Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Pimeyden hallitsijat aktiivisina nyt aikakauden lopulla, mikä näkyy ihmismassojen levottomana liikehdintänä

Tässä jälleen tuore pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla viime aikojen tapahtumista maailmalla, joista erityisesti Black Lives Matter (BLM) Yhdysvalloissa on kirjoittajan ruodittavana. Hän yhdistää tämän liikehdinnän pimeyden hallitsijoiden aktivoitumiseen maapallolla kun aikakausi lähenee loppuaan. Selvää on kaikesta päätellen, että juutalaiskristillisen perinnön omaavaa Amerikkaa ollaan nyt kaatamassa usealta suunnalta. Artikkelin suomensi: Olli R.

----------------------------

Pimeyden hallitsijat (Rulers of Darkness) :: By Daymond Duck

Published on: July 5, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/07/05/rulers-of-darkness-by-daymond-duck/  

Raamatun mukaan on pimeyden hallitsijoita (saatanalliset tai demoniset hengelliset voimat), jotka vaikuttavat kansalaisiin ja tapahtumiin maaplaneetalla (Ef. 6:12).

Monet Yhdysvaltain kansalaiset eivät ole koskaan nähneet aikaa, jolloin tämä olisi ollut selvempää.

Niitä, jotka eivät ole hyväksyneet Jeesusta Vapahtajakseen, kutsutaan tottelemattomuuden lapsiksi (laittomuus) ja pimeyden lapsiksi (Ef. 2:2; 1. Tess. 5:4-7).

Saatana käyttää heitä; he elävät hänen sääntöjensä mukaan ja tekevät hänen työtään.

He eivät pidä Amerikan juutalaiskristillisestä perinnöstä, Raamatun kymmenestä käskystä, julkisesta rukouksesta, uskonnonvapaudesta, siitä, mitä kristityt sanovat abortista, seksuaalivähemmistöistä (LGBTQ), että on vain yksi tapa pelastua, jne.

Rukoilen, että monet pastorit kuuntelevat: Nämä tottelemattomuuden ja pimeyden lapset haluavat muuttaa Amerikan kulttuuria, ja jos he saavat hallinnan Yhdysvaltojen hallituksesta, he tulevat jahtaamaan jokaista kristillistä seurakuntaa.

Tässä on kaksitoista asiakohtaa, jotka ovat viime aikoina tehneet uutisotsikkoja:

Ensinnäkin, 21. kesäkuuta 2020, Genovan San Martinon sairaalan tartuntatautiklinikan johtaja tohtori Matteo Bassetti kertoi uskovansa, että koronavirus heikentyy, se voi kuolla, eikä rokotetta ehkä tarvita.

FDA:n entisen komissaarin Scott Gottleib'in mukaan, viime aikoina esiintynyt piikki tartuntatapauksissa joillain alueilla johtuu siitä, että nuoret ovat menneet julkisille paikoille enemmän ja ottaneet enemmän riskejä.

Toiseksi, 22. kesäkuuta 2020, kerrottiin, että Liberty Counsel'in puheenjohtaja Mat Staver oli sanonut, että viisi rokotetutkimusyritystä eivät käytä abortoitua sikiökudosta, mutta ne käyttävät solulinjoja, jotka tulivat abortoidusta sikiökudoksesta.

Hän kehotti kongressia ja kuvernöörejä suojelemaan kansalaisten oikeutta kieltäytyä rokotuksista hylkäämällä ajatuksen pakollisista rokotuksista.

Hän sanoi, että jotkut osavaltiot aikovat mitätöidä uskonnolliset poikkeukset ja yrittävät pakottaa ihmiset rokotuksiin.

Hän sanoi, että lääkeyhtiöt käyttävät satoja miljoonia dollareita lobbaukseen ja ansaitsevat paljon rahaa pakottamalla kaikki ihmiset maapallolla rokotettaviksi.

Hän lisäsi, että on ehdottoman välttämätöntä lopettaa tämä pakkorokotusten ajaminen.

Pakollisilla rokotuksilla, joihin kuuluvat globaali tunnusnumero ja tatuointi, on vaikutuksia Pedon merkkiin, ja niitä tulisi vastustaa.

Kolmanneksi, 22. kesäkuuta 2020, Black Lives Matter -aktivisti ja entisen demokraattien presidenttiehdokkaan, sosialisti Bernie Sanders'in, kannattaja kehotti poistamaan kaikki patsaat, seinämaalaukset (muraalit), lasimaalaukset, jne., jotka kuvaavat Jeesuksen valkoisena ihmisenä, jotka kuvaavat Jeesuksen valkoisen äidin kanssa, ja jotka kuvaavat Jeesuksen valkoisten ystävien kanssa.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Jeesus ei ollut valkoinen eurooppalainen, ja se on Jeesuksen veri, joka on tärkeä, ei ihonväri.

Jeesuksen veri pelastaa jokaisen, joka hyväksyy Hänet Herrakseen ja Vapahtajakseen, ihonväristä riippumatta.

Jeesus rakastaa kaikkia ihmisiä, ja kaikki pelastetut ovat veljiä ja siskoja Kristuksessa riippumatta ihonväristä.

Hän pelastaa jopa niitä ihmisiä, jotka ovat mellakoineet, ryöstelleet, polttaneet ja tappaneet, jos he kääntyvät Hänen puoleensa ja katuvat syntejään.

Rasismia ja valkoista ylivaltaa on olemassa, mutta Antifa ja Black Lives Matter tarkoittavat pikemminkin Trump'in kukistamista ja Amerikan tuhoamista kuin että kyse olisi rasismista ja valkoisesta ylivallasta.

Neljänneksi, 22. kesäkuuta 2020, kerrottiin, että kun haastattelussa mustalta räppäriltä Lord Jamar'ilta kysyttiin, tukeeko hän Black Lives Matter'ia, niin hän vastasi: ”En. Ehdottomasti en.”

Kun kysyttiin, että miksi, hän sanoi, että se ei ole meidän liikkeemme (mustien liike); se on liike, jonka George Soros antoi meille.

Kerrottuaan, että Soros kanavoi 100 miljoonaa dollaria tähän liikkeeseen, Lord Jamar sanoi, että se oli kontrollirahaa.

Hän sanoi, että Black Lives Matter on liike, jota Soros periaatteessa kontrolloi.

Artikkelin mukaan, Soros on ollut mukana ”epää poliisilta rahoitus” -liikkeessä vuoden 2016 alusta saakka.

Yksi Black Lives Matter'in lauseista on: ”Ei oikeutta, ei rauhaa.”

Amir Tsarfati totesi perustellusti viikoittaisessa yhteenvedossaan (koskien päiviä 19.-25. kesäkuuta) tämän tarkoittavan: ”Jos emme pääse tiellemme, jatkamme mellakointia.”

Viidenneksi, 23. kesäkuuta 2020, presidentti Trump sanoi: ”Olen valtuuttanut liittohallituksen pidättämään kaikki, jotka vandalisoivat tai tuhoavat Yhdysvalloissa minkä tahansa muistomerkin, patsaan tai muun vastaavan liittovaltion omaisuuden, josta seuraa jopa 10 vuotta vankeutta... Tämä säädös pannaan täytäntöön välittömästi, mutta sitä voidaan myös käyttää taannehtivasti jo aiheutetusta tuhoamisesta tai ilkivallasta. Ei tule olemaan poikkeuksia!”

Kesäkuun 26. päivänä 2020, hän allekirjoitti tätä koskevan toimeenpanomääräyksen, ja patsasten tuhoaminen oli jo melkein pysähtynyt.

Yhdysvaltain oikeusministeri Barr ilmoitti perustavansa työryhmän tutkimaan ja syyttämään henkilöitä ja ryhmiä, jotka ovat olleet mukana väkivaltaisuuksissa ja omaisuuden tuhoamisessa.

Hän mainitsi, että ulkomaiset yhteisöt voivat tukea joitain näistä henkilöistä ja ryhmistä.

Kuudenneksi, 23. kesäkuuta 2020 ilmoitettiin, että nauhoitettuja puheluita, jotka näyttävät olevan keskusteluja entisen Yhdysvaltain varapresidentin Joe Biden'in ja entisen Ukrainan presidentin Porošenko'n välillä, ja asiakirjoja Hunter Biden'ille suoritetuista maksuista on luovutettu Ukrainan pääsyyttäjän toimistolle.

Puhelut ovat todentamisprosessissa, mutta ne ilmeisesti ovat Biden'in ja Porošenko'n välisiä keskusteluja Biden'in pyytäessä Porošenko'a lopettamaan Hunter'in tutkinnan, ja Porošenko'n kysyessä Biden'ilta, mitä hänen tarvitsisi tehdä saadakseen IMF:ltä pelastuslainan.

https://www.rt.com/news/492755-biden-poroshenko-burisma-ukraine-tapes/?utm_source=miximedia&utm_medium=miximedia&utm_campaign=Miximedia   

Seitsemänneksi, koskien luopumusta kristillisessä kirkossa aikakauden lopulla, ei ole epätavallista kuulla pastoreiden ja kirkon jäsenten sanovan, etteivät he usko osanoton kirkonmenoihin palaavan takaisin sinne, missä se oli ennen sulkutilaa (lockdown).

Kahdeksanneksi, koskien globaalia talouden romahtamista, 24. kesäkuuta 2020, Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) totesi, että koronaviruskriisi on vaikuttanut maailmantalouteen ankarammin kuin alun perin ajateltiin.

Yhdysvaltain talous on huonommassa kuosissa kuin ajateltiin, mutta parempi kuin monissa muissa maissa.

Tempaus (Rapture) tai koronaviruksen toinen aalto voisi laukaista taloudellisen romahduksen.

Mustalla hevosella ratsastaja Ilm. 6:5-6 kohdassa on hyperinflaatio ja taloudellinen romahdus.

Ne, jotka uskovat Ahdistusta edeltävään Tempaukseen (Pre-Trib Rapture), todennäköisesti näkevät toisen aallon mahdollisuuden ja globaalin talouden romahduksen merkiksi sille, että Tempaus on lähellä.

Yhdeksänneksi, 23. kesäkuuta 2020, Dennis Prager kertoi, että väkivaltaiset joukot ovat aiheuttaneet tuhoa ja varastelleet.

Hän huomautti, että 7. käsky on ”Älä varasta”, ja ihmetteli, miksi valtaosa papeista ei puhu siitä.

Vielä pahempaa kuin puhumatta jättäminen on se, että jotkut uskonnolliset ihmiset ja papit ylistävät liikettä.

Kymmenenneksi, koskien vainoa, liittovaltion tuomioistuin määräsi 26. kesäkuuta 2020 New Yorkin osavaltion kuvernöörin, Cuomo'n, ja New York City'n pormestarin, Blasio'n, lopettamaan kirkkojen ja juutalaisryhmien syrjinnän.

He sallivat Black Lives Matter -protestit poliisia vastaan, rajoittaen kokoukset ja ravintoloiden asiakasmäärät 50 prosenttiin ja uskonnolliset kokoontumiset 25 prosenttiin.

Yhdenneksitoista, 17. kesäkuuta 2020, raportoitiin, että Kiina kerää verta noin 700 miljoonalta miespuoliselta kansalaiselta luodakseen geneettisen kartan valvontajärjestelmäänsä.

Tämä on merkittävää, koska Idän kuninkaat johtavat 200 miljoonan miehen armeijaa, joka tappaa 1/3 ihmiskunnasta Ahdistuksen aikana, eikä maan päällä ollut 200 miljoonaa ihmistä, kun profetia kirjoitettiin (Ilm. 9:16).

Kahdenneksitoista, liittyen sotiin, sotahuhuihin sekä luonnonkatastrofeihin, 23. tammikuuta 2020, Tuomiopäiväkellon viisareita siirrettiin 100 sekuntia vaille keskiyöhön, mikä on lähin lukema sen 73-vuotisessa historiassa ydinsodan aiheuttaman eksistentiaalisen uhan ja ilmastonmuutoksen vuoksi (luonnonkatastrofit).

Tiedä, että pimeyden hallitsijat tulevat aktiivisemmiksi aikakauden lopulla, koska Saatana tietää aikansa olevan lyhyt.

Kohta nro 3 edellä kertoo sinulle mitä tehdä.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

2 kommenttia:

 1. Uusimmassa heinäkuun Last Trumpetissa Samuel David Meyer mainitsee lisääntyneestä väkivallasta Nooan päivien merkkinä.

  http://lasttrumpetnewsletter.org/2020/07_20.html

  Väliotsikon, The Earth Filled With Violence, alta:

  "The violence that is now so prevalent is one of the signs that Jesus told us to look for in the end times. Genesis, 6:11 tells us that in the days of Noah, "The earth also was corrupt before God, and the earth was filled with violence." Jesus then warned in Matthew 24:37, "But as the days of Noe (Noah) were, so shall also the coming of the Son of man be." Thus, the violence we see, though very sad, is not surprising. I do not doubt in my mind that there is a concerted effort to dismantle the United States of America. This country is being divided and weakened in an attempt to prepare the American people to be a part of the United Nations' global one world government."

  VastaaPoista
 2. Kirjoitin blogini vieraskirjaan seuraavaa n. 45 min sitten.

  Päivämäärä: 07/07/2020, 22:46:06
  Nimi: Olli
  Sijoitus: 4 988

  Lisääntynyt väkivalta on ajan ilmiö, jonka Jeesus ennusti (kuin Nooan päivinä).

  Genesis 6:11

  11 Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa.

  Noin kahdensadan nuoren joukkotappelu Helsingin Malmilla – paikalle tarvittiin useita poliisipartioita

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006526932.html (1.6.2020)

  Joukkotappelussa puukotettiin kahta nuorta miestä Helsingissä – Poliisilla hankaluuksia asian selvittelyssä: "On erittäin tärkeää kertoa tietonsa"

  https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/2162088 (16.6.2020)

  Nuori mies kuoli Kaivopuiston pahoinpitelyn jälkeen – ainakin 5 sai vammoja rajussa tappelussa

  https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/2334689 (tänään)

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006564528.html

  Ja kaikki tämä toukokuisen George Floyd'in murhan jälkeen, joka synnytti maailmanlaajuisen protestiaallon rasismia vastaan.

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com