Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Nykyiset tapahtumat maailmalla luovat Jumalan reilun varoituksen maailmalle ryhtyä parannuksentekoon ja uskoa evankeliumi ajoissa!

Tässä pastori Daymond Duck'ilta tuore viikoittainen profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin tällä kertaa vähän vastahakoisesti, koska suurin osa raportista on politiikkaa, jossa USA:n demokraatteja syytetään kaikesta siitä pahasta, mitä Yhdysvalloissa tapahtuu tällä hetkellä. Siis aivan kuin Trumpin kannattajat olisivat enkeleitä ja tulevien syksyn vaalien toisen pääehdokkaan, Joe Biden'in, kannattajat olisivat demoneita. Ihmettelen tuota yksipuolisuutta ja hengellistä sokeutta, joka Rapture Ready'n kirjoittajilla yleensäkin on. Joka tapauksessa, on raportissa muutakin ja se antaa hyvän kuvan siitä, miten jakautunut supervalta USA (suuri Babylon, Ilm. 18) on, joka ei tiedä hyvää sille.

--------------------------

Reilu varoitus (Fair Warning) :: By Daymond Duck

Published on: June 28, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/06/28/fair-warning-by-daymond-duck/

Seuraavat vaalit ovat nyt noin neljän kuukauden päässä, ja jotkut kommentaattorit sanovat asioiden menevän ikäviksi.

Sanat, jotka tulevat mieleeni lukiessani tätä, ovat pirullinen, ruma, anarkia, orkestroitu kaaos, kapina, suunniteltu pahuus, ongelmiin yllyttäminen, aseistetut Antifa-terroristit, Black Lives Matter, jne.
  • Liberaalidemokraatit (Pelosi, Schumer), Planned Parenthood, homoseksuaalit, jne. ovat epätoivoisia vallatakseen uudelleen Valkoisen talon ja estääkseen uuden paikan menettämisen Yhdysvaltain korkeimmassa oikeudessa.
  • Voimakkaat globalistit (Soros, Kissinger, Clinton, jne.) suhtautuvat intohimoisesti maailmanhallitukseen, ja he haluavat jatkaa Amerikan antautumista, jotta maa voisi yhtyä YK:n tavoitteeseen maailmanhallituksesta ja maailmanuskonnosta vuoteen 2030 mennessä.
  • Niiden tutkinta, jotka vakoilivat (ja yrittivät kaataa) Trumpin hallinnon, on kohdistumassa joihinkin suuriin demokraattinimiin (Obama, Clinton, Brennan, Clapper, jne.), jotka mahdollisesti ovat tehneet rikoksia, ja haluavat sammuttaa tutkinnan ja mahdolliset syytteet.
  • Demokraattisen puolueen muslimit (Ilhan Omar ja Rashida Tlaib) haluavat Yhdysvaltojen luopuvan Israelista, mutta Trump on vahvistamassa siteitä Israeliin.
  • Trump'in tärkein voimavara on ollut vahva talous, ja he haluavat viedä tämän puheenaiheen häneltä pois.
  • Useat poliittiset sisäpiiriläiset, joilla on isot työpaikat Washingtonin byrokratiassa, kokevat Trump'in lupauksen suon tyhjentämisestä uhkana, ja he haluavat hänet ulos säilyttääkseen valtansa, korkeat asemansa, suuret palkkansa ja kohtuuttomat eläkkeensä. [Kyllä D. Duck on sokea. Trump ei tule kuivaamaan suota, sillä hän on yksi heistä, ns. Troijan hevonen kristittyjen keskuudessa. Suom. huom.]
Alla on otokseni joistakin profetioihin liittyvistä jutuista, jotka ovat viime aikoina tehneet uutisotsikkoja.

Ensinnäkin, 12. kesäkuuta 2020, kerrottiin pastori Robert Jeffress'in sanoneen, että jos presidentti Trump'ia ei valita uudelleen, vasemmisto tuo esiin giljotiinit.

Jumala ei ole republikaani tai demokraatti, mutta olen samaa mieltä tuon suuren saarnaajan kanssa.

Jos demokraatit saavat hallintavallan, he todennäköisesti yrittävät kumota kaiken, mitä Trump on tehnyt, ja tuoda esiin himoitsemansa maailmanhallituksen niin nopeasti kuin mahdollista.

Se johtaa Antikristuksen nousuun, ja giljotiini tulee olemaan hänen suosikki-pelottelutaktiikkansa (Ilm. 20:4).

Jotkut saattavat sanoa, että pastori Jeffress on ääriliikkeen edustaja tämän sanomiseksi, mutta Seattle'n ”autonomisen alueen” miehittäjät viittasivat äskettäin siihen, että he mestaavat ne, jotka ovat eri mieltä Antifan kanssa (huomaa, että tämä ryhmä palkattuja ja aseistettuja tuhopolttajia, ryöstelijöitä ja terroristiroistoja uhkaa Yhdysvaltain kansalaisten elämää, ja sikäli kuin tiedän, suurin osa demokraateista ja muutamista republikaaneista ylistää heitä. Tiedä, että 20. kesäkuuta 2020 raportoitiin, että ”autonomisen alueen” sisällä 19-vuotiasta mustaa miespuolista henkilöä ammuttiin kohtalokkaasti, toinen musta mies saatettiin sairaalakuntoon hengenvaarallisine haavoineen, poliisia ei päästetty alueelle, eikä ole mitään tyrmistystä kansalaisilta.

Toiseksi, globalistien pupetit murskaavat, tuhrivat ja tuhoavat patsaita (Nämä ovat maksettuja roistoja; ei vain Yhdysvalloissa, mutta myös muissa maissa; patsaan tuhoaminen ei ole spontaania, se on osa globalistien suunnitelmaa).

Yksi globalistisen suunnitelman näkökohta on muuttaa länsimaista sivilisaatiota hävittämällä nationalismi ja korvaamalla se Uudella maailmanjärjestyksellä (He kannustavat ihmisiä polttamaan lippuja, polvistumaan kansallislaulun aikana, pitämään rajansa auki, jne.).

Raamatun mukaan Jumala antaa globalisteille heidän Uuden maailmanjärjestyksensä, mutta sen sijaan, että ihmiset tuhoaisivat patsaita Ahdistuksen aikana, heidät pakotetaan kumartamaan Antikristuksen patsaalle ja palvomaan sitä (Ilm. 13:14-18). [Trump, Antikristus, juuri palvoo patsaita, kun hän hiljattain allekirjoitti asetuksen julkisten muistomerkkien turvaamiseksi, vaikka patsas esittäisi orjuuden puolustajaa tai vapaamuurarikenraali Albert Pike'a! Ks. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/722a427c-6cda-4fd2-92c8-18ec61f20455, Suom. huom.]

Kolmanneksi, 12. kesäkuuta 2020, pastori James Kaddis sanoi, että nyt on kehotuksia hajottaa poliisivoimat kaikkialla maailmassa ja korvata ne globaaleilla poliisivoimilla.

Hän sanoi, että tämä voisi olla Antikristuksen hallitsemien globaalien poliisivoimien alku.

Tuo globaali poliisi mestaa ihmisiä, jotka kieltäytyvät ottamasta Pedon merkkiä (Ilm. 20:4).

Neljänneksi, 15. kesäkuuta 2020, ilmoitettiin, että YK:n ihmisoikeusneuvosto tulee tutkimaan syytökset systemaattisesta rasismista ja poliisin raakuudesta Yhdysvalloissa.

Presidentti Trump veti Yhdysvaltain pois tästä maailmanhallituksen jäljittelijäryhmästä kaksi vuotta sitten, kun sen johtajat syyttivät Yhdysvaltoja puolueellisuudesta Israelia kohtaan.

Koska niin monia kristittyjä vainotaan ja tapetaan Intiassa, Kiinassa ja useissa muslimimaissa, on uskomatonta, että tämä YK-ryhmä aikoo keskustella rasismista ja poliisin raakuudesta Yhdysvalloissa.

(Päivitys tähän: 19. kesäkuuta 2020, YK:n ihmisoikeusviranomainen ilmaisi ”syvän huolensa” Yhdysvaltojen vuoksi, joka kutsuu Antifaa ja muita antifasistisia ryhmiä kotimaisiksi terroristeiksi.)

Viidenneksi, 17. kesäkuuta 2020, Dave Hodges kertoi, että YK:n henkilöstö marssii jenkkipoliisin vastaisissa mielenosoituksissa Yhdysvalloissa.

Hodges sanoi, että hän ei tiedä ovatko YK:n virkamiehet syyllistyneet rikoksiin, mutta heillä on diplomaattinen koskemattomuus, eikä heitä näin voida syyttää, jos he tekevät rikoksia.

Pitäisikö YK:n henkilöstön sallia käyttää diplomaatista koskemattomuuttaan marssiakseen mielenosoittajien, tuhopolttajien ja varkaiden kanssa Yhdysvalloissa?

Koska jotkut YK:n virkamiehet marssivat mielenosoittajien kanssa ja YK:n tavoitteena on perustaa maailmanhallitus vuoteen 2030 mennessä, pitäisikö kenenkään olla yllättynyt siitä, että he vastustavat mielenosoittajien kutsumista kotimaisiksi terroristeiksi?

Kuudenneksi, 17. kesäkuuta 2020, Life News raportoi, että Black Lives Matter (BLM) saa suuria rahasummia myötätuntoisilta amerikkalaisilta.

Life News kertoi, että BLM-verkkosivusto on kumppanina ActBlue-nimisen demokraattien varainhankintajärjestön kanssa.

Life News'in mukaan ihmiset, jotka päättävät lahjoittaa BLM-kotisivun ”Defund the Police (epää poliisilta rahoitus)” -kampanjalle, ohjataan uudelleen ActBlue'n ylläpitämälle sivustolle.

Toukokuun 21. päivästä 2020 lähtien, ActBlue oli antanut 119 253 857 dollaria ”Biden presidentiksi” -kampanjalle.

Ajattele tätä: Biden sanoo, että hän ei tue poliisin määrärahojen vähentämistä, mutta hän on saanut yli 100 miljoonaa dollaria ”Defund the Police” -ryhmältä (ja demokraattipuolue ylpeilee sillä kuinka paljon rahaa hän keräsi toukokuussa).

Jos tämä on totta, eikä ole syytä epäillä sitä, käynnissä on paljon petosta (aikakauden lopun merkki, josta Jeesus varoitti maailmaa Matteuksen luvussa 24:4, 5, 11 ja 24). [Paljon BLM:ää suurempi petos on Trumpin MAGA (Make America Great Again), joka nimenomaan kohdistuu Jeesuksen omiin (opetuslapsiin), joille Hän suuntasi sanomansa, ei maailmalle, joka elää valmiiksi eksyneenä. Suom. huom.]

https://www.lifenews.com/2020/06/11/donations-to-black-lives-matter-wind-up-in-pro-abortion-joe-bidens-presidential-campaign/

Seitsemänneksi, jotkut demokraatit kiistävät aikovansa vähentää poliisin rahoitusta, mutta demokraatit Minneapolis'issa äänestivät tämän rahoituksen vähentämisen puolesta, ja 12. kesäkuuta 2020, ilmoitettiin, että New Yorkin poliisiosaston budjettia vuosille 2020-2021 leikataan miljardilla dollarilla, ja sen 600-jäseninen rikollisuuden vastainen yksikkö eliminoidaan.

Korvataksemme tietovajetta, nämä demokraatit suunnittelevat vähentävänsä poliisien määrää asteittain, leikkaamalla ylitöitä ja siirtämällä osan poliisin vastuista muille virastoille.

Kymmenen päivää myöhemmin ilmoitettiin, että rikollisuus on jo alkanut kasvaa New Yorkissa.

Kahdeksanneksi, 13. kesäkuuta 2020, raportoitiin, että oikeusministeriö (DOJ) on syyttänyt yli 50 ihmistä useissa osavaltioissa (ei vielä ketään Washingtonissa ja Oregonissa), jotka ovat syyllistyneet varkauteen, tuhopolttoon, aseiden kantamiseen, Molotovin cocktailien heittämiseen, jne.

Presidentti Trump ja DOJ tarvitsevat rukouksiamme, koska heidät on tuomittu voimakkaasti yrittäessään asettaa syytteet näille syytteenalaisille rikollisille.

Yhdeksänneksi, 21. kesäkuuta 2020, luciferistien (New Age -Saatanan palvojat, Jes. 14:12) paraateja pidettiin yli 20 Yhdysvaltain kaupungissa ja Saatanalle tarjottiin rukouksia hänen maailmanhallituksensa perustamiseksi.

Raamatun mukaan, tulevaa NWO:ta johtaa Saatanan palvoja, jonka kristityt tunnistavat Antikristukseksi (Ilm. 13:3-9). [Antikristus ei ole mikään helvetistä karannut sarvipäinen olento hiilihankonsa kanssa, vaan pukeutuu valkeuden enkeliksi, kuten Donald Trump. Suom. huom.]

Kymmenenneksi, 15. kesäkuuta 2020, Yhdysvaltain korkein oikeus päätti, että vuoden 1964 kansalaisoikeuslaki kieltää homoseksuaalisten ja transseksuaalisten työntekijöiden syrjinnän.

Monien vuosien ajan tuomioistuimet totesivat, että laki tarkoittaa sitä, että ihmiset eivät voi syrjiä naisia työpaikoilla.

Kriitikot sanovat, että tuomioistuin määritteli uudelleen sanan sukupuoli (säädettiin tuomaripöydästä käsin) ja muutti lakia.

Tohtori James Dobson kutsui sitä ”häväistykseksi Jumalalle”, koska sana sukupuoli sisältää nyt henkilön seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuoli-identiteetin.

Tiedä, että Antikristus muuttaa lait (Dan. 7:25), jotkut ajattelevat hänen olevan homo (Dan. 11:37; 2. Tim. 3:3), tuomioistuimen päätös vie USA:n kauemmaksi raamatullisesta kristinuskosta, ja se tuo Yhdysvallat lähemmäksi YK:n vuoden 2030 globaalia etiikkaa (maailmanuskonto; vuoden 2030 kestävän kehityksen tavoitteet koskien seksuaalivähemmistöjen (LGBTQ) oikeuksia).

Näyttää siltä, että jotkut Yhdysvaltain korkeimmassa oikeudessa ovat tuhoamassa Yhdysvaltain perustuslain ja siirtävät Yhdysvaltoja lähemmäksi globalistien agendaa.

Yhdenneksitoista, liittyen sotiin ja sanomiin sodista, 15.-16. kesäkuuta 2020, useita viikkoja kestänyt Kiinan ja Intian välinen rajakiista muuttui mies miestä vastaan taisteluksi, jonka seurauksena noin 20 intialaista ja vähintään 35 kiinalaista sotilasta kuoli.

Kesäkuun 16. päivänä 2020, Pohjois-Korea räjäytti nelikerroksisen rakennuksen, jota P-Korea ja E-Korea käyttivät neuvotteluihin rauhanomaisesta ratkaisusta erimielisyyksiinsä.

Kesäkuun 16. päivänä 2020, yhdysvaltalaiset suihkukoneet pysäyttivät venäläiset pommittajat kahdesti yhden yön aikana (8 kertaa vuonna 2020) kansainvälisten vesien yllä vain 32 mailin päässä Alaskasta.

Turkin talous kärsii, ja maa näyttää haluavan taistella ketä tahansa taisteluun haluavaa vastaan: Venäjä Libyassa ja Syyriassa; Israel, jos se liittää itseensä osan Länsirannasta; Kreikka öljyn etsinnän vuoksi Kreikan mannerjalustalla (Kreikka on lähettänyt joukkoja ja aseita rajoilleen, sekä pyytänyt Israelilta apua); kurdit Irakissa; Armenia, jne.

Kahdenneksitoista, koskien sitä kun Jumala saa juutalaiset palaamaan Luvattuun maahan, ennätykselliset määrät juutalaisia ovat esittämässä pyyntöjä muuttaa Israeliin pannen syyksi mellakat ja taloudelliset ongelmat useissa maissa, mukaan lukien antisemitismin Yhdysvalloissa.

Monet juutalaiset sanovat, että sulkutila (lockdown) sai heidät pohtimaan elämän merkitystä, ja he ovat päättäneet, että Israel on paikka, missä he haluavat elää.

Islamilaisesta uhasta huolimatta, monet uskovat, että he ovat paremmin turvassa Israelissa kuin he ovat Yhdysvalloissa ja muissa maissa, joissa he asuvat.

Noin 90 000 juutalaisen odotetaan muuttavan Israeliin seuraavan 18 kuukauden aikana.

Tämä on Raamatun profetian kirjaimellinen toteutuminen (Jer. 31:10; Hes. 11:17-20).

Kolmanneksitoista, tarkka Rapture Ready -sivuston lukija huomautti, että presidentti Trump'in rauhanesityksessä ei ole 7 vuoden vaatimusta, mutta PA:lla on 4 vuotta aikaa hyväksyä se.

Hän ehdottaa, että sopimusta voitaisiin muuttaa siten, että se vaatii 7 vuotta rauhaa ja turvallisuutta, samalla kun palestiinalaishallinto (PA) päättää mitä tehdä.

Hän huomauttaa, että PA:ta ei mainita erikseen Dan. 9:27 kohdassa, joten ”monet” (arabit, Israel, EU, jne.) voisivat sopia tukevansa 7-vuotista hiljaiseloa.

Tämä on spekulointia, mutta 4-vuotinen ajanjakso, joka voi muuttua neuvottelujen yhteydessä, on kiehtova.

Lopuksi, Jumala on antanut maailmalle reilun varoituksen tulevista asioista ja tarpeesta pelastua ennenkuin kuolemme tai ennenkuin Tempaus tapahtuu.

Hän ei tarvitse meitä; Hän voi selviytyä hienosti ilman meitä, mutta me tarvitsemme Häntä, jos haluamme mennä Taivaaseen, ja meidän on luotettava Jeesukseen syntiemme sovittajana saadaksemme oikean suhteen Häneen.

Jumalan varoituksen tarkoituksena on antaa meille mahdollisuus luoda tämä suhde.

Hyväksy ilmainen pelastuksen lahja, jonka Jumala tarjoaa Jeesuksen kuoleman kautta ristillä sinun sijassasi; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi ja tulemaan sydämeesi heti.

Jos olet jo hyväksynyt Jeesuksen Vapahtajanasi, kerro muille Hänestä.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com