Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 12. kesäkuuta 2020

Amir Tsarfati kulkee harhassa palvoen Trumpia, idoliaan! (VIDEO)

Mitä valtakuntaa Samuel Korhosen (Bileamin Aasi) mainostama Amir Tsarfati palvoo kun haluaa Tempauksen (Rapture) tapahtuvan ainoastaan siinä tapauksessa, että Donald Trumpia ei valita toiselle kaudelle marraskuun pressanvaaleissa?! Voidaan siis perustellusti kysyä: Mitä oleminen Jeesuksen kanssa hänelle merkitsee? Katso seuraavaksi valppaan hengellisen vartiomiehen tekemiä välihuomautuksia videossaan Amir Tsarfatin hiljattaisiin puheisiin.

The Error of Amir Tsarfati: Behold Israel

https://troo.tube/videos/watch/feab9e30-a36d-4f3b-9d74-5b32799bdcbd (alkuperäinen 10.6.2020)



Juutalaisena Amir on mennyt Joh. 5:43 ansaan. Hämmästyttävän asian tästä tekee se, että Amir on kristitty, jonka pitäisi tuntea Raamatun aikakauden lopun profetiat ja sitä myöten Antikristuksen tuntomerkit. Amir ylläpitää ajankohtaista profetia-blogia, mutta ei sanallakaan käsittele Trumpin Lähi-idän rauhandiiliä, joka jakaa Israelin maan. Tämä ”rauhandiili” on jatkuvasti esillä varsinkin Israelin uutismediassa. Tässä vielä tekijän esittely äskeiseen videoonsa suomennettuna.

Olen tehnyt tämän videon varoittaakseni ja nuhdellakseni veljeäni Kristuksessa, Amir Tsarfatia, joka kulkee harhassa.

Amir Tsarfati ja hänen kyseenalaistamaton, kritiikitön Donald Trumpin korottaminen, on paljastettava ja sen on loputtava. Olen tehnyt tämän videon käyttämällä Amirin omia sanoja (Amir Tsarfatin Lähi-idän päivitys 8.6.2020: https://beholdisrael.org/middle-east-update-39/). Amir on vilpillinen, kun kyse on "vuosisadan rauhansopimuksesta" ja sen profeetallisista vaikutuksista. Vaikka hän esittää tarjoavansa "Lähi-idän päivityksen" Israelin kansalaisen nimissä, jota seuraa sadattuhannet veljet Kristuksessa odottaen häneltä informaatiota, hän pitää seuraajiaan tietämättöminä siitä, mitä Israelissa todella tapahtuu. Amir mainitsee kaikki hienot asiat, jotka Donald Trump on tehnyt Israelille, ja hän päättää lopettaa juurikin siihen. Amir ei puhu huoneessa olevasta "Quid Pro Quo (vaihtokauppa)"-elefantista, mikä on se tosiasia, että "vuosisadan rauhansopimus" jakaa Jumalan liitolla vahvistetun maan, tunnustamalla ja mainitsemalla "Palestiinan valtion" yhteensä 180 kertaa. Puolitotuudet ja tärkeät pois jättämiset ovat yhtä pahoja kuin valheet.

"Vuosisadan rauhansopimuksen" aihe on kaikkialla Israelin uutisissa ja Lähi-idän tiedotusvälineissä. Se on ehdottomasti keskustelluin aihe Israelin poliittisessa elämässä. Silti Amir päättää olla edes mainitsematta sitä. Miksi näin on ja miten se voidaan selittää rationaalisesti? Johtuuko se siitä, että Amir pelkää loukkaavansa seuraajiaan (jotka ovat pääasiassa amerikkalaisia kristittyjä) totuudella? Israelin maata ollaan jakamassa - ja näin on monien juutalaisten ja kristittyjen mukaan - mutta Amir muina miehinä jättää huomiotta tämän tosiasian johtuen pelkästään hänen horjumattomasta ja sokeasta tuestaan Donald Trumpille.

Jos keskustelu on lähtökohdiltaan sellaista, että se laskeutuu "Vasen vs. Oikea", "Sininen vs. Punainen", "Republikaani vs. Demokraatti" -jakoihin, tai ylistetään presidenttejä ja osakemarkkinoiden nousuja, niin silloin saatetaan keskittyä väärään valtakuntaan.

--Luukkaan evankeliumi:
6:26 Voi teitä, kun kaikki ihmiset puhuvat teistä hyvää! Sillä niin tekivät heidän isänsä väärille profeetoille.

-----------------------

Lopuksi sanon suoraan: JOS JEESUS TULISI TÄNÄÄN, KAIKKI VALEHTELIJA TRUMPIA KANNATTAVAT KRISTITYT TAI NIIN SANOTUT KRISTITYT JÄÄVÄT POIS TEMPAUKSESTA TÄNNE MAAN PÄÄLLE VAIVANAIKAAN JA LUSTEKRISTITYT TUOMITAAN JEESUKSEN SANOJEN MUKAISESTI. JOS SIIS VIELÄ TUET TRUMPIA, TEE ÄKKIÄ PARANNUS, SILLÄ VÄKEVÄ EKSYTYS ON KÄYNNISSÄ SEULOMAAN JYVÄT AKANOISTA ELI TOTUUDEN RAKASTAJAT VÄÄRYYTEEN MIELISTYNEISTÄ!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com