, jonka otsikossa todetaan: ”There's Only One Way for Humanity to Survive. Go to Mars. (Ihmiskunnalla on vain yksi tapa selviytyä. Mennään Marsiin.)” Juttuun kuuluu haastattelu tutkija Michio Kaku'n kanssa, joka on kirjoittanut uuden kirjan nimellä ”The Future of Humanity (Ihmiskunnan tulevaisuus)”. Tässä kirjassa kirjoittaja julistaa kärjekkäästi, ”Joko meidän on lähdettävä maapallolta tai me hukumme”. (4) Kun otetaan huomioon tämä uskomus, että maailma on tuhoon tuomittu, ei ole yllättävää, että Tesla Motors'in ja avaruustutkimusyhtiö SpaceX'n miljardööriperustaja Elon Musk valmistelee nyt rakettia, jonka hän väittää pian kykenevän matkustamaan Marsiin. Avaruuskulkuneuvon odotetaan olevan valmis vuoteen 2019 mennessä, ja suunnitelmia on käynnissä rahtilennon suorittamiseksi Marsiin vuoteen 2022 mennessä. ”Rakennamme ensimmäistä alusta, ensimmäistä Marsiin tai planeettojen välistä alusta juuri nyt, ja luulen, että voimme tehdä lyhyitä lentoja, lyhyitä ylös-ja-alas -lentoja, luultavasti ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla”, Musk sanoi SXSW (South by Southwest) -konferenssissa maaliskuussa 2018. Musk kertoi myös yleisölleen, että ensimmäiset ihmiset, jotka yrittävät matkustaa Marsiin, todennäköisesti kuolevat. ”Marsiin lähteville varhaisille ihmisille se on paljon vaarallisempaa... On vaikeaa, vaarallista, suuri mahdollisuus sille että tulet kuolemaan, jännitystä niille, jotka selviävät”, Musk totesi. (6) Lisäksi Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kellutti ajatusta perustaa uusi sotilasosasto nimeltä ”Avaruusvoimat (Space Force)”. ”Avaruus on sodankäynnin aluetta, aivan kuten maa, ilma ja meri. Meillä voi olla jopa Avaruusvoimat, kehittäkää uusi sotilasyksikkö, Avaruusvoimat. Meillä on Ilmavoimat, meillä tulee olemaan Avaruusvoimat”, Trump ehdotti. (7)

Ensimmäisen Korinttolaiskirjeen luvussa 15:19 apostoli Paavali kirjoittaa, ”Jos olemme panneet toivomme Kristukseen ainoastaan tämän elämän ajaksi, niin olemme kaikkia muita ihmisiä surkuteltavammat.” Todellakin, minusta tuntuisi todella kurjalta, jos ajattelisin niin, että tämä ajallinen elämä on kaikki, mikä meillä tulee koskaan olemaan. Tiedän kuitenkin, että ihmiskunnan toivo ei ole uusi koti ulkoavaruudessa, eikä se ole siirtokunta Marsissa. Pikemminkin toivomme on Jeesuksessa Kristuksessa. Johanneksen luvussa 5:24 Vapahtajamme sanoo meille, ”Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään.” Kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa asettamaan toivonsa, luottamuksensa ja uskonsa Jumalaan. Jos et ole vielä katunut syntejäsi ja antanut elämääsi Hänelle, kehotan sinua tekemään niin heti paikalla.

Juttu kahdesta pommittajasta (A Tale Of Two Bombers)

Niille, jotka seuraavat uutisotsikoita, on selvää, että elämme vaarallisessa maailmassa. Vaara on olemassa joka maanosassa, ja silti, kun vaara kohdataan lähellä ja henkilökohtaisesti, se on melko järkyttävä kokemus. Beaver Dam'in kaupunki Wisconsin'in osavaltiossa, paikka, jota olen kutsunut kodikseni yli 30 vuoden ajan, kuvaillaan meidän kauppakamarin (Chamber of Commerce) toimesta ”maalaukselliseksi yhteisöksi”, jota ympäröivät vehreät viljelysmaat ja rauhallinen järvi. Näkymät saattavat kuitenkin pettää.

Maaliskuun 5. päivänä 2018 Beaver Dam'in kaupunkia ravisutti odottamaton räjähdys huoneistokompleksissa. Myöhemmin paljastui, että räjähdyksessä surmansa saaneet asunnon asukkaat olivat tehneet lukuisia pommeja. ”Näyttää siltä, ​​että hän teki pommeja räjähdyksen vuoksi”, sanoi Beaver Dam'in poliisipäällikkö John Kreuziger. (8) Tutkimuksissa havaittiin, että rakennukseen jäi suuria määriä räjähdysaineita ja se vaatii jyrkkiä toimenpiteitä kaiken neutraloimiseksi. ”Nämä materiaalit ovat niin herkkiä, että niitä ei voida käsitellä eikä niitä voida poistaa vaikutetusta asuinhuoneistosta”, Kreuziger raportoi. (9) Värväämällä apua FBI'lta (Liittovaltion poliisi) ja ATF'lta (Alkoholin, tupakan, tuliaseiden ja räjähteiden virasto) suunnitelma jäljellejääneiden räjähteiden räjäyttämiseksi keksittiin 7. maaliskuuta 2018. (10) Kuitenkin ohjattu räjäytys epäonnistui poistamaan kaikkia räjähteitä, ja hätätila julistettiin. Havaittiin nopeasti, että koko asuinrakennus olisi tuhottava, ja asukkaille kerrottiin, että he menettäisivät suurimman osan omaisuudestaan. (11) Maaliskuun 15. päivänä 2018, kun vapaaehtoisia yli kahdestakymmenestä palolaitoksesta oli paikalla, rakennus sytytettiin tuleen ja sitä poltettiin tuntikausia. ”Palo poltti tarpeeksi kuumana suorittaakseen sen, mitä meidän oli tehtävä. FBI'n pommiryhmä ja kemisti ovat vahvistaneet, että räjähtäviä materiaaleja ei jäänyt paikalle”, sanoi Beaver Dam'in palopäällikkö Alan Mannel. (12)

Räjähdysaineiden valmistaja paljastui myöhemmin 28-vuotiaaksi Benjamin Morrow'ksi. (13) Hän näytti olevan normaali nuori mies, joka oli saanut kotiopetusta ja myöhemmin opiskeli Floridan kristillisessä oppilaitoksessa. Hänen motivaationsa näiden räjähteiden valmistamiseen on täysin tuntematon, ja monia askarruttavia kysymyksiä jää jäljelle. Mitä hän aikoi tehdä näiden pommien kanssa? Voimme vain arvailla, mitä suunnitelmia keskeytettiin, mutta se saattoi hyvinkin olla jumalallinen suojelutoimenpide, ettei lisävahinkoja tullut. Kiitämme Jumalaa siitä, että ystävämme, perheemme ja tämän kaupungin ihmiset pidettiin turvallisina.

Kumma kyllä, vaikka Benjamin Morrow uurasti asunnossaan tappavien räjähteidensä kanssa, toinen nuori mies terrorisoi Austin'in kaupunkia Teksasissa kotitekoisilla räjähteillä. Maaliskuun 2. päivänä 2018, 39-vuotias mies tapettiin pakettipommilla, joka oli jätetty hänen talonsa kuistille. Kymmenen päivää myöhemmin, 17-vuotias poika tapettiin toisella pakettipommilla, joka vahingoitti myös hänen äitiään. Samana päivänä 75-vuotias nainen kärsi vammoja toisesta pommista. Kaksi polkupyöräilijää loukkaantui, kun pommi, jossa käytettiin ansalankaa, räjäytettiin 18. maaliskuuta 2018. Seuraavana päivänä paketti räjähti Fedex'in laitoksessa lähellä San Antonio'ta, Teksasissa. (14) Kun yli 500 lainvalvontaviranomaista jahtasi henkilöä, joka oli vastuussa näistä järjettömistä väkivallanteoista, kysymyksiä pyöri sen ympärillä, kuka voisi olla teosta vastuullinen. ”Mieleni kiisi tänä aamuna. Onko se entinen öljykentän työntekijä, joka on erittäin perehtynyt räjähteisiin? Onko se entinen armeijan työntekijä koskien EOD'ta (Explosive Ordnance Disposal = Räjähtämättömien Ampumatarvikkeiden Raivaaminen)? Entinen palomies/poliisi, joka on saanut pommikoulutuksen?”, mietti Clint McNair, entinen etsivä Teksasin Garland'ista. (15) Maaliskuun 21. päivänä 2018, viranomaiset paljastivat, että epäillyn uskotaan olevan vastuussa pommituksista, joilla hän räjäytti itsensä autossa ollessaan samalla kun poliisi ajoi häntä takaa. Epäilty, meille on kerrottu, olisi Mark Anthony Conditt, 23-vuotias mies Teksasin Pflugerville'sta. Ne, jotka tunsivat hänet, olivat järkyttyneitä saadessaan tietää häntä vastaan ​​esitetyistä syytöksistä, ja yksi naapuri kuvaili häntä ”älykkääksi” ja ”sivistyneeksi”. (16) Mikä saa nämä näennäisen normaalit nuoret miehet tulemaan tappajiksi? Onko se mielenhallinta (mind control)? Onko se demonista vaikutusta? Yksi asia on varma: maailmamme on täynnä vaaraa, ja paholainen käyttää hyväkseen ketä tahansa, jota hän vain voi, tuhon aiheuttamiseksi.

Vaatimus vallankumoukselle (A Call For A Revolution)

Jos koskaan tarvitsee esimerkkiä siitä, kuinka pirstaloitunut Amerikan Yhdysvallat on nykyään, niin yksinkertaisesti ota esiin asevalvontaa koskeva puheenaihe huoneessa, joka on täynnä vieraita. On monia amerikkalaisia, jotka vakuuttavat oikeuttaan kantaa aseita Yhdysvaltain perustuslain toisen lisäyksen mukaisesti ja jotkut toiset pyrkivät aktiivisesti luomaan uusia aseiden valvontaa koskevia määräyksiä. Molempien osapuolten välillä on suurta vihamielisyyttä, ja viime viikkoina niiden välinen railo on tullut yhä korostuneemmaksi.

Helmikuun 28. päivänä 2018, Amerikan presidentti Donald Trump esitteli mielipiteensä aiheesta tapaamisessa amerikkalaisten lainsäätäjien kanssa. ”Emme voi odottaa ja pelata pelejä, eikä mitään tapahdu. Haluamme lopettaa ongelmat”, Trump julisti. Tässä samassa tapaamisessa presidentti Trump syytti julkisesti pennsylvanialaista republikaanisenaattoria Pat Toomey'ta peloissaan olemisesta Kansallista kivääriyhdistystä (NRA) kohtaan. (17) Trump totesi äärimmäisen yllättävässä lausunnossaan, että aseet olisi otettava pois keneltä tahansa, joka katsotaan vaaralliseksi ilman asianmukaista käsittelyä. ”Takavarikoi ensin aseet, mene seuraavaksi asianmukaisen prosessin läpi”, hän sanoi. Yksikköä, joka on vastuussa päätöksestä, kuka on liian vaarallinen omistamaan aseen, ei määritelty. Hänen muihin ehdotuksiin kuuluu lainsäädäntö, jolla laajennettaisiin taustatarkastuksia ampuma-aseiden ostajille ja korotettaisiin ikää 21 vuoteen, jolloin amerikkalaiset voisivat laillisesti ostaa tällaisia ​​aseita. (18)

Kuten nykyään useimmissa kiistanalaisissa kysymyksissä, asevalvonnan aihe on aiheuttanut protesteja ja joukkokokouksia ympäri Yhdysvaltoja. Monet mielenosoittajista ovat Amerikan nuorisoa. Heidän joukossaan, Floridan Parkland'issa, opiskelija David Hogg on noussut protestiliikkeen johtajaksi. Valitettavasti hän on osoittanut olevansa pahasuinen yksilö, joka ei kunnioita vanhempia sukupolvia. ”Kun sinun vanha (voimasana) vanhempasi on kuin, 'En tiedä kuinka lähettää iMessage-viesti' ja sinä olet kuin, 'Anna minulle (voimasana) puhelimesi ja minä käsittelen sitä.' Valitettavasti tuo on juuri sitä, mitä meidän on tehtävä hallituksemme suhteen; meidän vanhempamme eivät tiedä, miten käyttää (voimasana) demokratiaa, joten meidän on käytävä toimeen”, Hogg sanoi haastattelussa. (19) Hänen sanojensa silmiinpistävä viha ja halveksunta ovat hämmästyttäviä.

Maaliskuun 24. päivänä 2018, Hogg piti innostavan puheen March for Our Lives -joukkokokouksessa Washington D.C:ssä. Hänen puheensa oli yllättävän lennokas, kun otetaan huomioon hänen edellä kuvattu rienausta sisältävä vuodatus. Hän on joko merkittävä puheenkirjoittaja tai joku kirjoitti hänelle puheen. ”Korruption kylmä kouraisu kahlehtii Columbian piirikuntaa. Talvi on ohitse. Muutos on täällä. Aurinko paistaa uutena päivänä ja päivä on meidän. Ensikertaiset äänestäjät osoittavat 18%:n nousua välivaalien aikana? Ei enempää. Kuka täällä aikoo äänestää vuoden 2018 vaaleissa? Jos kuuntelette tarkasti, voitte kuulla vallassaolevien ihmisten tärisevän”, Hogg julisti. Eräänä merkittävänä hetkenä nuori puhuja nosti uhmakkaasti puristetun nyrkkinsä ylös kommunistista tervehdystä muistuttavalla tavalla. Hogg näyttäytyi myös televisio-ohjelmassa nimeltä ”Good Morning America” ja totesi melko ykskantaan, ”Tänään aloitamme vallankumouksen.” Sitten hän jatkoi sanoen: ”Me muutamme Amerikkaa näiden poliitikkojen kanssa tai ilman.” (20)

Vaikka Hra Hogg ja monet muut mielenosoittajat sanovat, että he eivät ole kiinnostuneita poistamaan Perustuslain toista lisäystä, silloin tällöin todellinen agenda tulee ilmeiseksi. Toinen puhuja March for Our Lives -joukkokokouksessa oli Martin Luther King Jr:n 9-vuotias tyttärentytär. Tässä tapahtumassa Yolanda Renee King, jota lähes varmasti valmennettiin, sanoi väkijoukolle, ”Minulla on unelma, että liika on liikaa. Että tämän pitäisi olla aseista vapaa maailma. Piste.” (21) Kuka tahansa, joka kehotti tätä tyttöä sanomaan nämä sanat, pyrkii selvästi ihmisten täydelliseen aseistariisuntaan.

Kun me jatkuvasti kuulemme vaatimuksia tiukemmista asevalvontatoimista, on syytä panna merkille, että aseita koskevat lait ovat jo olemassa tässä maassa. Esimerkiksi taustatarkastuksia suoritetaan yleensä, kun joku ostaa aseen ja tuomittuja rikollisia kielletään omistamasta ampuma-aseita. Voitaisiinko uusia sääntöjä ottaa käyttöön? Varmasti. Noudattaisivatko rikolliset näitä sääntöjä? Tuskinpa. Jos liittovaltio joskus päättää takavarikoida kaikki aseet amerikkalaisilta, on olemassa monia, jotka eivät todennäköisesti luopuisi aseistaan ilman taistelua. Siten ase-anastus voisi helposti aloittaa sodan. Edessämme voisi olla erittäin vaarallisia päiviä.

Teknologian hyper-tunkeileva luonne (The Hyper-Invasive Nature Of Technology)

Tässä maassa oli aika, kun amerikkalaiset arvostivat yksityisyyttä. Tulevat sukupolvet eivät kuitenkaan koskaan saa yksityistä hetkeä, kun maailma tulee avoimemmaksi ja kytkeytyy uuden teknologian kehityksen ansiosta. Sellaiset yritykset, kuten Facebook ja Google, keräävät nyt tavattomia tietomääriä käyttäjistään, ja asiat, joita he tietävät ihmisistä ovat todella hämmästyttäviä. TechCrunch'in julkistama raportti 23. maaliskuuta 2018 sanoo sen suoraan. ”Facebook tietää kirjaimellisesti kaiken sinusta”, otsikko julistaa. Artikkeli jatkuu kertoen yksityiskohtaisesti, kuinka Facebook ei pelkästään tallenna jokaista ajatusta ja kuvaa, jonka jaat, ja jokaista viestiä, jonka lähetät heidän verkkosivuillaan, vaan he myöskin seuraavat muita verkkosivustoja, joissa vierailet. Lisäksi, jos käytät Facebook-palvelua älypuhelimellasi, heillä on hyvät mahdollisuudet kerätä tietoja kaikista lähettämistäsi viesteistä, kaikista puhelinsoitoista, joita teet, sekä kontaktiesi nimistä ja puhelinnumeroista. (22)

Toisessa kehityksessä Google on julkaissut uuden ”älykameran” nimeltä Clips. Tämä laite on sijoitettu käyttäjän kotiin ja seuraa jatkuvasti kaikenlaista toimintaa sen läheisyydessä. Kamera, joka maksaa noin 250 dollaria, käyttää sitten keinoälyä kuvakaappaamaan perheesi ja lemmikkisi iloiset hetket ja mitä tahansa muuta tapahtuukin ympärilläsi. (23) Teknologia ei ole pelkästään tunkeileva, vaan käyttäjät sijoittavat näitä laitteita vapaaehtoisesti koteihinsa.

Googlella on jo kyky seurata Android-käyttöjärjestelmällä toimivien älypuhelinten käyttäjien liikkeitä ja olinpaikkoja. Itseasiassa maaliskuussa 2018 paljastettiin, että poliisilaitos Pohjois-Carolinan Raleigh'issa esitti Googlelle vaatimuksen, jossa vaadittiin tietoja kaikista älypuhelimen käyttäjistä tietyllä seitsemäntoista eekkerin (1 eekkeri = 0.4 hehtaaria) alueella. (24) Google on myös solminut yhteistyötä Yhdysvaltain puolustusministeriön kanssa kehittääkseen tekoälyä lennokkien (drones) käyttämistä varten. Ohjelma, jota kutsutaan nimellä ”Project Maven”, mahdollistaa lennokeille havaita ja tunnistaa tarkasti kohteita 38 kategoriassa samalla kun se seuraa yksilöiden liikkeitä. (25) Täten Googlesta on tosiasiassa tullut Yhdysvaltojen hallituksen jatke.

Robotit ovat saapuneet (The Robots Have Arrived)

Viime vuosina meille on kerrottu toistuvasti, että robotit tulevat. Näyttää siltä, ​​että ne ovat nyt saapuneet. Itseasiassa saatat nähdä robotteja, jotka vaeltavat Walmart-ostoskeskusten käytävillä hyvinkin pian. Nämä uudet robotit ovat kuusi jalkaa korkeita (=180 cm), ja niissä on erilaisia ​​kameroita ja antureita, joiden tehtävänä on valvoa hyllyjen tavaraluetteloa ja tarkistaa hintalaput. Tekoälyn avulla nämä pitkälle kehitetyt robotit voivat skannata koko käytävän noin 90 sekunnissa ja ovat riittävän älykkäitä välttämään törmäykset esineisiin tai ihmisiin. ”Me tungimme siihen neljä TV-kameraa aiemmin ja se teki lentävän päätöksen siitä, miten selvittää tapa, jolla se voisi suorittaa tehtävänsä. Tämä on kaikista palkitsevin asia, kun se navigoi onnistuneesti todella mutkikkaan ja dynaamisen tilan ja vain ryhtyy työhön. Se on huomaamatonta, se vain suorittaa”, intoili Martin Hitch, joka on robottivalmistaja Bossanova'n liiketoimintajohtaja. (26) Walmart testaa paraikaa näitä robotteja viidessä Yhdysvalloissa sijaitsevassa myymälässä. (27)

Samaan aikaan pikaruokaravintola Kalifornian Pasadenassa on installoinut uuden robotin nimeltä ”Flippy”. Lämpökuvaamisen ja kameravisioinnin käyttämisen myötä Flippy'n tehtävänä on hampurilaisten kokkaus ja grillin puhdistaminen. ”Se havaitsee pihvin lämpötilan, pihvin koon, ja grillipinnan lämpötilan”, selitti Miso Robotics'in toimitusjohtaja David Zito. ”Tulevaisuuden keittiössä on aina ihmisiä, mutta me näemme, että keittiössä on sekä ihmisiä että robotteja.” (28)

Juuri kun robotit kuljeksivat Walmart'eissa, yhä useammat kuskittomat autot alkavat kansoittaa amerikkalaisia ​​ajoreittejä. Kuitenkaan ne eivät enää ole vain matkustusautoja, joita ollaan täysin automatisoimassa. Yhtiö nimeltä Waymo, jonka omistaa Alphabet Inc., testaa nyt kuskittomia tavararekkoja Atlantassa, Georgian osavaltiossa. (29) Tämä kehitys todennäköisesti aiheuttaa ahdistusta amerikkalaisten kuorma-autonkuljettajien keskuudessa, joita lopulta pidettäisiin tarpeettomina, heti kun teknologia on viimeistelty. Huolestuttavampaa on tuhoisien onnettomuuksien mahdollisuus. Vaikka autonvalmistajat väittävät, että kuskittomat ajoneuvot ovat täysin turvallisia ja lopulta vähentävät liikenneonnettomuuksia, äskettäinen onnettomuus Arizonan Tempe'ssä haastaa näiden väitteiden pätevyyden. Maaliskuun 18. päivänä 2018, kuskiton auto, jonka omisti henkilökuljetuspalvelua tarjoava yritys nimeltä Uber, törmäsi ja vammautti kohtalokkaasti 49-vuotiaan naisen. Vastauksena Uber keskeytti kaikki itsenäisten ajoneuvojen lisätestit julkisilla teillä ja antoi lausunnon, jossa sanottiin: ”Sydämistämme lähtee anteeksipyyntö uhrin perheelle. Teemme täysipainoista yhteistyötä paikallisviranomaisten kanssa tämän tapauksen tutkimisessa.” (30) Onnettomuudesta huolimatta suunnitelmat ovat yhä käynnissä, jotta useampia kuskittomia autoja voitaisiin ottaa käyttöön. General Motors toivoo käynnistävänsä robottitaksipalvelun ensi vuonna. (31) Lisäksi Waymo on päässyt sopimukseen Jaguarin kanssa tuottaakseen 20,000 kuskitonta autoa. Ajoneuvot päästetään valloilleen amerikkalaisille teille noin neljässä vuodessa. (32) Valmista tai ei, tässä ne tulevat!

Helmikuussa 2018 entinen Googlen toimitusjohtaja Eric Schmidt yritti vähentää pelkoja robottien ja tekoälyn vaaroja koskien. Puhuessaan Münchenin turvallisuuskonferenssissa Schmidt oli sanonut: ”Jokainen haluaa sitten välittömästi puhua kaikista elokuvien innoittamista kuolemantapauksista, ja voin varmaankin ennustaa teille, että ne ovat yhden tai kahden vuosikymmenen päässä. Joten olkaamme huolissamme niistä, mutta murehtikaamme vasta silloin kun sen aika on.” Jos Schmidt yritti saada ihmiset tuntemaan itsensä turvallisemmiksi, hän ei tehnyt kovinkaan hyvää työtä. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Toinen seikka, josta haluan muistuttaa kaikkia, on, että näillä tekniikoilla (tekoäly) on sisällään vakavia virheitä, eikä niitä pitäisi käyttää elintärkeiden päätösten kanssa. Joten en haluaisi olla lentokoneessa, jossa tietokone tekisi kaikki yleisälypäätökset lentämisen suhteen. Teknologia ei vain ole riittävän luotettava – sen käytössä esiintyy liian monta virhettä. Se on neuvoa antava, se tekee sinut älykkäämmäksi ja niin edelleen, mutta en panisi sen vastuulle komentoa ja valvontaa.” (33) Kun otetaan huomioon tämä toteamus, niin onko se todellakaan hyvä ajatus panna kuskittomia autoja ja rekkoja julkisille teille?

Lopuksi, on tullut selväksi, että tässä maailmassa on kuristavia voimia työssään. Viime viikkoina sosiaalisen verkostoitumisen sivusto, joka tunnetaan nimellä Facebook, ja videoiden jakamissivusto, joka tunnetaan nimellä YouTube, ovat lisänneet huomattavasti sensuuritoimintaansa. Bloomberg News'in julkaiseman raportin mukaan Google on palkannut 10,000 uutta moderaattoria valvomaan YouTube'n sisältöä, ja he ovat aktiivisesti poistamassa tuhansia videoita verkkosivuiltaan. YouTube'n edustajan mukaan jotkut näistä poistoista olivat virheellisiä. ”Kun työskentelemme palkataksemme nopeasti työntekijöitä ja kehittääksemme toimintatapojamme läpi vuoden 2018, uudemmat jäsenet saattavat soveltaa väärin joitain käytäntöjämme, mikä johtaa virheellisiin poistoihin”, YouTube-tiedottaja sanoi. (34) Tämä suuntaus voi kuitenkin olla osoitus tulevista asioista, ja sisältöä voi olla yhä vaikeampaa julkaista verkossa.

Kun tulemme yhä lähemmäksi Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, paluuta, tässä maailmassa on suurta hengellistä pimeyttä, mutta Jumalan valo loistaa. Jeesus kertoo meille Matteuksen luvussa 5:14-16, ”Te olette maailman valkeus. Ei voi ylhäällä vuorella oleva kaupunki olla kätkössä; eikä lamppua sytytetä ja panna vakan alle, vaan lampunjalkaan, ja niin se loistaa kaikille huoneessa oleville. Niin loistakoon teidän valonne ihmisten edessä, että he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät teidän Isäänne, joka on taivaissa.”

Kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, suuria tai pieniä, pyydämme teitä lähettämään niitä meidän suuntaan. Meidän esirukoilijatiimimme suo aina kullekin rukouspyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Time Magazine, March 14, 2018, By Jamie Ducharme, http://time.com.
02. CNBC, March 3, 2018, By Sam Meredith, http://cnbc.com.
03. Ibid.
04. National Geographic, March 6, 2018, By Simon Worrall, http://nationalgeographic.com.
05. PJ Media, March 12, 2018, By Tyler O'Neil, http://pjmedia.com.
06. Ibid.
07. CNBC, March 3, 2018, By Christina Wilkie, http://cnbc.com.
08. Beaver Dam Daily Citizen, March 6, 2018, By Terri Pederson, http://wiscnews.com/bdc.
09. WBAY News, March 7, 2018, By WBAY News, http://wbay.com.
10. Ibid.
11. The Daily Dodge, March 10, 2018, By The Daily Dodge, http://dailydodge.com.
12. The Fond du Lac Reporter, March 15, 2018, By Taima Kern, http://fdlreporter.com.
13. Beaver Dam Daily Citizen, March 13, 2018, By Rob Schultz, http://wiscnews.com/bdc.
14. The Dallas Morning News, March 22, 2018, By James Barragan and Loyd Brumfield, http://dallasnews.com.
15. CBS Local News, March 19, 2018, By CBS Local News, http://dfw.cbslocal.com.
16. Time Magazine, March 21, 2018, By Jamie Ducharme, http://time.com.
17. Associated Press, March 1, 2018, By Lisa Mascaro, Matthew Daly, and Catherine Lucey, Washington, D.C.
18. Time Magazine, February 28, 2018, By Alana Abramson, http://time.com.
19. Real Clear Politics, March 23, 2018, By Tim Hains, http://realclearpolitics.com.
20. Real Clear Politics, March 24, 2018, By Tim Hains, http://realclearpolitics.com.
21. Associated Press, March 24, 2018, By Ashraf Khalil and Calvin Woodward, http://apnews.com.
22. Tech Crunch, March 23, 2018, By Romain Dillet, http://techcrunch.com.
23. The Week, March 1, 2018, By Navneet Alang, http://theweek.com.
24. Fast Company, March 18, 2018, By Fast Company, http://fastcompany.com.
25. Gizmodo, March 6, 2018, By Kate Conger and Dell Cameron, http://gizmodo.com.
26. CBS Local News, March 20, 2018, By CBS Local News, http://sanfrancisco.cbslocal.com.
27. Ibid.
28. KTLA 5 News, March 5, 2018, By Rich Demuro, http://ktla.com.
29. Recode, March 9, 2018, By Johana Bhulyan, http://recode.com.
30. Bloomberg News, March 19, 2018, By Mark Bergen and Eric Newcomer, http://bloomberg.com.
31. Bloomberg News, March 26, 2018, By Keith Naughton, http://bloomberg.com.
32. PJ Media, March 27, 2018, By Phil Baker March, http://pjmedia.com.
33. Defense News, February 28, 2018, By Daniel Cebul, http://defenseone.com.
34. Bloomberg News, February 28, 2018, By Mark Bergen, http://bloomberg.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com