Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

Olemme melkein UMJ:n ajassa kun tapahtumat etenevät nopeasti kohti Raamatun profetioiden täyttymystä viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla

Tässä jälleen vähän vastahakoisesti suomentamani pastori Daymond Duck'in tuore profeetallinen ajankohtaisraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa kerrataan aluksi kirjoittajan omaksumaa käsitettä vasemmistolaisesta Uudesta maailmanjärjestyksestä YK:n johdolla, jossa Yhdysvallat on heikentynyt merkittävästi. Voin allekirjoittaa joitakin osia, kuten NWO-valvontayhteiskunnan ja globaalin kansalaisuuden, mutta miksi kaiken on oltava niin vasemmistolaista, jossa äärioikeistolainen Donald Trump esittäytyy nykyään pelastavana vastavoimana varsinkin kristityille?? Daymond Duck, kuten monet muut evankeliset Amerikassa, on liian politisoitunut ja kapeakatseinen saarnamies. Nimittäin molemmat Yhdysvaltain pääpuolueet, demokraatit ja republikaanit, ajavat lopulta samaa asiaa (NWO) eikä niillä ole rahtuakaan eroa (pahan tekemisessä), kuten CE:n David Bay'lla oli aiemmin tapana sanoa. Se vain pitää mainita, että republikaaninen puolue on se eksyttävä osapuoli, joka tulee valkeuden enkelinä (shakkilaudan valkoinen ruutu), ja demokraatit on taas julkisyntinen (shakkilaudan musta ruutu). Miettikää kumpaa puoluetta Saatana käyttäisi ensisijaisesti ihmisten haalimiseksi itselleen lopun aikoina, kun tavoitteena on Järjestys Kaaoksesta (Ordo Ab Chao)?

------------------------------

Melkein siellä (Almost There) :: By Daymond Duck

Published on: July 12, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond Duck, General Articles

https://www.raptureready.com/2020/07/12/almost-there-by-daymond-duck/ 

Valmistellessani viestiä tulevaa tapahtumaa varten päätin katsoa taaksepäin asioihin, joita olen kirjoittanut maailmanhallituksesta.

Olen kirjoittanut liikaa mainitakseni tässä artikkelissa, mutta haluan palauttaa mieleen jotakin siitä, koska sillä on merkitystä tänäpäivänä ja tulevissa vaaleissa.

Nämä asiat auttavat lukijoita ymmärtämään, mitä on meneillään, ja miksi jotkut uskovat, että olemme melkein siellä.

Ensinnäkin, koskien maailmanhallitusta, profeetta Daniel sanoi: ”Neljäs peto (Antikristuksen hallitus; tuleva uusi maailmanjärjestys) on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen.” (Dan. 7:23)

Toiseksi, koskien maailmanhallitusta, Johannes sanoi: ”Ja sille (Antikristukselle) annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.” (Ilm. 13:7)

Joten Antikristus hallitsee kaikkia kansakuntia, ja ihmisten tulisi olla tietoisia siitä, että monet globalistit työskentelevät kovasti muuttaakseen YK:n maailmanhallitukseksi vuoteen 2030 mennessä.

Kolmanneksi, Winston Churchill sanoi: ”Uuden maailmanjärjestyksen tarkoituksena on tuoda maailma maailmanhallituksen alaisuuteen.”

Tämä kuuluisa poliitikko (ei saarnaaja) sanoi: ”Uusi maailmanjärjestys” tarkoittaa maailmanhallitusta, ja on tärkeää ymmärtää, että Raamattu opettaa Antikristuksen johtavan sitä ja että hän tulee olemaan saatananpalvoja (Ilm. 13:4-6).

Neljänneksi, vuonna 1990, presidentti George H. W. Bush (Bush vanhempi) sanoi: ”Näistä vaikeista ajoista (Persianlahden sodasta) voi syntyä viides päämäärämme – uusi maailmanjärjestys.” [Eiköhän tuo tarkoittanut kylmän sodan jälkeistä Amerikan johtamaa kapitalistista maailmanjärjestystä?! Suom. huom.]

Tiedä, että maailmanhallitus on Yhdysvaltojen tavoite ja että "syvä valtio" on pyrkinyt saamaan sen aikaan vuosien ajan.

Viidenneksi, tiedä, että maailmanhallituksen perustaminen sisältyy YK:n peruskirjaan.

Kuudenneksi, vuonna 1997, presidentti Bill Clinton sanoi: ”Se mitä yritän tehdä (rakentaa globaali järjestelmä), on edistää maailman uudelleenjärjestelyä.”

Seitsemänneksi, 14. toukokuuta 2008, Barack Obama oli ehdolla Yhdysvaltain presidentiksi; ja Michelle sanoi: ”Meidän on muutettava keskusteluamme; meidän on muutettava perinteitämme, historiaamme; meidän on muutettava kansakuntana eri paikkaan.”

Heinäkuun 24. päivänä 2008, Yhdysvaltain presidenttiehdokas Obama kannatti "globalisoitunutta maailmaa", ja hän sanoi: ”Globaalin kansalaisuuden taakat sitovat meidät yhteen.”

Ehdokas Obama sanoi 30. lokakuuta 2008: ”Olemme viiden päivän päässä perusteellisesta Amerikan Yhdysvaltojen muutoksesta.”

Lokakuun 24. päivänä 2014, Obamasta oli tullut presidentti, ja hän antoi julistuksen, jossa kehotettiin kaikkia Yhdysvaltain 50 kuvernööriä ja kaikkia Yhdysvaltain lipun alla toimivia virkamiehiä huomioimaan ”YK:n päivä asianmukaisilla seremonioilla ja toiminnoilla”.

Hän julkaisi yhteisen lausunnon YK:n pääsihteerin, tuolloin Ban Ki-moon, kanssa, joka sanoi, että globaalille hallitukselle olisi annettava lisää valtuuksia.

Kahdeksanneksi, 25. syyskuuta 2015, YK:lle esiteltiin asiakirja nimeltä ”Maailmamme muuttaminen: vuoden 2030 kestävän kehityksen toimintasuunnitelma”.

Kannattajat kutsuivat tätä asiakirjaa ”uudeksi universaaliksi agendaksi”.

Tämä sana ”universaali” tulee asiakirjan johdanto-osasta, ja se tarkoittaa, että tämä asiakirja kattaa koko maapallon ym.

Jotkut asiantuntijat sanoivat, että asiakirjassa vaaditaan yhden-maailman hallitusta, yhden-maailman uskontoa ja yhden-maailman talousjärjestelmää perustettaviksi vuoteen 2030 mennessä.

193 maan edustajat hyväksyivät sen yksimielisesti ja kiittivät päätöstä.

Yhdeksänneksi, kaksi päivää myöhemmin, 27. syyskuuta 2015, presidentti Obama vakuutti YK:lle Amerikan sitoutumista ”Maailmamme muuttaminen: vuoden 2030 kestävän kehityksen toimintaohjelma” -tavoitteisiin.

Hän kutsui YK:n asiakirjaa ”yhdeksi viisaimmista sijoituksista, joita voimme tehdä omaan tulevaisuuteemme”.

Seuraavana päivänä hän puhui YK:lle ja sanoi: ”Globaali integraatio (kansakuntien sulautuminen) on agenda, joka ylittää kansallisvaltioiden suppeasti määritellyt edut.”

Hänen mukaansa kansakuntien yhdistäminen ryhmiksi, kuten USA, Kanada ja Meksiko (USMCA), on tärkeämpää kuin niiden kansallinen suvereniteetti.

Huomaa, että USMCA tuli voimaan 1. heinäkuuta 2020, ja globalistien mielestä se on tärkeämpää kuin Yhdysvaltojen suvereniteetti.

Uskon, että muodostuu kymmenen maailmanlaajuista kaupankäyntiblokkia. Pian sen jälkeen jokainen valitsee johtajansa (Danielin kymmenen kuningasta), ja sitten Antikristus ilmestyy.

Kymmenenneksi, presidentti Obaman varapresidenttinä toimi Joe Biden, ja hän vaati useaan otteeseen Uuden maailmanjärjestyksen (maailmanhallituksen) perustamista.

Herra Biden puhui 5. huhtikuuta 2013 Export-Import -pankkikonferenssissa Washington DC:ssä, jossa hän sanoi: ”Vahvistettu tehtävämme on nyt tosiasiassa luoda uusi maailmanjärjestys.”

Herra Biden sanoi, että nyt Amerikan tehtävänä on luoda kirjaimellinen maailmanhallitus.

Oletetaan, että hänet valitaan, ja hän tai kuka tahansa hänet korvaakin, seuraa tällä linjalla.

Yhdenneksitoista, 28. toukokuuta 2014, varapresidentti Joe Biden kertoi Yhdysvaltain ilmavoimien akatemian tutkinnon suorittaneelle luokalle: ”Uskon, että meillä ja lähinnä teillä on uskomaton mahdollisuus johtaa uuden maailmanjärjestyksen muodostamista 21. vuosisataa varten.”

Biden'in mukaan vuoden 2014 ilmavoimien akatemian valmistumisluokka voisi auttaa muotoilemaan maailmanhallitusta (Biden tukee Yhdysvaltojen suvereniteetin luovuttamista maailmanhallitukselle; tämä selittää miksi globalistit vihaavat Trump'ia. Hän vastustaa sitä.).

Kahdenneksitoista, 21.-24. tammikuuta 2015, ryhmä nimeltä Maailman talousfoorumi (World Economic Forum (WEF)) tapasi Davos'issa, Sveitsissä.

Nämä globalistit suostuivat nopeuttamaan kansakunta-alueiden kehitystä kaikkialla maailmassa.

Kansakunta-alueiden kehityksen nopeuttaminen vauhdittaa näiden maiden kansallisen suvereniteetin luovuttamista. (On syytä uskoa, että sitä on jo nopeutettu.)

Kolmanneksitoista, tässä on jotain informaatiota YK:n kestävän kehityksen tavoitteista vuodelle 2030, joihin ihmisten on kiinnitettävä huomiota, koska herra Biden pyrkii Yhdysvaltain presidentiksi ja hän on puhunut YK:n tavoitteiden tukemisesta.

Yhtäältä, asiakirjan johdanto-osassa sanotaan: ”Kaikki maat ja sidosryhmät, jotka toimivat yhteistyökumppanuudessa, TULEVAT (ei välttämättä – TULEVAT) toteuttamaan tämän suunnitelman.”

Vuoteen 2030 mennessä YK TULEE muuttumaan elimeksi, joka voi vaatia kaikkia maita tottelemaan sitä. (Yhdysvaltojen perustuslailla ei ole merkitystä, ja globaali laki tulee voimaan.)

Ellei Jumala puuttu asioihin, alle kymmenessä vuodessa YK:sta TULEE saatanallinen yhden-maailman hallitus, ja Yhdysvaltojen on noudatettava YK:n lakeja.

Erään hallinnon virkamiehen mukaan yhdenkään ihmisen ei sallita paeta tätä seuraavaa suurta harppausta eteenpäin (tämä koskee kaikkia Yhdysvaltojen kansalaisia, mutta hän ei huomioi Tempausta).

Eräs toimittaja sanoi, että maailman lapsiin iskostetaan nyt ajatus, että olemme kaikki "globaaleja kansalaisia" (ihmiset ovat rajoja vailla olevan maailman kansalaisia, eivät Yhdysvaltojen, Meksikon, Kanadan jne. kansalaisia).

Toinen asia: vuonna 2015, silloinen YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon kutsui YK:n kestävän kehityksen tavoitteita "uuden aikakauden aluksi". (Uusi aikakausi on alkanut, ja Amerikka ei palaa siihen, mitä pidettiin normaalina vuosi sitten.)

Neljänneksitoista, 1. tammikuuta 2016, raportoitiin, että YK:n kestävän kehityksen tavoitteet vuodelle 2030 olivat tulleet voimaan ja että jokaisen pitäisi odottaa, että kaikki kansakunnat tekevät voimakasta työtä saadakseen ne hyväksytyksi.

Trump valittiin presidentiksi marraskuussa 2016, ja hän kehotti tekemään Amerikasta jälleen suuren (MAGA. Tämä vastustaa YK:n kestävän kehityksen tavoitteita ja se on luonut suuren ongelman globalisteille, syvälle valtiolle, jne.).

Viidenneksitoista, 10. maaliskuuta 2016, ilmoitettiin, että YK oli julkaissut yleissuunnitelman (Master Plan), jonka nimi on ”Kestävän kehityksen tavoitteet vuoden 2015 jälkeiseksi ajaksi”.

Raportin mukaan jokaista hallitusta vaaditaan nyt edistämään varallisuuden uudelleenjakoa; hallituksen valvontaa kaikesta tuotannosta, tavaroiden ja palveluiden kulutuksen vähentämistä, vähempää lihan ja pakastettujen tai valmisruokien kulutusta, vähempää ja pienempää ajoneuvojen ja laitteiden käyttöä, vähempää ilmastoinnin käyttöä kotona ja työpaikalla, sekä pienempien talojen ja huoneistojen käyttöä.

Hallitusten on valvottava kaikkia koulutusjärjestelmiä varmistaakseen, että lapset ovat ”muutosagentteja”, jotka tukevat maailmanhallitusta; hallitusten on iskostettava jokainen hyväksymään uudet asenteet, arvot ja vakaumukset uuden rauhan- ja väkivallattoman kulttuurin (globaalin etiikan tai maailmanuskonnon) edistämiseksi; ja hallitukset tarjoavat universaalia terveydenhuoltoa, mielenterveyspalveluita, seksuaali- ja lisääntymispalveluita kaikille maapallolla.

Ymmärrä, että tämä ei ole sellaista mitä YK haluaa saavuttaa seuraavien 50–75 vuoden aikana; YK haluaa saavuttaa tämän ennen vuotta 2030, ja sinun on kysyttävä itseltäsi, ovatko nämä asioita, joita haluat seuraavan presidenttimme tukevan.

Tämän kirjoittajan mielestä on riittävästi todisteita siitä, että Amerikka on uhrina järjestäytyneelle pyrkimykselle heikentää Yhdysvaltoja ja tuoda esiin Uusi maailmanjärjestys.

Rouva Clinton'in piti viimeistellä presidentti Obaman tavoite muuttaa Yhdysvallat perustavanlaatuisesti ja antaa YK:lle valtaa, mutta Jumala asetti Trump'in virkaan; ja ”Make America Great Again (Tehdään Amerikasta jälleen suuri)” on ristiriidassa Obaman tavoitteen kanssa. [Jumala asetti Trumpin kautta väkevän eksytyksen, jotta oikeat kristityt erotetaan lusteesta ennen Tempausta. Sitäpaitsi Illuminati tiesi jo aikapäiviä sitten, että Trumpista tulee USA:n presidentti; katso mm. I, Pet Goat 2 -filmi ja siitä muutama tulkintavideo tässä, tässä ja tässä. Daymond Duck on täysin hakoteillä. Obama oli illujen juoni saada todellinen Antikristus valtaan elpyneessä Rooman valtakunnassa, joka on USA. Uusi maailmanjärjestys on henkiin herätettyä natsismia. Suom. huom.]

Saatanan syvä valtio on sen takana, ja he haluavat epätoivoisesti saada Trump'in pois virasta, koska vielä neljä vuotta Trump'ia häiritsee YK:n maailmanhallituksen tavoitetta vuoteen 2030 mennessä.

Ihmisten on kiinnitettävä tarkkaa huomiota näihin tavoitteisiin, koska Biden on selvästi raiteillaan tukemassa Obaman tavoitetta muuttaa perusteellisesti Amerikkaa ja hänen halunsa mukaisesti luoda sekä johtaa NWO:n muotoilussa (Googlaa lainaukset).

Tiedä, että Tempaus tapahtuu ennen Antikristuksen ilmestymistä, mutta nämä asiat viittaavat siihen, että jos Biden'istä (tai jostakin syvän valtion valitusta) tulee presidentti, tämä henkilö saa aikaan NWO:n, ja se olisi vahva osoitus siitä, että Tempaus on lähellä.

Tiedoksesi, että yksi kestävän kehityksen tavoitteista on väestönhallinta (maailmanlaajuinen oikeus aborttiin, LGBQT-oikeudet, jne.).

Biden kertoi, että jos hänet valitaan, yksi hänen ensimmäisistä toimeksiannoistaan on rahoittaa uudelleen Planned Parenthood'ia ja tehdä kaikkensa voidakseen olla niin paljon abortin puolustaja kuin mahdollista. (Hän tukee YK:n agendaa, joka vaatii Yhdysvaltojen heikentämistä.)

Sanottuani tämän, tässä on viisi viimeaikaista tapahtumaa, jotka vaikuttavat merkittäviltä:

Ensinnäkin, 19. kesäkuuta 2020, Maailman talousfoorumi (WEF) ilmoitti pitävänsä vuosittaisen kokouksensa Davos'issa, Sveitsissä, tammikuussa 2021, ja aiheena on ”Suuri nollaus (Great Reset)”.

"Suuri nollaus" tarkoittaa yhteiskunnan kaikkien näkökohtien muuttamista jakamalla maailman varallisuus uudelleen, ottamalla käyttöön maailmanlaajuinen vero, tukemalla maailmanhallitusta, jne.

Samana päivänä entinen Yhdysvaltain varapresidentti Al Gore lähetti televisiossa vaatimuksen maailmantalouden "nollaamisesta" tukemaan "ilmastonmuutosta".

Hän sanoi, että fossiilisten polttoaineiden palamisesta aiheutuva ilman saastuminen lisää koronaviruksen kuolleisuusastetta.

Odota, mitä WEF sopii tuossa tammikuun 2021 kokouksessaan tyrkytettäväksi maailmalle pian sen jälkeen.

Biden on jo ilmaissut kannattavansa veronkorotuksia Yhdysvalloissa, ja jos hänet valitaan, hän on presidentin työpöydän ääressä, kun Uuden maailmanjärjestyksen rahoitusta koskeva pyyntö lähtee kaikkialle maailmaan.

Toiseksi, 25. kesäkuuta 2020, YK:n peruskirjan hyväksymisen 75-vuotispäivänä, YK:n pääsihteeri Guterres sanoi: ”Maailma tarvitsee kattavan monenvälisen hallinnon tason, joka voi syrjäyttää ongelmalliset 'kansalliset edut.'” (Minusta hän sanoi: ”Maailma tarvitsee kansakuntaryhmiä, ei yksittäistä henkilöä, joilla on valta asettaa sivuun yksittäisten kansakuntien toiveet.”)

Guterres sanoi, että on tarvetta ”kuvitella uudelleen tapaa, jolla kansakunnat toimivat yhteistyössä”.

Guterres lisäsi, ”Tarvitsemme verkottunutta monenvälisyyttä, joka saattaa yhteen YK:n järjestelmän, alueelliset organisaatiot, kansainväliset rahoituslaitokset ja muut.” (Tiedä, että uskon Raamatun opettavan, että kymmenen alueellista kansakuntaryhmää nousee ja niitä johtaa 10 johtajaa tai 10 kuningasta ennen kuin Antikristus nousee.)

Kolmanneksi, 26. kesäkuuta 2020, ilmoitettiin, että Facebook alkaa estämään ja poistamaan kaikkea, joka kritisoi globalistista ohjelmaa.

He sijoittivat välittömästi vihapuhe-varoitusetiketin republikaanien Trump'ia tukevalle videokampanjamainokselle.

Video näyttää todellisia tapahtumia, mutta Facebook taipui ihmisille, jotka haluavat hiljentää tapahtumat.

Seuraavana päivänä kerrottiin, että republikaanit ja konservatiivit (Sean Hannity, Jim Jordan, Kayleigh McEnany, Ted Cruz, Rand Paul ja muut) kerääntyvät uuteen Twitter-sovellukseen nimeltä @parler_app.

Neljänneksi, 29. kesäkuuta 2020, New York City'n pormestari de Blasio ilmoitti aikovansa leikata miljardi dollaria New Yorkin poliisin budjetista.

Jotkut vasemmistolaisista valittivat, että poliisin rahoituksen epäämisen on tarkoitettava rahoituksen peruuttamista, ei leikkaamista.

Monet paikalliset poliisiosastot eivät alistu globalistien hallintaan, joten globalistit haluavat kaikkien paikallisten poliisiosastojen aseista riisumisen, hajottamisen tai sijoittamisen liittohallituksen alaisuuteen heikentääkseen vastarintaa heidän globaaleille menettelytavoilleen.

Aiempina vuosina jotkut globalistit ovat ehdottaneet Yhdysvaltain joukkojen lähettämistä pois Yhdysvalloista ja muiden maiden joukkojen tuomista Yhdysvaltoihin käsittelemään Yhdysvaltojen kansalaisia, jotka saattavat haluta vastustaa Amerikan antautumista.

Kansalaisten on valittava poliitikkoja, jotka eivät kulje yhdessä näiden valvontataktiikoiden kanssa.

Jumala voi käyttää seuraavia Yhdysvaltain presidentinvaaleja vaikuttaakseen siihen, kuinka pian Uusi maailmanjärjestys ottaa hallinnan, mutta riippumatta siitä, kuka voittaa, tapahtumat etenevät nyt ennennäkemättömällä nopeudella, ja olemme melkein siellä.

Viidenneksi, viime viikolla julkaistussa artikkelissani kerroin oikeusministeri Barr'in sanoneen, että ulkomaiset yksiköt voivat tukea joitakin henkilöitä ja ryhmiä, jotka ovat olleet osallisina väkivaltaan Yhdysvalloissa.

Ystäväni lähetti minulle tällä viikolla artikkelin, jossa sanotaan, että Yhdysvallat on saanut kommunistisen Kiinan verekseltään kiinni toimittamassa aseita Antifa'lle ja Black Lives Matter'ille.

https://www.naturalnews.com/2020-07-03-communist-china-providing-automatic-weapons-to-antifa-black-lives-matter.html

En tee mitään numeroa näistä asioista, ja jos nämä asiat ovat totta, ei ole sanoja kuvaamaan kuinka vakavaa tämä kaikki on Raamatun profetian valossa.

NWO voi pitkittyä vielä jonkin aikaa, tai voi tapahtua jotakin, joka saa sen tulemaan tosiasiaksi lähes yhdessä yössä.

Monet ajattelevat, että asioita tapahtuu tällä hetkellä nopeasti, mutta tulevaisuudessa ne tapahtuvat vielä nopeammin.

Jokaisen seurakunnan jäsenen on oltava varma siitä, että he todella ovat pelastuneita, ja jokaisen henkilön, joka ei ole hyväksynyt Jeesusta Vapahtajakseen, on tehtävä se vilpittömästi heti.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com