Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

10 merkkiä lähestyvästä seitsemän vuoden Ahdistuksesta

Tässä Jonathan Brentner'in tuore profetia-artikkeli Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Käsiteltävänä on hänen valitsemansa 10 aikainmerkkiä pian alkavasta raamatullisesta Ahdistuksen ajasta, joka seuraa Kristuksen morsiusseurakunnan ylösottoa eli Tempausta.

------------------------

10 merkkiä lähestyvästä seitsemän vuoden Ahdistuksesta (10 Signs of the Looming Seven-Year Tribulation) :: By Jonathan Brentner

Published on: June 6, 2020 by RRadmin7 Category: General Articles

https://www.raptureready.com/2020/06/06/10-signs-of-the-looming-seven-year-tribulation-by-jonathan-brentner/

Oletko koskaan miettinyt viime kuukausien aikana, onko seitsemän vuoden Ahdistus jo alkanut? Tiedän, ettei se ole vielä alkanut, koska Raamattu sanoo, että olemme Herran kanssa ennen kuin Antikristus solmii liiton Israelin kanssa, joka aloittaa kellon raksuttamisen tälle Jumalan vihan ajalle (Dan. 9:27; 2. Tess. 2:3-8).

Vaikka Ahdistus ei ole vielä alkanut, näemme olosuhteiden alkua, joiden tiedämme olevan paljon pahempia tämän seitsenvuotisen ajanjakson aikana. Uskon, että tämä on Jumalan tapa saada maailman huomio ennen Hänen tuomioidensa alkamista. Hän vakuuttaa meille myös, että Hänen ilmestymisensä on lähiaikoina ja olemme pian Hänen kanssaan taivaassa ja paikassa, jota Hän nyt valmistaa meille.

Olen valinnut kymmenen merkkiä, jotka kertovat meille Ahdistuksen lähestyvän nopeasti.

1. Nälänhätä

Ilm. 6:8 kertoo meille neljännen sinetin kohdalla, että hallavan hevosen ratsastajalle ”annetaan valta neljännestä osasta maasta, annetaan valta tappaa miekalla, nälänhädällä ja rutolla...” Tappavaa nälänhätää esiintyy Ahdistuksen aikana; se tulee olemaan yksi tekijä pyyhkäisemään neljäsosa maailman väestöstä Ilmestyskirjan 6. luvussa kuvattujen sinettituomioiden aikana.

National Geographic -sivustolla 12. toukokuuta 2020 julkaistun jutun mukaan jättiläismäisten heinäsirkkojen parvet ovat parveilemassa Itä-Afrikan osissa, mikä tuo mukanaan suurta nälänhätää. National Geographic'in juttu totesi myös: ”Noin 13 miljoonaa ihmistä Etiopiassa, Keniassa, Somaliassa, Djibouti'ssa ja Eritreassa kärsii jo 'vakavasta elintarvike-epävarmuudesta'. . . tarkoittaen, että he voivat joutua olemaan syömättä koko päivän tai heiltä loppuu ruoka kokonaan.”

National Geographic'in juttu huomautti myös, että heinäsirkkaparvet voivat tuhota jopa ”136 miljoonan kilon viljasadon” päivässä. Voitteko kuvitella katastrofin, jonka tämä voi tuoda jo valmiiksi köyhiin kansakuntiin? Äskettäisten raporttien mukaan nämä tuhoisat heinäsirkkaparvet ovat myös tunkeutuneet Intiaan.

2. Inflaatio

Ilm. 6:6 paljastaa, että Ahdistuksen aikana on maailmalla odotettavissa suurta inflaatiota, jolloin ”1 gallona vehnää” myydään työmiehen päivän palkasta.

Näemmekö potentiaalia tälle maailmassamme? Ehdottomasti! Venezuela on esimerkki tuhoisasta inflaatiosta, joka johtuu valtion velasta ja rahan painamisesta.

Pelkästään Yhdysvaltojen suunnaton velka ja sen rahanpainatus viimeisen vuosikymmenen aikana on jo työntänyt talouden katastrofin reunalle. Se yhdessä erittäin korkean yli 40 miljoonaan kivunneen työttömyyslukeman kanssa on siirtänyt Amerikan hurjan lähelle täydellistä romahtamista.

Mitkä tahansa uudet iskut tulevat ajamaan tämän maan yli reunan suureen taloudelliseen katastrofiin ja käsittämättömään inflaatioon ja saavat saman koskemaan koko maailmaa.

3. Väkivalta

Ilmestyskirja 9:21 kertoo meille näistä ihmisistä Ahdistuksen aikana: ”He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan.” Aivan kuten Nooan päivinä, väkivalta täyttää maan Ahdistuksen aikana.

Antikristus aiheuttaa suuren määrän pyhien tappamista tänä aikana. Ilmestyskirja 7:9-14 kuvaa suuren marttyyrijoukon, jotka ovat tulleet siitä ”suuresta ahdistuksesta”. Nämä ovat epäilemättä samoja, joihin Johannes viittaa Ilm. 6:9 kohdassa, jotka olivat surmatut ”Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli.” Näemme jo tätä kristittyihin kohdistuvaa väkivaltaa maailmassamme ja sen siemeniä Yhdysvalloissa.

Voiko olla epäilyksiä Yhdysvaltain vasemmiston tappavista aikomuksista, jotka kannattavat aborttia jopa syntymään asti ja sen jälkeenkin, jotka sijoittavat COVID-19 -sairaita hoitokoteihin, ja jotka lähettävät poliisin paikalle lopettamaan jumalanpalveluksia? Jonakin päivänä Yhdysvaltain vasemmiston raivo ja viha puhkeavat väkivaltaiseksi vainoksi niitä kohtaan, jotka pitävät kiinni Jumalan Sanasta, ja ellei ennen Tempausta, niin varmasti sen jälkeen.

4. Antisemitismin nousu

Tiedämme myös, että Ahdistuksen ajan toinen puolisko tulee olemaan juutalaiseen kansaan kohdistuvan tappavan väkivallan aikaa (Matt. 24:15-20). Näemme paljon antisemitismin siemeniä työssään maailmassamme.

New Yorkin kaupungissa, jossa asuu 1.8 miljoonaa juutalaista, nähtiin ennätyksellinen määrä antisemitistisiä hyökkäyksiä vuonna 2019. Ranska ja Saksa ovat muuttumassa nopeasti vaarallisiksi paikoiksi juutalaisille elää.

Näemme antisemitismin riehuvan myös Yhdistyneissä Kansakunnissa. YK:n vuosien 2019-2020 istuntokauden parin ensimmäisen kuukauden aikana, se hyväksyi 18 Israelin vastaista päätöslauselmaa, kun vain seitsemän vastaavaa koski muita maita.

5. Uusi maailmanjärjestys (NWO)

Raamattu kertoo meille, että maailmanhallitus hallitsee koko maapalloa Ahdistuksen aikana, jonka yli Antikristus kaappaa käskyvallan (Dan. 7:24-26; Ilm. 13:1-10). Tänään näemme tämän tulevan yhden-maailman hallituksen muodostumista silmiemme edessä.

YK:lla on nyt verkkosivusto nimeltä ”Let’s Take Our Planet Back (Ottakaamme planeettamme takaisin)” osoitteessa https://unnwo.org/. Helppo tapa muistaa linkki on ajatella ”Yhdistyneiden Kansakuntien Uutta maailmanjärjestystä”. Tämä verkkosivusto edustaa räikeämpää ilmoitusta YK:n pyrkimyksestä luoda Uusi maailmanjärjestys, vaikka se on aina ollut täysin näkyvää sen Agenda 2030:n tavoitteiden mukaisesti, jotka koskevat marxilaisen maailmanjärjestyksen luomista vuoteen 2030 mennessä.

Verkkosivusto asettaa positiivisen kierteen Agenda 2030:n seitsemääntoista tavoitteeseen, jotka todellisuudessa heijastavat marxilaista/fasistista maailmanhallitusta, joka hallitsee täysin kaikkien ihmisten elämää jokaisessa kansakunnassa.

6. Perusoikeuksista luopuminen

COVID-19:n puhkeamisesta saakka, ihmisten halu Yhdysvalloissa luovuttaa oikeutensa ja vapautensa on hämmästyttänyt minua. Monet seuraavat sokeasti perustuslain vastaisia rajoituksia ilman protesteja tai vastustamatta millään tavoin.

Tämä on ollut menestyksellinen testiajo globalisteille. Eliitti on oppinut, että maailmanlaajuisen kriisin ja tiedotusvälineiden hallinnan myötä monet ihmiset alistuvat tahattomasti siihen, mitä hallitus kertoo heille, ja on vain vähäistä vastustusta tai ei ollenkaan, kunhan se on ”yhteisen edun” hyväksi.

Kun Ahdistuksen aika saapuu maapallolle, suuri pelko ja paniikki johtavat myös luopumiseen perusoikeuksista ja vapauksista, mikä mahdollistaa globalistien viimeistellä Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmansa.

7. Pedon merkki

En usko, että Bill Gates on Antikristus, enkä myöskään usko, että hänen rokotteensa ja siihen liittyvä tatuointi on Pedon merkki, jonka löydämme kuvattuna Ilm. 13:16-18 kohdasta. Uskon kuitenkin, että nämä asiat myöskin valmistelevat maailmaa sitä valvontaa varten, jota Antikristus kohdistaa maailmaan Ahdistuksen aikana.

Ajatusta, että hallitus voi vaatia rokotteen ja todistuksen siitä, jotta joku voisi poistua kodistaan ja osallistua yhteiskuntaan, olisi pidetty tyrannimaisena vain kymmenen vuotta sitten. Mutta nyt, kun mediassa on luotu pelkoa COVID-19:n kautta, suuret ihmismassat hyväksyvät tällaisen ajatuksen eivätkä näe mitään ongelmaa sen suhteen.

Tämän lisäksi, meillä on nyt teknologia Antikristukselle toteuttaa tällainen ohjelma maailmanlaajuisesti. Ilmestyskirja 13:16-18 ei ole vielä täällä, mutta se on heräämässä eloon silmiemme edessä.

8. Lähi-idän jännite

Vaikka COVID-19 vie maailmaa edelleen harhaan, jännitteet kasvavat Lähi-idässä jatkuvasti. Israel on viime viikkoina aiheuttanut suuria vaurioita Iranin sotilaallisille laitoksille Syyriassa. Ja, Iran lupaa edelleen maailmalle, että se pyyhkii pian Israelin pois kartalta.

Israelin pääministeri Netanyahu'n sitoumus liittää Länsirannan osia itseensä 1. heinäkuuta lisää myös jännitteitä alueella. Palestiinalaiset ja heidän liittolaisensa sanovat, etteivät he koskaan hyväksy Juudeassa ja Samariassa olevan maan lisäämistä Israeliin ja todennäköisesti reagoivat väkivaltaisesti tällaiseen alueliitokseen.

Hesekielin kirjan luvuissa 38-39 kuvailtu Googin ja Maagogin sota näyttää läheisemmältä kuin koskaan. Kansakunnat pysyvät riviin asetettuina tarkasti, kuten luemme luvusta 38:1-13. On myös mielenkiintoista, että israelilaiset rabbit uskovat Hesekiel 38-39 sodan alkavan milloin tahansa.

9. Luopumus

Sekä 1. että 2. Timoteuskirjeessä, Paavali varoittaa suuresta luopumuksesta maailmanlaajuisessa kirkossa viimeisinä päivinä. Tämä aika on saapunut. Niin monien seurakuntien laaja hyväksyntä sille, minkä Raamattu leimaa synniksi, on vain jäävuoren huippu.

Aivan kuten apostoli ennusti 2. Tim. 4:3-4 kohdassa, ihmiset tänäpäivänä kerääntyvät väärien opettajien luokse suurelta osin. Joissakin tapauksissa näistä ns. pastoreista on tullut monimiljonäärejä seurauksena siitä, että he vääristävät evankeliumia.

Saarnaajien keskuudessa on nykyään paljon suositumpaa pitää laajoja osia Raamatun profetiakirjoituksista allegoriana ja julistaa väärää, epäraamatullista toivoa seurakunnilleen, sellaista, joka kieltää Jeesuksen välittömän paluun.

Harhaoppi, jonka mukaan kristillinen kirkko kulkee voittoisana läpi Ahdistuksen ajan ja saa itse aikaan tuhatvuotisen valtakunnan, on houkutellut miljoonia kristittyjä viime vuosikymmenten aikana. Se on ylivoimaisesti nopeimmin kasvava näkemys lopunajoista eri seurakunnissa tänään ja jälleen kerran osoitus aikamme suuresta luopumuksesta.

10. Laittomuus

Lisäsin tämän kohdan luettuani selonteot Minneapolisin mellakoista, jotka ovat levinneet moniin muihin kaupunkeihin. Eikö tämä ole ensiluokkainen esimerkki laittomuudesta, jonka Jeesus sanoi näyttäytyvän Ahdistuksen aikana? Matteuksen luvussa 24:12, Jeesus sanoi tällaista aikakauden lopun merkeistä: ”Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.”

Paavali viittaa Antikristukseen ”laittomuuden miehenä” 2. Tess 2:3 kohdassa. Juuri nyt näemme Antikristuksen hengen näkyvästi työssään kaikkialla Yhdysvalloissa.

Kun tarkastelen näitä nopeasti lähestyvän Ahdistuksen ajan kymmentä indikaattoria, olen hämmästynyt siitä, että Kristuksen todellinen kirkko on edelleen maapallolla.

Odotan Tempauksen tapahtuvan milloin tahansa. Jos kerta Ahdistuksen aika, joka alkaa kuukausien tai ehkä pidemmän ajan päästä Jeesuksen ilmestymisen jälkeen, näyttää olevan hyvin lähellä, niin kuinka paljon lähempänä meidän autuaan toivomme on oltava?

Maailman taloudet voivat elpyä katastrofin partaalta, ja pyrkimys Uuden maailmanjärjestyksen luomiseen voi vähentyä. Tämä vaikuttaa kuitenkin tällä hetkellä erittäin epätodennäköiseltä, kun otetaan huomioon monien maiden valtava velka ja uskomattoman korkea työttömyys. Forbes -verkkolehti ilmoitti äskettäin, että jopa 42%:lle menetetyistä työpaikoista Amerikassa voidaan jättää hyvästit. Voisiko kasvava laittomuus ja mellakat työntää Yhdysvallat ja maailman lähemmäksi talouden romahtamista? Se on täysin mahdollista.

1900-luvun historia kertoo meille, että suuren taloudellisen ahdingon, sodan tai molempien seuraukset tarjoavat hedelmällisen maaperän sosialististen/fasististen diktaattorien esiintulemiselle. Uskon, että Antikristus nousee tulevan maailmanlaajuisen kaaoksen tuhkista tarttuakseen tulevan Uuden maailmanjärjestyksen vallankahvaan.

Nykyisen maailmantilanteen huomioon ottaen, ei vaadi paljoa syöstä maailma suureen taloudelliseen katastrofiin tai käynnistää Googin ja Maagogin sota. Tuloksena oleva kaaos tarjoaa täydellisen tilaisuuden Saatanalle asettaa oma miehensä maailmanjärjestyksen vastuuseen, jonka hän myös tekee.

Hyvä uutinen on, että tulemme olemaan Jeesuksen kanssa ennen kuin paholainen paljastaa maailmalle ”laittomuuden miehen”.

Rohkaistu; Jeesus on tulossa pian!

Maranatha!

Jonathan Brentner

Verkkosivusto: Our Journey Home

Harkitse uutiskirjeeni tilaamista verkkosivustollani. Kiitos!

Sähköposti: Jonathanbrentner@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com